Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 12:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Azt hiszem nem tudom megemészteni hogy itt vagyok vele. Mámint olyan téren nem, hogy... csak iszom a látványát, figyelem a mozgását, hallgatom a szavait, és persze csak bosszankodok ha valami nem tetszik. Így van ez a pirosra mázolt ajtó mögötti látványossággal is. A hamu kupac az első ami szembe tűnik, s eszembe juttat egy majd hétezer éves emléket. Még szóra is nyitom a számat, de reakciót nem kapok rá. Aztán a csapdákat és rúnákat szemre vételezem, amiből pedig azt szűröm le, hogy Lordom bizony csalni készül ellenem. Hirtelen idítom támadásomat nem tetszésem jeléül, ám Démonom hamar leszerel. Egy pillantás alatt szorulnak ujjai a csuklómra és fordít ki maga előtt, hogy két karom lefogva elmondja, nem minden úgy van ahogy azt elképzelem. Nem tudok nem vigyorogni, túl jól érzem magam a közelében. A mellette töltött éjszaka pedig a legpihentetőbb volt, mint a három év összesen. Az pedig külön piros pont, hogy valóban ágyba kaptam a kávémat.
-Ó! Ez a démon csak egyetlen valakit szeret bosszantani annyira.-állom a pillantását és veszem a lapot, de nem bánok semmit sem amit eddigi ismeretségünk alatt csináltam. Figyelem amint néhány perc alatt rendet tesz. Kis szélvihara megbontja a csapdákat, eltünteti a szanaszét szállt hamut és a rúnák is elvésznek.
-Tehát ha megígérem, hogy San Franciscoban várlak, akkor nem teszel drasztikus lépéseket?-tudom hogy bízik bennem, szava ellen soha se mentem, nem most kezdeném el. Figyelem ahogy leveszi a pulóverét és nyújtok közben egy keveset. A szabályokról érdeklődöm és a válasz a szokásos. Megmosolygom és bólintok egyet.
-Legyen így. Ezt legalább nem nehéz betartani.-vigyorgok rá pimaszul és közlöm azt is, hogy lesz szíves nem csak védekezni.
-Neked van eszed? Meglep.-pimaszkodok ahogy felveszi a védekező állást. Mivel méterekkel előrébb sétáltam a szélvihar takarítása után, így még nincs helyzeti előnyöm, mégis tőlem várja a kezdést, mindig ezt csinálja, hihetetlen egy démon. Mélyet sóhajtok és megindulok felé. Egyik lépés a másik után, mégsem ugrok neki most azonnal. Óvatosan félkör ívben haladok el mellette.
-Hmm, jól összekaptad magad.-pillantok végig rajta, majd ahogy kellő távolságba érek és tudom hogy elérem, úgy ismét egy rúgással próbálkozom oldalról, gyomor tájékra célzok, ha viszont hárít, úgy fordulok, hogy könyökömet könnyedén mellkasába fúrjam, hátha benne akaszthatom a levegőt.

Zene: Rise and Fight
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegor megrökönyödve nézi a hamukupacot és ki is ejti elődje nevét, de észrevételét elengedem a fülem mellett. Régi történet már ez, nincs is értelme szót ejteni róla. Ha pedig egy fél pillanatig is eszébe ötlött, hogy ő is hasonlóképp, egy lapáton végzi porformában, akkor megnyugodhat, eszemben sincs őt Astarte sorsára juttatni. Ahogy a démonnő tovább hordozza tekintetét és felfedezi a terem különböző szegleteibe felmázolt csapdákat, a falakon lévő elkopott rúnákat, arca duzzogóba vált. Hétezer év távlatából már tudom, mit jelent: valami nem tetszik neki. Alig akarok hinni a fülemnek, amikor azzal vádol, hogy ide akarom őt csapdázni, csak hogy egészen biztosan ne lógjon utánam. Tény, hogy sok aljasság kitelik tőlem, de azért ez finoman szólva is nevetséges feltételezés. Annyira elkapja az indulat, hogy meg sem várja, míg edzésre alkalmassá rendezem a raktárhelyet, lába már a levegőben, gyomrom felé rúg. Az ördögödet te nő! Még a porrá vált démoncimbit is sikerül kiejtenem a kezemből a lapáttal együtt, szépen széjjel is szóródik a padlón, mikor védekezni kényszerülők heves csapásai elől. Majd egy könnyed mozdulattal fegyverzem le és késztetem egy kis nyugalomra. "Luciferre mondom, nálad bosszantóbb démon nincs a földön." jegyzi meg karba font kézzel, miután eleresztem szorításomból és biztosítom róla, nem szándékszom kelepcébe csalni.
-Igaz, álnokul bosszantó tudok lenni. - ismerem el és talán némi büszkeség is kihallik a hangomból.
-De azt hiszem hordoz még a Pokol egy nálam is bosszantóbb démonfajzatot. - pillantok rá nem gyenge célzással, hogy épp rá gondolok. Egy kis mágiát vetek be a romok eltakarításához, és nem is kell néhány percnél több, hogy gyakorlásunk helye rendezett legyen.
-Teljesen igaz, sok minden kitelik tőlem. Valószínűleg sok mindent be is vetnék, hogy távol tartsalak...már ha ez lenne a szándékom... - tárom szét karjaimat.
-...de gondoltam elég a szavad is, hogy nem jössz utánam...nem érzem szükségét, hogy egyéb intézkedéseket tegye... - vetem le közben a pulcsimat, amit egy laza mozdulattal terítek az egyik faláda szélére. Nem gondoltam, hogy trükköznöm kéne, megvan felé a bizalmam. Persze ez csak addig tart, míg el nem játssza. Mikor a szabályokról kérdez, újra elmosolyodom.
-Szerintem maradjunk a hagyományoknál....érzékeny és becses dolgok tabuk, minden más megengedett. - fordulok felé. Belphegor nem általkodik megjegyezni, hogy ne merészeljek csak védekezni. Mintha egy pillanatra is elfelejthetném, mennyire hisztis tud lennie emiatt.
-Jó jó. Majd észben tartom. - helyezkedek védekező pozícióba, majd intek felé, megadva neki a kezdés jogát.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 9:10 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Egyszerűen... Ó miért kellett nekem úgy nekirontani első körben? Így sokkal másabb ez a helyzet. Vissza gondolva az első fél órára, totális badarság volt úgy felkapnom a cukrot... De hát elhagyott, nem keresett... Most meg kávéval ébreszt és kedves velem. Rajta sem könnyű kiigazodni. Lehet, hogy rosszul ítéltem meg, tudna... Nem! Tud Ő még meglepetéseket okozni! Elmosolyodom ahogy magamra hagy, majd mire összeszedem magam és kicsit bemelegítek Belial is visszatér a raktárba. Kint volt, gondolom körbe nézett. Oldalra billentett fejjel követem ahogy az edzőhelység felé tartunk, ami a tegnapi nap még nem létezett.
-Szóval spontán választottál. Remek.-mégis elvigyorodom, bár ahová visz már cseppet sem olyan kellemes érzésekkel tölt el, pláne mikor meghallom ki volt itt előtte, meglátom a hamu kupacot is, a csapdákat, rúnákat... Nyelek egyet. Emlékezetemben még ott él a pillanat amikor rákérdeztem, hogy mi történt előző bizalmasával és Lordom csak egy hamu kupacra pillantott. Meg is jegyzem, hogy Astarte is így végezte. Ám erre nem kapok reakciót. Elmémben megannyi kérdés keresztül viharzik, miért hozott ide? Miért pont most? Miért itt akar edzeni? Mit akar ezzel elérni? Engem is ide zárna? Haragszik a tegnapi megjelenésem miatt? Így akar távol tartani a dolgától? Csalással vádolom meg és kissé bosszús is leszek, szinte fel sem veszem, hogy Ő közben seprűt ragadott és a hamut kezdi a lapátra söpörni. Kérdésekkel bombázom és azt a feltételezést is orra alá dörgölöm, hogy így akar most megszabadulni tőlem. Szavaimra felkapja a fejét és hitetlenkedve rázza a fejét, mégsem oszlik megérzésem. Démon, nem bízhatok benne, igaz? De b@szki a Főnököm... a szövetségese vagyok! Mégsem tudok eltekinteni a ténytől, gondolatmenetemet befejezve perdülök is felé. Nem adom én olyan könnyen magam, arra várhat! Már emelkedik is a lábam, hogy mellkason rúghassam, a seprű kiesik a kezéből, majd szavaival próbál jobb belátásra bírni. "Te nő, ide figyelj! Nem látok a fejedbe, de már most szólok, nem az van, amire gondolsz." És hátrál pár lépést, nem éri el az első támadás, így kezemmel próbálkozok, előbb gyomra felé, majd állát veszem célba, a lapát kiesik a kezéből, mindent beterít a hamu, de nem állok meg. Elkapja a csuklóm és egy pillanat alatt fordít ki maga előtt, kibillenek egyensúlyomból ahogy mindkét kezem lefogja, hátam mellkasának ütődik és ahogy szavait meghallom egy pillanatra szemeimet is lehunyom. Hallom a vigyorát a szavak mögött, ó mennyire hiányzott már ez, fülemhez hajolva beszél tovább, mellkasom szaporán emelkedik és süllyed, majd én is elvigyorodom.
-Luciferre mondom, nálad bosszantóbb démon nincs a földön.-lehelem ahogy elereszt és ellép mögülem. Karba fonom kezeimet és úgy nézem, hogy mihez kezd a "rendetlenséggel". Szavaira csettintek egyet nyelvemmel, majd beharapva alsó ajkam egy hosszabb pillanatig megbámulom.
-Démon vagy, egyedül akarsz menni. Ki tudja mire nem vetemednél, hogy véletlenül se kövesselek.-állítom a tények elé vállat vonok. Figyelem amint démoni mágiáját használja, hogy megtisztítsa a terepet, nem csak a hamut viszi ki a légörvény, hanem megrongálja a csapdákat, rúnákat is.
-Igazán rutinos vagy. Tetszik.-bólogatok párat, majd már kicsit bátrabban sétálom körbe a helységet.
-Nos, mik a szabályok mára? Ki lesz a nyertes?-fordulok végül Lordom felé, de szemem sarkából még mindig a terepet figyelem. Tudom jól, nem győzhetem csak úgy le. De talán a terem némi segítséget is nyújthat. Talán ha fürgeségemmel tudnám ellensúlyozni az Ő tapasztaltságát, még egy nagyobb ütést is be tudnék vinni. Sunyin vigyorgok és míg válaszát várom kicsit átmozgatom vállaimat is. Nyújtok még egy párat karjaimon, aztán kis terpeszben várom, hogy megadja a jelet.
-Azt remélem tudod és jól emlékszel rá, hogy nem szeretem ha csak védekezel.-hívom fel figyelmét a legeslegelső sérelmemre. Megmosolygom a feltörő emléket, ahogy a Palota edzőtermében leültem a padlóra és nem mozdultam. Duzzogtam, mert nem kezelt egyenlő félként. Bár talán, azóta sem lettem sokkal jobb, hiszen jóval tapasztaltabb nálam Belial. Korokkal előz meg engem.

Zene: Rise and Fight
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 7:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem is gondoltam, hogy egy bögre kávé ekkora csodálkozást vált ki bizalmasomból. Azon is meglepődik, hogy emlékszem hogy issza. Hétezer év mellettem töltött év után, szomorú lenne, ha legalább ezt nem tudnám róla. Így megvallom, hogy csak arra nem emlékszem, amire nem akarok. Bár gyorsan rá tudnék cáfolni magamra, ha a nevek megjegyzéséről esne szó, a névmemóriám sajnos förtelmes. Hagyok neki időt összekészülődni, majd mikor edzésre készen áll elindulunk az épülete egy másik részlege felé, gyakorlásunk leendő színhelyére. Észrevétele jogos, előző este még nem volt külön erre alkalmas tér, de mára ez megváltozott. Éjjel eszembe jutott, hogy talán az elzárt raktárt használhatnánk.
-Ma reggel neveztem ki annak. - vallom be, hirtelen jött ötlet a helyszínválasztás. Nem is olyan soká a raktárszobához érünk, és miután leszedem a bejáraton csüngő súlyos láncokat, saját szemével is megnézheti, miféle helyen töltjük a délelőttünk. Persze az utolsó időtöltésem nyomait még jócskán őrzi a helyiség és hagy is kívánni valót maga után, de ettől eltekintve az elrendezésére nem lehet panasz. Míg kedvesem felméri a terepet, addig seprűt ragadok, majd egy lapátot is magamhoz veszek, hogy összekaparjam a démoni maradványokat. Tőlem igen szokatlan látvány lehet, de mégsem kívánkozom beletalpalni a démonmaradékba.
-Hogy mi? - kapom fel a fejem a démonnő méltatlanságára. Csalást emleget. Meg kell halni neki, még bele se fogtunk a gyakorlásba, már csalással vádol meg. Hihetetlen nőszemély.
-Na de... - ráncolom értetlenül homlokom, ahogy a csapdákat figyelve zsörtölődik. Nagyon gyorsan leesik, mi lehet a gond. Édes Pokol, most segíts meg! Rázom a fejem, hiszen úgy látom, Belphegor teljesen félreértette a helyzetet. Duzzogó arccal indul meg felém és olyan hirtelen mozdul, hogy a seprő alkalmatosság azonnal kihullik kezemből.
-Te nő, ide figyelj! Nem látok a fejedbe, de már most szólok, nem az van, amire gondolsz. - magyarázom, miközben védekezőleg lépek néhányat hátra. A lapát még a kezemben, egyensúlyozok démonpajtás hamvaival, amikor a nő puffogása közben lábát emeli felém, hogy mellkastájékon rúgjon. Kihátrálok, de emelkedik a kéz és már érkezik is az újabb csapás gyomromat célozva. Ekkor kénytelen vagyok a porgyűjtőt is elengedni, ami azt eredményezi, hogy a terem levegője megtelik hullaporral. Mielőtt állam felé kanyarítaná öklét elkapom csuklóját és kifordítva őt magam elé, kezeim fogságába ejtem kezeit.
-Tetszik ez a harci szellem.. - vigyorodom el.
-...de ha adnál egy fél percet...- hajolok a füléhez a háta mögül.
-...kicsit rendbe vágnám a szobát. - eresztem el közben karjait és ellépek mögüle. Ezúttal nem nyúlok takarítóeszközökért, a halál fog itt sepregetni. A démoncimbi teljesen belepte a szobát. Ide más megoldás kell.
-Ahh. Elképesztő miket nem feltételezel rólam...nem terveztem csapdába zárni téged. - sóhajtok egy nagyot, miközben felsőmről leseprem a rám tapadt démont, majd meglendítve kezem keltek szelet, ami összegyűjti a pernyét. Ezután a kijárat felé irányítom, és a kis szellő a nyitott ajtón át elillan. A mágiával keltett kis légörvény eltakarítja a csapdák és a rúnák nagy részét is, egy sem marad belőlük aktív.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 26, 2021 2:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Nem tudom elhinni, hogy valóban egy bögre kávéval  ébreszt másnap reggel. Túl szép, hogy igaz legyen! Még akkor is azt hiszem, hogy álmodok mikor megindul az ágy felé, csak akkor nyerek bizonyosságot, amikor a bögre helyett csuklójára fonódnak ujjaim és lehúzom az ágyra Őt. Súlya alatt besüpped a matrac és míg arra próbálok rájönni, hogy miért is gondolta meg magát, addig a kávéba kortyolva azt is felfedezem, hogy nem felejtette el hogyan szoktam fogyasztani.
-Hihetetlen vagy Belial.-mosolygok rá jól esőn és mindkét kezem a bögrére simítom. Biztosra veszem, Főnököm változott, mintha sokkal figyelmesebb lenne, mint régebben volt. Elmélázva hallgatom szavait, teljesen elvonja figyelmem ahogy ajka jár beszéd közben és kapom magam, hogy már azon gondolkozom, menten megcsókolom.
-Öhm... Rendben, igyekszem.-eszmélek fel ahogy feláll az ágyról és magamra hagy. Mi a franc van velem? Többször is megrázom a fejem, majd veszek egy mély lélegzetet.
-Szedd össze magad Belphi!-korholom magam suttogva, majd újabb korty kávét veszek magamhoz és tekintetemmel megkeresem a táskámat. Mire elfogy a fekete addigra már az ágyon van az aznapi ruhám, egy csípőre feszülő leggings, zokni, fekete tapadós póló és alá egy sportmelltartó. Arcot mosok még a mosdóban, majd kilépek a szobából, s míg Kedvesem újra társaságomhoz nem csatlakozik, kicsit nyújtok izmaimon. Egész jól bemelegítek mire Belial ismét belép a raktárba.
-Edzőterem? Azt mondtad nincs külön hely erre. Akkor most mégis van?-pillantok rá összeránduló szemöldökkel. Két botot vesz magához én pedig tisztes távolságból követem Őt. Rövid séta után egy pirosra mázolt ajtó előtt állunk meg. Lakat és lánc zárja amit ismét nem értek. Kérdő tekintettel pislogok Viszályra, ám mielőtt feltehetném kérdésem, nyílik a lakat és a lánc is lekerül az ajtóról. A lánc hangos csörrenésére összerezzenek mégis hiába szemem előtt történik minden. Aztán kitárul az ajtó és jön a fekete leves. Itt Kedvesem egy démont tartott fogva. Az ajtóban megállok és nem lépek beljebb még, tekintetem körbe hordozom a helységen.
-Úgy végezte, mint Astarte.-pillantok fehérré vált arccal a hamu kupacra. Mindenhol rúnák, csapdák vannak. Nem túlzottan fűlik a fogam ahhoz, hogy kelepcébe csaljon rögtön.
-Mi működik még a teremben?-lépek végül mellé és nyelek egyet ahogy jobban szemügyre veszem a helyet.
-Ez így csalás.-nézek fel rá és számat rágcsálom. Elhiszem, hogy nem akar magával vinni arra a helyre ahová készül, de ez még tőle is túl aljas lenne, hogy esetleg itt bele hátráltasson egy aktív csapdába. Jól tudja, ugyan nehezen szabadulnék, nem is vagyok olyan jártas a megtörésükben, de ha kijutnék innen halálra ítélném.
-Nem egyszerűbb azt mondani, hogy nincs időd rám? Ez még tőled is aljas húzás lenne!-szisszenek fel végül és már mozdulok is szembe vele, hogy lábamat emelve mellkason rúgjam, remélve, hogy még nincs felkészülve a startra. Ha esetleg hárítana, úgy öklömmel célzom gyomrát, majd pedig állát.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 26, 2021 1:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Soha nem fogok elmenni a női logikán, főleg azén a nőstényördögén, aki most itt fekszik mellettem. Sértődve förmed rám, ne lessem a bugyiját, amikor ő villantotta a hátsófelét a látóterembe. Ám egy röpke pillanattal később - immáron pléddel fedve magát - pedig maga vezeti kezemet csípőjére. Most komolyan így akar aludni? Mégis ki alszik így? Vissza is kérdezek. És úgy tűnik, hogy az alsónemű nézegetése nem, de az ölelkezve alvás belefér a főnök-bizalmasi kapcsolatunkba. Az ész megáll, komolyan. Kedvesemnek nem kell sok, hogy hamar álomba merül. Mély szuszogása jelzi, hogy már valahol álomországban jár. Nekem viszont nem jön álom a szememre. Rettentő szokatlan ez a póz, egyáltalán nem természetes, képtelen vagyok így akár egy percet is pihenni. Órákon át csak a párnát támasztom, néha ujjaim közé fűzött kezünkre nézek, majd egy mélyebb sóhajjal bámulom a mennyezetet, míg végre ki nem világosodik. Ekkor halkan kikelek mellőle, észre sem veszi, hogy elhagyom az ágyat, olyan csendesen távozom. Őt pedig hagyom még jó ideig pihenni. Már egészen fent jár a nap, amikor úgy döntök, ideje felkelteni csipkerózsikát. Ha egész nap az ágyban heverészik, eljár felettünk a nap és akkor, hogy lesz így edzés? Egy bögre forró kávéval kezemben állok meg a küszöbnél, és bár hangomra nyitja ki a szemeit, de a frissen főtt kávé illata hamarabb ébredésre buzdítja. Talán meg is lepődik, hogy mégis csak készítettem neki. Ám előjáróban hozzáteszem, ne szokjon hozzá, ebből nem lesz rendszer.
-Nem gúnyoldóm, most komolyan beszélek. - felelem a bögrét nyújtva, de ahelyett, hogy átvenné tőlem ő a csuklómra fog és finoman az ágyra húz.
-Nem nagy dolog. - rántom meg vállaimat immáron az ágyszélen ülve, majd bólintok egyet jelezve, pontosan úgy készítettem el, ahogy ő szereti.
-Valójában csak arra nem emlékszem, amire nem akarok. - jegyzem meg. Gyakran érdektelennek, figyelmetlennek tűnök, de sokkal több mindent megjegyzek, mint azt bárki gondolná.
-Rendben, akkor idd meg a kávéd, öltözz fel és ha kész vagy, akkor kezdhetjük is az edzést. - magyarázom, miközben felkelek a fekvőalkalmatosságról és magára hagyom, hogy társaságom nélkül végezhesse a napi rutinját. Míg a démonnő elkészül, addig újabb kört teszek az udvaron, ellenőrizve rejtekhelyem biztonságát. Mégsem időzök odakint sokat, hamar visszaértek és ha Belphegorom is készen áll, akkor jöhet a móka.
-Gyere, megmutatom az edzőtermet. - intek fel és közben magamhoz veszek két botot. Bár tudom előző éjjel felmérte a terepet, de most olyan helyre viszem, amit kíváncsi démonhölgyem egészen biztos nem láthatott. Egy rövid gyársétát követően egy vörösre mázolt lelakatolt vasajtó előtt állunk meg. Néhány pillanatba telik csak kinyitnom a lakatot és levenni a bejáraton függő súlyos láncokat.
-Nincs semmi különös odabent....vagyis most már nincs. - ejtem le kezemből a láncot, ami hangos csörrenéssel ér földet.
-Egy démonfajzatot őriztem idebent, az üldözőim egyike volt. De nehezen adta ki az infókat, így kénytelen voltam kicsit eljátszani vele.... - mesélem és ahogy kitárom a terem ajtaját még látszanak a démonvendégség nyomai. Néhány démonfogó, egy tucat rúna és egy sokat sejtető hamukupac az egyik csapda közepén.
-Hát igen, elnézést, még nem volt időm összeseperni a pajtást. - mosolyodom el. Viszont ha eltekint a kis felfordulástól azonnal felfedezheti a csarnok optimális elrendezését és az ideális terepviszonyokat.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 24, 2021 8:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


Belial pimaszsága nem ismer határokat. Ám nem hagyom kedvemet letörni, az hogy a kávét az ágyba hozza nekem, tökéletes kép lenne másnap reggelre. Hagyom eltűnni a függöny mögött, már nem felelek neki, csak hátának öltök nyelvet pimaszul és kuncogni kezdek. Talán nem is sejti mennyire elvarázsolna vele. Körbe kémlelek a raktárban, felmérem a terepet, ha már másnapra edzést tervezünk, jó volna ha nem érne meglepetés. Csak később lépek utána a hálóba, hogy kicsit magam is megpihenjek. Az elmúlt három évben, míg nem volt mellettem kénytelen voltam így feltöltődni... Alvással. Ez volt az egyetlen olyan forrás ami kellően vissza adhatta azt, hogy erőm teljében legyek. Úgy hiszem Viszály már alszik, szemei csukva és nem mozdul. Gyorsan bemászom mellé, de ahogy matracot ér a testem a póló alja feljebb csúszik, így kénytelen vagyok mocorogva vissza rángatni fenekemre az anyagot, de sajnos nem maradok láthatatlan. Szemfüles Lordom az orrom alá dörgöli, hogy csúnyán megles. Fel is mérgelem rajta magam és nyafogva adom tudtára, hogy ne leselkedjen. Válaszára viszont újra fülig pirulok.
-Legalább maradtál volna csendben.-fújtatok morcosan, ám azzal, hogy a plédet felém nyújtja kicsit meg is békélek. Magamra tekerem a pokrócot és hamarosan be is fészkelem magam ölelésébe. Hátat fordítva neki fogom meg a karját és húzom csípőmre a kezét. Szinte hallom a megrökönyödését, el is mosolyodom.
-Csak az számít, hogy ne less, kérlek. Veled biztonságban vagyok... A főnököm, a szövetségesem, a védelmezőm vagy.-suttogom magam elé egy mély sóhajjal. Megnyugszom mellette, hamar el is nyom az álom. Ujjaimat az övébe fűzöm és hagyom az álmot elmémre ülni. Utolsó kérdésemre az igent még hallom és egy belenyugvó morranás érkezik is tőlem. Észre sem veszem mikor kimászik mellőlem. Ám fordulok egyet hiánya miatt, mégsem ébredek meg. Aztán valami kellemesen kesernyés illat tolul az orromba, mellette pedig édes férfihang ébresztget.
-Mmm!-nyújtózok nagyot ahogy óvatosan fel-felrebben szempillám. Kell pár perc mire tudatom is magához tér. Az első kép amit tényleg fel tud fogni az agyam, amint Belial az ágy felé lép egy bögrével. Feljebb is ülök egy kicsit.
-Ó! Igazán figyelmes vagy. Kérlek ne gúnyolódj velem ezért.-pillantok fel rá ahogy az ágyhoz ér. Kezem a bögre felé nyúl, de ahelyett hogy a kerámiát fognám meg csuklójára fonódnak ujjaim és lehúzom az ágyra.
-Igazán nagyra értékelem ezt Tőled Belial! Valóban köszönöm hogy ezt megtetted nekem. A pokrócért pedig igazán hálás vagyok.-pillantok szemeibe és csak ezután húzom kezem a bögrére.
-De... Remélem nem terheltelek meg ezzel. Mivel hálálhatnám meg ezt neked?-emelem ajkamhoz a bögrét és belekortyolok.
-Emlékeztél hogyan iszom?!-csillannak fel a szemeim az első korty után.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem bírná mellettem sokáig, egy fedél alatt, ebben biztos vagyok. Belphegor viszont úgy véli, hétezer éves ismertségünkre alapozva, hogy lazán menne neki, és még azt is hozzáteszi, nem sok újat tudnék neki mutatni. Hát ezzel több ponton is tudnék vitatkozni, mégsem teszem. A közös edzés gondolata viszont kedvemre való, idejét sem tudom, utoljára mikor rántottunk tőrt egymás ellen. Ez a program viszont már csak holnapra marad, a mai kimerítő nap és a kellemes fürdő után, inkább pihenni térnék. Egy kis vízszintes nyugalom és a reggeli forró fekete elegendő a feltöltődésre. Belphegor szemei felcsillannak a kávé szó hallatán. Valamiért az a bizarr kép elevenedik meg előtte, hogy ágyba szervírozom neki a reggeli ébresztőt. Nem hagyom tévedésben, gyorsan felvilágosítom, nem épp erre gondoltam, de szép reményeit így sem töröm le.
-Meglátjuk, talán "alszok rá" egyet. - vetem oda még pimaszul mielőtt a háló függönye mögé lépek...
Bár a szemeim csukva, épp csak pihentetem őket, aludni még véletlenül sem alszok, amúgy is az álom messze elkerül. Ezért, mikor Belphegor ágyamhoz lopózva mellém fekszik, majd kicsit mocorog a matracon, azonnal észreveszem. Megmosolygom, ahogy igyekszik rejtegetni magát, elővillanó fehérneműjét, szemtelen gondolataimat nem is tartom magamba, rögvest megjegyzést teszek. Nem számít rá, hogy ébren vagyok, ezért méltatlankodva int le, ne leselkedjek.
-Nem kell meglesnem azt, ami a szemem előtt van. - felelem és még egy démoni vigyor is elnyúlik a számon. A lány arca újra rózsákat megszégyenítő vörösségbe vált.
-Olyan halkan lopakodtál, nem akartalak megzavarni. - válaszolom, miközben bizalmasom beleburkolózik a plédbe és közelebb mászik hozzám. Majd egyszeriben hátat fordít, kezemet pedig derekára húzza, úgy bújik ölelésembe. Némi értetlenség ül ki az arcomra.
-A bugyidat nem nézhetem, de a karjaim között aludnál? Hogy is van ez? Most nem számít, hogy a főnököd vagyok? - suttogom halkan kérdéseimet, majd az övére egy igennel felelek. Vigyázok rá. Talán választ már nem is kapok, hangja fáradt, gyorsan elnyomja őt az álom.
Órákkal később az első napsugarakkal kelek. Hangtalanul mászok ki mellőle és lépek át a másik helyiségbe, hogy feldobjam a kávét. Valamivel később a háló ajtajában állok, vállamat a félfának támasztva figyelem a még mindig alvó bizalmasomat.
-Jó reggelt Belphegor! - ébresztem őt, de ha hangomra nem is eszmél, talán a koffeindús fekete jellegzetes illatára igen. Ha kedvesem felemeli a fejét a párnáról és irányomba néz álmatag tekintetével, úgy néhány lépéssel közelebb megyek, hogy felé nyújtsam a forró italt.
-Vésd bele jól a naptáradba, mert ilyen nem fordul elő többet. - fűzöm hozzá, míg kezemből az övébe kerül a bögre.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 19, 2021 4:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


A percek pimaszkodással telnek míg fürödni nem térek, a szokásos én be szólok Ő vissza szól. Ha tudná mennyire hiányzott már. A motyómat megkapva magam maradok ismét, már a nappali szerűségben szegődöm mellé ismét.
-Mindenkinek megvan a maga kis bevett szokása. Még nekünk, démonoknak is.-felelek egy halvány mosollyal arcomon. Szégyenlősen húzkodom a póló alját ahogy mellé ülök a doboz kanapéra. Poharainkat fogva újabb eszmecserét folytatunk le, méghozzá a helyről, ebből kifolyólag pedig az összeköltözésről.
-Gondolod, hogy nem bírnám ki? Ugyan már. Hétezer éve ismerlek, nem sok újat tudnál mutatni.-felelek derűsen, túl sok mindent éltem már meg mellette, nem tudna meglepni! A fehérbort kortyolgatva felvetem ötletnek, hogy szívesen edzenék Viszállyal ismét, s hiába halasztaná holnapra, nem töri le lelkesedésemet vele. Rá bólintok, majd szavait hallva felcsillannak szemeim és elképzelem ahogy ágyba szervírozza nekem reggel a kávét.
-Ó! Pedig nagyon jó kislány voltam, igazából simán tehetnél ennyi kedvezményt mielőtt megint elversz.-vigyorgok hamiskásan, remélve, hogy ezzel meglágyíthatom sötét szívét. Amint kiürül a pohara, úgy dönt pihenni tér, nem marasztalom. Én még elkortyolgatom a boromat, majd terepszemlét tartok a gyárépületben. Szeretném látni, hogy mennyire tudom majd kihasználni a hely adottságait a holnapi edzés folyamán. Talán egy óra békéje lehet Lordomnak, mielőtt én is csatlakoznék hozzá a szobában. Feküdtem már az ágyán Nahanton, de akkor Ő a közelben sem volt. Ez most más. Most ott fekszik az ágy kívülre eső felén, mert a belső részt beválasztottam. Mégis vonakodva indulok meg felé. Nem tudom, hogy alszik-e, nem nézek rá, mielőbb be szeretnék mászni a térfelemre. Elnyúlva a matracon a pólóm ismét feljebb csúszik, kissé idegesen motozok, hogy eltakarjam a bugyis fenekem, ám igyekezetemnem marad hang nélkül. Szinte kiugrok az ágyból ahogy meghallom mondatát.
-A Pokolba már Belial! Ne less!-nyafogok szinte azonnal de még véletlenül sem fordulnék felé. Inkább minden erőmmel azon vagyok, hogy a póló alját a fenekemen tartsam. De kénytelen vagyok Viszály felé fordulni következő mondatára. Egy plédet nyújt felém amit én céklavörös pofival veszek végül el és azonmód derekamra húzom.
-Igazán mondhattad volna, hogy ébren vagy.-duzzogok tovább, de így a pléd takarásában közelebb húzódom hozzá.
-Ez nem volt fair tőled.suttogom közénk és fejem alá húzom egyik kezemet. Egy ideig csak nézem az arcát, majd mélyet sóhajtok, arcom színe lassan visszavált normálisra.
-A pokrócot viszont nagyon köszönöm.-hálálkodok végül, majd hátat fordítok neki és karját elkapva, kezét derekamra húzom és közel bújok hozzá.
-Akkor vigyázol rám, ugye?-kérdezek még rá fáradt hangon.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 18, 2021 9:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
"Már majdnem elismered hogy nő vagyok." Jót mosolygok bizalmasom szavain, még hosszú percekkel később is, miután megjártam az udvart. Abban sosem volt hiba, hogy ránézve meglássam benne a nőt, hiszen első találkozásunkkor is rendesen felmértem őt. A formás, csinos borítás miatt, amit Lucifertől kapott, nem is nézhetném nagyon másnak. De a viselkedése, ami emellé párosult sokkalta hasonlított mindig is egy szemtelen kölyökéhez, így úgy is kezeltem őt, mint egy szertelen kamaszt. Visszatérve esti sétámból nem titkolom a démonnő elől, mivel ütöttem el az időt, míg ő a hálóban tollászkodott. A biztonság és a rend mindig is fontos volt számomra. Bár ezt hallva egy olyan vakmerő, káoszkeltő démontól, mint amilyen én vagyok, különösen hangozhat és nem kevés csodálkozásra is adhat okot. Hiszen bármerre járok, csak felfordulást okozok. Nem hagyom, hogy a béke megtelepedjen és hosszasan üljön, mint por a könyvespolcokon. A zűrzavarom a világnak szánom, a saját környezetem maradjon csak zavartalan és nyugodt.
-Különös hóbort nem igaz? - mosolyodom el fura szokásomon, miközben a démonnő mellém fészkeli magát. A Lordjához méltatlan hely, most egyszerre kezd Belphegor számára szimpatikussá válni. Tanácsadóm hirtelen pálfordulását nem tudom szó nélkül hagyni, így némi gúnnyal jegyzem meg, a végén még ideköltözik. Bár kevés esélyt látok rá, annyira nem tetszetős számára ez a hely, hogy tanyát verjen itt, ahogy magam sem szándékozom túl sokáig elidőzni itt. "Vigyázz mit mondasz, lehet hogy tényleg hozzád költözöm" érkezik a replika, amire jókedvűen nevetek fel.
-Ne viccelj, egy hétig sem bírnád mellettem...- vigyorodom el, majd belekortyolok italomba. Ha eltekintek ettől a közel három évtől, mialatt külön utakon jártunk és attól a kettőtől, amikor a Tundridás eset után magányába vonult, meglehetősen sok időt töltöttünk el egymás társaságában. Mégsem laktunk soha egy fedél alatt. Persze Régióm palotájában szállásoltam el, de szobája olyan távol volt az enyémtől, mint innen a városközpont. Talán a Nahanton töltött évek emlékeztethetnek bármelyikünket is együttélésre, de azt sem nevezném összeköltözésnek.
Belphegor szívesen edzene, de az idő későre jár, a nap pedig igen hosszúra nyúlt. Nemtetszéssel tölt el a puszta gondolat is, hogy vízszintbe helyezzem magam és pihenésre vetemedjek, mint a nyomorult halandók közt szokás. Ezelőtt sosem kellett, hogy ilyet tegyek. Szinte sosem éreztem fáradtságot, de mióta bezárultak a pokol kapui, megváltozott minden. A Lucifernél tett látogatóm óta pedig, kénytelen is vagyok gyakorolni ezt az alávaló emberi szokást. Még egy dobozokat felmatracozott alvóalkalmatosságot is készítettem magamnak ezen célból. A közös gyakorlás nincs ellenemre, de ez majd holnapra marad. Megemlítem a kávézást, mint egyikét azoknak a földi dolgoknak, amiket értékelni is tudok. Ám azt hiszem kis drágám félreértette a szavaimat. Nem igazán arra akartam utalni, hogy majd ágyba viszem neki a forró feketét.
-Nem is tudom...megérdemled te egyáltalán, hogy ilyen nagyvonalú legyek veled? - kérdezek vissza szemtelen vigyorral, miután poharam az asztal szélére kerül. Felkelek ültemből, majd nyugovóra térek hátrahagyva a démonnőt a megkezdett üveg fehérrel. Szánalmas. Nézek végig a fekhelyen, majd egy nagy sóhajt követően elnyúlok a matracon. Lehunyom a szemem és elég hamar félalvó fázisba merülök. Bár ebbe a méltatlan helyzetbe kényszerülök, mégsem vagyok képes teljes öntudatlanságba zuhanni. Éber álom. Így nevezik ezt az állapotot. Pontosan ezért hallom meg, amikor kedvesem a függönyt elhúzva átlépi a küszöböt, majd iparkodva veti magát az ágyba, átsuhan a lábam felett és behelyezkedik választott térfelén. Nem nyitom ki a szemem, csak egy pimasz mosoly szélesedik arcomon, mert a hangok alapján is tökéletesen előttem van a jelenet. Hallom, ahogy Belphegor még mindig mocorog, ezért résnyire nyitom szemeim, hogy meglessem, mit csinál. Csipkés fehérneműjét látom meg azonnal, amit igyekszik pólójával elfedni.
-Láttam már nőn bugyit...meg nélküle is nem egyet... - töröm meg a csendet.
-Tessék, fogd és hagyd abba a fészkelődést. - nyújtok felé egy plédet, ha már annyira takargatni akarja magát.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület GadHg7Q
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
943
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Belial & Belphegor


-Én csak annak hiszek ami megtörnénik. A feltételezések nem kötnek le Belial.-nevetem el magam végül, de valahol talán van igazság a szavaiban.
-De most legalább... Oh! Már majdnem elismered hogy nő vagyok. Haladás Teáskanál Uraság.-bújok ki ruháimból, hogy a megtelt kádban elmerülhessek. Végezvén a tisztálkodással törölközőt tekerek magam köré ami épp csak takar, az előkészített pólót meglátva pedig rájövök, hogy az bizony édes kevés lesz. Így bátorkodom megkérni Démonomat, hogy lesz szíves és hozza már be nekem a kint hagyott táskámat. Belial nem vacakol sokat, egy gúnyos megjegyzés sem hagyja el a száját, zokszó nélkül indul a batyumért. Nahát, mi lelte? Elvéve tőle a csomagomat magamra hagy, így van időm kutakodni kicsit a holmijaim között. Találok megfelelő alsó ruházatot amit a póló alá felvehetek, így rendbe téve magam után a fürdőt is lépek ki a hálóból. Viszály ekkor lép be a csarnokba és kérdő tekintetemre elárulja merre járt.
-Igazad van. Te pedig arról vagy híres, hogy minden rendben legyen körülötted.-bólintok szavaira ahogy felé sétálva csatlakozom mellé a kanapén. A póló alját húzogatom, remélve, hogy ezzel kicsit megnyújthatom az anyagot, mert hát még mindig... Vagyis leülve csak még rövidebbnek érzem. Belial is észreveszi a mozdulatot, mert fejét ingatja rá. Nem értem Őt, az előbb még lesni nem akart, most meg szinte rosszallóan reagál egy apró mozdulatra. Bort tölt két pohárba s az egyiket felém nyújtja, ám kis tenyerem is felé lendül egy szál bagó reményében, viszont ez most akkor is elmarad miután magamhoz veszem a poharam. Így zákmány nélkül ejtem vissza kezem a combomra s csak eztán felelek gúnyolódására.
-Vigyázz mit mondasz, lehet hogy tényleg hozzád költözöm.-pillantok rá elgondolkodva és sunyi mosoly kerül pofimra, hanglejtésemben viszont ott csendül, hogy nem konkrétan erre a gyárépületre gondolok.
-Egyébként, egy órája még borzalmasan dühös voltam rád.-vonom meg vállaimat, talán tényleg csak a méreg szólt belőlem, ki tudja. Felhozom hogy esetleg edzhetne velem, érdekelne saját tudásom és legtöbbször ezen a téren pedig talán mindig, Belial őszinte velem. Lordom bele is egyezik és apró vigyor ül ki pofimra, annak ellenére is, hogy holnapra halasztaná a dolgot.
-Nekem úgy is jó lesz.-egyezek bele gyorsan és mikor a kávét emlegeti sunyin elvigyorodom.
-Mit meg nem adnék egy kávéért az ágyban amit te főzöl. Emlékszel még rá hogyan iszom ugye?-kuncogok poharam mögül és végül bele kortyolok a borba.
-Pihenj le nyugodtan, majd én vigyázok rád.-pillantok fel rá ahogy feláll mellőlem és kényelmes léptekkel a szoba felé indul. Tekintetemmel kísérem míg el nem tűnik a függöny mögött. Kényelmesen felhúzom lábaimat magam mellé, majd ismét a bornak szentelem figyelmemet. Saját poharam is hamar kiürül de én sem töltöm újra. Körbe pislogok a raktárban és úgy döntök, hogy jobban szemügyre veszem a helyet. Nem esne jól ha edzés közben bármi meglepetés érne majd. A vártnál rendezettebb terep fogad, tényleg ki lett kupálva a hely. Az oszlopokat vizslatom és a falakkal is szemezek kis ideig. A talaj viszonylag egyenletes, jó alapot kapott ez az épület. Azért pár dolgot így is arrébb pakolászok, viszonylag csendesen, talán egy óra, másfél telik el mire úgy döntök, hogy egy kicsit magam is lepihenek. Igen ám, de ahhoz át kell másszak majd Lordomon, mert én az ágy belső felét választottam. Megállok a függöny ajtóban és egy ideig szemezek az ággyal, de mégis, hogy venné ki magát, hogy Belial mellett fekszem? Átjár az idegesség és mellkasom szaporán emelkedik és süllyed. Nem vagyok normális! Bizonytalanul lépek az ágy felé, majd a lehető leggyorsabban lépem át a férfit a lábainál és húzódok egészen az ágy szélére, hátat fordítva nyúlok el az ágyon, miközben a póló egészen csípőmig húzódik fel rajtam. Mivel nem néztem meg hogy Viszály alszik-e, így csak nagyon remélem miközben ujjaim megindulnak a póló széle felé, hogy vissza takargassam a kis francia bugyiba csomagolt fenekemet a pólóval.

Zene: HIJO DE LA LUNA (metal cover)
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Pennsylvania, Elhagyatott gyárépület Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 4:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Találkozás a romok között
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Bizalmasom erősen a figyelmembe ajánlja, hogy meg ne próbáljak leskelődni, míg hab testével forró fürdőt vesz. Még a feltételezést is kikérem magamnak, erre szavai jogosságát azzal indokolja, hogy férfi vagyok. Akkor már biztos kukkoló is.
-Ejnye Belphegor...ha annyira kíváncsi lennék a fedetlen női bájaidra, már rég megnéztelek volna....kismilliói alkalmam lett volna rá a mellettem töltött évezredek alatt. Nem gondolod? - teszem fel költőien. Miért pont most kezdeném a függöny mögül azt figyelni, hogyan szappanozza be a melleit? Majdnem két cigarettányi időt követően kedvesem előtűnik a függöny mögül. A maga köré csavart törölköző épp csak fedi a kényes helyeket. Annyit megteszek még, hogy táskáját behozom a nappaliból, hogy a háló békés magányában húzhassa magára a bugyikát. Míg ruházkodik, addig az udvaron teszek egy ellenőrző sétát. Minden este így teszek, mióta ez az elhagyatott gyár szolgál átmeneti szállásomul. Gyorsan végzek odakint, mindent rendben is találok. Az ajtón újra belépve Belphegor érdeklődő pillantását látom, ki nem mondott kérdésére pedig megosztom, mi dolgom volt odakint.
-Egy démon sohasem lehet elég óvatos, főleg ha harcos angyalok is loholnak a nyomában. - rántom meg a vállamat, majd egy üveg bort bontva töltök magunknak az italból. Míg poharunk megtelik a fehér nedűvel szemem sarkából látom, ahogy a démonnő mellém telepszik, majd a tőlem kapott póló alját húzogatja és közben arcára halván pír szökik. Erre csak a fejem ingatom. Még egy ilyen szemérmes démoni nőstény nincs szerte a kénköves Pokolba. Azt hiszem egy pillanatra, hogy rosszul hallok. Bephegornak egyre jobban tetszik a hely?
-Na ne mondd... - nyúlik el sunyi vigyor az arcomon.
-...egy órája még merőben mást mondtál. - utalok vissza viharos belépőjére és a nekem intézett szavakra. Bár valahol nem lep meg, hogy Lordhoz méltatlannak találta. Magam is elhúztam a szám, mikor először léptem be ide, pedig akkor még nem volt ennyire élhetővé pofozva.
-A végén még ideköltözöl. - gúnyolódok vele egy keveset, miközben felé nyújtom a borospoharat. És bár látom tenyere állásából bagó is kellene neki, ám ezúttal nincs szabad kezem, hogy belső zsebembe nyúljak érte. Akkor sem indul meg a kezem a cigis dobozért, miután italát magához veszi, saját poharammal inkább hátra dőlök és kortyolok belőle egy keveset.
-Lehet róla szó. - bólintok, mikor felhozza a közös edzés gondolatát.
-Külön helyiség erre nincs, a szállórészen kívül az egész gyárépület alkalmas lehet... - magyarázom, miközben bizalmasom felé pillantok.
-De már csak holnap...- teszem gyorsan hozzá. Most fürödtünk, kár lenne most újra megizzadni.
-Mit szólnál, ha a reggeli kávé után gyakorolnánk egyet. Úgy mint régen. - vetem fel, halasszuk másnapra a testedzést. A bor hamar kifogy poharamból, ám ahelyett hogy újra tölteném, inkább a dobozasztal szélére csúsztatom.
-De most ha nem haragszol, eldőlnék kicsit regenerálódni. - kelek fel ültemből és kényelmes léptekkel veszem az irányt a háló felé. Furcsának hangozhat pont az én számból, hogy majdnem alvásra vetemedem, de az utóbbi idők eseményei rendesen felemésztették energiáimat. Nem beszélve a Lucifernél tett látogatásom utóhatásairól, amit mélyen titkolok a démonnő elől. Egyelőre nem szándékozom megosztani vele az igazságot. Belépve az alvóhelyiségben hamar elnyúlok a fekvőalkalmatosság azon részén, amint Belphegor nekem szabadon hagyott.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7