Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Romos mozi épület •
reveal your secrets

Ishtar


Romos mozi épület - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 4:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Dal: Mara • Szószám; 395 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
A csodás ismerkedésünk harmadik percében elcsattanó pofon után, határozottan szintet léptünk. A kedélyek lehiggadtak, vagy csak épp a következő agyvérzést készítik elő. Szemmel láthatóan a csaj nem bír, vagy csak a pillanatnyi felvett stílust nem csippázza… nincs vicces hangulatban, savanyú mint a vadalma.
A nevem megismétli és hitetlen fejet vág, nem erre a válaszra számított? Azt hiszem ma én vagyok a merő csalódások megtestesítője. Bocsi? Idegesen veszi elő a cigarettát zsebéből, én meg visszanyelem a poént hogy a tüdőrák már egyikünket sem visz sehova.
Már épp válaszolnék neki, de letolja a minősíthetetlen amit produkálsz dumát, úgyhogy bekaphajta, a válaszommal együtt. És mint ahogy lenni szokott, ennyi sosem elég. A tanárnéni ossza tovább az észt, én meg kussolva nézem, hátha megcsillan egy izzadság csepp a homlokán az erőfeszítéstől, hogy ne kapjon agyérgörcsöt.
-782… - felelem egykedvűen, de ezt is már csak a hátának mondom, mert ott hagy és csak egy intéssel tudatja hogy engedélyezi nagylelkűen a csatlakozást. Tíz méter és még ajtót is nyitnak nekem, ez a kussolás tényleg működik… minden démonnál.?
Beszélgetni akar. Mindenkinek van hobbija… én gyilkolni szoktam, nem vagyunk egyformák. Felső sor középen, nem valószínű hogy bármi érdekeset fognak vetíteni, de az sem hogy társaságunk akad, szóval ha valaki váltott már ide jegyet, az megszívta, mert nem adom át önként. Megvárja hogy elhelyezkedjek aztán letelepszik ő is, meg Bolyhoska is.
-Két hónapja… - bár a kérdés nem most hangozott el, de ha tényleg az akinek mondja magát, egész biztosan több ideje tölti be a posztot és szorosabb a kapcsolata lovasával, mint amilyen az enyém a Halállal. Sokat megéltünk, de még közel sem eleget. – Ha jól sejtem, Bolyhoskát is hozzáadva, nem csak idősebb, de tapasztaltabb is vagy nálam… mennyi vagy? 1500… 2000 éves? – merjünk nagyot álmodni. Nem mintha sokat nyomna a lattba az életkor, vagy inkább halálkor… hülye nyelvezet, szóval valaki eltölthet a pokolba ötezret is ha nem csinál semmit. Akkor pont olyan mintha tegnap került volna oda. Marad a ranglétra alján és köszöni szépen jóéjszakát. Amióta meg ide ki lettünk rakva, mindenki meg van bolondulva. Nézzük ezt a csajt. Viszály jobb keze és egy mozi előtt gubbaszt a földön, mint aki nem mer hazamenni mert egyest kapott az iskolában.
-Te gyújtottad fel a várost? – gondolom azóta a tűzoltóság kiért, ha nem akkor már több ház is éghet. Meg kellene nézni. Felgyújtani nem szoktam senkit, az mennyire számít roncsolásnak? Feltámadnak a sült husik is?Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 10:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ishtar & Belphegor


Csak állok és nézem az arcát, nem jutok napirendi pontra vele. Szavai teljesen értelmetlenek, nem tudom milyen vérről beszélhet, így kissé furcsán pislogok rá, még szemöldökeimet is összevonom. Nem is reagálok inkább rá semmit, ám mikor a másik nő köreinkbe csatlakozik és a lány elkapva hozzánk vonszolja, majd egy pillanat alatt a szemem láttára teszi ártalmatlanná elkap a harag. Ki tudja, hogy ki volt a nő, erre megöli. El is lököm magam a faltól és lendülő kezem végül az arcán csattan. Óriási felelőtlenségre vall, hogy csak így... Megragadom a karját és tekintetét keresve érdeklődöm, hogy mire volt ez jó neki. Végül bezavarom a mozi épületébe, mivel nem indul egyből, úgy lökök is rajta egyet, hogy mozduljon meg. Amint az ajtón belül van kezelésbe veszem a testet és a léleknek visszatérésre alkalmatlanná teszem. Ezután én is az épületbe indulok Ábel társaságában. Meghallom morgását, de eleresztem füleim mellett, karba font kezekkel nézem egy hosszabb pillanatig mielőtt megszólalnék.
-Nem hiszem, hogy itt most helye van a viccnek.-ingatom a fejem amint megnézi önmaga tükörképét. Ó teremtőm, ments meg az agyér görcstől! Bemutatkozom inkább én, ha már nem értünk szót, aztán végül megtörik a jég.
-Ishtar...-megakadok a szavakban... a Halál Jobb keze, összeráncolom a homlokom és mély levegőt veszek. Beleth sosem mondta, hogy tanácsadója lenne. Máris új Lovas lépett volna a helyébe? Nyelek egyet és zavaromat leplezve kabátom zsebébe nyúlok egy cigiért. Ujjaim közé hamarosan egy szál Black Silver kerül, ám most csak öngyújtóval csiholok tüzet. Egy mélyebb slukk után tekintek csak vissza a lányra.
-Nos, Tanácsadóként nem viselkedsz éppen rangodhoz méltón. Mégis mióta töltöd be a rangod? Minősíthetetlen amit produkálsz!-hangom halk, még tart a sokk, hogy Bátyám utódjának Jobb kezével hozott össze a sors.
-Nem tudom mit vár tőled Halál, de akit képviselsz nem hiszem, hogy ezen az elven működne. Nem veszünk el életeket szórakozásból. Hány éves vagy egyáltalán?-indulok meg az épület belseje felé és finoman intek, hogy kövessen. Valamiért az az érzésem, hogy Ishtar nem lehet régóta démon. Az egyik vetítőterem ajtaját kitárva előre engedem, majd mögötte én is belépek.
-Kérlek, ülj le. Beszélgessünk kicsit.-szívok újabbat a cigarettába és ha választ magának helyet, nem messze tőle én is letelepszem, míg a pokoleb is mellém érkezik. Nem volt még alkalmam soha másik Bizalmassal beszélgetni, mi több, számomra új keletű a dolog. Most pedig egy új démonnal hoz össze a sors, akivel rangban ugyan egy szinten állunk, de vajon tapasztalatban és tudásban is? Kötve hiszem.


reveal your secrets

Ishtar


Romos mozi épület - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 26, 2021 5:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Dal: Mara • Szószám; 514 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Azt mondják ha figyelmes vagy, megláthatod a szavak mögötti jelentéseket… nos nekem nem kell figyelmesnek lennem, mintha egy téglát csomagolt volna újságba, és egy szevasz kíséretében arcon baszna vele. Lucifer? Az anyja? Várjunk egy percet épp összeadom a számokat… ez a sunci itt… ez… a kutyával… ez Lulu lánya? De minimum… én most belefutottam egy teremtett démonba? Ez remélem komoly, mert viccnek kicsit durva lenne. Szemmel láthatóan komolyan gondolja, szóval ez azért megnyugtató, nem? Nem!
-Leszbi? Ugyan már… vér szagod van… nem tudom kiben mivel hol és mikor… de vér szagod van… - ezen most mit magyarázzak? Kicseszettül nem a vadvirágos parfümjére gerjedtem be. A gruppen szóra felé pillantok, ez mégis hol nevelkedett?
A műsor nem nyert osztatlan sikert, nekem tetszett, ő meg a tapsvihart az én arcomon akarja lezavarni. Ha épp nem a hulla csábos élettelen szemeit néztem volna, elléphettem volna a pofonja elől, de hát ki mint vet…
Kioszt én meg állok és nézek rá mint hal a szatyorban, hogy mire fel ez a hajcihő. Igen tudom, lapuljunk, lopakodjunk… kérlek. Romban van a fél város… háromnegyed… majdnem az egész. A közbiztonság a béka segge alatt, a vadászok… idejét sem tudom mikor láttam utoljára egyet is.
Elkapja a karom és úgy megráz, ahogy óvónő a rendetlen gyereket, aki homokkal szórja meg a társait. Menjek be? Minek? Filmezni akar?
Értetlen fejet vágok, mire meglök az épület felé. Remek… most vehetek neki popcornt… szereti a horrort? Manapság az embereknek nincs fantáziájuk, mindegyik egy kaptafára készül, dög unalom az egész.
Betolom a fémkeretes ajtót, ahol az üveg helyén itt ott deszkák vertek tanyát. Igazán impozáns lehetett valamikor, noha úgy fest a pénztáros határozatlan időre elment kakálni. Megkocogtatom az üvegen a rögtön jövök táblát, majd tovább sétálok a plakátokat nézegetve. Ez szar… ez is szar… ezt is láttam és szar. Hát a kínálat igazán siralmas. Talán a büfé majd feldob egy kicsit, de a fosztogatók megelőztek, egy zacskó gumicukrot sem hagytak. Miss teremtett démon tutira csalódott lesz.
-Emlegetett… - morgom magam elé ahogy belép Bolyhoskával az oldalán. Micsoda öröm, máris mosoly kerül az arcomra.
-Nagy öregek? Mért kellene közéjük tartoznom… két napot hagytam csak ki a ránctalanítóból… ennyire meglátszik? – sopánkodva tapogatom az arcomat, és az egyik tükröződő viszonylag ép felület elé állok, de egész feszesnek tűnik innen nézve. Csak visszafordulok felé, ahogy a tükörképét meglátom. Naná hogy karba font kézzel ácsorog. Persze anyu… megcsináltam a leckét. Micsoda egy fennkölt pillanat… és dobpergés… íme itt látják a lányt… aki… az egyik … lovas… bizalmasa… hurrá. Már tudom mire hordja fenn az orrát. Miss teremtett démon éppenséggel valaki. Szóval a kis bolhazsák Viszály úr tulajdona. Már mindent értek.
-Jah… én jövök? – tisztára mint egy csoportos terápián… sziasztok a nevem… pff… - Ishtar vagyok… a Halál jobbkeze – meg néha a két bal is. A halálnak nincs szüksége jómodorra, ő jön és visz, nem alkudozik, nem kérlel és rohadtul nem jópofizik. Ha itt az idő hát itt az idő. Igen tudom, tiszteljük feljebbvalóinkat, de hahó… egy rangon állunk, szóval hogy is volt az a pofon? Ha nem lenne itt Viszály kicseszett lábmelegítője, de legyen… ma jó kislány leszek és nem nyalogatom össze egyik arcát sem. De igenis kárpótlást követelek… éhes vagyok!


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 26, 2021 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ishtar & Belphegor


Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy Lucifer lánya nem lehet egyedül... Miért kell minden jött mentnek erre kolbászolnia ma? Miért nem kaphatok pár nyugodt órát? Csak amíg rájövök, hogy mi a fészkes van velem! De nem, a kis ribizli itt lohol a nyakamba, még szerencse, hogy Ábel annyira jól nevelt, hogy ne ugorjon egyből neki. Szemem őrült forgásba kezd további szavait hallva. Mégis kinek hiszi ez magát? Megrázom a fejem és kis szisszenő hangot hallatok. Csak nem felnevetek mikor meghallom; "Anyukád a levessel!"
-Remélem valahol Lucifer is itt ólálkodik és hallotta ahogy férfi mivoltát lealacsonyítottad egy nőhöz.-kacsintok a lányra és flegmán elhúzom a számat.
-Hát te teljesen nyomorék vagy... Mi az, hogy jó a szagom? Talán leszbikus vagy? Na takarodj a gyászba el!-és csak nevetek rajta, nem hiszem el, hogy ilyen szöveggel tálal dolgokat. Ezzel sem tudna csajozni az fix. Ó édes f@szom, mondd, miért én, miért velem történik ez? Aztán, mint a megváltás érkezik egy újabb fruska, bár ő rögtön útmutatást kérne. A piszkálódó csípős nyelvű pedig kap az alkalmon és köreinkbe rángatja.
-Na neeem! A gruppent még úgy se szeretem, mint a nőket.-sóhajtok fel, ki tudja mire akar rávenni, de én bizonyára nem megyek bele a kis játékába. Aztán a szemem láttára, szinte egyetlen érintésétől zuhan össze a nő holtan.
-Mi a franc?-tágulnak nagyra pupilláim és bele túrok a hajamba.
-Ez meg miért volt jó?-förmedek a kis ribizlire és ellököm magam a faltól, hogy felé lendüljek. Ha nem lép el előlem, úgy szabad kezem lendületből csattan az arcán.
-Mit csinálsz ha ez egy vadász volt? K*rva életnek kell felhívni a figyelmet magadra! Milyen dedós viselkedés ez?-kapom el a karját és tekintetét keresem.
-Menj be az épületbe!-sziszegem fogaim közt és a mozi bejárata felé intek. Ha nem indul, úgy lökök rajta egyet.
-Indulj, mindjárt megyek én is!-miközben pillantásom már a hullára vetül. Karjait nézem, jelet keresek rajta, vajon már eladta a lelkét egy démonnak? Leguggolva hozzá fénytelen szemeit nézem egy darabig, majd az égre emelem tekintetem, ha tudnám, hogy miféle akkor nem kellene ezt tennem, de most... Nincs más választásom. Tőrömet a kezembe fogva metszem el a hulla nyakát, fejét elválasztom a testétől, majd benyúlva a még meleg húsba kitépem a szívét is. Ebbe már aligha tér vissza az élet. A belsőség Ábel előtt végzi amit el is tüntet a pokoleb, majd a fejet a közeli kukába hajítom. Pengémet a hulla ruhájában tisztítom meg, majd vértől ragacsos kézzel lépek az épület felé, hogy aztán benyissak és az ebbel oldalamon be is lépjek.
-Szóval térjünk csak oda vissza, hogy ki vagy! Miféle démon vagy te? Nem hiszem, hogy a nagy öregek közé tartoznál.-fonom karba a kezem ahogy megtalálom a lánnyal a szemkontaktust.
-Belphegor vagyok. Viszály Bizalmasa!-mutatkozom végül be félre billentett fejjel. El nem tudom képzelni honnan szalasztották ez a fruskát, de etikett szinten a nullát veri.


reveal your secrets

Ishtar


Romos mozi épület - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 26, 2021 10:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Dal: Mara • Szószám; 514 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Komolyan megfordult a fejemben, hogy megeszem, amilyen kis elhagyatottan ücsörgött a földön, tuti szomorú íze van… mindig csak rémültet eszem… sikoltoznak meg könyörögnek, megy a jaj én nem úgy gondoltam, kegyelmezz, ez fáááj… pff
Ami a kutyát illeti, elsőre is látom, hogy nem egy cuncimunci házikedvenc, vagyis valakinek biztos hogy a cukormukor angyalbögyörője, de az fix hogy felettem áll a ranglétrán és nem akarok összetűzésbe keveredni vele. A csaj vagy a szeretője, vagy a tanítványa, vagy valaki olyan, akire muszáj vigyázni, mert egy tollpihével képes lenne kinyírni önmagát. Azon sem lepődnék meg, ha ő gyújtotta volna fel a várost.
-Neveztek már rosszabbnak is… - vonom meg a vállam, és tényleg. Meg sem bírnám mondani, melyik volt a legtrágárabb amivel illettek… ki figyel erre már? A penge csillan a gyér fényben. Mindig ez a felesleges arcoskodás, mondom ezt én aki az előbb még meg akarta enni… tehetek én róla hogy jó a szaga?
-Jamm… pedig próbálkoztak egy páran az évek alatt… - szar ügy, de bizonyos szempontból tényleg kudarcot vallottak. Persze a kellő tisztelet megvan a kellő irányba, és sokszor pontosan tudom mikor kell a pofámat alapállásba tennem, de a pokol az csak pokol, ha földi, ha nem. Itt mindenki mindenkinek farkasa, és amíg az erőviszonyok nincsenek tisztázva addig az illem elmehet amerre akar.
A póz amit felvesz, elég vagány… valami 80as évekbeli amcsi táncolós maffiás filmbe. Valaki beleragadt az őskövületi szarságokba. Már épp azt gondolnám hogy ezzel lezárta és kiadta az utam, noha nem kértem tőle, de újabb kérdés hagyja el azt a csókos száját és pillantása pontosan úgy sötétedik el, mint ahogy a szomszéd kisfiúé szokott a pokol mélyén. Szóval rokon… mért nem ezzel kezdte? Már mindent értek… vagy gyökszi és az egyik nagykutya fruskája, vagy ő az alvilág királynője, én meg úgy szájon leszek baszva mindjárt hogy a másodikat a beton adja.
-Anyukád a levessel!- hát ezt nem hagyhattam ki. Csak mert egy a fajtámból, az önérzetességem nem nyomja el. Pokol ebekkel még nem verekedtem, ami azt illeti egész érdekesen hangzik. Ha Bolyhoska harap és ne vagyok elég gyors, oda lesz ez a cuki test, amit úgy szeretek, kva nagy szívás lenne.
Felsóhajtok.
-Pedig tényleg jó szagod volt… - olyan éhes vagyok. Magassarkú kopogása zavar meg. Szűk térdszoknya, kis blúz, piros pozsgás arc, siető léptek. Ha miss beképzelt démon nem is, de ez a lány tutira eltéved.
-Elnézést… - mondom én… fordulok felé mosolyogva – tudnának segíteni, hogy merre van a Queen sugárút?
-Hát hogyne… - ragadom meg, hogy arccal az újdonsült barátnőm felé legyen, ez meg rémülten pislog. Szíve majd kiugrik és hebeg, hogy mégis mit képzelek.
-Amúgy nem fasz… a shemale-ektől kiráz a hideg… - mosolygok és végignyalom a kiscsaj pofiját, mire annak arcára fagy a rémület és ernyedten zuhan össze. A nyelvem lassan húzom vissza és grimaszolva fordulok a csajszibarack felé. Szemeim feketék és rohadt csalódott vagyok. – Mindig ezt csinálják… - mutatok a hullára a lábamnál két kézzel. –Meghalnak aztán meg majd egy óra múlva feltámad a picsába én meg éhesebb leszek mint előtte… Tiszta szopás… - mérgelődöm és belerúgok a hulla lábába. Még hogy a Halálnak sok a dolga…


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 25, 2021 11:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ishtar & Belphegor


Szeretek a sötétben kóborolni, de a mai estére egyáltalán nem számítottam, főleg erre a tüzes részre nem. Simán felgyújtok egy utcát és még csak fel sem tűnik senkinek, mert egy lélek sincs most idekint, hogy ténykedésemet bámulja. Mivel eloltanom nem sikerül és teljesen megfékezhetetlenné válik a tűz, úgy Ábel segít mozgásra bírni a testem. Egészen a mozi épületéig futok ahonnan már alig látni, hogy mit is műveltem utcákkal arrébb. Hátamat a falnak vetve csúszok le a járdára és megégett tenyerem figyelem egy darabig. Egyszerűen nem jövök rá, hogy mi történt velem, miért vagyok ilyen használhatatlan? Mióta megöltem Ikerbátyámat teljesen szét vagyok csúszva. Ez pedig nem lesz így jó. Gondolataim közben a pokoleb morgására leszek figyelmes, az utcát kémleli ahol valaki közeledni látszik. Magam is felpattanok és bakancsom szárából előkerül a tőröm is. Nem kell sokáig várjak, amint belátható távolságba kerül az idegen meg is szólal. Fel is vonom a szemöldököm, hogy észrevételezte Ábelt.
-Nos. Seggfej vagy és örülj ha nem harapja le a fejed.-felelek a lánynak, mert hangjából csak le lehet szűrni, hogy az, aztán hamarosan arcát is megpillanthatom ahogy még közelebb sétál. Lucifer, te kiket meg nem tűrsz...
-Hah!-horkanok fel a megszólításán, majd ahogy megnyugszanak ujjaim, tőröm markolata az egyik kezembe feszül, hegyes végét pedig szabad kezem két ujja közé csippentem.
-Látom neked se tanították meg az illemet. Ha nem szeretnél egy életre cuki nyomot a nagy arcodon, akkor most békén hagysz és mész tovább a dolgodra!-intek fejemmel tovább az utcán, ezzel is haladásra ösztönözve a pimasz fruskát. Bár az érdekelne, hogy milyen fajba tartozik ha már meglátta az ebet. Hátamat a falnak döntöm és bal lábam felhúzom, hogy talpammal is támasszam az épületet.
-Ki a f@sz vagy amúgy?-pillantok felsőbbrendűn a lánykára, azért jobb ha tudja, itt én vagyok otthon és nem Ő. Nem tévedtem el, cseppet sem. De ezt nem kötöm az orrára. Egyetlen pillanatra megvillantom fekete démoni szemeimet, hogy lássa kivel van dolga, aztán újfent őzike íriszeim pillantanak rá. Ábel csak a jelemre vár, de tudom, az idegennek csak egy rossz mozdulata lesz és karját veszi.


reveal your secrets

Ishtar


Romos mozi épület - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


• Dal: Mara • Szószám; 514 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Bakancsom ütemesen döngeti a kopott, felhasított aszfaltot, talán már útnak sem lehetne nevezni. Több a kátyú rajta mint az ép felület. Az épületek ablakai bedeszkázva, lélek alig van az utcán. Az ember fél, és nagyon is helyesen teszi, akinek nincs halaszthatatlan dolga, az mind otthonai rejtekén lapul, mint szar a fűben. Szánalmas, és eszemben sincs már belegondolni hogy egykoron én is rettegtem az éjszakától, a sötéttől, a gonosztól ami odakinn vadászott éjnek évadján. Régen sokat gondoltam rá hogy is volt, mintha az emlék újra és újra elemzése segítene feldolgozni a tényt hogy a pokolra jutottam, az hogy egyáltalán a pokol létezik. Tádáááám, létezik, és én otthonra leltem benne. Hát nem csodás? Nem? Dehogynem! Megvan a helyem a gépezetben, én vagyok a halál jobb keze, én vagyok Ishtar a kígyó, a Halál szajhája... és ezer más, aminek csak épp kedvük volt hívni... már ameddig volt nyelvük. Nem mintha zavarna, csacsogjanak egész nyugodtan, a többsége úgy is csak ágyútöltelék. Része a nagy tervnek. Haláli vége lesz ígérem!
New Orleans... Louisiana állam legnagyobb városa... volt egykoron, mielőtt az a csúnya csúnya világvége el nem jött volna. Oké nem teljesen jött még el, mondjuk hogy az előszele, a főcímdal, na az már megvolt, aki túlélte az meg próbálja megtépázott élete kis romjait összekapargatni, és felépíteni valami mást, valami újat, valami... élhetőt. Többségében sikertelenül. Ezen a nyomortanyán szinte semmi sem maradt. Pusztulat amerre a szem ellát.
Pillantásom az égre kúszó szürkés kígyót figyeli. Valaki ma éjjel sem fog fázni. Gúnyos vigyor terül el ajkaimon, lehet megnézem magamnak, és ha már úgy is ott leszek egy letépett kar, láb... olyan rég ettem egy finomat.
Megtorpanok ahogy bakancsom alatt reccsen a kartonpapír. Lassan emelem fel és nemlegesen ingatva fejem sóhajtok. Komolyan szerettem az almáspitéjüket. Illetve a testem szerette, de néha úgy élem meg a múltját mintha én is érteném miről is beszélek. Egy ideje már nem sikítozik, azt hiszem elfogadta hogy itt én vagyok az úr, ő meg kussoljon a sarokba és imádkozzon halálért, de már azt sem csinálja. Pedig szerettem Terazodot húzni vele, hogy a testem mennyire szomjazza közelségét.
Tovább indulok a vágyott forróság felé, amikor is morgás csapja meg a fülem. Ismerős csengése nem összekeverhető holmi közönséges kutyáéval, na meg a szaga sem. Pont felém hozza a szél. Édes fiam mikor fürdetted meg utoljára Buksit?
A gazdi már áll és kést forgat ujjai között. Ha szimatom nem csal, nem épp egy darab szalonnát akar felkockázni vele, ha csak a szalonna nem az én formás seggemből van kinyesve.
-Cuki pincsi... van neve is? - kiáltom oda és várok még, hogy kiderüljön ki fia borja ez a fazon. A közvilágítás katasztrófa, a polgármester lenyúlta a pénzt aztán volt pofája megdögleni, a közmunkát meg majd elvégzi az akinek két anyja van?
Egy lépés, két lépés há... mutasd a pofid... ez egy nő. Most komoly? Lányokkal nem verekszem... néha megrugdosom őket, meg persze kirágom a szívüket... de ez a sunci szemmel láthatóan nincs épp a helyzet magaslatán.
-Eltévedtél Babygirl? - gyerünk Isthar most kell a barátságos mosoly... mondom barátságos mosoly, nem egy vicsor... még azt hiszi meg akarom enni... nem is rossz gondolat.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 2:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ishtar & Belphegor


Sötét és hűvös ma az éjjel, úgy döntök próbára teszem az erőmet. A Háborúval való találkozás ráébresztett arra, hogy gyorsan vissza kell nyerjem uralmamat a mágiám felett. Cassael is jól mondta, a siránkozással nem jutok előrébb, ami pedig Viszályt illeti... Nem okozhatok újra csalódást, ha kell akkor bizony segítséget kell kérnem tőle. Hiszen... Bízom benne, már nem csak a Főnököm, hanem attól jóval több. Joga van tudni, hogy mi történik velem. Ha pedig az éjjel nem sikerül jól, akkor elmondom neki. Azzal távozok, hogy sétálni megyek, nem maradok sokáig és magammal vittem Ábelt is. Mióta nem vagyok ura a mágiámnak, kicsit jobban ragaszkodok a társaságához ha egyedül vagyok. New Orleans utcái csendesek, túl csendesek. Ábel békésen trappol mellettem, fekete szerelésemben szinte bele olvadok a környezetembe. Már egész messze járunk a háztól mikor egy szál Black Silver kerül ajkaim közé, nyelek egyet és minden figyelmemet arra összpontosítom, hogy ujjam hegyén apró láng gyúljon mágiámnak hála. Szerencsémre ez sikerül is, így kényelmesen rágyújthatok. Ám ahogy szeretném hogy abba maradjon a kis "varázslat", ujjam végén a lángocska megbokrosodik és nem hajlandó elaludni. Kissé pánikba esek és mint a hülyék elkezdem rázni a karomat, hátha attól majd javul a helyzet. Persze, mint a krimikben, nem javul a helyzet, hanem rosszabbodik, apró kis tűzgolyók pattognak mindenfelé és ami éghető az bizony lángba is borul. Nekem se kell több, futásnak eredek, nem szívesen gyűjtenék be plusz égés nyomokat. De az egyik utcában meglátok egy jó állapotú vízcsapot, szerintem még használják is, így magam is azon vagyok, hogy előcsaljam belőle a tűz rettegett ellenségét a vizet! Mégsem hagyhatok egy egész utcát leégni... De hiába próbálkozom, nem tudom életre hívni a vízmágiát... Pedig Cipruson már saját trükköm is volt... Úrrá lesz rajtam a csalódottság ahogy Ábel fogai a kabátom ujjára csattannak és elhúzva kibillent egyensúlyomból, hogy tovább menekülhessünk az egyre terjedő tűz elől. Egészen a régi mozi düledező épületéig jutunk, innen már vissza nézve sem látjuk a lángokat, hátamat a falnak vetve lélegzek mélyeket, magam elé emelem kezeimet és megrökönyödve tapayztalom, hogy bizony a lángocska már nincs jelen, de tenyeremet jól összeégettem.
-Hát ez remek... Hogy fogom én ezt megmagyarázni? Mi a fene van velem?-nézek magam elé ahogy lecsúszok a fal mellett. Kedvesem pokolebje mellém telepszik, ő a tájat figyeli, csüggedten sóhajtok, ezt már igazán nem halogathatom tovább. Muszáj lesz beszéljek Belialal! Ő biztosan tudja mit kezdjek a helyzettel. Tudni fogja hogyan aknázzuk ezt ki. Nem fog kinevetni, hogy gondom van. Csak őszintének kell lennem vele. Segíteni fog nekem. Míg gondolataim között járok Ábel halkan morogni kezd, feláll mellőlem és az utca egy pontját figyeli. Valaki felénk tart. Alakját nehezen veszem ki, de magam is felállok ha kell rögtön tudjak támadni. Kikapom bakancsom szárából a tőrömet és a fém megpördül ujjaim között, ha a mágiám nem is uralom, egy kis hadakozás nem fog megártani...


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2