Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nisrock •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nisrock VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 9:29 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Nisrock a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nisrock


Nisrock Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
0
☩ Rang :
Második választott
☩ Play by :
Andy Biersack
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 6:48 pm
Következő oldal


Nisrock

Nisrock
A por siet. A kő ráér.
Keresett
7000+


Karakter információ
Család -  Az a baj, hogy kellene hozzá egy város teljes lakosságának két keze, hogy megtudjam számolni két kezemen is, hogy hány testvérem van szerte a világban. Fater elég nagy cassanova.

Mi a beosztásod - Mindig van feljebb és mindenki szereti a hatalmat. Egyelőre megelégszem a második Electorat címmel.

Városod - Egyszer itt, egyszer ott.
Andy Biersack
Nieven
Démon
Második választott

Karakter képességeinek leírása
Eléggé szégyellem magam, hogy a korom ellenére még nem tudtam elérni a profi szintet a mágiában, de rajta vagyok és a mostani érdeklődésem tárgya is, ha megtudok róla mindent akkor segíteni fog a célom elérésében. Vagyis remélhetőleg, ha meg nem akkor marad a testierő amivel felküzdöttem magam a mostani rangomba.
Mivel a varázstudásom egy kissé elhanyagolt, így muszáj voltam a közelharcot tökélyre fejleszteni és ellesni minden trükköt az ellenfeleimtől hiszen mindig ammondó voltam, hogy éleshelyzetben tanul az ember a legtöbbet. Vagy démon. Részletkérdés. A halandók is úgy tanítják meg a borjaikat úszni, hogy beledobják a medencébe. Aztán vagy megfulladnak vagy sem. Mondjuk én az elsőben reménykedem.
Rettentő jól tudom beleütni az orromat abba, ami rohadtul nem tartozik rám. Ha osztanának címet akkor kétségkívül én vinném ezt évezredek óta. Emiatt rettentő sok konfliktusom volt már mind a fajtársaimmal, mind a többi lénnyel. Kíváncsi természet vagyok na.
Láncdohányos vagyok, ha lehetne versenyre járni a cigizésből akkor tuti, hogy jelentkeznék rá. Ha kell akkor elrántok napi három-négy dobozzal is egy nap. Szomorú, de hát a halál nem fenyeget, igaz? Bár mondjuk néha, ha rossz napja van akkor igen.
Lucifer, áldjam érte a kis eszét, emberfeletti türelemmel is megáldott. Ezért vagyok egy nagyon jó stratéga is. Nem sietek soha sehova és minden lépésemet megtervezem, hogy ne harapjak egyhamar fűbe. Ha valami érdekel akkor képes vagyok több ezer évet is várni arra, hogy megtudjam vagy megszerezzem. Az idő az emberek ellen dolgozik, de ellenem nem. Nem rettegek attól álmomban, hogy szívinfarktusban meghalok. Mivel még aludni sem alszok. Megugyebár halhatatlan vagyok, dupla kizáró ok. Akkor hova rohanjak?
A különleges képességeim közé tartozik a természetfeletti szarkazmus. Ha beszéd közben tényleg csöpögne az emberek szájából az irónia akkor az enyémből ömlene. Képes vagyok arra a csodás tettre, hogy ezzel összezavarom a többieket. Nem rossz igaz?    
Minden történet rejthet titkokat
Ki látta ezt előre? Természetesen senki. Már éppen gondolkodtam egy újabb belháború elindításába azzal a céllal, hogy feljebb jussak a ranglétrán erre nem belepofátlankodik drága nagynénjénk? Nem várhatott volna mondjuk míg úgy, száz-százötven évet ezzel? Ha már ennyit kibírt valahol az istenháta mögött(értitek), akkor ez a másfél évszázad már úgy csak elreppent volna. Értem én, hogy bosszú meg ilyenek. De tényleg olyan fontos ez? Először hagy tegyem már meg azt amit én szeretnék, majd csak utána jöjjön ő. Felháborító, a pofám leszakad. Minden tervemet romba döntötte az a némber és most itt kell tökölnünk az emberek társaságában úgy, hogy még megölni sem lehet őket. Hát ez egy kész kabaré komolyan mondom. Nincs meg a napjaink rutinja, bűnbe csábítás, lélekbegyűjtés és a napvégére egy kis angyal-démon csetepaté. Ez eddig folyamatos és természetes körforgásba volt most pedig mi maradt? A semmittevés és a haszontalanság. Egyértelmű, hogy Lucifernek azt kell most tennie, hogy minden érdeklődését Amara felé fordítja és ha kell szárnyas szövetséggel de leverni őt és visszarugdosni oda ahová való.
Viszont Amara is felismerte azt, hogy segítség nélkül egy neki ismeretlen világba nem fog tudni érvényesülni az akarata akármennyire ő Isten testvére, így hát még egy újabb akadályt az utunkba görgetett az pedig nem más, mint az eddig ismeretlen Leviatánok. Nem sok mindent tudunk róluk, ezért kell feltérképezni őket. Kiismerni az erősségeiket és a gyengességeiket, legfőképpen az elpusztításuk módját. Ez a kulcs ahhoz, hogy megnyerjük ezt a háborút. Mert vegyük csak a sakkot. Egy királynő sem tud csodát tenni parasztok és bástyák nélkül. Nekünk meg hatalmas parasztállomány áll rendelkezésünkre, hogy akkor amikor akarjuk és ott ahol akarjuk fel tudjuk őket áldozni a nagyobb cél érdekében. Mindent megfogok tudni róluk, aztán pedig jutalmul az információért azt fogom kérni, hogy legyen egy kis változás a vezetői gárdában és én legyek az első ark-démon. Megfelelő pozíció lenne, és nem nagy ár. Mert hát ezzel mindenki nyer. Ők is és egy kicsit én is. Ha pedig nem kapom meg? Akkor bizony máshelyre is lehet szolgáltatni ezt a tudást és akkor az egész Pokol ura is lehetnék. Hmm, csábító, csábító. Lucifer a saját kardjába is dőlhet, avagy felemelheti azt és egy végső csapást mérhet vele. Az már csak rajta fog múlni.
Viszont felmerülhet a kérdés, hogy hol fogom elkezdeni? Honnan fogok indulni? Nagyon messzinek tűnik a cél, sőt elérhetetlennek ezt Isten elintézte az emlékek kitörlésével. De semmi nem veszik el örökre, mindennek nyoma marad. Ha minden kötél szakad akkor kísérletekkel és némi szerencsével talán sikerülhet elfogni és kínzás alá vetni egyet, ahol ki lehetne deríteni fájdalmas eszközökkel, hogy mi az amivel le lehet őket gyűrni.
De viszont van egy hosszabb, de biztonságosabb út is. Hiszen a halottak beszélnek. Hogy értem? Nyisd ki a füled és érdeklődj.
Az előző Halál tudta azt amit én, hogy mi a kulcs a győzelemhez és hamarabb elkezdte a felderítést, csak nagy sajnálatra nem érte meg a végét. Van az a mondás, hogy ha közel tartod a tűzhöz a kezed akkor az megéget. Őt felgyújtotta. Viszont egy nyom megmaradt, egyetlen egy szalmaszál amibe még kapaszkodni lehet a meggondolatlanság előtt.
- Nieven...
  
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7