Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Titkos juharkert, Kanada •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asterin


Titkos juharkert, Kanada UqNBvq1
☩ Történetem :
☩ Reagok :
25
☩ Rang :
Hatos
☩ Play by :
Jessica Rothe
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 18, 2021 8:27 am
Következő oldal


Három, Négy, Öt⥁Hat
Riesszel mindig is különlegesnek éltem meg a testvéri köteléket, már csak pusztán azért is, mert ő az egyetlen a családból, akivel hasonlítunk egymásra és valószínűleg annak is köze van a dologhoz, hogy közvetlenül egymás után láttuk meg a napvilágot. Az ázsiai negyedben való összetalálkozásunk után nem állandó jelleggel a nyakán lógva, de sűrűn vettem fel vele a kapcsolatot az  után a rengeteg év kihagyás után. Ez most is így volt, tegnap délután beállítottam hozzá és a bájos kis barátnőjéhez. Jaj, a kígyó levedlett bőrére az a lány tényleg olyan – az emberek szavaival élve -, mint a ma született bárány. Életemben nem láttam még hozzá hasonlót, pedig 5000 év nem kevés idő. A bátyám egyszer lépett ki a fürdőből egy szál törölközőbe ő pedig már majdnem ájuldozott. Megfogadtam véget vetek ennek és bele való nőt nevelek belőle, de nehezebb munka, mint hittem. Nem adom fel nem arról vagyok híres! Azt hittem ő is velünk tart majd az esti programban, de elment valami barátját meglátogatni, Ries pedig már elő is kapott egy kis bódító nedűt. Nem tudom mi volt abban az üvegben, de itatta magát. Fogalmam sincs már mivel traktáltam szerencsétlen bátyám fejét, de arra emlékszem, hogy még sírva is fakadtam, csak remélni tudom, hogy nem valami olyasmiről beszéltem valaki olyannal kapcsolatban, ami után a tiszta fejem éghet, mint a halotti máglya. Végül hiába akartam én még haza menni, olyan állapotban, amiben voltam fivérem hozzám vágott egy kinyúlt pólót és azt mondta nem enged sehova. Arra még emlékszem, hogy összevesztem vele, amiért én Ashina egyik hálóingjét akartam kölcsön venni. Az este végén a kanapén ülve egymás vállának dőlve egy pokróccal betakarózva ért minket az álom miközben a szánk félálomban még mindig járt.

Ries hangjára ébredek, ébresztgetni próbál.
- Hagyjáááál! – ordítok rá nyűgösen és hátat fordítva neki a fejemre húzom a takarót. A egy mondat hagyja el a száját. „Ahriman üzent szüksége van ránk, sürgős.” A másodperc töredékének ideje alatt ugrok ki az ágyból szinte teljesen éberen.
- Mire várunk még! Gyerünk futás kapd össze magad és indulás! – hadarom el majd a ruháimmal a kezemben és befoglalom a fürdőt. Igyekszem rendbe szedni magam, de a fejem hasogat és szemeim égnek. Mindegy kívülről ne legyen annyira feltűnő, hogy másnapos vagyok. Idegesen toporgok, míg fivérem is végre összekászálódik, biztos vagyok benne, hogy valami baj történt, máskülönben, miért keresett volna fel minket. Útra készen fivérembe karolok elvégre ő tudja az utat. Egy ismeretlen helyen kötünk ki, ahol a szőrösnek semmi nyoma, de még csak érezni sem igazán érzem a jelenlétét a könyéken.
- Hova hoztál minket? – sivít a hangom akár a szél. Újra tervezés új próbálkozás, nagyon úgy tűnik, drága bátyám nem tudja hova is kellene mennünk.
- Aj, Ries mégis mi a fenét csinálsz? – dörzsölgetem az arcom kétségbe esve, mire benyögi, hogy ő éhes. A szemeim elkerekednek. – Nem abszolút nem vagyok éhes. Ahriman és talán Alastor is bajban lehetnek, hogy vagy képes ilyenkor kajára gondolni? Inkább próbáljuk meg őket utolérni! – hangom már parancsoló, hisz míg mi itt tökölünk és nyers halat tömünk magunkba – amit mellesleg nem tudom, hogy tud Ries ilyen jó ízűen enni, gyomrom nyomban felfordul -, addig lehet, hogy őket üldözik vagy épp vasbéklyóba kötik. Ries üzen Ahrimannak én pedig félre lököm őt a törött ablaktól, kezembe véve az irányítást. Megjegyezve a koordinátákat megragadom bátyám kézfejét én vezetem a vízjárást. A hely, ahova kilyukadunk elképesztően gyönyörű megállok és gyönyörködve nézek körül, rég jártam már ehhez hasonló helyen. Hirtelen belém csap a gondolat Rise bekavarhatott a gondolataival, mert nem tudom elhinni, hogy egy ilyen helyre hívott volna minket a szőrös. Miért tenné, ha történt vele valami.
- Már megint mit csináltál, te másnapos disznó? Tudod jól, hogy ilyenkor nem szabad semmilyen másik helyre gondolnod! – engedem el a kezét és ütök bele a felkarjába az első mondat után, majd az azt követő minden szavam után is. Hirtelen ismerős hidegrázás fut rajtam végig. Megfordulok és egy hatalmas fa mellett megpillantom Alastort és Ahrimant is. Oda rohanok hozzájuk, majd megilletődve nézek rájuk.
- Nektek semmi bajotok – állapítom meg lassan megnyugodva. – Mi… mi volt akkor olyan sürgős? – kérdezem és mikor sikerül elkapnom az idősebbik tekintetét megköszörülve a torkom Alastorra pillantok. – Hogy vagy? Jöttek már vissza emlékeid? – inkább nem nézek a másik fiúra, mert a végén még ennél is jobban zavarban érezném magam, amiért aggódtam érte, látszólag tök felesleges.
credit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ries


Titkos juharkert, Kanada Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
4
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 12:15 am
Következő oldal


Testvéreimnek
Érdekes érzéssel ébredek. Asterin itt volt tegnap este? Körbe nézek. Nem, még itt van, csak alszik. Előkerült egy üveg ital, azt hiszem. Olyan különlegesség, amit ha kiiszunk, cserébe az üveg magába zárja a teret meg az időt, végül pedig fogalmam sincs mi történt, hol vagyok, ki vagyok, mennyi az idő. Asterin édesen alszik. Lehet, hogy csak én ittam le magam, ő meg egyszerűen elaludt? Elborzaszt e gondolat. A fürdő tükre megmutatja alsógatyás, nyúzott önmagamat. Arcomon piros benyomódás, hajam, mint a széna. Nem is az egyszerű fajta, hanem amit már megrágott a marha, majd felkérődzött és újra megrágott. Szemeim állapotát vizslatom. Retinámon keresztben egy betű szára vág át. Hátrébb tántorodom. Ahriman üzenete virít a tükrön, szeretne látni minket. Talán már ő is unja a várost, mert találkozónkra egy messzi helyt jelölt meg. Jegyzem az irányt, mielőtt eltűnne a pára. Ideje Asterinnek is szólni. Könnyen vagy nehezen, de miután összeszedtük magunkat, indulás van. A célt most csak én ismerem, balszerencsénkre rosszul jegyeztem meg. Első körben, bár jó szélességi körön, de valahol Európában kötünk ki. Kellemetlen. Rövid bocsánatkérés után újragondolom, mit is láttam a tükrön. Második próbálkozásom a francia partokra visz minket. Itt sem érzem testvérem közelségét. Úgy alapból nagyon homályos, melyik irányból érzem messzi jelenlétüket, mert még nagyon másnapos vagyok.
- Reggeliznék, te nem? Együnk valami jó kis tengerit! Közben megtudom a célt, ígérem - javaslom Asterinnek. Magam részéről bármikor benyelek néhány jó tengeri halat. Egy ember elborzadna, ahogy falom őket, akár nyersen is, nagy mennyiségben. Zabálás közben körül nézek. Egy romos ház törött ablakára rálehelek és Ahrimanra koncentrálok. "Bocs, hová is megyünk?"  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


Titkos juharkert, Kanada 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Titkos juharkert, Kanada 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
70
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 13, 2021 12:02 pm
Következő oldal


Juharkert kígyókkal
Ahriman, Asterin, Ries & Alastor
zSNV8NX.gif
Szinte repül az idő, hónapok telnek el, mióta Alastor kígyóbátyjához költözött a papírgyárba. De hiába a testvéri közelség, az agykurkászó terápiás beszélgetések, az emlékei nehezen törnek felszínre, szerencsésebb napokon is legfeljebb elfogja kicsit a dejavu érzés és talán bevillan néhány emléktöredék. Viszont a visszatérő sötét rémképek, amik megzavarják és felverik álmából már jó ideje nem kísértik.
Kipihenten veti ki az ágy az első napsugarakkal, majd papucsába lépve indul a nappali felé. Épp csak nyílik szobája ajtaja a levegőben azonnal megérzi a kávé jellegzetes, csalogató illatát. A szőrös már fent van és egy bögre gőzölgő feketével várja és egy ötlettel, a mai napra.
-Nem terveztem semmi fontosat. - jegyzi meg, majd kortyol egyet meleg italából, miközben érdeklődve várja, hogy a ponyvás tesa milyen programmal áll elő a számukra. Ahriman kimondja a nyilvánvalót, a kísérletek, ami öccse emlékeinek felelevenítését céloznák eddig nem hoztak áttörő sikert. A negyedik keserű szájízzel, de egy igenlő bólintással ismeri el a fivére igazát, hiszen kár lenne vitatnia, ami tény. Az utóbbi időben nem sok új dolgot tudott meg magáról, leszámítva azt, hogy ért a mumifikáláshoz. Talán van már másfél hete is annak, hogy felfedezésének a szomszéd girhes macskája esett áldozatul. A vérnyogó jószágot belülről szakszerűen kipucolta, szerveit agyagból készült apró edényekbe tette tartósításra és egy fáraónak kijáró bánásmóddal gyantázta be és pólyázta halotti lepelbe a macskát.
A szőrösképű egy különleges helyre vinné őt, ahol reményei szerint majd felélednek öccse emlékei. Miközben a harmadik ketté hajtja a kezében szorongatott napi lapot megosztja, hogy régen palotákat emeltek fel együtt, csodás kerteket építettek. Némi zavar fut át Alastor arcán a kigyótestvér szavait hallva. Azt már tudja magáról, hogy gyógyítással foglalkozott annak idején és az mint nem is olyan rég kiderült, az egyiptomi temetkezési módszerek sem állnak távol tőle. Ennek jelei, hogy valóban űzte a mesterséget, már számos alkalommal megmutatkozott. De hogy kertészkedéssel töltötte szabadidejét, vagy kőműves munkára vetemedett volna, nehezen tudja elképzelni magáról. Bár nincs oka kétségbe vonni a tollnok testvér szavait, hiszen minden amit eddig mondott igaznak bizonyult.
-Szóval mi..Asterin, Ries, te és én...gyakran találkoztunk? - kérdez vissza, miközben egy újabb kortyért emeli szájához a kávés bögrét. Elmondása alapján az a benyomása támad, hogy egész jó viszonyt ápolhatott velük. Alastor gyorsan lehörpinti kávéját, majd visszaindul a szobájába, hogy kintre alkalmas viseletbe öltözzön. Míg magára kap néhány kényelmes ruhadarabot, bátyja páraüzenetet küld a többieknek megjelölve a találkozó pontos helyét. Néhány perccel később már a lak melletti tavas partján állnak indulásra készen. A negyedik megkapaszkodik Ahrimanba, majd eltűnnek a balfenéken. Még mindig hihetetlen élményként éli meg a vízjárását. Egy levegővel mérföldeket képesek megtenni pusztán úgy, hogy a vágyott helyre gondolnak.
-Valóban...varázslatos hely. - szemrevételezi maga is a terepet, miközben a halasból kilépve, kabátja alját csavargatva préseli ki a felszívott vizet, majd letelepszik egy nagyobb kőre. A szőrös úgy néz ki nem tréfált, most komolyan kertészkedni fogunk?
-Mire való az a jel? - kérdez a fa törzsére sötét vérrel mázolt jelre. Figyelve a rúnát ismerés érzés keríti hatalmába. Az ábrát bár nem ismeri fel, de erős meggyőződése, hogy látott már hasonlót korábban.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ahriman


Titkos juharkert, Kanada XKzqeWT
☩ Történetem :
☩ Reagok :
22
☩ Rang :
3. a sorban
☩ Play by :
Yon González
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 12, 2021 9:27 pm
Következő oldal


Emlékiratok: Titkos juharfák alatt
Nemrégiben egy véletlennek köszönhetően, titkos kis juharfaligetet fedeztem fel Amerika északi részén. A hely tökéletesnek ígérkezik, hogy egy újabb titkos leviatán kertet alakítsunk ki rajta, minden körülmény adott hozzá. Távol esik bármilyen lakott területtől és a liget mélyén egy tó pihen meg, mely akkora, hogy még egy sziget is elférne a közepén, vagy akár egy félszigetet is kialakíthatunk rajta. Az alapokat már meg is csináltam kétkezűleg, kigyomláltam minden felesleges gazt. Úgy vélem, ha Alastor előtt felelevenítünk pár emléket a régmúltból, akkor nem fogja elkerülni a memóriáját az emlékezete vagy legalább valami derengeni fog neki. A terep készen is áll. Azért gondoskodom róla, hogy tényleg ne hatoljanak be nem kívánatos idegenek, így sajátosan oldom meg a problémát egy elrejtő rúna segítségével, melyet a véremmel festek fel a legmagasabb, legdúsabb lombú fa kérgére. A rúna azonnal működésbe lép, amint a kör bezárul.
Másnap igencsak korán kelek és már két csésze gőzölgő kávé mellett várom, hogy fivérem kipislogja a csipát a szemeiből. Épp a híreket olvasom, amikor megjelenik a nappaliban.
- Foglalj helyet Alastor. Támadt egy ötletem, szeretném megosztani veled. - a fejemmel a csészére bökök jelezve, hogy már a kávét is lefőztem. Amint elhelyezkedett, bele is fogok mondandómba.
- Sajnálatos módon hiába teltek már el hónapok, még mindig nem sikerült túl sok emléket visszaszerezned, ezért gondoltam egy nagyot. Mondd le minden programod, amit mára terveztél, ugyanis ma kiruccanunk valahova! Mutatni szeretnék neked egy helyet, ami biztos vagyok benne, hogy elő fogja csalogatni a hasonló emlékeidet. Hogy is mondják ezt? Dejavu érzés, igen. - morfondírozom el egy pillanatra, majd összehajtom az újságot, leteszem az asztalra és a csészéből felhörpintem a folyadékot.
- Régen csodás palotákat emeltünk, kerteket építettünk, próbáltuk legyőzni a lehetetlent is. Szemirámisz függőkertje is a mi művünk. A tiéd, Asterin, Ries és az enyém. Őket is meghívom, felelevenítjük kicsit az emlékeket. - teszem hozzá, miközben felállok ültömből, majd a csaphoz sétálok és elmosom a csészét, aztán pedig a fürdőbe veszem az irányt és elementál képességeimet használva, jól bepárásítva a helyiséget egy rövid üzenetet fogalmazok meg ami a koordinátákat, a várlak, fontos! szavakat, és a nevemet tartalmazza. Közben végig Asterin és Ries véreimre fókuszálok. Miután elküldtem a páralevelem, megvárom, hogy Al is elintézze a dolgait, aztán a házam melletti tóhoz kísérem, kérem, hogy karoljon belém. Egy ugrással később már a kanadai rügyező lombok alatti tóból bukkanunk elő. Kisétálva a napsütötte partra, körbe nézek és széttárom a kezeimet.
- Gyönyörű, nem igaz? - kérdem meg fivéremet, miközben a másik két véremre várunk. Fogalmam sincs, hogy Asterin eljön e, de őszintén remélem, hogy tiszteletét teszi köreinkben.
- Itt fogjuk felépíteni a legújabb titkos leviatán kertet. Kicsit le vagyunk limitálva erő ügyileg, talán nem lesz olyan impozáns, mint a babiloni függőkert, de csak a miénk lesz, mint hajdanán is. - vázolom fel a terveimet, miközben a legmagasabbra nyúló fához sétálok és rámutatok a pecsétre, amit tegnap festettem a kérgére szurokszínű véremmel.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


Titkos juharkert, Kanada 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Titkos juharkert, Kanada 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
70
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 12, 2021 8:26 am
Következő oldal


. . .
Titkos juharkert, Kanada 9fb6c9c38bd9a207277752b64a4c2d26
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7