Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Romos mozi épület •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Romos mozi épület VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1102
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 28, 2021 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 27, 2021 11:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Talán érdekes lenne a lányka, ha nem azt látnám benne aki én voltam egykor. Elemnek a szelet érzi legközelebb magához, amit valahol meg is értek, talán illik is hozzá. A hobbikat érintve kedvenc elfoglaltságom is elárulom neki, ami pedig a főzés. Szeretek elmolyolni a konyhában. Senki fiáért nem mondanék le róla. A teremtésem is érdekli, így azt is elmondom, hogy én világ életemben ezt az arcot tudtam a magaménak.
-Nem tudom. Már régen volt.-vonok vállat és mélyet sóhajtok, nem igazán emlékszem rá hogy mi volt az első gondolatom miután kiszakítottak a bátyámból. Az pedig, hogy a magánéletemben akar vájkálni már több a soknál, így a kevésbé nehezen emészthető verziót adom a tudtára. Munka kapcsolat és semmi több. Még akkor is, ha nem hiszi el, alig két hónapja alkotunk emberi szemmel is egy párt. Ő nem vette a jeleket én meg piszok félénk voltam. Amikor viszont Ishtar feláll, én is hasonlóképp teszek. "Örül hogy megismerhetett." Azért ezt nem fogom így benyelni, el tudom képzelni hogy mire is tart valójában. Az arca elárulja, így legszívesebben faképnél hagynám. De ahogy érzem nem nekem kell megtennem. Hamarosan kiderül, hogy ő lép le, legalábbis szavai nagyon azt sugallják.
-Bízzunk benne, hogy mindenre lesz alkalmunk. Mert az idő vészesen fogy. De mindenképp szólok Viszálynak, hogy számíthatunk rátok.-bólintok végül egy aprót mégis. Aztán figyelem amint elindul és ahogy elhagyja a vetítő termet egy halk "viszlát" még elhagyja a számat, aztán visszaülök még egy kis időre. Azon gondolkozom, hogy Ishtar szavai vajon mennyire voltak meggyőzőek a számomra, végül pedig elindulok haza, hogy megbeszéljem a problémámat Kedvesemmel.
//Köszönöm szépen a játékot Smile //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ishtar


Romos mozi épület Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
26
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 26, 2021 8:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


• Dal: Long Live Death • Szószám; 750 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Nem érti a viccet, eddig sem tette, de má- már zavarbaejtően őskövület. Persze hogy nincs a homlokára írva, senkinek sincs, hogy épp magányos és dumcsizni akar, vagy hogy hagyjuk békén mert szakított a pasijával és a háta közepére sem kívánja a társaságot. Lehet hogy tényleg túl fiatal vagyok hozzá, vagy csak a test miatt idomulok a fejében talált faszságokhoz.
-Szeszélyes… talán pont ezért, könnyű vele azonosulnom. – nem mindegyik démon begyöpösödött régivágású fapina. Lehet ő sem az igazából, bár sem a vicceim nem érti, sem a szenvedélyes magávalragadó stílusom. Kár érte.
Megkapom a legrövidebb reakciót amit lehet. „Aha értelek” hát továbbra sem vagyok a kedvence, pedig Lulura én tényleg mindent megpróbáltam… oké majdnem mindent, talán konzervatívnak kellene lennem?
Szeret főzni… főzni… de tényleg ezt mondta főzni… mint egy ember… kaját… főzni… mióta él ez idefenn? Mindenki másban jó… ő kifinomult, emberi, én meg nyers mint egy kezeletlen fatönk… félő belőlem egy éles fejszével se lehetne már embert faragni.
Legalább válaszol. Nem volt gyerekszobája… hát ezért nem értjük egymás nyelvét. Fura csak úgy megteremtődni. Egyik pillanatban még semmi, aztán meg hopp ott vagy és… üres lap a fejed… gondolom.
-Mi volt az első gondolatod? Mármint amikor létrehozott? – Vágy? Éhség? Harag? Vagy egy bazinagy kérdőjel hogy hol a fenében van?
Kétezer évig csak lézengeni körvonalazott célok nélkül? Igen, tudom egy alantas kis ágyútölteléknek is van célja, de mint bizalmasi pozíció kicsit másképp értékelendő.
A válaszok eddig jöttek simán, most meg habozik. Gondolom azt firtatja mégis hogy mondja meg hogy hát több van közöttük mint puszta munkakapcsolat, ez már túl ment a barátságon… Aztán jön a kamu… főnök és beosztott… hát hogyne, elvégre Lovas és bizalmasa… de nem ez érdekelt és a halvány mosolya elárulja. Naná hogy megvolt neki, mibe hogy nem tudnám a két kezemen megszámolni hány százszor. Ha csak hétezer éve bizalmaskodnak egymással, és tegyük fel volt összeszokási idő, és Viszály úriember, noha se nem úr se nem ember… igen, egy Lovas sem a konkrét értelemben vett úr… mégiscsak démonok vagyunk. Szóval ha adunk nekik egy százast, mert igazán türelmes fazonnak hírlik akkor is hatezer kilencszáz évnyi entyempentyem van mögöttük. Ha feltételezzük hogy vannak külön töltött napok, és majd hétezer év alatt biztos volt, elveszek mondjuk egy ezrest. Szóval ötezerkilencszáz évük volt, ami testvérek között is 2,15 millió nap… Nekem baromira ne akarja senki bemagyarázni hogy ennyi idő alatt egyszer sem vágta fel az asztalra, vagy nyomta neki a falnak, hogy nem pucsított be úgy előtte hogy a másik eszét veszítse… ha mégis… hát tévedtem az illetően hogy a sötét picsa a legrosszabb ami történhet egy élet során.
Elvigyorodom a gondolatra és feltolom magam a székből, jó kislány vagyok, nem teszek megjegyzést a ribanckodására, és arra sem hogy mennyire szadista dolog volt tőle azt kérni hogy viselkedjek rendesen.
-Örömömre szolgált hogy megismerhettelek Belphegor…
Összegezném amit tudok. Ő itt Belhi… Viszály jobb keze… szája… meg… minden amire szüksége van, ha éppen van. A csaj elvesztette a bátyját és most épp belefutott az utód bizalmasába. Nem lettünk teljesen jóban, de ha használnék facebookot már bejelölhetném ismerősnek. Amolyan jó szomszédi iszony lett, elvégre otthon azok lennénk. Szerintem amúgy annyira nem bírja a búrám, de valószínű nem ő lesz az utolsó aki ilyen véleményen lehet. A depije kezelhető ha beszél álmai vagy épp rémálmai lovagjával, akarom mondani lovasával, szerintem gyorsan kiKÚRálná belőle a feszültséget. A keze meggyógyul, aggódni felesleges a teremtett rokonokért, jól bírják a gyűrődést.
A sötét szuka szabadlábon, a gyilkolás tabu, és jókislánynak lenni rémesen unalmas. Kellene egy pia…
-Remélem lesz alkalmam mellettetek harcolni a sötét ribanc ellen… kérlek add át saját és Halál uram üdvözletét Viszálynak, és biztosítsd, hogy adott esetben készen állunk a végsőkig elmenni… - egy kedves mosoly, egy más fajta magatartás… ne gondoljon naív kisgyereknek… a jéghegy kilógó része mindig csak látszat, mely tévútra csalja az érzékeket.
-Kellemes estét neked…reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 12:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Mondhatnám, hogy érdekes a dolog, de cseppet sem, kezd egyre érdektelenebb lenni számomra, ami sosem jelent jót. A vissza kérdésén csak mosolygok, majd megrázom a fejem. Nem, nem úgy tűnik, mint aki viccel, de muszáj voltam megkérdezni, mert számomra furcsa ez a haza akar kísérni dolog. Hagyom, hogy feldolgozza magában azt amit mondtam, aztán újabbat sóhajtok, pláne mikor meghallom újabb szavait.
-Az ilyet nem írjuk a homlokunkra.-ingatom a fejem, egyáltalán nem tetszik a szemtelensége, a szóhasználata, de jobb híján kérdésekkel állok elő, addig sem kell az elszabadult mágiámmal foglalkozni.
-A levegő... Érdekes és a maga módján szintén egy szeszélyes elem.-biccentek aprót ahogy válaszol a kérdésemre, majd újabbat teszek fel neki és várom, hogy mivel rukkol elő. Szavai meglepnek s talán cseppet el is nyílik a szám, de ahogy kis hatás szünet után közli, hogy viccelt rosszallón emelem meg a szemöldököm, ám nem szólok közbe, mert egy huzamosabb monológot ad elő. Egy-két szavától a hajam is égnek áll, de hát ez van, ezt hozta az este. Percekig nem is felelek neki, s már-már kínos csend áll be közénk.
-Aha! Értelek.-csúszik ki végül ennyi a számon, majd kérdéseit hallva elmosolyodok. Azért nem eszik ilyen forrón azt a kását Bogaram!
-Nos! Én szeretem figyelni az embereket, sok dolgot ellesek tőlük. Példának okáért nagyon szeretek főzni. Bár csak akkor, ha hangulatilag is elég stabil vagyok hozzá. És nem, nem tartalak kevesebbnek, mert esetleg nincs hobbid. Mindenki másban jó, ezt el kell fogadni. Nincs két egyforma entitás, az ikrek... nem vagyunk ugyan olyanok.-nyelek egy nagyot, aztán a kérdéseire koncentrálok inkább.
-Igen, Lucifer teremtett ilyenre. Mi nem növünk, mint a halandók. Kilencezer éve ezt az arcot ismeri aki ismer. Hétezer éve vagyok bizalmasi pozícióban.-első három kérdésére könnyen jön a válasz, ám az utolsóra nem tudom mit válaszolhatnék pontosan, vagyis nem akarok pontosan válaszolni, bár tudom jól, hogy Belial sem tagadna le, de egy vad idegennek mégsem tárnám fel a bizalmasabb információkat. Míg gondolataimba mélyedek, arcom rezzenéstelen marad, nem szeretnék semmilyen esélyt adni a nőnek arra, hogy kiszimatoljon bármit is.
-Főnök és Beosztott státuszban vagyunk.-pillantok végül Ishtar szemeibe, majd haloványan elmosolyodom, lényegében hazudni nem hazudtam, az igazság felét hallgattam csak el, de ennek így kell lennie. Megmondtam Viszálynak, nem fogok támadási felületet nyújtani rá nézve, s ez a válasz pontosan úgy felel meg ahogy kell neki. Igen, több van köztünk, de az magánügy! Ábelre pillantok és egy pillanatra lehunyom a szemem, Ciprus idéződik fel előttem, ahogy mentünk és ahogy haza tértünk onnan. Nos... Igen, határozottan több van köztünk, mint a nyaralásig volt. A kettesben eltöltött békés egy hét jóval közelebb hozott minket egymáshoz, mint álmodni mertem volna valaha is.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ishtar


Romos mozi épület Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
26
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 16, 2021 8:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


• Dal: Long Live Death • Szószám; 750 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
A kifogásgyárnak kellene következnie, most sorolnám fel normális esetben hogy miért is nem leszünk mi soha puszipajtik, meg öribarik meg tudom is én milyen kapcsolatrendszerben gondolkoznak az emberek, de a viharos találkozásunk, és a flegma faszméregetésünk után azt kell hogy mondjam talán több közös van bennünk mint a legtöbb vérrokonban.
Mindketten a végletekig hülyék vagyunk, és az most teljesen mindegy hogy ő kilencezer míg én csak nyolcszáz éve szívom a jóságport, miközben kicseszett porallergiánk van. Azt mondják az élet nem egyszerű, igazából de, mi magunk tesszük rohadt bonyolultá, mert ami egyszerű az sosem tűnik valósnak. Igen, a mi hibánk hogy mindenhol ármányt és csalást sejtünk, de hát az életben maradásért küzdés már csak ilyen, és jelen esetben az ellen nem épp egy ovis kisfiú aki max a hajunkat cibálja mert tetszünk neki.
Jó hozzáállás… naná… kezdetnek mindenképp, még egy szerény mosolyt is kap mellé, bár azt nem értem milyen képességekről beszél. Képe vagyok vagy háromszáz féleképp megölni valakit, oké lehet csak harminc, de a háromszáz mindenképp menőbben hangzik. Na mindegy, menjünk ha úgy is áll, aztán majd valami lesz, erre megtorpan… most mi van? Titkos porcelánfejű babagyűjteménye van otthon amit nem láthatok? Vagy Viszály van kikötözve a szekrénybe?
-Úgy nézek én ki mint aki viccel? – még ha piros orrom meg narancssárga hajam lenne… de ő mégis teli szájjal nevet, én meg nézek körbe, mert csak nekem nem esik le hogy mi ezen olyan egetverő.
-Magányra… - oké hát ezt akkor elbasztam, egy démonsunci aki felgyújt egy épületet mert depressziós, de igazából csak sétáltatni vitte a kutyáját, mert magánya vágyott… mért nem ment mindjárt egy lakatlan szigetre… lehet nem tud úszni Ishtar… basszus erre nem gondoltam.
Visszaül a székbe én meg állok még egy pillanatig és ledobom magam. Hát ha nem hát nem, akkor maradunk és reméljük együtt hogy nem tesz fel olyan kérdést amire a válasz nem tetszene, mert ez a száraz retkes kárpit baromi éghető anyagnak tűnik így elsőre. – Bocs hogy elrontottam a magányos… kirándulásodat. Nem volt a homlokodra írva. – Mondjuk az egyedül kuporgás a mozi előtt… hagyjuk.
-Melyik elem? – Az ötödik? Ahhh nem, én vagyok a bolygó kapitánya… - a levegő… - sacc per kb, legalábbis a felsoroltak közül ha választanom kellene tutira ez lenne a haverom. Mindenki tápos akar lenni és fantáziátlan. Mi a legpusztítóbb? Kórusban! A tűűűz… persze mert a spirituális öngyulladás okozhat meglepetéseket ugye Belphi? De az égéshez levegő kell barátosnőm… ha nincs levegő szikrázhatsz mint egy ketté nyesett villanykábel, sokra akkor sem mész. – Bár nem játszottam vele még túl sokat – konkrétan semmit, hülye vagy? Ennyi idősen örülhetek hogy a varázspálcám nélkül tudom mozgatni a tárgyakat.
Újabb kérdés… ez valami teszt amúgy? Vagy információ gyűjtés, de akkor mért nem azt kérdezi melyik a kedvenc kínzási módszerem? Tök átlagos… olyan fura… tutira nincsenek barátai. Vagy csak nagyon igyekszik emberien viselkedni. Néha ez buzi ijesztő tud lenni.
Oké lássuk csak mit szeretek csinálni ha épp nem kerít hatalmába … nem az nem jó hogy a gondolat mindig ott van. –Lássuk csak… - ez az húzd az időt, mintha épp valami hosszú felsorolásra készülnél – szeretek új emberekkel megismerkedni – pff ekkora kamu is régen hagyta el a számat. Rohadtul nem vagyok szociális lény, még az alkukötésekkor is húzom a szám, nem hogy társaságot keressek. Ha megtehetném inkább egy kocsma sötét sarkában iszogatnék egy pohár whiskyt és szarnék az összes lélegző, dobogószívű nyomorult kis féregre akik ezen a sárgolyón megrekedve élik le múlandó és felesleges életüket. Ejjj Ishtar mikor lettél te ennyire depresszív? – na jó csak vicceltem. Azt hiszem nincs hobbim… nem kötök virágot, és a kézművességtől is herótom van… gondolom az nem számít bele hogy szeretem tisztogatni a fegyverem… vagy hogy… - ez azért most vérciki – neked mi a hobbid, vagy mi az amit csinálsz? Ez most übergáz… lúzernek tartasz gondolom. Eddigi időm azzal ment el hogy a kínzási módszereket fejlesszem, meg persze a gyilkolási rátát hozzam, de amióta kiraktak minket nem annyira találom a helyem. Aztán jött a kinevezés és a türelemjáték… amiben sosem voltam jó. Az a típus voltam mindig is aki eredményekre törekszik, aki szívesen szentesíti az eszközt hogy a cél már tegnap meglegyen. A testem lehet hogy emberi, de attól még ugyanúgy egy fekte fingfelhő vagyok, aki faszányosan tud parancsot követni, de ha bezárják egy üveggömbbe percek múlva már a kiutat keresi unalmában. – feldobom a lábam az előttem lévő széksor egyik támlájára és kinyújtózom. – Ezt a testet Lu teremtette? Mindig is felnőtt voltál, vagy gyereknek alkotott meg és fejlődtél? Mióta vagy Viszály bizalmasa? Van köztetek más is mint… hogy is szoktál fogalmazni… mentor és tanítvány?


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 16, 2021 9:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Érdekesnek tűnik hogy Ishtar Lordja fiatalabb, mint ő, de több szót nem érdemel, megismétli azt az egyetlen apróságot ami talán "lényeges" lehet, de más nem történik. Én pedig nem firtatom tovább. Ha Terazod kapta meg Lucifertől az erőt, akkor bizonyosan ki is érdemelte. Egy pillanatra felfelé rezdül a vállam de ezzel le is zárom ezt a dolgot részemről. Sajnos a lány miatt elszabadulnak bennem az indulatok, ami azt eredményezi, hogy a tűz mindkét kezemet használatba veszi, és csúnyán meg is éget mire sikerül lecsillapodnom. Borzasztóan fáj, de nem szorgalmazom hogy a démonnő most bármit keressen amivel enyhíthetnénk ezt a dolgot, majd otthon lekezelem. Legalább lesz mit megmutassak Belialnak, hogy mennyire suta vagyok megint... Látható bizonyíték, ha nevezhetem így. A lányka szavai miatt csak megerősítést nyerek, valóban beszélnem kell Viszállyal, a segítségére van szükségem, bíznom kell benne, hogy ebből is segít kimászni. Már csak egy megfelelő pillanatot kell kiválasszak... Talán ha haza értem, utána. Egy bögre fekete mellett, majd elmondom neki, hogy mekkora slamasztikába kerültem, megint. Hangosan is megígérem, hogy beszélek Lordommal, de Ishtart is megkérem arra, hogy ne nagyon gyilkoljon meg mást, mert az most nem túlzottan kedvez nekünk.
-Jó hozzá állás Ishtar! Csak próbáld kordában tartani magad és a képességeid.-mosolyodom el halványan, majd ahogy közli, hogy haza kísér magasba szökik szemöldököm.
-Ezt ugye nem mondod komolyan?-kérdezek rá hitetlenkedve és kipukkan belőlem egy apró kacaj. Nem biztos hogy gardedámot szeretnék hazáig, arra az esetre itt van nekem Ábel.
-Nem, igazából nincs titkos dolgom, csupán sétálni jöttem a városba. Magányra vágytam.-sóhajtok mélyet, majd vissza ülök a mozi székbe.
-És mondd csak, neked melyik elem az erősséged, mi áll hozzád a legközelebb? A tűz a víz, a levegő vagy a föld?-kérdezek rá érdeklődve ahogy hátra dőlök. Kezeimet a karfákra helyezem és teljes figyelemmel pillantok a nőre.
-Ami pedig azt illeti, ha épp nem kerít hatalmába a gyilkolási vágy, mit szeretsz csinálni?-muszáj beszélnem, addig is elterelem a figyelmemet a gondomról és talán nem fogom felgyújtani a mozi épületét sem.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ishtar


Romos mozi épület Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
26
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 15, 2021 6:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


• Dal: Long Live Death • Szószám; 616 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
-Fiatalabb… - egyetlen szó, aminek tartalmaznia hivatott minden érzésem. Hogy zavar e? Talán. Jöhetne a magyarázat, hogy Lucifer urunk nem életkor szerint válassza bizalmasabbjait, fontosabb az elhivatottság, az erő, a kitartás, az ambicionista hozzáállás… de ezzel nem lesz jobb az egész. Most jelenthetné hogy ezek nincsenek meg bennem, vagy nem kellő mértékben. Páros lábbal igyekszem a gondolatot visszataposni oda ahova való és a fejembe lévő ajtót is rácsapom még vagy háromszor. Az ilyen eszmefuttatások csak belső viszályt gerjesztenek… ácsi… ez a csaj Viszály bizalmasa. Már mindent is értek, akkor is ha nem tudatos.
A bizalmasa vagyok, a dolgom hogy ott legyek ha kellek, hogy karjának meghosszabításaként a világ végére is elérjek, hogy terveit őrizzem és segítsem benne, talán ő miatta van, talán saját magam miatt ez az állapot, de ahogy ő sem mert eddig beszélni saját urával a fejében uralkodó katyvaszról, úgy én sem mondanám hogy a bátorság mintaképe lennék ebben az esetben. Mégis mit mondanék neki? Szia Mucika, az a helyzet hogy egy ideje nehezen kezelem a gyilkolási vágyam… konkrétan mióta kibasztak minket a pokolból. Lehet te vagy az oka, vagy az hogy alapból is félig démon voltam, amit a mai napig nem vallottam meg neked. Igen valahol mélyen még mindig piszkálja a csőröm, hogy egy beképzelt szentfazék voltál, hogy sokáig titkon meg akartalak ölni, újra és újra, és amikor magadhoz hivattál és közöted hogy a bizalmasodnak fogadsz egyszerre lángolt fel bennem az összes bűn. Voltam én féltékeny, irigy, haragvó, de még vágyat is éreztem, hogy alád simuljak, csak hogy azt az elcseszett istenfélő szíved kitéphessem.
Most meg én papolok egy nálam 8000 évvel idősebb démonnak arról szerintem mennyire veszélyes ha nem beszél a Lovasával. Képmutatásból jeles. Persze vannak alapvető különbségek, mint hogy nekem nincs olyan mágiám amire ez a helyzet kihatással lenne, és nem leszek tőle kevésbé alkalmas a harcra. Épp ellenkezőleg, olyan tudok lenni mint egy veszett kutya…. ami most cseppet sem előnyös.
Nem vagyok jobb Belphinél életkor ide vagy oda, a problémánk nagyon is hasonló.
Nincs szüksége a hidegre, és már meg is magyarázza hogy hamar gyógyul. Sejtésem szerint egy magamfajtából nem lehet teremtett, nem kaphatom vissza az eredeti testem, én már maradok fekete fingfelhő. Szívás…
A figyelj csak megszólalására pillantásom ráemelem. Most vagy nagyon izgi vagy nagyon bizalmas dolog jön… Idén már nem fogok lottózni.
Emberekkel kötöttem már ezernyi üzletet, alkut, szerződést, hívjuk bárhogy, megvan a technikám hogy szoktam, de démonokkal nem pacsizom. Alantasabb korban elnézhető egy egy bocsi elfelejtettem, nem úgy alakult, vagy csak vállvonás… jó esetben kapsz egy kényelmes lukat valamelyik kínzórészlegen míg átgondolod hogy kit basztál át a palánkon, rossz esetben…
De hogy most kezet kellene e nyújtanom és azt mondani megegyeztünk, vagy csak bólintani. Nem vagyok híres a barátkozási képességeimről, de ő mégiscsak egy bizalmas, valahol egyformák vagyunk. Mondhatni testvérek… lennénk, ha én is Lulu cuki kislánya lennék, de annyira vagyunk rokonok amennyire A és B ember a földön, egy faj aztán köszönöm szépen ennyi.
Teljes testtel felé fordulok és még egy lépést is teszek, hogy az egészen halk szavam is biztosan hallja.
-Mindent el fogok követni, hogy ne legyek ellene ügyünknek… - huuu Ishtar ez nagyon hivatalos volt, minden elismerésem, még csak az a szó sem hagyta el a szádat, hogy ígérem. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet, olyan büszke vagyok magamra, hát nem hihetetlen milyen gyorsan felnőnek?
-Hazakísérlek… - jelentem ki váratlanul. No nem azért hogy tudjam hol van a titkos főhadiszállása Viszálynak, és igazából nem is azért hogy ügyeljem a csajszibarackot, véletlen se gyújtson fel egy újabb épületet, inkább önzés, hogy a jelenlétében ma már tutira nem nyírok ki senki mást. Eltereli a figyelmem… kész őstehetség ez a csaj.
-Feltéve, ha nem valami titkos dolgod van... - ist...har mentsen hogy abba üssem az orrom amihez közöm sincs.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 03, 2021 6:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Csendesen hallgatom Ishtar szavait, valójában kicsit furcsának találom azt amit mond, de nem lehetetlennek. Végül csak ennyi hagyja el ajkaimat a magyarázatra;
-Értem-még egy aprót bólintok is hozzá. Bár így is elgondolkozom kissé, hogy akkor most a Halál energiái valóban ilyen lenne? Csak azt érzed, ölnöd kell? Mindig úgy hittem, ezt kicsit összetettebb.
-Azt akarod ezzel mondani, hogy Terazod fiatalabb, mint te?-kérdezek vissza óvatosan, mert ha a lány már az alapokat sajátította el, akkor csak erre lehet következtetni, nem igaz?
-Úgy értettem, hogy ha valóban Lovas és Bizalmasa vagytok, akkor ha Terazod tényleg uralja az energiáját, nem lesz kicsapongó és figyel arra hogy belőled mit vált ez ki, akkor igyekszik vissza fogni majd téged.-nem biztos, hogy jól el tudom magyarázni amire gondolok, de a lány következő szavaira mérgemben felpattanok és kezeim egy pillanat alatt lángra gyúlnak. Nem akarom ismét bántani, ez eszemben sincs és talán valóban jó dolog hogy Ábel itt van velem. Mély levegőket véve igyekszem megnyugodni, próbálom magam lehiggasztani, aztán mesélni kezdek. Pedig nem akartam elmondani, hogy miért szabadult el a mágiám. Mégis, mint bizalmas a bizalmasnak, úgy döntök, nem kertelek. Elárulom hogy Lovasa előtt az én Ikerbátyám volt a Lord, ám erejét veszítve, mintha kicserélték volna, rám és Viszályra fente a fogát s végül kezem által érte a vég. Idő közben Ishtar egy kis lyukat feszít még nagyobbra, de eltekintek tőle hogy megemlítsem mennyire nem tetszik hogy mással foglalkozik. Csak beszélek és beszélek s végül még bocsánatot is kérek azért az elcsattant pofonért. Még a szemem is hatamasra kerekedik amikor közli, hogy az nem történt meg. Hogy ne történt volna meg? Én adtam... Tele van meglepetésekkel a lány. Pláne mikor feláll és közelebb sétál hozzám. A pokoleb csak árgus szemekkel méregeti, de nem moccan meg, egészen addig, míg a nő olyat nem tesz ami nem tetszene egyikünknek sem. Idő közben erőm is csillapszik és kezeim már nem lángolnak. Egy darabig csak megsemmisülten állok Ishtar előtt, de amint megszólal, majdhogynem elszégyenlem magam. Értem a szavait, de kissé frusztráló, hogy egy ilyen fiatal démonnő lát el olyan tanáccsal, ami valójában teljesen igaz. Szavai közben újabb lépést tesz felém, ám nem ér hozzám. Megsemmisülten állok előtte, szavai igazsága mellbe vágnak, elhúzom a számat.
-Azt hiszem igazad van. Beszélni fogok Viszállyal. Azt hittem.... Azt gondoltam, hogy meg tudom oldani ezt a problémát, de mint látod, egy kissé túl nőtt rajtam.-emelem közénk kezeimet, jól láthatók mit okozott a tűz, megégett kezem a bizonyíték, hogy egyáltalán nem vagyok képes megbirkózni a dologgal egyedül.
-Nem kell! Hagyd csak, kibírom. Hamar gyógyulok.-valamiért nem szeretném ha most egyedül hagyna.
-Figyelj csak! Egyezzünk ki. Én beszélek Viszállyal, te pedig megpróbálod vissza fogni az ölési kényszered. Most egyébként sem tanácsos ezt csinálni. Nincs hová kerüljön a lélek és... Amarat nem kellene nagyobb hatalommal felruházni, mint ami épp van neki. A Sötétség magába szívja a lelkeket, a mi hatalmunk nem nő attól, hogy ha meghal egy halandó most.-magyarázom halkan. Minél több ember marad életben, annál jobb most nekünk.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ishtar


Romos mozi épület Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
26
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 30, 2021 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


• Dal: Mara • Szószám; 1069 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Egyre kevésbé tudom ezt a lányt, nőt, asszonyt, csitrit hova tenni. Egyszerre vonz és taszít, higgadt és a következő pillanatban olyan pusztító vihar, mint egy jó feleség… viszi a házad, a kocsid, meg a bankot is ahol a számlád volt.
Felelek a kérdésére, hiszen ez nem olyan információ amit ne oszthatnék meg, ami nem lenne közérdekű. Terazod a Halál lovasa, , és noha sok mindenen mentünk együtt át, védtük egymás seggét, olykor összedolgoztunk hogy azon a bizonyos ranglétrán feljebb jussunk, most mégis valamelyes éket vert közénk, hogy Lucifer őt választotta ki a feladatra. Megnyomta a power boost feliratú gombot, és a hello szia szevaszból hirtelen igen uram, meg parancsára uram lett. Talán sosem választott volna engem szárnysegédnek, ha előtte nem állunk kellően közel egymáshoz. Igazából még most sem értem teljesen hogy mit miért és hogyan, de követem az utasításait, és segítek neki amiben csak képes vagyok. Talán ezt teszi ez a csaj is Viszálynál. A segítője, bizalmasa, titkai őrzője, vagy talán csak az alsógatyáit vasalja, de az fix hogy rohadt öreg és a kezdetek kezdetén talán még alsógatya sem volt. A pofátlanság legteteje lenne megkérdezni hogy ugyan ő miért lett kiválasztva?
Ő következik a válaszadással, és hibátlan volt a megérzésem, aztán megint forgószél, és már verbálisan támad. Már a magyarázkodásáról is én tehetek?
Ülök továbbra is nyugodan és ujjam hegyével a karfa szövetét kapargatom. Van itt egy kis lyuk… ha türelmes vagyok, lehet nagyobb is. Nem pillantok rá, látszólag jobban leköt a munkám, de a kérdését így is tökéletesen hallom.
-Nem tudom… ha vele vagyok érzem a jelenlétét, akkor is ha nem látom, és késztetést érzek rá hogy öljek, hogy szolgáljam, hogy gyarapítsam seregét. Oké előtte sem voltam teljesen százas… de néha ha nem vagyok vele is… hajlamos vagyok elkattanni. Olyan érzés mintha éhes lennék, nem fizikai az éhség, csak azért teszem hogy ezt a testet fenntartsam, de ez a szellemi éhség folyamatosan jelen van, aztán jön egy impulzus, egy illat, egy gondolat és mintha az agyam hátsó szegletében felkapcsolnának egy Kill Him feliratú kapcsolót.– megvonom a vállam. Lehet labilis vagyok? Pszichiáterhez kellene mennem? Mi van ha őt is megölném?
-Terazod-ot régebb óta ismerem… úgy… 650-700 éve… még az alapokat igyekeztem elsajátítani, mikor ő a pokolra jutott… - ha most kihozza nekem belőle hogy bele vagyok zúgva, az a pofon gazdát fog cserélni, ezer évek ide vagy oda.
Várjunk mi? Ő alakítani rajtam?
-Fejtsd ki… mi az hogy ő tudnak kicsit alakítani ezen a dolgon? – elképzelésem sincs hogy mi a francra gondolhat. Közel egy idősek vagyunk, nem lehet tapasztaltabb, vagy ennyit dobna rajta a posztja? Kitudja Lulu hogy csinálja amit csinál. Pofázok, ő meg felpattan és lángra kap. Hinnye tüzes a menyecske. Talán egy pillanatra át is fut az arcomon a gondolat, hogy ma már nem megyek haza, de fázni semmi esetre sem fogok. Azt hiszem fájó pontra tapintottam a kolleginánál.
Hát ég veled világ, kva jó volt démonnak lenni, de ha kampeca, hát kampeca. Erre meg beszélni kezd. Most melyikünk húzta a kiszámíthatatlan kártyát? Állva elalszik, nem várjunk, meditál, ez az koncentrál hogy… lehiggadjon? Még mindig ég… talán kellene egy poroltó, ha azt még nem bugázta el innen valaki.
Újabb story én meg ujjamat nyomva a kapirgált lyukba megdermedek. Nem elég hogy ez a luvnya 9000 éves, de teremtett démon? A legelső dolog amit megtanultam, hogy ők amolyan Lulu mucikái. Szépséges alkotások, kiválasztottak, tökéletesek, akik nem kínlódnak holmi alantas szarsággal mint a testrablás. Van nekik sajátjuk és meg is tarthatják, igen táposabbak mint egy magamfajta szúnyogfing, még akkor is ha a szúnyogok között mencibb vagyok, mert az apám démon volt.
A következő információra reccsen az anyag és az öklöm is átjutott. Oké. Ha Terazod előtt az ő bátyja volt a halál, akkor teljesen érthető mért rökönyödött meg mikor elmondtam hogy én vagyok a Halál jobb keze. Hiszen nem ismert, és nyilván nem bírta összerakni hogy kerültem a bátyja mellé. A történet tovább csavarodik és komolyan ebből operát lehetne csinálni. A testvér megőrül, majd ácsi… ki akar nyírni egy másik lovast, hogy a helyébe lépjen. Abban nincs meglepő hogy így csináljuk, de a huga Lordját? Igen, tudom mondta hogy megkattant.
Oké… arra gondoltam hogy meghalt, de az nem volt számításban hogy pont ő volt aki megölte. Nem vagyok az az érzelgős fajta, sosem voltam, hiszen amióta lenn aztán meg itt fenn vagyok, a cél szentesíti az eszközt elvet vallom, és a gyilkolás nem igazán okozott gondot. Nemre, fajra, korra teljes tekintet nélkül szedtem áldozataim, de valljuk meg, bármennyire is tudok tuskó lenni, a veszteség az veszteség. Ami azt illeti ez még csak a története fele, itt van Viszály is, meg az igazából ki nem mondott megfelelési kényszeret. Talán szereti, hiszen választania kellett, a hűség egy dolog, de bennem kétség támadt hogy csak erről lett volna szó. Ő választott… a kisebbik rosszat. Noha a vonal ugyanolyan hosszú a veszteség nevű rublikában, és a fájdalom szívet és elmét szaggat, a muszáj nagy úr.
Kezem kihúzom a szövet alól és felállok.
-Nem történt meg. – jelentem ki határozottan, utalva arra, hogy a pofon egy dolog. Több is veszett már a pokolban. Nem ő volt és lesz az utolsó akinek keze érintett fájdalmas módon. Mondjuk inkább ő mint a Lordja… így legalább a fejem a nyakamon maradt. Közelebb lépek. Ecc pecc… Bundás csak nem fogja leharapni a karom, most hogy Belphi úgy döntött nem akar élő tűzgolyó lenni.
-Nem igazán értek hozzá… de szerintem a bizalmas dolog… kétirányú… ő a titkait a terveit, a gondolatait meg az életét ossza meg veled, te vagy a jobb keze, meg néha a bal szeme. És ha tényleg igazad van és a Lordjaink tudnak rajtunk segíteni, alakítani, vagy bármit hogy könnyebb legyen… mondd el neki. Egy rossz pillanatban előfordulhat hogy csak rád számíthat. Hoztál már elég áldozatot érte, ne egy ilyen dolgon boruljon me minden. Életlen pengével csak mócsingot lehet vágni… - újabb óvatos lépés, de nem érek hozzá, fél szemmel meg a blökit vizslatom. –Biztosra veszem hogy meg fog érteni, és nem fogja úgy gondolni hogy csalódást okoztál…
A mozdulat olyan magától érthetődő lenne, hogy most megölelem, vagy kisírja magát a vállamon, de inkább hátra lépek és elindulok a sorban.
-Keresek egy széndioxidos oltókészüléket, csak akad egy… a -40fokos cucc segít hogy ne szívj a hólyagokkal. – a tűz rohadtul bír égetni… nem tudom hogy teremtett démonoknál ez hogy van, de az én testem ugyan gyógyul, de a hegek megmaradnak. Még csak az kellene hogy itt érzelgősködjek… A Halál jobb keze, aki picsogva ölelgeti Viszály bizalmasát… szalagcímet érdemelne.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 29, 2021 3:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Érdekes a lány, mondhatni egyre jobban. Mégis egyfajta visszataszító erővel bír az, hogy ilyen kis... Hogy is fogalmazzak, hirtelen! Egy kissé hajaz arra a démonra, aki valaha én voltam, de mégis kicsit más. Mind mások vagyunk, így próbálok nem arra asszociálni, hogy mennyi hasonlóságot fedezek fel közte és a fiatal Belphegor között. Mégis emlékeim közül felötlik egy régi pillanat. Pont akkor látogatta meg Astaroth Belialt... Én pedig olyan szépen bemutatkoztam az akkori Háborúnak, hogy örülhetek amiért akkor Viszály nem ruházott meg a neveletlenségemért. De tettem igazán rosszul érintette Lordomat. Napokra mellőzött és kérte, hogy gondoljam át a viselkedésemet. Megsértett, bár kiállt mellettem, mégis rendre intett. Szívesen hagytam volna ott a Lordi Palotát akkor, de amint csillapodott kicsinyes mérgem, még az illemkönyvet is elővettem és átolvastam. Napokkal később amikor meghallottam, hogy Belial haza tért, meglepve Őt és magamat is, már illendően kopogtam a dolgozó ajtaján, nem csak úgy belöktem magam előtt, megvártam míg ki szól és még utána sem léptem be, csak a küszöbön érdeklődtem, hogy zavarhatnám-e a dolgában. Mosoly kerül arcomra, amolyan törékeny, veszni látszó jó kedv. Azóta rengeteg minden történt, a bizalom is nagyobb és összecsiszolódtam egyes elvárásaival is. Ahogy Ő mondja már felvállalható vagyok. Ishtar lassan felel a kérdésemre. Az új Halál Terazod névre hallgat. Biccentek csupán, hogy vettem az információt. Honnan is kellene ismernem? Hisz nem régen még Ikrem tudhatta magának a negyedik Lovas erejét. Lucifer pedig nem nagyközönség előtt osztogatja a Lordi rangokat. Újabb kérdésemre mélyre ható, hosszú válasz érkezik, figyelmem teljesen a démonnőé lesz és miután befejezi a mondatait kissé megemelem a fejem.
-Valóban igazad van. Én gyújtogatok, bár nem szándékosan tettem. Illetőleg, neked nem tartozom semmiféle elszámolással ez ügyben. De hogy érted ezt? Azt hittem a Halál Terazod és nem te. Hogyan lángolhatna fel benned az ereje?-fonom össze ujjaimat és ölembe helyezem összekulcsolt kezeimet.
-Abban viszont igazad van, hogy... Várj! Félvérből lettél démon? Mondjuk igazán érdekesen tálalod a dolgot. Kicsit mintha Mohósággal beszélgetnék. Bár Ő kuriózumként tekint erre a dologra. A Lovasodat is csupán két hónapja ismered, mióta Bizalmasi rangot kaptál? Ő tudna kicsit alakítani ezen a dolgon szerintem.-ejtem meg felé az információ morzsát a végén. Remélve, hogy nem fogom megsérteni ezzel. Bár ha arcomra nééz láthatja, nem bántó szándékkal mondtam amit mondtam. Ishtar következő szavai finoman szólva is ismét feltolják a cukromat. Kezeim ökölbe szorulnak, ujjaim elfehérednek miközben felpattanok a székről. Orrcimpáim megremegnek a visszafojtott dühtől és csak egy pillanat kellene, hogy a köztünk lévő teret ismét átlépjem. Ábel morranása viszont, mint a hideg zuhany, úgy ér, félre kell pillantanom a lányról hirtelen. Kezeim lángolnak a bennem gyúlt haragtól és érzem ahogy bőröm egyre forrósodik és ég. Felszisszenek és tanulva a korábbi esetből, most nem kezdem el rázni a kezem, hogy mindenfelé kis tűzgolyók pattogjanak. Mély levegőt veszek és visszapillantok a lányra.
-Ez egy kicsit bonyolult eset.-kezdek bele csendesen és igyekszem csillapítani a tudatomat is.
-A megfogalmazásod is helytelen, nem a halandók baja a problémám.-újabb mély levegő, szem lehuny.... aludj el!, koncentrálok de egyenlőre semmi nem történik.
-Tudod, nekem volt egy Ikertestvérem... Lucifer ugyanakkor teremtett minket. Ő volt... Ő volt a Halál a te Lordod előtt. Erejét vesztette az elődje "öröksége" lévén. Bele őrült. Végül úgy döntött, ha a Halál ereje nem maradt meg neki, akkor majd Viszályt teszi hidegre és ismét Lordi rangba lép. Nem igazán értettem vele egyet, az elméje olyannyira elborult, hogy szavakkal nem tudtam meggyőzni arról, hogy ne tegye. Így a harcunk folytán... Megöltem a bátyámat. Azóta... az erőm eléggé instabilnak mondható és... ennek folytán a viselkedésem is... Nagyon sajnálom azt a pofont Ishtar.-nyelek egyet, borzasztó nehéz erről beszélnek, főként, hogy még senkinek sem fogalmaztam meg azóta. De hogy miért épp egy vad idegen démonnak teszem? Nem is tudom, hogy mit várok tőle igazából. Megsajnálni nyilván nem fog, bár nem a sajnálatára hajtok.
-Valójában, sokáig nem használtam a mágiámat, inkább fegyverforgatásban jeleskedtem mindig. Szeretem a tőröket, nagyon is. Valamiért jobban szeretem amikor az ellenfél szemében a fény úgy huny ki, hogy nem mágia által. Szóval nem kötöttem bizalmas ismeretséget az elementáris energiáimmal. Na meg, miután Viszály mellé kerültem... Szóval... Nem kellett foglalkozzak vele. Ő mindig ott volt mellettem, nem hagyta, hogy nagyobb bajom essék. De ahogy az idő haladt, rájöttem, hogy ha szeretném, hogy büszke legyen rám, hogy igazán büszke, akkor muszáj uralmam alá hajtani az erőmet, így kértem, hogy tanítson, foglalkozzon velem, már egészen összebarátkoztam a dologgal, erre jött a Fivérem halála és talán rosszabbul állok, mint ahonnan elkezdtem felépíteni az egészet.-magyarázom és folytatom a történetet.
-Nem akarok csalódást okozni Neki! De nem merem elmondani, hogy baj van.-suttogom magam elé. Ekkor veszem észre, hogy a lángok ugyan elaludtak, de a kézfejem vérvörösre égett.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ishtar


Romos mozi épület Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
26
☩ Rang :
a Halál jobb keze
☩ Play by :
Kadritskaya Bogdana
☩ Korom :
782
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 9:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


• Dal: Mara • Szószám; 478 • »

Belphegor & IshtarHa nincs tűz, nincs tűzhalál... a pokol nedves, hideg, fekete és elhagyott...
Csak ülök és nézem. Hol őt, hol a kutyáját, hol az ülés kopott pirosas színét. Mennyi a valószínűsége hogy viszonylagos nyugalom idején két bizalmas egymásba fut? Mennyi az esélye hogy azok leülnek teapartizni?
Rövid idő… úgy mondja, mintha az én hibám lenne. Talán elnézést kellene kérnem amiért nem olvastam végig a „hogyan legyünk jó démon segítők” kézikönyvét. Sejtem mennyire értékelné. Ajkaim szorosan összepréselem, ahogy kiejti száján, hogy 9000 éves, én meg Babygirlnek neveztem. Nem hogy az anyám lehetne, de még az anyám anyjának a szépük dédanyjának a… bele sem megyek.
Kishíján elnevetem magam amikor azzal talál takarózni, hogy az erőnk kiszámíthatatlan. Hellooo öcsisajt bemutatnám az erőm kiszámíthatatlanságát… ha nem pakoltad el akkor még odakinn fekszik. Mért játszuk az egymás szemében szálkát műsort?
Lássuk be a kezdeti bénázás elérte az übergáz színvonalat. Adott két jobb kéz, ami inkább bal, és mind a ketten ülünk egy kihalt moziban és arra próbálunk rájönni mire hivatott a másik. A kérdések rövidek, a válaszok még inkább. Nagykutyák határidőnaplói vagyunk, mindent tudunk róluk, még azt is melyik alsógatyájuk hány százalékban tartalmaz viszkózt, feltéve ha hordanak alsógatyát, és hát a barátkozás ilyen háttéranyaggal nem a legegyszerűbb dolog.
-Terazod-nak hívják. – azt hittem ez azért nyilvánvaló, nem mintha olyan fontos információ lenne, de még én is tudom a lovasok neveit, akkor is ha nem találkoztam velük. Oké meghagyom azt azért, hogy nem biztos hogy Viszállyal puszipajtiskodnék és a nevén szólítanám mosolyogva. Tökéletesen megteszi az uram is. Egyszerű, kezelhető, és segít ebben a csodás életben maradni.
-Mert késztetést éreztem rá. Ahogy te mondtad, az erőnk kiszámíthatatlan. Te gyújtogatsz, én meg próbálok nem megölni mindent magam körül. Néha nehéz, főleg ha Halál ereje ostorcsapásként lángol fel bennem. Fogalmam sincs mért, de időnként elviselhetetlen vágyat érzek hogy kirágjam mellkasukból a szívüket, hogy megfürödjek a vérükben, vagy egyszerűen csak megöljem őket. Valaki túl sok X vegyszert adott az egész rendszerhez. Talán köze van ahhoz hogy félvérként jutottam pokolra. Belegondolva már emberként is megfordult a fejemben a racionalitás mentes pusztítás. Olyan ez mint a drog… ha látom kihunyni a fényt megnyugszom… egy ideig. – megvonom a vállam. Mondjuk úgy a pokolra jutásom kalandos története után a közel száz év szopás hagyott némi nyomot bennem. Talán csak irigység hatása, hogy vágytam vissza az élők közé, és mivel nem mehettem igyekeztem elpusztítani őket, hogy ne fájjon létezésük. Tiszta ünneprontás.
-Az ember lánya azt gondolná hogy egy hozzád hasonló életet megélt fajtárs uralja már a képességeit… szóval… mi a baj? –mondom én hogy szomorú íze lehetett volna, mért nem hisz nekem senki? – Gubbasztottál a mozi előtt és felgyújtottad a város egy részét, gondolom nem a mensid késik. – együttérzésből jeles… oké. Jeles alá. De megpróbáltam, nem? De! A pokol kiírtja az emberből a jóérzést, meg az együtt érzést, meg azt hogy együtt jó érzés. Idióta szavak. Szóval nincs szánalom és nincs ügyülübügyülü. Egyszerűen mint bizalmas azt hiszem közös érdekünk hogy eszünknél legyünk amikor kell, és általában kell.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Romos mozi épület GadHg7Q
Romos mozi épület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
972
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 8:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Ishtar & Belphegor


Nem tudom mit várok ettől a találkozótól, nem tudom miért zavarom be a lányt, mint ahogy azt sem tudom, hogy miért pofoztam fel, mert megölt egy embert. Bár jobban belegondolva, azt hiszem a hangulat ingadozásom is ahhoz köthető, amihez a mágia csapongásom. Beleth elvesztésével feje tetejére állt a világom. A mozi bejáratán túl végre bemutatkozunk egymásnak. Itt derül fény arra, hogy két bizalmas futott össze, a kezdés pedig egyáltalán nem vet jó fényt egyikünkre sem. Ezen alakítani kell, egyszerűen kötelességemnek érzem, így erőt véve magamon mutatkozom be én először, majd pedig ő. Kérdésekkel bombázom, arra próbálok rájönni, hogy miért tette amit tett. Mihez köthető? Hiszen mi nem veszünk el életet csak úgy! Pláne nem egy fiatal, életerős lány életét. Ellépek mellette s már csak a hátamnak mondja, hogy korban mennyit tud maga mögött. Hétszáz nyolvankettő. Felsóhajtok és kitárom az ajtót előtte. Mögötte belépve várom, hogy helyet foglaljon. Mikor leteszi magát, pár ülést kihagyva magam is választok egy félig párnázott széket. Újabbat szívok a cigarettámból és mikor Ishtar megszólal tekintetem rá emelem.
-Elég rövid idő.-biccentek, ahogy megfeleli egy újabb kérdésemet. Barna íriszeimet végig hordozom rajta, majd elengedem fülem mellett Ábelre tett megjegyzését. Életkorom felől érdeklődik ő is, egy lágy mosoly hagyja el ajkamat.
-Kilencedik évezredemet kezdtem nemrég élni.-döntöm oldalra a fejem mielőtt újra beleszívok a cigarettába. A hamut lepöccintem a földre, majd tekintetem végig hordozom az üres termen. Eléggé leharcolt, a vetítővászon itt ott szakadozott is. Ezt a helyet is a pusztulás fenyegeti. Újabb kérdést kapok, így figyelmem elnyeri magának újfent. Csak egy bólintással felelek neki. Én miattam lángol az utca.
-Olykor az erőnk kiszámíthatatlan.-vonom meg vállaimat finoman. Mit tagadjam ha én voltam, az sem kizárt hogy nagyobb kárt fogok csinálni, mint amit szeretnék. Démoni mágiám kissé zabolázatlan, nehéz az irányítást megtartani, ha valami nem kerek fejben.
-Ki az új Halál?-szegezem neki a kérdést ahogy cigattetát figyelem. A füst sejtelmesen, játszi könnyedséggel száll a plafon felé. Légies táncától egészen elmélázok egy kicsit.
-Miért kellett megölnöd azt a lányt, mire volt jó?-egy utolsó slukk és elnyomom a koporsó szeget a cipőm talpán.


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5