Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nisrock •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Nisrock Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 05, 2020 5:18 pm
Következő oldal


Nisrock
Foglalt
Rang • Electorat (második?)
Play by • Andy Biersack
Kora • 7000+
Karakter információTöbb ezer éve ismerjük egymást. Legalábbis én téged, hiszen Isten a te fejedből, mint mindenki máséból kitörölt minket, leviatánokat, így engem is.
Talán egyszer elmesélem neked a közös történetünket. Ha érdekemben áll. Ifjú voltam még, amikor először találkoztunk, alig pár évtizedet tudtam a hátam mögött. Nagy volt a szám, a képességeim pedig kiforratlanok, már ami a használatukat illette. Azt hittem könnyű dolgom lesz veled, akár egy emberrel. Nem volt, sőt, feltörölted velem a padlót. Akadt bennem nem is kevés bosszúszomj, le akartalak győzni. Persze nem volt könnyű dolgom, mert te feladatod elvégzésével mentél vissza a Pokolba, s nem nagyon érdekelt, mit akar tőled az a fura, bolond csitri.
Később megint összehozott minket a sors, s már jobb esélyekkel indultam, de legyőznelek azóta se sikerült. Mindenesetre félretettem ellenérzéseimet, s inkább azután kezdtem el érdeklődni, mivel foglalatoskodsz a Földön. Tetszett, amit láttam! Magam is próbálkoztam, képes vagyok-e arra, amire te, de nem jártam sikerrel, legnagyobb sajnálatomra. Mégis, hasznosnak találtam az együtt töltött időt, így ha véletlen a Földön tartózkodtál, mindenképpen felkerestelek (esetleg idővel te engem), és segítettelek céljaid elérésében, még akkor is, ha az csupán egy lélek megszerzése is volt.
Az elsők közt voltál, akik a kívülállók közül Tindhólmur földjére tehették a lábukat. Ez nem meglepő, hiszen bármikor szívesen láttalak, még a szigetre vezető rúnát is megmutattam neked, sőt, egy pergamenre fel is rajzoltam. (Később talán pont te voltál, kitől a démonok értesültek eme szigetről?)

Napjainkban nem emlékezhetsz rám, én azonban nem felejtettelek el. Nagyon kíváncsi voltam, hogy hova küzdöd fel magad, s nem okoztál csalódást. Helyet szereztél a “nagyok asztalánál”. Úgy tűnt, megint hasznomra lehetsz, így a nyomodba szegődtem. Sokat tudok rólad, de talán teljesen megváltoztál az eltelt 500 év alatt? Ezt csak te tudhatod.

//A név változtatható, a ranghoz se feltétlen ragaszkodom, azonban a pb nagyon szeretném, ha maradna. Kapcsolatukat inkább ilyen gyanakvónak képzelem Nisrock részéről, aki érzi, hogy Nie nem teljesen az, akinek mondja magát, azonban redelkez(het)ik olyan információkkal róla, ami miatt jobb ha a közelében tartja, nehogy illetéktelen fülekbe jusson. Később örülnék valami bénácska szerelmi szálnak, merthát két lelketlen lény esetén az ilyesmi nem egyszerű xD
Ui: Pls, ne legyen hedonista :”D//

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Nisrock Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 8:44 pm
Következő oldal


Nisrock
Szabad
Rang • Electorat
Play by • Andy Biersack
Kora • 7000+
Karakter információNemrég kaptad meg az új posztodat, amiért sokat küzdöttél/ármánykodtál, szóval kiérdemelted már. Nagy lendülettel csapsz bele a választott oldalon a küzdelembe (hogy igazán pártolod-e Lucifert, az csak rajtad áll, simán lehet, hogy saját céljaid hajtanak). Nem szimpatizálsz Amarával, célod, hogy megállítsd a pusztítását (megeshet azért, hogy aztán te pusztíthass tovább). Fáradhatatlan munkád azonban nem marad figyelmen kívül, ugyanis egy lány (én xD) melléd szegődik és felajánlja a segítségét. Noha úgy tűnhet tényleg a segítő szándék hajt, természetesen a magam hasznát nézem, és Amara szolgájaként a testvéreim pártját fogom. Gyanús vagyok neked, s biztosra veszed, hogy nem az vagyok, akinek mondom magam. Szükségem van minél több információra, ezért is csatlakoztam hozzád. Azt pedig, hogy végül melyikünk jár szerencsével a másik titkainak és mozgatórugóinak kifürkészésében, majd eldöntik a köreink xD Várlak nagyon!

//A név változtatható, a pb-hez viszont ragaszkodnék. A későbbiekben benne lennék valamiféle szerelmi szálban, már amennyire két lelketlen teremtménynek összejöhet az ilyesmi xD//
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7