Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Miss INDAR •
reveal your secrets

Indar


Miss INDAR D2f4c9e43417b813014888b40d0d8ee9dfa6a133
☩ Történetem :
...in the back with a pocket of high
If u listen close u can hear the cryin'
☩ Reagok :
0
☩ Rang :
That bitch~
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 14, 2021 10:05 am
Következő oldal

Adexael Kedvelte a hozzászólásodKarakter Teljes Neve

Főkarakterem neve (Kötelező kitöltés)
Rövid idézet, ami illik karakteredre
Keresett/Kanon/Saját
Kor


Karakter információ
Család -  Ide írd, hogy ilyen a kapcsolatod velük, hogy hány testvéred van. Esetleg természetfeletti van-e közte?

Mi a beosztásod - Ide írd, hogy  mi a beosztásod a városban, vagy démoni angyali feladataid. Hogyan végzed őket? Mit akarsz elérni benne?

Városod - Ide írd, hogy melyik nagyvárosban húztad meg magad?
Pb alany
Kereső neve
Faj
Rang

Karakter képességeinek leírása
Kötelező kitöltés! 150 szószám minimum!
Mindegyik faj különböző képességekkel rendelkezik, kérjük,  bővebben fejtsd ki őket, és nyugodtan térj ki a gyengeségekre is, hiszen senki sem tökéletes. Ha démon vagy, például leírhatod, hogy a mágiában milyen szinten állsz, mennyire tudod használni az okkult tudásodat, ha vadász, úgy a harcbéli képességeidet, ám az egyszerű ember is rendelkezik számtalan képességgel, amelyeket itt nyugodtan részletezhetsz, gondolunk itt például a meggyőzőképességre stb.
Egyedi képességgel kizárólag a nephilimek rendelkeznek, ám nem kizárt, hogy két nephilimnek hasonló képesség jut, ami esetleg a korlátaikban, a képesség előhívásában, erősségében-gyengeségében mutatkozik meg. Emiatt a képességeket nem is lehet lefoglalni.
Minden történet rejthet titkokat
Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk. Ide jön a karaktered élettörténete vagy az életének egy kis szeletkéje, amelyet kérünk, minimum 350 szóban fejts ki. Lehet lineáris történet vagy játékminta, illetve hozott karaktert/előtörténetet is szívesen látunk, noha ebben az esetben nyomatékosan megkérünk mindenkit, hogy integrálja azt a világunkba! Keresett és kanon karakter esetében azért sem haragszunk meg, ha a minimálisnál egy kicsit többet írsz nekünk.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2