Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• High Line Park •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 4:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


T
udom, hogy nem viccel, mégis engem jobban érdekel, hogy miért gondolta úgy, hogy ezt meg kell tennie. Legszívesebben csak ölelném és meg sem szólalnék. Az a hála amit érzek azért, mert újra velem van, ahhoz semmi sem érhet fel. Látom rajta, hogy mennyi fájdalom van benne, az ára annak, hogy vakon ugrott a mélységbe, meg sem hallgatva engem.
-Van értelme, de akkor is bődületes nagy hülyeséget csináltál.-sóhajtok mélyet majd reszketegen érintem arcát. Elmagyarázom hogy nem kell leugrani a magas házakról, hogy tudja angyal e vagy sem. Igazat ad nekem, de ez már nem teszi nem megtörténté azt, hogy láttam őt holtan.
-Én is azt hiszem, de örömmel venném, ha nem próbálnád ki még egyszer. Mi van akkor, ha nem vagyok ott veled? Bele sem merek gondolni!-rázom hevesen a fejem, majd igyekszem kitalálni hogyan is vihetném őt fel a lakásba. A szemközti háznál lévő kerekes szerkezetet figyelem egy ideig, de aztán rájövök, hogy a lépcsőkön nem egészséges a cincálása, így jobb híján saját testem lesz mindkettőnk mozgató rugója.
-Jó ötlet-e? Vagy inkább bízol-e bennem annyira, hogy meg tudom csinálni?!-nézek érdeklődőn szemeibe és miután átfogja a nyakamat megemelem és derekát illetve lábait tartva indulok meg a panel felé, hogy beügyeskedve magunkat az ajtón elinduljunk felfelé. Hiába beszélek, Alastor nem túlzottan kommunikatív. Fejével nekem dől, szemeit pedig lehunyja. Kimeríti a gyógyulás. Feltételezem magamban miközben az első emeleten pihenek egy rövidet. Itt azért szóban is megerősítést nyer a dolog, az emlékei nem tértek vissza a fejsérülést követően. Csalódottan fújom ki a levegőt, majd tovább indulok, hogy percekkel később végre beléphessek vele lakásom ajtaján. Nem gondolkozom sokat, saját szobámba viszem a fiút aki a jelek szerint, mintha szundikálna már. Mégis fennhangon közlöm vele, hogy hozok egy vizes ruhát, legalább kicsit arcát had törölhessem át. Elsietek a fürdőbe és vizet engedek lavórba, majd két törölközővel térek vissza szobámba. Alastor feje oldalra bukott idő közben, csendesen szuszog ágyamon. Óvatosan ülök le mellé, majd a kisebbik törölközőt bevizezve finoman törölgetni kezdem arcát, ám Ő riadtan ébred meg és próbál is azonnal mozdulni.
-Ssh! Csak én vagyok! Nincs semmi baj! Ne mozogj, pihenj!-szabad kezemmel arcát érintem és melegen mosolygok rá. Itt biztonságban van! Finoman törölgetem le róla megalvadt vérét, kiöblítve egyszer, majd még egyszer a törölközőt, végül a szárazzal is áttörlöm arca mindkét felét miután végeztem. Alastor újfent megszólal kezem pedig megakadt a következő mozdulatban. Magam mellé teszem a törölközőt és odébb csúsztatom a lavórt is. Felmászok a fiúhoz és mellé telepedve kényelmesen kinyújtom lábaimat. Közelebbi kezemmel ölelem át vállát és magamhoz húzom ha nem tiltakozik az érintés ellen.
-Nem érdekel, hogy démon vagy! Nem érdekel, hogy a véred milyen színű! Az ellenségemnek sosem lennék az őrangyala!-mondom ki halkan, de annál magabiztosabban. Szavaim határozottan csengenek miközben fejemet az övére hajtom.
-Tudod... bennem is van egy megmagyarázhatatlan érzés. Ugyan még csak most találkoztunk először, de... Olyasfajta nyugalmat érzek melletted, mintha már régről ismernélek. Sosem fogsz nekem ártani. Én sem neked!-duruzsolom hajába mondandómat és a korai óra ellenére én is kicsit elálmosodok. Talán nem a kanapén kellett volna éjszakázni. Karjaimmal átfogom a fiút és hagyok magunknak pár nyugodt percet. Észre sem veszem, hogy közben a nap egyre magasabban jár.
-Azt hiszem, ideje lenne annak a reggelinek. Most legalább nem tudsz elszökni.-köszörülöm meg végül torkomat és finoman elengedem vendégemet, azzal a célzattal, hogy a konyhába induljak, miközben kiviszem a lavórt és a törölközőket.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Egy megérzés. Egy belső sugallat. Egy őrült gondolat. Nevezhetné bárminek azt a hirtelen jött erőt, ami arra késztette ugorjon le a panel tetejéről. Bátor és vakmerő, már-már esztelen kísérlet arra, hogy megtudja, képes-e szárnyat bontani és repülni.
-Nem viccelek. - bizonygatja az őt pátyolgató, aggodalmas arcú nőnek. Alastor maga elé néz, majd lehunyja a szemét egy pillanatra, hogy mély levegőt vegyen és összeszedje gondolatait. Nehezére esik az összpontosítás, fájdalom járja át minden porcikáját és égető érzés, miközben kínzó lassúsággal indul be testében a gyógyulás folyamata. Szilánkosra porladt csontjai mágnesként vonzzák egymást és állnak össze lassan újra egy egésszé.
-Olyan, mintha a testem emlékezne arra, amire az elmém nem. - folytatja tekintetét újra az angyalnőre emelve, majd elhúzza a száját, összerezzen, és fogai közt egy elfojtott szisszenő hang szökik ki a benne tomboló fájdalom jeleként. A próbálkozás ára.
-Van ennek értelme? - kérdezi tanácstalanul. Nehéz egy egyszerű benyomást úgy körül írni, hogy a másik azt pontosan megértse. Asaliah egy másik lehetőséget említ, amit a leviatán elhamarkodott tetőről vetődése helyett tehetett volna, talán akkor nem töri össze magát és rémíti halálra újdonsült lakótársát sem.
-Igazad van, bölcsebb lett volna előbb megnéznem, vannak-e egyáltalán szárnyaim. - ismeri el, logikusabb lépés lett volna.
-Úgy érzem, nem ez volt az első alkalom. - fűzi a nő szavaihoz szintén suttogva. Nem érzett félelmet zuhanás közben és akkor sem kapta el pánik, mikor már vészesen közel került hozzá a beton és biztos volt, hogy az érkezése több, mint csúnya lesz. Bizonygatja, hogy jól van, de még maga sem hiszi el igazán.
-Azt hiszem nem tudok meghalni. - mondja félig biztosan. Ám hogy ezt határozottan állíthassa pár hajmeresztő mutatványt még produkálnia kéne, de egy időre eltekint az öngyilkos manőverektől, legalább addig míg teljesen fel nem épül. Asaliah ölelése szorosabbá válik, szavai pedig ígéretként hangoznak. Vigyázni fog rá, és segít emlékei visszaszerzésében. Nem tudja valóban lehet-e egy maga fajtának őrangyala, mivel sötét vére elárulja, nincs benne semmi mennyei, talán nem is érdemli meg, hogy egy angyal vigyázzon rá, neki mégis lett egy pártfogója. Asaliah lassan elengedi gondoskodásából és azon kezd tűnődni, hogyan vihenéi fel a sérült Alastort második emeleti otthonába. Egy tolókocsit hagynak árván a szomszédos panel bejárata előtt és egy fél pillanatig felmerül, talán hasznosíthatná azt a férfi mozgatására, ám gyors mérlegelés után hamar elveti ezt az opciót. Úgy dönt, inkább saját testét használja támasztéknak, úgy segíti lakása ajtajáig a szurokvérűt.
-Jó ötlet ez? - kérdezi a lánytól erős kételyek között, miközben visszapattintja helyére kifordult térdkalácsát. Szinte hallani a porcok ropogását, ahogy helyükre ugranak. Úgy tesz, ahogy a nő kéri. Feltápászkodik, már amennyire törött csontozata mozgása engedi, sértetlen karjával átfogja Asaliah nyakát és megtartja magát, míg a nő felhúzza őt a földről. Valami igen fura, groteszk látványt nyújthatnak így kívülről, ezért továbbra is sérült kutyaként láttatja magát remélve, hogy a közelben kóválygó néhány halandó egyed figyelme kevésbé vonódik rájuk. Alastorra rátör valami elmondhatatlan fáradtság, fejét a lánynak dönti, lehunyja szemeit. Mikor kérdést hall csak bólint vagy egy morgó hangjelzéssel adja az angyalnő tudtára, hogy érti őt. Félútnál megpihennek erőt gyűjtve a hátralevő méterekre.
-Nem. Semmi. - nyögi fáradtan a szavakat, fejét a falnak dönti, majd egy hosszabb perccel később tovább haladnak. Már egészen kába, mikor a puha matracra kerül. Szinte hihetetlen, hogy ez a törékeny nő, felcipelte őt idáig. Erőtlenül terül el Asaliah ágyán. Még fél füllel hallja, ahogy a nő neki beszél, és azt is érzékeli, ahogy távozik a szobából, ezután viszont feje oldalra csuklik és álomba szenderül. Asaliah csak néhány másodpercre lépett át a másik helyiségbe néhány dologért, de újra a küszöböt átlépve azzal szembesül, hogy vendége bealudt. A férfi épp csak megszunnyad, majd arra riad, hogy kellemes meleg és valami puha érinti arcát. Szemei azonnal kipattannak és ösztönösen ülne fel, de testében éles fájdalom villan át, amint erre kísérletet tesz. Fájó sebei fekve marasztalják. Gyorsan rájön, hogy nincs vész, csak az őrangyala tisztítja meg őt arcára száradt sötét színű vérétől.
-Démon vagyok...vagy valami afféle. - kerül előtérbe újra a tény, hogy vére sötét, akár a szurok, ami egyértelmű jel származására. Tisztán derengenek még előtte Asaliah szavai, angyalokról és démonokról, és a közöttük húzódó ellenséges viszonyról.
-Ha te angyal vagy....akkor az ellenséged vagyok... - mondja a logika mentén.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 27, 2020 6:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


S
oha nem éreztem még magam annyira elveszettnek, mint abban a pillanatban, mikor Alastor levetette magát a ház tetejéről. A pánik úgy uralkodott el rajtam, az adrenalin repítette testemet egészen a bejárati ajtóig, amit feltépve olyan látvánnyal szembesültem, mint eddigi életem során nem sűrűn, vagy egyáltalán nem. A férfi mellé rogyva ér a bús felismerés, hogy milyen gyorsan ragaszkodni kezdtem hozzá. Elvesztése mérhetetlen fájdalommal töltött el, arcomon valódi, érzelmekből indult sós könnyek futnak végig, miközben az élettelen testet ölelem ahogy kiszabadítom a biciklitárolóból. Ám ahogy levegő után kap úgy ül ki arcomra a döbbenet. Még egy ilyen pasit...
-Érezted? Nem történik nagy bajod? Ez most valami vicc akar lenni, mert akkor elég gyenge!-csippentem két ujjam közé az orr nyergemet és mélyet lélegzek mielőtt hisztériás rohamot kapnék, a sírás így is alig akar megszűnni és ezen Alastor ígérete sem igen javít. Kissé nehézkesen megy a beszéd, el-elcsuklik a hangom a sírással küzdve és ahogy a férfi mozdul, úgy mágnesként mozdulok vele én is. Míg csontjait pakolja helyre, ismét közlöm vele, hogy más utat is tudtam volna ajánlani, hogy megtudjuk van-e szárnya. Még fekete vére sem borzaszt el, nem tolom el magamtól, mint a leprásokat szokás, valamiért vonz, azt érzem, hogy itt kell lennem vele, nekem mellette biztonságos! De hogy miért gondolom mindezt egy vadidegenről? Egyszerűen fogalmam sincs, csak tudom, hogy ez a helyes!
-Mi a szárnyunkat nem úgy hívjuk elő, hogy leugrálunk a panelok tetejéről. Nekünk ez teljesen természetesen megy, csak akarnunk kell és megjelennek.-bár prezentálni nem tudom sajnos, de így tudom körül írni a dolgot nagyjából. Közelebb bújok Alastorhoz és sírós hangon kérem, hogy legközelebb mondja el pontosan, hogy mit tervez. A fiú szerencsére rábólint, így kissé megnyugszom, de épp csak egy pillanatra, mert aztán hamarosan ismét hatalmába kerít a keserűség. Ha még egy ilyen hajmeresztő mutatványt csinál akkor magam teszem hűvösre. De most minimum hetekig tartó házfogságra ítélem, csak jussunk fel a lakásba. Ám csakhamar ismét átszakad a könnygát, zokogva mondom el lakótársamnak, hogy mit éltem át míg ő ezt a hülyeséget kivitelezte, kezdve azzal, hogy nem értem Őt el hiába nyúltam utána és az sem kizárt, hogy totális önvádba taszítottam magam.
-Látom,... de hogy rendben? Inkább rendesen... összetörve!-szívom be élesen a levegőt és megingatom a fejem finoman.
-Meghaltál... Fel tudod ezt fogni? Itt hagytál! Csak mert kísérletezni támadt kedved.-suttogom s épp csak hallani lehet, a férfinek az a szerencséje, hogy közvetlen füle mellett sutyorgom a szavaimat. Fennhangon kimondani éppolyan rossz dolog, mint hogy nem rég megtörtént. Kérdésére az én ajkam is mosolyba fordul át, bár könnyáztatta arcommal igazán groteszk képet fest így. Finoman szorítok az ölelésemen kezdésnek.
-Megígérem neked..., hogy mindig... az Őrangyalod... leszek!-szipogok halkan és szám finoman érinti arcát egy puszi erejéig. Még pár hosszabb pillanatig karjaim közt tartom Őt s úgy tűnhet tényleg nem akarom elengedni, hülye is lennék ezek után, ám ekkor nyílik egy közeli ház ajtaja, egy férfi gurulós szerkezetet tol ki rajta. Oldalra döntött buksival figyelem a dolgot, majd visszalép a házba.
-Ez az! Azzal ott fel tudlak vinni a lakásba. Hacsak nem akarsz a hátamon utazni.-mutatok a négykerekűre az út túloldalán. Lassan elengedem, majd feltápászkodom, vérétől ragacsos nadrágomban sietek át az úton, hogy megszerezzem a kocsit, ám odaérve elgondolkodom egy pillanatra, rendben van ha lépcsősorig feljutunk a babakocsi feljárón, de... a panelen belül a lift nem működik. Gondolkodóba esek, végül megrázom a fejem és egy legyintéssel mégis ott hagyom a kerekek segítségét, gyalogosan térek vissza a fiúhoz.
-Esélytelen, jobban belegondolva, hagyatkozzunk inkább rám. Gyere, kapaszkodj a vállamba!-guggolok le elé, majd felé nyújtom kezeimet, hogy ha belekapaszkodik Alastor a vállaimba akkor ráfoghassak a karjára, míg felállok az ő súlyával együtt, nyilván nem fog tudni saját lábára állni, így csak abban reménykedem, hogy nem esünk vissza arccal a földnek. Megfeszítem egész testem ahogy mindkettőnket felhúzom, majd derekára fogok egyik kezemmel, míg másik karomat lábai alá kulcsolom.
-Ne engedj el, rendben?-szusszanok meg egy pillanatra súlya alatt, mégis csak egy meglett férfi, én pedig csak egy bukott vagyok, de nem érdekel, mert segíteni akarok Neki. Lassan indulok meg a lépcsők felé, hogy elérjük a főbejáratot, derekát tartó kezemmel nyúlok a kilincsért, majd ügyeskedve kinyitom az ajtót és belépek vele a tömbbe. Mielőtt megindulnék a lépcsőházban felfelé, még igazítok egyet a fogásomon.
-Nem fáj ahol tartalak?-kérdezek rá aggódva, kissé szaporábban véve a levegőt a plusz súly miatt. Ha a válasz nemleges akkor elindulok felfelé, karjaimban tartva őt, ha pedig jelzi, hogy kényelmetlen a dolog, akkor igyekszem máshogy helyezni karjaimat, hogy jobb legyen. Az első emeleti lakásoknál mégis csak megállok egy pillanatra, hátamat a falnak támasztom és pihegek egy keveset.
-Bízom benne, hogy elmaradnak a hajmeresztő ötleteid. Bár... csak egy kérdés... Esetleg volt értelme annak, hogy beverted a fejedet is? Visszakúszó emlékek... valami?-pillantok szemeibe és megnedvesítem ajkaimat, majd a következő percben el lököm magam a faltól, hogy célba vegyem a következő lépcsősort. Pár hosszabb perc után magam mögött hagyom az utolsó lépcsőfokot is, lakásomba ugyanúgy nyitok be, mint a panelba, majd oldalra fordulva sasszézok be a kis ajtón, hogy aztán egy laza lábmozdulattal lökjem be magunk mögött a fát. Lerúgom cipőimet és tovább haladok saját szobám felé a nagy franciaágy közepére fektetem Alastort és egy rövidebb időre én is az ágy szélére ülök. Átmozgatom karjaimat kissé, majd tekintetét rabul ejtve tenyerem simítom finoman az arcára.
-Hozok egy vizes rongyot, mindjárt jövök.-hangom lágyan csendül a lakás csendjében, szinte úszik köztünk a levegőben ahogy előre hajolva megtámaszkodom és homlokon csókolom a fiút. Felállva a fürdőbe lépek, majd a lavórba langyos vizet engedek és egy kisebb törölközővel meg egy nagyobbal térek vissza a szobámba. A kisebbet a vízbe mártom és kicsavarva kissé Alastor arcához közelítem, azzal a céllal, hogy rászáradt vérétől szabadítsam meg. Ha nem állít meg, úgy finom, gondoskodó mozdulatokkal húzom végig arcán a nedves pamutot, többször kiöblítve, míg vérétől megtisztítom arcát. Eztán a nagyobb anyaggal szárazra is törlöm.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 9:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Kétségtelenül a legőrültebb módját választotta annak, hogy megbizonyosodjon angyali volta meglétéről vagy annak hiányáról. Asaliah fel sem fogja igazán, olyan gyorsan történik minden. Alastor épp csak a paneltető széléhez lép, elhangzik néhány balsejtelemű mondat, majd a következő pillanatban sebesen zuhan a föld felé. Szárnyak híján viszont gyorsan világossá válik, hogy kísérletének csúnya vége lesz. Amint bevágódik a betonba, hamar eléri a halál. De holt állapota nem tart sokáig. Tüdeje mélyen fogadja magába az életető levegőt, amint nyakából kikerül a vas, azonnal visszatér az élők közé. Felületi sebei, horzsolásai szinte azonnal begyógyulnak, súlyosabb sebesülései viszont lassan alig észrevehetően lépnek a gyógyulás útjára. Hangos reccsenéssel teszi helyre kiakadt állkapcsát és rejti el öltözetén keresztül kiálló bordáit bőre alá. Rutinos mozdulattal teszi mindazt, bár nem emlékszik, nyilvánvalóan nem ez az első eset, hogy efféle történik vele. Halhatatlan és bolond. Hangzik el a lány remegő ajkai közül. Alastor felfigyel vére szokatlan színére, majd felderengenek benne Asaliah szavai. Szurokszínű vére démon származást sejtet.
-Valahogy éreztem. Nem történik nagy bajom, ha leugrom. - vallja be, hogy csupán egy megérzésre hagyatkozott. A férfi a lány könnyáztatta arcát figyeli, látja mit okozott vakmerő tette, így ígéretet tesz többé nem veti le magát magas házak tetejéről még annak tudatában sem, hogy halhatatlan. Az angyalnő  remegő hangon, szaggatottan fűzve egymás utána szavait ismétli meg, amit odafent próbált a leviatán tudtára adni, ugrás nélkül is kideríthette volna, az égből származik-e vagy sem.
-Milyen másik módszer? - tudakolja lábai helyreugrasztása közben. Asaliah fejét az övének dönti, és úgy kéri legközelebb ossza meg terveit, mielőtt cselekedne. Alastor egy bólintással felel, hiszen saját bőrén érzi most döntése cseppet sem kellemes következményeit. Ha várt volna néhány percet, most nem kínozná egész testében sajgó érzés, ami napokig eltarthat. Asaliah tovább ostorozza magát a fent történtek miatt. Kezét nyújtotta a férfi után, de hiába, ruhája végét sem érte el, olyan hirtelen történt az egész. Talán, ha megvannak még a szárnyai utána ugorhatott volna, és zuhanás közben elkaphatta volna, mielőtt a kemény talajzatra ér, de ennek hiányában esélye sem volt megakadályozni mindezt. Alastor semmit nem tud az angyalokról, a bukottakról pedig még kevesebbet, de látja vendéglátóját eléggé megviselték az események. A lány a nyakába borulva zokog.
-Jól van. Látod, rendben vagyok... - próbálja megnyugtatni az őt ölelgető nőt. Enyhe túlzással, hiszen a rendestől még elég távol áll. Megpróbálja megmozdítani a lábát, de az mozdulatlan marad. Azonnal látja, hogy egyhamar nem áll rájuk. Szilánkosra tört csontjainak kell néhány nap, mire maradéktalanul meggyógyul.
-Szóval...most ez azt jelenti, hogy az őrangyalom leszel? - kérdez vissza az utolsó elhangzott mondatára és egy halvány mosolyt megereszt felé. Közben az egyik szemközti panel bejáratán kitolnak egy négykerekű kocsit, ami dobozok és hasonló tárgyak mozgatására alkalmasak. A férfi a lépcső mellett hagyja az eszközt, majd hosszabb időre eltűnik az ajtó mögött. Ha az angyalnő kiszúrja, azonnal észreveheti benne a lehetőséget. Megoldást arra, hogyan vigye el a sérült Alastort a járdaszélről.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 3:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


K
éptelen vagyok elhinni, hogy megteszi, elrugaszkodik a peremről és a mélybe veti magát. Esélyem sincs utána nyúlni, már csak sikolyom repül utána a széllel. Még mielőtt a földbe csapódna, tépem fel a tető ajtót, és indulok meg lefelé a lépcsőházban, ám a bejárati ajtón kivágódva borzalmas látvány fogad. Alastor teste lehetetlen módon kicsavarodva, körülötte hatalmas vértócsa, a nyakából pedig egy vasdarab áll ki. Reszkető lábakkal lépek az élettelen test mellé, összecsuklanak a lábaim ahogy üveges szemébe tekintek, a vasból kihúzva ölembe vonom és arcát simogatva zokogok fel szívet tépően. Hogyan ragaszkodhatunk ilyen gyorsan bárkihez is? A mellettünk elhaladó nőnek hangja el sem éri a tudatomat, bár biztosra veszem ha érteném mit mond akkor iszonyatosan haragos lennék. Pillanatokon belül a fiú teste ismét levegőhöz jut én pedig nem jutok szavakhoz ahogy a könny fátylon át észlelem, hogy szemeinek csillogása visszatér.
-A-Ala-stor?-suttogom remegő hangon miközben továbbra is simogatom az arcát. Épen maradt kezével helyére illeszti állkapcsát, a mozdulatra lehunyom szemeimet így kövér könnycseppjeim pottyannak a férfi arcára.
-Halhatatlan és bolond!-tekintek rá zavartan, vállaimat még mindig a feltörő sírás rázza, pedig igyekszem visszafogni magam. Ám egy elhaló mosoly mégis végig suhan ajkaimon. Nem ment el végleg! Figyelmemet felhívja egy olyan lényeges dologra, amit a sokktól és az elvesztése miatt érzett fájdalomtól én észre sem vettem. "Az hiszem démon vagyok...vagy afféle." Próbálok ráfókuszálni a kezére ekkor már én is látom azt amit képtelen vagyok elhinni...
-Mi? Nem, lehetetlen!-és újra könny szökik szemeimbe, képtelen vagyok elhinni, hogy az lenne. Pedig fekete vére a tanú rá, hogy van benne valami démoni. Mégsem lököm el magamtól, elborzadva pillantok rajta ismét végig ahogy Ő is önmagán. Ahogy feltámaszkodik, szinte azonnal mozdulok vele én is.
-Várj, had segítsek!-kérem fehéredő arccal, ha más nem, legalább megtámasztom, így háta mögé csúszok és adok neki biztos pontot ezzel. Alastor rutinosan teszi helyre csontjait, mintha mindig is ezt csinálta volna, valamikor régebben. Túl precízen dolgozik, hogy ne legyen tapasztalata ebben! A felszíni sérülések szinte azonnal regenerálódnak rajta, hitetlenkedve érintem újra az arcát, amin már csupán rászáradt vére ad információt arról, hogy megsérült.
-Ez lehetetlen!-suttogom fakó hangon, technikai képtelenség ilyen gyorsan gyógyulni. Végül a férfi rám pillant, azonnal bocsánatot kér, de jelenleg nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Újból legörbül a szám, ajkam megremeg és könnyesedő szemmel rázom a fejem.
-Mégis... mit gondoltál? Honnan jött... honnan jött ez az ötlet... leugrani... egy panel... tetejéről... Alastor, neked teljesen.... elmentek otthonról? Máshogy is... más mód is van... arra, hogy megtudd... angyal vagy-e.-hangom többször csuklik el ahogy igyekszem visszanyelni a könnyeimet több kevesebb sikerrel. Ígérete csak megfeszíti a testem, elkomorul könnyáztatta arcom és úgy pillantok rá.
-Jobban örülnék, ha az ilyen... agyament ötleteidet... előbb szóban közölnéd...-közlöm hüppögve, miközben fejemet az övének döntöm.
-Nem tudtalak... esélyem sem volt... én... nem értelek el!-sírom el magam és nyakába fúrom arcomat.
-Soha... soha többé nem engedem el a kezed!-ölelem át a vállát, már csak azt kellene kitalálni, hogyan viszem vissza a lakásba. Mert egyenlőre ez a legnagyobb gondunk most.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 6:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A tető peremén állva néz farkas szemet a mélységgel, míg elejtett fél mondatával adja Asaliah tudtára, ő most leugrik kicsit. Kíváncsiságtól hajtva lép a tetőszélre. Nincs belső hang, ami figyelmeztetné, hogy ostobaságot készül elkövetni és azt a hangot is csak később hallja meg, ami ugrásától tántorítaná és nevét visítja. Egy laza mozdulattal löki el magát a betonkorlátról és kitárt karokkal veti le magát a paneltömb tetejéről. A lány ijedten kiált utána és próbálna fogást találni a férfin, mégsem képes megragadni pólóját, hogy megfékezze őrültségében. Alastor félúton jár lefelé, amikor átértékeli a helyzetét és rájön, talán ez kicsit elhamarkodott döntés volt. Talán szerencsésebb lett volna még a tetőn kipróbálni nyílnak-e szárnyak a hátából vagy sem, nem pedig ugrás közben. De most már mindegy. Gyorsan elér a tudatáig fájdalmas lesz így a földre érkezés, és nem is kell sokáig várnia arra, hogy bőrén tapasztalja, milyen a landolás húsz emelet magasból. Kis túlzással mindenét eltöri, ráadásul még egy rozsdarágta bringatárolóból kiált vasdarab is a nyakába áll, ami pillanatokkal ezután történő halálát okozza. Nem dereng fel élete filmként utolsó másodperceiben, csak eltompul a látása és hallása, egyedül hörgő hangját érzékeli tisztán, ahol levegőért kap, majd sötétség telepedik rá az ég felé bámulva. Hosszú percekkel később Asaliah is leér a betonépület tetejéről és kisebb sokként éri vendége aszfaltra kenődött élettelen teste. Bár sejthetett valami hasonló végkimenetelt, mikor Alastor lendületet véve rugaszkodott el az épület magaslatáról. Ennek nem lesz jó vége. Könnyek között guggol le a férfi teste mellé és egyre hangosabb zokogásra a környéken élők is felfigyelnek. Kíváncsi tekinteteket vonz sírása, de ők nem látnak mást mint egy nagyon szomorú lányt, aki döglött kutyáját ölelgeti a járdaszélen.
-Szegény kutya. - halad el mellettük egy fiatal nő a gyermekével. Alastor illúziómágiája abban a percben működésbe lépett, hogy Asaliah kihúzta nyakából a húsában éktelenkedő fémdarabot és észrevétlenül tért vissza az életbe. Üveges homályos tekintete újra barnásba fordul, majd egy mély lélegzettel rándul a teste, amint tüdeje újra légzésre mozog. Szóra nyílna a szája, de kiakadt állkapcsa meggátolja beszédében. Épen maradt kezét nyújtja szája irányába és mozdítja vissza azt a helyére.
-Azt hiszem halhatatlan vagyok. - mondja ki nehézkesen a nyilvánvalót. Abban már bizonyos, hogy az angyalt és a nefilimet kizárhatja a sorból, de amint szurokszínű, vértől mocskos tenyerére tekint, majd a test körül szétfolyt vért látva a bukottságát is végleg elvetheti.
-Az hiszem démon vagyok...vagy afféle. - hívja fel a figyelmét fekete színű vérére.
-Oh, egek! - vezeti tovább tekintetét kifordult csípöjére és rendellenesen tartott lábaira. Erőlködve támaszkodik fel, előbb a vállát reccsenti helyre, majd lábait pakolja helyre, nehogy rosszul forrjanak össze csontjai. Fogait összeszorítva, nagy fájdalmakkal küzdve helyezi magát pozícióba. Kisebb arcát ért sérülései szinte azonnal beforrnak és csak a bőrére száradt sötét vére marad.
-Nézd de gyorsan gyógyulok. - követi figyelemmel elszíni sebesüléseinek eltűnését, ám a mélyebb vágásoknak és a csonttöréseknek jóval több idő kell. Így meg sem kísérel felállni a betonról. Aztán észreveszi az angyalnő kisírt szemeit és döbbent tekintetét.
-Ne haragudj rám, nem akartalak megijeszteni. - kér elnézést a nőtől, akit még a vak is látná mennyire megrendített ez az eset.
-Ígérem nem ugrok le többet sehonnan. - fűzi hozzá, amolyan megnyugtatásként, bár ez aligha mulasztja el a lány zaklatottságát.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 9:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


H
amar elrohan felettünk az éjszaka, Alastor vállának dőlve el is nyom az álom, annál pedig még furcsább, hogy róla... Jobban mondva rólunk álmodok. Pedig alig ismerem, mégis "bűnös" gondolatokat ébreszt bennem, elmém játszik velem és kedves dolgokról mutat nekem képet. Ám mikor magamhoz térek, felébredve már egyedül találom magam, Kóbor Kandúromnak hűlt helye. Szerencsére hamar rájövök, hogy most nem házon kívül van, csupán a fürdőszobában, így percek kérdése, hogy kifigyeljem beléphetek-e hozzá. Szóhoz sem jutok az ámulattól hirtelen, ahogy felém fordulva új kinézetét tekinthetem meg. Haja felnyírva, arcszőrzet nulla... Igazi sármos férfi került a mosdómba. Hamar elé sétálok és kezeim közé fogom arcát, kérdésére mosolyogva ingatom a fejemet.
-Nem tűnsz másnak annyira, csupán kaptam egy valódi...-nem is fejezem be szóban a mondatot, ajkára hajolva finom puszit nyomok. Egyszerűen tudnom kellett, hogy csalatkoztam álmomban, vagy voltaképp teljes lefestést kaptam a férfiről. Nos, valóban nem kaptam zsákba macskát, így elszakadva tőle a seprűért és a lapátért lépek, hogy feltakarítsam a szanaszét leledző szőrmeállományt. Közben rákérdezek a reggelire is, ám arra választ nem kapok. Alastor szavaira kapom fel a fejem, de már nyúl is a kezemért, így a munka szó szerint kicsúszik az ujjaim közül.
-Hová megyünk? Nem várhat még egy kicsit? Alig kelt fel a nap.-pillogok rá nagy szemekkel ahogy felfelé indulunk a tömbházban. Mit akar ott egyáltalán? De a férfi túl izgatott, így, hogy ne legyek mögötte győzedelmi zászló aki lobog a szélben, inkább felveszem ritmusát és a panel tetejére együtt lépünk ki. Alastor egészen a tető széléig sétál, én pedig csendben követem. Az ég alja lassan világosodik, a férfi a távolba mereng s én nem zavarom meg az ábrándozásban. Ám mikor felém fordul, szinte azonnal viszonzom a pillantását, egyébként is elég vonzónak tartom, így éppen csak észlelem ahogy elengedi végül a kezem.
-Igen azt mondtam. A halandóságot zártuk ki egyedül.-suttogom halkan, ahogy áthajol a korlát felett, ám következő mondatával már a beton tetején egyensúlyoz, hátra is lépek egyet ijedtemben.
-Igen magas, de mit művelsz?-kérdezek rá elsápadva és bennem van, hogy azonnal leparancsolom onnan, csak hát...
-Nem! Nem, van erre másik módszer is, elmagyarázom csak neeee...-mondandóm sikításba torkollik ahogy Alastor elrugaszkodik a tetőről. Esélyem sincsen utána nyúlni, pedig rögtön ugrok a korláthoz, ám még pólója szélét sem sikerült ujjaim közé kaparintani.
-ALASTOOOR!-tébolyultan üvöltöm a nevét és szerintem bennem előbb tudatosul, hogy nincs angyali énje, mint benne. Szélsebesen fordulok meg és rohanok a tetőajtó felé. Ezt biztosan nem éli túl... Hogy lehet ilyen hülye! A lépcsőházba érve a fordulókat van ahol átugrom, hogy mielőbb leérjek a földszintre, szinte látom magam előtt ahogy az aszfaltba csattan... Percekkel később érem el a bejárati ajtót és tépem fel, de épp csak kilépek rajta néma sikolyra nyílik a szám ahogy meglátom Alastor betonba és a biciklitárolóba csapódott testét.
-Nem... Nem, nem...-hitetlenkedve rázom a fejem és kapom kezeimet a szám elé, megbicsaklik a lábam egy pillanatra, de valahogy lesétálok hozzá. Mellette rogyok térdre, nem jutok szavakhoz, vérének színe felett szinte elsiklok ahogy remegő kézzel nyúlok arca felé, hogy üveges tekintetét tenyeremmel eltakarjam. Bőrének melege miatt jajjdul fel lényem, nincsen húsz perce, hogy arcát érintettem. Közelebb csúszom hozzá, térdemen a nadrág anyaga szétfolyt vérét issza be. Megremeg a szám és ahogy a groteszk alakban kicsavarodott teste fölé hajolok, hogy megemelve kiszabadítsam nyakát a vasból ami átszúrta, az égre pillantva üvöltöm el magam és ahogy feje alá csúsztatom a lábamat és ölemben helyezem látszólag végső kényelembe, könnyeim elerednek és végig folynak arcomon. Testemet csendes zokogás rázza ahogy Alastor arcát simogatom, képtelen vagyok felfogni, honnan jöhetett neki ez a képtelen ötlet, hogy így bizonyosodjon meg róla, hogy angyal, vagy sem. Járókelők érkeznek arra, többen az ablakukból tekintgetnek kifelé, de szinte fel sem fogom a hangokat körülöttem. Tudom, hogy tennem kellene valamit, ám ez most számomra is olyan hirtelen jött, képtelen vagyok gondolkodni. Miért kellett ezt megélnem? Egyáltalán miért ragaszkodom ennyire hozzá, már most? Fáj az elvesztése! Sírok egy lény miatt, akiről semmit sem tudok... Nem tudom tovább visszafogni magam, zokogásom egyre hangosabbá válik, könnyeim folyamatosan záporoznak, Feljebb emelve a férfit nyomom homlokom az övének és fogadom meg, hogy ez volt az első és az utolsó alkalom, hogy hallgattam a belső hangra, miszerint nekem segítenem kell. Ez még mindig fájdalmas... Alastort akarom!

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 4:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A kanapén ülve éri az álom. Hirtelen és váratlanul. Csak egy pillanatra hunyja le a szemeit és mire újra felnéz órák telnek el közben, már hajnalodik. Nem fogja a hely, így óvatosan kell fel a bútordarabról, fel ne költse mellette alvó vendéglátóját. Néhány perccel később a fürdőben köt ki, saját magát szemlélve a falon lógó tükröződő felületbe. Még rövid ideig fura álma jár gondolatai között, ám hamar egészen más ötlik a fejébe. Ismét a lány szavaira gondol és azt találgatja, miféle szerzet. Miközben szakállát nyírja egy merész ötlet ébred benne, mire teljesen le vágja az arcára nőtt bozontot el is határozza magát. Tesz egy próbát. Arcszőrzete után a haját is az olló gondozásába veszi. Éppen végez, mikor Asaliah lép be a tisztálkodó helyiség ajtaján és mély döbbenettel fogadja szőrtelen új külsejét.
-Igen, én vagyok. - söpri át ujjaival frissen nyírt fejét, majd a vállára hullott hajszálakat is.
-Gondoltam, megszabadulok a csavargó stílustól. - mosolyogja meg hátrahagyott szedett-vedett küllemét. Bár futó pillantást vetve a tükörben megállapítja, a szakáll dobott rá néhány plusz évet.
-Nagyon másnak tűnök? - kérdezi, miközben a nő puha kezei simulnak arca két oldalára. Az angyalnő érdeklődő pillantással fúrja kékes tekintetét a férfi arcába, majd puha ajkait az övének érinti. Egy pillanat az egész. Asaliah felsóhajt, majd seprűt ragad és segít a fürdő rendbe tételében. A lány épp csak belekezd a söprögetésbe, de gondolatai már a reggeli körül forognak.
-Gyere velem. - fogja meg olyan hirtelen az angyalnő kezét, hogy talán még a lapát is kifordul belőle.
-Mutatni akarok valamit. Vagyis, ki akarok valamit próbálni, szeretném ha látnád. - mondja izgatottan a nő lakását elhagyva, a tető felé vezető lépcsőn felfelé haladva. Hamar a húsz emelet magas panel tetejére érnek. Alastor megáll a tető szélénél és a távolba mereng. Az ég alja már egész világos, hamarosan a nap is feltűnik.
-De szép. - motyogja halkan, idejét sem tudja mikor látott ilyet utoljára. A láda éveiből csak a komor szürkés félhomályra emlékezhet. Mielőtt a lány azt gondolná, hogy azért cipelte fel őt a tetőre, hogy együtt nézzék a napfelkeltét, egy halvány mosollyal fordul felé, majd engedi kicsusszanni Asaliah kezét ujjai közül.
-Azt mondtad, lehetek angyal....démon...vagy félvéreik. - idézi fel beszélgetésük egy részletét a tegnap estéből. Alastor áthajol a betonkorlát felett és tekintete a mélységet figyeli.
-Ez elég magas. - jegyzi meg és már a korlát peremén áll. Egy pillanatra sem járja át a félelem, pedig egy húsz emelet magas háztömb szélén egyensúlyoz. Valahol érzi, hogy nem történhet komoly baja.
-Ha angyal vagyok, akkor vannak szárnyaim...akkor tudok repülni. - gondolja végig hangosan, amiből tisztán lejöhet, mire is készül. Le akar ugrani a panel tetejéről, ami határozottan nem tűnik valami okos gondolatnak. Hiszen, ha nem angyal, vagy nincs szárnya, akkor a gravitáció csúnyán legyűri. Ennek ellenére mégis tesz egy próbát. Vesz egy mély levegőt, kezeit oldalra nyújtja, miközben fejét lassan az égre emeli. Szemeit lehunyja egy újabb nagyobb lélegzetvétellel kísérve, aztán elrugaszkodik. Mintha a mélység nyúlna érte, megállíthatatlanul zuhan lefelé. Félúton, a tizedik emelet környékén fogja el az érzés, hogy gond lehet. Már ki kellett volna nyílnia a szárnyainak. De hiába pillant hátra a válla felett, nem állnak ki tollas kinövések a hátából, amik arra hivatottak, hogy a levegőben tartsák őt. Egyre közelebbinek látja a talajt, emiatt némi aggodalom fogja el. Megfékezhetetlenül közeledik a föld felé, sehol egy kapaszkodó, ami lelassítaná. Az ötödik emeletnél világossá válik, hogy ezt rendesen benézte és lélekben felkészül, hogy elég fájó lesz számára a landolás. Főleg, hogy az érkezése helye egy rozsdás biciklitároló. Rájön, hogy bármi is ő, nem lehet angyal sem angyali félvér, hiszen veszélyhelyzet esetén már megmutatkoztak volna tollas szárnyai. Hatalmasat csattan, ahogy becsapódik a fejét a betonba üti, nyakát a vastarolóból kiálló rúd nyársalja át. Lábai és dereka rendellenesen tekerednek ki hangos reccsenéssel kísérve, ahogy válla és az egy egyik karja is kicsavarodva törik el. Bordái sem ússzák meg épen, valamennyi oldalcsontja reped vagy törés éri. Sötét szurokszínű vér árad a testéből, miközben hörögve kap levegő után. Néhány nehéz lélegzetvétel után teste megadja magát és üveges szemmel néz az égbolt felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 07, 2020 9:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


N
os tehát, amikor azt hiszed, hogy lehet még lejjebb, akkor indulsz meg hegynek fölfelé. Engem egyetlen ilyen dolog is teljesen felvillanyoz. Pláne miután elkóborolt vendégem, igazán lengén ér vissza hozzám s története után sem nézem flúgosnak, pontosan azért, amiket már megéltem. Bár minden bizonnyal Alastor egy még magasabb szint, még nekem is. Mikor felfedem előtte a korom valóban elcsodálkozik, egy vállvonással jelzem, hogy felén ez egy teljesen átlagos életkor. A következtetéses bókon elpirulok, de épp csak észrevehetően, nem sokkal később mindketten a kanapéra telepszünk, még váltunk pár szót, ám a fiút hamar magához szólítja álomország, nem is gondolkozom sokat, a nagy pléddel mellé kucorodok végül vállára hajtva a fejemet, engem is elér az álmosság. Szemeimet lehunyva hamar elnyel a sötétség. Csak hamar ismét a konyhában találom magam, újra a gáztűzhely előtt, a serpenyővel a kezemben amiben már ott van a szalonna és a hagyma is. Az ablakon kitekintve már egészen besötétedett az ég is. Csupán a késztetés van meg, hogy nekem okvetlenül késen kell lennem a vacsorával, de a miértet nem tudom felidézni. Ekkor kopogtatnak és én az ajtó felé lépek, mindent ott hagyva ahol van. Amint kinyitom az ajtót egy csokor virággal találom szemben magam, a színáradat mögött pedig Alastort vélem felfedezni. Ártatlan, szűzies csókra hajol hozzám miközben átfonja karjaival a derekamat, én pedig viszonzom ajka érintését. Helyezkedek a kanapén egy keveset és kezem Kóbor Kandúrom mellkasára vándorol. A csók közben lépünk beljebb a lakásba, a férfi egy laza láblendítéssel teszi az ajtót a helyére, mely élesen kattan ahogy a zárnyelv rögzíti a fát a helyén. Bele mosolygok a csókba és talán annyi időre szakadok el a férfitől, míg leteszem az átvett csokrot, aztán ismét teljes figyelmem követeli. Ajkaink tánca egyre hevesebb lesz, a következő pillanatban pedig már hanyatt fekszem a kanapén izmos karjai között.
-Alastor...-nyögöm halkan még kábán az álomtól, lassan nyílik ki a szemem és próbálom bemérni, hogy mi is történt az este.
-Csak álmodtam...-veszek mély lélegzetet, mikor észre veszem, hogy vállamig fel van húzva a pokróc, és már csak én fekszem a kanapén. Hirtelen ülök fel, mint akit megcsípett egy méh. Már megint hová lett? Idegesen tekintek körbe, nagy mozgást nem igen hallok elsőre, így felállok és rögtön ami először szembetűnik az az asztalon hagyott kupi. Felmorranok és felkapom a tányérokat, poharakat, majd a konyhába masírozok, eközben hallom meg a fürdőből a motozást. A konyhapultra teszek mindent a kezeimből, majd visszafelé indulok. Az ajtó résnyire nyitva hagyva, bennem pedig felerősödik a kíváncsiság, így rossz kislányként befelé leselkedek a résen.
-Alastor... Alastor itt vagy?-kopogok be finoman és mivel láttam a drágán, hogy ruha van rajta, így picit beljebb lököm az ajtót. Ha esetleg a hangomra megfordulna, az első amit észreveszek az az előtűnt markáns arca, elképedve állok meg a küszöbön és hitetlenkedve pislogok a férfire.
-Nahát... Wao...-nem találom a szavakat, mintha egy teljesen új ember állna előttem.
-Tényleg te vagy az?-kérdezek rá és átszelem a köztünk lévő távot, egyszerűen muszáj, hogy megérintsem. Ha nem húzódik el, mindkét tenyerem arca két oldalára simítom, puhán és finoman tartva ujjaim közt. Tekintetét vizslatva hajolok hozzá közelebb, míg ajkaink össze nem érnek. Egy szende szájra puszi, annak reményében, hogy csupán álmomban volt olyan puha az ajka. De a meglepetés áramütés szerűen ér, mert Alastor szája valóban olyan olyan puha.
-Olyan, mint álmomban.-sóhajtok fel ábrándozva, ahogy elhúzódok tőle, aztán tekintetem végig vezetem a helységen, haj és arc szőrzet mindenhol.
-Segítek rendbe tenni a fürdőt, aztán egy kicsit el is foglalnám ha már végeztél. Igazán megnyerő külsőd lett. Miért döntöttél a fazonigazítás mellett?-igyekszem kissé eltekinteni az előbbi felett, majd elindulok a seprűért és a lapátért, ami szerencsére nincs is olyan messze. Az ajtó mögé van betámasztva, így bárki megtalálhatja. Ezzel lépek vissza a mosdókagylóhoz és módszeresen söpröm le a fehér kerámiát. Majd pedig a seprűt veszem kezeim közé, hogy hamar meglegyek.
-Mit mondasz, mi legyen a reggeli?-pillantok rá a vállam felett, végül egy zavart mosolyra is felruházom az arcomat.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 06, 2020 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Alig telik el néhány óra, hogy a parkból összeszedték, mint egy kóbor állatot, temérdek új információval lesz gazdagabb. A lány szavai kavarognak a fejében. Angyal, démon, fekete vér, angyalpenge. Csupa olyan ismeret, aminek korábban birtokában volt, de rejtélyes módon kiesett fejéből. Ötlete sincs hol járhat korban, de mivel kizárták emberségét azt gyanítja, megjelenése nem áll összhangban megélt éveivel. Asaliah szavai pedig csak erősítik benne ezt a gondolatot.
-Hétezerötszáz? - csodálkozik el a kimondott szám hallatán és talán egy pillanatra még a szája is tátva marad.
-Akkor az angyalokon nem fog az idő. - vonja le a következtetést, miközben a lány fiatalos külsejét figyeli. A vacsora után vendéglátója rendpakolásba kezd, majd egy perccel később már a heverőn ül borral a kezében. Alastor csatlakozik mellé, majd fejét a kanapé támlájának támasztva, észrevétlenül nyomja el az álom.
Tudatalattijában egy fakó fényű helyen jár, ha emlékezne a ládában töltött időkre, talán ahhoz hasonlítaná a fényvilágot. De ez a hely mégis más lenne, mint az, ahol ötszáz esztendőt rostokolt. Itt állandó éjszaka van. A kietlen, sivár táj helyett mindent zöld borít, de hiába az életteli teli környezet, cseppet sem tűnik barátságosabbnak, mint a kiszáradt pusztaság. Hűvös szél járja az erdő mélyét és síron túli hangokat hoz magával. Kiáltásokat, sikoltásokat, emberi és állati neszeket. Rossz érzés környékezi, mikor hirtelen rezzen az egyik bokor. Ez nem a jeges erdei fuvallat műve. Egy nő lép elő a cserjésből mezítlábasan. Átlátszó könnyed pamut fedi tökéletesnek látszó testét, amolyan hálóingféle. Hosszú tejszőke haja van és égszínkék átható tekintete. Egész lényéből árad a fény és a tisztaság. Mintha egy angyal szállt volna le az égből. Szája beszédre nyílik, ajkai szavakat formálnak szinte hangtalanul, ismeretlen nyelven. Alastor nem érti őket. Utána szólna, a kezével felé is nyúl, de a szőkeség nyomtalanul tűnik el.
Lassan kinyitja a szemét, még a heverőn ül, ahol előző este. Testhelyzete alig változott az eltelt, alvással töltött órák alatt. Odakint még sötét van, de a nap első erőtlen sugarai már látszódnak az ablak felől. Óvatosan mozdul, mikor felfedezi, hogy az angyalnőt a vállának dőlve érte az álom. Nem akarja felkelteni. Csendesen bújik ki mellőle és fekteti el a lányt a kanapén, válláig betakarja, majd az ablakhoz lép, melynek üvegében meglátja halvány tükörmását. Egy pillanattal később már a fürdő falára szegezett tükörben vizslatja magát, kócos madárfészekszerű haját és majdnem kulcscsontjáig lógó, dús szakállát. Valami azt súgja neki, nem ilyen külső nézett vissza rá régen. Ezért arra a gyors elhatározásra jut, hogy megszabadul csavargóhatású kinézetétől. Az egyik fiókban talál egy ollót, egy másikban pedig egy pengét. Fél óra alatt sikerül csupasszá varázsolnia az arcát és rövidebbre nyírnia a haját.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 06, 2020 6:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


E
gyre jobban érdekel a férfi, szeretném minden kérdését megválaszolni, legalábbis amiket meg tudok, így mesélek neki az angyalokról a démonokról és a félvérekről is. Arra is válasszal szolgálok, hogy manapság igazán nehéz felismerni ezeket a lényeket. Bár a démonokhoz tudok egy apró támpontot is adni. Végül gondolok egyet és felhozva a karját díszítő pikkelyes zöld foltot, kapcsolom hozzá a saját egyedi billogomat, ami szárnyaim egykori helye. Felállva és hátat fordítva húzom fel a felsőmet, hogy szemügyre vehesse, abban sem gátolom meg, hogy bőrömhöz hozzá érjen. Bár bennem van az inger, hogy inkább elhúzódnék előle, mégsem teszem, csendben tűröm hogy ujjbegyei bejárják a heget, elmesélem azt is, hogy miért volt ez a végső ítélet, ám hogy szárnyaimat visszakaphatom-e, arra nem tudok pontos választ adni. Újabb kérdést kapok ezzel kapcsolatban, de teljesen megértem, valóban be kellett volna, hogy gyógyuljon már a hátam, teljesen.
-Az angyalok saját fegyvere okoz ilyen maradandó heget. Az angyalpenge érintése pokolian fáj.-pillantok szemeibe s saját íriszeimben, ha nagyon figyel, a régi fájdalmat láthatja. Végül én is kérdezek tőle, az érdekel, hogy rajta esetleg található-e még olyan különös folt, mint a karján, vagy csupán az az egy van. A válasz nem várat sokáig, Alastor készségesen árulja el, hogy nem csupán azon az egy helyen látható rajta pikkelyes bőrfelület.
-Nahát!-őszinte csodálkozás csendül a hangomban ahogy hátat fordítva felhúzza a pólót és meglátom a hosszanti bőrelváltozást a gerincénél. Szívesen futtatnám végig rajta ujjaimat, de nem leszek pofátlan. Most csupán szemeimmel vizslatom Őt.
-Egy igazi csodabogár vagy Alastor.-mosolyodok el, majd tűnődve pislogok magam elé egy darabig.
-Nos, ha ember öltőben nézzük, bár szerintem ez butaság mert a halandó létet kizártuk, de ha abban kellene megsaccolni, maximum harmincnyolc éves lehetsz. Oké a szakáll rád dobja a pluszt, de sacc per kb, annyi is lehetnél. Rólam sem mondanád meg, hogy túl vagyok a hétezredik évemen, nem igaz?-kacsintok rá, majd finoman megérintem szakálla alatt az arcát.
-Pontosabban hétezerötszáz éves volnék.-árulom el suttogva, végül vissza veszem a felsőmet és kicsit összébb rendezem az asztalon a holmikat, majd borospoharammal együtt a kanapéra telepszem. Nem sokkal később Alastor is csatlakozik hozzám, csendesen figyelem míg megtalálja számára a kényelmes pozitúrát, majd feltett kérdésemre is feleletet ad. Csendben hallgatom és kicsit meg is sajnálom Őt, hogy így járt. Kib@szott vele az élet és még csak iránymutatást sem adott.
-Hát... Akkor majd sok dolgot csinálunk, hátha valami beindítja a memóriádat. Nem lesz baj!-szinte ígéretként hangoznak szavaim, az viszont jó dolog ha némely dolgot úgy érzékel, nem újdonság számára. Kérdését hallva mély sóhaj szánt végig tüdőmön, előre dőlve az asztalra teszem a poharam, majd rá emelem a tekintetem, hogy válaszolhassak, ám a férfi feje már háttámlának feszül, kezei épp ekkor pottyannak teste mellé. Elmosolyodva ingatom a fejem. Szegény fiú... Vajon mennyi megpróbáltatáson ment keresztül? Oldalra nyúlok és a karfáról elveszem a nagyobb pokrócot, nem gondolkozom sokat, a férfi mellé húzódok és széthajtva a polártakarót terítem magunkra.
-Megígérem neked Alastor, az emlékeidet hiánytalanul vissza fogod kapni.-suttogom neki, bár nyilván már rég nem hall a külvilágból semmit. Egy apró puszit nyomok arca szőrtelen felére, majd gondolataimba mélyedve hajtom fejemet a vállára. Észrevétlenül ér az álom vendégem mellett, holott még egy csomó dolgom lett volna.

Zene: Mennyország tourist
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 05, 2020 9:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Ahogy sejteni véli, a felismerés nem megy ránézésre. Ezt nem feltétlen tartja rossz dolognak. Viszont most jól jönne, ha valaki vetne rá egy pillantást és megmondaná miféle szerzet. Érik benne a gondolat, hogy saját maga deríti majd ki. "Ha összetűzésbe kerülsz eggyel...vérének fekete színe árulkodó....démonnal van dolgod." Jegyzi meg a lány szavait, majd amikor Asaliah felkel ültéből és hátat fordít a leviatánnak, hogy felsőjét feljebb húzva megmutassa szárnyai helyén díszelgő hosszanti hegeit, Alastor is maga mögött hagyja az asztalt és a nő mögé lép, hogy közelebbről szemlélhesse meg büntetése nyomait. Az angyalnő megengedi neki, hogy ujjaival érintse. Finoman, ártó szándék nélkül érnek ujjbegyei a lány bőréhez és haladnak végig a seb mentén. Közben érdeklődve kérdezi, mi volt szárnyai elvesztésének oka, amit Asaliah meg is oszt vele. Abban már nem teljesen biztos, hogy visszakaphatja e azt, amitől megfosztották, a kérdés némi utánajárást igényel.
-Engedj meg még egy kérdést. Mi okozott rajtad ilyen sebet? Sok idő telt el, ennek már be kellett volna gyógyulnia. - ejti le a kezét maga mellé. Ötletei nincsenek rá, mégis úgy hiszi, különleges eszköz az, aminek nyoma soha be nem gyógyuló sebet ejt a testen.
Asaliaht karját csúfító halvány zöldes pikkelyei érdeklik és az, található-e még ilyen valahol a testén. Nem lepődik meg az angyalnő kíváncsiságán. Valóban különleges ismertetőjegy, már ha így tekintünk foltjaira.
-Az alkaromon kívül még a lábszáramon...a gerincem mentén és a bordáimon. - feleli, majd hátat fordít a nőnek és hátul nyakáig felhúzza felsőjét, hogy Asaliah szemügyre vehesse a háta közepén végigfutó pikkelyszerű bőrelváltozást, ami oldala azon részén is észrevehető, ahol bordái húzódnak.
-A korom...ezt megtippelni sem tudnám. - vallja be őszintén. Egy szakáll takarta mosoly fut át az arcán, épp csak érzékelni vonásai változását, mikor azt mondja "szeretnék többet tudni rólad". Ezzel Alastor sincs másképp. Már annak is örülne, ha néhány emléket vissza tudna csalni a múltjából. Bárki lehet, bármi lehet. Legalább annyi esélye van rá hogy jó legyen, mint hogy rossz. Asaliah felé emeli a kezét és belesimít dús arcszőrzetébe, kérdésére csak egy fejrázással felel. A nő visszaveszi felsőjét, elpakol kicsit az asztalról, majd vörös itallal teli poharával az ülőalkalmatosságra heveredik. Alastor csatlakozik hozzá, törökülésbe húzza fel lábait és próbál egy kényelmesebb pozíciót felvenni. Percekig fészkelődik, míg úgy érzi, jól ül a bútorzaton.
-Semmi konkrétra. Inkább csak benyomásaim vannak. - feleli meg az előbbit. Pedig próbál felidézni
-Például a vacsora vagy a bor...biztos vagyok benne, hogy már ettem, ittam ilyesmit. - magyarázza, de hogy hol, mikor vagy kivel - erről nincsenek emlékei.
-Lehet, hogy soha nem fogok emlékezni semmire? - dönti hátra a fejét a kanapé háttámlájának és hangzik el mondata félig kérdésként, félig kijelentésként. Nehéznek érzi a fejét, a szemhéjait, elfáradt a hosszúra nyúlt nap után. Lehunyja a szemét egy másodpercre, miközben vesz egy mélyebb lélegzetet, kezeit lazán huppannak mellett. Ha Asaliah választ próbálna adni kérdésére, azon kapja magát, hogy a férfi elaludt mellette a heverőn ülve.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2