Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 12:14 pm
Következő oldal


Aisha
Foglalt
Nefilim ereje • Pszichometria (érintéssel képes felfedni egy tárgy vagy személy múltját)
Play by • Kristina Pimenova (ajánlott)
Kora • 10 évesnek látszol, de valójában dupla ennyi vagy. Egy bájital hatására visszafiatalodtál.
Karakter információMindig is tudtad, hogy mi vagy. Egy NEFILIM. Egy halandó asszony és egy angyal férfi egyetlen gyermeke. Sohasem titkolták előled származásod. A szüleid még születésed előtt találtak egy biztonságos zugot San Francisco peremén, ahol háborítatlanul tölthetted gyermekéveidet. Különösen szerencsés vagy, mert a fajtársaiddal szemben, neked soha nem kellett megtagadnod nefilim voltodat, nem üldöztek és menekülnöd sem kellett. De minden jónak ára van. A lakás, ami biztonságos otthonodul szolgált az egész világot jelentette a számodra, az ajtón túlra sosem mehettél, nem voltak barátaid. Az ablakból figyelted a kinti világot, mesékből és képes könyvekből hallottál mindarról, amit az üvegen keresztül láttál. Alig töltötted be a 12-t, amikor halandó anyád megbetegedett és néhány héten belül elvitte a halálos kór. Onnantól még magányosabb voltál. Angyali apádat ritkán láttad, ritkán ment el hozzád, nehogy veszélybe sodorjon titeket és a nyomotokra akadjanak. Anyád halála után már csak egyszer láttad őt, utána soha többé. Számos dolgot tudtál már kisgyerekként is a természetfelettiről, az angyalokról, a démonokról és más lényekről, de arra, ami 20. életéved betöltése után következett, arra nem készített fel senki. Előtűntek angyali szárnyaid és különös dolgokat kezdtél tapasztalni, tárgyakhoz érve láttad a múltjukat. Pillanatokra csupán, épp csak képek villantak fel előtted, de láttad. Aztán pár hónappal később hatalmas vihar érkezett SF külvárosa fölé és szó szerint minden a földdel lett egyenlővé. Házatok pusztulása és dajkád halála után, kénytelen voltál életedben először elhagyni a "családi birtokot". Nehéz idők következtek számodra, egyedül kellett boldogulnod a nagyvilágban. Még az első házon kívül töltött estéden szerencsétlenségedre belefutottál egy démonba, aki épp áldozatra vadászott. Az alvilági birtokába jutott egy főzet, mindenképpen tesztelni akarta valakin hatékonyságát, mielőtt élesbe is bevetette volna. Te pedig pont kapóra jöttél, erőszakkal megitatta veled a löttyöt, ezáltal 10 évet elcsalt az életedből, így 10 éves önmagadra fiatalodtál vissza. Aztán sorsodra hagyott. Helyi utcakölykök találtak rád, akik befogadtak maguk közé, így egy nagyon rövid ideig velük laktál.
Néhány hete viszont újra fenekestől felfordult az életed, mikor mérhetetlen pusztítás söpört végig SF városán. Ezúttal nem csak egy városrész semmisült meg, hanem az egész település...

Kapcsolatod Asaliahval:
Ismerte apádat még régről és a titkát is. Segített titeket a rejtőzködésetekben. Többször meglátogatott benneteket és akkor is ott volt, mikor édesanyádat ágynak döntötte a betegség. Az utolsó percig ápolta és mellette volt. Ezért talán ő az egyetlen ismerősöd a szüleiden és azóta megboldogult dajkádon kívül.

Kapcsolatod Alastorral:
Alastor jelenleg Asaliah-val lakik, és miután az angyalnő befogad, te is a lakásba költözöl. Te fogsz a leviatánnak segíteni visszanyerni emlékei egy részét, apránként, fokozatosan, ezáltal neked is lehetőséged nyílik saját képességeid kiismerésére és erőd gyakorlására.

/Kicsit hosszúra sikerült a felvezető, de minden fontos dolgot összeírtunk, amit tudnod kell a karakterhez. A Pb Asaliah ajánlata, szeretnénk ha megtartanád, de ha mással hoznád szívesebben, meggyőzhetőek vagyunk 😉 A képesség adott, a későbbi plotok során fontos lesz.

Ha megérkeztél, dobj ránk egy pm-et. 😎 /
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2