Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Terazod ~ death •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Terazod ~ death VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1070
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 26, 2020 8:00 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Terazod a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Terazod


☩ Történetem :
☩ Reagok :
6
☩ Rang :
Halál
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 8:59 pm
Következő oldal


Terazod

terazod
live slow, die whenever
kanon
700+


Karakter információ
Család -  A lovasokat tekintem-... csak viccelek. Hierarchia van, család nincs, de egyik sem szent és sérthetetlen.

Mi a beosztásod - Az apokalipszis - egyeseknek akopalipszis - negyedik lovasa, Halál.

Városod - New Orleans
lorenzo zurzolo
staff
démon
démon-lord

Karakter képességeinek leírása
A démonok lord szintű képességeivel rendelkezik, az ereje forrása pedig a kaszája, fegyvere és hű társa. Negyedik Lovasként megérzi másokon a halál szagát, amikor pedig eljön az idő, többet lát a lélekből, mint bárki más. Illetve látna, ugyanis manapság nem jön el az idő. Nincs begyűjtendő lélek, akit örök kárhozatra ítélhetne. Sosem tűnt még olyan hasznotalannak a Halál, mint napjainkban, ám Terazod a friss titulus és az ínséges idők ellenére is egy meglepően kiegyensúlyozott démonnak tűnik a pozíciójában. Lucifer nem hibázott, amikor őt nevezte ki. Mélyről indult emberként, még mélyebbről démonként, ki fogja ásni magát a homokból most is. Körmönfont és nagyra törő, a világ jelenlegi állását egy áthidalandó akadálynak tekinti. Ha kitűz maga elé egy célt, bármeddig hajlandó elmenni érte. Márpedig semmi másra nem vágyik jobban, mint az egyensúlyra.
Kétségtelen, hogy a képességei közt lehet említeni a természetét. Bármelyik démon lehet okos vagy erős, de kevesen képesek azon a szürke területen járni, ahol Terazod érzi otthon magát. A létezés olyan számára, mint egy sakkjátszma. Tudja, hogy olykor egy gyalog többet ér, mint maga a vezér, ő pedig hajlamos áldozni és kompromisszumot kötni, hogy a végjátékban azt az előnyére fordíthassa majd. Hajlandó hát a saját démoni természetét meghazudtolva rövid távon az Életet előtérbe helyezni, hogy hosszútávon valóban a Halál lehessen. Sokan azt várnák tőle, hogy a Pokol hű kutyájaként hirdesse magát, de az új Halál az univerzum kaotikus rendjének híve.


Minden történet rejthet titkokat
A felbolydulást a még ismeretlen Halál léptei csitították feszült csenddé. Mindig érdekfeszítőnek, de fenntarthatatlannak gondolta a káoszt, így ezalkalommal, amikor ő maga személyesen is érintetté vált, nem szándékozta tovább húzni a kedélyeket. Két tucat démon sorakozott a tágas alagsori helyiségben, ahol a lekopott téglafalakat csak a gyertyák rebegő lángja világította meg. A legtöbben az immár Terazod alá került légiók parancsnokai vagy azok bizalmasai voltak.
- Térdre. – A Halál Kaszáját tartó démon nem szólt, egy másik lépett mellé, aki hasonlóan fiatal, női húsruhát viselt. A szentfazék és a kígyó. Ezek a jelzők rebbentek fel félhangosan a még hüledező pokolfajzatok között. Némelyek arra számítottak, hogy az Úr közülük jelöli majd ki a következő Lovast, míg mások főhajtással és térdre ereszkedéssel fogadták az Ördög ésszerű döntését. Hiszen hónapok óta rebesgették, hogy a fiatal küllemű – és a többiekhez képest valóban fiatal – démont Lucifer hercegi pozícióra szánja, hogy rendet tegyen.

Az új Halál, - bár démon - nem szükségszerűen gonosz. De az, hogy a szóbeszédek alapján a nagyérdemű így gondolja, mindenképp előnyére válik, hisz a legtöbben meg sem próbálnak majd az útjába kerülni. A hatalom nem csak az, amid van, hanem az is, amiről az ellenség azt gondolja, hogy van. Persze ő sem hazudtolja meg a faja kicsinyes és bosszúálló tulajdonságait. Hétszáz évvel ezelőtt mélyről indult, talán mélyebbről, mint bárki. Az alantas démonok sorban álltak a meggyötört lelkéért. Ki ne akart volna egy falatot a decentralizált egyház kutyájából, vagy legalábbis abból, ami maradt belőle? Ezeknek a démonoknak a többségét mára vagy elpusztította, vagy rég a csizmája talpáig nyomta. Úgy kaparta ki magát a tápláléklánc aljáról, mint ahogy egy kétségbeesett halandó kaparja ki magából a nem kívánt kölykét. Az elmúlt évszázadok alatt kisebb-nagyobb megcsúszásokkal, de módszeresen haladt felfelé a ranglétrán. Eltökélten, kifinomultan, és kegyetlenül. Azt pedig sosem felejtette el megfontolni, hogy hová lép, hisz emberként az, hogy túlbecsülte a képességeit, az utolsó hibája volt, ami azzal együtt az istenadta, halhatatlan lelkébe került.

- Mélyebbre. – Egyetlen parancsnok maradt állva, aki nem volt hajlandó elismerni őt Lovasként. Nem akarásnak nyögés a vége, mondják a halandók, milyen igazan. A mellette álló Ishtar elmosolyodott, mire a démon Halál akaratának súlya alatt süllyedni kezdett, egészen addig, amíg két térdre nem került. – Mélyebbre. – A nyilvános szembe szegülése után ez már nem volt neki elég. A régió parancsnoka rövid hezitálás után magától folytatta az útját, a föld felé hajolt, míg a homloka bokamagasságig nem ereszkedett. Halál oldalra biccentette a fejét, a teremtett test állkapcsa a betonpadlón reccsent, az ő emberi vonásaira pedig elégedett kifejezés költözött. Igen, most már kellően mélyen volt.

Az ördögűzők, a maguk hullámvölgyeivel és aranykorukkal, mindig is jelen voltak a kereszténységben. Terazod emberi élete alatt a hivatás mély válságon ment keresztül. Nem volt központosított egyházi kormányzat, Isten földi kopóit pedig inkább mozgósítottak az erotikus vágyak és fogfájás elűzésére, mintsem arra, amire kellett volna. A tizenharmadik századra az exorcizmus koncepciója szinte teljesen eltűnt a liturgikus könyvekből, és csak évtizedekkel később tért vissza. Halál emberként azon kevesek egyike volt, akik a Föld képzeletbeli kapuinál álltak, hogy visszaszorítsák a sötétséget azokban a nehéz időkben. Nem volt szent ember. Csókolt, ha arra vágyott és ivott, ha szomjas volt. Te beengedsz engem, és én elengedem őt. Hetek óta küzdött a gyermek lelkéért, de a démoni megszállás minden múló nappal erősebbnek bizonyult, míg a pokolfajzattól végül ultimátumot kapott. Befogadta a lényt, megmentette a gyermeket, de rosszul gondolta, hogy elbír majd vele. A halál megváltás lett volna, de nem jött el olyan könnyen.

A sötét tekintet elvonta a figyelmet a porhüvelyétől átvett léha hanglejtésről. Gondoskodott róla, hogy mindenki tudja, hol a helye. Hogy aki nem az ő akaratával egy irányba evez, annak épp olyan jelentéktelen lesz a halála, mint az élete volt. Aki pedig nem képes a nagyobb kép érdekében cselekedni, az takarodjon vissza a ranglétra aljára. Felejtsék el a belviszályokat és a többi fajjal szemben berögzült ellenérzéseket. Jelenleg egy ellenségük van, és az Amara.Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7