Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• High Line Park •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 10:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Alastor & Asaliah


É
ljünk úgy, ahogy Atyánk szerette volna, segítsünk annak aki bajba jutott, vegyük észre amit kell... S most én ezt is teszem, segítek egy férfinek, aki nem tudja hogyan került ide, honnan jött... Mondhatni csak a nevére emlékszik, mégsem zavartatom magam. Koszon ruhái sem tántorítanak el semmitől, így felajánlom azt is, ha kikapartuk a redva réteg alól, úgy bemutatom a várost is akár.
-Nem baj ha nem hallottál róla, majd most megismered.-bátorítóan mosolygok rá és magamban fogadkozom, hogy egy percre sem veszem le róla tekintetem, míg nem áll magabiztosan NY-ban. Lesz egy albérlőm! Mosolygom meg a gondolatot is, s nem sokára indulásra buzdítom Őt felé nyújtva kezemet. De ahogy kér egy pillanatot furcsán pislogok rá. Rosszat szóltam volna?
-Rendben, csak tessék. Nem rohanunk.-vonok finoman vállat és míg Alastor körbe kémlel addig visszaülök a padra. Onnan figyelem ahogy sietősen egy dúsabb bokor felé veszi az irányt. Elpirulva fogom az adást, hogy bizony a kóbor kandúromat a természet hívja. Kezeim mögé rejtem az arcom, hogy vigyorom leplezzem, s egészen addig ott tartom kacsóimat, míg meg nem hallom lépteit ismét. Ekkor ismét felállok, aprót biccentek hogy elkészült az útra és gyanútlanul fordítok hátat neki, hogy mutassam az utat, így kissé előtte haladok, mielőtt viszont kiérnénk a parkból lelassítok és bevárom teljesen. A házakat összekötő járdára már együtt lépünk rá. Csodálkozását elég jól fogadom, megállok mellette és tekintetét követve én is felpillantok.
-Város inkább, de igen, elég magasak a házak.-értek egyet vele. A férfivel figyelve az épületeket rájövök, hogy nekem milyen természetes ez a dolog. Az pedig, hogy neki mennyire furcsa, csak különlegesebbé teszi számomra.
-Igen, ilyen nagy az enyém is, de nem lakom olyan magasan, csupán a második emeleten.-válaszolok kedvesen a kérdésére, és már indulnék is tovább, hogy a következő sarkon befordulva rámutathassak az épületre, de újabb kérdésére mellénk pillantok.
-Ó, csupán élőszövet fém vázon.-csúszik ki a számon meggondolatlanul és elnevetem magam.
-Ne haragudj... Tehát a tárgy bicikli vagy kerékpár ahogy sokan nevezik, két kerekű jármű, mint láthatod, amit tekeréssel, vagy szebben szólva láb munkával lehet haladásra bírni. Közlekedési eszköz.-pontosítok, bár nem tudom, hogy mennyit ért meg szegény belőle. Ha már az épületekre így rá csodálkozott, de hogy a bicajt nem ismeri?! Honnan jöhetett? Közben lépteim tovább visznek, így ahhoz a sarokhoz érünk, ahol ha befordulunk balra, a második tömbön benyitva be is léphetünk a lakásba.
-Gyere, rögtön ott vagyunk.-intek fejemmel, majd ahogy a tömb elé érünk felsietek előtte a lépcsőn, hogy a kulcsom egyetlen fordításával kinyithassam előtte a főajtót.
-Légy üdvözölve nálam. Nem sokan laknak a házban, de erről majd később mesélek. A lift nem működik, szóval remélem kibírsz még egy kis sétát.-lépek vigyorogva a korláthoz és feltekintek a kanyargós lépcsőre. Két emeletet kell felsétálni a lépcsőkön, hogy aztán a harmadik ajtót kinyitva beléphessünk a kis birodalmamba. Konyha, nappali, háló, a kis szoba és egy kis fürdő helység. A nappaliba vezetem őt miután leveszem a cipőmet és széttárom karjaimat, két régebbi fotel, egy kanapé, középen dohányzó asztal aminek üveglapja megtört középen -annak érdekes sztorija van-, az asztal alatt kicsit nagyobb kerek formájú szőnyeg.
-Gyere, erre van a fürdő.-indulok a kis helység felé, majd kinyitom előtte az ajtót.
-Érezd otthon magad. Mindjárt hozok neked törölközőt és tiszta ruhát.-mosolygok rá és elsietek a kisszoba felé, ahonnan egy rövid ideig pakolászást hallhat ha még nem vonult el fürdeni, aztán átsietek az én szobámba és egy kék pamut törölközővel térek vissza Alastorhoz, illetve egy fekete pólóval, alsónadrággal meg egy szürke melegítő együttessel.
-Egyenlőre ezt találtam így hirtelen, remélem méretben jók lesznek, öhm... Akarod... hozzak egy ollót, levágjam a cimkét róla? Sosem használták még. Nyilván az előttem lakó vásárolta még... De már nem tart rá igényt.-valójában azt sem tudom, hogy mit mondjak hirtelen, kissé hadarom a szavakat, nem sűrűn van idegen vendégem.
-Amíg megfürdesz addig csinálok valami harapnivalót. Éhes vagy? Van kedvenc kajád?-állok előtte kissé esetlenül miközben a kezébe nyomom a cuccokat.
-A tusolóban megtalálod a habfürdőm. Ígérem holnapra beszerzek valami pasis illatot is. Tudod, nem mindennap... Mindegy. A konyhában leszek.-fülig vörösödök, így inkább hátat fordítva Alastornak a konyha felé veszem az irányt, hogy valami harapnivalót dobjak össze. A futás után én is érzem, hogy szükségem lenne némi energiára.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 8:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Ha emlékezne se lenne ismerős számára az a vidék, ahová a láda vetette. Bár még csak New York zöldövezetét látta. Egy parkot, ami nem sokban másabb, mint bármelyik település ligetese, legalábbis a virágágyásból feltekintve nem lát semmi kirívó jellegzetességet. Nem titkolja a vele beszélgetésbe elegyedő, segítőkésznek látszó hölgyemény előtt, hogy halvány lila derengése sincs arról, hogyan került ide, ahogy arról sem, hogy honnan érkezett. Magával pedig egyáltalán nincs tisztában. Ez a tény felvethet néhány gondolatot Asaliahban, köztük azt is, hogy feltehetően a férfi átmeneti emlékezetzavarban szenvedhet.  
-New York. Sosem hallottam róla. - jegyzi meg a választ hallatán sejtetve azt, hogy nem helybéli. Nem csak szállásra, de idegenvezetésre is ajánlatot kap, amire egy igenlő bólintás érkezik feleletként, elfogadja a segítséget. A leviatán abban reménykedik, ha lakottabb, emberekkel teli környéken jár, talán majd beugrik néhány dolog, még akkor is, ha nem ehhez a New York nevű helyhez kötődik. Bár jelenleg már annak is örül, hogy egyáltalán a neve eszébe jutott. A nő a kezét nyújtja felé, némi célzással, ideje elindulniuk a lakása felé. Ezen kicsit elcsodálkozik ugyan, de talán meg is fogná Asaliah törékenynek látszó kézfejét, ha nem érezne váratlanul rá törő, kínzó, feszítő érzést húgyhólyagjában.
-Öhm, egy....egy pillanat. - emeli fel mutatóujját, ezzel is jelezve, hogy egy röpke másodperc türelmet kér. Aztán kapkodva a fejét néz szét, kiszúr a közelben egy dúsabbnak mondható bokrot, majd sietősen irányába rohan és hosszabb percekre jótékonyan takaró zöld levelei mögé rejtőzik. Nem túl nehéz kitalálni, hogy mit csinál ott. Egy megkönnyebbült halk sóhaj hagyja el a száját, miközben a bukszus tövét locsolja. Mikor végez, megigazítja magát és megkönnyebbülten lép elő a bozótos mögül.
-Azt hiszem mehetünk. - jelzi, hogy útra készen áll. Az előbbi mutatvány után inkább nem nyúl a nő keze után. Ha elindulnak Asaliah szállása felé, hamar kiérnek a parkból. A járdára lépve Alastor megtorpan és ámulva észrevételezi:
-Milyen magas házak vannak a faludban. - magasak és romosak, de utóbbit csak gondolatban fűzi hozzá.
-Neked is ilyen nagyra nőtt a kunyhód? - hátra döntött fejjel bámulja az égig érő épületeket. Rácsodálkozása arra enged következtetni, hogy a férfi lényegesen kisebb településen élte mindennapjait, egy kisebb városból származhat.
-Az ott mi? - kérdezi kísérőjét, miközben mutatóujját egy mellettük elhaladó kerékpárosra szegezi.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 3:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Alastor & Asaliah


P
iszok szar érzés amikor rájössz, hogy egy nagyobb sérülésből úgy gyógyulsz fel, mint a halandók... A bukottság sosem lesz életérzés, már tudom jól. Hogy kicsit kieresszem a gőzt futni megyek, előbb a lakótömb körül, majd a közeli parkba. Ott figyelek fel a virágágyásban heverésző pasasra, akit, mint a pestist, kerül ki egy család, messzire vonva a gyerekeket onnan. Kedves mosollyal az arcomon lépek a férfihez és szólítom meg. Hangja válaszul kellemesen úszik felém, teljesen más képet fest így ahhoz képest, hogy jelenleg kinézetileg csövesnek tűnhet. De nem ítélkezem, kérdéseimre választ kapok, sérülése nincs, így már csak arra várok, hogy elfogadja a felé nyújtott kezemet, ami viszont mégsem történik meg.
-Alastor.-ismétlem a nevét alig hallhatóan ahogy felegyenesedik, nincs sok különbség köztünk ha a magasságot figyelem, de ez egyáltalán nem zavar. Nem lép fel ellenem ellenségesen, megvárom, míg elgémberedett végtagjait átropogtatja, csendesen vizslatom addig, nem rejtem véka alá, hogy tetőtől talpig felmérem Őt, ezt csak nem tiltja Atyánk szabálykönyve. Csendesen, figyelmesen hallgatom, ahogy elárulja nagyjából, hogy mi is lehetett az incidens, ami után ide keveredett a díszkáposzták és a nyuszifülek közé.
-Nem baj, mellettem jó kezekben leszel, ígérem.-nem kiáltok ki habókosnak, vagy elmeroggyantnak, pedig azt is megtehetném, de ha abból indulok ki, hogy én mi vagyok... Nos, még az is lehet, hogy ez a férfi sem átlagos halandó. Ennek ellenére is bizalmat szavazok neki, nem tántorít el attól, hogy segítséget nyújtsak. Mikor rákérdez, hogy hol vagyunk, egy pillanatra körbe tekintek.
-New York egyik parkjában.-vezetem rá vissza kék szemeimet egy lágy mosollyal övezve a mondatot.
-Nem vagy ismerős errefelé, igaz?-kérdezek rá kedvesen és ismét kinyújtom felé a kezem, ha pedig végre megfogja, egy közeli padhoz sétálok vele, majd kényelmesen leülök.
-Ha kicsit összeszedted magad és láthatóvá tesszük az arcodat, megmutatok egy-két helyet a közelben, segítek feltérképezni a várost. Mit szólsz? Benne vagy?-kérdezek rá vidáman, nagyon remélve, hogy hamar elhagyja ezt a nyuszifiút maga mögött.
-Nyugi, nem eszlek meg, ígérem.-kacsintok rá jó kedvűen, ha esetleg még lenne kérdése, akkor arra szívesen felelek, persze csak ha tudok, ha pedig nincs különösebb érdeklődő kérdése, akkor igyekszem rávenni arra, hogy induljunk el a lakásom felé. Talán ha kicsit lemosdik, úgy tisztább lesz a tudata is. Ki tudja.
-Na gyere. Csak pár perc séta, nem tart sokáig.-állok fel mellőle és megvárom, míg Ő is talpra kecmergi magát.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 2:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Egy park virágágyásán fekve találja meg az ébrenlét. Egy ideig még békésen tartja magát vízszintben az oda ültetett gazok között, míg szemei megszokják a szokatlan éles fényt és kellő erőt érez magában a mozgáshoz. Óvatosan tápászkodik fel négykézlábra és míg a sarkára ül egy maréknyi földet ragad ki a kertből. A tenyerében szorongatott földdarabot szemlélve azon elmélkedik: ez a zöld közeg, amit lát az a valóság része vagy csak egyszerű illúzió, és inkább képzelete művének tudja be? A puha föld tapintása elég igazzá teszi a körülötte lévő képet. Szeretné hinni, hogy nem érzékei űznek gúnyt vele ismét. A mellette elhaladó család megbotránkozó pillantása is valósnak tűnik. És az a kellemes női hang, ami hirtelen megszólítja őt segítséget kínálva.
-Én...ööö..én....én... - kicsit zavartan néz magán körben sérüléseket keresve a büdös göncei alatt. Nem talál egyet sem.
-...azt hiszem nem. - feleli elég meggyőzően.
-Alastor. - árulja el nevét. Olyan határozottsággal jön szájára ez a hét betű, hogy még maga is meglepődik rajta. Az idegen nő nem retten el leharcolt külseje láttán, pedig jelenleg úgy fest, mint egy hajléktalan, aki most mászott elő a közeli csatornából. Mind rendetlen kinézete, mind a vele járó szúrós szagok is erre engednek következtetni. A férfi egy csatornalakó.
Alastor lassan felegyenesedik és ahogy két lábra áll, feltűnik, hogy alig néhány centivel magasabb a vele szemben álló nőtől. Hangosan roppannak csontjai. A három napos mozdulatlanságtól eléggé elgémberedtek tagjai, így kicsit megmozgatja karjait, lábait, még a nyakával is köröz néhányat, ami csontozata újabb fájdalmasnak hallatszó recsenése kísér. Fájdalom viszont nem társul mellé. Asaliah elárulja, hogy a közelben lakik és ha nem volna hova mennie, úgy tudna neki szállást biztosítani. Arról nem esik szó mennyi ideig, de pár éjszaka erejéig egészen biztosan meghúzhatná magát nála. Ha a leviatán ismerné a szociális munkás fogalmát, valószínűleg azt gondolná, hogy a fiatal nő efféle szakmát űz, valamiféle gondozó. Nem jönnek könnyen a szavak, így nem is érkezik rögtön válasz sem. Míg hangját keresi, felfigyel az angyal pásztázó tekintetére, ahogy végig vezeti pillantását hanyag küllemén.
-Nem tudom, nem emlékszem. - vallja be őszintén arra, hogyan is került ő ide? Alastor elmondja, hogy egy zord vidékről vannak halvány derengései, de fogalma sincs merre van az a hely, aztán valami különös vihart emleget, ami elragadta és itt rakta le a fás közepén. A férfi szavai eléggé zavarosnak, jobbára álomszerűnek tűnik. Bárki aki most hallaná hamarabb gondolná azt, hogy repülősre itta magát azt képzelve, hogy egy vihar szárnyán sodródott idáig. Holott valamelyik közelebbi kocsmából támolygott ki és lábai addig a művelt díszkertig vitték, míg össze nem rogyott. Közben rádöbben, hogy a nevén kívül semmi más sem jut eszébe. A feje üres, nincsenek emlékei. Ez kicsit kezdi zavarni.
-Hol vagyunk most? - próbálja felderíteni tartózkodási helyét, hátha valamiféle támpontot ad neki. Ha Asaliah meg is nevezi a várost, nem jutna előrébb. Életében nem járt még itt, sőt még ládába zárása előtt amerikai földre sem tette lábait. Ha választ kap, úgy némi megdöbbenéssel veszi, hogy egy idegen kontinens idegen falujában tartózkodik, és bár fogalma sincs hol lakott ezelőtt, egészen biztos benne, hogy nem ezen a környéken.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Alastor & Asaliah


A
zt senki nem mondhatja, hogy elpazarlom a drága időmet. Megkerestem a főnökömet, rávettem, hogy adjon egy konkrét feladatot és... Talán majd egyszer újra bízni fog bennem. Napok teltek el és hagytam egy kis teret mindkettőnknek, jobbnak láttam ha kicsit visszavonulok, talán most már azért nem tűnünk el egymás szeme elől. Úgy döntöttem kicsit sétálgatok a közelben, jobban mondva futok egy keveset, ideje vissza térni ahhoz, hogy rendszeresen eddzek. Egyszerű edzőcipőt és alakformáló nadrágot veszek, hozzá illő sport melltartóval és egy fekete trikóval. Derekamra pulóvert kötök és így lépek ki a ház ajtaján. A lépcsőn még gyorsan nyújtok egy keveset, aztán nekiállok falni a métereket. Többször körbe futom a tömbházat, majd a közeli park felé veszem az irányt. Úgy gondolom kicsit kieresztem a gőzt is ezzel, így szinte azonnal sprintelni kezdek amint átlépek a zöld övezetbe. Hagyom, hogy dübörögjön a vér a fülemben, szívem zakatol amint próbál velem lépést tartani, mégis percek múlva összegörnyedve kapkodom a levegőt egy ideig. De nem állok meg sokkal tovább, mint egy halandó tenné, hamar kihúzom magam és egy mély lélegzetet véve kocogásba váltok és puhán emelem lábaimat, métert méter követ, míg ki nem szúrok egy alakot aki az egyik virágágyásban tanyázik. Újfent megállok és oldalra billentett fejjel fixírozom az ősember hatású fazont. Még kellő távolságban vagyok tőle, így sokat nem láthatok, de az nem kerüli el a figyelmem, hogy az éppen arra sétáló család milyen lenéző vele szemben. Valamiért felébred bennem a segíteni akarás, lábaim akaratlanul indulnak el az idegen felé, mire a közelébe érek már szívem is normális ütemet diktál újra. Barátságos mosollyal az arcomon lépek elé és ha még a földön ül/fekszik akkor felé nyújtom a kezem.
-Üdv. Segíthetek? A nevem Asaliah. Hát a tiéd? Megsérültél?-árad belőlem a szó szinte azonnal, meg sem fordul a fejemben, hogy akár gondot is okozhat nekem. Megsebezhet, rám támadhat... Nem számolok a veszéllyel. Leguggolok hozzá még mindig kinyújtott kézzel és ha elfogadja a felé nyújtott kart akkor bizony felállok és magammal húzom őt is.
-A közelben lakom, ha...-kezdek bele újabb mondatba amint két lábon áll mellettem és elámulok azon, hogy nem sokkal magasabb, mint én, de ez most határozottan jól esik, akikkel eddig találkoztam inkább mondhatók alacsony növésűnek, így viszont szinte azonnal szembetűnik világosbarna tekintete. Megköszörülöm a torkomat és óvatosan eleresztem a kezét.
-Tehát, ha elfogadod szívesen segítek. Vagy esetleg van hová menned?-lépek egyet hátra és nem takargatom pillantásom amivel tetőtől talpig felmérem. Jobb kezemmel állam alá nyúlok és csendesen hümmögök egyet, végül vigyorra húzódik a szám sarka.
-Még talán ruhát is tudok adni neked. De mondd, hogy kerültél ide?-pillantok szemeibe érdeklődőn és visszalépek elé. Nem taszít a szaga, nem erről szándékozom megítélni, az angyal felébredt bennem, segíteni szeretnék.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 24, 2020 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Unott képpel járja a kietlen ládavidéket. Már egy ideje feladta, hogy valaha is kieszi innét a fene, mégsem képes megszokni az örök rabság gondolatát. Évszázadokat töltött azzal, hogy megtalálja a kivezető utat erről az istentelen helyről, de minden kísérlete csúfos kudarcba fulladt. Épp egy kihalt fatörzs tetején készül megpihenni megszakítva hosszúra nyúlt sétáját, mikor váratlanul eddig nem hallott, vészjósló hang zengi be a környéket. Feltámad a szél is, mintha csak vihar közeledne, mégis zsigereiben érzi, ez valami más. Testét megmagyarázhatatlan érzés keríti hatalmába, végtagjaira mintha ólomsúly nehezedne, szokatlan fáradtság lesz rajta úrrá. Egy villásnyi időre hunyja le a szemeit, hogy összeszedje kavargó gondolatait, de mikor újra kipillant szemhéjai mögül valahol egészen máshol találja magát. A kiszáradt élettelen tájnak nyoma sem marad, helyette ritkás zöldes környezet veszi körül, elszórta a távolban még embereket is lát, de nem hiszi, hogy valóságosak lennének. Valószínűsíti, hogy megint elméje űz vele gonosz tréfát, mint ahogy a folyónál is. Szemét szúrja a szokatlan éles fény, a láda kopott fényviszonyaihoz az eltelt századok alatt rendesen hozzá szokott, ezért karját arca elé emeli és úgy szűri meg a hirtelen jövő világosságot. Csak néhány lépést, talán annyit sem tesz, teste erőtlenül csuklik össze és zuhan be a virágoskertbe a díszkáposzták közé. Börtönéből való szabadulás teljesen lemerítette, ezért egy elégedetlen hangnál többel nem méltatja akaratlan földre fekvését. Nincs ereje hozzá. Három nap is eltelik, közben kap hideget, meleget. Hol a nap süti, hol eső áztatja, de ő mindvégig mozdulatlanul támasztja a virágágyást.
-Mi történt? - nyöszörgi magának szegezve a kérdést, miközben próbál négykézlábra állni, és ha ez sikerül, úgy sarkára ülni. Ha most bárki látná, könnyen hihetné róla, hogy egy újabb nyomorék, akinek túl jól sikerült az esti buli. Jobban megnézve őt, viszont gyorsan rájöhet bárki, hogy inkább tűnik egy iszákos hajléktalannak, aki a napi piaadag után ledőlt egy kicsit. Tetőtől talpig koszos, ruhája viseltes, arcát sűrű, bozontos szakáll borítja és elég szembetűnő, hogy az előző napi esőzést leszámítva jó ideje nem érte víz. Egy négy fős család sétál el mellette, az egyik kisgyerek hangoskodva mutogat rá, mire anyja riadtan rántja el a gyereket a kezénél fogva és sietősre véve lépteiket haladnak tovább. Alastort nem érdekli a járókelők megbotránkozó, vádló tekintete, mert fontosabb dolog foglalkoztatja éppen. Hol a fenében van most? És hogy került ide?

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 23, 2020 8:32 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


. . .
High Line Park - Page 9 High-Lane-Parc-New-York-1-1200x600
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2