Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Partner in crime •
reveal your secrets

Alan B. Davis


Partner in crime Tumblr_inline_ookseazXUn1txzk9w_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Partner in crime GsSn0VA
☩ Reagok :
29
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
David Giuntoli
☩ Korom :
35
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 8:48 pm
Következő oldal


Keresztnév Stanley
Szabad
Rang • Leendő vadász, ex-rendőr
Play by • Szabadon választható
Kora • 29+
Karakter információ2009 és 2012 között San Franciscoban éltem, hogy tanulmányozhassam az angyalokat. Ott tartózkodásom alatt a rendőrségnek dolgoztam be az ellátásért és lakhatásért cserébe, és te voltál az a balszerencsés pára, akit mellém osztottak be társként; egyrészt, mert ti, rendőrök sem voltatok soha egyedül a terepen, másrész, hogy szemmel tartsál engem.
Ne köntörfalazzunk, alaposan megdolgoztalak, amíg a társad voltam, ugyanis vadász szemmel nagyon nehezen értettem meg a rendőrök logikáját, a számtalan feleslegesnek tűnő szabályt és eljárásrendet. Szerintem többször fontolgattad miattam a felmondásodat, viszont ne is tagadd, valahol élvezted a szabadosabb munkát és a gyakori izgalmakat.
Végül is barátok lettünk, de nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, hogy hangosan sírjunk egymásért, amikor visszatértem New Yorkba. Talán furcsálltad, hogy az ígérgetéseim és terveim ellenére sosem tértem vissza, azonban volt elég dolgod és problémád, hogy ne körülöttem forogjanak a gondolataid.

Eltelt nyolc év, és San Francisco elesett. Sikerült sokakkal egyetemben New Yorkba menekülnöd, ám az élet nem lesz már többé olyan, amilyennek eddig ismerted. Kezdve ott, hogy rendőrök nálunk egyáltalán nincsenek... Vajon ezúttal rajtad lesz a sor, hogy az őrületbe kergesd a vadászokat?

// Ennél többet nem szeretnék meghatározni a karakterrel kapcsolatban. Lehet nő is, férfi is, a pb is teljesen szabadon választható, ahogyan az előélete és a nyolc év alatt vele történtek is kötetlenül formálhatóak Wink
Egyedül ahhoz a gondolatszálhoz ragaszkodnék, hogy Stanley megkísérelje felvenni a vadászok ritmusát - természetesen Alan közbenjárásával -, mert ex-rendőrként ez a munka áll hozzá a legközelebb. Hogy aztán sikerül-e neki beilleszkedni vagy sem, már a jövő zenéje Very Happy
Továbbá annyi kiegészítést szeretnék még hozzáfűzni, hogyha női karaktert hoznál, kedves megalkotó, akkor szerelmi szálat nem tudok vállalni.
Nagyon várlak egymás idegeinek cincálására!  fanolos *-* //


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○We fight through fire and pain, and always get up again. There’s nothing we can’t do, and we’re about to prove.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2