Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Viszály - Az apokalipszis első lovasa •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Viszály - Az apokalipszis első lovasa VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 05, 2021 3:48 pm
Következő oldal


Belial
Szabad
Rang • Lord/Lovas
Play by • Választható férfi
Kora • Sok
Karakter információS látám: ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íjj vala; és adaték néki korona, és kijöve győzve, és hogy győzzön.

Te vagy Viszály, az első és legidősebb lovasa a Pokolnak... Még ha csak percekkel is előzted meg a testvéreidet, te büszke vagy a sorrendben elfoglalt helyedre. Köztudottan gyűlölöd az angyalokat, sok démonnal ellentétben te még csak gondolatban sem fontolgatod, hogy együttműködj velük, habár a világban elfoglalt helyüket elismered. Nem vagy ostoba, ám annál engedetlenebb és kelekótyább. Vagy talán a démonok legnagyobb zsenije? Bármi is legyen az igazság, jócskán magadra haragítottad Lucifert - akihez megkérdőjelezhetetlenül hű vagy -, amikor 29 éve elraboltad a húgát, Raguelt, a harmónia arkangyalát. S akinek hiányában felborult a világ rendje. Vélhetően Isten eltűnése is kellett az egyenletbe, de büszkén kérkedsz az apokalipszis kirobbantásával.

Azóta Raguel ugyan kiszabadult, majd meghalt, és Luciferrel is rendeztétek az ügyeteket, ám a "mókának" még koránt sincs vége. Amara, a Sötétség beleköpött mindenkinek a levesébe, a kedvenc Főnöködnek nyoma veszett, és azt az átkozott Poklot is jó lenne már kinyitni. Legutóbb ezen dolgoztál a hozzád legközelebb álló testvéreddel, Mammonnal (akivel jó viszonyt ápoltok), így a váratlan eltűnésed egyáltalán nem meglepő. Talán nyomra leltél az egyik kulcshoz, vagy Amara után indultál szimatolni? Bármi is volt az indokod, felkészültél arra, talán ez lesz az utolsó nagy előadásod, ugyanis mindent Mammonra hagytál, ami egykor hozzád tartozott. Vajon üres kézzel, vagy a démonok megváltásának kulcsával fogsz előkerülni?


***

A karakter utolsó tulajdonosai is Belial néven futottak, ezért a nevéhez ragaszkodnánk. Számos szál bontakozott ki az utóbbi Belial jelenléte alatt, amelyeknek a felvételére ugyan nem kötelezünk senkit, ám lelkes, kreatív tagjaink biztos örömmel veszik a kapcsolódást ^^ Nagyon várunk! luvu
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2