Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Benjamin ... •
reveal your secrets

Zachriel


Benjamin ... 76djYXd
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
9
☩ Rang :
szeráf
☩ Play by :
Dan Stevens
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 16, 2020 3:27 pm
Következő oldal


Benjamin Button
Szabad
Rang • görcs?
Play by • Tom Holland
Kora • nemsokára húsz lesz
Karakter információHárom évvel ezelőtt, az egykori Reno városánál lévő hegységnél állomásoztak a körülbelül harminc fős karaván. Mióta az eszét tudja sosem élt nagyobb városban, kizárólag ezt a vándorló, kereskedő életet ismeri. A globális helyzet tükrében egész jól megvoltak, viszonylag nyugalmasan, de messze nem eseménytelenül. Az egyik ilyen alkalommal esett egy démon áldozatául az (állítólagos) édesapja kilencéves korában. A történtek a mai napig vissza, visszatérnek a rémálmaiban, amik az idő múlásával egyre ritkábbnak bizonyultak egészen a természeti katasztrófákat követő sötétség végigsepréséig.
A vízhullám megtizedelte a létszámot, néhányuk éppen csak túlélte, és elsodorta az édesanyját. Ezúttal két ember elvesztése kísértette azokban az órákban, amikor erőt igyekezett gyűjteni. Ekkor találkozott az emlékei nélkül, a környéken egyedül kóborló férfivel, aki Zach néven mutatkozott be. Elmondása szerint ez volt az egyetlen tudás, amit magával hordozott. Nos, hazudott, de ezt leszámítva nem ártott vagy okozott problémát, így a szükséges időben, amikor felajánlotta a segítségét, a többiek elfogadták azt. Benji furcsának találta sérülések nélkül botlott beléjük, de rajta kívül még ketten maradtak, akiknek a kevésbé szerencsésen járt emberekről kellett gondoskodni. Kellett a kétkezi erő, kellett valaki, hogy édesanyja után eredhessen, mert makacsul kapaszkodott az életben maradásának gondolatába. Érthetően nem bízott benne, és a komor, szűkszavú stílusával sem tudott mit kezdeni, amikor kérdezett, hogy esetleg változtasson a véleményén vagy lebuktassa, ha nem az igazat mondja. Titokban szemmel tartotta, ami logikusnak tűnt számára, különösen az álmatlan óráiban szuggerálta a férfit.
Nyolc nappal később, egy cetlit hátrahagyva indult útjára, hogy megkeresse az anyját. A józan eszét használta a lokalizálásához, milyen irányba tartott a hullám, a hátramaradt víztömeg merre dübörgött tovább, és sikerrel járt. Fejben próbálta felkészíteni magát arra milyen állapotban fog rátalálni, de lélekben nem sikerült. Fizikailag rossz állapotban volt, pluszban megmagyarázhatatlanul más volt. Fogalma sem volt róla a sötétség őt is megfertőzte, és később, ha észrevette is a viselkedésében rejlő furcsaságokat, erőszakosan tagadta őket.
A visszaútnak nem kezdett neki, amikor Zé utolérte. Nélküle valószínűleg nem is bírta volna hazavinni a törött lábú anyját. Elsőre nem örült neki, nem is értette miért követte, de belátta jó, hogy utána jött az anyjára való tekintettel.
A következő hetekben az addig mindenki által kedvesnek ismert nő teljesen átalakult, míg egy este kést nem döfött az egyik társuk nyakába, tettével a halálát okozva. Benji kétségbeesetten próbálta védeni az életét, de a többség arra a döntésre jutott meg kell válniuk tőle. Az erdőbe hurcolták, ahol végeztek vele. A fiú hónapokig alig beszélt bárkivel is, talán a szűkszavúsága miatt csapódott Zach-hez, talán, azért, mert nem érezte másként néz rá a többiekkel ellentétben. Irántuk sokáig még haragot érzett, ami az évek alatt sem csillapodott sokat.
Kilencen maradtak az egykori karanvánból, amikor arra a döntésre jutottak ideje San Francicso-ban megvetniük a lábukat, és véget vetni a vándoréletnek. Ketten meghaltak közülük, egy fiatalabb gyermek árván maradt, és egyik pillanatról a másikra elvesztette az emlékezetét... Ideje volt a lépés meghozatalának, hogy egy nagyobb csoporthoz csatlakozzanak, biztonságosabb körülmények között élhessenek. Viszont senki sem számolt azzal, hogy amikor már mindössze egy napi járótávra voltak a városhatártól, beüt a katasztrófa, aminek mindössze két túlélője marad. Benji, és Zach. A férfi egyedül a fiút tudta megmenteni, ezáltal felfedve angyali kilétét, amit azelőttig titokban tartott.

// Először is, köszönöm, ha idáig elolvastad! Másodszor a név, a külső változtatható, a történet nagy vonalai, pedig megbeszélés tárgyát képezik. A közös ötletelés híve vagyok, így bármilyen elképzelést szívesen meghallgatok, nem kell visszafognod magad.
Ha esetleg még november 22. előtt érkezel, a kalandba is jelentkezhetsz, hogy közösen vigyük végig.  (c)amigo!
Önmagamban nem vagyok elég jó marketingfogás, szóval a főbiztosom is - @Puriel személyében - nagy lelkesedéssel vár a jövőbeli, bonyolult játékok reményében. Ő még sütit is fog adni velem ellentétben miközben kivallat rólam.  cicapihi
Egy szó, mint száz: izgatottan várunk! Rengeteg játéklehetőség vár, az a húszadik mágikus születésnap is közeledik, amikor ki tudja kihez fog fordulni Benji a sokkoló történések után.  Very Happy  //
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2