Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• High Line Park •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 24, 2021 8:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


N
em hagyom magam mikor az ágyba, mellé bújok, arra kérem változtasson a helyzetén és Alastor megteszi. Szinte azonnal a hátára fordul, de ahelyett hogy szemeimbe nézne, melleim ejtik rabul pillantását. Mosolyogva nézem réveteg pillantását, talán hagyom is gyönyörködni pár hosszabb pillanatig, de utána bizonyosságot szerzek róla, hogy tetszik-e Alastornak amit lát?! Zavartan pillant szemeimbe és úgy tűnik hogy nem nagyon találja a hangját, a köhintés habogással egybekötve már-már mulatságos, de véletlenül sem nevetném ki. Egy apró mosoly a figyelmességért, de aztán hozzá bújok, élvezem bőrének illatát ahogy a tusfürdővel keveredik. Ha tehetném hosszú-hosszú percekig csak szagolgatnám, de ehelyett inkább egy új ötlettel állok elő. Egy másik szokást honosítanék a napjaink közé, ami igazából csak az estéhez fűződne, ez pedig nem más, mint a jó éjt puszi. Még igazán gondolatmenetem végére sem értem, de Kandúrom már ajkaimmal szemez amint lehetőséget lát rá, rögtön betölti a szájzár szerepét. Puhán tapad a számra és nem akarom hogy máshogy történjen, míg lágyan csókol addig is kiűzi a fejemből azt a halvány gondolatot, hogy valóban elég lett volna a puszi. Elválva ajkamtól kérdezi meg, hogy így gondoltam-e, én pedig nem fogalmazok másképp. Pontosan így gondoltam. Legalábbis miután csókjával resetelte a gondolatmenetemet. Ugyanakkor arra is felhívom a figyelmét, hogy amit ad azt viszonozni is illik. Puha száját nem lehet megunni, még ha kamaszos, puhatolozó mozdulatokkal is teszi, ad egyfajta bájt az egész koncepciónak. Ösztönből teszi, látszik rajta, de... Mintha mégis csak most próbálná először. A viszonzott csókhoz ülő helyzetbe segítem, kezeim két oldalt arcára simulnak, majd ahogy ajkára hajolok, nem sokkal később lábam átvetem övéi felett és ahogy visszadöntöm a párnák közé, ágyékára ülve tudatosul bennem, hogy nem káprázott a szemem mikor elcsíptem a takaró igazgatást. Szóval nem csak a szemének volt kellemes a látvány. Hozzá sem értem és ilyen izgalmi állapotot váltottam ki belőle. Bele mosolygok a csókba mielőtt elárulnám Alastornak, hogy milyen nehéz is ellenállom neki, majd az általam kreált becenévre is fény derül egyúttal. Látom amint szemöldöke emelkedik, de nem hagyom megszólalni, nyelvem végig futtatom ajkain és amint résnyire nyílnak közéjük siklik, hogy Vendégemét cirógassa és hívja játékba. Ezzel egyidőben érzem meg combjaimon Alastor tenyerét ahogy végig simít bőrömön, emelkedik testemen a textil és a két tenyér immár fenekemet tartja, meglepetten de vágytól fűtötten morranok a csókba ahogy ujjai finoman belemélyednek bőrömbe és így markol rá hátsómra, arra pedig végképp nem számítok, hogy egy könnyed mozdulattal emel le magáról. Csalódottan sóhajtok ahogy elfektet maga mellett a matracon, ám mikor elhúzódva szakítja meg csókunkat, szemeim sejtelmesen csillognak a vágytól. Szavai hamar értelmet nyernek a fejemben, kissé talán újra el is pirulok ahogy ujjait végig futtatja arcomon.
-Öhm... Igen, valóban az volt... Ne haragudj... Tényleg nehéz... Nagyon vonzó vagy.-húzom egész kicsire össze magam, aztán a váratlan kérdésre felkapom a fejem.
-Szóval... -kezdek ugyan úgy, ahogy ő. Ujjaim közé csippentem pólója szélét és azt morzsolgatom egy ideig.
-Igen, Kóbor Kandúrom. Férfi vagy, az utcán találtalak és haza hoztalak magamhoz.-sorolom a tényeket ami alapján megkapta a jelzőket.
-Tényleg sajnálom hogy megint így rád repültem. Lehet hogy ez a jó éjt puszis dolog sok lenne. Nyugodtan nemet mondhatsz rá!-keresem tekintetét zavartan és közben ajkamat rágcsálom. Bosszantó, hogy nem tudom megfékezni magam. De Alastor mellett a testem lángol és epekedik azért hogy megérintsen... Annyira rossz hogy semmit nem tudunk a múltjáról, nekem legalább van mire emlékezzek, még akkor is ha csak egy érzés. De Ő, semmibe sem tud kapaszkodni. Egy gaz csábítónak tűnök mellette, mintha egy szűztől próbálnám elcsenni az erényét. Ez olyan szörnyű. Tovább piszkálva a pólója alját, szabad kezemet a fejem alá húzom.
-Ha már kiderült, hogy nem vagy angyal, szeretnéd hogy meséljek a repülésről? Hátha el tudom úgy mesélni, hogy ha lehunyod a szemed el tudod képzelni hogy veled is megtörténik.-ajánlom fel csendesen. Hátha... Ha pedig nem beszélgetünk, akkor igyekszem mihamarabb megnyugodni és álomországba lépni.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Csak jobb lenne mást csinálni, valld csak be! Razz luvu shy angel
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 9:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A lány gyorsan befészkeli magát a kígyó mellé és nem hagyja, hogy az álom gyorsan elragadja őt. Rossz pózban fekszik, ezért Asa finoman adja vendége tudtára, hogy megfeledkezett valamiről. A nő érintésére megmozdul és a hátára fordul át, majd érdeklődve pillant az angyalnőre, akinek arca helyett függönyszerű hálóingje mély dekoltázsából rá kacsintó formás melleivel néz farkasszemet. Egy hosszabb pillanatra el is réved a tájban. "Remélem nem csalódtál" szól a hang, ami figyelmét a dombvidékről feljebb tereli.
-Nem...én...ööö...nem. - köhint egyet zavartan. Nem akarta így, ilyen látványosan megbámulni az angyal női idomait. Úgy rábambult, hogy ha kicsit tovább lesi, talán még a szemgolyója is oda pattan. Pedig biztos benne, hogy látott már anyagtakarás nélkül is ciciket. Asaliah apró mosollyal díjazza az ikreknek kijáró figyelmet, majd szorosan a férfihoz nyakához bújik, testéhez bújik. És kapva az alkalmon előáll még egy aprósággal. Esti puszit szeretne elalvás előtt ezentúl minden éjjel. Alastorban fel sem merül az ellenkezés leghalványabb szikrája sem. Egy puszi nem olyan nagy dolog. A leviatán világ életében elég közvetlen személyiség volt, nem esett nehezére a kontakt másokkal, ahogy családja legtöbb tagja sem éppen tartózkodásáról híres. Így most sem ágál az ellen, hogy Asaliah puha ajkaira tapassza sajátjait. Amúgy is kedvére való volt ez a fajta érintkezés. Nem is vesztegeti az időt, finoman hajol a nő szájára és egy rövid csók erejéig birtokba is veszi. Egy mosoly jelenik meg arcán, hogy a lány felel: pontosan ilyen búcsúra gondolt alvás előtt, de megjegyzi, hogy ezt viszonozni illik. Az angyalnő felül és őt is felkelésre ösztönzi, hogy egy szájra puszival viszonozza az előbbi kedvességet. Kezeit Alastor arcára simítja és miközben szenvedélyes csókot váltanak egyik lábát átveti a férfi combja felett, majd óvatosan ágyéktájra telepszik. Ahogy leül még érezheti a takaró alatti duzzanatot, amit ő váltott ki a leviatánból. Ohh. Érzi meg magán a nő kellemes súlyát. Az éjjeli puszi forró csókká nyúlik. Csak néhány másodpercre válnak el egymástól, míg Asa megosztja gondolatait,
-Kóbor Kandúr? - emelkedik a szemöldöke a szokatlan becenév hallatán, vissza is kérdezne, de a szárnyaszegett kacéran végig húzza nyelve hegyét Alastor száján, amik résnyire nyílva engednek bebocsátást. A leviatán keze egyidejűleg végig simítanak a kis buja combjain, tenyerével érintve bőrét. Ujjai beférkőznek az áttetsző szőttes alá, majd fenekén állapodnak meg, ahol finoman belemarkolnak a feszes hátsóba, majd egy könnyed mozdulattal emeli meg a lányt és fekteti el maga mellett. Csókjuk még egy röpke pillanatig tart, majd a kígyó hátrább húzódik a párnára helyezve fejét és eltűnődve néz Asaliah csillogó szemeibe.
-Igen heves jó éjt puszi volt. - mosolyogja meg előbbi túlfűtött nyelvjátékukat, miközben végig simít ujjaival az angyalnő arcán.
-Szóval....Kóbor Kandúr? - tér vissza újdonsült becenevére amit vendéglátójától kapott.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 23, 2021 9:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


T
etszik ahogy a fiú néz, és bájos ahogy ártatlanul rácsodálkozik a dolgokra. Azért, hogy ne legyen kényelmetlen érzése, eldöntöm hogy a ruhám közt valami kevésbé kihívót keresek. Választásom egy melegítő együttesre esik és egy pólóra. Ezt lengetem meg Alastor előtt és érdeklődöm meg, hogy jó lesz a függöny vagy cseréljem vastagabbra? A válasz egyértelmű, a szexi darab marad, a melegítővel bármi mást csinálhatok, de fel ne vegyem. Közelebb lépve az ágyhoz Lakótársam egy gyors mozdulattal kapja el a csipke szélét, majd teljesen természetes módon rántja feljebb az anyagot, hogy megnézze magának a fehérneműmet is. Menten kiesnek a dolgok az ujjaim közül, nem gondoltam volna hogy így alakul majd. Pír futja el az arcomat és egy hosszabb percig nem tudom mit fogok csinálni. De végül magamra találok és a hálóing is ismét combjaim körül lengedez ahogy Kandúrom megígéri szavaim nyomán, hogy senki más ruhája alá nem fog benézni. Ez nekem elég így. Míg Alastor visszadől a matracra és elhelyezkedik az ágyon én összeszedem a lehullott ruhadarabjaimat és vissza teszem őket a szekrénybe, végül magam is az ágyba mászok. Bevackolom magam Alastor mellé és óvatos érintéssel, szavakkal próbálom tudtára adni, hogy valamit elfelejtett. Azzal hogy oldalára fordulva próbál nyugovóra térni, a kispárnám használhatatlan. Pólóján keresztül, gerince vonalán simítok végig a hátán, majd vállára csúsztatom a kezem és próbálom jobb belátásra bírni. Szerencsére nem kell sokat győzködnöm, Vendégem pillanatokon belül hátára fordul, arcát figyelve elkapom a pillanatot amint tekintete kissé mélyebbre téved arcomnál, apró kis mosoly szalad végig ajkaimon ahogy felvonom szemöldökömet.
-Remélem nem csalódtál.-tekintek egy röpke másodpercig én is az ikreim felé, aztán a következő pillanatban már szorosan hozzá bújva ölelem Őt. Nyakába fúrom arcomat és csendesen szólalok meg végül, egy újabb apróságot kérnék tőle és nem is habozok sokáig, hogy tudtára hozzam, az együtt alvást megelőzhetné az esti puszi! Még szinte be sem fejezem a mondatot, Alastor már telt ajkaimmal szemez, közelebb hajol és száját az enyémre tapasztja, kezem automatikusan arcára simul arra a rövid időre, míg puhatózva csókol. Nem állítom meg, élvezem a finom kis törődését. Kérdésére felpattannak lehunyt szemeim és ahogy kicsit tisztul a kép, úgy homlokomat az övének döntöm.
-Igen, valahogy így gondoltam.-suttogom, kezem eközben arcáról nyakára siklik.
-De azt tudod-e, hogy amit adsz, azt illik viszonozni is?-húzódom el tőle, hogy szemébe nézhessek, kicsit feljebb ülök ágyon, szabad kezemmel megfogom a fiúét és Őt is ülő helyzetbe húzom ha nem ellenkezik. Magamhoz húzom és ujjaimmal tarkóján végig simítva hajolok ajkára, puhán tapadok rá és ha nem ellenkezik, úgy egyre szenvedélyesebben csókolom, kezeimmel közre fogom arcát és míg lefoglalom ajkait lábam átlendül övéi felett és finoman hanyatt döntve ülök ágyékára. Egy röpke pillanatig szakadok csak el tőle, mellkasán megtámasztva kezeimet pillantok szemeibe.
-Azt hiszem... Nehéz neked ellenállnom.-motyogom halkan és előre dőlve ismét homlokának döntöm a buksim.
-Te vagy az én Kóbor Kandúrom.-suttogom csendesen és egy puha csókkal zárom mondandómat. Nyelvemet végig futtatom ajkain és ha résnyire nyílik szája úgy nyelvem közéjük siklik és játékra hívja az övét. Kezem besiklik a pólója alá és feljebb gyűrve az anyagot simítok végig a bőrén és hagyom, hogy az a különös jó érzés szétáradjon bennem amit azóta érzek mióta az első éjszakát a kanapén közösen töltöttük.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Csak ne süljön el rosszul! luvu shy angel
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 22, 2021 7:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A nő testén feszülő függönyruha igencsak meglepi a férfit, hiszen még nem látott hasonlót ezelőtt. Mélyet sóhajt, úgy érzi még hosszú hosszú ideig, nagyon sok mindent újdonságként él majd meg. Bár az angyal előkotor a szekrény aljából egy melegítő párost, mégsem kéri Alastor, hogy öltözzön át. Szemének nagyon is kellemes a látvány. Maga előtt elrendezi a takarót és igyekszik ágyéktáji érdeklődését elfedve tartani, mégis a lány kósza pillantásából, mintha azt olvasná ki, észrevette a paplan alatti turpisságot. Amint Asaliah közelebb lép, a leviatán zavarba ejtő fesztelenséggel kapja el hálóinge alját, majd felrántva azt, néz be a könnyed anyag alá, hogy egy pillanattal később farkasszemet nézhessen a tangának nevezett apró anyaggal, amit a modern nők fehérneműként viselnek. Benne van a késztetés, hogy a cérnabugyit is megtapogassa egy kicsit, de erre már ő sem vetemedik. Megmozdulása így is egy halk Oh! hangocskát csal elő a lányból, bepillantása a könnyed szőttes alá pedig ismét rózsássá varázsolja Asa arcát. Vendéglátója zavara közben egy apró, de annál lényegesebb kéréssel áll elő. Arra kéri a férfit, hogy rajta kívül mással ezt ne játssza el, ugyanis nem mindenki veszi jó néven ezt a fajta közvetlenséget.  
-Rendben, nem nézek be más ruhája alá. - ígéri meg, majd eleresztve a ruha alját visszadől a matracra. Egy pillanattal később már a nő is mellette fekszik, vállához bújva simít végig gerince vonalán a pólóján keresztül, miközben kedvesen suttogva emlékezteti a kispárna funkcióra.
-Valóban. - pillant a nő felé és már fordul is át hátára. Pozícióváltás közben tökéletes rálátást nyer az angyalnő mély dekoltázsára. Tekintetét a dús keblek néhány lélegzetvételnyi ideig fogságban tartják, majd csak valamivel később, Asa következő mondatára találja meg a szemkontaktust. Épp csak találkozik tekintetük, mikor az angyal a kígyó karjai közé veti magát. Nyakához bújva kezd bele, majd félszegen pillant fel Alastorra, hogy egy új szokásra kérje, amit a halandók körében "jó éjt puszinak" neveznek.
-Jó éjt puszi... - ismétli a szavakat és közben tekintete a nő ajkaira vándorol. Asaliah épp csak befejezi utolsó mondatát, mikor Alastor a lány ajkaira nyomja az övéit és puhatolózón megcsókolja.
-Így gondoltad? - kérdezi leheletnyi távolságban elválva a szárnyas nő szájától.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 20, 2021 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


A
fiút már az ágyban fekve találom mire végzek a zuhanyzással, azt a pólót és boxert öltötte magára amit tőlem kapott, be kell valljam nagyon jól áll neki az a szürke színű felső és a sötét alsó. Épp csak egy pillanatra hordozom rajta végig a tekintetem, mert hangomra felém fordul és kishíján elakad a szava is. Halvány mosollyal nyugtázom reakcióját míg megindulok az ágyunk felé, nem sokkal később pedig el is nyúlok rajta a fiú mellett. Egy kérdést szegez nekem, mire nehezen állom meg, hogy ki ne nevessem, de azért sikerül választ adom neki, hogy ma miért épp ebben a ruhában feküdnék mellé. Ám hiába a dicsérő szavak, kimászom az ágyból és a szekrényhez masírozok, hogy másik ruhát keressek ki belőle. A szekrény aljában vannak olyan darabok amik kellőképpen eltakarnak, így egy melegítő szettet és egy pólót halászok elő, nem sejtve, jobban mondva arra számolva, hogy míg én kényelmesen válogatok addig a fiú pillantását is kellően lefoglalhatom akaratlanul is, mert a nagy nyújtózásban hálóingem anyaga jócskán felszalad, egészen a derekamig. Amint megvan a választásom, úgy felegyenesedek és ismét szembe fordulok Alastorral. A vastagabb ruhákat meglengetve orra előtt lépek közelebb az ágyhoz ismét. Ám ahelyett hogy szorgalmazná a ruha váltást, közli velem, hogy nem kell átöltöznöm. Feljebb ül és a takarót igazgatja maga előtt, csak nem?, egy kérdést szegez felém, már nyitnám a számat hogy válaszoljak, de Kóbor Kandúrom olyan természetesen nyújtja felém a kezét, hogy nem jutok szóhoz hirtelen. Még hátrébb lépni sem érkezem, pedig ha más tenné ugyan ezt a mozdulatot már sikítva rohannék ki a világból. Alastor minden várakozásomat felülmúlja. Valahol annyira ártatlan a tudatlansága, ahogy felfedezi a dolgokat... Képtelen lennék haragudni Rá.
-Van aki követi a divatot, van aki nem. Én szeretem a különleges darabokat, nem csupán esti viseletnek.-magyarázom csendesen végül, ahogy ujjai közé csippenti a hálóingem alját. Szinte azonnal megérzem kézfejét is hozzá érni a combomhoz.
-Oh!-lehelem alig hallhatóan, de az esemény akkor válik arcpirítóvá, mikor Lakótársam feljebb emeli az anyagot és simán megbámulja a falatnyi tangát amit a hálóinghez választottam. Ujjaim közül kihullanak a fogvatartott ruhák és egy hosszabb pillanatig teljesen lefagyok. Aztán a fiú közli, hogy még sosem látott ilyet, nem tudok nem mosolyogni neki, mégis kicsit zavartan rágcsálom a szám szélét.
-Tangának hívják...-bukik ki belőlem a csuklás szerű mondat, majd egy mély sóhaj követi ahogy elereszti az anyagot és az vissza hullik combjaim köré.
-Azért ha megkérhetlek rá... Ilyen kis kíváncsi csak itthon és légyszíves velem legyél. Nem biztos hogy bárki más repesne az örömtől ha esetleg felhúzogatnád a szoknyáját.-magyarázom halkan, vigyázva, hogy meg ne sértsem őt. Még dühösnek sem látszom, inkább megilletődöttnek. Eztán kedves Kandúrom, mintha mi sem történt volna, közli, hogy akkor hajtsuk álomra a fejünket egyúttal.
-Öhm... Rendben.-tárom szét karjaimat esetlenül, majd pár hosszabb pillanatig azt nézem, hogy a mondat végére Alastor mennyire bebújik a takaró alá. Igen ám, de így, hogy oldalára fordult megfoszt engem attól az apró kis dologtól, amennyi megmaradhatott nekem belőle. Lehajolok a holmimért, majd összehajtva vissza teszem a szekrénybe, végül az ágyhoz lépek ismét és felhajtva a paplan szélét elhelyezkedek a matracon, bár nem maradok sokáig mozdulatlan. Vendégem felé fordulok és közelebb húzódom hozzá. Fél karomra felkönyökölök és fejemet vállára hajtom. Szabad kezemmel végig simítok a hátán, kissé kiélvezve, hogy tapogathatom, aztán halkan megszólalok a füle mellett.
-Ha esetleg nem vagy hozzá túl fáradt.... Megtennéd nekem, hogy vissza fordulsz?-fogok rá finoman a vállára, majd hüvelykujjammal tovább simogatom a póló anyagán keresztül a vállát.
-Úgy megszoktam már, hogy éjszakánként átölelsz, kérlek szépen... Tedd meg nekem ma is.-kérlelem Őt és próbálom arcát kivenni a sötétben, abban reménykedek, hogy nem szórakozik épp rajtam, hogy itt próbálom rávenni arra, hogy adja fel kényelmét és változtasson a helyzetén. Kóbor Kandúrom biztonságot nyújt nekem, most pedig, mintha elfelejtett volna.
-És volna itt még egy apróság is, de... Nem a hátadnak szeretném elmondani.-motyogom még egészen halkan, majd pedig, ha megmoccan vagy épp mégsem, úgy kicsit hátrébb húzódok tőle, hogy legyen elég helye. Ha nem fordul felém, úgy hátat is fordítok neki, majd kezemet fejem alá húzva próbálok nyugovóra térni. Ellenben ha a fiú megmozdul és háta éri a matracot, minden előjel nélkül a karjaiba vetem magam, átölelve Őt. Nyakába fúrom arcomat és adok pár pillanatot magamnak, hogy mélyen magamba szívhassam az illatát. Bőrének illatával együtt a tusfürdő olyan kellemes érzést kelt bennem. Nem tudom mihez hasonlítani, de nagyon jól esik.
-Szóval arról volna szó...-kezdek bele suttogva, óvatosan elemelve a fejem a nyakától.
-Arra gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha megkérnélek még valamire, ha... Mondjuk kellemesebbé tennénk az esti búcsút.-keresem tekintetét zavartan de egy apró mosoly mégis ott bújik szám sarkában.
-Vezessük be a jó éjt puszit, ami csak a miénk. És ami ebben a szobában történik az ebben a szobában is marad.-hozom fel újabb agymenésemet számára. Mondjuk tartok tőle, hogy elóbb utóbb itt hagy a fenébe a sok hülye ötletem miatt. Aztán még kicsúszik a számon egy apró mondat;
-Itt bármit kérhetsz majd, ígérem hogy megteszem...-mint ahogy arra is ígéretet kapott, hogy soha, senkinek nem beszélek róla.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Csak ne süljön el rosszul! luvu shy angel
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 20, 2021 6:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Alastor elkényesedve nyúlik el a matracon. A lába még nem tökéletes és bár nem volt túl hosszú és megerőltető séta a könyvtárig, még is érez némi fáradtságot. Szemeit lehunyja és ásít egy nagyot, kezét a szája elé emelve tompítja a hanghatást, amikor az ajtó felől az angyalnő érdeklődő kérdését hallja. Kissé álmatag tekintettel fordítja fejét a hálóbejárat felé, ahol vendéglátója álldogál majdnem, hogy ruhátlanul. Ugyanis választott hálóinge elég jó rálátást sejtett tökéletes testére. A lehelet vékony csipke épp csak eltakarja a kényesebb helyeken. A leviatán szemei azonnal nagyra nyílnak, kipattan belőlük az álom. Még nem látott efféle ruházatot és akaratlanul is az ablakon lógó áttetsző szőttesre asszociál. Nyel egy nagyot és az alvós gatyája is rendesen megfeszül, hogy Asaliah lassú, elnyújtott léptekkel az ágyszél felé közeledik. A férfi azon kapja magát, hogy az angyalt bámulja. Elejt közben pár dicsérő szót, majd rákérdez a ruhaválasztásra. A nő választ adva hirtelen kimászik az ágyból és az azzal szembeni bútorhoz lép, kitárja széles ajtajait és a polcokon sorakozó összehajtott ruhadarabok közül válogat. Ahogy előre hajol, a könnyed textil felcsúszik derekán és elővillan formás hátsófele. Feneke partjai között egy cérnavékony anyagcsík feszül. Ilyet sem látott még. Már a száján vagy, hogy megjegyezze: Asaliah, valami a fenekedbe szorult!", de inkább megtartja magának észrevételét. Bizonyára a függönyruhához tartozó darab. Amikor a lány közelebb lép és meglengeti vendége orra előtt a kihalászott anyagot, feljebb ül és közben tovább igazgatja maga előtt a takarót.
-Nem kell átöltöznöd. Jól áll rajtad a függöny is. - feleli, értetlenül pillantva az angyalra. Ugyan miért öltözne át miatta?
-Errefelé gyakran viselnek ilyesmit a nők? - érdeklődik, miközben előre hajolva egyik kezét Asa csipkehálója felé nyújtja. Ujjai közé veszi a vékony anyagot, ujjbegyeivel megtapogatja annak könnyed fogását, miközben kézfeje óhatatlanul is a nő meleg combjához ér. Míg a negyedik választ kap kérdésére kicsit megemeli a hálóing alját és szemrevételezi az angyalnő alsóneműjét is.
-Hm...sose láttam még ilyet... - hümmög egyet a falatnyi tangát figyelve, majd lassan elereszti az anyagot ami könnyedén omlik vissza a lány combjaira. Csak ezután gondol bele, ösztönös megmozdulásával lehet, hogy zavarba hozta Asaliaht.
-Nos, talán, akkor...aludhatnánk is. - veti fel a gondolatot és még mondata végére sem ér, újra elheveredik az ágyon, oldalára fordul, és nyakig betakarózik.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 20, 2021 9:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


É
rdekesre fordul az este, vacsora közben elég fontos témát érintünk, nem zárkózom el a válaszadás elől, teljesen megbízok a fiúban, így amint végzünk, Ő fürödni indul. Nem telik el sok idő, hogy a fürdő helység elé lépjek, finoman lenyomva a kilincset lépek beljebb, hogy meglessem Vendégemet kendőzetlenül, mivel nekem háttal áll, így biztosra veszem, hogy nem fogok lebukni, ám amikor szembe fordul velem egy pillanatra megfagy bennem a levegő, mert Alastor tekintete egy röpke másodpercre az ajtóra vetül, mégsem bukok le, szemből is alaposan felmérhetem, eddig nem látott kincsét teljes valójában csodálhatom meg, míg haját mossa. De aztán gyorsan fordul a csap felé és zárja el a vizet, épp csak annyi időm van, hogy behúzzam az ajtót az orrom előtt, mert szinte rögtön nyílik is ki. Alastorral farkasszemet nézve kissé megilletődöm, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ki is jön a fürdőből, még az a szerencse, hogy nem kezdek el hebegni, habogni, Ő pedig azt hiszi, hogy sürgetni szerettem volna, azért toporgok az ajtó előtt, legalábbis szavaiból ezt szűröm le. Nem hiszem el, hogy nem látott meg... Vendégem a szobába indul, én pedig rendet teszek a konyhában és csak utána szedem össze alvós gönceimet és vonulok el zuhanyozni. Furcsa, hogy már ketten használjuk az összes helységet, az életem megváltozni látszik, de cseppet sem bánom. A rám zúduló víz alatt még adok néhány percet magamnak, hogy újra éljem az előbb látottakat, valójában férfi még ilyen közel nem került hozzám soha, vagyis... rajta kívül, akire sajnos nem emlékszem... Még az arcára sem. Nagyot sóhajtva nedvesítem be a hajam, hogy megmoshassam, majd leöblítve a habot zárom el én is a csapokat. Át törlöm magam, majd belebújok a hálóingbe és a falatnyi fehérneműbe. Hajamon még szárítok egy keveset a pamuttal, aztán nyirkos tincseimet hagyom vállaimra omlani, így sétálok a szoba felé fesztelenül. Az ajtóban még egy aprót kérdezek Alastortól és magamban ujjongva veszem tudomásul, hogy bejött az alvós szett választásom. Ejha., szólal fel és szemeivel úgy pillant végig rajtam, hogy úgy érzem, ujjaival simít végig bőrömön. Én is végig pillantok magamon ennek hatására egy könnyed mosollyal, majd lassú léptekkel indulok meg az ágy túloldala felé. Élvezem pillantását, de arcom nem rezdül mosolyba, a matracra feltérdelve lassan elnyúlok mellette az ágyon, mivel arcát fixírozom és a jeleket onnan próbálom leolvasni, így nem veszem észre, hogy délebben is változás történik, vonásai épp elég árulkodók számomra, így azt sem tartom különösnek, hogy magára húzza a paplant. Talán csak azt várta, hogy én is csatlakozzam hozzá, kérdésére viszont vigyorra húzódó ajkaim elé kapom kezemet.
-Ez egy hálóing, a másik már elég viseltes volt, így arra vár, hogy kimossam.-felelek kérdésére, de hogy miért épp függönynek titulálja szegény hacukámat... Megingatom a fejem, majd felülök az ágyon inkább. Mégis egy dicséretet kapok még utána, mire felvonom szemöldökeimet és egy hosszabb pillanatra rabul ejtem tekintetét a sajátommal. Aztán felállok az ágyról és a szekrényemhez lépek. Mélyen előrehajolva kezdek kutatni a legalsó polcon a holmijaim között, a csipke anyag ennek hatására egészen felhúzódik a fenekemről és teljes belátást enged az alig takaró kis fehérneműre is, végül elő húzok egy melegítő együttest és egy fekete V nyakú pólót. Úgy fordulok vissza Kandúromhoz.
-Ha nagyon zavaró, akkor szívesen átöltözöm ezekbe, ha megfelel.-lengetem meg a vastagabb darabokat és vállaimat felhúzva, fejem oldalra billentve pillantok Alastorra ártatlanul és lábaimon billegve várom a válaszát.
-Nos? Legyen a melegítő, vagy maradhat a függöny?-sürgetem válasz adásra.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Próbálj meg nyugton maradni Razz luvu
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 19, 2021 12:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A vacsora után Alastor a fürdő felé veszi az irány, majd hosszú percekig elidőzik odabent, a zuhanyrózsa alatt. Észre sem veszi, hogy a mosdó ajtaja résre nyílik és egy kíváncsi szempár követi mosakodását. Figyelme inkább a lefolyó és a vasfelhő között ingázik. Egyszer csak hátat fordít a csempének, így a leskelődő angyalnő elölről telibe is szemügyre veheti a férfit. Egy tizedmásodpercre az ajtóra vetül a kígyó pillantása, de nem tűnik fel neki a kémlelés. Hátra dönti a fejét és haját samponozza, majd miután alaposan leöblítette magát a habtól, a csapok felé nyúl. Rájött már az eszköz működésére, ha megfelelő irányba tekeri a gombokat, képes a vascsőből vizet fakasztani, de el is tudja azt apasztani ugyanazzal a mozdulattal, ellentétes irányban. Ráadásul még a víz hőfokát is képes szabályozni. A következő pillanatban már a zuhanytálca elé terített vízfogón álldogál és kezében a fürdőlepedővel törölgeti át nedves bőrét. A vízcseppek javát el is nyeli a frottír. Gyorsan maga köré csavarja a törölközőt, majd a kijárat felé indul, a küszöb előtt pedig belebotlik vendéglátójában, aki megilletődve pislog rá. Hajszálon múlik, de a lány nem bukik le, mert Alastorban még csak halvány gyanúja sem merül fel, hogy Asaliah másért ácsorogna a mosdóhelyiség ajtaja előtt, minthogy ő maga is a fürdőre vár. A leviatán átadva a tisztálkodó szobát a hálóba megy, hogy magára öltse az alvós ruházatát, ami az ágy szélén várja tisztán, összehajtva. A tollas nőtől egy sötét boxeralsót kapott, hozzá egy szürke pólót. Jó illatú darabok, meg is szaglássza őket. Mielőtt belebújna az alsónadrág gumijával eljátszik egy kicsit, érdekesnek találja a derekába fűzött nyúlós anyagot. Végül belebújik az alvós szettbe és elnyúlik az ágy jobb felén, ahol második itt töltött éjjele óta hajtja álomra a fejét. "Biztosan elég volt a vacsora? Ne hozzak valamit még?" érkezik a kérdés a szobaajtó felől.
-Igen, köszönöm. Jól laktam. Nem kérek semmit. - feleli, miközben fejét a hang irányába fordítja, majd ugyanezzel a lendülettel feljebb is ül az ágyon, könyökeivel támaszkodik meg a matracon.
-Ejha. - csusszan ki a száján, miközben végig néz a könnyed csipkeruhába öltözött nőn, aki lassú léptekkel masíroz a fekvő alkalmatosság felé. Tökéletes alakja jól kivehető az áttetsző anyagon át, csak intimebb pontjain takarja vastagabban a textil. Asa feltérdel az ágyra, majd lassan elnyúlik a paplanon. Ahogy előre hajol, mellei ívére tökéletes kilátás nyílik. A férfi ebbena pillanatban különösen vonzónak találja a bukottat. Nyel is egy nagyot, miközben érzi, hogy ágyéktájékon újra dudorodni kezd a gatya. Pont úgy, ahogy korábban az angyalnő keze alatt, pedig most egy ujjal sem érintette lent női kéz. Mielőtt Asaliah is felfigyelne sátrazó boxerjére, hirtelenjében rántja magára a takarót, pedig határozottan nincs hideg a hálóban.
-Miért alszol ma függönyben? - érdeklődik kíváncsian, hiszen hasonló ritkás szőttest csipkével eddig még csak ablakon lógva látott. Ráadásul jó néhány éjszakát töltött már vendéglátójával, mégsem látta eddig egyszer sem ilyen lenge viseletben.
-De nagyon....csinos vagy benne. - teszi hozzá dicséretként, mert hát kár lenne tagadnia, a reakcióiból jól leszűrhető, hogy bizony tetszik neki a látvány, nem is kicsit.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 18, 2021 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  NextAlastor & Asaliah


A
lastor téma választása talán nem a legmegfelelőbb, talán nem most kellene ezt megbeszélnünk amikor vacsorához ülünk, talán várnom kellene még a válasz adással, de nem... Magam sem tudok csendben maradni, nem tudom azt mondani, hogy majd egy másik alkalommal elmondom. Mint a vízfolyás, törnek elő belőlem a szavak, "emlékek", érzések. Mind, mind a fiúra zúdítom őket, őszintén, teljes bizalommal. Azzal sem törődve igazán, hogy esetleg nem-e megkavarom Őt szavaimmal, hogy mennyire szeretném, ha az a számomra fontos valaki maga Alastor lenne. Ugyan elveti az ötletem, de mégis mosolyt csal arcomra apró mondatával, miszerint örülne ha egy olyan lányra emlékezne, mint amilyen én vagyok.
-Igen, mint egy álom amire nem emlékszel, csak tudod hogy megtörtént, csupán a részletek hiányoznak, hogy mi volt.-bólintok szavaira. A vacsora végeztével Vendégem elvonul a tus alá, így igyekszem magam is befejezni a szendvicsemet, összepakolva pedig a fürdőajtóhoz lépek, hogy ismét meglessem a fiút. Szinte hangtalanul nyitok be és zavartalanul időzhet rajta tekintetem, mert nekem háttal áll. Ha jobb lennék, ennyi elég is lenne, vissza húznám az ajtót és tenném a dolgomat. De képtelenség elszakítani róla a pillantásom. Amikor megfordul egy pillanatra ledermedek, elhiszem, hogy lebuktam, ám Kandúrom nem pillant rám, haját samponozza éppen én pedig lélegzet visszafojtva bámulom meg előröl is, hosszabb ideig, mint kellene, de ágyékával szemezek. Biztos hogy nem hagyom Roxane-nak hogy rá tegye a kipingált karmait! Talán túl sokáig időzök a bámulásával, mert már csak azt veszem észre, hogy újra fordul és elzárja a csapokat, igyekezve lépek hátrébb és húzom be az ajtót magam után, de elslissolni már nincs időm, mert nyílik is azonnal. Azta de gyors... Kissé megilletődötten pillantok szemeibe ahogy egymás előtt állunk, lebuktam volna? Nem, az nem lehet. Vagy mégis? De aztán ahogy a fiú megszólal csak megrázom a fejemet.
-Nincs semmi gond, még amúgy is van dolgom.-motyogom és ellépek előle hogy utat engedjek a szoba felé.
-Hamarosan megyek én is.-szólok még utána ahogy a háló felé tart. Lépteimet a konyha felé veszem és gyorsan elmosogatok, ez után a szobába sétálok és magamhoz veszem a friss hálóingem a szekrényből. A tus alatt még kicsit ábrándozom Alastorról, majd ahogy végzek megtörölközöm és egy falatka tangát veszek a csipke hálóing alá. Hajamat párszor átdörzsölöm a törölközővel és végül hagyom vállaimra omlani félig nyirkosan. Felakasztva a pamutot nyitva hagyom magam után a fürdő ajtót hogy ne álljon meg bent a pára, majd a szobába masírozok.
-Biztosan elég volt a vacsora? Ne hozzak valamit még?-állok meg a szobánk ajtajában ahogy tekintetemmel megtalálom a fiút, ha van valami kérése úgy teljesítem, ha pedig nincs, úgy ellejtek az ágy mellett és a helyemre telepszem. Elnyúlok az ágyon és ha Alastor is ott ejtőzik úgy felé fordulok.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Mindent a szemnek luvu
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Különös dolgokról beszél az angyal a vacsoraasztal felett. El is szomorodik közben. A férfi szótlanul hallgatja, nem szakítja félbe, nem kérdez, megvárja, míg a lány a gondolatai végére ér. Az elhangzott szavak mögött érzi, Asaliah szörnyen magányos lehet. Vár valakire, aki egykor fontos volt neki, de mára sem az arcára, sem a nevére nem emlékszik, sem arra, ami hozzá köthető. Hogy lehet ez? A nő úgy érzi ezeket az emlékeket mintha kiszakították volna elméjéből, ami után csak megmagyarázhatatlan érzések maradtak hátra. Mert törvényszerű, hogy nem törölhető úgy semmi, hogy annak ne maradjon valami nyoma, ha más nem a veszteség tátongó üres helye, ami arra utal, egykor volt ott valami.
-Akár egy álom, amire felébredve nem emlékszel, csak különös benyomásaid maradnak utána... - próbálja elképzelni. Az angyalnő szeretné, ha az a személy Alastor lenne, de a kígyó nem lát rá rációt. Hogyan is lehetne ő? A szárnyaszegett évezredeket élt már meg angyalként, ha találkoztak is valaha, akkor sem lehettek jóban. Hiszen maga mondta angyal és démon örök ellenségek. Alastor démonszerű vére pedig jól bizonyítja, hová is tartozik. De szívesen emlékezne egy ilyen nőre.
A vacsora végeztél a leviatán a fürdő felé veszi az irányt, ezúttal bátrabban nyomja le az ajtókilincset, mint néhány nappal ezelőtt. Gyanakvása a lefolyó iránt mégsem múlt el teljesen. Erős fenntartásokkal, résnyire húzott szemmel figyeli, amint ruháitól szabadul. Élénken él még benne a legutóbbi, kellemetlen vizes élmény. Néhány napja a vasfelhő alatt állva vízjáró mágiája újra megmutatkozott. Nyugodt tisztálkodása közben lábát váratlanul beszívta a vízelvezető járat, egészen derékig süllyedt benne. A zuhanytálca szélébe kapaszkodva húzta ki magát a lyukból, mielőtt az végleg elnyelte volna. Azóta bizalmatlan a lefolyókkal, ördögi csapdának tartja. De szagos nem maradhat, ezért dacolva a kabin falai között rá leselkedő veszélyekkel, újra a zuhanyrózsa alá áll. A férfi annyira belefeledkezik a mosakodásba, hogy nem veszi észre, ahogy a kilincs finoman megmozdul, majd az ajtó résnyire nyílik és egy kíváncsi tekintet szegeződik ruhátlanságára. Fürkésző pillantások vizslatják végig hátsóját és háta izmait. Alastor tenyerére egy újabb adag krémet nyom a tubusból, amit ezúttal fején habosít, ujjai alaposan végig járják fejbőrét és haját. Hirtelen egy fél fordulatot vesz, nyakát hátrább húzza, miközben lehunyt szemmel arcát a zuhanyrózsa felé emeli. Hagyja, hogy a kellemesen meleg vízcseppek lemossák róla a habot. Ezzel az apró helyzetváltoztatással az angyalnő figyelő tekintete elé kerülnek az eddig takarásban lévő testfelületek, köztük a kígyó kígyója is. Néhány percig még áztatja magát, majd egyet gondolva fordul meg és zárja el a csapokat. A következő pillanatban már a frottírlepedőért nyúl, megtörli arcát, majd a kiállóra lép, hogy a törölközőt dereka köré tekerhesse. Ha kukkolója halkan behúzza a mosdóhelyiség ajtaját, nem hallja meg, lekötik gondolatai. De nincs sok ideje, mert Alastor hirtelen lép a kijárat elé és nyújtja kezét a kilincsért, hogy szélesre tárja a fürdőt. Egy pillanatra meglepetten néz, ha a küszöb előtt az angyalnőt látja, de nem tulajdonít neki nagy jelentőséget. Első gondolata az, hogy bizonyára sokáig időzött a vízköpő alatt és talán szólni jött, hogy siessen egy kicsit.
-Ne haragudj, hogy befoglaltam. - kér elnézését, majd a hálószobába megy, hogy éjjeli ruhájába bújjon.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 3:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


100.
reag

Alastor & Asaliah


N
em gondoltam volna, hogy pont Roxane lesz aki most megjelenik. Elfut a pulyka-méreg ahogy szemeit Alastoron legelteti, szívesen kinyomnám őket, szerencsére hamar elszólítják, így nem kell sokat foglalkozzunk vele. A lakásba lépve viszont óva intem tőle Kandúromat. Nem akarom a közelébe meglátni a nőt, még véletlenül sem. A vacsoránkat együtt készítjük, legalábbis egy kevés munkát a fiúnak is adok, amikor pedig elkészülnek a melegszendvicsek a nappaliba ülünk le megvacsorázni. Szerencsére Lakótársam megígérte hogy elkerüli a szomszéd nőt, így kissé megnyugszom, bár tudom hogy a vöröstől bármi kitelik hogy elérje amit akar. Túl éhesen nézte a fiút, számára friss hús és megszerezné magának. Bosszant a tudat, hogy csak szavaimmal védhetem tőle. Az asztalnál olyan témát érintünk aminek hatására ismét kicsit többet kell feltárjak magamból a kis Drága előtt, szavaim szinte meg sem állnak, arra is kitérek, hogy az életemben volt valaki aki nagyon fontos volt számomra, aki fenekestül forgatta fel a lényemet, aki miatt gyökeres változások álltak be nálam. Azt is elárulom, hogy jó lenne ha az a valaki, akit annyira várok az Alastor lenne! Újabb kérdéseket vet fel a mesém mire arcomra szomorúság ül ki.
-Nem tudom. Mintha kitörölték volna azokat az élményeimet, az emlékeket. Csak az érzés maradt meg, az hogy milyen jól éreztem magam akkor. De minden más a homályba veszett.-magyarázom csüggedten. Még egy apró fél mondatot fűz a dologhoz én pedig nem tudom visszafogni a keserű sóhajt ami feltör belőlem.
-Talán igazad van. Ne haragudj, nem akarlak ezzel terhelni.-sütöm le szemeimet. Milyen ostoba is vagyok! Még örülhetek, hogy nem nevet ki ezekért a gondolatokért. Ám Alastor még nem fejezte be, Viszont...én örülnék, ha lennének emlékeim egy olyan nőről, mint te., egy apró mosollyal osztja meg velem, nekem pedig kissé felvidul az arcom.
-Ez igazán jól esett, köszönöm szépen.-hálálkodok és végül magam is nekilátok a vacsorának. Érdekes, hogy egy ilyen apróság mennyi erővel bír. Mikor Kandúrom végez a vacsorával a fürdő felé indul, az utolsó falatot akkor nyelem le, amikor a zuhany hangját meghallom. Gyorsan összepakolok az asztalon a mosogatóba teszem a tányérokat és a poharakat, majd szinte lábujjhegyen közelítem meg lakásom legkisebb helységét. Remélve hogy a zubogó víz hangja elnyomja majd az ajtó nyíló hangját. Kezem a kilincsre simul és óvatosan lenyomom. A nyílás záró finoman mégis megnyikordul ahogy beljebb nyomom az ajtót. Mióta az a vízelnyelős eset volt gyakran lesem őt fürdés közben. Ám most valamiért beljebb is lépek. Nem nagyon, az ajtó talán még épp takar, a fiú még épp háttal áll nekem, kedvemre legeltethetem rajta a szemem, és most ki is használom. Ahogy mosakszik, minden izma külön-külön mozog, a formás, kerek fenekét már volt alkalmam legelső nap megnézni. Érzem ahogy arcom egyre piroskásabb lesz, de nem tudom itt hagyni, ez az apró kis titok, hogy így leshetem Őt, ez csak az enyém. Bár eddig mindig ügyeltem arra, hogy idejében visszavonuljak, észrevétlenül. Nem tudom hogyan magyaráznám meg, hogy mit keresek itt, csak remélni tudom, hogy örökre itt marad majd velem. Hogy mindig mosolyt csal az arcomra. Ez alatt a rövid idő alatt úgy hozzám nőtt már. Szívesen magamhoz láncolnám és soha el nem engedném.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Mindent a szemnek luvu
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 12:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Az ajtó előtt történtek után Asaliah egyértelműen vendége tudomására hozza, hogy nem szeretné, ha mély ismertségbe keveredne a szomszéd lotyóval. Míg készül a vacsora ki is fejti ellenérzései okát is.
-Rendben van, elkerülöm őt. - nyugtatja meg a lányt, igyekszik majd tisztes távolságba maradni Roxane-től. Már a nappali asztalánál ülnek, mikor Alastor feltesz egy kérdést, amire a válasz gyorsan érkezik. Előbb egy fejrázással, majd szavakkal is megerősíti az angyal, nincs akihez tartozna. Az angyalnő egy mély sóhajt követően tovább fűzi gondolatait és elmondja a férfinak, hogy az ő fajtája, Isten égi teremtményei nem érző lények. A teremtő érzelmek nélkül alkotta meg a tollasokat, így őt is. Ám az emberek között eltöltött idő alakította és formálta a nőt. Beszél valakiről, aki közel állt hozzá és, aki végleg megváltoztatta őt, de megnevezni vagy archoz kötni nem tudná.
-Hogy lehetséges ez? Hogy nem emlékszel rá? Már ha ilyen fontos volt? - néz rá Alastor csodálkozva. Az addig rendben, hogy neki az egész élete kiesett és a nevén kívül nem sok mindent tud elmondani magáról. De Asaliah más, ő nagyon is tisztában van önmagával, mégis feledésbe merült egy ilyen fontos dolog. A szárnyvesztés és a kéjmeló miatt nem akart senkit maga mellé. Hosszú ideje élhet magányosan. Arra a titokzatos személyre vár. "És azt kívánom, hogy bár csak Te lennél az." suttogja a kígyónak halvány pírral arcán. A férfi hosszasan hallgat, harap egy újabb falatot.
-Azt hiszem nehezen lehetnék én.... - feleli bár lelombozni nem akarja a lányt, de nem igazán hiszi, hogy róla beszélne.
-Viszont...én örülnék, ha lennének emlékeim egy olyan nőről, mint te. - teszi hozzá egy halvány mosoly kíséretében, jelét adva, hogy még mindig ugyanannyira tetszik neki Asa. Alastor elfogyasztja a szendvicse maradékát, lehörpinti a pohár tartalmát, majd megköszönve a  vacsorát a fürdő felé vonul tisztálkodni, út közben magához véve a fürdőlepedőt. Ruháitól gyorsan szabadul, amit összehajtva, egymásra rakva terít a szennyes kosár tetejére. Élesen szívja be a levegőt, majd lassan fújja ki a zuhanykabin előtt állva. Majd óvatosan a tálcára lépve mászik be a tusolóba. Már tudja hogyan működik a rendszer, megfelelő fokban fordítja a hideg-meleg csapjait, hogy kellemesen meleg vízelegy zuhanjon rá a felette lógó vasfelhőből. Néhány napja még a csempét és a zuhanyzótálcát is ujjaival tapogatta, attól tartva, hogy majd megismétlődik a múltkor eset. De aggodalmai ellenére nem történt meg újra. Bár fél szemmel néha-néha bokái felé pillant, nehogy egy óvatlanabb pillanatában, majd újra elnyelje a lefolyó. A tusfürdőért nyúl és tenyerére nyom egy keveset a flakonból pontosan úgy, ahogy az angyalnő mutatta. Most már tudja, nem kell az egészet magára kennie. Néhány napja közelebbről is megismerkedett a szivacs nevű fürdőeszközzel, aminek használatát szintén Asaliah mutatta meg. A krémállagú anyag gyorsan felhabzik a testén, alaposan átdörzsöli magát a vállától a lába a bokájáig, miközben élvezi a fürdővíz melegét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2