Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• AVATAR FRPG •
Káposztás ember
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 09, 2020 2:59 pm
Következő oldal


Avatar Frpg

A világnak négy része van: Tűz, Levegő, Víz és Föld. Minden népben élnek olyan rendkívüli személyek, akik képesek az adott elemet irányítani, ők az idomárok.

Miután Zaheer és a Vörös Lótusz feldúlta Ba Sing See-t és megölte a Föld Királynőjét a teljes királyságot káosz lepte el. A nemesek nagy része elmenekült a városból, a hadsereg kivonult a városból, Dai Li feloszlatta önmagát és a trón is üresen maradt. Hatalmi vákum keletkezett, ami még tovább rontotta az amúgy is már évtizedek óta válságos állapotban lévő ország helyzetét. A fővárosban az állam elveszítette a hatalmát, bűnszervezetek vették át azt, míg vidéken főleg különféle rabló bandák tartják kezükben a gyeplőt.
Most úgy látszik a hatalom egy ifjú katonatiszt, Kuvira kezébe összpontosul, aki egyesek szerint egy új jövő reménye, aki képes lesz újra egyesíteni az országot, míg mások szerint csak egy újabb elnyomó.

Erre, hogy reagál a többi nemzet?  Vajon a Tűz Birodalma ebben a helyzetben is képes lesz fenntartani a békéjét? Azt mondják a Víz Északi Törzsébe már meg is érkeztek Kuvira első követei. Köztársaság Városban, pedig a hangulat egyre feszültebb mióta egyre több olyan hír érkezik, hogy Kuvira tisztikarában sokak szerint az ország területe valójában a Föld Királyságához tartozik.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy az Avatár lassan egy éve elvonultan él betegsége miatt a Déli-sarkon. Sajnos  úgy látszik nem mostanában fog felépülni és visszatérni közénk. 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aláírás, avatar

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7