Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Lilith - Az Első •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Lilith - Az Első VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 14, 2020 2:45 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Lilith a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lilith


Lilith - Az Első UGxh
☩ Történetem :
☩ Reagok :
1
☩ Rang :
Démonhercegnő - Első Választott
☩ Play by :
Eva Green
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 14, 2020 1:09 pm
Következő oldal


Lilith, Az Első

Keilyn Lumann
Lelked hegedű, s te játszol rajta, és az első hallgatód önmagad vagy.
Keresett/Kanon
25/5000+


Karakter információ
Család - Nagy családom van. Sok-sok-sok gyermekkel, csicsergő kis madarakkal, boldog repdeső pillangókkal. Ja, nem. Démon mind. Elvégre, én hoztam világram őket (bár ez csak legenda). Nővérük vagyok, és szeretem mind.

Mi a beosztásod - Az Első vagyok. Első az asszonyok között, Éva csak szerény utánzat. Első a démonok között, és Lucifer Első Választottja. Hű nővére, leánya, alattvalója. Hidd ezt! Hogy merre megyek tovább, az az én titkom. Mindenesetre kéne már egy erőskezű főnök a trónra. Túlságosan is elszabadultak az indulatok mostanság.

Városod - New Orleans
Eva Green
Hell or Heaven
Démon
Első Választott

Karakter képességeinek leírása
Minden démoni hatalommal bírok. Halhatatlan lényem oly öreg, hogy nem emlékszem arra, hogy valaha is halandó lettem volna. Minden megkötött alkuval csak növeltem erőmet, és jó lenne hinni azt, hogy én vagyok a legerősebb a pokolban. De nem. Az Lucifer. Így soha nem jutott eszembe csapd le csacsit játszani egy arkangyallal sem, kihívni a sorsot magam ellen. Tényleg… a Sors démon, vagy angyal? Mindenesetre, Sors a Nagy Kerékkötő. Természetfeletti erőm helyett inkább a mágiát használtam, mert abban haladó szintet értem el. Mélyen gyökerezik bennem mindegyik formája. Könnyen formálom az anyagot, a természetet. Szél, tűz, föld és levegő engedelmesen hajlik meg akaratom előtt, alatt. Bájitalaimnak senki nem képes ellenállni. Átkot, rontást tenni bárkire, nem okoz nehézséget. A tárgyak mozgatása is könnyű számomra, még is legszívesebben a, Lucifertől kapott energiáimat használom. Ismered a szót „succubus”? Az is én vagyok. Álmukban rontom meg őket, elorozom életenergiáikat, bűnös vágyakat gerjesztek szívükben. Férfiak. Mesélhetnék róluk. Mennyire sekélyesek a vágyaik. Pénz, hatalom és asszonyi ölek… sok asszonyi öl. Néha nem csak asszonyi. Buja képzelgéseik perverz palettáján minden kéj megjelenik. S mikor már fulladoznak saját vágyaikban, oly könnyű megszerezni a lelküket. De hát miért csodálkozunk, hogy könnyű a csábítás nekem? Én vagyok az Első Asszony, az Első Választott, az Első Démonhercegnő.
Minden történet rejthet titkokat
Első szín: Az Éden

T = Teremtő; L = Lilith; Á = Ádám.

(Csodás kert, tele virágokkal, énekesmadarakkal, pillangókkal, egyszerre virágzó és érett gyümölcsöket ringató fákkal, vidám állatokkal, csendesen csörgedező csermellyel, napfénnyel. Három alak áll egy hatalmas, terebélyes lombkoronájú fa alatt. Isten, másnéven a Teremtő, és az Első Emberpár, Lilith és Ádám. Ők egymás kezét fogják, és gyermeki ártatlansággal csodálkoznak rá mindenre.)
T: Ezt a Földet nektek teremtettem Gyermekeim. Legyetek benne végtelenül boldogok.
(Lilith és Ádám boldogan egymásra nevetnek. A Teremtő eltávozik. Az emberpár kettesben marad.)
Á: Mit csináljunk?
L: Játsszunk az állatokkal. Nézd csak milyen vidáman szaladgálnak!
Á: És rohangásszunk utánuk? Az unalmas. (Felugrik és elkap egy gyümölcsöt a fáról.)
L: De ügyes vagy! (Csodálkozva. Ő is ugrik egyet, elkap egy gyümölcsöt. Ez megtetszik neki, újra próbálja. Nagy halom érett gyümölcs hever körülöttük.)
Á: Minek szedtél ennyit? Pazarolsz!
L: Na és? Van bőven!
Á: Ne csináld! Ez ostobaság!
L: Te pedig ne parancsolgass! Nem te vagy az Úr!
Á: Talán te lennél az? Gyengébb vagy, mint én! Én mondom meg, hogy mi legyen!
L: Azt már nem! Semmivel sem vagy több, mint én. Nesze! (Felkap egy gyümölcsöt és Ádámhoz vágja. Az érett eledel szétloccsan az Első Férfi mellkasán.)
Á: Ostoba! (Haragos, és dühösen lép Lilith felé. A nő megfordul és elszalad. Az állatok a közelében mind meginalnak, heves rohanás veszi kezdetét.)

(Kicsit később, még mindig az Édenben. Ketten vannak, a Teremtő és Lilith.)
L: De értsd meg Uram, én nem akarok Ádám szolgája lenni. Ő pedig mindig ezt hangoztatja, hogy gyengébb vagyok, tehát engedelmeskednem kell neki.
T: Miért olyan nehéz ez a számodra, Gyermek?
L: Mert engem ugyanúgy teremtettél, mint őt. Miért lennék hát kevesebb. Annyit tudok, mint ő, épp olyan ügyes vagyok, és még csak nem is okosabb nálam.
(A Teremtő sóhajt egyet.)
T: Mit szeretnél hát?
L: Mondd meg neki, hogy ne bánjon így velem, mert itt hagyom.
T: Nem teszem.
(Lilith dühösen elszalad.)

(Éjjel.)
(Lilith felkel fekhelyéről és futva távozik az Édenkertből, magára hagyja az alvó Ádámot.)
T: Hová rohansz Lilith?
(Lilith megtorpan, és az Istenre néz.)
L: El. Nem akarok Ádámmal élni az Édenben.
(A Teremtő haragosan méri végig az Első Asszonyt.)
T: Pedig nagy sorsot és gazdag életet szántam neked. Ám de legyen akaratod szerint! Kitaszítalak az Édenből, és meghagyom, hogy soha ne szülhess gyermekeket!


Második szín: A Pokol

Lu = Lucifer; Li = Lilith

(Sötét. A távolban lángol a táj, a tűz fénye ad kísérteties hátteret. Vörös és fekete. A nő a földön fekszik, mellette Lucifer féltérden. Tenyerét simítja Lilith homlokára.)
Lu: Ébredj Szépség! (Lilith kinyitja a szemeit, felpillant.)
Li: Ki vagy Te?
Lu: Lucifer vagyok, a Kitaszított. És Te?
Li: Lilith vagyok, az Első Asszony. A Teremtő kidobott az Édenből, mert Ádámmal egyenrangú akartam lenni. (Lucifer jóízűen felnevet, és talpra segíti a nőt.)
Lu: Nos, akkor ezt orvosolni fogjuk. Az Első vagy. Asszonyként, és most már Démonként is, ha már ilyen mélyre zuhantál. Üdvözöllek az Én birodalmamban. Megajándékozlak hatalmammal, s cserébe nem várok mást, mint töretlen és örök hűséget.
(Lilith elgondolkozik kicsit, majd elmosolyodik.)
Li: Rendben van. Ebben az alkuban nincs számomra hátrány, megtarthatatlan kérés.
Lu: Akkor Te leszel az első Választottam, ifjú Démonhercegnő. Felügyeleted alá helyezem a Pokol déli régióját.


Harmadik szín: A Föld

L = Lilith; T = Tira, egy emberlány)

(Egy igazi „déli” udvarház New Orleans egykori kertvárosában, talán az egyik legjobb állapotban lévő épület. A fényűzésről árulkodó szalonban, kényelmes szófán Lilith heverészik, körülötte tesz-vesz a kedvenc szobalánya Tira.)
T: És utána mi történt?
L: Utána? Luciferrel maradtam természetesen. És nagyon jól szórakoztunk. Persze, mindenki azt hiszi, hogy Lucifer csábította el Évát, de neked megsúgom, hogy Én voltam az. Ó, de imádtam! Tökéletes elégtétel volt. (Lilith szinte már kéjesen felnevet.) Onnantól kezdve játékot űztem abból, hogy minél több férfit csaljak lépre, és megannyi asszonynak segítettem. Szerinted, Sába királynője, vagy éppen Kleopatra, avagy Katalin cárnő miként is jutott hatalomra? S bizony nem egyszer húztam ki a pácból Mata Harit is. (Elszomorodik kicsit.)
T: Mi bánt Úrnőm?
L: Egyetlen dolgot nem vagyok képes megtenni csupán. Igazi, életerős és szép gyermeket nemzeni. De most már ez sem számít, bármely gyermek az enyém lehet, ha úgy akarom! S tudod, nem egy asszony ajánlotta fel elsőszülöttjét némi mágikus hatalomért. S nem egy volt közöttük, mely megszegve a szerződésünket végül máglyán égett el, mint boszorkány. Hidd el, az igaziak, akik hűek maradtak, megjutalmazódtak. Földi életükben gazdagok, sikeresek és hatalmasak lettek. Nem véletlen a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő. S mindez, nekem köszönhető!

Vége.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7