Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Zachriel VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1059
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 1:35 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Zachriel a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zachriel


Zachriel 76djYXd
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
9
☩ Rang :
szeráf
☩ Play by :
Dan Stevens
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 11:40 pm
Következő oldal


Zachriel

Zachriel
and what’s the use of talking, if you already know that others don’t feel what you feel?
Keresett
hétszáz plusz


Karakter információ
Család -  Az embereknek vannak családjaik, őket teremtették. Fivér, nővér, Atya. Ezek csak formalitások. A halandók elmondása szerint mégis a mennybéli bajtársai állnak ehhez a legközelebb.

Mi a beosztásod? - A '91-ben kirobbanó összecsapások idején még szeráfként hivatkoztak rá az eltűnése pillanatáig, ami az év második felében történt meg. Ismeretlen holléte miatt mára a háború halottjaként jegyzik.

Melyik oldalon állsz? - A jelenlegi világrendben nem tud oldalt választani, a határok elmosódtak, az értékek átbillentek, szerinte Isten megmutatta az igazi arcát, amiről ő sem tudja valójában miként is formálta hitét.

Városod - frissen érkezett San Francisco-ba
Dan Stevens
harcos angyal
szeráf

Karakter képességeinek leírása
Ereje teljében kiemelkedett az éles érzékei révén a katonák közül, amire a harci taktikája épült. Sosem rohant fejjel a falnak, hogy mindezt ki is tudja használni. Fő fegyvere a megfigyelés, az ahhoz szükséges időhúzás volt az ellenfél mozdulatainak és észjárásának a kitapasztalásához. Megvan az a hang, ahogy a talp kitámasztáskor a földhöz súrlódik, a levegő süvít a repülő tárgynál és berobban, ha gyorsabb tempóra kapcsolnak? Legtöbbször ezekben az előjelekben olvasott és gyorsan, effektíven reagált rájuk.
A többi angyali képességnek ő is a birtokában van, de az asztrális kivetülésnek és a memória módosításnak igazán csak az alapját ismeri. Az évszázadok során kevésszer használta őket, angyaltársai között biztos akadtak olyanok, akik azt is megkérdőjelezték valóban birtokolja a hozzájuk szükséges tudást.
Mára kifejezetten rozsdássá vált. Régóta nem használta azon képességeit, melyhez akarat kell a telepátia kivételével. Azt is három éve gyakorolja aktívan.
Két héttel ezelőtt próbált meg egy fiú emlékein kozmetikázni, ami emberi mértékkel katasztrofális próbálkozásnak bizonyult.


Minden történet rejthet titkokat
Saratov. Hatodik nap.
Az ellenség oldalán állónak szánt penge az egyik társamat nyársalja fel. A szent olaj lángjai égetik fel azokat, akik szabadulni próbálnak a csapdából. Vannak, akiknek az arcát erőszakkal nyomják a tűzbe. Hátba döf, akiről azt hittem ugyanazt képviseljük és tartjuk szem előtt. Ahogy a levegőből a földre taszít egy fiatal férfin landolok, aki szörnyet hal a becsapódáskor. A halálnak szóló kiáltásokra közel érzéketlenné váltam, teljesen hozzájuk szoktam és az eszem azt diktálja hagyjam figyelmen kívül a mellkasomon átütő sérüléssel, a következő támadás elkerülésével foglalkozzak, de zavar a tenyerem alatt elterülő test. Még tapinthatóan meleg. Az ujjaim alatt azonban nem csak ezt érzem, szárnymaradványok húzódnak meg még alatta is és Ő mindezt hagyja. Az égre szegezett szempárom kiszúrja az odafent madárnak tűnő angyalt, akinek szándékát jól ismerem, a manővert velem tökéletesítette és innen tudom most kellene felkelnem a visszaveréséhez, hogy a lehető legkevesebb sérüléssel ússzam meg a tervét.
Fáradhatatlanul engedelmeskedtem, tettem, amit úgy hittem elvárna a katonáitól és most várok. Cérnaszállá vékonyodott a bizalommal, hogy megmutatkozzon vagy jelét adja annak nem tűnt el teljesen.

Kereken harminc napon át dúlt a csata Yeravannál. Csak négyen maradtunk, mindünk súlyosabb sérülésekkel.
Igyekeztem pártatlan maradni, hűnek a kötelességemhez, ami Michael nézeteihez állt közelebb. Vissza akartam kapni a régi idők egyszerűségét. Valahányszor polgárháború dúlt az emberek között, csak a szememet forgatva néztem a másik irányba. Az egyik fél minden esetben süket volt, képtelen közös nevezőre jutni és megbeszélni a konfliktust. A történet tragédiája azokon csattant, akiket belerángattak és miként az egykori társaim vérével áitatott földön járok, az ő vérük száradt rá a bőrömre, itta be magát a szövetanyagba, nem tudok másra gondolni, csak arra a bizonyos szemforgatásra. Idióták. A többieket pár órája visszaküldtem, a sérüléseinket többnyire elláttuk, én maradni akartam. Pontosan tudtam hányadik várost romboltuk porrá, hány társam dőlt a kardjába és nem vágytam rá akárcsak gondolatban is megnevezzem a számokat. Egyetlen egyet nem tudtam volna megmondani, hány ember vált a csatározások áldozatává? A maradásom oka nem ez, magam sem tudom meghatározni, akkor sem, amikor az utolsó fejfát a helyére teszem vagy lángra gyújtom az összekészített máglyákat. Egyenesen a lángokba meredve sem.
Irónikus mennyi minden zajlik bennem, mégis érzéketlenné tesznek.
A tűzre koncentrálok, emiatt nem veszem észre a méterekkel odébb leszálló angyalt vagy azt, hogy néven szólít. Oldalról közelít, lehetőséget ad arra is a látóterembe érve szenteljek a megérkezésének figyelmet, de a szemem se rebben. Kérdést tesz fel, újból elhangzik a nevem, mielőtt a szemben lévő látványt venné szemügyre. Égő hús szaga lengi be a környéket, fel se tűnik, már hozzászoktam. A vállam érintésére mozdulok meg először, mióta földet ért és tökéletesen hallom az elismételt kérdését, de fáradt vagyok a válaszhoz. Nem fizikailag, már, ha akad ennek bármi értelme is...

A háború még dúlt és a folytatása helyett bejelentés nélkül felhagytam a részvétellel. Súlyos sérüléssel láttak utoljára, amiből könnyen feltételezhető rajtam ütöttek, mielőtt biztonságos helyre vonultam volna vagy a gyógyító nem ért oda időben, az egyik halottakból épült domb alapját képzem. A teljes izolációt választottam egy nehezen megközelíthető, tengerszint alatti barlang mélyén, amit az élhetetlen körülmények miatt ideálisnak tartottam a háborítatlansághoz, amíg kitisztítom a fejem. Távol mindentől és mindenkitől, elrejtettem a jelenlétem, azt hittem ellehetetlenítettem csakúgy a bejutást, mint a kijutásomat. Az első hat év zavartalanul telt. Három angyal bukkant fel, akik nehezen törték fel a pecséteket és azt feltételezték valaki csapdába ejtett a helyen. Ismerték a híreket, egyikükben sem merült fel a dezertálásom.
Sok időt töltöttem a gondolataim között azon évődve. A többség azt mondta volna túlontúl sokat is. Elképzelhetően igazuk lett volna, mert az odabent töltött évek során a rengeteg felgyülemlett harag osztott tanácsokat.
Mindhármójukat megöltem, hogy ne vigyék hírét a megtalálásomat egyik angyalnak se. Az érzés furcsa mód hidegen hagyott. Észleltem a közeledésüket, reménykedtem benne visszafordulnak és nem kell foglalkoznom velük, az ő érdekükben. Mégsem így történt. A felszínre érve az odabent ezeregyedszerre is elképzelt égre emeltem a tekintetem, némán kérdezve Tőle: még mindig semmi változás? Se ítélet, se büntetés, semmi jele a dühének az előbbiért? Egyikőjüket sem kérdeztem meg melyik oldalhoz tartoznak, Sahren-nel harcoltam is annak idején.
Az évek elteltével, máshol, azokért az emberekért is imádkoztam, akikről szintén nem vett tudomást.

Jó ideje meditációs állapotban várakoztam, amikor a sötétség végigsöpört a felszínen és ereje a hegy belsejébe is eljutott. Talán jelnek tekintettem, talán csak a kíváncsiságomat akartam egy jó magyarázattal alátámasztani, hogy véget vessek az önkéntes száműzetésnek és újra a földet járjam.
Berozsdásodva keltem útra,vettem szemügyre a lepusztult földet és még jobban megcsappant számát az emberiségnek. Napokba telt, mire a halandók egy megtépázott csoportjába botlottam. Sokszor kellett gyalogszerrel feltérképeznem a környéket, hogy ne keltsek feltűnést a magasban. Elrejtettem a szárnyaimat, évtizedek óta először. Később az érzést, ami a látvány befogadásával nőttön nőtt, a társaim által kiváltott szégyenként említeném, de túl mélyre rágta be magát a felismeréséhez.Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
8/6
Angyal
1
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
6
Nephilim
6