Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 11:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


BelphegorAnastasia
Hogy mit éreztem, mikor Viszály kedvese felkeresett és meghívott egy csajos kiruccanásra? Első sorban alig jutottam szóhoz, annyira megdöbbentett, de ennek ellenére gondolkodás nélkül kapásból igent vágtam rá, majd mikor senki nem látta ujjongtam. Nem ismerjük egymást régóta, de szimpatikusnak tűnik, azt hiszem ő az első démon, akire ezt mondom. Azelőtt nem igazán jártam el sehova, de az elmúlt három év Hél mellett formált azért rajtam, nem sokat, de rájöttem, hogy annyira nem is áll olyan távol tőlem az ilyen kocsmázós szórakozás, mint hittem. Persze, erről Mephistonak nem tettem említést, ahogy Hél sem, mindketten úgy gondoljuk, amiről nem tud az nem fáj neki, mert a végén szobafogságot kapnánk. Mephisto így is rákérdez miközben készülődök, kinek is csípem ki magam ennyire... pedig én elég visszafogottan sminkelek. Bele sem merek gondolni, mit szólt volna, ha látja Hél, hogy ken ki. Mikor kész vagyok felkapom a kabátot és indulok az ajtó fele, izgatottságomban még búcsúcsókot is elfelejtek adni, ezért elkap... addig úgy sem tehetem ki a lábam a házból, amíg meg nem kapja amit akar. Az érzékeny búcsú után a ház előtt várom meg Belphegort, nem is várok sokat a démonnő már fel is bukkan. Széles mosollyal az arcomon karolok belé és úgy megyünk az ivóba. Letelepedünk egy boxban és Belphegor már kéri is az első kört.
- Lucifer mentsen attól a borzalomtól... - rázom meg a fejem - egyszer ittam vodkát, de az tuti, ha nem démon lennék azon nyomban visszajött volna. Ne mond vissza neki, de szerintem borzalmas az ízlése, ha ivásról van szó. Azt kérek, amit te is. Bízom az ízlésedben - mosolyodok el szélesen, majd mikor a partnerem leadja a rendelést biccentek a pincérnek, hogy ugyan az nekem is megfelel.
- Fogalmam sincs - sóhajtok keserűen. - De Mephisto minden áron azt akarja, hogy legyek démonibb... csak, hogy azzal nem igazán vagyok tisztába, hogy is kéne azt csinálnom. Néha úgy érzem, mintha nem is egy világban élnénk, annyira ellentétei vagyunk egymásnak. De ez van, ha az ember démonnal kezd - vonom meg érdektelenül a vállam. - Te másnak tűnsz a többi démonnál, ez nem szokott gondot okozni nálatok Viszállyal? - teszem fel az ezzel a témával kapcsolatos kérdésemet, kendőzetlen érdeklődéssel. - Ne haragudj, persze, ha faragatlan vagyok nem kell válaszolnod, csak... igazából nem tudom, kivel is beszélhetnék erről. Mert Hél sem ért, Mephisto meg... - mosolygok grimaszolva. - Gondolom nem kell őt bemutatnom... - el is hallgatok, mikor a pincér megérkezik a rendeléssel. - Egészségünkre - emelem poharam a magasba, majd egy laza mozdulattal legurítom az abszintot.
credit
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 1:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Anastasia & Belphegor


K
i kellene lépni a megszokott kerékvágásból... Ahogy észrevettem Anastasianak is kellene egy kis kikapcs. Nem is agyalok sokat, a rövid ismeretség után úgy döntök, hogy két nap múlva mi nők kicsit kirúgunk a hámból. Tehát meg kell beszélnem a démonnővel, hogy lesz kedves velem tartani, a kér pasit pedig "le kell rázni" méghozzá sietősen. Elkél már számomra is, hogy olyan entitás legyen a közelemben aki talán végre érti, hogy mi is történik velem. Ana pedig a tökéletes választás erre jelenleg. Nőből van, és emberből lett démon. Tele van érzésekkel, így talán válaszokat is kaphatok a megválaszolatlan kérdéseimre. Példának okáért a miért alakul ki és hogyan egyszerűbb kezelni, hogy ne nézzenek miatta ki a többiek?! Amikor elérkezik az idő én már készen állok a kocsmatúrára, felöltözve, sminkelve, haj belőve, mosoly az arcon és lágy csókkal válok el Belialtól.
-Ne várj korán. Vigyázok magamra, ígérem. Te is érezd jól magad, ne gubbassz itthon.-kacsintok rá Lordomra és kilépve az ajtón összébb húzom magamon a kabátom, még nap közben kinéztem a kocsmát ahová beülhetnénk Ana-val, így megszaporázva lépteimet igyekszem a démonnőért, hogy összeszedve a lakás előtt induljunk tovább.
-Szia, örülök, hogy sikerült elszabadulnod. Készen állsz egy kis kikapcsolódásra?-vigyorgok rá ahogy végre találkozunk, majd karom nyújtom neki és bizalmas társalgásba kezdünk, míg el nem érjük az ivót. Belépve az ajtón egy félre eső box felé irányítom, kabátomat szétnyitva bújok ki belőle mielőtt letelepednék, majd intek a pultosnak s míg kiér a nő felé fordulok.
-Te mit szeretnél inni? Mondd hogy nem vagy vodkaimádó, mint a drágád.-vigyorodok el és amint a férfi hozzánk lép, két feles absinthe-ot rendelek, mellé kísérőnek pedig vörösbort.
-Szóval, mesélj mire lesz jó ez a kaland? Úgy vélem mintha valami nem lenne ínyedre. Nincs igazam? Nekem igazán elmondhatod, nem fogom vissza mondani senkinek.-kezdek is bele a társalgásba mikor az ipse elvonul a rendelést előkészíteni.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 11:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


*****
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2