Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Az orosz határ közelében •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 02, 2020 9:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Belphegor


Kedvesem szavai nem igazán hatják meg fivéremet, inkább csak még dühösebb lesz tőle. Fújtatva villan a szeme, majd felhorkant.
-Persze, mert te vagy a pro és a kontra... Pont ezért került bajba Belphegor is melletted... Mert olyan hű de nagy fogalmad van arról, hogy milyen lovasnak lenni. Nekem ezt nem adod be Belial!-vicsorogja, bennem pedig felidéződik a kép amikor Lucifer elkapott... Nem kérte tőlem senki, hogy legyen ott... Nem Belial hibája, akkor én b@sztam el, de rendesen. Megszólalhatnék ez ügyben, de nem teszem, inkább kivárom, hogy a két démon miről is fog diskurálni, bár a láda eltüntetős téveszmét igyekszem gyorsan a szőnyeg alá söpörni.
-Honnan tudjam hogy lehet, mikor úgy kellett vissza mennem?! Nincs szuper látásunk a képességeink repertoárjában...-undokul felel még mindig, legszívesebben azonnal képen törölném. Szerencsére Kedvesem is biztosítja afelől, hogy a ládika nincsen nálunk. Nievent említi, a lányt aki akkor este fivéremmel érkezett a buliba.
-Valószínűleg őt is csak addig érdekeltem, míg kihasználható voltam az erőmet illetően. Nézd csak meg... a saját húgom nem keresett...-bök felém a fejével, az újabb kérdésre csak rázza a fejét. Nem tudja hol van Nieven. Az én figyelmem nem kerüli el, hogy Belial körbe pillant, hátha a közelben leselkedik a nő. De én biztosra veszem, hogy Beleth full egyedül van. Őrült módjára beszél velünk, mint aki már búcsút intett a józan eszének is. Mocskos módon beszél velem, Belial erejére hajt és nem válogat semmiben sem. Mivel a pisztoly által lőtt seb nem a vártként alakult, így tőrét immár belém mártja, kezd akkor a kisebbel, tehát a saját húgával. De már rég felkészültem erre az esetre, bár még akkor mikor ő javában lovaskodott. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap, de nem sejtettem, hogy ilyen korán. Mégsem hátrálok meg, miután oldalamba szúr hamar fordítok a felálláson s perdülök vele szembe, hogy mihamarabb pontot tehessek a végére. Szó szót követ, vágás vágást, majd megelégelem a dolgot és Beleth hamarosan egy lyuk fogja lesz, oda szorítom be egy rövid időre, remélve, hogy jobb belátásra téríthetem, ám nem sokat érek el vele, taktikát váltva hergelem addig, míg ki nem tör a földből és nekem esik, súlya alatt a hóba kerülök én is, ám már felkészülten várom őt, amint újra levegőt kap a tüdőm, úgy emelem felé a kezem és mélyesztem ujjaimat a szemeibe, hogy kifolyassam azokat, elvegyem tőle a világot és örökre megvakítsam, mert a szeme már nem fog visszanőni a helyére. Vadul csapkod maga előtt, majd mar bele a hajamba, ezzel pedig ráborította az olajos flakont arra a bizonyos tűzre. Szavait szinte nem is hallom, feldühít ahogy hajamban érzem az ujjait.
-Nos, hidd el, több kincset fogtam, mint f@szt! És igen, ellened! Nem érdemled meg, hogy akár egyetlen további percet is a pátyolgatásoddal töltsek!-sziszegem fagyosan ahogy tenyereim forrósodni kezdenek. Ráfogok Beleth kezére és összeroppantom kézfejét, miközben a bőrömből áradó hővel olyan érzést keltek benne, mintha leolvasztanám csontjáról a húsát.
-Tudod milyen testvér vagyok? Olyan akit Lucifer teremtett! Olyan aki csak elméletben a testvéred! Ugyanakkor teremtődtünk, de sokaknak igaza van! Mi nem emberek vagyunk!-dünnyögöm unottan ahogy ő ordít a fájdalomtól. Ujjai eleresztik a hajamat, így amíg kezét szorítom egy könnyed mozdulattal fejelem meg újra, szabad kezemmel taszítok egyet rajta és lelököm magamról.
-Megöllek!-hörgi magán kívül ahogy kezét szorongatja, hogy csillapodjon valamennyire az égető érzés.
-Tudom, próbálkozz csak.-könnyed hangon térdelek fel és egy jól irányzott balossal fektetem ki a hóba, nem hagyok neki időt a reagálásra. A következő mozdulatommal ugrok rá és újabb csapást mérek arcára. Öklöm keményen csapódik arccsontjának de nem tudni, hogy az én kis kezem reped, vagy az ő csontja adja meg magát egyre sokasodó ütéseim közepette. Nem számolom csapásaimat, egyik a másik után érkezik, míg végre fivérem is felocsúdik a döbbenetből, de ekkor már nem csak szemgödrei véresek, hanem az arca, a szája... A következő ütésemet védi, nem tudom hogy csinálja, de markomra fog rá és állít meg a lendületben ezzel együtt hátra is taszítva engem, nem engedi el a kezem, feltolva magát még segíti esésemet, így ahogy kezemet tartja könyökömet erős csapás éri ahogy én fekszem hanyatt hóban. Hirtelen számolom a csillagokat amik szemem elé táncolnak, majd szabad kezemmel védem az első ütését, aztán a másodikat is, végül tőrömet fordítva az ökle elé, vágok bele húsába. Meleg vére azonnal az arcomra folyik, én pedig felnevetek. Ó Beleth! Már régóta nem szarral gurigázunk! Bár csak meg tudnám állítani, bár hallgatna a szép szóra... De nem, benne él a démon, így az enyém sem szunnyadhat. Vagy én, vagy Ő, nincs mese!

Zene: Northern Wayfarer
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 01, 2020 9:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Beleth halála
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
"Mert te azt olyan jól tudod, hogy ki lehet lovas és ki nem." morogja felém sértetten.
-Teremtésem óta lovas vagyok, igen, azért van róla elképzelésem. - dörgölöm az orra alá válaszként. A démon szemmel láthatóan rendesen elrugaszkodott a realitás talajától. Valahol értem, hogy vissza vágyja azt, amit elvesztett. Az is rendben van, hogy megkísérli valamilyen módon visszaszerezni, bár jelen esetben enyémet bitorolná el és azzal pótolná. Irigységtől és kapzsiságtól elvakultan mégis megfeledkezik egy fontos dologról, az erőviszonyok felméréséről. Komolyan azt hiszi, van esélye ellenem? Őszintén nem tudom miben bízik váratlan feltűnésével, de ha sikert remél, úgy csúfos kudarc éri majd. Elismeri vagy sem, meggyengült. Mégis, hogyan szándékozik engem legyűrni és elorozni tőlem a Viszály erejét? Ha az volt a legjobb ötlete, hogy belém ereszt néhány angyalpengéből készült golyót, akkor jobb, ha már most feladja. És akkor még itt van mellettem Belphegor is, aki közelharcban jártas és a tőr forgatását is kétségtelenül magas szinten űzi. Mióta elkezdett foglalkozni mágiájával, sokat erősödött.
Belethet figyelemmel kísérve felmerül bennem egy kérdés, miért nem a láda felnyitásával foglalkozik helyettünk. A válasza kissé meglep.
-Eltűnt? Az meg hogy lehet? - kérdezek vissza. Új infóként ér a hír a varázsdoboz eltűnéséről. Belphegor eközben felháborodik a vádakra, miszerint mi vittük volna el. Arra sem emlékszem, hogy jutottunk ki arról a helyről.
-Nincs szükségem sem a dobozra, sem halott öcsém erejére. Miért vittem volna bárhova azt az elátkozott ládát? - kérdezek vissza, miközben kedvesemben is hasonló kérdés fogalmazódik meg.
-És Nieven? Ő nem tudja, mi lett Gressil ajándékával? - tudakolom, hiszen sem Belphegor, sem én és a jelek szerint Beleth sem tudja, mi lett annak a nyavalyás doboznak a sorsa. Rajtunk kívül pedig csak pártfogoltja tartózkodott még ott.  
-Egyáltalán hol van most? - pillantok gyorsan körbe feltételezve, hogy a démonnő is vele van. Nem zárom ki annak lehetőségét sem, hogy a lány valahol a közelben bujkál, és minket figyelve arra vár, hogy Beleth jelet adjon a támadásra. Ám a környék nyugodt, nincs nyoma annak, hogy rajtunk kívül más is lenne itt, néhány erdei állatot leszámítva persze.
Nagyon úgy tűnik, bizalmasom fivérét már nem érdekli sem a ládika, sem a benne elzárt lovaserő. Zavart elméje mélyén már döntött, a Viszály Lordjának hatalmát akarja. Már nem csak hatalmat akar, de látva húga reakciót úgy sejtem, fájdalmat akar okozni Belphegornak is. A két testvér egymásnak esik, másodpercek alatt heves adok-kapok harc alakul ki közöttük és mindketten bekapnak pár komolyabbnak látszó sebesülést. Ennek ellenére egyikük sem áll le. Párbajukat távolabbról figyelem leszorítva golyó ütötte vállamat, de úgy látom, kezd lassan elállni a vérzés. Hirtelen egy fém száguld felém, bizalmasom ismét aggodalmasan felsikolt, ami újabb gúnyos mondatokat csak elő fivéréből. Beleth túl sokat foglalkozik húgához kötődő viszonyom felnőtt jellegével. És míg azzal foglalkozik, hogy démonhúga a "farkamra ült", észre sem veszi, hogy megnyílik alatta a föld Jobb Kezem mágiájának hatására. Beleth arcára kiül a meglepettség. Zavarát még méterekkel arrébb is rendkívül jól látni. Bizalmasom nem ereszti szorult helyzetbe került fivérét, inkább még erősebbre fogja a föld ölelését. A démon fájdalmában felüvölt és igyekszik kiszabadulni, miközben Belphegor cselekvésre készteti. Minden kimondott szavával hergeli a férfit. Néhány küszködéssel teli perccel később Beleth kijut a gödörből és az összecsapás tovább folytatódik. Felgyorsulnak az események, miközben a két testvére egymással viaskodik, a kemény szájharc sem marad el. A démon újra élesen felordít, mikor húga ujjaival a szemgödrébe váj és kinyomja mindkét szemét. Vastag sötét vércsík folyik le arca mindkét oldalán, szüntelen üvöltéssel kapkod maga elé és világtalanságában Belphegor hajába kap. Ujjai azonnal marokra fognak, amint megérzi a tincseket tenyerében.
-Te r*banc! Mi lett belőled? Ellenem fordulsz? Milyen testvér vagy te???? - rángatja meg a démonnőt azzal a szándékkal, hogy a földre vigye, de csak annyit sikerül elérnie, hogy néhány tincset kitépjen a nő fejbőréből.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Dec. 01, 2020 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Belphegor


Bosszantó, hogy végül nem érjük el célunkat, pedig már jobb szeretnék otthon lenni, főleg így, hogy Beleth állja az utunkat, ráadásul ilyen őrült módjára. Ócsárol és szavaival bánt, nem is tudja mennyire, mintha elmentek volna neki otthonról. A szép szó immár nem használ, hiába próbálom rávezetni, hogy segíthetnénk neki, ő őrjöngve adja tudtunkra valódi szándékát. Viszály hatalmát akarja és vele együtt engem visszakapni. Hát nyilván ez nem így működik. Nekem jó helyem van Belial mellett. Már ez az én életem... Neki is kellene élnie a sajátját. Figyelem ahogy Viszállyal is mennyire durván beszél, az pedig, hogy pisztolyt fog ránk csak a hab a tortán. Ám amint lehetősége nyílik rá rögtön célba veszi Kedvesemet és nem sokkal később lő is. Szerencséjére talált, de nem életveszélyesen, Démonom mégis vérzik, így bátyám végül a hóban végzi elterülve. Belialhoz sietek és remélem tényleg nem komoly a sérülése. Beleth mégis ismét lőni készül, ám mivel nem sikerül neki, úgy csak Imádott Főnököm szavai repülnek felé ismét.
-Hát persze... mert te azt olyan jól tudod, hogy ki lehet lovas és ki nem. Na ne röhögtess!-horkan fel Beleth ismét ahogy összeszedi magát a fehérségből és feláll, hogy farkasszemet nézzen velünk ismét.
-A ládát elvitték, visszamentem, nem volt már ott! De te biztosan tudod ezt! Te voltál, igaz?-sziszegi villogó szemekkel, megremeg a szám dühösen és mély levegőt veszek.
-Hát elmész te a pokolba Beleth! Szerinted Belialnak minek kellene egy láda? Bocs, de szerintem örültünk, hogy vége lett annak a szarságnak! A te hibád volt amúgy is!-csattanok fel, ám ekkor ikrem már felcukrozta magát annyira, hogy erejét is latba vesse, pillanatok alatt hóvihart kavar körülöttünk, majd eztán egy váratlanul kerül mögém és tőrét mélyen belém mártja. Elpattan az utolsó idegszálam is, eddig megpróbáltam kedves lenni, hát eddig tartott! Hátra rántom fejem és koponyám összekoccan az övével, megfordulva veszek fel olyan helyzetet amiből rögtön támadást tudok indítani, szeretném minél távolabb juttatni Belialtól, hogy még véletlenül se vehesse célba, mindketten adunk és kapunk is a fémek hangját messzire hallani a csendes kora estében. Kérdéseire nem felelek, ám mikor újabb szúrás ér nem sok hiányzik, hogy felkiáltsak. Mérgemben igyekszem tőrét kirúgni a kezéből, de talán túl sokat hezitáltam, ő elhajítja a fegyvert egyenesen Belial felé.
-Neee!-fordulok a dobás irányába és épp elcsípem ahogy Kedvesem elkapja a felé repülő fémet.
-Belphegor, te már nem is démon vagy... Ráültél a f@rkára és így nyávogsz ha baj érné? Szánalmas!-suhanó hang árulja el, hogy Beleth felém mozdul, szavaira rándul az arcom de még épp időben fordulok meg ahhoz, hogy ne kaphasson a hajamba, elhúzódok a mozdulat elől, egyetlen pillanatra hunyom be szemem ahogy összpontosítok és sarkamat a földbe szúrva nyitom meg Beleth alatt a talajt.
-Persze, azt pedig elfelejtetted bátyám, hogy egy Lordttól tanulni is lehet.-sziszegem most én ahogy csapdába esett önmagához leguggolok, ugyanis figyelmemnek a hozománya egy mély gödör lett amiből bátyám csupán válltól felfelé látszik ki.
-Való igaz, hogy nem kedvelem a démoni erőimet, de igen is a pokol szülötte vagyok, Lucifer ugyanúgy teremtett, mint téged vagy Belialt! De nőből is vagyok...-hajolok egész közel az arcához, szabad kezem ökölbe szorul, így a méretes lyuk rohamosan húzódik össze Beleth körül, a szorító érzésre bátyám felüvölt. Ajkára helyezem mutatóujjamat és démoni vigyorral figyelem az arcát.
-Ha bántani próbálod akit szeretek, akkor neked sem kegyelmezek!-suttogom oldalra billentett fejjel és felállok tőle.
-Gyere, mássz ki onnan! Legyen ennek vége itt és most!-utasítom ujjaimmal csettintve, sürgetve őt, hogy akkor tegyen is valamit.
-Te vagy a szánalmas Beleth!-teszem még hozzá fújtatva, remélve, hogy felhergelem annyira, hogy kimásszon a gödörből és nekem essen. Nem is kell sokat várnom, második próbálkozásra csatakiáltással ugrik nekem ikrem. Én pedig már várom, csettintésem nyomán két apró tűzgolyó gyulladt mutató és középső ujjamon, testvérem vetődésének súlya szemmel láthatóan le fog vinni a lábamról, de én pont erre készülök, vállaimba mar és dönt maga alá a hóba, súlyától egy pillanatra kiszalad belőlem a szusz, de szemeimet végig az arcán tartom.
-Egyszerű Belphi, akkor először te halsz meg, aztán meg Belial. Probléma megoldva. Legalább nem kell majd közénk állnod.-fröcsögi a szavakat de a következő pillanatban már ujjaimon a gömböcskékkel vágok felé, szemeit célzom és találok is. Csakhamar üvöltve enged el, de én megkapaszkodom húsában és ahogy felülni próbál, úgy ránt magával.
-Sokat dobnak a történeten az apró részletek... Mi, miért, hogyan történik!-mondom ki könnyedén ahogy testvérem szemeit kinyomom. Őrjöngve kap felém és markol bele a hajamba. Ó, bár ezt ne tetted volna...!

Zene: Break Me Shake Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 30, 2020 9:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Beleth halála
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hazavezető utunkat egy váratlan akadály keresztezi Beleth személyében. A démon határozott szándékkal tette meg ezt a hosszú utat és addig egészen biztosan nem tágít, mig célját el nem érte. A Viszály lovasának erejét akarja elvesztett sajátja helyett és Belphegort. Azt hiszem elég nyilvánvaló, hogy egyikről sem mondok le önként. Beleth nem válogat a mondandójával, látom bizalmasomnak rosszul esnek fivére bántó szavai. Ennek ellenére próbálja jobb belátásra bírni, de az irigység és a hatalom iránti vágya erősebb, mint a józan ész. Ritkán látni, hogy valaki ennyire sóvárogjon a feljebb jutásért. Őt figyelve az a gondolat üt szöget a fejemben, hogy emögött több lehet, szokványos démoni ambíciónál. Az a megérzésem, hogy Beleth állapotának köze van a dobozhoz. Az egykori Halál hamar fegyvert ránt és nem kell sokat várni, hogy elgördüljön az első, engem célzó lövés. Olyan gyorsan történik, hogy épp csak arrébb lépni van időm, így a lövedék "csak" a vállamat éri. A lövéssel egyidejűleg sikolt fel kedvesem is, szinte el is nyomja rémülete hangja a fegyver dörrenését is. Azt nem látom, ahogy bizalmasom lábaival mellkason rúgja testvérét, már csak arra fordítom oldalra a fejem, hogy a támadóm a földön hever elégedetlen nyöszörgések közepette. Leszorítom a sebemet, elég rendesen vérzik hála az égi fémből készített golyótól, de gyorsan eltávolítom magamból, így hamar a gyógyulás útjára lépek. Beleth dühösen veszi tudomásul, hogy első kísérletét elvétette, még mindig élek. Nem tudom magamban tartani gúnyos gondolataimat, ezért megosztom vele, mit is gondolok elbaltázott próbálkozása után. "Kussolj el! Nem tudsz te semmit rólam!" üvölti szinte már őrjöngve és újra rám emeli a pisztolyát, azonban az nem ereszt magából több ki golyót. "Az enyém volt az ereje! Engem illet!" A démon viselkedése már-már hisztérikusan hat, ahogy bizonygatni próbálja, bizony ő felel öcsém haláláért. Leginkább egy elkényeztette kölyök képe idéződik fel előttem, akitől elvették a játékát és most épp nagyon morcos.
-Nem kell tudnom rólad semmit, hogy lássam, hogy nem vagy lovasnak való. - hangzik tőlem egy újabb őszinte gondolat. Így semmiképp sem.
-Nézz csak magadra...kifordultál magadból. - bökök felé fejemmel. Ha egy percre visszaemlékszik közös utazásunkra, eszébe juthat, mint mondtam neki a lovasokról New Yorkból New Orleans felé tartva. Amelyik démon képes egy lovast kiütni a nyeregből és megszerezni annak erejét, az méltóvá válik rá, hogy be is töltse azt. Nem fejtettem ki jobban akkor, de magától értetődő, hogy egy ilyen erőt meg is kell tudni tartani. Ez talán sokkal démont próbálóbb feladat, mint elorozni mástól a hatalmat. Övé volt, igaz, de elvesztette, innentől nincs miről beszélni. Ám akad még egy dolog, ami nem világos a számomra.
-Mondd csak, miért nem próbálod inkább a ládából előcsalni Gressil erejét? Sokkal egyszerűbb dolgod lenne...- nem kell nagy logika, hogy kitaláljuk, hová tűnt Beleth ereje. Még élénken élnek bennem a bulihelyiségben töltött pillanatok, amikor minden sötétségbe borul, ő pedig kétségbeesetten ordibál a sötétben a Halál erejét emlegetve. Mielőtt választ kaphatnék, a démon Belphegor mögött terem és tőrét húga testébe mártja, bordái közé szúr, miközben tettét gonosz kacagás kíséri. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Beleth átok hatása alatt áll. Jobb kezem nem hagyja magát és durva sebesülése ellenére azonnal ellentámadásba kezd. Eszembe jut, hogy közbe lépjek, de hamar rájövök ez egy testvérek között folyó harc, amibe jobb most nem beleavatkozni. Így segítő szándékomat meghagyom arra az esetre, ha Belphegor kerülne hátrányba. Természetes, hogy nem fogom hagyni, hogy megtébolyult bátyja életét vegye. Pillanatok alatt ölre menő tőrpárbaj bontakozik ki kettőjük között, hol egyikük, hol másikuk szerez újabb sebeket. Tanácsadóm megkísérli kirúgni fivére kezében lévő tőrt, de az még azelőtt felé hajítja, hogy ez sikerülhetne. A penge egyenesen felém süvít a levegőbe, de elkapom, mielőtt a fém a nyakamban landolna.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 30, 2020 6:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Belphegor


A gondolat, hogy ismét csak kettesben leszünk jó érzéssel tölt el, gondolatban már meg is tervezek pár dolgot, amiben egy közös főzés is lehetne, az új konyhát még ki sem sikerült próbálnom rendesen, ez valahol bosszant. De gondtalan ötleteléseimet furcsa érzés szakítja félbe sajnos nem csak érzés, hamar kiderül, hogy valóban követnek minket, így sajnos utunkat félbe kell szakítani, a szabotáló pedig nem más, mint tulajdon bátyám. Egy pillanatig azt hiszem csupán beszélgetni akar, de hamar tudtunkra hozza, Ő bizony baljós szándékkal állta utunkat, teljesen ki fordult magából, úgy beszél velem, mint eddig soha. Bántóan hatnak szavai, egyáltalán nem tetszik. Belial osztja véleményemet, Beleth jelenleg nem önmaga. Azt tudakolom, hogy mit is akar pontosan, de amint közli a pontosat elborzadok rajta. Ezt nem mondhatja komolyan! Fegyvert ránt és megcéloz vele, óvatosan lépdelek el Kedvesem mellől, miközben csitítani próbálom a tébolyult démont. Mióta elvesztette erejét egy teljesen más Beleth áll előttünk. Semmilye sem maradt és én sem vagyok mellette. Bízom szavaim erejében s egy villanásnyi időre ismét kisimul az arca, de az irigység minden porcikájába beleköltözött. Közli, hogy búcsúzzak el Lordomtól, majd a másodperc tört része alatt célozza be Kedvesemet.
-A húgommal együtt!-köpi Belial felé a kiegészítést és húzza meg a ravaszt. A pisztoly hangjával együtt hallatszik sikolyom is, nem hiszem el, hogy a testvérem ezt tette! Fagyos indulattal lépek közelebb hozzá és talpalom mellkason, hogy elterüljön a hóban.
-Gyűlöllek!-ordítom mielőtt Belial felé fordulnék, hogy szembesüljek mi történt a lövés hatására. Kedvesem sötét színű vére csordogál a vállánál, szerencsére lábain áll és amint távolítja magából a golyót szóra is nyílik szája. Mire első mondandója végére ér, már ismét mellette állok. Míg Viszály kérdésekkel bombázza az egykori halál lovasát, addig fivérem feltápászkodik a földről és újfent Belialt célozza meg, de hiába húzza meg a ravaszt, a pisztoly immár nem dördül el. Pedig rándult a testem, hogy Belial és a golyó közé álljak.
-Kussolj el! Nem tudsz te semmit rólam!-sziszegi fenyegetően miután elhajítja fegyverét, villódzó szemekkel szorul ökölbe a tenyere és gerjeszt maga körül szélvihart.
-Én öltem meg Gressilt!-emelkedik hangszíne amint a szél felkavarja a havat immár körülöttünk is.
-Az enyém volt az ereje! Engem illet!-mintha a szél továbbítaná a hangját, egyre zavaróbb, aztán egy pillanattal később eltűnik a szemünk elől, hogy aztán mögöttem jelenjen meg ismét, bordáim közé nyomja pengéjét, a tökéletesen munkált tőr úgy szalad át felsőruházatomon, mint a kés a vajon. Felnyögök az érzésre és fülem mellett érzem Beleth leheletét.
-Hidd el húgi, Belial rosszabbul fog járni.-gonosz kacagás hagyja el száját ahogy kijátja belőlem a fémet. Oda kapom szabad kezem, de csak egy másodperc erejéig.
-Reméltem, hogy megtanultad Tunridánál, hogy nem érdemes velem szarakodni.-lehelem és hátra vetem fejem, durván megfejelve őt. Egy pillanat alatt fordulok vele szembe és balomból vágásra fordítom tőrömet.
-Nem te fogod eldönteni hol van a helyem! Már nem rendelkezel mások életével!-egyre mérgesebb és dühösebb vagyok, kezem lendül és vállát célozva vágok egyet rajta. Lábaimmal szorosan lépek mellé, hátrálásra késztetve, pillanatokon belül tőrpárbaj alakul ki köztünk.
-Miért? Miért véded annyira? Neki kellene téged... Hát nem erről szól ez az egész?-észreveszi ő is és én is, vágásaim sokkal precízebbek, mint eddig bármikor. Következő vágását a markolattal hárítom és lököm fel kezét az ég felé.
-Nyugodj meg Beleth!-kérem őt újra, de míg szándékot nem látok tőle, addig én sem veszek vissza. Kérdéseit figyelmen kívül hagyom, tisztában vagyok, hogy nem kell Belialt megvédeni, erőben, rangban is felettem áll, a tudása pedig jóval több, mint a kettőnkké összesen.
-Válaszolj Belphi! Miért?-követeli testvérem és gondolataim miatt a szúrása is talál.
-A francba már!-támasztom ki magam és közénk emelem a lábam, hogy kirúgjam kezéből a tőrt, ha sikerül, ha nem sikerül, úgy Beleth elhajítja a pengét Belial felé.

Zene: Break Me Shake Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Beleth halála
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Valóban eseménydúsak voltak a napjaink. Szinte már csak halvány emlék a nyugalomban töltött cipusi idő. Ezért szándékomban áll NO-ba visszatérve néhány napot "semmittevéssel" tölteni. És szinte magától értetődő, hogy ezt Belphegorral együtt képzelem el. Talán végre jut időnk kipakolni a dobozokból is, amik hegyekben állnak azóta, hogy átcuccoltunk az új lakásunkba. Kedvesem visszakérdez, mire sunyi mosolyként érkezik tőlem a felelet. Még szép, hogy ketten elleszünk. A velünk osonó, minket kémlelő "árny" egyszer csak alakot ölt, nem kis meglepetést okozva ezzel. Ha bárkire is tippeltem volna, ki tart bennünket szemmel, egészen biztos, hogy Beleth nem lett volna közöttük. Nem is leplezzük megilletődöttségünket váratlan feltűnését látva. Ám a meglepettség gyorsan gyanakvásba fordul át, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy jövetelét rossz szándékok vezérelik. Mindkettőnk számára azonnal lejön, hogy a férfi nem önmaga. Kedvesem közelebb húzódik hozzám és halkan, suttogva formálja szavait. Ennyi is bőven elég, hogy Belethben tovább erősödjön a harag. A rangfosztott lovast válaszra sürgetem, de ő inkább személyeskedő megjegyzéseket tesz húgának és a kettőnk közötti viszonyt becsmérli. Irigység érzése hatalmasodik el felette. Végül megadja a választ, azt akarja, ami Belphegoré, ami a miénk. "Hatalmat akarok! Rangot" adja tudtunkra, miközben előrántja fegyverét. A démonnő megrémül és azonnal megpróbálja fivérét lenyugtatni, nehogy valami bődületes őrültséget kövessen el. Valahol megértem Beleth reakcióját. Nem rég még az elit része volt, most pedig egy rangtalan senki. Legalábbis ő egészen biztosan ezt gondolja magáról. Főbűnig jutott a ranglétrán, mikor szert tett egy még nagyobb erőre, ezt elvesztve pedig rangtalanként a hierarchia alján találta magát. Kellemetlen egy helyzet és végtelenül bosszantó lehet. Fogalmam sincs, hogy húzta csőbe Gressilt és kaparintotta meg a Halál erejét, hiszen hiába kérdeztem többször is, soha nem adott rá egyenes választ. Bárhogy is, elorozott hatalmát nem élvezhette sokáig, monthatni épp csak belekóstolhatott a lovassággal járó előnyökbe. Tekintetem csak még gyanakvóbbá válik, mikor a fegyver csöve rám szegeződik. Szóval így állunk.
-Az én helyemet akarod. - mondom ki a nyilvánvalót farkasszemet nézve a pisztolycsővel. Ha kezei közül kicsúszott a Halál lova, megteszi a Viszályé is? Soha nem láttam még démont, akit ennyire kifordított volna magából a rangvesztés. Úgy érzem itt többről van szó. És van is elképzelésem mi állhat a háttérben, de nem érkezem kifejteni gondolataimat, mert hirtelen változik meg minden. Belphegor egyre idegesebb, mégis igyekszik higgadt maradni és jobb belátásra bírni tébolyult bátyját, aki mit sem törődve húga szavaival, angyalpengével töltött fegyverével rám lő. Rám lő és célt talál. Vállamba fúródik a golyó, kulcscsontomban elakad, így nem halad át rajtam. Összeszorítom a fogom és kezem azonnal a vállamra kapom. A fájdalom és testemből szivárgó szurokszínű vér mennyisége azonnal elárulja, mennyei penge éget, a töltény egészen biztos abból készülhetett. Veszek egy mély lélegzetet, aztán még egyet. A telekinézis képességét használva, kezem határozott mozdulatával szakítom ki a húsomba fúródott fémdarabot.
-Lelősz? Ez komoly? Így akarod elvenni a rangomat...a hatalmamat? - kérdezek vissza vérző sebemre fogva, majd elnevetem magam. Micsoda amatőr húzás. Kezdem azt gondolni, talán nem is ő állította félre az öcsémet, hanem valaki más és a Halál lovasának ereje csak úgy az ölébe pottyant. Hiszen mi másért titkolná el, hogyan történt pontosan a rangcsere? Bármelyik másik démon két pofával dicsekedne, de ő titkolja, mintha szégyellnie kellene vagy...mintha fogalma se lenne, hogyan is történt Gressil megbuktatása.
-Ez elég szánalmas egy kísérlet volt. Nyugtass meg, hogy Gressilnél nem ezzel próbálkoztál. - pillantok bizalmasom testvére felé. Idegesen rántja újra rám a pisztolyt és húzza meg a ravaszt, kattan is egyet, de a fegyver nem sül el. Mérgesen, káromkodva próbál lövedéket előcsalni belőle, de olybá tűnik ez a darab csúnyán besült. Idegességében messzire hajítja.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 2:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Belphegor


Egész kellemesen telik utunk, bár sokat kell sétálnunk addig, míg vissza idéznek minket hazáig. Bár nem túlzottan bánom, Belial oldalán csak úgy repülnek a méterek. Könnyedén beszélgetünk miközben belé karolva élvezem a nyugodt tájat.
-Rendben, akkor elleszünk ketten? Vagy én is hagyjalak magadra?-kérdezek rá vidoran miközben tovább gyaloglunk, a táj békés, mégis egy idő után furcsa érzésem lesz. Figyelnek minket! Most azonban Belial is érzi, kérdését csak én hallom, feszültté válok mellette, és tőrt ragadok ujjaim közé.
-Igen. Érzem!-suttogom és hamarabb meg tudjuk ki oson a nyomunkban, mint azt szeretnénk. Egyszerre ejtjük ki Ikerbátyám nevét, Beleth szavai indulatosan csengenek, tekintete dühös, zavarodott. Egyáltalán nem örülök neki, hogy most látom! Azonnal szó váltásba kerülök bele, speciel bosszant ez a stílus tőle. Ugyan az az érzésem, mint minkor ismét egymásra bukkantunk, amikor nagy sokára elárultam neki, hogy miért Belial mellett van a helyem. Hogy az erőm... Aljas módon köpi felém a szavakat, tudatában annak, hogy mennyire rossz valahol számomra, hogy egyedül Viszály mellett tudok úgy gyógyulni, ahogy egy démonnak normális esetben szükséges lenne. Osztozom az energiáin. Igen és élvezem a szövetségünk nyújtotta előnyöket, de ez az enyém, önként mentem bele, vállalva a kockázatot, ha túlságosan is vakmerő Főnököm feldobja a talpát, már nem lesz olyan erős soha, mint Vele együtt! Belialal azonos véleményen vagyunk, valami nem kerek Belethnél. Köztünk cikázik fivérem tekintete, mintha valamit keresne s szinte azonnal támadófelületet adok neki azzal, hogy közelebb húzódom Lordomhoz.
-Nocsak nocsak, hugicám... Mégis elérted amit akartál? Nem is volt olyan nagy kamu az a gyűrűs sztori. Szánalmas vagy! A tested is oda adtad neki?-lép felénk fenyegetően, karjaimon felállnak a szőrszálak ahogy rájövök, Beleth többet akar, mint pusztán szavaival bántani. Nem reagálok neki, inkább kérdezek, az érdekel, hogy mit akar, mondja ki nyíltan és tegyünk pontot az ügy végére. Ám kérdésemre kitérő kérdéssel felel. Ő nem ilyen volt! Tény, hogy haragudott rám, de aztán megbeszéltük... Most mégis, irigyen tekint kettősünkre. Megfeszülnek lábizmaim ahogy mellettem Belial megszólal, Ő is válaszokat szeretne, bátyám hirtelen kapja felé tekintetét, majd ádáz vigyor ül ki képére.
-Azt akarom ami a tiétek. Hatalmat akarok! Rangot.-sziszegi fenyegetően és egy másodperc töredéke alatt rántja elő lőfegyverét.
-Beleth!...-szólítom meg finoman és fejem ingatom, tőrömet csuklóm felé fordítom és figyelem ahogy Belialról ismét rám siklik égkék írisze.
-Beszéljük ezt meg... Nem vagy önmagad! Segíthetek!-nyújtom felé óvatosan szabad kezemet. Látom ahogy a dühtől megremeg egész teste, csupán egy pillanat kell neki ahhoz, hogy felhúzza a pisztolyt és rám célozzon vele.
-Elég volt a beszédből Belphi! Ha nem cselekszel mondjunk búcsút szépen.-váltanak sötétre a szemei ahogy a ravaszra kulcsolja mutatóujját. Oldalt lépek, el Belialtól, esélyt sem adva arra, hogy véletlenül Őt célozza meg hirtelen helyettem.
-Ikrek vagyunk... Ott van az a plusz benned ami belőlem hiányzik... Kell nekem!-szűri fogai között ahogy követi mozdulatomat.
-Igen, ikrek vagyunk.... Pont ezért kellene, hogy meghallgass! Nem kell ezt csinálnod, történhet másképp!-halkítom le a hangom tenyerem továbbra is felé tartva.
-Tedd le a pisztolyt Beleth!-lépek felé egyet, egy pillanatra meglátom szemeiben a habozást és remélem, hogy úgy tesz ahogy én akarom.
-Mondd szépen, viszlát Belial!-hallatszik fagyos hangja ahogy erősebben tartja a fegyvert és elmozdítva rólam a csövet Kedvesemet veszi célkeresztbe és már csak a lövés fülsértő zaja keveredik sikoltásommal, nem tudok olyan gyorsan reagálni, mint kellene, de a következő lépéssel mellkason rúgom bátyámat aki így elterül a hóban, sarkon perdülök és felkészülök a legrosszabbra, hogy Viszályt vajon hol találta el a bátyám.
-Belial...-remeg meg a hangom ahogy tekintetét keresem, remélve, hogy nem a földön fekszik épp egy halálos sérüléssel a testében. Végig fut rajtam a hideg és egyúttal sötét szívembe beférkőzik a harag is egy pillanat alatt. Megölöm Belethet!

Zene: Break Me Shake Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 9:12 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Beleth halála
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Teljesítettünk, amiért ide jöttünk, így a következő nap reggelén vissza indulunk New Orleansba. Az orosz határig kell eljutnunk, onnan már csak egy idézés hazáig. Nem kis távolság így sem, ami előttünk áll. Ránk telepszik az éjjel, mire a ruszki határszélhez érünk.
-Az elmúlt napok izgalmai után örömmel vennék néhány nyugodtabb, semmit tevéssel töltött napot...mielőtt újra komoly dolgokba fognánk... - felelem egy kisebb sóhaj kíséretével, miközben fáradhatatlanul rovom a métereket. Órák óta a semmi kísér, csak a hófedte pusztát látni. Ám valami mégis megfogja időközben figyelmemet.
-Te is érzed? - kérdezem csendesen, szám alig mozdul kérdésemet elhagyva, szemem sarkából a terepet figyelem. Bizalmasom is nyugtalan és nem ok nélkül, egy pár mérföld óta érezni valaki követő tekintetét. De alakja rejtve van és most még a körénk ereszkedő sötét is segíti bujkálását. Kedvesem a tőréért nyúl és megtorpan mellettem. Ki van itt? kérdezném, de mielőtt szám szóra nyílna egy ismerős hang szól a fák közül, majd alakja hirtelen megmutatkozik.
-Beleth. - szinte egyszerre szűrjük ki fogaink között a démon nevét. A neki rendezett buli estéje óta nem láttuk őt, legalábbis én biztosan nem. Értetlenül ráncolom homlokomat. Beleth, mit keres itt? Miért settenkedik utánunk egyáltalán? Kavarognak bennem a kérdések, miközben gyanakodva figyelem őt és hallgatom száraz, kimért, érzelemmentes szavait. Valami nem stimmel vele. Ahogy kilép a fa lombjának takarásából az égbolt fényébe úgy válik számomra nyilvánvalóvá, hogy baj van. A tekintete zavaros, szemei haraggal, szavai irigységgel teliek. "Belphegornak mindig, mindenből a legjobb jár". Pillantása hol húgára, hol rám szegeződik.
-Azt látom én is...nem egészen önmaga. - súgom halkan. Nem ismerem olyan régóta kedvesem fivérét, de még nekem is feltűnik, hogy viselkedése nem a megszokott. Van okom azt gondolni a lovas ereje elvesztése miatt megzuhant egy kicsit. Még ideje sem volt kiélvezni lordi hatalmát, Gressil öcsém ládája elorozta azt előle. Kellemetlen helyzet, egyikünk sem számított efféle fordulatra. Belphegor nem kertel azonnal rákérdez jövetele céljára. És tulajdonképpen engem is érdekel mi volt számára olyan égetően fontos, hogy nem tudott vele várni, míg hazatérünk New Orleansba. De egyenes válasz helyett egy kérdést kapunk feleletként.
-Ne haragudj Beleth, erre nekünk nincs időnk. Sötét van, hideg van, mérföldek vannak mögöttünk. Mondd el mit akarsz és haladjunk. - sürgetem válaszadásra a rangfosztott démont, de nem remélek tőle semmi jót. Biztos vagyok benne rossz szándék vezette idáig és ahogy Belphegorral beszélt, ez csak tovább erősíti gyanúmat. Van is egy elméletem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 9:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Belphegor


Oroszországból hazafelé tartva Belialal könnyed beszélgetésbe kezdünk. Mióta Cipruson jártunk, sokkal közelebb érzem Őt magamhoz, mint eddig bármikor a hétezer év alatt.
-Mondd csak, mit fogunk legközelebb csinálni?-pillantok a démonra kíváncsian ahogy karom az övébe fűzöm utunk során. Vonzódom hozzá, jobban, mint bármikor. Talán még a halandók is megirigyelnék ragaszkodásomat. Az éjszaka korán elér minket, engem pedig ismét hatalmába kerít az érzés, hogy valaki figyel. Megfeszülök és óvatosan körbe pillantok. Egyáltalán nem tetszik nekem ez a dolog, egy pillanat alatt rántom elő tőrömet és meg is állok.
-Na szép dolog a bátyád ellen fémet rántani!-hallatszik a közelből Ikrem hangja. Arra kapom a fejem ám boldog mosolyom hamar tovaszáll, amint megpillantom őt. Mintha egy teljesen más démon lenne.
-Beleth!-lehelem alig hallhatóan, miközben sarkamon hintázok, pillantásom gunyoros arcára vetül, szemében megvetés tükröződik.
-Igen a bátyád, akit választanod kellett volna.-csattan élesen a hangja s kezei ökölbe szorulnak.
-Azt hittem ezt már megbeszéltük, elfogadtad az indokaimat.-szegem fel államat kihívóan, bár magam sem tudom mire a nagy arcom.
-Hát persze, Belphegornak mindig, mindenből a legjobb jár, még Viszály energiáin is osztozik.-affektál Beleth, majd határozott léptekkel indul meg felénk.
-Miért? Miért mindig neked a jó?-rivall rám, mire egyszerűen összerezzenek. Bátyám egészen közel csörtet, alig két lépésnyire áll meg tőlünk.
-Mit akarsz?-kérdezek rá óvatosan, bár nagy feleletre nem számítok tőle. Szeme villanása már nem sejtet semmi jót, s bár eddig lett volna időm a tőrömet elrakni, most már azt érzem nem lenne jó ötlet. Látszik rajta, hogy nem tetszik neki ahogyan ujjaimmég szorosabban fonódnak a markolatra.
-Szerinted mégis mit akarok?-kérdez rá ahogy köztem és Belial között cikázik a tekintete. Közelebb húzódok Kedvesemhez, épp csak annyira, hogy vállam a karjának feszüljön.
-Valami nem stimmel vele.-suttogom magam elé úgy, hogy Viszály még épp elcsípje a mondatomat.

Zene: Break Me Shake Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


* * *

Az orosz határ közelében - Page 2 Depositphotos_358995342-stock-video-stop-restricted-area-sign-in
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2