Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 9:00 pm
Következő oldalAnastasia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

H
allgatva a démonnő szavait elkomorulok kissé, a hozzá állása valóban emberi. Meg is ingatom a fejem kissé.
-Nem hozzá szólnod nem kéne, hanem jól elverni.-somolygok pimaszul, majd következő mondatára csak legyintek.
-Ha irigy ha nem a féltékenység egy érzés! Annak nyomós oka kell, hogy kialakuljon. Lehet rá kellene kérdezned.-kacsintva adom alá a lovat, igazából ez jó kiindulási alap lehet. Kérdezősködni nem bűn!
-Ssssz! Tipikus férfi... azt keresi amit egy nem adhat meg neki...-húzom el a számat, nem szeretném azt mondani, hogy mi az amit láttam a múltkor. Nincs hozzá elég erőm, így is szegényem olyan kis szégyenlős.
-Biztosan félnek tőle, de egy főbűnnek meg egy lordnak példának okáért nem kellene...-közlöm határozottan és tudom, hogy igazam van.
-Igen, egy élő kavics. Az érzelmi szintje egy teáskanálhoz lett hasonlítva közel harminc éve. Azóta már azért avanzsálódott evőkanállá, szóval nem reménytelen.-kuncogok poharamat ajkamhoz emelve, hogy bele kortyoljak.
-Ó, ne mondj ilyet! Legyél inkább határozott! Igen is mondd el neki a vágyaidat!-most már nagy mellénnyel beszélhetek, mert én már túl vagyok ezen a részen, mi több, azt is beközöltem, hogy innentől csak egy bizonyos szint megtétele után leszek hajlandó valóban szót is fogadni Lordomnak! Bár ezt nem hiszem, hogy most elmesélem Anastasianak.
-Köszönöm a kedves szavakat.-mosolygok a lányra, jól esnek a szavai és kicsit jobban is érzem magam így.
-Ana!...-sóhajtok fel és mélyen a szemeibe nézek.
-Állj a sarkadra kedvesem, mert ennek nem lesz jó vége. Kezdj el fejlődni! Nem lehetsz senkinek a tulajdona, ez nem így működik! Démon vagy te is! Akkor is ha ember voltál előtte. Te így vagy egész!-biztosítom efelől mosolyogva.
-Nem vagyok én belevaló démon. Kockáztattam. A nagy arcomért simán felkenhetett volna a falra. Nem tette, ezzel elindított egy lavinát igazából. Amit az előbb kihagytam... Gondolkodás nélkül szólok be neki, azt sem igazán néztem az elején, hogy kik veszik épp körül. Sokszor kitöltöttem a haragomat az irodáján, nem egyszer kellett asztalt cseréltetnie. Azt hiszem... én vagyok a saját kis külön bejáratú forgószele.-somolygok ahogy a lány kiüríti poharát.
-Jöjjön egy újabb kör.-vigyorodom el és kiürítem saját poharam, majd újfent a Silveres doboz után nyúlok és kihúzok belőle egy szálat. Mikor a pincér odaér hozzánk és ha nincs Ana ellenvetésére megkérem ugyan azt. Absinthe és vörösbor. Adjunk az érzésnek.
-És? Hogy állsz a démoni mágiával?-kérdezek rá ahogy eloson a pincérünk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Anastasia


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor 519cea3f940bf7e3be8e99468e1e7c4856a2b33d
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Play by :
Mariya Poezzhaeva
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 30, 2020 8:27 am
Következő oldal


BelphegorAnastasia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ami azt illeti Belphegornak meg van a véleménye Mephistoról, amit nem csodálok. Minden bizonnyal, ha nem úgy alakultak volna a dolgaink ahogy, ha nem szerettem volna belé, most valószínűleg a fejére pályáznék. De mégis így alakult én pedig örülök ennek a nehézségek ellenére.
- Engem annyira nem zavar, csak néha, de akkor össze is balhézok vele. Képes vagyok napokig hozzá sem szólni, ha magára haragít. Persze, csak akkor, ha nincs olyan ésszerű magyarázata, mint az angyalfogság – gondolok vissza arra a napra, mikor Balin feltűnt a semmiből az elég nyomós indok volt, hogy ne haragudjak rá miután végig sértett.
- Ő Irigy, gondolom a féltékenysége is ehhez köthető – mosolyodok el ahogy elképzelem, hogy Belphegor fülön ragadja őt és kérdőre vonja, komikus pillanat lenne. - Mondjuk, ami azt illeti ebben hasonlítunk, bár én azt hiszem csak nem tartom magam elég jónak ahhoz, hogy lekössem a figyelmét. Sokszor jár a fejemben az, hogy más asszonyok szoknyája alá néz és ez elkeserít. Ne értsd félre, nem vagyok benne biztos, hogy megteszi, de azt sem kétlem, hogy nem így van – dörzsölöm meg szégyenlősen a felkaromat.
- Ők talán sokkal jobban félnek az érzelmektől, mint az emberek – gondolkodok el Belphegor szavain. Nem tudom, vajon Mephisto észrevette volna az iránta való érzéseimet, ha akkor nem nyomom az a kepébe?
- Egy élő kavics? – nevetem el magam, ahogy hallom miként vélekedik a kedveséről. – Nem tudom nálunk mi lenne a helyzet, ha akkor nem dörgölöm a képébe az érzéseimet. Bár azt hiszem mi akkor is ott tartanánk, ahol most – kortyolok az italomba. Nagyon meg lep a tény, hogy köztük igazából csak másfél hónapja tart a dolog.
- Nem tudom, milyen lett volna és ami azt illeti már nem is érdekel. Ne viccelj, hisz érezni is érzel mindezek ellenére, kár ezért elkeseredni, szerintem egy ember sem lenne jobb társaság – mosolyodok el biztatóan. Teljes mértékben így gondolom, nem tartom őt semmivel kevesebbnek csak azért, mert nem rendelkezik lélekkel, sőt annál nagyobb élmény maga a tény, hogy képes mindezek ellenére érzelmekről beszélni. Nagyon meglep a kiakadása. Zavartan szegezem a tekintetem az asztallapra, talán még bele is vörösödök.
- Igazából nem is nagyon érek fel hozzá, sok mindennek lehet nevezni csak démonnak nem. Ezt már más démontól is megkaptam. Én akkoriban, mikor démonná váltam beletörődtem és elfogadtam, hogy ő a gazdám. Igazából mindig is úgy gondoltam a démonoknál így működnek a kapcsolatok, sosem jutott eszembe, hogy a mi helyzetünkben ez máshogy is lehetne – vonom meg érdektelenül a vállam, de nem merek Belphegor szemeibe nézni, félek a végén fejbe kólint az ostobaságomért. Terelem is a témát, ahogy lehet és felteszek egy újabb kérdést, ami piszkálja a kíváncsiságomat. Nem csalódok a démonnő tele van hihetetlenül szórakoztató történetekkel. Elképedve hallgatom, amit mesél majd lehúzom az italom maradékát.
- Elképesztőek vagytok – nevetek fel. – Azt hiszem kicsit irigy vagyok amiért ilyen bele való démon vagy. Csak úgy rátörni egy lovasra. Hihetetlen vagy – rázom a fejem még mindig nevetve. – Mit szólsz egy újabb körhöz? – billentem felé az üres poharamat és intek is a pincérnek.  
credit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 20, 2020 1:13 am
Következő oldalAnastasia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

A
nastasia vonásai mindent elárulnak szavai mellett, nem tudok nem mosolyogni rajta.
-Érdekes egy démon, meg kell hagyni. Én mondjuk megőrülnék ha Viszály teljesen megkötne. Előtte is eléggé szabad szellemű voltam, ezen szerencsére nem változtatott. Bár... Szeretek mellette lenni, na meg sokat dob a latba, hogy nem érzem kényszernek.-osztom meg a nővel gondolataimat. Belial soha nem kötelezett arra, hogy mellette kell legyek, bár munkámból adódóan ez teljesen másként kellene, hogy hasson, de ahogy mondtam, sosem éreztem kényszernek.
-Érdekelne, hogy Mephisto miért is viselkedik így! Lehet, hogy egyszer még fülön fogom és kifaggatom.-vigyorodok el sokat sejtetőn.
-Azért arra vigyázz, nehogy itt a nagy démon megijedjen! A férfiak ott kapják fel a nyúlcipőt, ha a talaj forróvá válik. Szerintem a démon pasik is ilyenek lehetnek. Vagy teljesen kukák é fel sem veszik a jeleket.-tűnődöm el a dolgon, hiszen példának okáért nálunk a helyzet a másik véglet volt. Belial egy valódi kavics! Lövése sem volt arról, hogy mennyire oda vagyok érte. Nem lep meg a lány feltételezése, mégis mosolygok a szavain.
-Nos... Valóban, akár hamarabb is lehetett volna több, ha meg merek nyílni neki, na meg ha Ő Viszálysága nem egy élő kavics. De én fostos voltam, ő meg nem vette az apró jeleket, így... Maradt a munka kapcsolat.-vonok vállat egyszerűen, most már nem is zavar annyira, azt hiszem a megfelelő időben jött aminek jönnie kellett.
-Pedig biztosan jó élmény lett volna emberként is. Azt viszont nem garantálom, hogy ez pont ugyan olyan élmény lenne. Én mégis csak egy... lelketlen démon vagyok.-halkulok el szomorkásan a végére, lehet, hogy nem én vagyok erre a célra a megfelelő társaság Ana számára. De majd Ő eldönti. A cigis köhécselést gyorsan letudom, szerintem még én is így kezdtem anno, de már nem tudom. Régen volt. Kérdéseimre hamarosan választ is kapok, így figyelmem teljesen a lányé lesz egy pillanat alatt. Percekig néma csendben hallgatom Őt, nem szakítom félbe, pedig lenne mit hozzá fűzzek, de már most tisztelem annyira Anastasiat, hogy végig hallgassam mondanivalóját. Amikor befejezi a kis történetét, akkor viszont kifakadok.
-Mi az, hogy az ágyas szerepét? Hol él ez a hülye démon? Kénye kedvére akkor vesz elő amikor akar? Fúúúh de bele vernék egyet a fejébe! Ezt annyira utálom.... A b*dös fr@ncért nem tud egyenrangúként kezelni? Fúj de gyűlölöm a férfiakat... De tényleg! Mindegyik azt hiszi, mert három lába van, akkor már mindent szabad....-fújtatok mérgesen és egyik slukkot a másik után szívom.
-Már ne is haragudj Ana, de te is butuska vagy... Miért hagyod magad? Ez így nagyon durván úgy hangzik, mintha csak a játékszere lennél!-pillantok szemeibe és megingatom a fejem. De végül újabb kérdés érkezik Anatól, így elvigyorodok, az emlék szinte rögtön befészkeli magát a fejembe.
-Ez egy érdekes történet, konkrétan rá törtem a Lordi Palota ajtaján és közöltem, hogy nem kell tovább keressen Viszály, a bizalmasa megérkezett. Bár eléggé rosszul indítottunk, de... talán elég érdekesnek talált, így kaptam egy esélyt, jobban mondva, kétszer is megkaptam az esélyt. Egyszer elbuktam egy feladatot és kértem a felmentésem a rangomtól. Két évet voltam távol tőle... Össze akartam szedni magam, rendbe rakni a fejemben a dolgokat. Aztán rájöttem, hogy hiányzik a pörgés amit mellette éltem... Legalábbis neki akkor ezt mondtam mikor vissza akartam menni. Az igazság az, hogy Ő maga hiányzott.-igyekszem röviden összefoglalni a dolgot, a legfontosabbakat kiemelni, nem szeretném untatni a történettel Anastasiat.
-Összegezve a dolgokat... Egy igazán pimasz és valóban jó pasi.-hajolok át az asztal felett a lányhoz és suttogom el az utolsó mondatot vigyorogva.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Anastasia


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor 519cea3f940bf7e3be8e99468e1e7c4856a2b33d
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Play by :
Mariya Poezzhaeva
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 11, 2020 10:39 pm
Következő oldal


BelphegorAnastasia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Belphegor bíztató szavai megérintik a lelkemet. Ilyet utoljára még talán emberként éreztem.
- Ami azt illeti, mióta hazatért a rabságból, most először vagyok egy kar nyújtásnál távolabb tőle – válaszolom a poharamat simogatva. – Azelőtt sem szerette, ha egyedül mászkálok, mint ahogy azt sem, ha sokáig vagyok távol. Igazából csodálkozom is, hogy most elengedett – mosolygok kicsit grimaszolva. – Ragaszkodni ragaszkodik, néha túlságosan is, amit nem bánok cseppet sem. De például Balin azt hittem, darabjaira szedi egy barátomat. Barát… nem is igazán mondanám annak, inkább csak hallgatóságnak mondanám, valaki, aki a régmúltra emlékeztetett – mesélek, miközben Ben arca elém dereng. Jó tanáccsal lát el, amit szívesen fogadok. Bármit megtennék, hogy érzelmileg is közel kerülhessünk egymáshoz.
- Megpróbálom, remélem tényleg bejön és megtaláljuk végre azt az utat, ami mindkettőnknek boldogságot hoz – válaszolom lelkesen. Kíváncsian érdeklődöm róla és Viszályról biztos vagyok benne, hogy az ő sztorijuk érdekes lehet, de el sem tudom képzelni valójából mennyire meglep, amit Belphegor mesél.
- Másfél hónap? – bukik ki belőlem a döbbent kérdés. – Én azt hittem évszázadok óta együtt vagytok.  Mármint, kérlek ne vedd rossz néven, csak én valahogy meg voltam győződve róla, hogy így a bizalmasaként hamarabb alakultak ki köztetek a dolgok – tördelem az ujjaimat. Kissé kínosan érzem magam a kitörésem miatt és csak remélni tudom, hogy nem veszi rossz néven. Tovább mesél, olyan lelkes, öröm hallgatni engem is feldob a történet. A szám elé kapva a kezem kuncogok fel, mikor meséli, hogy elvitette magát nyaralni. Élvezettel hallgatom, amit mesél, de nagyon meglep a tény, hogy nem volt bátorsága elő állni, az érzéseivel.
- Valahogy olyan jó hallgatni téged, ahogy erről mesélsz – mondom mosolyogva. – Tudod valamikor még ember öltőmben szerettem volna megélni egy ilyen csajos beszélgetést, bár a démonná válásom után teljesen lemondtam a dologról. Örülök, hogy összefújt minket a szél – mondom majd rágyújtok életem első szál cigijére. Az első slukk nem épp úgy sül el ahogy azt elképzeltem, szabadkozok is érte, de a démonnő megnyugtat, mindenki így kezdi.
- Hát… - szedem össze a kérdésére a gondolataimat. – Én a megismerkedésünkkor ki nem állhattam Mephistot. Egész fiatal voltam még mikor először észrevettem őt. Akkoriban még azt hittem róla, hogy ember. Egy vén, perverz, kukkolónak tartottam, mert állandóan zavaróan megbámult, annyira rohadtul idegesítő volt. Ez száznégy éve volt. Nem emlékszem már, hogyan vagy miért is szerettem belé, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy hiányzik, ha nem látom őt. Aztán az akkor ismert világom kezdett kifordulni magából és ő volt az egyetlen, akiben megbíztam. Megvédett két katonától, akik meg akartak erőszakolni, azon az estén csókolt meg először – mosolyodom el félénken ahogy visszaemlékszem egyszerre fájdalmas és kellemes emlék az az éjszaka. – Ezek után nem sokkal kivégezték a családomat – hajtom le a fejem – Mephistonak köszönhetem, hogy én megmenekültem. Akkor mondta el ki is, mi is ő valójában és kijelentette, hogy attól a naptól hozzá tartozom. Két évre rá a démonná válásom előtti éjszakán voltunk először együtt, azóta pedig az ágyas szerepét töltöttem be – mesélem grimaszolva - közel száz éven át. Aztán ugye eltűnt három évre és amikor visszatért azzal kezdte, hogy kiakadt, amiért beszéltem egy sráccal, aki hasonlított az öcsémre – nevetem el magam -, de akkor először megölelt, azóta pedig nem enged távol magától – mondom és közben belekortyolok a boromba. Amíg mesélek nem merek újra beleszívni a cigibe, de amint leöblítem a torkom beleszívok még egy slukkot. Valamennyire még ez is fojtogat, de már ügyesebben sikerül, mint az előző. Eközben megfogalmazódik bennem egy újabb kíváncsi kérdés, amit nem is restellek Belphegornak feltenni.
- Egyébként, hogy lettél Viszály tanácsadója? – kérdezem, majd újra bele kortyolok az italomba.
credit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 12:02 pm
Következő oldalAnastasia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

C
sendesen hozom Anastasia tudtára saját meglátásaimat a démoni érzelmekkel kapcsolatban, amit igazán kevésre becsülnek a démonok. Pedig ha tudnák mennyi dolog rejlik e mögött... Talán még Viszály is többre értékelné.
-Ana... Valóban démonok vagyunk, nehéz a másikat megérteni, de ha kellő figyelmet, időt szenteltek egymásnak, akkor semmi sem lehetetlen, higgy nekem!-bátorítón mosolygok rá, majd megingatom a fejem.
-Nevezheted bárminek ha valóban szereted Őt! De... ha Őt is annyira érdekled, mint Mephi érdekel Téged, akkor bizony, ha nem is vallja be, Ő is érző démon valahol. A ragaszkodás kezdésnek jó! Ezt sose feledd.-fűzöm még hozzá, majd elhallgatva figyelmesen, érdeklődőn szívom magamba apró történetét. Majd kérdésére egyszerűen csak egy határozott bólintással felelek. Képes lehet a Kapitányból érzéseket előcsalogatni, hiszen Mephisto az Irigység főbűne is!
-Nos, akkor ha megfogadsz egy démoni tanácsot! Ne elvárd tőle, fogd meg a kezét és mutasd meg mire volna szükséged. Egy idő után te is fogsz változni, még ha nem is sokkal, de valamit fogsz, mert tartod Őt annyira, hogy megtedd érte. Észre sem fogod venni, mennyire könnyen megy.-sóhajtok egy mélyebbet, hiszen én is ezt teszem Viszály miatt. Elkezdtem azzal foglalkozni, hogy mágiám kicsit stabilabb lábakon álljon, hogy ne legyen olyan emberi... Hogy büszke legyen rám! Nem akarom hogy többet csalódjon, főleg hogy más nem csak munka kapcsolat van köztünk! Most én figyelek fel arra, hogy Ana kérdése rángat ki gondolataim közül.
-Ó! Hát, attól függ milyen értelemben kérdezed. Mert valóban már hétezer éve vagyok a bizalmasa. De... ha mondhatom azt, az érzelmi rész... mármint hogy tényleg úgy egymáséi lettünk... Másfél hónapja vagyunk együtt együtt.-pirulok el kislányos zavarral. Következő kérdésére viszont mély levegő szalad végig bensőmön.
-Ó... Hogy hogyan? Elvitettem magam nyaralni Vele.-kezdek bele mosolyogva.
-Én már nagyon régóta kiszemeltem Őt magamnak. De bátorságom sosem volt elmondani hogyan érzek iránta. Aztán Cipruson... tényleg csak ketten voltunk, túlságosan közel kerültünk egymáshoz, majd volt egy csók ami után kaptam egy kérdést, ott pedig már nem volt visszaút. Elmeséltem neki mindent, ahogy érzek amikor vele vagyok és amikor nincs velem. Elmondtam, hogy féltem mit szólna ehhez, hiszen mégis csak egy beosztottja vagyok... De végül... Végül nagyon jól alakultak a dolgok.-hogy én mióta beszélni akartam valakivel erről. Egészen jól esett elmesélni, szinte újra éltem a történetet a fejemben.
-Ó Ana! Egyszerűen ahogy hozzám ér... Annyira vonzódom hozzá, olyan tökéletes az egész. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezt két démon megélheti... Lélek nélkül. Mintha... mintha mindig is az övé lettem volna. A testem szabályosan életre kel mellette. Olykor olyan érzésem van, hogy Lucifer egészen biztosan Belialnak teremtett... Mellette nem kell megjátszanom magam. Ahogy az emberek is mondanák, Ő az én másik felem! Nem szeretném elveszíteni! Szó szerint bármit megtennék érte!-nem tudom megállni, hogy ne áradozzak Viszályról és erről az egészről egy kicsit, bár nem áll szándékomban, hogy féltékennyé tegyem Anastasiat, hogy nekem éppen milyen jó.
-Ó! Igazán nem kell meg köszönnöd. Valahol... Muszáj volt, hogy megtegyük.-nyelek egyet, valahogy nem fűlik a fogam ahhoz, hogy Ana megtudja Mephisto az én ballépésem miatt volt fogságban három hosszú évig. Az italaink hamar legurulnak nyelőcsöveinken, legalább van egy kis időm összeszedni magam és elő is veszem a cigis dobozom, hogy rágyújthassak. Majd az asztal közepére pöckölöm, hogy Ana is kiszolgálhassa magát. Figyelem ahogy rágyújt és ahogy sejtettem pillantásából, Ő most először gyújt rá életében.
-Ne kérj elnézést, mindenki így kezdi.-kacsintok rá vidáman, majd hátra dőlök a széken.
-Szóval, most te jössz. Mesélj, mióta ismered Mephit. Mi történt eddig veletek?-emelem ajkamhoz a cigit és beleszívok ismét, végül borospoharamért nyúlok szabad kezemmel és amint kifújom a füstöt, számba a vörös nedűből kerül egy kevés.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Anastasia


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor 519cea3f940bf7e3be8e99468e1e7c4856a2b33d
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Play by :
Mariya Poezzhaeva
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 9:22 pm
Következő oldal


BelphegorAnastasia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Már jó ideje nem voltam olyan társaságban, aki megértene. Nem gondoltam, hogy pont Viszály kedvese, Belphegor személyében találok majd megértő fülekre, de örülök, hogy így alakult.
- Köszönöm – bólintok. Meglepődök, mikor elmondja a véleményét a démonok érzéseivel kapcsolatban. Érdeklődve hallgatom a gondolat menetét, miközben magam is elgondolkodok a hallottakon.
- Nos lehet, hogy különlegesek vagyunk, de ugyan akkor néha nehezen is… - gondolkodok el a megfogalmazáson – bírunk el egymással. Érteni pedig talán egyáltalán nem is értjük egymást, ha nem szeretném annyira amennyire, azt mondanám rá, hogy egy érzéketlen tulok, bár amennyire ismerem magára sem venne – mosolyodom el – de így csak egy vén kukkoló – árulom el a személyes gúnynevét, amiről eddig egyedül Hél tudott.
- Tényleg van benne valami – jelentem ki kicsit magam elé meredve, gondolkodás közben. – Egy- két éve összefutottam egy démonnal, aki elítélt csak azért, mert érző lény vagyok és mert megsajnáltam a sérült kutyáját. Némelyik démon ezt a teóriát elég görcsösen vallja – rázom a fejem miközben nagyot sóhajtok. – Örülök, hogy valaki végre nem próbálja a fejembe verni ezt a dolgot. Ezek szerint, talán… ha elég kitartó vagyok mégis csak van esélyem Mephistoból előhozni ezt az érzést? - kérdezem, de magam sem tudom, hogy igazából a kérdést Belphegornak szánom vagy magamnak. Elém dereng az emlék arról, ahogy három év távol lét után megölel. A nő szavai térítenek vissza az emlékből, amitől kissé zavarba is jövök. Jól esik ez a fajta dicséret. Mesél arról, hogy áll közte és Viszály között az, hogy ő más, mint a többiek. Meglepő belegondolni, hogy egy lovas ilyen lazán kezeli a társa személyiségének emberi vonásait.
- Úgy hiszem, valahol ez az elvárás a másik változására vonatkozóan, oda vissza működik köztünk. Én is… valahol mélyen azt várom tőle, hogy olyan legyen, vagy úgy viselkedjen, ami nem rá vall – vonom meg a vállam elhúzva a számat a tanácsra válaszolva. - Nem érzem fernek Mephistoval szemben, hisz én is ugyan olyan elvárások elé állítom, csak annyi, hogy én nem dörgölöm az orra alá.
- Régóta vagytok együtt? - könyökölök az asztalra majd az összekulcsolt ujjaimra támasztom az állam, pont, mint gyerekként, mikor a dajkánk mesélni kezdett. Kíváncsi vagyok a történetükre. – Hogy jöttetek össze? – érdeklődöm mikor a pincér kihozza az italainkat.
- Tényleg az – nevetem el magam, Belphegor Mephistora való kijelentésén. –  Erről jut eszembe… nem tudom, hogy ő meg tette- e, de én hálás vagyok azért, hogy megmentettétek őt. Neked is és Viszálynak is. Mephisto elmondta, hogy ti siettetek a segítségére. Köszönöm, a nevében is – mondom majd le is húzzuk az italainkat. Kellően erős az ital, így megköszörülöm a torkomat miután lecsúszott. Az elém lökött cigarettára nézek. Egy pár pillanatra elgondolkodok. Azelőtt még sosem próbáltam ki a dohányzást, de mit veszíthetek? Démon vagyok, a bűnözés a létünkkel jár.
- Köszönöm – bólintok, majd elveszek egy szálat és rágyújtok. Már az első slukk után egy kisebb köhögő roham kap el. – Bocsánat – nyögöm ki, két köhintés között – nem ennyire rossz csak… most szívok ilyet először – mondom a torkom köszörülve.
credit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:21 am
Következő oldalAnastasia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

N
em gondoltam volna, hogy Anastasia ilyen kellemes társaság. De már most tudom, hogy nem bántam meg azt, hogy elhívtam ma estére. A kocsmába betérve gyorsan kiderül, hogy nem a tipikus orosz pia híve.
-Nyugi, ilyeneket nem mondok vissza. Mondjuk nagyon mást sem. Nem vagyunk puszipajtások Mephistoval.-vonok egyszerűen vállat és leadva a rendelést elfoglalom a helyem és társalgásba kezdek a démonnővel. Csendben, figyelmesen hallgatom szavait, de csak miután feltette számomra a kérdését, akkor kezdek válaszolni neki.
-Az nem baj ha ellentétek vagytok. Talán pont ez tesz benneteket különlegessé! A démonok állítólag érzéketlenek és sokan meg is tartották ezt a "teóriát", ám azt tudni kell, hogy szerintem valahol mind hazudnak egy kicsit. A földi lét sokunkat megváltoztatott. Alapból is fogékonyak vagyunk a rossz érzésekre.-dőlök hátra ültömben és mélyet sóhajtok.
-Nézzük csak a hét főbűnt... Azok között pedig rögtön ott van az Irigység... Az eleve egy érzés. Nos, mindennek van jó és rossz oldala. Az egyensúly megvan a világban, tehát mi nem lehetünk teljesen rosszak... Kell hogy legyen bennünk valami jó is.-magyarázok tovább, majd elmosolyodok.
-Mephisto örülhetne, hogy egy ilyen rendes társa van. Nem kellene, hogy korlátok közé szorítson. És most had válaszoljam meg a kérdésedet Ana. Belial nem kényszerített soha olyan dologba ami számomra idegen, vagy csupán kényszerből csinálnám meg. Van amikor túl emberi vagyok és rendszerint az orromra is köti, de egyszer sem közölte, hogy tagadjam meg saját magam. Elfogadta, hogy én egy ilyen démon vagyok.-illesztem össze ujjaimat az asztal lapján, majd egy hosszabb pillanat múlva zsebembe nyúlok a dugi cigimért.
-Ha rám hallgatsz, akkor nem tagadod meg önmagad.-illesztek egy szálat ajkaim közé, majd a következő mozdulattal meg is gyújtom a nikotin rudat. Beszélgetésünket megszakítja a pincér a kiérkező italokkal, angyali mosolyt villantok rá, majd ahogy ellép az asztaltól újfent Anastasia felé fordulok.
-Mephistot nem kell bemutatnod, szerintem mufurc egy alak, nem élvezi az életet, holott most szabadult, nem értem mire jó ez az egész... Alkalmazkodnia kellene, mert ki tudja mikor térhetünk vissza a pokolba.-vigyorgok, mint a tejbe tök és mélyen letüdőzöm a cigaretta füstjét.
-Mindazonáltal, velem bármikor beszélhetsz erről. Állok rendelkezésedre.-kacsintok rá és magamhoz veszem a feles poharat és Ana felé emelem.
-Egészségünkre.-kacsintok a démonnőre. A cigis dobozt az asztalra pöckölöm, ha Ana kér belőle, nyugodtan szolgálja csak ki magát.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Anastasia


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor 519cea3f940bf7e3be8e99468e1e7c4856a2b33d
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Play by :
Mariya Poezzhaeva
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 11:45 pm
Következő oldal


BelphegorAnastasia
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hogy mit éreztem, mikor Viszály kedvese felkeresett és meghívott egy csajos kiruccanásra? Első sorban alig jutottam szóhoz, annyira megdöbbentett, de ennek ellenére gondolkodás nélkül kapásból igent vágtam rá, majd mikor senki nem látta ujjongtam. Nem ismerjük egymást régóta, de szimpatikusnak tűnik, azt hiszem ő az első démon, akire ezt mondom. Azelőtt nem igazán jártam el sehova, de az elmúlt három év Hél mellett formált azért rajtam, nem sokat, de rájöttem, hogy annyira nem is áll olyan távol tőlem az ilyen kocsmázós szórakozás, mint hittem. Persze, erről Mephistonak nem tettem említést, ahogy Hél sem, mindketten úgy gondoljuk, amiről nem tud az nem fáj neki, mert a végén szobafogságot kapnánk. Mephisto így is rákérdez miközben készülődök, kinek is csípem ki magam ennyire... pedig én elég visszafogottan sminkelek. Bele sem merek gondolni, mit szólt volna, ha látja Hél, hogy ken ki. Mikor kész vagyok felkapom a kabátot és indulok az ajtó fele, izgatottságomban még búcsúcsókot is elfelejtek adni, ezért elkap... addig úgy sem tehetem ki a lábam a házból, amíg meg nem kapja amit akar. Az érzékeny búcsú után a ház előtt várom meg Belphegort, nem is várok sokat a démonnő már fel is bukkan. Széles mosollyal az arcomon karolok belé és úgy megyünk az ivóba. Letelepedünk egy boxban és Belphegor már kéri is az első kört.
- Lucifer mentsen attól a borzalomtól... - rázom meg a fejem - egyszer ittam vodkát, de az tuti, ha nem démon lennék azon nyomban visszajött volna. Ne mond vissza neki, de szerintem borzalmas az ízlése, ha ivásról van szó. Azt kérek, amit te is. Bízom az ízlésedben - mosolyodok el szélesen, majd mikor a partnerem leadja a rendelést biccentek a pincérnek, hogy ugyan az nekem is megfelel.
- Fogalmam sincs - sóhajtok keserűen. - De Mephisto minden áron azt akarja, hogy legyek démonibb... csak, hogy azzal nem igazán vagyok tisztába, hogy is kéne azt csinálnom. Néha úgy érzem, mintha nem is egy világban élnénk, annyira ellentétei vagyunk egymásnak. De ez van, ha az ember démonnal kezd - vonom meg érdektelenül a vállam. - Te másnak tűnsz a többi démonnál, ez nem szokott gondot okozni nálatok Viszállyal? - teszem fel az ezzel a témával kapcsolatos kérdésemet, kendőzetlen érdeklődéssel. - Ne haragudj, persze, ha faragatlan vagyok nem kell válaszolnod, csak... igazából nem tudom, kivel is beszélhetnék erről. Mert Hél sem ért, Mephisto meg... - mosolygok grimaszolva. - Gondolom nem kell őt bemutatnom... - el is hallgatok, mikor a pincér megérkezik a rendeléssel. - Egészségünkre - emelem poharam a magasba, majd egy laza mozdulattal legurítom az abszintot.
credit
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 1:33 pm
Következő oldalAnastasia & Belphegor

[You must be registered and logged in to see this image.]

K
i kellene lépni a megszokott kerékvágásból... Ahogy észrevettem Anastasianak is kellene egy kis kikapcs. Nem is agyalok sokat, a rövid ismeretség után úgy döntök, hogy két nap múlva mi nők kicsit kirúgunk a hámból. Tehát meg kell beszélnem a démonnővel, hogy lesz kedves velem tartani, a kér pasit pedig "le kell rázni" méghozzá sietősen. Elkél már számomra is, hogy olyan entitás legyen a közelemben aki talán végre érti, hogy mi is történik velem. Ana pedig a tökéletes választás erre jelenleg. Nőből van, és emberből lett démon. Tele van érzésekkel, így talán válaszokat is kaphatok a megválaszolatlan kérdéseimre. Példának okáért a miért alakul ki és hogyan egyszerűbb kezelni, hogy ne nézzenek miatta ki a többiek?! Amikor elérkezik az idő én már készen állok a kocsmatúrára, felöltözve, sminkelve, haj belőve, mosoly az arcon és lágy csókkal válok el Belialtól.
-Ne várj korán. Vigyázok magamra, ígérem. Te is érezd jól magad, ne gubbassz itthon.-kacsintok rá Lordomra és kilépve az ajtón összébb húzom magamon a kabátom, még nap közben kinéztem a kocsmát ahová beülhetnénk Ana-val, így megszaporázva lépteimet igyekszem a démonnőért, hogy összeszedve a lakás előtt induljunk tovább.
-Szia, örülök, hogy sikerült elszabadulnod. Készen állsz egy kis kikapcsolódásra?-vigyorgok rá ahogy végre találkozunk, majd karom nyújtom neki és bizalmas társalgásba kezdünk, míg el nem érjük az ivót. Belépve az ajtón egy félre eső box felé irányítom, kabátomat szétnyitva bújok ki belőle mielőtt letelepednék, majd intek a pultosnak s míg kiér a nő felé fordulok.
-Te mit szeretnél inni? Mondd hogy nem vagy vodkaimádó, mint a drágád.-vigyorodok el és amint a férfi hozzánk lép, két feles absinthe-ot rendelek, mellé kísérőnek pedig vörösbort.
-Szóval, mesélj mire lesz jó ez a kaland? Úgy vélem mintha valami nem lenne ínyedre. Nincs igazam? Nekem igazán elmondhatod, nem fogom vissza mondani senkinek.-kezdek is bele a társalgásba mikor az ipse elvonul a rendelést előkészíteni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor GadHg7Q
Egy barátság kezdete Anastasia & Belphegor Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
922
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 11:28 pm
Következő oldal


*****
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 44 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7