Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Cara 'irodája' •
reveal your secrets

Nieven


Cara 'irodája' Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 23, 2021 12:42 am
Következő oldal


Felkészült alkalmazott
───────────── ────────────
Legfeljebb két hete dolgoztam Carának, és már az volt a gyanúm, hogy elégedettebb velem, mint az alkalmazottai nagyobb részével. Ez mondjuk nem meglepő, főleg ha a munkakedvemet tekintjük. Kicsit olyan voltam, mint egy gyerek, aki beszabadult a cukorkaboltba. Eme mondás megfejtésén még dolgozom, de a lényeg: minden apróság érdekelt, és meg akartam tanulni. Rengeteg dologban volt lemaradásom mind a technológiai, mind pedig az írás terén. Rengeteg szó változott azóta, hogy legutoljára próbáltam őket lekörmölni, s végre voltak körülöttem olyanok, akiket nyugodtan megkérdezhettem, mit hogyan írnak, vagy éppen mit jelent. A sok olvasásnak hála már fejlődtem, nem is keveset, de most lehetőségem volt a legapróbb lyukakat betömködni.
Mivel nem vagyok halandó, így végtelen energiával áldott meg a sors, amit hajlandó voltam az utolsó cseppig Cara szolgálatába állítani, a tudásom egy részéhez hasonlóan. A rám bízott meló sosem okozott problémát. Nem voltam rest kérdezni, ha valami nem volt világos, és nagyon gyorsan tanultam. Ez talán nem meglepő, ha azt vesszük, hogy 4500 év alatt sok mindent volt időm magamba szívni. Ráadásul lekötött, amivel foglalkoztam, és pihennem se kellett, így akár egész éjjel is dolgozhattam, ami nagy előny volt, pláne amikor hirtelen valami dolgom akadt, és azután kellett néznem, vagy hirtelenjében Beleth tartott rám igényt.
Ma reggel “korán keltem”, hogy az első lehessek, aki beér, mert eszembe jutott pár dolog, amit meg akartam vitatni Carával. Némi gondolkodás után teljesen új felsőt szedek elő az Athannál tartott holmijaim közül. Egy ideje nekiálltam pólókat és egyéb ruhadarabokat gyűjtögetni, hogy minél elegánsabb alkalmazott lehessek, és minél igényesebb embernek tűnjek. Amióta találkoztam Carával és a szolgálatába álltam, sokkal jobban vigyázok a ruháimra és a megjelenésemre. Gyakrabban tisztítom a ruházatokat, amiket viselek, sőt, buzgóságomban odáig is elmentem, hogy egyiket-másikat megbűvöltem, vagy éppen átszabtam. A legtöbb alap, sok száz évre visszanyúló emberi tevékenységhez értettem bizonyos szinten, arról nem is beszélve, hogy például a rómaiak viselete sokkal inkább kedvemre való volt, mint a középkor szar, fűzős holmijai. Mindig is nehezen viseltem, ha valamiben nem tudtam tökéletesen mozogni, az pedig igencsak korlátozott.
“Új” ruháimon kívül még természetesen a kardommal is felszerelkezem. Macerás lenne a megbűvöléssel magamhoz hívni, valamint sok kérdést is felvetne, lelepleződni pedig jelen pillanatban egyáltalán nincs tervben. A penge ad némi tekintélyt, legalábbis annál biztos, aki tudja, mire vagyok képes vele. Aki pedig még nem értesült róla, néhány mozdulat után meggyőzhető. Az íjamat és a tegezemet csak akkor szoktam magammal vinni, ha erre Cara külön megkért, avagy a feladat veszélyessége esetleg úgy tűnt, hogy megköveteli.
Kényelmes léptekkel sétálok, s csupán egy pillanatra torpanok meg az ajtónál. Végre rászoktam arra, hogy ellenőrizzem mágia terén azt a helyiséget, ahova belépek. Pont jókor… az lenne a csoda, ha éreznék bent rendes mennyiségű mágiát. Sőt, egyáltalán mágiát. Apropó, Cara miért nem védi az irodáját a természetfeletti behatolóktól? Jó, talán nincs mit ellopniuk, vagy éppen megszerezniük innen, de milyen alkalmazottja lennék, ha nem ajánlanám fel neki, hogy berúnázom a helyet? Egyébként is beszélni akartam vele, így csak egy kicsit hosszabb lesz. Belépve körbenézek. Igazam volt, még tényleg senki nem érkezett meg, a főnöknőt leszámítva. Az ő irodájából halvány fény pislákol. Még mindig idegesít egy kicsit, hogy őt nem érzem. Pedig sokkal egyszerűbb dolgom lenne, ha legalább valami féllény lenne, és úgy máris könnyebben tudnám nyomon követni. Talán adhatnék neki valami rúnát... Fogalmazódik meg bennem, hogyan is lehetne orvosolni a helyzetet. De tessék, Belethnél az volt mindig a bajom, hogy szinte napként világított a mágiájának hála, bárhol is voltunk, most meg az a gond, hogy nem érzek semmit...
Halk kopogás után pár másodpercet várok csak, aztán ha nincs időben válasz, bedugom a fejem Cara saját irodájába. - Szia, zavarlak? - egyértelműen nemre számítok, de ki tudja. - Bejöhetek? - senki se mondhatja, hogy ne lennék végtelenül udvarias. - Lenne néhány ötletem, ha ráérsz egy kicsit - tudom, hogy sok dolga van, és számára mindig a munka az első, de talán érdekli, hogy ezúttal mivel rukkolok elő. Ha nem, az se baj, szeretem jártatni a szám, és hamár bejöttem, minimum ki kell tolnia az ajtón, ha meg akar tőlem szabadulni. - Szóval arra gondoltam, hogy szólíthatnál Artemisnek az igazi nevem helyett - nem igazán bántam meg, hogy Nievenként mutatkoztam be, tőle nem sajnálom az igazi nevem ismeretét, azonban hosszabb távon kellemetlen lehet, ha boldog-boldogtalan tudja, ráadásul könnyedén összeköthetik a démoni énemmel, ami újabb gondokat, esetleg nem kívánt látogatókat eredeményezhet, s semmi kedvem irgalmas szamaritánust játszani. Csak annak segítek, akinek úgy érzem megéri, avagy kedvem van hozzá. - Az ókori Görögországban ő tisztelték a vadászat istennőjeként, elsőosztályú íjász volt… - igen, ott tudták, mire vagyok képes a nyíllal, s ugyan Carának még nem mutattam be mindent ezen a téren, de azt már tudja, hogy ritka hidegvérű csajszi vagyok. - És elég menő, ha hozzá hasonlítom magam! - vigyorodom el, egészen kislányosan, hogy úgy gondolja, csupán vagányabbnak akarok tűnni ezzel a névvel. Vajon mit gondolna, ha megtudná, hogy tényleg én vagyok Artemis? A kérdés persze költői, valószínűleg démonnak hinne, és félne tőlem, mint általában az emberek. Az is érdekelne, hogyha megosztanám vele, hogy nem is démon vagyok, az milyen érzelmeket keltene benne, de jó darabig ezt se fogom még megtudni, márha persze valaha is megtudom.
reveal your secrets

Cara Pierce


Cara 'irodája' Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
262
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 7:31 pm
Következő oldal


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2