Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• High Line Park •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


S
osem gondoltam volna, hogy egyszer majd ilyen mélyre hatóan kell beszélnem valakivel arról, hogy kik élnek most a földön az emberek között. Talán teremtésem óta nem foglalkoztam ennyit a létező fajokkal, mint amikor megtanultam. Most mégis elmém mélyére ásva osztom meg tudásomat Alastorral, remélve, kellő válasszal szolgálok kérdéseire. Az angyalokat még külön csoportokba is sorolom, nem vagyok rest a bukottakat is ide venni végül. A férfi szavaira bólintok először.
-Igen, különös lények.-értek végül vele egyet szóban is. Ám ezt követő kérdésére finoman rándul a vállam felfelé.
-Az angyal társainkat ismerjük, akit arcról felismerek régről róla tudom hogy micsoda. Ám akit nem ismerek mert esetleg új angyal lehet, vele gondban lennék. A démonokat sem ismerem fel így emberi alakjukban, tökéletes külső borítást kaptak a pokol urától. Bár... Ha összetűzésbe kerülsz egyel és sikerül úgy megsebezned hogy vérét vedd... Nos, vérének fekete színe elég árulkodó, hogy démonnal van dolgod.-fejezek be ismét egy hosszasabb választ. Nekilátok falatozni én is, de vendégem kérdése ismét elszakadok a tányéromtól, felelek neki arra, hogy miért is segítek neki. Nyíltan kimondom amit száz évre olyan mélyen elnyomtam magamban. Azért vettem pártfogásomba, mert lényem minden porcikája azért kiáltott, hogy tegyem azt amiért Isten teremtett. Cselekedjek jót és legalább egy kicsit érezzem annak magam aki egykor lehettem. A kis összefoglalóm után Alastor hamar levonja a következtetést, s bár fáj az ajkai közül elhangzott mondat, lehunyt szemmel bólintok. Az vagyok! Ezután elárulom számára, hogy nem csupán ő visel magán különös jegyeket, hanem én is. Felállva az asztaltól fordítok neki hátat, hogy felsőmet levéve mutassam meg a heget a lapockáim közelében. Hallom amint a férfi felkel és mögém sétál, de nem fordulok hátra, teljes nyugalommal állok előtte, míg hátamat szemléli addig sem ötlik fel bennem a gondolat, hogy bánthatna, pedig biztosan kihasználná az alkalmat ha olyan lenne. Kellemes hangja hirtelen éri el fülemet a szótlan hosszú pillanatok után, egy másodpercre talán meg is rezzenek, hiába tudtam hogy mögöttem van, így még közelebb érzem magamhoz, mint gondoltam.
-Persze... Te sem ódzkodtál az érintésemtől.-azért hangom megremeg ahogy engedélyt adok rá, hogy ujjaival érintsen, bár azt nem kötöm az orrára, hogy azóta az eset óta még senki nem ólálkodott így a hátam mögött. Na meg persze... ha angyalpenge lenne a kezében, a válaszom határozottan a NEM lett volna. Ökölbe szorítom kezeimet ahogy puha ujjbegyeit megérzem a hátamon és az első pillanatokban igyekszem arra koncentrálni, milyen erősen mélyednek bele körmeim a saját tenyerembe. De aztán, ahogy ujjai végig vonulnak a sebhely teljes hosszán, szép lassan enged a feszültségem is, aztán már ökölbe szorított kezeim is ellazulnak, szétnyílnak az ujjaim és lassabban veszem a levegőt is .
-A szárnyaimat azért vették el, mert engedelmeskedtem egy parancsnak és ezáltal nem támogattam az embereket.-válaszolom meg kérdését. Szót fogadni a Szeráfodnak és aztán nem tetszését váltani ki Atyádnak... S Hóhér elé kerülni, hogy szárnyaszegett légy. Durván nem így képzeltem el az életemet. Mégis ez lett belőle. A következő kérdésnél Alastor ujjai elhúzódnak hátamtól és ahogy hallom távolabb is lép. Elfintorodva fordulok vele szembe, karjaimat egymásba fonom mellkasom előtt.
-Jó kérdés, hogy van-e rá mód. Bízom benne, hogy igen. De utána kell járnom. Eddig nem igazán foglalkoztatott a kérdés, csak mióta ismét találkoztam a főnökömmel.-nem hazudok, az eltelt század alatt nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel.
-Ami viszont engem érdekel, és ne haragudj meg a kérdését. Csak a karodon van ilyen bőrelváltozás? Vajon milyen idős lehetsz? Úgy szeretnék többet megtudni rólad.-akaratlanul nyúlok arca felé, hogy végig simítsak rajta egy megnyugtató pillantás kíséretében.
-Tényleg semmire nem emlékszel?-kérdezek rá, hátha mégis valami eszébe jut. A trikómat vissza veszem, majd lenyúlok a tányérokért és összerakom őket. A kanapé felé intek, hogy foglaljon helyet, félre rakva az étkészletet kezembe veszem a boros poharam és lehuppanok Alastor mellé.
-Ha gondolod és fáradt vagy megmutatom a szobádat, ha nem akkor szívesen beszélgetek még veled. Meg borunk is van.-pillantok az asztalon lévő bontott palack felé, majd ajkamhoz emelve poharam kortyolok párat az italból.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 3:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Két falat rántotta között szöget üt Alastor fejébe, hogy talán nem is ember és ez a gondolat szépen lassan kérdéssé formálódik. Angyal, démon, félvér. Hangoznak el a szavak. Mi is lehetne ő, ha nem halandó vérű? Tudja jól, nem először találkozik ezekkel a szavakkal, ám jelentésük nem dereng fel emlékezetében. Asaliah nagy türelemmel fog neki a szavak magyarázatához, amit Alastor vacsorája pusztítása közben nagy odafigyeléssel hallgat. Angyalok. Isteni szárnyas lények az égből, akik azért szállnak a halandó világba, hogy jót cselekedjenek a földön lakókkal. Megtudja, hogy bonyolult rendszerben léteznek és többféle létezik belőlük. Démonok. Akik a föld alatti tüzes Pokolból származnak és azért térnek a Földre, hogy rosszat tegyenek. Félvérek. Égből leereszkedő tollasok vagy a föld alól előmászó démonok félhalandó gyermekei, akiket nem néznek túl jó szemmel.
-Különös lények élnek a világban. - állapítja meg, miközben egy újabb falatot szúr villájára.
-Honnan tudod ki a démon és ki az angyal? - tudakolja, hiszen nem látott senkit szárnyakkal vagy ördögszarvakkal sétálni az utcán. Bár sejti valahol, hogy ha nincs valami árulkodó jel, úgy felismerésük nem magától értetődő. Ha így volna, Asaliahnak elég lenne egy pillantást vetnie rá, és azonnal megmondaná, miféle szerzet ül vele szemben.
Hálás vendéglátója törődéséért, de érdekli mi okból segít neki így ismeretlenül. Az őszinte válasz, amit a lánytól kap finoman szólva is meglepi. Asaliah egy angyal, aki kiesett a Mindenható kegyeiből.
-Akkor te egy bukott vagy. - állapítja meg magában az előbb elhangzott ismertető alapján. Asaliah a férfi foltjait említi, mire Alastor ösztönösen vezeti tekintetét újra karja zöldes pikkelyeire, majd a nő elárulja, neki is van egy testén őrzött jellegzetesség. Elképedve figyeli, ahogy az angyal feláll az asztal mellől és hátat fordítva neki felhúzza felsőjét. Ruhája alól előtűnik két hosszanti heg lapockája mentén. Alastor érdeklődve kel fel a székéről és néhány lépést megtéve kerül a lány háta mögé, hogy alaposabban is szemügyre vegye az angyalnő szárnyainak helyét.
-Megérinthetem? - kérdezi és ha engedélyt kap rá, úgy óvatosan végighúzza ujjait a sebhely mentén. Látja rajta ez egy soha be nem gyógyuló seb, amolyan örök emlékeztető.
-Miért vették el a szárnyaidat? - teszi fel a kérdést. Figyelt az előbb, sejti, hogy valami olyasmit tehetett, ami Isten szemében nem tetsző vagy megbocsáthatatlan, ezért büntetésből elvették tőle a szárnyait.
-Van rá mód, hogy visszakapd őket? - ereszti le kezét és lép kicsit távolabb.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 6:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


K
icsit furcsa számomra, hogy ennyire nem tud semmit, a különös dolog ami a férfivel történt mégsem botránkoztat meg. Nem dobom ki a lakásból és nem közlöm vele, hogy őrült. Számomra is megoldandó problémának látszik a gondja, szeretnék segíteni rajta, hogy mindenre választ kapjon. Ismeretségünkre borral koccintunk a vacsoránk felett, kérdései előtt pedig csak félig állok tudatlanul, azért valahonnan ki lehet indulni, pláne mikor Alastor azzal rukkol elő, hogy lehet hogy nem is ember. Ebbe próbálok én is bele kapaszkodni, a legjobban járható útnak tűnik, így megemlítem a legismertebb lényeket akikkel találkozhat manapság az emberek között. Valamiért készültem rá, hogy vissza fog kérdezni, apró mosoly suhan át ajkaimon ahogy megtörténik. Tényleg semmit nem tud a nevén kívül. Rengeteg kérdése van, én pedig valamiért mindre szeretnék válaszolni neki.
-Vegyük csak sorba a lényeket. Az angyalok Isten teremtményei, szárnyakkal rendelkeznek és ők az úgynevezett JÓ a világban. Segítik és vigyáznak az emberekre. Különböző képességeik vannak és nem ápolnak jó viszonyt a démonokkal. Több fajta angyalt különböztetünk meg. A legidősebbek az arkangyalok. Őket szorosan követik a harcos angyalok, ha nem gond most nem taglalnám őket, de jószerével három csoportra osztódnak ezen belül. Eztán következnek az angyalok szintén három alcsoporttal, majd a legifjabbak a rang nélküli angyalok. Illetve az angyalok közé... ide soroljuk a bukottakat is, akik elvesztették Atyánk bizalmát, ezért megfosztották őket az erejüktől, és a szárnyuktól is.-a végére egészen elveszítem a hangszínem, talán még némi színtelenség is végig járja arcomat, ölemben pihenő kezeimet fixírozom egy darabig, ismét megélem saját szárnyam elvesztését, meg is borzongok egy kicsit, ám megköszörülve a torkomat tekintetem ismét és figyelmem ismét Alastoré lesz hamar,
-A félvérek... Ők talán kissé... Csúnyán fogalmazva ők a leggyengébb láncszemei az univerzumnak. Kétfajta félvér létezik, az angyali, őket Nephilimnek nevezzük, a démoniak pedig a nagybetűs Félvérek. Amikor egy angyal vagy démon ráfanyarodik arra, hogy összefeküdjön egy földi halandóval és... fogalmazzunk így hogy gyümölcse lesz a szexnek, úgy kap a világ egy félig angyal vagy démon és egy félig ember gyereket. Őket általában nem nézik jó szemmel a "tisztavérűek" legalábbis azok nem akik elítélik a fajkeveredést. Sok esetben irtják az ilyen lényeket.-nem is tudom, hogy mi lehet furcsább, erről beszélni, vagy rájönni, hogy akár én is játhatnék egyszer így ha tovább folytatom amit teszek azért, hogy jól éljek a világban. Oké, nem akarok szülni!
-Végezetül pedig jöjjenek a démonok. Érdekesen fog hangzani, de őket egy arkangyal teremtette, mégis a Pokol szülötteiként vannak emlegetve. Teljes ellentétei az angyaloknak, ők az a bizonyos ROSSZ a világban. Bűnre csábítják az embereket amit az angyaloknak meg kellene akadályozni, bár néha lehetetlen... A halandók fogékonyak arra hogy elcsábuljanak a rossz felé. A démonok hierachiája nem olyan összetett, mint angyaloké, de ugyanúgy vannak a legidősebbektől a fiatalokig. Ugyanakkor meg kell említsem, hogy nem csak Lucifer tud démont teremteni, hiszen egy ember is azzá válhat ha nem sikerül... megmenteni.-lehelem az utolsó szót, szinte alig hallani. Nem szeretek a démonokról beszélni, gyűlölöm őket, főleg azt a görényt aki miatt... Egyszer még újra a nyomára bukkanok, de akkor már nem lesz olyan szerencséje, mint a vidámparkban! Míg mesélek vendégem figyelmesen hallgat, tányérjáról pedig lassan elfogy az étel is. Ezt egy apró mosollyal nyugtázom csupán. Nekem kissé elment az étvágyam ahogy mesélés közben visszaköszöntek fejemben a régi emlékek, mégis villámért nyúlok újra, nem szeretném ha rosszul jönne ki, hogy pont én nem eszek a saját főztömből, így újabb falatot veszek a számba és kicsit elmélyülök a villával való étkezésben. Ám Alastor hamarosan ismét magára vonja a figyelmem, nevemet hallva pillantok szemeibe arcomon a kérdéssel, hogy mit szeretne. Nem várat sokáig, egy apró, egyszerű, de annál kíváncsibb kérdést intéz felém. Miért segítek neki? Lenyelem az éppen rágott falatot és egy korty borral kísérem útját.
-Azért, mert... angyal voltam. Nekem segítenem kell. Egy belső hang azt súgta itt az idő visszatérni a régi valómhoz. Esélyt adtál arra, hogy ha csak egy kicsit is... szárnyak nélkül... de azt tegyem amiért teremtettek.-magyarázom csendesen, majd mélyet sóhajtok.
-Azért is nem nézlek őrültnek, mert magam sem vagyok egyszerű halandó. Túl sok mindent láttam már a világban. Neked a karodon van félre ismerhetetlen jel... Engem a szárnyam helyéről ismernél fel könnyen csukott szemmel.-nyelek egyet ahogy leteszem a villámat. Felállok az asztaltól, hátat fordítok neki és trikóm derekát megfogva felhúzom és átbújtatom a fejemen, így láthatóvá válik teljes mértékben a száz éves sebhely a lapockámnál.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 7:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Bele sem gondol igazán, elmeállapota mennyire tűnhet kórosnak hangosan kimondott gondolatai miatt. Átjáró a fürdőszobában. Elég képtelenül hangzik, de hiába kutat elméjében logikusabb válaszok után, egyet sem talál. Tudja mi történt vele. Nem csak a vasfelhő meleg vizes gőze csapta meg fürdőzés közben és képzelte, hogy lába elmélyed a padlóba a rajta felgyülemlett vízfoltra lépve. Igen is megtörtént. A linóleum elnyelte és egy köztéri szökőkútban kötött ki. Akaratán kívül mozgott a téren át. Másodpercek alatt tette meg tízperces utat, ez aligha lehet normális. Ami még a láthatatlan vizes járatnál is hihetetlenebb, hogy vendéglátója nem röhögi képen és bélyegzi meg bolondnak. Még a ki nem mondott "hát ez hülye" jeleit sem fedezi fel a nő arcán - szemforgatás, mély lélegzet vagy halkabb hümmögés képében. Úgy néz ki, a lány hisz neki, bár saját bevallása szerint beköltözése óta egy alkalommal sem tapasztalt hasonló jelenséget.
Asztalhoz ülnek és rövidesen borral töltődik meg pohara. A vörös ital illata ismerős érzéseket csal elő belőle, de emlékek nem rémlenek fel. A neve az egyetlen, amit biztosan tud. Milyen különös is ez. Kicsit esetlenül nyúl pohara után.
-A találkozásra... - utánozva Asaliah mozdulatát emeli borát és összekoccintja a nő poharával. Épp csak kortyol egyet belőle, figyelme azonnal kezén éktelenkedő pikkelyes felületre vetül, miközben újabb gondolatok merülnek fel benne kérdésként. Közben nekilát az ételnek, az első falat megnyeri. Ízletesnek találja és egy dicsérő szó is elhangzik szájából. Egészen addig jut a lehetőségek között míg felmerül benne, talán nem is halandó lény. Asaliah nem veti el ennek gondolatát - angyalt, démont, félvért emleget. Ez igen csak meglepi. Alastor számára nem idegenek ezek a szavak. Egészen biztos benne, hogy hallotta már őket korábban, de mögöttes jelentésével jelenleg nincs tisztában.
-Mi az az angyal? Vagy félvér....démon? - teszi fel a kérdést, miközben tekintete zöldes bőrfoltja és a vele szemben ülő nő között ingázik. Ha Asaliah válasszal szolgál számára, úgy figyelmesen hallgatja őt. Villája végére újabb falatokat szúr, amik egyesével tűnnek el szájában szinte rágás nélkül, míg tányérjáról el nem tűnik az utolsó tojásos darab is. Jól eső érzéssel tölti el vendéglátója figyelmessége és hogy, így ismeretlenül is gondját viselné. Ám szöget üt a fejében a kérdés, mégis miért?
-Asaliah. - pillant a nőre, miközben ujjait pohara oldalára helyezi.
-Miért segítesz nekem? - tudakolja kíváncsian. A világra ugyan nem emlékszik, amibe hirtelen belecsöppent, de belül valami azt súgja neki, hogy elfelejtett emlékeiben nem ilyen kép dereng a benne élőkről. A lány egyszerűen túl kedves.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 8:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


O
tt áll az ajtóm előtt anyaszült meztelenül... Hát cseppet sem kínos a szitu mi? Első gondolatom mégis az, hogy vissza engedem a lakásba, nem engedhetem, hogy mindenki azt lássa amit én. Sajnos engem is megkörnyékez a bűn és amennyire lehet felmérem a terepet, hogy mibe is botlottam bele. Ahogy mellettem belép az ajtón, tusfürdőm illata csapja meg az orromat, és mivel a mocsoktól megszabadult bőrén még finoman csillognak a vízcseppek... Nos, akaratlanul is vándorol rajta a tekintetem. A bőrelváltozással nagyon egyikünk sem tud mit kezdeni, de úgy vagyok vele, hogy talán ez teszi különlegessé, így bárhol felismerném ha arról lenne szó. Ezt természetesen tudtára is hozom mielőtt elpirulva a konyhába sietek. Míg Alastor felöltözik én tálalok a nappaliba és magam számára is előkészítek estére tiszta öltözetet. Csatlakozom hozzá a vacsorához és az asztalhoz már együtt ülünk le ám mielőtt nekifognánk a rántottának a férfi megoszt velem egy apróságot a fürdőszobámról. Érdeklődve hallgatom halk szavait, ám sem kinevetni nem érkezem, sem őrültnek nézni. Bár azt tudtára hozom, hogy velem ilyen még nem történt ami vele, pedig tudok a zuhany előtti problémáról csupán kiküszöbölni nem tudom, mert nem értek hozzá.
-Tényleg nem természetes, de hiszek neked és nem nézlek bolondnak.-biztosítom róla, szerintem teljesen épelméjű. Sokkal nagyobb ravaszságok vannak a világban még. Így nincs okom kételkedni a szavaiban. Megemelem a palackot és mivel nem kapok tiltakozást, így poharainkat félig töltöm a vörösborral, hogy ismeretségünkre koccinthassunk.
-Alastor, örülök, hogy megismerhetlek, remélem tartós lesz ez a dolog és... bármi gond lenne, fordulj hozzám bizalommal.-emelem felé a poharam egy könnyed mosoly kíséretében. Ha ő is megemeli a poharat finoman neki koccintom az enyémet, majd ajkaimhoz emelve kortyolok aprót a borból. Látom amint tekintete a karjára vetül és bennem van a mozdulat, hogy felé nyúljak és eltakarjam kezemmel a karját, de félúton megállok ahogy ujjaival végig simít a pikkelyes részen. Kérdésére összeszorítom a szám egy röpke pillanatra.
-Nem hiszem, hogy beteg vagy, sőt, ezt biztosan állíthatom!-vonom magamra a figyelmét, remélve, hogy rám pillant majd.
-A második kérdésedet hagyjuk nyitottnak, bár erre sem látnék túl sok rációt. Kísérleti alany... Nem, inkább valaki, aki nagyon különleges.-mondom ki bíztatóan, bár lehet, hogy én sem vagyok teljesen biztos benne. Ám következő kérdése mégis csak előbbi feleletemre ad magyarázatot... Illetve első gondolataimra, hogy talán nem is ember! Alastor rám pillant én pedig rá, sejtelmessé válik a mosolyom ahogy megfogalmazódik bennem a válasz.
-Lehetséges hogy nem vagy az. A mostani világban sok féle szerzet megfordul a földön. Angyal, démon, félvér... Szóval bármelyik lehetsz szerintem. Bár furcsa számomra, hogy a neveden kívül nem sokat tudsz.-kapom el tekintetét, az enyém pedig komollyá válik. Visszautal egy korábbi mondatomra majd villát vesz a kezébe, hogy megkóstolja az ételt végre.
-Úgy értem, hogy nem sűrűn látni ilyen zöldes foltot másokon amik megérintve pikkely szerűen hatnak. Csukott szemmel is tudnám hogy te vagy az, csak meg kell hogy érintselek.-jelentem ki határozottan és magam is az evőeszköz után nyúlok, hogy neki kezdjek a vacsorámnak. A dicséretre haloványan elmosolyodok, majd az én számba is kerül egy falat a rántottából.
-Ígérem, hogy megtaláljuk a válaszokat a kérdésedre, hogy ki vagy valójában.-mondom ki miután megrágtam a falatot és lenyeltem. Ismét a bor után nyúlok és kortyolok párat mielőtt egy újabb falatot vennék magamhoz.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 9:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Mélyen kutat válaszokért gondolataiban, mégsem talál elfogadható magyarázatot arra, hogyan került a zuhany alól a parkba. A legvalószínűbb elmélete rá, hogy a fürdőn vagy átok ül vagy egy vizes átkelőhely a világ különféle pontjaira. Ekkor még nem merül fel benne, hogy magában keresse az okokat. Elég merész elképzelés, még a fejében kimondva is meseszerűen hat, ha nem őrültnek, nemhogy ha még szavakba is öltené meredek feltevéseit. Mégis megteszi, mikor virágcseréppel féltett testrésze előtt - pucéran, ahogy a zuhanyrózsa alól kirepült - tér vissza Asaliah lakására nem is meglepetést váltva ki vendéglátójából. Újra bebocsátást nyer a szállásra, majd gyorsan magára szedi a nőtől kapott tiszta ruhadarabokat, ezután az asztalhoz ül a finoman illatozó vacsora mellé. Asaliah szabadkozik az étel miatt és ígéretet tesz, hogy következő nap valami laktatóbbat készít, de Alastornak tökéletesen megfelelne holnap is, ami ma előtte van. Mielőtt hozzálátna, fontosnak érzi, hogy megmagyarázza a lánynak rendkívüli eltűnését és tudtára adja, nem szándékos volt. "Szerintem van egy vizes átjáró a zuhanyzódban." Veszi egész suttogóra a hangja, mintha valami fontos titkot akarna megosztani. Arra gondol, talán ha motyogva ejti ki a szavakat kevésbé nézi majd a nő félkegyelműnek. Nem tudja, mennyire látszik majd ezek után elmeroggyantnak, de biztos benne, ha valaki ezt neki próbálná bemesélni, szinte biztos azt gondolna, na ennek alaposan elmentek otthonról.
-Igen, a szökőkútban. - bólint, mikor Asaliah visszakérdez, majd megvallja vele még nem fordult elő ilyesmi, pedig számtalanszor megfordult már abban a tisztálkodóhelyiségben. A nő azt is elárulja, hogy miután Alastor felkiáltott, röviddel azután benyitott, de már csak hűlt helyét találta vendégének.
-Nem tudom, hogy történhetett. - húzza el a száját, majd halkan teszi hozzá, ez nem lehet természetes.
-Hiszel nekem? - tudakolja, mennyire tűnik bolondnak elhangzott szavai után. A lány közben egy palackot vesz a kezében és itallal kínálja vendégét, amit egy bólintással jelezve az el is fogad.
-Köszönöm. - mondja, majd figyeli, ahogy az üvegből vörös színű, ismerős illatú itallal töltődik meg pohara. Biztosra veszi efféle gyümölcsösen illatozó nedűt nem először lát, majd amikor az új ismeretségre koccintanak és belekortyol, szinte biztos benne, hogy ivott már effélét. Alastor tekintete óhatatlanul is karjára vetődik, arra a pikkelyes elváltozásra, amit hiába dörzsölt kefével oly nagyon, mégsem volt képes eltávolítani magáról. Lerakja poharát és maga is végig vezeti mutatóujját saját karja belső vonalán.
-Mi van ha halálos beteg vagyok? Vagy ha...valami kísérleti alany vagyok? - tűnődik hangosan, bár maga sem érti, honnan jönnek ezek az ötletek. Utóbbi elképzelés talán megmagyarázná a különös pikkelyszerű foltokat a testén.
-Lehet nem is vagyok ember? - fűzi gondolataihoz, majd elszakítja tekintetét a zöldes színű bőrfelülettől és a nőre pillant.
-Hogy érted, hogy bárhol megtalálnál? - tudakolja visszautalva Asaliah előbbi szavaira, miközben bal kezébe villát vesz és nekilát a vacsorájának. Egy nagyobb darabot döf fel az evőeszköz végére és kapja be az első falatot. Nem nyeli le rögtön, hosszasan ízlelgeti, és egy "ez finom" megállapítással adja egyértelmű jelét a szakácsnak, hogy ízlik neki az étel.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 10:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


N
em igazán hiszem, hogy volt már ennél érdekesebb incidensem, mint ami most történt velem. Segítek egy fazonnak, a lakásomra hívom, ételt és szállást ajánlok fel, erre meg eltűnik, mint szürke szamár a ködben... Ez teljességgel elfogadhatatlan. Miért nem mondott rögtön nemet? Ráadásul elhasználta a tusfürdőmet is... A kedvencem volt, nagyon nehéz beszerezni... Most itt ülök a kanapén és két főre készen van a rántotta, a fürdőszoba totálkáros... Ráadásul mindent itt hagyott Alastor, a levetett ruhákat és a tisztát is... Egyszerűen nem értem, én ronthattam el valamit? Meg is lepődök amikor kopogtatnak és kis hatásszünet után megindulok a bejárati ajtó felé, hogy kinyitva azt az elveszettnek hitt férfivel találjam szembe magam, aki anyaszült meztelen, egy cserép virággal az ágyéka előtt. Naná, hogy ledöbbenek. Szerintem ez abszolút nem normális dolog. Mégsem üvöltöm le a fejét, kellően megilletődök, ez tény, de végül elállva útjából ismét belépést engedek neki a lakásomba. Zavart mosolya túl bájossá teszi az arcát még így is, képtelenség rá haragudni. A kis előszobában igyekszem elslisszanni mellette, hogy a konyhába lépjek, de megakad tekintetem a zöldes foltokon, így akaratlanul is emelkedik a kezem, hogy megérintsem, a fiú viszont nem ugrik el, hagyja, hogy végig simítsak a pikkelyesnek ható részen. Különös! Talán tényleg több van benne, mint ahogy elsőre gondoltam. Alastor sem tudja mi az majd közli, hogy próbálta lesúrolni, de nem jött le.
-Semmi baj, legalább ez egy egyedi jel, bárhol megtalállak.-mosolygok rá szelíden míg pillantásom nem kalandozik ismét el, így gyorsan távozóra fogom és a konyhába menekülök. Fél füllel hallom amint eloson a főzőhelység előtt, akaratlanul is oda sikerül fordulnom és csípek el olyan részeket is amik eddig takarásban voltak. Egy mély lélegzetet véve fordulok az étel felé és míg csillapodik szapora szívverésem addig tálalom a szerény kis ételt. Majd holnap valami laktatóbbat hozok össze, vagy nem tudom. Míg vendégem magára kapja a kapott ruhákat én is kikészítek magamnak későbbre tiszta holmit, a vacsora után majd én is megfürdök, remélve, hogy némi tusfürdőt ki tudok csalni a flakonból még. Mikor a fürdő ajtaja nyílik, úgy én is kilépek a szobámból és csatlakozom hozzá a nappaliban a terített asztalnál.
-Holnap készítek valami laktatót is, ígérem. Ez most csak egy gyorsan összedobott rántotta.-szabadkozom ahogy leülök. Megnyugodva látom, hogy vékony, szálkás alakjára a kezébe adott ruha darabok tökéletesen passzolnak. De fel kell keressem majd a szabómat, hogy valami korrektebb ruhát is pattintson össze neki. Mondjuk egy elegáns öltönyt, inget... Nadrágot. Legyen valami hétköznapibb utcai viselete is... Fasza pasi na! Megadjuk a módját, hogy még jobban nézzen ki. Már épp nyúlnék a villáért, mikor Alastor kellemes hangja üti meg a fülem, vonja magára a figyelmem, így pillantásom rá emelem.
-Nos, ahogy jönnek a szavak, én pedig majd megértelek. Ne félj!-automatikusan jönnek a szavak, nem is értem hogyan, de közben olyan boldogság árad szét bennem, hogy nem tudom hová rakni. Mégis feszült figyelemmel hallgatom ahogy mondandója közben a fürdőajtóra sandít. Vizes átjáró? Miből véli ezt? Még mindig nem nézem őrültnek, nem csipognak a vészharangok a fejemben, hogy "vigyázz őrült"! Hangját suttogóra fogja, így kicsit előrébb hajolok ültömben, hogy jobban halljam. Hallgatva szavait mégsem gondolom, hogy ez lehetetlen lenne, bár nem tudom miért. Egyszerűen csak egy érzés. Azért mikor közli, hogy szerinte átok ül a fürdőmön egy kisebb mosoly szalad végig ajkaimon.
-Szóval azt mondod elnyelt a vizes padlóm és ismét a parkban voltál? Nagyon érdekes. Bár bevallom, hogy velem ilyen még sosem történt, pedig tisztán emlékszem, hogy van egy rész ahol a padló tényleg összegyűjti a kifröccsenő vizet. Viszont így már értem, hogy hogyan tudtál úgy eltűnni, hogy az ajtó csukva volt.-válaszolok neki lágy hangon, cseppet sem szeretném ha az jönne ki belőle, hogy gúnyolódok rajta.
-Hallottam a kiáltásodat és bevallom miután nem kaptam választ benyitottam a fürdőbe, de akkor már nem voltál sehol. Egy kicsit megijedtem. Azt hittem valami rosszat szóltam és azért léptél le.-vallom be töredelmesen, majd kezembe veszem az üveg bort.
-Tölthetek? Koccinthatnánk az új ismeretségre és hogy mégsem hagytál magamra.-döntöm pohara felé a palackot és ha bólint, vagy igenlően felel, akkor félig töltöm poharát a vörösborral, ellenben ha a válasz nem, akkor csak a sajátomba töltök, tőle pedig megkérdezem, hogy akkor üdítőtal, vagy víz legyen?

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 7:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Mint egy rossz álom. Talán nincs is ébren. Lehet még mindig azon az élettelen, kopott fényben úszó környéken bolyong a kiutat keresve idejét sem tudja már mennyi ideje. Talán összeesett a fáradtságtól és fura dolgokat képzeleg, nem ez lenne az első alkalom, hogy végkimerülésig járja a peremvidéket. A zuhany alól kilépve egy pillanat is alig telik és a park szökőkútjába találja magát kilométerekre Asaliah lakásától. Ez alig ha lehet természetes. Riadtan mászik ki a kútból és lapos kúszásban halad bokorról bokorra, míg el nem éri a zöld terület szélét. Onnastól egy cserép muskátli szegődik társául eltakarva csupasz hímtagját. Néhány járókelőnek szembe tűnik pucérsága, de ő nem foglalkozik a zavart tekintetekkel, csak minél hamarabb vissza szeretne jutni a lány házához. Eszébe jut, talán nem is vele van baj. Talán a kis barna fürdője van elátkozva. Ez a gondolat jobban ínyére lenne, mint az, hogy benne van valami rendellenes. Beszélnie kell a nővel, ő biztosan többet tud a zuhanykabinjában lévő átjáróról. Szerencse, hogy a lakótömben alig van mozgás, így szinte észrevétlenül jut fel a második emeleti lakás ajtajáig. Hangosan bekopog és hamarosan nyílik is a bejárat. A küszöbön Asaliah mereszt rá csodálkozó pillantásokat. Meglepettsége szól egyrészt küszöbön ácsorgásának, hiszen percekkel ezelőtt még a zuhanyrózsa alatt ázott és nem hallotta távozását. Valamint csupasz feltűnésének. Csak azért nem látja őt teljes mezítelen valójában, mert két marokra fog maga előtt egy útszéli égetett köcsögöt, amiből egy ritkás kóró díszeleg.
-Helló...igen, én. - zavart vigyort erőltet arcára és amikor a lány félre áll utat engedve neki, ő nagy lépésekkel sétál be a kinti hűvösből a lakás kellemes melegébe. Asaliah arcára halvány pír szökik és egyértelműen kínosan érint a helyzet. A lány kiszúrja Alastor karján éktelenkedő halvány zöldes bőrelváltozást. Ujjaival végigsimít a különös pikkelyszerű folton. Nem látott még ilyet. Immáron ketten vannak ezzel.
-Nem igazán tudom. - vallja be megemelve vállait.
-Vakartam, de nem jött le. - húzza el a száját és arra gondol, hogy valami gyógyítóval kellene megnézetnie magát. Vendéglátója erősödő vörös pirulással az arcán surran el mellette és a konyha felé veszi az irányt, hogy a nappaliban tálalja fel a vacsorát, aminek ínycsiklandozó illatát már a küszöb előtt érezni lehetett. Alastor leguggol és a fal mellett hagyja a muskátlit, majd fedetlenül sétál a fürdőbe, hogy az ott hagyott, a lánytól kapott ruhadarabokat magára öltse. A kényelmes darabok pontosan illenek rá. Felöltözve lép ki a tisztálkodóhelyiségből, majd átmegy a nappaliba, ahol terített asztal és illatozó vacsora várja. De csak akkor ül le, amikor házigazdája átöltözve előlép a szobájából. Mielőtt nekifogna az ízletesnek látszó tojásos ételnek úgy érzi hirtelenn és érhetetlen eltűnése magyarázatra szorul, így megköszörülve kicsit a torkát belevág.
-Asaliah...én nem is tudom, hogy mondjam el neked... - pillant jelentőségteljesen a fiatal nőre. Több változat kavarog most a fejében és egyik őrültebbnek hangzik, mint a másik.
-Szóval... - szeme sarkából a fürdő ajtajára pillant.
-Szerintem van egy vizes átjáró a zuhanyzódban. - suttogja halkan a lánynak, remélve csendesebbre véve hangját kevésbé tűnik, majd bolondnak.
-Amikor kiléptem a vasfelhő alól, a padlódon lévő tócsa elnyelt és a ligetes csobogójában találtam magam. - meséli egyik kezével a tarkóját dörzsölve.
-Szerintem átok van azon a szobán. - osztja meg elméletét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 12:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


S
zerintem sosem fogom megérteni a furcsa döntéseimet. Előbb elveszítem a szárnyaimat, megismerkedek az emberi érzésekkel elég mélyre hatóan, most pedig egy vadidegen férfit fogadok a lakásomba. Alastorral együtt belépve a lakásba már akkor sem tűnik olyan furcsának a megmozdulásom, hamar elirányítom a fürdőig, tiszta ruhákkal és törölközővel látom el vendégemet, majd magára hagyva őt a fürdő előtt a konyhába sétálok, hogy valami ennivalót készítsek kettőnknek. Bár a zuhany alól kihallatszó hangok semmi jóval nem kecsegtetnek, így mikor hatalmas dübörgés rázza meg a kis helységet, nyomban arra veszem az irányt és csak akkor nem nyitok be, mikor a férfi megnyugtat, hogy minden rendben. Így csendesen ténykedek tovább a konyhában a kis közjáték és edénycsere után. Míg hallom a víz zubogását nem gondolok semmi rosszra, ám nem sokkal később ismét a férfi kiáltását hallom.
-Alastor!-perdülök ki a konyhából nevét kiáltva, szinte magammal rántva a serpenyőt is.
-Mi történt? Minden rendben?-sietek a fürdőhöz és hangosan bekopogok. A víz még mindig zubog, ám válasz nem érkezik.
-Alastor! Jól vagy? Hahó! Figyelj csak, bejövök... Törölközőt fel, oké?!-szólok ismét miközben lenyomom a kilincset és szabad kezemmel azért eltakarom szemeimet, épp csak kikukucskálok a réseken.
-Mi volt a....-kezdenék bele egy újabb kérdésbe, ám a fürdőt tök üresen találom, pedig az ajtót nem hallottam nyílni. Elképedve esik testem mellé a kezem, ez meg hová lett? A zuhany előtti tócsát kikerülve nyúlok a kabinba, hogy elzárjam a csapokat. A koszos ruhái a placc közepén, a tiszták érintetlenek... Jesszus, pucéran van valahol?
-Alastor!-kiáltom nevét és az ajtó mögül előveszem a felmosót, hogy a káoszból egy kis rend legyen. Ekkor tűnik fel a tusfürdős dobozkám, ejha! Ezt elfürödte a drága. De hol a ménkűbe van? Visszamasírozok a konyhába és gyorsan befejezem a rántottát, majd lefedem a serpenyőt és egy szemetes zsákkal sétálok vissza a fürdőbe, hogy a koszos göncöket eltüntessem. Átfut az agyamon, hogy lehet csak álmodtam az egészet és Ő csak a fejemben létezett csupán. Biztosan kaptam egyet a fejemre és valahol kinyúlva fekszem eszméletlenül. De túl valóságos volt, hogy itt volt a férfi a lakásomon. A tiszta göncöket ott hagyom ahová letette, de kegyetlenül bosszantja a fantáziámat, hogy hová lett törölköző nélkül? Mikor végzek a fürdőszobában kisétálok a nappaliba és leteszem magam a kanapéra, hogy átgondoljam ezt az egészet, mert ha ez most valós esemény és egy szál Ádám kosztümben megjelenik itt a háznál... Nos bizonyára furcsán fognak rám nézni az itt lakók... Na meg, ez nem hiszem, hogy a jóság rátámon dobni fog. Mezítelen férfi a lakáson. Ezt sosem magyarázom ki! Hosszú percek és gondolat levezetések után kopogásra leszek figyelmes. Nem sokan tudják, hogy itt lakom, főleg ha a rúnákat nézem, angyal például nem igazán találhat ide.
-Megyek!-szólok végül hangosabban, majd átsétálva a nappalin az ajtóhoz lépek, hogy kinyissam a kopogó előtt aki nem más mint....
-Ó!....-akad meg bennem a levegő, ahogy vendégemmel nézek azonnal farkasszemet amint feltárul az ajtó.
-Al.... Alastor...-pillogok párat gyorsabban a megszokottnál és finoman kihúzom magam. Tekintetem egy pillanat alatt vándorol arcáról mellkasa felé, majd egyre lejjebb, míg meg nem állapodik a muskátlis cserepen.
-Óóóó!-pillantok újra szemeibe, majd hátamat az ajtó lapjának nyomom, hogy elálljak az útjából.
-Nos...khm... Üdv újra itthon.-kezemmel jelzem, hogy lépjen beljebb és amint átlépi a küszöböt és beljebb sétál úgy becsapom magunk mögött az ajtót.
-Öhm... Volnál szíves...-perdülök felé zavartan pislogva rá emelem fel mutató ujjam. B@sszus de jól ki van dolgozva... Nyelek egyet és egy pillanatra beharapom ajkamat is.
-Szóval, felöltöznél? A kaja mellett megbeszéljük.-lépek felé és szándékomban áll a konyhába menni ezután, ám ha nem indul el előttem, úgy egy egész kicsi helyen sasszézok el előtte, ügyelve rá, hogy köztünk maradjon a kis takaró virág. Ám ahogy ellépnék mellette, pillantásom akaratlanul is elkalandozik délebbre, ekkor látom meg karján az elváltozást. Önkéntelenül nyúlok bőre felé s ha nem ugrik hátra ujjbegyeimet végig húzom a karján.
-Ez meg mi?-lehelem halkan majd rá emelem tekintetem, ám közelsége megrémít egy pillanatra, így visszahullik kezem magam mellé és hátam a falnak simul.
-Ne haragudj, bocsánat... A nappaliban tálalok.-csusszanok el mellette és fülig vörösödve lépek a konyhába, hogy a hagymás-szalonnás tojást kétfelé osszam, tányérokra halmozzam, villát teszek az asztalra, majd két poharat is, a tányérok mellé szalvéta kerül és egy üveg vörös bort is felnyitok. Míg Alastor elkészül, addig belépek szobámba és előkerítek magamnak is tiszta ruhát, amit majd fürdés után át tudok venni.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 29, 2020 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Asaliah lakása felé tartanak, de még néha néha hátrapillant válla felett, hogy a távolodó biciklis alakot figyelje. A lány nem tartja lehetetlennek, hogy majd Alastor is ugyanígy lovagolja meg a kétkerekű vasszekeret. A panelbe érve a bejáratnál néhány percet szentel az üzemen kívüli felvonónak mielőtt kísérőjével a második emeletig lépcsőzne. A lakásba érve, a nő válaszait hallgatva méri fel az idegen terepet. Percekkel később tiszta ruhával és törölközővel lép be a fürdőbe, hogy a zuhany magányában szabaduljon meg a bőrébe ivódott csavargószagtól. Ruháit a fürdő linóleumán hagyja egy kupacban, hanyagul. Nem törődik azzal, hogy szépen, összehajtva tegye le. Látja levetett darabjain, kár a vízért, ezeken csak a gyufa segít. A tubusból magára nyomja az összes tusfürdőt, ami rendesen felhabzik. Ekkor veszi észre karját csúfító pikkelyszerű bőrelváltozást, ami némi riadalmat kelt benne. Egyáltalán nem tűnik természetesnek. Ráadásul az elszíneződött terület a fürdő fényében halvány zöldesnek hat. Erősen dörzsölni kezdi a karját, de a zöldes rész nem tűnik el, majd körmeivel vakarja, de úgy sem éri el a kívánt eredményt. Felfedezi, hogy nem csak a karja belső részén, de lábán és hátán, a gerince mentén is hasonló foltok borítják a testét. Kilógva a fürdő kabinból valami hosszú, kefevégű eszközt talál és azzal hátra nyúlva karistolja a bőrét, közben heves káromkodásba kezd. Hogy mit mond, az nem hallani tisztán, de morgolódása átszűrődik a fürdő ajtaján. Azt hiszi valami komoly baja van. Ez nem lehet természetes. Egyetlen szó ugrik be hirtelen. Pikkelysömör. De fogalma sincs mit jelent, vagy honnan ismeri ezt a kifejezést. Eszébe jut, hogy talán Asaliah tudja mi ez, talán látott már effélét, ezért kiugrik a zuhanyrózsa alól azzal a céllal, hogy úgy ahogy van feltépje a fürdőajtót és megmutassa a nőnek pikkelyszerű foltjait. Ám a zuhanytálca előtt időközben felgyülemlett méretes tócsába lépve lába térdig elmélyed a padlóba.
-Ez meg mi? - meglepetten kiált fel, majd egyensúlyát vesztve zuhan ki a tus alól. A vízfelület azonnal elnyeli.
Egy pillanattal később a park szökőkútjában találja magát. Feltörve a víz alól a kút szélébe kapaszkodik és onnan leselkedik ijedten. Közben felköhögi a csobogóból nyelt vízet. Az előbb még a nő lakásán volt, a fürdőben és a vasfelhőből érkező kellemes meleg eső alatt áztatta magát, most pedig ahogy anyja a világra hozta, pucéran üldögél egy köztéri víztárolóban. Szerencséjére most sincsenek sokan a parkban, csak néhány kisgyerekes család, meg néhány kutyájukat kötélen vezető járókelőt lát, de elég messze magától. Egyik lábával kinyúl a vízből és óvatosan kimászik szökőkútból, majd gyorsan a dús bokrok jótékony takarásába vonul. Számtalan kérdés kavarog a fejében. Mi történt? Hogy került ide?  Most tényleg egy tócsa szívta be? Mi ez az egész? Ad magának pár percet, hogy megnyugodjon és néhány mély lélegzetet vegyen. Mikor kellő erőt érez magában, bukszustól bukszusig oson, és amikor már majdnem elhagyja a zöld övezetet az utolsó cserje mögött megáll egy teljes percre. Hogyan tovább? Szüksége lenne valamire, amivel fedetlenségét takarná, de egyetlen gazdátlan textil sincs a közelében. Aztán ahogy fürkészően kutat, egy virágcserepet pillant meg az út túloldalán. Egy muskátli. Felkapja a jártaszélről és maga előtt tartva fut végig azon az útvonalon, ahol nem is olyan rég még Asaliah-val sétált. Gyorsan feltűnik előtte az a paneltömb, ahol a lány lakása is van. Felsétál a másodikra és a harmadik ajtó előtt megállva bekopog. Ha Asaliah ajtót nyit, zavartan nevet, mindkét kezével a virágcserepet szorongatva ágyéka előtt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 29, 2020 10:03 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


F
ura fazon ez a kóbor kandúr. Mintha nem is ebben a világban létezett volna. Mégis jó kedélyűen válaszolok, minden apró kérdésére.
-Azért, hogy többen lakhassanak benne, gondolom. Lépcső van az épületen belül, illetve régebben felvonók is működtek...-vonok vállat, bár első kérdésére nem igazán tudok pontos választ adni. Hiszen én sem tudom igazán, hogy mi célt szolgálnak a panelházak. A bicikli miatti kérdése által egy csúnya szóhasználat bukik ki a számon komolytalankodva, ám egy kis kacajt követően értelmes válasszal is tudok Alastor számára szolgálni.
-Ha van egyensúly érzéked, akkor sima ügy, hogy kipróbáld.-kacsintok a férfire. Nem sokkal később elérünk a lakásomhoz, így benyitva a fő ajtón utat engedek neki az épület belseje elé. Megemlítem a liftet is, majd míg Ő felfedez, csendesen figyelem. Tényleg olyan, mintha fingja nem lenne a dolgokról. Valóban furcsa figura. A liftaknából gyorsan kihúzza a fejét, csatlakozik hozzám, majd együtt sétálunk fel a második emeletre. Ott a harmadik ajtó mögött bújik meg szerény kis otthonom, a csekély kis előszobában lerúgom cipőimet és beljebb lépek a lakásban, hogy vendégem körbenézhessen.
-Igen, ezeknek a lakásoknak technikai tartozéka, mondhatni. Mindegyik ajtó mögött a panelban közel ehhez hasonló kialakításokat láthatsz és mindben van fürdőszoba is.-mosolygok barátságosan, miközben magyarázok neki. Hátha talán kicsit jobban megérti így a dolgokat. Ellépek a másik szobába, hogy valami normális ruházatot szerezzek neki, bár ez kimerül egy egyszerű melegítő együttesében, egy fekete pólóban és boxerben. Mielőtt a kezébe adom a törölközővel együtt, gyorsan levágom róluk a cimkéket, mert eddig még senki fel sem próbálta az átnyújtott darabokat. Csak nagyon bízom benne, hogy jó lesz rá a méret. Hiszen még ruhái takarásában is látszik, hogy nem egy hústorony, inkább izomra épített a drágám. Miután kivágom magam hogy hagyom magára úgy, hogy ne tűnjön kínosnak, csak egy édes mosolyra futja először.
-Öhm, oké, akkor összedobok valami finomat.-zavartan tűrök el el kiszabadult hajtincset a fülem mögé, majd sarkon fordulva indulok a konyhába, hogy körbe nézzek mit is tehetnék az ügy érdekében, hogy ehessünk valamit. Egy nagyobb fej hagymát veszek elő, húsos szalonnát és tojásokat. Kockázom a hozzávalókat, a tojásokat feltöröm és picit ízesítem, majd lepirítom a szalonna zsírján a hagymát, ekkor hallom meg a különös hangot a fürdőből.
-Minden oké?-lépek ki a konyhából és a fürdő ajtó felé indulok. Ám Alastor hangja megakaszt, megnyugtat, hogy minden rendben van. Fejet ingatva kuncogok és sétálok vissza a főző helységbe.
-Ó a fenébe!-szisszenek fel ahogy meglátom a serpenyőt amit füstölni kezd. Gyorsan lekapom a gázról és kitárom az ablakot. Saját bénázásomon kezdek nevetni, de szerencsére a hagyma és a szalonna sem égett oda, pusztán a zsiradék hevült túl kissé, így egy másik serpenyőt elővéve folytatom rutinos mozdulataimat a tűzhely körül.
~Ha ezt Dex meg tudja, lehet hogy kicsinál.~fut át rajtam a gondolat, de nem is töprengtem sokat mikor megláttam Alastort... Egyszerűen éreztem, hogy segítenem kell rajta.... Hiszen ezért voltunk angyalok... Így kell lennie, nem? Míg gondolataim elkalandoznak, kiszellőzik a konyhám, így visszazárom az ablakot és hamarosan a tojás is rákerül a szalonna-hagyma kombóra.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 9:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
New York. Sose járt itt, sose hallott róla, mégis ide került valahogyan. Hamar ráébred, hogy nem emlékszik. Egyedül a nevét tudja megmondani, minden más kérdésre csak a fejét rázza vagy "nem tudom"-mal felel. Az új közeg mégis elég jól lefoglalja ahhoz, hogy ne morfondírozzon azon, hová lettek az emlékei. A fiatal nő, aki kedvesem szállást ajánl neki indulásra biztatja, ám a természet hívó szava erősebb, ezért az első léptei a virágágyásból egy dúsabb bukszus mögé vezetnek, ahol anélkül dobhat egy sárgát, hogy bárki figyelné ténykedését. Néhány perc az egész. Miután megkönnyebbülten előbotorkál a zöldes mögül, Asaliával tart. Út közben viszont jó néhány dolog rabul ejti a tekintetét. Az újdonság erejével hat rá. Bámészkodása megtorpanásra készteti, lassítja útjukat. Hiába, nehezen tudja elszakítani figyelmét a fáknál is magasabb kőkunyhók látványától. Egész biztos benne, még soha nem látott ilyesmit.
-Miért építetek ilyen magas házakat? És hogy tudtok felmenni, azokon a függőleges falakon? - tudakolja Alastor kísérőjétől, miután megtudja, hogy Ő is egy ilyen óriási építményben lakik. Elképedve nézi a mellette elhaladó biciklist. Talán résnyire még a szája is tátva maradt, ahogy követi a guruló drótszamarat és a hátán kapaszkodó lovast. Asaliah felé fordul és szinte azonnal kibukik belőle a kérdés: Mi ez?
"Élőszövet fém vázon" Hangzik egy komolytalan válasz, de egy jóízű nevetést követően a lány normális felelettel is szolgál. Bicikli, amit ember erő hajt.
-Ohhh. Különös találmány. Lehet egyszer kipróbálom. - jegyzi meg halkan, miközben tovább haladnak Asaliah lakhelye felé. Nincs messze a parktól, néhány forduló és magasabb háztömb mellett elsétálva megérkeznek a házhoz. Alastor érdeklődve lép a lifthez a lányt hallgatva, ami egy sárga szalaggal van elkerítve, majd kíváncsian feszíti szét az ajtót, hogy meglesse mi van mögötte. A résen át bedugja a fejét és egy szabályos falú, mély szakadékot fedez fel, amit csak liftaknának neveznek. Elég veszélyesnek ítéli, így nem nézelődik tovább. Mielőtt még véletlenül belezuhanna az aknába, ellép a liftajtótól és inkább Asaliah után siet. Hamar szemei elé tárul a nő szerény, de barátságosan ható, második emeleti panellakásának belseje. Alaposan körülnéz, majd figyelemmel kíséri, ahogy a házigazda kibújik a cipőjéből. Alastor is követné a példáját, de ekkor maga elé néz, azzal szembesül, hogy az ő lábán nincsen lábbeli.
-Neked van a lakásodban fürdő? - lepődik meg. Szavai azt sejtetik, hogy ahonnan származik, ott nem alapvető, hogy minden házban legyen egy tisztálkodó helyiség. Fürkésző pillantásokat vet a fürdőnek nevezett szobában, majd a kézmosó csapját piszkálva rájön, hogyan lehet onnan vizet fakasztani. Azt a mindenit, ebből a falra függesztett mini szökőkútból meleg víz is jön.
"Érezd otthon magad." Mondja a háziasszony és nem sokkal ezután törölközőt és ruhát kap tőle.
-Köszönöm. - veszi el a kölcsönkapott pamutot, miután Asaliah levág róla valami papírost.
-Nem emlékszem. - hangzik el sokadjára és egészen biztosan nem utoljára a kétszavas válasza, mikor a lány kedvenc ételéről érdeklődik.
-De bármi jó lesz, nem vagyok válogatós...azt hiszem. - fűzi hozzá bizonytalanul, majd elvonul, hogy megszabaduljon az évszázados mocskától. Félre rakja a még viseletlen, tiszta textildarabokat és kibújik rongyos-büdös gönceiből. Egyiket a másik után veszi le és ejti hanyagul a linóleumra, míg az utolsótól is meg nem szabadul, majd kissé esetlenül talpal a zuhanytálcába és kezdi el tekergetni a csapokat. A következő pillanatban hatalmasat ugrik, mikor jéghideg víz zúdul a nyakába, háta hangosan dübben a kabin oldalán, talán még az ajtón túl is hallani lehet a zajt.
-Jól vagyok. - szól ki megnyugtatásként, majd a másik csapot is eltekerve egy kellemes hőfokú víz érkezik a feje fölé. Nehezen érti mi ez, de határozottan tetszik neki a vasfelhőből érkező eső. Rátalál egy tubusra, amit az instrukciók alapján az említett tusfürdőnek vél. Felpattintja a tetejét és édes illat csapja meg az orrát, nem mondaná valami férfiasnak. Elvileg ezzel kellene tisztálkodnia, de fogalma sincs mennyit kell használnia, így nem sajnálja, majdnem az összes krémet kinyomja a műanyag tartóból. Alaposan felhabzik rajta a tisztálkodószer, nem is tudja hova tenni a dolgot. De hamar rájön, nincs mitől félnie, mert a zuhanyból érkező vízcseppek gyorsan eloszlatják róla a fehérséget. Ahogy kosztól elszürkült bőre lassan világos barnává válik, karján fura bőrelváltozást tapasztal. Ez meg mi? Csodálkozik el és azonnal piszkálni kezdi, de az dörzsöléssel sem akar eltűnni róla. Aztán hasonló rendellenességet fedez fel lábszárán is, majd ahogy magán körbe néz, hátán, pontosabban gerince mentén is fura pikkelyszerű bőrt fedez fel.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2