Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Szerintem túl hamar engedek, de igyekszem az Ő szemszögéből nézni a dolgot, illetve azt előre venni, hogy talán hamarabb végez ha elengedem. Szó esik arról is, hogy Amara szabadlábra került, megölte Harmóniát és most Istent keresve tombol. Egyetlen kérdésem van csupán felé, méghozzá az, hogy ugye nem akarja felkeresni a Sötétséget?! A válasza viszont csak félig nyugtat meg. Össze szűkült szemekkel tekintek rá, ám mikor közli, hogy nem felejtette el az ígéretét majdnem felnevetek.
-Tehát csak velem együtt találkozhatsz Amaraval! MINDENT együtt csinálunk, ez a mostani helyzet kivételes, mert szóltál róla.-emlékeztetem erre is nem hagyhat ki semmilyen buliból! Belial mellett feküdni felér a kényelemmel, az pedig hogy biztonságban érzem magam, három év óta először... Elnyom mellette az álom. Ám nem sokkal később arra riadok, hogy eltűnt mellőlem. Szinte azonnal ülök fel az ágyon és nevén szólítom. A fürdő felől hallok piszmogást, így arra indulok, ám amint elrántom a lepelt fürdőző Lordomra török rá. Hirtelen nem tudom hogy sírjak vagy nevessek-e magamon, de megszólalni aligha sikerül. Ám ahogy rá kérdez, hogy csatlakoznék-e hozzá, szinte rögtön felháborodok.
-Ha tudod akkor hogy jutott eszedbe ilyen? Nincs a munkaköri leírásomban, hogy veled fürödjek!-forgatom a szemeimet. Hát nem emlékszik Nahantra? Amikor a barlangokat fedeztük fel és a pióca g3c!ktől akartunk megszabadulni és vetkőzni kezdett? Mégsem távozom a helységből, valamiért nem akarok... Bár magam sem értem ezt. A függöny vissza kerül a helyére és próbálom nem túlzottan bámulni Őt.
-Egy zsák rigó füttyért!-válaszolok szinte azonnal ahogy széttárja a kezeit. Nem érzi cikinek hogy előttem fürdik, hát ez hihetetlen. Gátlástalan démon! Egy törölköző után kutatok miközben közlöm Viszállyal hogy pattanjon ki a kádból. Törölköző viszont nincsen a közelben, helyette sikerül levernem a feleszkábált térelválasztót. Csodálatos! Határozott nem-leges válasz érkezik mire dühösen perdülök felé. Mi az hogy nem? És van képe a szappant elkérni... Meghalok neki, de komolyan... Ilyen szégyent... Szappan adogató lettem Kikapom a zöld kis genyát a tartóból, majd elindulok a fürdőkád felé, fél úton szabad kezemet arcom elé húzom és ujjaim között lesek rá.
-A hátadat is megmossam esetleg?-kérdezek rá pimaszul és gúnnyal telt hangon, félig mégis komolyan gondolva a dolgot. Felé nyújtom a szappant, majd még egy lépést teszek a kád felé.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 10:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor kivételesen hamar belenyugszik döntésemben és nem erősködik tovább, hogy húzzam el indulásom napját. Minél hamarabb útnak eredek, annál hamarabb tudom le feladatom és leszek újra mellette. Néhány dolgot megosztok vele, többek között Amaráról is. Jobb, ha kedvesem is tudja, mi folyik a nagyvilágban és milyen veszélyek leselkednek ránk. Könnyebb lenne most csak hazamenni és odalent megvárni, míg elülnek a halandó világ viharai, de ez most nem lehetséges. A kapuk zárva, nem térhetünk vissza. A hír nem dobja fel bizalmasomat, még a száját is elhúzza nemtetszése jeleként. "Ugye nem vetted a fejedbe, hogy találkozz vele?" kérdezi kíváncsian. Hazudhatnék, de nem volna értelme, túlságosan ismer engem.
-Nem kutatom őt és keresem az alkalmat, hogy találkozzak vele...de ha úgy adódna, megnézném magamnak. - vallom be őszintén. Tudom, valószínűleg nem ezt a választ várta, de ez jutott.
-Ne aggódj, nem felejtettem el az ígéretemet. - teszem gyorsan hozzá, mielőtt emlékeztetne korábbi szavamra. Nem vállalok túl nagy kockázatokat.
Miután bizalmasom elpilledt mellettem, fürdeni indulok. A kádat kellemesen meleg vízzel töltöm meg, majd kibújva viseletemből merülök el benne. Lehunyom a szemem és fejemet a kádszélnek döntve pihenek, de nem sokáig élvezhetem csendes fürdőzésemet, mert Belphegor váratlanul rám tör. A démonnő rám pillantva zavarba jön, bár okát nem értem. Ezért rákérdezek szándékaira, talán ő is tisztálkodni vágyna? Felajánlom, hogy csatlakozzon, összehúzom magam a kádban, ezen nem múlik. Kérdésemet hallva viszont felcsattan, mondhatni teljesen felháborodik.
-Tudom, hogy a bizalmasom vagy. - válaszolom. Miért gondolja, hogy elfelejtettem? Ha már nem fürdőzik vele, megkérem, hogy döntse el kint vagy bent, mert a félrehúzott függöny mellett besüvítő hűvös nem túl kellemes. Végül úgy határoz, hogy a mosdóban marad. "Előttem akarsz megfürdeni? Nem ciki ez ez kissé?" bukik ki belőle a kérdés, egyidejűleg szökik magasra a szemöldököm.
-Belphegor, mit gondolsz, miért ülök egy kád vízbe? - tárom szét a kezeimet értetlenül. Naná, azért, hogy megmosdjak. Angyalszagom van. Néhány órája, még egy tollast gyepáltam.
-Ciki? Én nem érzem annak... - felelem könnyedén. Engem nem feszélyez a helyzet, különben is kedvesem akart velem bent maradni. Kimehetett volna, ha ez kényelmetlen számára. "Szállj ki onnan" hangzik a parancsszó, miközben kutakodni kezd, teszem fel valami frottír után. Törölköző ugyan nem kerül elő, de sikeresen leveri a két teret elválasztó függönyt. Na remek forgatom szemeimet.
-Nem...- ellenkezek vele. Eszemben sincs kiszállni innét.
-Inkább add ide kérlek a szappant. - mutatok a mellette lévő falra szerelt kézmosó irányában, melynek peremén ott díszeleg zöldesen.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 04, 2021 10:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Nem értem Őt... Miért nem maradhatna még velem egy kicsit? Belial nem akar velem tölteni egy kis időt?. Mégis úgy látom hajthatatlan, akkor fog menni amikor Ő akar, nem fogom tudni megállítani.
-Rendben, nem szekállak. De... Vigyázz magadra nagyon!-adom fel végül a harcot, pedig borzasztó ritkán teszem meg. Legyen úgy, ahogy Belial akarja.
-De tényleg csak néhány nap legyen.-kérem Lordomat és nagyon örülnék ha ezt be is tartaná. Beszélgetésünk kissé elterelődik és Harmónia gyilkosáról oszt meg gondolatokat Viszály, aztán megemlíti a Háború lovasát is, egyből az a démonnő jelenik meg elmémben aki előtt jól lejárattam anno Belialt, ami után kénytelen voltam nélkülözni a férfit, és rávettem magam arra, hogy az illemtant olvasgassam szobám rejtekén. Ám kiderül, hogy már nem a kishölgy tölti be a szerepet, hanem valaki teljesen más. Összevont szemöldökkel hallgatom a történetet tovább. Lenne még kérdésem, de inkább visszanyelem. Most próbálom a tudást befogadni az agyamba és rendszerezni a hírek között.
-Egy ennyire erős szar van a világban és kedvére tombol?! Hát ez csodálatos...-húzom el a számat. Rohadtul rá fogunk faragni azt kell hogy mondjam.
-Ugye nem vetted a fejedbe, hogy találkozz vele?-célozgatok itt a Sötétségre és bízom abban, hogy a válasz ezúttal a NEM lesz majd. Nem sodorhatja magát veszélybe! Zavaros gondolataim ellenére is, Mellette kellőképp lelazulok ahhoz, hogy elpilledjek és szép lassan magával húzzon az alvás is. Bár nem telik el sok idő, mert a víz hangjára ébredek meg, észrevételezve, hogy Belial nincs már mellettem szinte azonnal ülök fel nevén szólítva Őt. Felállok és a fürdőhelyiség felé indulok, hátha épp szökni készül és a víz hangjai csupán elterelés. Félre rántva a lepelt viszont... Lordomat látom meg elmerülni a kádban. Úgy meglepődök, hogy fogalmam sincs mit kezdjek a helyzettel. Egy apró ki hang szökik ki belőlem és megdermedek.
-Hogy mit csinálni? Neeem! Azt hótzicher, hogy nem! Nem mászom be melléd... A bizalmasod vagyok!-csattanok fel és sérti az önbecsülésemet, hogy ennyire tartana csak... Sörnyű... ennyit változott volna?
-Igen, csak... én csak...-csak habogok itt mint egy rossz tinédzser, de hát akkor is?! Hogy képzeli ezt rólam!
-Az, persze, egy függöny... Ne hagyj szó nélkül egyedül!-vonok vállat én is. Bár nem sokág tudom a nagylegényt tartani. De következő mondatára ismét a magasba ugranak szemöldökeim.
-Előttem akarsz megfürdeni? Nem ciki ez ez kissé? Ha nem is rád nézve, akkor rám legyél tekintettel. És ja, tudom, én rontottam rád.-villantok mosolyt, majd utolsó mondattal végleg homlokom közepére vándoroltak.
-Maradok! Szállj ki onnan.-utasítom szinte azonnal, és tekintetem törölköző után kutat, vajon az van ezen az istenverte helyen? A függöny végül lezuhan mögöttem és karba font kezeimet mellkasom elé húzom, hogy Viszály Lordja érezze a dolgog érdekes részét egy kicsit. [i]Vajon kimászik onnan? Annyira nem is emelem rá tekintetem, inkább arca és a padló között cikázik, vajon most akkor megteszi gátlástalanul, vagy utasít, hogy menjek vissza a szobába és hagyjam magára egy kis ideig?

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 04, 2021 3:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Tovább maradni a tervezetnél. Ezt szeretné bizalmasom. Hajlandó is lennék kinyújtani maradásom egy-két nappal, ha valami halaszthatatlan indokolná, máskülönben inkább függő dolgaim végére tennék pontot. "Nyomós okra van szükséged? Valóban?" hangjában némi felháborodást vélek felfedezni.
-Megértelek, de elhiheted, nem tűnök el megint. Ha elintézem, amit el kell, utána mellettem lehetsz megint, úgy mint régen....- hangzik egyfajta ígéretként.
-Csak néhány napról van szó, ez már igazán jelentéktelen idő nélkülem, nem gondolod? - kérdezek vissza. Hogy értse, miért nem töltöttem több időt azzal, hogy utána kutakodjak, kénytelen vagyok elárulni, mi akadályozott ebben.
-Nem sokkal azután, hogy a kapuk bezárultak, találkoztam a Háború lovasával...- kezdek bele és felelevenítem magam előtt a szokatlan találkozót.
-Már nem Ashtaroth tölti be a helyet, hanem egy Abaddon nevű démon. Ő mesélt nekem Amarával való találkozásáról. És tőle tudom mindezt. - osztom meg Belphegorral, honnan is származnak értesüléseim. Hozzáteszem, hogy még nagyon sok mindent nem tudok, de már így is aggasztónak találom a Sötétség jelenlétét a halandó világban. Ám mielőtt én is ténylegesen is beállnék az Amarára vadászók sorába - bár újdonsült fivéremet biztosítottam arról, ha úgy alakul, hajlandó vagyok segédkezni nekik - szeretnék többet megtudni a vén szaros kishúgáról. Egy ilyen entitás figyelemre méltóbb annál, mint hogy rögtön beládázzuk. Bár ha feltétlen a világ elpusztítása a célja, nem is kérdés, nem hagyhatjuk szabadon kóborolni idefent.
-Jelenlegi ereje...nos a feltehetően árnyéka korábbi önmagának, de ki tudja mennyi idő kell neki, hogy újra erőre kapjon?! - gondolkodom el egy pillanatra.
-De igen, ereje teljében olyan erős lehet, mint Isten maga. - adok választ kérdésére. Nem is kell tovább folytatnom, mit is jelenthet ez ránk nézve. Vagy mindent meg kell tennünk hogy visszazárjuk korábbi börtönébe, vagy meg kell találnunk a módját, hogy irányíthassuk őt. Kötve hiszem, hogy hajlandó lenne szövetségre lépni, bár ezt sem vetem el.
Jezabelt említve elárulom, hogy már tettem erőfeszítéseket felkutatására, talán hamarosan jó híreket kaphatunk. Belphegor lassan elszenderedik mellettem, és csak azután bújok ki mellőle, miután álomba merül. Hagyom pihenni, hosszú útja lehetett idáig. Kis idővel később fürdeni indulok, megtelítem a kádat forró vízzel, majd levedlem ruháimat és elmerülök a kellemesen melegben. Fejemet hátra vetem és a kád szélének támasztom, egy hosszabb pillanatra lehunyom a szemem. Ám sem sokáig pihenhetek, mert nevemet hallom és épp csak a hang irányába kapom tekintetem, a függöny mögül bizalmasom libben be hirtelen. Már épp valami letolás hagyná el a száját, de amit megpillant a kádban ülve, gondolata félbe marad és elkerekedett szemekkel néz rám. Mint aki még nem látott démont fürdeni. Egy halkabb Oh mégis csak kicsusszan ajkai között jelét adva meglepettségének. És nagyon úgy fest, ahogy kedvesem a függöny elé fagyott.
-Talán szeretnél csatlakozni hozzám? -szegezem neki szemtelen kérdésem és egy ördögi vigyor szélesedik arcomon. Bár tudom, hogy nem ülne be hozzám, mégsem tudom kihagyni, hogy fel ne vessem a közös fürdőzés gondolatát.
-De hát nem tűntem el, csak egy függöny választott el tőled. - magyarázom egy nemtörődöm vállrándítással.
-Menj ki, vagy gyere be, de ne ácsorogja az "ajtóba". Hűvös van. - jegyzem meg.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 03, 2021 12:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Tudtam, hogy nem elég amit mondok, de erre is kellően fel voltam készülve. Nem fogom hagyni, hogy egy nap után magamra hagyjon ismét. Elmélyülten pislogok rá egy hosszabb pillanatig, majd mélyet sóhajtok.
-Nyomós okra van szükséged? Valóban? Akkor had kérdezzek rá Belial! Fordított esetben, ha én akarnék elmenni miután rám találsz... Nem akarnád, hogy ne azonnal történjen meg? Te nem akarsz velem lenni több időt? Annyira fontos a dolgod, hogy megint felszívódj?-nézek rá kissé elgyötörten. Miért kel ennyire rohannia mindig? Mégis mi lehet az a k*rva fontos dolog ami nem bír még ki pár napot?
-Naná, hogy kegyes lépés. Képzeld el, ha azonnal bele fognék, nem tudnál lépést tartani velem.-kuncogok rajta, tudja jól, a végzetét nem kerülheti el, ha én egyszer valamire rá akarom venni, akkor így vagy úgy, de meg fog történni. Sajnos Belialnak nem sok ideje volt, hogy engem keressen, ez pedig valahol rossz érzéssel tölt el. De nem tehetek semmit ellene, így történt, el kell fogadjam. Kiderül, hogy Harmónia megölésével is gyanúsították Lordomat, pedig én tudom, hogy nem Ő volt. Ki is derül, hogy ki állhat Raguel gyilkossága mögött, ám a név teljesen ismeretlenül cseng számomra, így rá kérdezek, hogy ki a manó lehet az?!
-Isten testvére?-nyílnak kerekre szemeim és nem sokon múlik, hogy felüljek, de szerencsére Belial még mindig fogja a kezem, így kissé higgadtabban folytatom.
-Azt akarod ezzel mondani, hogy egy olyan erős lény, mint a Teremtő... Szóval, hogy ők ketten vannak?-kis riadalom ül a pofimra, azt hiszem nem igazán áll jól a szénánk. Ha egy arkot meg tudott ölni... Akkor vajon még mire lehet képes? Talán semmi sincs biztonságban Amaratól? El repítenek gondolataim ahogy közelebb húzódok a démonhoz, egy kicsit emlékeimbe menekülök, hogy aztán beszélni kezdek ismét, a férfi reagál szavaimra és ez már valahol haladás, hogy megint egyet értünk. Végül megemlítem Jezabelt is, mert hát miért ne tenném. Az eset amiből előkerül az elég vicces volt, így utólag bele gondolva persze. Ott rögtön nem éreztem magam nevetgélős kedvemben. De most... Már egy kedves emlékként gondolok vissza arra az edzésre amikor olyan közel kerültem Belialhoz, a hajam tett róla. Akár most is benne lennék, hogy tudjam mennyit tunyultam a három év alatt. Mennyi erőtől fosztattunk meg valójában... Átjár az a különös érzés is, hogy milyen nyugodt lett minden mióta beszélgetünk. Összekulcsolt kezeinket nézem és légzésem egyre lassabb, nyugodtabb lesz. Fejemet Belial vállának döntöm és hagyom, hogy elragadjon az álom. Lordom majd megvéd mindentől. Arra ugyan nem kelek fel, hogy magamra hagy az ágyon, de a víz jellegzetes hangja felver mégis. Hunyorogva nyitom ki a szemem és oldalvást kapva a fejem tudatosul bennem, hogy a férfi már nincs mellettem.
-Belial!-szólítom óvatosan ahogy felülök az ágyon, nem gondolkozom, szinte azonnal indulok a lepel felé ami mögött a fürdőhelységet tudom.
-Ugye tudod, hogy nem így....-rántom el a sötétítőt, majd azon kapom magam, hogy nem csak szavam akad el, hanem szemem is a fürdőző démont vizslatja.
-Oh!-szalad ki a számon és próbálok kitalálni valamit erre az igen ciki helyzetre, jószerével csak vissza kellene lépjek a függöny mögé, de igazából képtelen vagyok megmozdulni is. B@sszus kulcs!
-Szóval... csak... Ne tűnj el szó nélkül...-próbálok úrrá lenni heves szívverésemen, és lassan sütöm le tekintetemet. Hátat kellene, hogy fordítsak neki, nem kellene itt állnom...

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 02, 2021 8:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Marasztalna. Belphegor szeretné, ha a tervezettnél néhány nappal többet töltenék itt vele, kettesben. Nem szükségszerűen borítanám meg terveimet, de ha jó indokot ad, miért toljam utazásom idejét, fontolóra veszem.
-Oh, azért maradjak, hogy bosszanthass, én meg viseljem? Ez most komoly? - kérdezem vissza, de kérdésem inkább újfent költői jellegű.
-Ennél azért nyomosabb ok kell, hogy maradjak. - teszem hozzá sunyi vigyorral. Nélkülem töltött idejében újabb halandó szokásokkal ismerkedett és tette magáivá őket, meg sem lep igazán. Úgy ragadnak rá az emberi dolgok, mint hontalan kölyökre az utca retke. Hiába való reménykednem abban, hogy ez nem fog érinteni engem. Hogy mindazt, amit a múló életűektől felszedett az eltelt három évben, majd megtartja magának. Az orrom alá fogja dörgölni, biztosra veszem. Már csak azért is mert tudja, mennyire ellenemre valók a földi szokások, persze elismerem, elvétve azért akadnak olyanok is, amikben kedvemet lelem.
-Hát ez igen kegyes lépés tőled. - felelem némi éllel. Ahhoz képest, hogy tudtomra adta, nem hagyja megtorlatlanul a kimaradt éveket.
Kérdésére elmondom, hogy kevés ideig, de kerestem őt. Hiszen, mikor a nahanti zűrzavarban külön váltunk, ígértem, hogy felkutatom őt. A körülményen viszont közbe szóltak, nem engedték, hogy több időt fordítsak erre. Szóba hozom Raguel halálát és a gyilkossági vádat, amivel engem illettek, majd megemlítem Amara nevét is, ami ismeretlenül cseng számára.
-Sötétségnek is nevezik. Egy elég erős entitás...mondjuk aki arkot ölni képes gyenge, aligha lehet. Isten kishúga. Még teremtésem előtt elbörtönözték a Pokol egyik régiójában és nem rég szabadult. A vén szarost keresi, hogy bosszút álljon rajta. - foglalom össze mindazt, amit jelenleg tudok a sötét luvnyáról. Bizalmasom kicsit közelebb húzódik hozzám, de tekintetét elkapja rólam és mintha kicsit gondolataiba mélyedne. Ott van a nyelvem hegyén, mégsem érzem alkalmasnak a pillanatot, hogy rákérdezek, miért tette? Miért döntött úgy, hogy távollétemben megszegi határozott parancsomat és ellene cselekszik? Azóta foglalkoztat engedetlensége, mióta magam mögött hagytam Nahant szigetét. Átfordult a fejemben többször is, hogy talán én tettem valamit, amiért ezzel akart büntetni? Ahogy az is, hogy nincs szó másról, mint angyali átverésről. Belphegor túl emberi. Olyan könnyedén képes azonosulni a halandók érzéseivel, hogy néha már alig hiszem el róla, hogy teremtett démon. Ha aznap a kolostorban vagyok, minden másként alakult volna, effelől szemernyi kétségem sincs. -Bízom benne én is. - helyeslek kedvesem szavaira. Bár a régi életünket már nem kaphatjuk vissza és ez nem kizárólag a Nahanton történtek miatt. Belphegor felidéz egy pillanatot, mikor a szigetre érkezésünk utáni első évben Jezabel betoppant edzésünk közben.
-Remélem. Hagytam neki üzenetet és megbíztam egy démont kutassa fel őt. - magyarázom, míg a démonnő kezeinket figyeli és úgy tűnik kezd lassan álomba szenderülni. Ha Belphegor elalszik mellettem, óvatosan kelek fel mellőle, majd becélzom a mosdót és veszek egy meleg fürdőt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 3:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


-Nos... Lássuk csak, mit is.... miiiiii-be sem tudom fejezni a mondatot, mert hátra ránt magával, jön is szinte azonnal a két szavasom, róka vigyorát látva pedig kénytelen vagyok elvigyorodni én magam is. Sutyerák! Ingatom a fejem, aztán igyekszem befejezni a megkezdett mondatomat is.
-Tehát, azon jár a kicsi agyam, hogy én bosszantanálak, te pedig elviseled. Ennyi igazán járhat nekem!-teszem hozzá a végét pimaszul, hiszen megérdemlem. Három évet kellene bepótolnom. Arra nem elég két éjszaka! Egymás mellett fekve beszélgetni kezdünk, Ő mesél, majd én is megosztok vele dolgokat.
-Ühüm, újabbakat. Tudod, hogy szeretem, mondhatni ez olyan hobbi nálam.-vonok vállat mosolyogva. Érdekesek a halandók én pedig attól vagyok érdekes, hogy imádom utánozni őket, méghozzá profi szinten.
-Ne reméld! De mindennek eljön a maga ideje, nem most fogom rád tolni az egészet, ígérem.-kár volt megszólalnia, tudja jól, előbb utóbb úgyis rá veszem pár apróságra. Mondjuk... főzhetnénk közösen... Ez kezdésnek jó is lenne. Aztán rákérdezek arra, hogy felötlött-e benne a három év alatt, hogy megkeressen engem, legalább csak egyszer. Hangomon érezheti is, hogy nagyon kíváncsi vagyok mit felelne rá. Csendben hallgatom amint rászánja magát a válaszra, de kissé rosszul esik, amit mond, mégis... legbelül teljesen megértem Őt. Mégis kiszalad egy hümmögés ami arra enged következtetni, hogy csalódott vagyok. Tovább magyaráz és kicsit elszégyellem magam az előbbi kis hangocskáért, hozzám is eljutott Raguel halálának a híre.
-Lucifernek elmondtam, hogy nem mi öltük meg... Amikor rajtunk ütöttek még igen is élt Harmónia.-nyelek egyet, nem szívesen beszélek botlásomról, igazából az én hibám, hogy idáig jutottunk. Ha akkor nem megyek le egyedül az arkhoz, talán még ma is bondogíthatnánk.
-Ki az az Amara?-pillantok oldalvást Lordomra és őszinte zavar ül ki a képemre. Mivel kérdését már egyúttal megválaszoltam, így csak egy bólintásra futja tőlem.
-Elég sok információ forrásom volt egyébként.-teszem még hozzá, de hogy ki ölte meg, arról sosem esett szó. Én is azt hallottam, hogy Kedvesem az ark gyilkosa. De mindig is tudtam, hogy ez az információ kacsa! Kicsit közelebb húzódok a Démonhoz de tekintetem elvezetem róla, azért elég ciki, hogy miattam szorultunk ekkorát és Belial nem is tudja a miérteket... Csak azt, hogy megtettem.
-Remélem lassan majd elcsitulnak a kedélyek és folytathatjuk amit mindig is csináltunk.-teszem hozzá egy komisz vigyorral. Lenne is ötletem, hogy mivel kezdjünk, vagy nem, de nem akarok nyugton maradni. Lordom mellett amúgy sem tudnék.
-Emlékszel még arra a ciki esetre... A Nahanti edzésre? Szerinted mire gondolhatott akkor Jezabel? Vajon Ő jól van?-fordítom pofimat ismét a férfi felé, majd megemelem kezemmel az övét is és egy darabig összefonódott kezeinket bámulom. Medve tenyér! Az enyém olyan kicsi az övéhez képest. Szinte eltűnik markában az enyém. Légzésem egyenletessé válik és már cseppet sem érdekel a külvilág. Olyan érzésem van, mintha egy buborékba csöppentem volna, mintha a saját kis világunkba el tudnék menekülni a valóság elől. Újra biztonságban vagyok és csak ez számít!

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 3:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A gyár felfedezését Belphegor nem sietné el, elkényelmesedett ládaágyamon és nem akaródzik neki most fel kelnie onnét. Még egy napot töltenék itt, aztán San Francisco előtt elintéznék egy függőben lévő kis apróságot mielőtt újra találkoznánk. Egy cigit kuncsorogva emeli nyitott tenyerét az orrom elé, kérlelve hogy töltsek még néhány napot itt vele, elvégre még csak most találkoztunk újra. Nem igazán látom okát, hogy tovább maradjak a kelleténél, mégis megkérdezem:
-Mit szeretnél csinálni? - fogok rá apró kezére, és ahelyett, hogy megszánnám egy szállal, elterülök vele az ágyon. "Normális vagy?" épp csak érint hátát a matrac, már hangzik is el a híres kétszavas. Azért jó újra hallani. Azt hiszem hiányzott a szélviharkisasszony társasága, de ezt szavakkal a világért sem ismerném el. Gyorsan elszaladt ez a három év, és ha már tudakolta mivel töltöttem kéretlen "szabadságomat", úgy érdekel, neki mivel teltek napjai. Embereket bosszantott és a szökevények életét élte. Sosem maradt sokáig egy helyen sem.
-Újabb halandó szokások? - emelkedik szemöldököm, mikor megosztja, hogy bővítette ismereteit, újabb földi dolgokkal ismerkedett meg. Rá amúgy könnyedén ragadnak az efféle dolgok.
-Remélem nem olyasmik, amit velem együtt akarsz űzni. - jegyzem meg széles sunyi vigyorral. Bár a táncra is rávett néhány évezred nyüstölés után, szerencsére olyan gyakran mégsem támadjuk be a parkettet. Aztán egy komolyabb kérdés kerül elő, kerestem-e őt az elmúlt időszakban, vagy egyáltalán megfordul-e bármi hasonló a fejemben?
-Nos...az első évben a bujkálás kötött le... - kezdek bele. - Amikor kicsit nyugodtak a kedélyek, eszembe jutott, hogy kapcsolatba lépjek veled és meg is fordultam néhány helyen utánad, de aztán... - veszek egy mély sóhajt, miközben a mennyezetet kémlelem.
-Raguel meghalt, és az a hír kapott szárnyra, hogy Viszály megölte Harmóniát. - megeshet, hogy hozzá is eljutottak a pletykák. Luciferhez minden esetre elért.
-A keresésed helyett megint bujdostam, de egyúttal nyomozni kezdtem, mi igaz ebből...aztán megtudtam, hogy Raguel valóban halott és egy Amara nevű nő gyilkolta meg. - folytatom. Hihetetlennek tartottam, hogy bárki képes legyen - egy másik arkot vagy magát Istent leszámítva - arra, hogy megöljön egy főszárnyast. Mégis sokan elhitték, hogy az én kezem műve. Valahol azért "megtisztelő", hogy kinéznék belőlem, hogy képes lennék egy arkot sírba tenni. A Pokol uránál tett látogatásom után, tisztázódott, hogy az angyalgyilkosságban nem volt részem.
-Te hallottál Harmónia haláláról? - érdeklődöm ismét felé pillantva.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Csak ingatom a fejem szavaira, annyira kis piszok tud lenni. Vigyorom szélesedik de már nem válaszolok neki, a hálóhelységbe lépve az ágyon foglalok helyet míg azon agyalok melyik oldalt válasszam, bár meglepnek Drágám szavai. Pihen... sosem láttam még úgy ezt pedig meg is osztom vele szóban is.
-Ez jogos... Nehezen gyógyulok én is és nem csak azért, mert nem vagy velem.-motyogom elgondolkozva. A Lucifer okozta sebek hetekig rajtam voltak, pedig még nem is angyali fémmel sebzett. Elhúzom a szám, még rá gondolni is rossz... De többet is kibírtam volna, hogy Belialt ne bántsa soha! Vajon letett már a kereséséről?
-Tudom, hogy ki nem állhatod a halandó dolgokat, de legalább van valami ami így is feltölt minket. Próbáld a jó oldalát nézni!-suttogom neki, emlékszem milyen nehéz volt bármire is rávennem ami engem érdekelt az emberek között, de Őt viszont nem. Viszont szerencsére ritkán mondott nemet. Valahogy mindig elértem amit akartam. Mesél kicsit a szállás helyéről és elárulja azt is, hogy itt valamikor konzerveket gyártottak.
-Jó, majd később.-motyogom és inkább beszélgetni vágyom ha már mellém telepedett, jó most így nekem, nem akarok elmozdulni innen. Érdekel, hogy mikor állna valóban tovább és reménykedem, hogy nem rögvest másnap. Még szeretnék vele lenni egy kicsit. Bizonyosságot szerezni, hogy még mindig "együtt vagyunk"!
-Nem maradnál még kicsit tovább? A kedvemért! Légyszíves.-fogom könyörgőre ahogy elé lendül tenyerem egy szál bagó reményében, ám most a bűzrúd nem érkezik meg kis kezembe, már épp rákérdeznék, hogy sajnálja-e tőlem miközben másik kezem a vállára csúszik, ám elé tartott kezemre fog rá sajátjával amit nagyra nyílt szemekkel konstalálok és mielőtt a gondolatom cselekvésbe menne át Belial mozdul és hanyatt vágja magát, vállára simuló kezem miatt pedig borulok vele én is. Kiszalad tüdőmből a levegő ahogy hirtelen ér hátam a matracra. Hitetlenkedve kapom felé a fejem, ő lehunyt szemmel vigyorog a plafon felé.
-Luciferre... Normális vagy?-jutok végre szóhoz, de egyáltalán nem vagyok haragos. Élvezem súlyát a karomon, inkább vissza fordulok én is a plafon felé. Észre sem veszem, hogy még mindig fogja a kezemet is, ösztönösen kulcsolódnak ujjaim kézfejére és ott hagyom tenyere melegében kis kacsómat. Jól esik ez az apró nem tudatos kedvesség. Végül elkezd beszélni én pedig lehunyom a szemem és hagyom, hogy elborítsa tudatomat a hangja. Hallom surlódni a matracot, szinte érzem, hogy engem néz, de nem fordulok felé, csak haloványan elmosolyodok.
-Tényleg gyorsan elrepült. De remélem nem baj, hogy rád találtam!-nyitom ki végül a szemem és felé fordítom a fejem végül. Szinte azonnal találkozik a pillantásunk és én újra elveszek szemeiben. Itthon vagyok!
-Bosszantottam az embereket.-vigyorgok sunyin, persze ez abban merült ki, hogy pár új emberi szokást magamra is vettem.
-Két hétnél tovább nem maradtam soha egy helyen, nyomtalanul vesztem el és olyan voltam mint az éjszaka, néha... Jöttem és mentem. Felfedeztem, téged kutattalak... Eredménytelenül. De rájöttem, hogy új dolgok érdekelnek. Megtanultam pár fogást.-magyarázom csendben és vállat vonok. Pillantását figyelve mély sóhaj szakad fel belőlem. Vajon voltunk valaha a három év alatt közelebb egymáshoz, mint most?
-Mondd csak, nem volt gondolat egyszer sem a fejedben, hogy felkeress? Nem volt szükséged rám?-kérdezek rá fájón, remélve, hogy majd őszinte választ ad nekem.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Megmosolygom pimaszságát, ahogy hálómba lépünk. Haragja múltán már nem borzasztja el úgy ez a hely, mint érkezésekor. Mi több egész elviselhetőnek találja, átmeneti szállásként.
-Belphegor, egyszer mindennek eljön a megfelelő ideje. - reagálok csak ennyit, majd feldobom a lehetőséget, hogy pihenő helyet válasszon magának jobb és bal oldal között. Szavaim meg is lepik, de jól értem rácsodálkozását. Sohasem volt erősségem egy helyben meglenni huzamosabb ideig. A pihenésnek és az alvásnak a jelentését is csak szótárból ismerem. Viszály és a nyugalom pontosan akkora távolságban van egymástól, mint amennyire messze van a Mennyek a Pokoltól. "Sosem láttalak még csak úgy... pihenni." jegyzi is meg kedvesem hitetlenkedő pillantásokat vetve rám.
-A Pokol zárt kapui miatt van. Korlátozottabb lett az erőm...mintha még vesztettem is volna belőle. - gondolatom utolsó felét nem mondom ki hangosan. De bizonyára ő is tapasztalta már magán, ereje gyengülését, sérülései lassabb gyógyulását.
-A szükség nagy úr...bár sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmire kényszerülök....úgy viselkedjek, mint a halandó emberek... - húzom el a számat, és miután a fürdőt is megvillantottam előtte, úgy visszaengedem a keret tetejéről lelógó textilt és a démonnő mellé telepszem az ágyszélre. Mellette ülve mesélek egy keveset az épületről és a benne felhalmozott élelemről. Enyhe utalást kaphat rá, ha éhes, van mit enni.
-Ha gondolod később megnézhetjük őket. - vetem fel a gondolatot. Belphegor további terveimről faggat, miközben megjegyzi nem maradna tőlem máris távol, még csak most akadt a nyomomra.
-Egy éjszakát ezen kívül még biztosan itt töltenék. Talán holnap után délelőtt...vagy dél tájékán szedném a sátorfámat és indulnék tovább nyugatnak. - válaszolom, miközben nyitott tenyere máris orrom elé lendül egyértelmű jelként, cigarettát akar. Ám ezúttal nem érkezik az automatikus mozdulat, nem nyúlok nadrágom zsebébe, sem felsőm belsőjébe, ahol általában bagós dobozomat tartom, ehelyett kezére fogok rá, miközben ő szabad karjával átfogja vállaimat. Talán neki is szándékában áll, de én hamarabb cselekszem. Váratlanul tolom magam hátrább az ágyon, és fekszünk el rajta mindketten. Nem nézek rá, lehunyom a szemem, miközben róka vigyorom nyúlik el arcomon és várom az alkalomhoz illő kétszavasát. Normális vagy? De ha eddig nem tudott elképzelni hanyatt fekve, elég csak oldalvást pillantania rám. Viszály képes nyugton maradni, ha nagyon akar. Kezét nem engedem el, de ha akarja könnyedén kihúzhatja ujjait az enyémek közül.
-Mindenfelé jártam, de a városokat, ha lehetett kerültem. Ott kerestek volna először. - fordítom felé kissé a fejem.
-Egy ideig éltem a hegyek között, talán ott volt a legbiztonságosabb. Hihetetlen milyen gyorsan eltelt az idő... - sóhajtok egy mélyet.
-És te? Mit csináltál mielőtt Lucifer elkapott? - érdeklődöm, remélve hogy ő is mesél nekem valamit.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 29, 2020 1:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Kezdeti mérgem elcsitul ahogy egyre több időt töltünk együtt, pedig alig percek teltek el a kényes viszontlátás óta. Az ölelés felmelegíti fáradt kis szívemet, akkor is ha vissza ugyan nem ölel. Végül Lordom úgy dönt, hogy megmutatja kis hajlékát. Előtör belőlem a pimaszság, Ő pedig a veszi a lapot és vissza vág. Csupán a fejemet ingatom szavaira.
-Szörnyű, hogy ilyen sokáig várattál. Szomorú vagyok.-vigyorgok mint a tejbetök és összefonom karjaimat magam előtt és követem a szobaszerűség felé. Maga elé enged így első ízben láthatom meg a minimalista szállást. Nem is olyan rossz ez a dolog, tetszik. Ám újabb meglepetés ér ahogy Lordom felkínálja, hogy válasszak oldalt a fekhelyen, köpni nyelni nem tudok egy pillanatra és csak habogok. Csak pillogok ahogy a fürdő helységet is megmutatja, na az biztos, hogy nem fog meglesni..., aztán újra megszólal és csak mondja és mondja és mondja és csak azt nézem, ahogy az az édes szája jár, formálja a szavakat, kellemes hangja úszik felém a levegőben és legszívesebben ajkam az övére tapasztanám, hogy maradjon végre csendben és csak örüljünk annak, hogy újra együtt vagyunk!
-Sosem láttalak még csak úgy... pihenni.-vallom meg, elképzelni nem tudom, hogy Viszály csak úgy feküdjön egy helyben és ne tegyen semmit. Az én emlékeimben egy folyton pörgős démon van aki bármire képes, hogy a céljait elérje. Másképp nézek a helyre ahogy az ágyon ülök, már kevésbé rossz és elképzelni, hogy tényleg csak átmeneti szállás, hogy elrejtőzzön, tökéletesen megfelel. Mégis érdekel, hogy komolyan gondolta-e, hogy megosztja velem a fekhelyét. Ilyet sem csinált még soha és nem tudom hová tenni. A válasz egyetlen szóban érkezik, Komolyan gondolja, így megosztom vele végül választásomat is, meg is indoklom, hogy miért a belső oldalt választom. Végül mellém telepszik, így felállni nem kényszerülök. Kérdéseimre válaszol és újfent azon kapom magam, hogy mozgó ajkát figyelem vágyakozva. Nem lesz ez így jó! De elhúzódni sem tudok tőle, képtelen vagyok. Mint a mágnes, olyan hatással bír velem.
-Értelek. Szóval rejtett "hűtőd" is akad.-mosolyodok el végül, kíváncsi lennék milyen kincseket rejthetnek azok a konzerves ládák. De ez ráér. Jelenleg élvezem a nyugalmat, a közelségét és mindent ami ezzel együtt nekem jár.
-Van már elképzelésed, hogy mikor szeretnél sátrat bontani? Én most ellennék veled még itt pár napig. Bevallom nem szívesen veszítenélek rögtön szem elől.-motyogom bánatosan és tekintetét keresem. Valamiért meg kell, hogy értsen és szeretném is, hogy így legyen. Aztán gondolok egyet és kezem megrebben, évek óta nem látott mozdulat, de jelentősége ugyan az maradt. Szeretnék kérni egy szál cigarettát. Ha kapok, ha nem, a vállának döntöm fejemet és onnan pislogok fel rá. Vajon én hiányoztam egyáltalán neki? Úgy szeretném megtudni, hallani ahogy kimondja!
-Beszélj még! Mesélj bármiről! Mondj el mindent! Biztosan történtek érdekes dolgok is. Had halljam a hangod!-kérlelem dünnyögve és közelebbi kezemmel átfogom a vállát és ha nem áll ellen akkor elfekszem sz ágyon keresztbe és magammal húzom őt is.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 28, 2020 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Valóban jó viszont látni őt, hiányzott a szertelensége, a társasága, még a szitokáradata is és a duzzogó, morcosan vádló pillantása. Durva, mi mindenhez képes hozzászokni egy démon egy másik démon mellett. Csak akkor tűnik fel a megszokott dolgok hiánya, ha a másik messzire kerül. Nem áll szándékomban kidobni őt, pusztán a lehetőséget vázolom előtte, ugyanolyan könnyű út számára a távozás is, mint amilyen az érkezés volt. Szavaimat félreértheti, mert úgy érzi elűzném magamtól, pedig ilyesmi leghalványabb szándékomban sem áll. Szeretném ha velem maradna. Eleget menekültem már, a régi életemet akarom vissza, és annak része ő is. Míg bocsánatot rebeg ölembe húzom, majd egy pillanatra átöleli a nyakam és szorosan hozzám bújik. Hamar meg is nyugszik közelemben. A mai napig elcsodálkozom, hogy lehetséges ez? Kicsit abszurd, hogy bárki is nyugalmat és biztonságot érezzen a közelembe. Megígérem, hogy igyekszek, pontos leszek és vigyázok magamra. Addig úgysem tágítana és hagyná feledésbe merülni a témát, míg nem hall valami ígéretszerű mondatot a számból. Mikor nem létező lelke békéje helyre áll, úgy döntök körbe vezetem őt átmeneti szállásomon, ha már a maradás mellett döntött. Elsőként a hálót mutatom meg, mire "Végre szobára viszel?" kérdezi kuncogva, miközben hitetlenkedő arcot vág.
-Azt hiszem hétezer év múltán megérett a kapcsolatunk erre is. - felelem pimaszul, majd félrehúzom a két teret elválasztó függönyt. Belépve hagyok egy percet, hogy felmérje a terepet, majd választásra kérem. Mintha kérdésem zavarba hozná kissé, tanácstalanul cikázik tekintete köztem és a ládákból kialakított fekvőhelyem között. Értetlenül ráncolom a szemöldököm. Na most mi van? Nehezet kérdeztem? kérdezi pillantásom kimondatlanul. Jobb vagy bal oldal? Nem nehéz kérdés. Közben megmutatom neki a tisztálkodóhelyiséget is arra az esetre, ha a hosszú út porát lemosná magáról.
-Elismerem meglepő lehet... - fordulok felé, miközben Belphegor leül az ágy szélére.
-A fekhelyet pihenés céllal használom, a sok menekülés és a harc az üldözőimmel sok energiát felemészt. - vallom be őszintén és nyilván nem kell bemutatnom előtte, milyen problémás manapság az erőgyűjtés. Néha csak vízszintbe helyezem magam és nem teszek mást csak fekszem órákon át, olykor megtörtént dolgokon merengek. És van amikor alszom is, hogy Lucifernél szerzett sebeim gyorsabban regenerálódjanak. A zárt kapuk miatt nem sok lehetőségem akad a gyors javulásra, a mélytudati állapot az egyetlen, ami igazán hatásos a gyógyulás és amivel rövid időn belül látványos eredményt érhetek el. Bár azt, hogy emberi módon megpihenek, ezt nem ismerném el bizalmasom előtt. Kedvesem véleménye változik, jobban megnézve nem is olyan vészes ez a hely, mint amilyennek látszott. Túl hamar ítélkezett. Majd visszakérdez, komolyan mondtam-e hogy válasszon?
-Komolyan. - bólintok igenlően, mire a benti részt szemeli ki magának. Egy mosollyal hallgatom magyarázatát, miközben én is az ágyra telepszem.
-Néhány hete találtam rá erre a helyre, de már hosszabb ideje Pennsylvániában vagyok. - kezdek bele.  - Kellően elhagyatott és nyugodt volt ez a környék. Régen konzervgyár volt. Az épület túloldalán még ládákban állnak a konzervek. - mesélem tovább. Ha halandó lennék vagy legalábbis hódolnék az evés szokásának, valószínűleg nagyra értékelném ezt a nagy mennyiségű felhalmozott élelmet.
-Mivel a kutyának sem kellett ez a hely, beköltöztem ide átmenetileg. - vonom meg a vállam, miközben végig hordozom a tekintetem a szobán. Persze még ennél is kiábrándítóbb volt ez a hely, mint amilyennek kedvesem idetévedve elsőnek látta. Tele volt pókhálóval, törmelékkel, patkányokkal, galambokkal és állati jelenlét miatt állati ürülékkel. Az impjeim azért kipucolták a gyárbelsőt egy igényesebb, élhetőbb szintre.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7