Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• '91 Yerevan, P & Z •
reveal your secrets

Puriel


'91 Yerevan, P & Z - Page 2 48519e3dc3601406798910f8d718a9c41b1d0088
☩ Történetem :
☩ Reagok :
35
☩ Rang :
Kerub
☩ Play by :
Katie McGrath
☩ Korom :
166
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 6:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Your pain is mine now

@Zachriel && Puriel

zene • szószám: sorry • Credit:
 
Az emberek kínja úgy férkőzött szövetei közé, s itta be magát mélyre, mintha Purielt ezer angyalpenge sebezte volna egyszerre... Már nem bírja elviselni a létet. A saját létezését. Hiába nyomta el adottságait, a hetek óta tartó események minduntalan kínozzák, ő pedig az összes angyalkönnyét elsírta már. Hogyan történhetett meg? Hogyan engedhette Ő, a Mindenható, hogy gyermekei egymás vérét ontsák? Hogy széthasadjon tökéletes, évezredek kovácsolta társadalmuk, melynek hasítékát emberek ezreinek vérével festette meg Gabriel?
Nem képes elhinni, hogy Isten hátat fordított nekik, az nem, az nem lehet... Mégis összezavarodott a káoszban. Mi célja volt Atyjuknak, miféle kegyetlen próbatétel elé állítja világát?

Puriel először Raguelt veszítette el, azonban Atyja ekkor sem felelt kérdéseire, egyedül hagyta mértéktelen gyászával, szinte összetörve ezzel az angyalnőt. S mikor azt hitte, nem fordulhat rosszabbra...

Mennyi halott, mennyi szenvedés és kín...


Michael seregét kezdetektől segítve éjt-nappallá téve azon munkálkodik a háttérben, hogy a sebesülteket gyógyítsa. Nem maradt más számára, ő csak egy kerub, nem tud mással hozzájárulni a túléléshez, de elmenekülni sem akart. Angyali szíve arra sarkallta, hogy a harcosok mellett maradjon. Mintha Atyja helyett ő akarna vezekelni...
Puriel sosem ingott meg, soha, most mégis úgy érzi, nem tudja tovább nézni a világot, a semmiből jött tényt, amely rájuk tört és... És mindent összezúzott. Hetek teltek el, mégis minden érzelméből számtalan seb vérzik, hiszen az áldozatok egyaránt halmozódnak: angyal és halandó részről egyaránt. A Yerevanban történtek még neki, lélek nélküli teremtménynek is megtépázták kitartását, hiszen a harc olybá brutális, hogy a harcosok szinte napról napra léteznek... Puriel nem tudja, hány angyalt kell még meggyászoljon...

Mindegyiket félti.

Yerevan viszont ma elcsendesült. Pillanatnyi szusszanás ez, egy apró győzelem. Apró, hisz a halál sűrű, fojtó fekete jelenléte árnyékot vet rá. A szennyezett eget szelni fekete szárnyaival gyötrődés a nőnek. Feketékkel... hát mivé lettek? Elfáradt, ahogy mindenki, ám titkon azt kívánja, bárcsak elragadnák a levegőből s megszűnne létezni. Akkor megszűnne a maró fájdalom is, a tépett űr, amely mára üvegessé tette tekintetét. Talán ezért jött ide, a borzalom színterére. Talán valóban ez volt a titkos ok, azonban Puriel nem puszta véletlenség miatt tért vissza: még a levegőben kiszűri magyarázatának igazi indokát.
Abból az utolsó pillantásból szinte érezte, hogy Zachriel utolsóként fog maradni, s ezt tiszteletben is tartotta, azonban órák elteltével Purielt nem hagyta nyugodni a szeráf távolléte. Az ő sebeit nem látták el.

Kívánta, de nem ragadták el, hát leszáll, jó pár méterre az angyaltól. Puriel aprókat lélegzik az első pár lassú lépte közben. Milyen elkeserítő arra gondolnia, hogy fokozatosan, minden lépéssel - ha nem is teljesen, de hozzászokik a lángoló, egymásra helyezett testek hőjéhez és az abból adódó a levegőben terjengő bűzhöz... Pont úgy, ahogy hozzászokott a rettenetes sebekhez, melyeket eddig látnia kellett.

Túl közel áll a máglyához, gondolja, hiszen figyelmét megragadja a szürreális látvány, amelyet a másik nyújt a tűznél.
- Zachriel. - szólítja meg Puriel óvatosan, így jelezvén ittlétét, ha szárnyainak suhogása nem keltett volna figyelmet. A férfi bal oldala felől közelít, ügyelvén arra, hogy legalább a perifériás látás sarkában megjelenjen az alakja. Jobbnak látja ily' elővigyázatosnak lenni egy állandóan harcra kész angyallal szemben, ezt hamar megtanulta, ugyanakkor ahogyan Zachriel ott áll, a nő hirtelen szinte bűnbánást érez, amiért zavarni merészeli....
 - Zachriel... - ejti újból, amennyiben nem reagálnának rá. Ekkor már három lépés választja el, de a máglya hőjét így is erőteljesen érzi magán.
A komor félprofilt fürkészi míg egy újabb egy kósza lépést meg nem enged magának, mely után tekintete a száradt vérrel borított testen sebesüléseket keres.  

reveal your secrets

Zachriel


'91 Yerevan, P & Z - Page 2 76djYXd
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
9
☩ Rang :
szeráf
☩ Play by :
Dan Stevens
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
it's my stab wound not yours
──────────────── ────────────────
« Comment; oh, oh • Szószám; 465 • Zene; wonder »
« As long as we place ourselves in battle, we must always know the difference, a fight to defend life or a fight to defend pride. »
Csend van. Hetek óta először a környéken a csata végeztével, ami egy katona számára nem jelent egyet a feladataiéval is. A sérüléseiket a később becsatlakozó kerúb segítségével elláttatta, hogy befejezhessek az őket még városhoz kötő kötelességeiket. A romok, a tetemektől domborodó halmok átfésülése a hátramaradt angyalpengék, és túlélők után, közülük a megmaradt ellen likvidálása. Két embert találtak, az egyikük inkább meg akart halni, mintsem szerettei nélkül élje le hátralévő éveit... és nem tagadta meg tőle a kívánságát. Elsétálhatott volna tőle a többiekre bízva a memóriájának módosítását, hogy megváltozzon a véleménye a korábbi döntéséről vagy teljesen új lapot adjanak neki. Erőszakkal elvihették volna egy közeli településre, hogy később önnön kezei által vessen véget az életének, és az öngyilkosság bűnével mocskolja be a lelkét. Voltak még lehetőségei, de nem tartozott a jelenlevők közül senkinek elszámolással vagy magyarázattal tettéről és őszintén, egyikőjük sem merte volna szemtől szembe kétségbevonni. Túl sokat éltek meg együtt az elmúlt harminc napban, mindannyiuknak megvan a maga sara ahhoz ne most vegyék elő a morális iránytűjüket, ami esetleg visszamutatna rájuk. (Az angyali arrogancia határtalan.)
Hárman maradtak talpon a vérontás végéig, az egyik ellenfél alól húzták ki az utolsó életben maradt társukat, akit negyedikként foglalhat a jelentésébe a visszatéréskor. Ez a szám győzelemként könyvelhető el, árnyékában a több száz halottal mindkét oldalról, maguk alá temetve a több ezer megkövetelt emberéletet.
Éghető anyagok gyűjtésére utasította a többieket, árkok ásására. A halandók halottaikat többnyire a földben helyezik nyugalomra, és ha az összesről nem is, nagy részükről tudnak gondoskodni, míg saját társaikat átadják a lángoknak. Tiszteletből, taktikai megfontoltságból adódóan. A meggyógyított férfit a többiekre bízza, szemének állásából azonban sokkal inkább sejthetően az angyalnőre, hite szerint bebiztosítva egy időre a távol maradását. Egyedüllétre vágyik, a sírok befejezésével járó monotonitásra, és ez valóban ilyen egyszerűen fogalmazódik meg a fejében, mintha nem lennének háttérben húzódó, mellékes okai. Tagad. Elfojt. Figyelmen kívül hagy. Terel. Csak még jobban összezavarnák azok az érzések, amint a megértésük mellett döntene. Alattomosan alakultak ki az évszázadok során, és nincs rájuk szüksége, tehát logikusan félredobja őket, mert ez ilyen egyszerűen működik, működött mindig is.
Órákkal később jut a látszólagos pihenéshez. Az eget sötétre festik a felfelé szálló füstkígyók, a levegőt beszennyezi az égő hús, és törmelék. A győzelem haragot, csalódottságot elültető látképe terül el előtte, valószínűleg az égeti arcán a bőrt, szárnyán a tollakat a máglya hőjének társaságában, amiben titkon élvezetet leli. Olyannyira közel áll, a hűvösebb légfuvallatokat nem lehet megérezni azon a ponton, holott távolabb a húsba mar az évszakra jellemző hideg. Mozdulatlan szoborként figyeli a táncoló narancsot, vöröst, aminek színe azéra emlékezteti, mely az öltözékén mostanra már közel feketére száradt, és a tűz ütemes ropogására koncentrál. Meggondolatlan kizárnia a külvilágot, bármikor visszatérhetnek Gabriel katonái a bosszút szomjazva, életben maradt társaik után kutatva reménytelenül, józan eszével tudja, de... érdektelenül áll a probléma előtt, és felveszi a szemellenzőjét.
reveal your secrets

Zachriel


'91 Yerevan, P & Z - Page 2 76djYXd
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
9
☩ Rang :
szeráf
☩ Play by :
Dan Stevens
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 7:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
1991, Örményország, Yerevan
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2