Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 09, 2021 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Lezárt játék
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 06, 2021 5:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


Edzésünk hamar odáig fajul, hogy Lordom mögé kerülök, nagyon próbált ellehetetleníteni, de végül fürgébbnek bizonyultam, vagy épp egy figyelmetlen pillanatát használtam ki, de már térdel is előttem ahogy szokott ilyenkor. Arra számítok, hogy újfent átdob majd a válla felett, de most egy újabb csavart eszel ki ellenem, viszont így is a padlón végzem. Nem sokáig maradok a földön, vállaimat kimozgatva pattanok fel és nyújtok neki kezet, hogy felsegítsem.
-Az fog következni ne félj!-mosolyom sunyi és rögtön támadásba lendülök, hátrálásra kényszerítem, ütéseimet védi, így lábaimat is csatasorba állítom, míg észre nem veszem, hogy ott vannak azok a botok amiket magával hozott Belial, így arra lépek és az egyiket felé hajítom. Egy apró kikötést, szabály módosítást még megengedek magamnak, de a pimasz válaszra megrázom a fejem.
-Ez jó meglátás, hogy is mutatkozhatnék melletted utána? A tökéletes megjelenés előny.-vágok vissza ahogy megperdül kezemben a bot és már épp lépnék ki, hogy támadjak, de ekkor megremeg talpunk alatt a talaj. Belial kérdésére csak bólintok, naná, hogy hallottam. Kezemből kiesik a bot is ahogy Kedvesem leereszti a sajátját, azt hiszem az edzésünk itt ér véget. Démonom az ablakhoz lép én pedig árnyként követem. Az ideges morranására megfeszülök, felém fordul és elkapva a karom von maga után gyors léptekkel. Nem kérdezek semmit, még csak meg sem szólalok. A hálónál kitartom a kezem és tőrömet magamhoz hívva csúsztatom a fémet bokám mellé. A táska nem számít, a fegyverem viszont igen. Egy újabb ajtó előtt állunk meg végül ami mögött egy raktár szerűség tárul szemeim elé, még mindig nem szólalok meg, de idegesen a hátam mögé pislogok, míg Belial felrántja a szőnyeget és az alatta rejtőző ajtót. Egy vaslétrán keresztül jutunk le az alagútba, Démonom ismét kézen ragad és vezet a sötétben, teljesen rábízom magam, nyilván ismeri a járatot, mert gyorsabban haladunk még annak ellenére is, hogy sötét van. Kanyarokat hagyunk magunk mögött és csak telnek a hosszú percek, míg egy újabb létra nem kerül elénk, ezen felmászva egy zöldesbe érkezünk, távol a gyárépülettől. Lordom ekkor szólal meg újra, eljött a búcsú ideje, bár nem nagyon akarom elengedni, főleg így, hogy ránk találtak, de megígértem, hogy egyedül mehet.
-Egyben szeretnélek viszont látni, és ne késs el!-motyogom miközben lesütöm a szemem, nem akarom nézni ahogy elmegy ismét, így magam is hátat fordítok neki és elindulok a magam útján.

Zene: Rise and Fight


//Köszönöm a játékot Smile Nagyon élveztem luvu //
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 03, 2021 8:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Élvezem ezt, és hiányzott is már valahol bizalmasom szemtelenkedése, edzés közben elsütött sunyi kis trükkjei. Soha nem harcoltam vele komolyan és nem is szeretném, hogy valaha is teljes erőmből kelljen ellene mennem. Megtalálja ismét a módját, mögém kerül, térdre kényszerít és fogva tart egy hosszabb gondolat erejéig, vagy talán kicsit tovább - hagyom, hogy kicsit élvezze a helyzetet, mielőtt lábamat hátra nyújtva gáncsolom el aljasul, mire egyensúlyát vesztve landol a padlózaton. Elégedetten nyúlik el mosolyom, ahogy kelletlenül nyög fel a földdel való találkozás után. Karját eleresztem, nehogy magával ránthasson, mint legutóbb. "Sutyerák" pillant fel rám, majd vállait körözve áll újra talpra, miközben figyelmembe ajánlja, az előbbi nem marad megtorlatlan.
-Akkor gyere, mutass valamit. - válaszolom szemtelenül és várom, hogy szavait tettekre váltsa. Elfogadva a segítő kezet, magam is felkelek térdeplésemből, majd rögvest újra támadni kezd. Ökölbe szorított kezét gyomromnak célozza, amit egy könnyed mozdulattal hárítok, másik kezét állam felé irányozza, de elrántva nyakamat orrom előtt suhan el kézfeje. Lábai sem maradnak tétlenek. Ahogy védekezésbe kényszerít, a fal felé hátrálok. Tudom mi a terve, de nem hagyom, hogy sarokba szorítson. A magammal hozott botok viszont elvonják a figyelmét és ahogy rá vetődik pillantása már tudom, hogy használni tervezi őket. Az egyiket felém hajítja, amit balommal kapok el.
-Rendben. Kár lenne ha a csinos kis arcodat egy gerendaszerű mélyedés csúfítaná. - válaszolom pimaszul. És hozzátennék még egy gondolatot, de hirtelen valami aggasztó zaj vonja el a figyelmemet, amitől még a terem is beremeg kissé, amit a talpunk alatt is érezni lehet.
-Te is hallottad? - kérdezem. Persze ostoba kérdés, süketnek kellene hozzá lennie, hogy ne figyeljen fel rá.
-Azt hiszem....az egyik csapdám aktiválódott. - eresztem le a kezem és sietősen lépek az ablakhoz. Ez csak egyet jelenthet. Rám találtak. Óvatosan mozdítom el a sötételő függönyt és a keletkezett résen át kémlelem az udvart.
-A fenébe. - morranok idegesen, mikor észreveszem, hogy üldözőim a gyárudvaron kolbászolnak.
-Belphegor, mennünk kell. - fordulok kedvesem felé, majd mellé sietve ragadom meg kezét és húzom magam után.
-Itt vannak. El kell tűnnünk innét. - fűzöm hozzá magyarázatként, miközben igyekezve haladunk a raktár túlfelére, majd megállunk egy ajtó előtt. Mögötte egy kisebb szertár van, ami elsőre nem tűnik különlegesnek, ám a látszat ellenére padlózata egy gyár alatti alagútba vezet. Felrántom a szőnyeget és felnyitom a lejárat ajtaját. A vaslétrán keresztül mászunk le az épület alatti járatba, majd hosszú perceken keresztül haladunk a sötétben. Egyik kanyar a másikat váltja, míg egy újabb vaslétrához nem érünk, azon felmászva egy fásba érkezünk. Míg a tollcsomók és a hozzájuk csapódott pokolfajzatok a gyárat kutatják utánam, addig észrevétlenül állhatok tovább.
-Belphegor, SF-ben találkozunk, hamarosan. A város széli kocsmában, dél tájban. - mondom, majd búcsút intek bizalmasomnak a következő találkozásig.


zene: nincs || üzenet: Köszönöm a játékot Very Happy ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 13, 2021 9:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


Belial mozdulatai szinte megszokottak, a védekezése és az abból indított támadása is. Látszik rajta, hogy nem vérre menő küzdelem folyik kettőnk között, erejét szokás szerint minimálisra csökkenti, ami annyira tud irritálni, mintha nem lennék igazi ellenfél számára. Bosszantó, bár mélyen belül tudom, ha nem így tenne, akkor pillanatok alatt törölhetne a föld színéről is akár. Mégis sérelmezem sokszor, hogy nem teljes erejéből küzd velem, míg tőlem elvárja, hogy rendesen tegyem oda magam. Most pedig meg is kapja! Folyamatos védekezésben tart miután olyan furcsán megjegyzi, mennyire hajlékony vagyok, nem is tudom hová tenni a gondolatát. Így még percekig ezen az elejtett mondaton kattogok, míg hátrálni kényszerülök csapásai elől. De végül csak az a felismerés ér el, hogy mire megy ki a démon támadás sorozata, így várom a pillanatot, amikor rést üthetek a mozgásán, ez pedig hamarosan meg is történik, rúgása elől nem hátra, hanem felé lépek, lendülő karját elkapva perdülök ki előtte és oldalra lépve hátra csavarom a kezét s már a háta mögött is állok egyúttal. Komisz kis mosollyal talpam bele is nyomom a térdhajlatába és szabad kezemmel is rásegítek, hogy térdelni láthassam őt újfent. Rosszalló kis hangocskái elégedett vigyort húznak a pofimra.
-Igen, azt mondom. Ha két vállra nem is tudlak fektetni, azért ez már némi elismerés, hogy legalább térdelni látlak.-duruzsolom közel hajolva a füléhez, majd még egy kósza gondolat fordul meg a fejemben.
-Mégis csak egy túl sokat tapasztalt Lord az edzőtársam. Be kell érjem a kevesebbel is. Nincs igazam?-kérdezek végül rá, miközben a válasz mozdulatát várom amivel erre felelni szokott. Ami annyira nem szokott kellemesen érinteni. Mégsem érkezik a lavina, így kissé furcsán pillantok Viszályra. Mi lelte? Miért nem játszik most velem ahogy szokott? Talán valami baj van amiről nem tudok? De aztán szabad kezével rá fog a vállát fogó kezemre és a huncut kis fény visszatér tekintetembe, ám mégsem az történik amire számolok, a térdelésből indítja lábát az enyém felé, masszív rúgása miatt fájdalmasan szisszenek fel ahogy eltalálja a lábam, muszáj vagyok megemelni a végtagom egy pillanatra, szinte reflex szerű mozdulat, így viszont veszítek egyensúlyomból is, pillanatnyi ingatagságom használja ki Belial és rántja előre hátra csavart kezét az enyémmel együtt, mert hát biztos pontként még ebben a pillanatban is közre fogják ujjaim a bőrét, aztán már csak azt veszem észre, hogy a padló vészesen közeledik.
-Ahh!-nyögök fel kelletlenül ahogy nagyot puffanok a betonon, még talán csillagokat is látok szemeim előtt egy villanásnyi időre. Ha esetleg közben Belial elereszt, úgy sajgó vállamra szorítom a kezemet, valószínűleg némi karcolással is gazdagodhattam, legalábbis az enyén csípős érzés arra utal.
-Sutyerák.-pillantok fel rá és igyekszem mielőbb felülni. Egy pillantást vetek poros oldalamra és finoman körzök párat a vállammal, szerencsére nem ugrott ki. Bár a Luciferes eset óta nagyon odafigyelek rá. Lábra állok és kezemet nyújtom Belialnak, hogy őt is felhúzhassam.
-Azért ezt nem hagyom annyiban, ugye tudod?-kérdezek rá ahogy ismét egymással szembe állunk, elengedve őt egy lépést hátrálok csupán, majd ahogy testsúlyom helyezem, lendülök is előre, hogy öklömmel gyomra felé üssek, ha védi, úgy másik kezem is lendül állkapcsa felé, kezeim felváltva mérik rá az ütéseket, míg nem úgy döntök, hogy lábaim veszik át a támadást, nagyon szeretném a falnak nyomni és legalább az arcába vigyorogni, hogy igen is hátrálásra kényszerült miattam, de az sem gond ha nem sikerül. Nem állok meg egy pillanatra sem, szemeimből eltökéltség sugárzik, aztán megpillantom a két botot amit Belial ide hozott magával. Vajon mennyire masszívak? Felhagyok a tervemmel, hogy a falig kényszerítsem a férfit, egy váratlan pillanatban ellépek előle és a botokhoz ugrok, az egyiket felé dobom.
-Kiegészítő kérés, ezzel fejre is tilos!-pörgetem meg kezemben a fát és vigyorogva lépdelek vissza Viszály elé.

Zene: Rise and Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 13, 2021 3:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hangosan eltűnődöm ugyan, mi lenne ha belé látnék, de valójában nem vágyom arra, hogy tudjam, mi jár a fejében. Lendületesen indít, jól irányzott csapásait védem, egy mégis betalál, majd viszonozva a szívességet fordítok a helyzeten, így ő kényszerül hárításra. Nagyon ügyes, jegyzem meg magamnak és mikor lábával magasra rúg, bokáját ragadom. Egy újabb gondolat ölt hangot hajlékonyságát ismerve el, mire egy zavart feleletet kapok. Hangjából kicseng, hogy nem tudja mire vélni megjegyzésemet. Hamar eleresztem és nem sok időt hagyok, hogy visszaálljon alapállásba, mert már lendülök is, hogy újabb ütéseket mérjek rá. Halkan szisszen, arca vonásai épp csak megmozdulnak, mégis látom bennük a nemtetszés jeleit. Mégsem hagyok fel a támadással, mozgásban tartom őt és magamat is. Míg előttem ütéseimet igyekszik hárítani, addig se surran a hátam mögé, hogy telibe térdeljen. Persze jól tudom, amint alkalma nyílik rá bevált trükkjeit így is, úgy is beveti. Rúgásom elől ellép, majd ellenkező irányba indul, ezt követő ütésemnél elkapaj a karomat és lendületemet kihasználva csavarja a kezemet a hátam mögé. A hirtelen és nem túl kényelmes húzására rosszallóan mordulok, majd újabb elégedetlen hang csúszik ki ajkaimon, mikor talpát megérzem térdhajlatomban.
-Azt mondod ez már hagyománnyá érett köztünk? - kérdezek vissza immáron a földön félig-meddig letérdelve. Eközben vállamon érzem súlyát. Ahogy karjával belém markol és rám nehezedik úgy próbál két térdre vinni. Ha térdel, hát térdelje rendesen. Most az jönne, hogy kiszabadítom kezemet és a másikkal rásegítve ragadom meg és hajítom át hátam felett, hogy háta a terem padlóján csattanjon és én fölé magasodva villantsak felé egy sunyi vigyort azt üzenve ezzel, megint két vállra fektettelek. Most viszont szabad kezem nem mozdul az övé felé, nem rántom el hátra hajtott kezem és nem emelem át magam felett, hogy a végén a földön kössön ki. Csak egy fáradt sóhaj szakad fel belőlem. A Lucifer okozta sérüléseim még nem gyógyultak be, így fogassak a démonnővel padlót. Ezért valami más megoldáshoz nyúlok. Szabad kezemmel ráfogok vállamon támaszkodó kézfejére és szorosan tartom, közben egyidejűleg, a másodperc egy töredéke alatt térdelő lábbal hátra rúgok, bokája és lábszára körül részt célozva és ha eltalálom, úgy kibillentem egyensúlyából. Ha meginog béklyóban tartott kezét előre rántom annak reményében, hogy így a földre vihetem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 31, 2021 9:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


-Nincs szükség rá, hogy tudd mire gondolok.-pillantok szemébe határozottan, még csak az kellene hogy korlátlan betekintése legyen... Nem kell mindent megtudnia, elég ha bízik bennem. Szerencsére most is így van, szavam elég számára. Megadja a kezdés jogát, pont úgy, ahogy az elejétől fogva az esetek kilencven kilenc százalékában. Nem váratom Őt sokáig, amint megfelelő távolságba érek, már rúgok is felé, hárít, így könyökömmel viszek be egy találatot, még talán büszke is vagyok magamra de hamar érkezik részéről a válasz. Arcomat nem éri ütés, lendületes csapásait sikeresen hárítom, ám amint lába is dolgozni kezd, azzal én is kapok egyet. Nem túl erős, de a váratlan érzésre összegörnyedek ahogy gyomron rúg. Hamar összekapom magam és ismét kezeim lendülnek ezúttal bordái felé, hárít, jobbról és balról is, így következőnek állát célzom. Épp csak el tudja húzni a fejét, öklöm a füle mellett suhan el a levegőben. Sunyi mosollyal lendül ismét a lábam, ha már újabb pontot emlegetett pimaszul, hiába dől hátra, cipőm talpa vállán éri. Elkapja a bokámat, így megakaszt egy következő mozdulatban, nagyra nyílnak szemeim ahogy ujjai bilincsként tartanak fogva, már tervezném hogyan szabaduljak szorításából, de agyam egy pillanat alatt kikapcsol ahogy Belial megszólal. Miért nézeget így engem? Figyelem ahogy félre billenti a fejét és végig néz lábamon.
-Öhm... Sokat... Nyújtottam.-felelem esetlenül, fogalmam sincs mit feleljek erre, na meg hogy ez miért érdekes annyira. Pár hosszabb pillanat után elengedi a lábam, de épp csak a talajt érinti a talpam Viszály újra mozdul. P!cs@ba már! Kénytelen vagyok védekezni, üt, majd rúg, kezeit felváltva használja. Szaporán forognak a fogaskerekek a fejemben és nem kell sok idő, hogy rájöjjek mit akar elérni.
-Aminek el kell jönni annak el kell jönnie Belial!-sunyi mosoly kerül pofimra ahogy szemeibe nézek, csak szemem sarkából észlelem a következő ütéseket, hárítok, és mielőtt emelné a lábát, nem hátra, hanem felé lépek egyet. Elkapom újra lendülő karját és ha sikerül akkor játszi könnyedséggel csavarom a háta mögé ahogy megperdülök előtte és oldalra lépek. Kedvenc cselem hátráltatná, de az ha nem történik meg, úgy nem ér semmit az egész.
-A szokásainkat ne törd meg.-suttogom mögötte állva, egy másodperccel később pedig, talpam durván nyomódik térdhajlatába. Szabad kezemmel vállába kapaszkodok és nyomom őt a föld felé szinte lábam érintésével együtt. Jól tudom mi következik ebből és tudom jól hogy nem fogom tudni időben elengedni, pillanatokon belül vet majd át a válla felett, de valahol... Még várom is a mozdulatot valahol. Annyira rutinból megy már köztünk, de sosem töri le a lelkesedésem mikor padlót fogok, újra és újra megpróbálom bevetni ezt az apróságot. A csatában ezt a mozdulatomat rendre a lefejezés követte, de Belialal más, ellene a móka kedvéért használom csak, hiszen sosem győzhetem Őt le. Így megelégszem azzal, ha sikerül fél térdre vágnom. Számomra már ez is siker. Főleg azért, mert normális esetben senki nem kerülhet a háta mögé. Szerintem arra sokkal jobban figyel, mint hogy esetleg bekapjon egy vágást mondjuk. Én pedig büntetlenül tehetem meg, nem halok meg miatta és még jól is szórakozunk.

Zene: Rise and Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 30, 2021 8:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
"Kiváltságosnak". Felhorkantok megjegyzését. Jól van, Belphegor, jól van. Komisz vigyor szélesedik arcomon. Úgy tűnik szavaim mégis lecsillapítják. Már csak szemtelen, csípős haragja azonnal elillan, amikor világossá válik számára, ebben a teremben nem vár rá kelepce.
-Nem tudom Belphegor, mi jár olykor abban a csinos ki fejedben. - pillantok fel egy halvány mosollyal.
-De hiszek neked. - teszem hozzá és védekező alapállásba helyezkedem.
Bár rühelli a kezdés jogát, amit mint legtöbbször ezúttal is megadok neki. És nem várat sokáig, mert ráérős léptekkel indul meg felém, majd meg is indítja első támadását a gyomrom irányába. A rúgását kivédem, de a démonnő hirtelen fordul, könyökével viszont találatot ér, amit pillanatnyi megtorpanásom jelez. Nekem sem kell sok, hogy felhagyjak védekezésemmel és lendüljön a kezem felé. Arcát nem érem el, mert időben kitér csapásom elől, mind bal, mind a jobb irányból érkező elől. Ám rúgásomat nem hárítja időben, így ütésem a gyomrába talál. Kicsit talán bele is görnyed. Közben elhangzik a számból egy dicséretszerű mondat is. Belphegor gyorsan összeszedi magát, a következő pillanatban már újra előttem áll, hogy újabb csapást mérjen rám. Ezúttal a bordáimat célozza, ám karom felfogja az öklösét. Mindkét irányból jövőt. Aztán állam irányába suhan keze, elhúzom a fejem, így karja a fejem mellett halad el, közvetlen a fülem mellett. A következő megmozdulása, hogy két kézzel taszít egyet mellkasomon, így kicsit kibillenve amúgy sem stabil testhelyzetemből néhány lépést hátrálni kényszerülök.
-Ugyan, biztos szerzel még egy pontot. - felelem pimaszul, miközben felém lendülő lába elől hátradőlök, de még így is cipője talpával éri vállamat. Magasra emelt lábát bokájánál kapom el és markomat bilincsként tartom rajta. Belphegor megreked mozdulatában és ahogy tartom őt feltűnik:
-Hm, mint ha most hajlékonyabb lennél, mint régen. - pillantok végig a formás női lábon, még a fejem is oldalra döntöm egy kicsit. Ahogy figyelem őt felötlik bennem, hogy következő megmozdulásomban kigáncsolom őt. Csak egy hosszabb lépés és a biztos láb is meginog. Csúnya sérülést szerezhetne be, így mégsem teszem meg, inkább elengedem a másik lábát is. Viszont nem  hagyok neki sok időt, talpa épp csak újra a talajt érinti, öklömet felé suhintom balom felől, de karjával hárítja, úgy másik kezemet indítom felé, majd újra a balt, végül pedig lábammal rúgok bordái felé. Sorozatosan támadom védekezésbe kényszerítve őt, miközben ügyelek, hogy ne legyen alkalma a hátam mögé kerülni. Nem felejtettem el, milyen ügyesen képes mögém surranni, ahogy sunyi kis húzásáról sem, amivel térdre kényszeríthet. Jól emlékszem még térde "érintésére", amint térdhajlatomba ér, ahogy arra is miként rogyok földre. Mesterire fejlesztette ezt a technikát az elmúlt évezredek alatt, bár erre a trükkjére nekem is megvan a magam válasza.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 29, 2021 7:07 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


Minden pillanatot megér, hogy most itt állhatok, nem siettetem, mert miután kiderült hogy nem szándékozik lecsapdázni, megnyugszom és már csak csípős nyelvem bosszantja, ahogy Ő is rajtam köszörüli a sajátját.
-Kiváltságosnak. Kiváltságosnak Belial!-nézek szemeibe vigyorogva. A szerencse nem itt kezdődik. Miután helyre tettem az értékrendet, figyelem amint kibújik a pulóveréből. Óvatosan, de rákérdezek arra, ha szándékaim egyenesek valóban megúszom-e a dolgot? Egy bólintás a felelet, majd érkezik a kérdés mire felkapom a fejem.
-Szerinted elcsevegnék veled arról, ha azt fontolgatnám, hogy utánad fogok indulni? Ugyan már! Te is jól tudod, ami parancs az parancs. Sosem szegültem ellen.-biztosítom ismét, nem fogok utána menni, a megbeszéltek szerint SF külterületén fogom várni. A szélörvény által kisepert helyégben hamar megtaláljuk a helyünket, de pimaszkodásomat egy percre sem hagynám abba. Nem tehetek róla, hogy tálcán kínálja folyamatosan a lehetőséget. Védekező állást vesz fel, tudom jól... én kezdek, már azelőtt tudom, hogy intene felém. Tudja jól, hogy ki nem állhatom. Piszok dolognak tartom, miért nem tud egyszer Ő jönni azért amit akar? Kimért lépésekkel indulok felé, félkör ívben járok körülötte, egyre kevesebb távolságok hagyva közöttünk. Egy apró megjegyzést teszek még ahogy végig pillantok rajta. Nem bosszantásképp, inkább tényként kezelem. Tetszik amit látok. S lehet jobb lenne, ha a pólójától is megszabadulna mára. Még felsóhajtok ábrándosan, aztán a következő pillanatban már lábam lendül a gyomra felé. Hárítja a mozdulatot, így befordulva elé könyököm csattan a mellkasán. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eltalálom. Általában csak később sikerül, egy villanásnyi időre Belial meg is tántorodik, morran egyet, de már csak gonosz vigyorára figyelek. Kihívón szegem fel államat amint kezei ökölbe szorulnak, s érkezik is az első ütés. Miért pont a pofimat kell mindig? Szinte rögtön lendül a karom hogy kivédje. Lendületes csapásokkal érkezik, karja munkája közé egy-egy rúgást is biztosít, hogy tökéletes legyen az összkép. Szavai jól esnek, de nem szeretném ha ez miatt kiesnék a lendületből, amikor az egyik rúgás eltalál csak akkor méltatom szóra.
-Ahh!..... Valóban így gondolod?-görgyedek össze egy pillanatra hogy levegőt kapjak. Fene mód betalált a gyomromba sajnos ám hamar kiegyenesedek. Egy pimasz vigyor vetül pofimra és már támadok is vissza. Egyetlen lépéssel kerülök közvetlenül elé, balom lendül és bordái felé suhan ökölbe szorított kezem, előbb az egyik, majd a másik oldaról. Nem halálos ütések ezek, amolyan tapogatózó felmérés, simán védhetőek az ütések, ám egy idő után a bordákról feljebb vándorolnak kis kezeim, míg balommal egy jól irányzottat nem indítok állcsúcsa felé. Ha védi, mert az esély megvan rá, úgy két kézzel taszítok egyet rajta ahogy elérem mellkasát.
-Mocsok vagy. Tudod hogy nem talállak el többet.-pillantok rá elgondolkodva, de lépek tovább és lendül a lábam, kitámasztva magam a földön lévővel egy határozott mozdulattal válla felé talpalok. Ha eltalálom úgy egy fél mosoly kerül arcomra, mert pólóján ott marad a cipőm talpának a nyoma.

Zene: Rise and Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 11:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Azt hiszem minden a régi. Belphegor nem sokat változott, ugyanaz a viharos nőszemély, nagy szájjal, hirtelen haragjával, mint akit Nahant után magam mögött hagytam. Legalábbis eddig nem fedeztem fel nagy változásokat. Miközben szélmágiával kiseprem az elporladt démonkomát a terem egyéb mocskával együtt, megfogalmazódik bennem a gondolat: ez azért mégis csak hiányzott. Ám még véletlen sem adnék hangot vélekedésemnek. Megjegyzésére, miszerint a legbosszantóbb démonok egyike vagyok, nos állítása ellen nem tiltakozom. De ő sincs híján eme démoni erénynek. Válaszát csak megmosolygom. Engem tüntet ki bosszantásával.
-De azt maximálisan. Érezzem magam szerencsésnek? - teszem fel szemtelen kérdésemet. Miközben kicsit lentebb vetkőzöm, észrevételezem, hogy feltételezései ellenére, nem akartam démoncsapdába ejteni, azok a felfestett vonalak, amiket belépéskor látott nem neki készültek. Aggodalmai alaptalanok. Hétezer év alatt egyszer sem vetemedtem arra, hogy mágiámat vagy egyéb okkult tudásomat rajta alkalmazzam, pedig bármikor megtehettem volna, ha nagyon akarom és nem egyszer szolgáltatott okot rá, hogy megtegyem, mégsem éreztem soha szükségességét. Miért pont most kezdeném el?
"Tehát ha megígérem, hogy San Franciscoban várlak, akkor nem teszel drasztikus lépéseket?" kérdezi, mire igenlően bólintok.
-Vagy úgy érzed nem árt, ha mégis teszek bizonyos óvintézkedéseket?? - kérdezek vissza, mert ha igen, egy gyors csapdát összehozni nem tart nekem semeddig. Bár nem készítenem túl erősre, néhány nap biztos vergődés után biztosan kijutna belőle.
-Cccc. - fújok pimasz szavaira, miközben ő is védekezésbe helyezkedik. Nem változtatok jó szokásaimon, megadom neki a kezdés jogát, annak ellenére, hogy jól tudom a falra mászik tőle. Lassú léptekkel, mint a cserkésző vadak indul meg félkörívben felém. Nem mozdulok, csak szemeim követik mozgását. "Jól összekaptad magad" mondja már egész közel hozzám és végigpillant rajtam, követem tekintetét.
-Szerintem csak régen láttál...nem változtam semmit. - emelem meg a vállam, majd lassan leeresztem. Aztán elkezdődik a játék, hárítom oldalról jövő rúgását, ami ismét gyomrom tájékát célozza, aztán hirtelen fordul, könyökét lendíti felém, hogy mellkasomba vágjon. Ez sikerül is, mert érzem éles kézhajlatát a tüdőmbe, kicsit meg is tántorodom. Kelletlenül nyögök fel a hirtelen érzésre, de egy morranáson kívül nem méltatom többre a húzását. Legfeljebb egy gonosz vigyor fut át az arcomon. Legalább látom, hogy komolyan veszi a gyakorlást. Ökölbe szorítom a kezem és egy jól irányzott mozdulattal indítom meg a támadást. Balommal arcát célzom, ha kivédi, úgy jobbommal teszek ugyanígy. Majd egyik kezem váltom a másik után, néha lábammal is rúgok egyet-egyet felé, védekezésre késztetve őt.
-Olyan sokat nem kopott a tudásod...- jegyzem meg szavaim mögül némi elismerés is kicseng. Pedig jó ideje már, hogy nem volt alkalmunk egymás ellen menni.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 28, 2021 12:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


Azt hiszem nem tudom megemészteni hogy itt vagyok vele. Mámint olyan téren nem, hogy... csak iszom a látványát, figyelem a mozgását, hallgatom a szavait, és persze csak bosszankodok ha valami nem tetszik. Így van ez a pirosra mázolt ajtó mögötti látványossággal is. A hamu kupac az első ami szembe tűnik, s eszembe juttat egy majd hétezer éves emléket. Még szóra is nyitom a számat, de reakciót nem kapok rá. Aztán a csapdákat és rúnákat szemre vételezem, amiből pedig azt szűröm le, hogy Lordom bizony csalni készül ellenem. Hirtelen idítom támadásomat nem tetszésem jeléül, ám Démonom hamar leszerel. Egy pillantás alatt szorulnak ujjai a csuklómra és fordít ki maga előtt, hogy két karom lefogva elmondja, nem minden úgy van ahogy azt elképzelem. Nem tudok nem vigyorogni, túl jól érzem magam a közelében. A mellette töltött éjszaka pedig a legpihentetőbb volt, mint a három év összesen. Az pedig külön piros pont, hogy valóban ágyba kaptam a kávémat.
-Ó! Ez a démon csak egyetlen valakit szeret bosszantani annyira.-állom a pillantását és veszem a lapot, de nem bánok semmit sem amit eddigi ismeretségünk alatt csináltam. Figyelem amint néhány perc alatt rendet tesz. Kis szélvihara megbontja a csapdákat, eltünteti a szanaszét szállt hamut és a rúnák is elvésznek.
-Tehát ha megígérem, hogy San Franciscoban várlak, akkor nem teszel drasztikus lépéseket?-tudom hogy bízik bennem, szava ellen soha se mentem, nem most kezdeném el. Figyelem ahogy leveszi a pulóverét és nyújtok közben egy keveset. A szabályokról érdeklődöm és a válasz a szokásos. Megmosolygom és bólintok egyet.
-Legyen így. Ezt legalább nem nehéz betartani.-vigyorgok rá pimaszul és közlöm azt is, hogy lesz szíves nem csak védekezni.
-Neked van eszed? Meglep.-pimaszkodok ahogy felveszi a védekező állást. Mivel méterekkel előrébb sétáltam a szélvihar takarítása után, így még nincs helyzeti előnyöm, mégis tőlem várja a kezdést, mindig ezt csinálja, hihetetlen egy démon. Mélyet sóhajtok és megindulok felé. Egyik lépés a másik után, mégsem ugrok neki most azonnal. Óvatosan félkör ívben haladok el mellette.
-Hmm, jól összekaptad magad.-pillantok végig rajta, majd ahogy kellő távolságba érek és tudom hogy elérem, úgy ismét egy rúgással próbálkozom oldalról, gyomor tájékra célzok, ha viszont hárít, úgy fordulok, hogy könyökömet könnyedén mellkasába fúrjam, hátha benne akaszthatom a levegőt.

Zene: Rise and Fight
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor megrökönyödve nézi a hamukupacot és ki is ejti elődje nevét, de észrevételét elengedem a fülem mellett. Régi történet már ez, nincs is értelme szót ejteni róla. Ha pedig egy fél pillanatig is eszébe ötlött, hogy ő is hasonlóképp, egy lapáton végzi porformában, akkor megnyugodhat, eszemben sincs őt Astarte sorsára juttatni. Ahogy a démonnő tovább hordozza tekintetét és felfedezi a terem különböző szegleteibe felmázolt csapdákat, a falakon lévő elkopott rúnákat, arca duzzogóba vált. Hétezer év távlatából már tudom, mit jelent: valami nem tetszik neki. Alig akarok hinni a fülemnek, amikor azzal vádol, hogy ide akarom őt csapdázni, csak hogy egészen biztosan ne lógjon utánam. Tény, hogy sok aljasság kitelik tőlem, de azért ez finoman szólva is nevetséges feltételezés. Annyira elkapja az indulat, hogy meg sem várja, míg edzésre alkalmassá rendezem a raktárhelyet, lába már a levegőben, gyomrom felé rúg. Az ördögödet te nő! Még a porrá vált démoncimbit is sikerül kiejtenem a kezemből a lapáttal együtt, szépen széjjel is szóródik a padlón, mikor védekezni kényszerülők heves csapásai elől. Majd egy könnyed mozdulattal fegyverzem le és késztetem egy kis nyugalomra. "Luciferre mondom, nálad bosszantóbb démon nincs a földön." jegyzi meg karba font kézzel, miután eleresztem szorításomból és biztosítom róla, nem szándékszom kelepcébe csalni.
-Igaz, álnokul bosszantó tudok lenni. - ismerem el és talán némi büszkeség is kihallik a hangomból.
-De azt hiszem hordoz még a Pokol egy nálam is bosszantóbb démonfajzatot. - pillantok rá nem gyenge célzással, hogy épp rá gondolok. Egy kis mágiát vetek be a romok eltakarításához, és nem is kell néhány percnél több, hogy gyakorlásunk helye rendezett legyen.
-Teljesen igaz, sok minden kitelik tőlem. Valószínűleg sok mindent be is vetnék, hogy távol tartsalak...már ha ez lenne a szándékom... - tárom szét karjaimat.
-...de gondoltam elég a szavad is, hogy nem jössz utánam...nem érzem szükségét, hogy egyéb intézkedéseket tegye... - vetem le közben a pulcsimat, amit egy laza mozdulattal terítek az egyik faláda szélére. Nem gondoltam, hogy trükköznöm kéne, megvan felé a bizalmam. Persze ez csak addig tart, míg el nem játssza. Mikor a szabályokról kérdez, újra elmosolyodom.
-Szerintem maradjunk a hagyományoknál....érzékeny és becses dolgok tabuk, minden más megengedett. - fordulok felé. Belphegor nem általkodik megjegyezni, hogy ne merészeljek csak védekezni. Mintha egy pillanatra is elfelejthetném, mennyire hisztis tud lennie emiatt.
-Jó jó. Majd észben tartom. - helyezkedek védekező pozícióba, majd intek felé, megadva neki a kezdés jogát.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 27, 2021 9:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


Belial & Belphegor


Egyszerűen... Ó miért kellett nekem úgy nekirontani első körben? Így sokkal másabb ez a helyzet. Vissza gondolva az első fél órára, totális badarság volt úgy felkapnom a cukrot... De hát elhagyott, nem keresett... Most meg kávéval ébreszt és kedves velem. Rajta sem könnyű kiigazodni. Lehet, hogy rosszul ítéltem meg, tudna... Nem! Tud Ő még meglepetéseket okozni! Elmosolyodom ahogy magamra hagy, majd mire összeszedem magam és kicsit bemelegítek Belial is visszatér a raktárba. Kint volt, gondolom körbe nézett. Oldalra billentett fejjel követem ahogy az edzőhelység felé tartunk, ami a tegnapi nap még nem létezett.
-Szóval spontán választottál. Remek.-mégis elvigyorodom, bár ahová visz már cseppet sem olyan kellemes érzésekkel tölt el, pláne mikor meghallom ki volt itt előtte, meglátom a hamu kupacot is, a csapdákat, rúnákat... Nyelek egyet. Emlékezetemben még ott él a pillanat amikor rákérdeztem, hogy mi történt előző bizalmasával és Lordom csak egy hamu kupacra pillantott. Meg is jegyzem, hogy Astarte is így végezte. Ám erre nem kapok reakciót. Elmémben megannyi kérdés keresztül viharzik, miért hozott ide? Miért pont most? Miért itt akar edzeni? Mit akar ezzel elérni? Engem is ide zárna? Haragszik a tegnapi megjelenésem miatt? Így akar távol tartani a dolgától? Csalással vádolom meg és kissé bosszús is leszek, szinte fel sem veszem, hogy Ő közben seprűt ragadott és a hamut kezdi a lapátra söpörni. Kérdésekkel bombázom és azt a feltételezést is orra alá dörgölöm, hogy így akar most megszabadulni tőlem. Szavaimra felkapja a fejét és hitetlenkedve rázza a fejét, mégsem oszlik megérzésem. Démon, nem bízhatok benne, igaz? De b@szki a Főnököm... a szövetségese vagyok! Mégsem tudok eltekinteni a ténytől, gondolatmenetemet befejezve perdülök is felé. Nem adom én olyan könnyen magam, arra várhat! Már emelkedik is a lábam, hogy mellkason rúghassam, a seprű kiesik a kezéből, majd szavaival próbál jobb belátásra bírni. "Te nő, ide figyelj! Nem látok a fejedbe, de már most szólok, nem az van, amire gondolsz." És hátrál pár lépést, nem éri el az első támadás, így kezemmel próbálkozok, előbb gyomra felé, majd állát veszem célba, a lapát kiesik a kezéből, mindent beterít a hamu, de nem állok meg. Elkapja a csuklóm és egy pillanat alatt fordít ki maga előtt, kibillenek egyensúlyomból ahogy mindkét kezem lefogja, hátam mellkasának ütődik és ahogy szavait meghallom egy pillanatra szemeimet is lehunyom. Hallom a vigyorát a szavak mögött, ó mennyire hiányzott már ez, fülemhez hajolva beszél tovább, mellkasom szaporán emelkedik és süllyed, majd én is elvigyorodom.
-Luciferre mondom, nálad bosszantóbb démon nincs a földön.-lehelem ahogy elereszt és ellép mögülem. Karba fonom kezeimet és úgy nézem, hogy mihez kezd a "rendetlenséggel". Szavaira csettintek egyet nyelvemmel, majd beharapva alsó ajkam egy hosszabb pillanatig megbámulom.
-Démon vagy, egyedül akarsz menni. Ki tudja mire nem vetemednél, hogy véletlenül se kövesselek.-állítom a tények elé vállat vonok. Figyelem amint démoni mágiáját használja, hogy megtisztítsa a terepet, nem csak a hamut viszi ki a légörvény, hanem megrongálja a csapdákat, rúnákat is.
-Igazán rutinos vagy. Tetszik.-bólogatok párat, majd már kicsit bátrabban sétálom körbe a helységet.
-Nos, mik a szabályok mára? Ki lesz a nyertes?-fordulok végül Lordom felé, de szemem sarkából még mindig a terepet figyelem. Tudom jól, nem győzhetem csak úgy le. De talán a terem némi segítséget is nyújthat. Talán ha fürgeségemmel tudnám ellensúlyozni az Ő tapasztaltságát, még egy nagyobb ütést is be tudnék vinni. Sunyin vigyorgok és míg válaszát várom kicsit átmozgatom vállaimat is. Nyújtok még egy párat karjaimon, aztán kis terpeszben várom, hogy megadja a jelet.
-Azt remélem tudod és jól emlékszel rá, hogy nem szeretem ha csak védekezel.-hívom fel figyelmét a legeslegelső sérelmemre. Megmosolygom a feltörő emléket, ahogy a Palota edzőtermében leültem a padlóra és nem mozdultam. Duzzogtam, mert nem kezelt egyenlő félként. Bár talán, azóta sem lettem sokkal jobb, hiszen jóval tapasztaltabb nálam Belial. Korokkal előz meg engem.

Zene: Rise and Fight
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2