Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Lilith's Garden •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Lilith's Garden VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1101
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 15, 2021 8:26 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Lilith's Garden Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
355
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 01, 2021 6:59 pm
Következő oldal


Visszatérés a pokolba
@Lilith & Abaddon

Csend, néma csend mely füledbe cseng. Ez az miből nem sokat kaptunk az utóbbi időben. A Sötétség mozgolódik, lassú, kimért ficánkolás csupán, legalább is egyelőre, de már így is érezhető a hatása. Tetszik vagy sem, de az egész ismert világra rányomta pecsétjét.
Öreg házak az egykori pompáról uralkodnak. Az utcát csend borítja, kevés a mozgás. Lépteim hangját nem rejtem a némaságba. Ez már nem az az időszak mikor osonva kell járni s lopva érkezni. Persze mindennek meg van a maga oka s célja...

San Francisco pusztulása egyértelmű jele volt Amara háttérjátékának. Az ottani események újabb lépésekre sarkalltak. Ahogy egy keleti mondás tartja: "A jó Harcos olyan mint a Folyó" Követi a medret, de meg sosem áll, ha kell utat tör ha kell más utat talál: Alkalmazkodik. S mily igaz mondás. Én sem teszek másként. Ő lépett, most én jövök. A régen folyt beszélgetést igyekszem feleleveníteni egyetlen Nővéremmel. Egyetlen kit közelinek tartok magamhoz. A legagyobb kígyók egyike, még is ha bizalomra adnám fejem, nos vélhetően Ő volna az egyik ki szóba kerülne. De ne menjünk ennyire előre. A tényeken semmi sem változtat, hogy magamon kívül senkiben sem bízom. Az utóbbi idő persze változásra sarkallt, stratégiák bevezetésére. S a bizalom mint olyan új értelmet nyert. De mint mondottam, mindennek oka s célja van.
Térjünk is vissza inkább az okokra: New Orleans. Ez volt az utolsó hol Nővéremmal találkoztam, ezért vezetett hát ide utam. Némi mágikus hatalom, s nlhány jól feltett kérdés a megfelelő helyen a megfelelő egyénnek s hamar rálelhet az ördög fia mire csak szeretne. Így hát itt vagyok, s az üres utcákat rovom kopottas barna, combközépig érő bőrkabátban, alatta hozzá illő mellény s fehér ing foglal helyet. Talpam alatt pedig a bakancs tompán, de határozottan adja tudtára az elmúlt napokban eső által aztátott utcának, hogy bizony valaki halad rajta.
Az említett terebélyes fát nem nehéz eltéveszteni mely az öreg ház udvarát díszíti, ez alapján nincs nehéz dolgom meglelni a fészket mely mellett voksát tette le Lilith nővérem. Némi fényt látok pislákolni az egyik teremből, meg lehet nem egyedül húzta meg magát a város ezen részén ebben az épületben. Minden esetere egyetlen mód van rá, hogy megtudjam az inforációm miket ily rövid idő alatt kellett szereznem mennyire hitelesek...
Kérdés s kérés nélkül nyitok be az épületbe, már persze ha addig valaki nem tartóztatja fel egyértelmű közeledésem. Amennyiben nem úgy bíz belépve tekintetem körbevezetem felmérve ezzel a látottakat. Széles csarnok, egykoron a vendégek fogadására szolgált, öreg faasztal tartja meg a míves váza súlyát melyet annak idején díszként helyeztek oda, jelenleg csupán magányos ékköve a szoba csendes közegének. A falon egykoron hatalmas kép lógott melynek mostanra csupán halovány körvonala látszódik melyet az idő hagyott ott. Több figyelmet nem szentelek az örességnek, a vélt irányba fordulok, mely szobából az udvarra szűrődő fényeket láttam haladás közben. Nem is tévedek túl sokat hiszen igen hamar hangokat hallok. Kezem emelem, hogy a kilincsre helyezve feltárjam az ajtó által rejtett vilgágot, de bíz nem jutok el eddig a pontig. Amaz feltárul magától. Pillanatra állok meg csupán mintha csupán az idő fagyott volna be ebbe a momentumba amint egy fiatal lány széles mosolyával nézek farkasszemet mely vélhetően ebben a pillanatban fagy fiatal orcájára, meglepődve tapasztalva hogy bíz valaki éppen vele szemben áll a sötétben. Vélhetően ezt a Lilith mellett tartózkodó jószág is észleli, ha már nem kezdett régen jelezni a nőnek, hogy bíz valaki mozgolódik az épületben ki számára idegen. Részemről egy megynreő mosoly ejtek a lány felé, majd mellett eltekintve szúrom ki a szobában, a szófán elheverő nőt.
- Szervusz Nővérem, rég láttalak. - Szólalok meg megtörve a csendet, már ha valóban csend és nem pedig ugatás és sikítás zajlik éppen. Aztán a fogadtatás függvényében folytatom tovább cselekményem...


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lilith...


Lilith's Garden UGxh
☩ Történetem :
☩ Reagok :
1
☩ Rang :
Démonhercegnő - Első Választott
☩ Play by :
Eva Green
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 16, 2020 2:15 pm
Következő oldal


Visszatérés a pokolba
Abaddon & Lilith


Az alkonyat lopva kúszott rá a tájra, észrevétlenül kebelezte be a házakat. A szürkeség szinte csak elmélyült, hiszen egésznap eső áztatta a világot. Legalább is, ami New Orleans környékét illeti. Utálom, ha esik. Utálom a hideg és nedves közeget. Ha már víz, az legyen kellően meleg, bizsergető. Az ablakon át elnézem a világot. Már amennyit látok belőle a kert közebén terebélyesedő, óriási mézgás éger még mindig zöld koronájától. Döbbenetes, hogy nem sárgult meg, nem szórta leveleit a földre. Felborult a világ rendje, s talán épp ezt igyekszik szimbolizálni a fa is, mely kitakarja előlem a látnivalót.
Valahol a konyhában Tira szöszmötöl, látványosan, vagyis hangosan mutatja, hogy ő bizony dolgozik. Mögöttem a hall közepére terített szőnyegen Anubisz horkol. A pokolkutya hűséges eb. Sajnos a korábbitól el kellett köszönnöm, a jó ég tudja, merre tévedt el.  
A villa, melyet magamnak tulajdonítok néhány hónapja, a város régi kertvárosi részében áll, egy eléggé nagy kert közepén, régies, déli stílusú, és viszonylag jó állapotban maradt fenn. Túl nagy kárt Amara pusztítása sem okozott benne. Talán annak köszönhető mindez, hogy viszonylag távol esik a központtól. Tulajdonképpen pont a távolság miatt, a csendért választottam ezt. Bizonyára szokatlan döntés egy démontól. Jobbára nem érdekel, hogy ki mit gondol efelől.
A kényelmét sem egyszerű fenntartani, még jó, hogy annyi ház maradt üresen. Csak a többi luxuscikk szerezhető be nehezen. Ajjjhh! Kellene némi kapcsolat. Most, hogy SF is elesett, és a megmaradt angyalok is a szélrózsa irányába szóródnak szét, lehet, még ínségesebb idők elé nézünk. Vajh, merre vannak az én testvérkéim? Körül kéne néznem a belvárosban.
Ott hagyom az ablakot, visszatérek a kényelmes szófára, elheverek rajta.
-Tira!
A lány kisvártatva beviharzik, arcán széles mosoly, vidámság. Képtelen vagyok arra, hogy megtörjem, hogy komor rabszolgát csináljak belőle. Pedig néha igazán szemtelen tud lenni, én még is élvezem ezt a szókimondást, ezt a felhőtlen vidámságot, mintha minden rendben lenne a világgal. Néha felmerül bennem a kétely, hogy tényleg tiszta elméjű-e? De aztán rájövök, hogy nagyon is az, és épp ezért kedvelem.
-Úrnőm?
-Hozz nekem valami teát, meleget. És próbálj a tűzre is rakni, megfagyok ebben a homályban.
Engedem el egy intéssel, majd tarkómat a kerevet támlájára támasztom, bal lábamat átemelem a jobbra, és kicsit harangozok vele. Mosolyt csal arcomra a villanásnyi gondolat, egy régi emlék, ahogy egy édesanya rászól a gyermekére: "Ne kalimpálj annyit, ne harangozz az ördögöknek!" Vicces dolog ez. Vajon, mennyire igaz a fenyegető mondás?

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lilith...


Lilith's Garden UGxh
☩ Történetem :
☩ Reagok :
1
☩ Rang :
Démonhercegnő - Első Választott
☩ Play by :
Eva Green
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 15, 2020 9:46 pm
Következő oldal


Lilith's Garden Parlange
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
5