Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• High Line Park •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 18, 2021 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextAlastor & Asaliah


A
lastor téma választása talán nem a legmegfelelőbb, talán nem most kellene ezt megbeszélnünk amikor vacsorához ülünk, talán várnom kellene még a válasz adással, de nem... Magam sem tudok csendben maradni, nem tudom azt mondani, hogy majd egy másik alkalommal elmondom. Mint a vízfolyás, törnek elő belőlem a szavak, "emlékek", érzések. Mind, mind a fiúra zúdítom őket, őszintén, teljes bizalommal. Azzal sem törődve igazán, hogy esetleg nem-e megkavarom Őt szavaimmal, hogy mennyire szeretném, ha az a számomra fontos valaki maga Alastor lenne. Ugyan elveti az ötletem, de mégis mosolyt csal arcomra apró mondatával, miszerint örülne ha egy olyan lányra emlékezne, mint amilyen én vagyok.
-Igen, mint egy álom amire nem emlékszel, csak tudod hogy megtörtént, csupán a részletek hiányoznak, hogy mi volt.-bólintok szavaira. A vacsora végeztével Vendégem elvonul a tus alá, így igyekszem magam is befejezni a szendvicsemet, összepakolva pedig a fürdőajtóhoz lépek, hogy ismét meglessem a fiút. Szinte hangtalanul nyitok be és zavartalanul időzhet rajta tekintetem, mert nekem háttal áll. Ha jobb lennék, ennyi elég is lenne, vissza húznám az ajtót és tenném a dolgomat. De képtelenség elszakítani róla a pillantásom. Amikor megfordul egy pillanatra ledermedek, elhiszem, hogy lebuktam, ám Kandúrom nem pillant rám, haját samponozza éppen én pedig lélegzet visszafojtva bámulom meg előröl is, hosszabb ideig, mint kellene, de ágyékával szemezek. Biztos hogy nem hagyom Roxane-nak hogy rá tegye a kipingált karmait! Talán túl sokáig időzök a bámulásával, mert már csak azt veszem észre, hogy újra fordul és elzárja a csapokat, igyekezve lépek hátrébb és húzom be az ajtót magam után, de elslissolni már nincs időm, mert nyílik is azonnal. Azta de gyors... Kissé megilletődötten pillantok szemeibe ahogy egymás előtt állunk, lebuktam volna? Nem, az nem lehet. Vagy mégis? De aztán ahogy a fiú megszólal csak megrázom a fejemet.
-Nincs semmi gond, még amúgy is van dolgom.-motyogom és ellépek előle hogy utat engedjek a szoba felé.
-Hamarosan megyek én is.-szólok még utána ahogy a háló felé tart. Lépteimet a konyha felé veszem és gyorsan elmosogatok, ez után a szobába sétálok és magamhoz veszem a friss hálóingem a szekrényből. A tus alatt még kicsit ábrándozom Alastorról, majd ahogy végzek megtörölközöm és egy falatka tangát veszek a csipke hálóing alá. Hajamat párszor átdörzsölöm a törölközővel és végül hagyom vállaimra omlani félig nyirkosan. Felakasztva a pamutot nyitva hagyom magam után a fürdő ajtót hogy ne álljon meg bent a pára, majd a szobába masírozok.
-Biztosan elég volt a vacsora? Ne hozzak valamit még?-állok meg a szobánk ajtajában ahogy tekintetemmel megtalálom a fiút, ha van valami kérése úgy teljesítem, ha pedig nincs, úgy ellejtek az ágy mellett és a helyemre telepszem. Elnyúlok az ágyon és ha Alastor is ott ejtőzik úgy felé fordulok.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Mindent a szemnek luvu
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 10:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Különös dolgokról beszél az angyal a vacsoraasztal felett. El is szomorodik közben. A férfi szótlanul hallgatja, nem szakítja félbe, nem kérdez, megvárja, míg a lány a gondolatai végére ér. Az elhangzott szavak mögött érzi, Asaliah szörnyen magányos lehet. Vár valakire, aki egykor fontos volt neki, de mára sem az arcára, sem a nevére nem emlékszik, sem arra, ami hozzá köthető. Hogy lehet ez? A nő úgy érzi ezeket az emlékeket mintha kiszakították volna elméjéből, ami után csak megmagyarázhatatlan érzések maradtak hátra. Mert törvényszerű, hogy nem törölhető úgy semmi, hogy annak ne maradjon valami nyoma, ha más nem a veszteség tátongó üres helye, ami arra utal, egykor volt ott valami.
-Akár egy álom, amire felébredve nem emlékszel, csak különös benyomásaid maradnak utána... - próbálja elképzelni. Az angyalnő szeretné, ha az a személy Alastor lenne, de a kígyó nem lát rá rációt. Hogyan is lehetne ő? A szárnyaszegett évezredeket élt már meg angyalként, ha találkoztak is valaha, akkor sem lehettek jóban. Hiszen maga mondta angyal és démon örök ellenségek. Alastor démonszerű vére pedig jól bizonyítja, hová is tartozik. De szívesen emlékezne egy ilyen nőre.
A vacsora végeztél a leviatán a fürdő felé veszi az irányt, ezúttal bátrabban nyomja le az ajtókilincset, mint néhány nappal ezelőtt. Gyanakvása a lefolyó iránt mégsem múlt el teljesen. Erős fenntartásokkal, résnyire húzott szemmel figyeli, amint ruháitól szabadul. Élénken él még benne a legutóbbi, kellemetlen vizes élmény. Néhány napja a vasfelhő alatt állva vízjáró mágiája újra megmutatkozott. Nyugodt tisztálkodása közben lábát váratlanul beszívta a vízelvezető járat, egészen derékig süllyedt benne. A zuhanytálca szélébe kapaszkodva húzta ki magát a lyukból, mielőtt az végleg elnyelte volna. Azóta bizalmatlan a lefolyókkal, ördögi csapdának tartja. De szagos nem maradhat, ezért dacolva a kabin falai között rá leselkedő veszélyekkel, újra a zuhanyrózsa alá áll. A férfi annyira belefeledkezik a mosakodásba, hogy nem veszi észre, ahogy a kilincs finoman megmozdul, majd az ajtó résnyire nyílik és egy kíváncsi tekintet szegeződik ruhátlanságára. Fürkésző pillantások vizslatják végig hátsóját és háta izmait. Alastor tenyerére egy újabb adag krémet nyom a tubusból, amit ezúttal fején habosít, ujjai alaposan végig járják fejbőrét és haját. Hirtelen egy fél fordulatot vesz, nyakát hátrább húzza, miközben lehunyt szemmel arcát a zuhanyrózsa felé emeli. Hagyja, hogy a kellemesen meleg vízcseppek lemossák róla a habot. Ezzel az apró helyzetváltoztatással az angyalnő figyelő tekintete elé kerülnek az eddig takarásban lévő testfelületek, köztük a kígyó kígyója is. Néhány percig még áztatja magát, majd egyet gondolva fordul meg és zárja el a csapokat. A következő pillanatban már a frottírlepedőért nyúl, megtörli arcát, majd a kiállóra lép, hogy a törölközőt dereka köré tekerhesse. Ha kukkolója halkan behúzza a mosdóhelyiség ajtaját, nem hallja meg, lekötik gondolatai. De nincs sok ideje, mert Alastor hirtelen lép a kijárat elé és nyújtja kezét a kilincsért, hogy szélesre tárja a fürdőt. Egy pillanatra meglepetten néz, ha a küszöb előtt az angyalnőt látja, de nem tulajdonít neki nagy jelentőséget. Első gondolata az, hogy bizonyára sokáig időzött a vízköpő alatt és talán szólni jött, hogy siessen egy kicsit.
-Ne haragudj, hogy befoglaltam. - kér elnézését, majd a hálószobába megy, hogy éjjeli ruhájába bújjon.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 3:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


100.
reag

Alastor & Asaliah


N
em gondoltam volna, hogy pont Roxane lesz aki most megjelenik. Elfut a pulyka-méreg ahogy szemeit Alastoron legelteti, szívesen kinyomnám őket, szerencsére hamar elszólítják, így nem kell sokat foglalkozzunk vele. A lakásba lépve viszont óva intem tőle Kandúromat. Nem akarom a közelébe meglátni a nőt, még véletlenül sem. A vacsoránkat együtt készítjük, legalábbis egy kevés munkát a fiúnak is adok, amikor pedig elkészülnek a melegszendvicsek a nappaliba ülünk le megvacsorázni. Szerencsére Lakótársam megígérte hogy elkerüli a szomszéd nőt, így kissé megnyugszom, bár tudom hogy a vöröstől bármi kitelik hogy elérje amit akar. Túl éhesen nézte a fiút, számára friss hús és megszerezné magának. Bosszant a tudat, hogy csak szavaimmal védhetem tőle. Az asztalnál olyan témát érintünk aminek hatására ismét kicsit többet kell feltárjak magamból a kis Drága előtt, szavaim szinte meg sem állnak, arra is kitérek, hogy az életemben volt valaki aki nagyon fontos volt számomra, aki fenekestül forgatta fel a lényemet, aki miatt gyökeres változások álltak be nálam. Azt is elárulom, hogy jó lenne ha az a valaki, akit annyira várok az Alastor lenne! Újabb kérdéseket vet fel a mesém mire arcomra szomorúság ül ki.
-Nem tudom. Mintha kitörölték volna azokat az élményeimet, az emlékeket. Csak az érzés maradt meg, az hogy milyen jól éreztem magam akkor. De minden más a homályba veszett.-magyarázom csüggedten. Még egy apró fél mondatot fűz a dologhoz én pedig nem tudom visszafogni a keserű sóhajt ami feltör belőlem.
-Talán igazad van. Ne haragudj, nem akarlak ezzel terhelni.-sütöm le szemeimet. Milyen ostoba is vagyok! Még örülhetek, hogy nem nevet ki ezekért a gondolatokért. Ám Alastor még nem fejezte be, Viszont...én örülnék, ha lennének emlékeim egy olyan nőről, mint te., egy apró mosollyal osztja meg velem, nekem pedig kissé felvidul az arcom.
-Ez igazán jól esett, köszönöm szépen.-hálálkodok és végül magam is nekilátok a vacsorának. Érdekes, hogy egy ilyen apróság mennyi erővel bír. Mikor Kandúrom végez a vacsorával a fürdő felé indul, az utolsó falatot akkor nyelem le, amikor a zuhany hangját meghallom. Gyorsan összepakolok az asztalon a mosogatóba teszem a tányérokat és a poharakat, majd szinte lábujjhegyen közelítem meg lakásom legkisebb helységét. Remélve hogy a zubogó víz hangja elnyomja majd az ajtó nyíló hangját. Kezem a kilincsre simul és óvatosan lenyomom. A nyílás záró finoman mégis megnyikordul ahogy beljebb nyomom az ajtót. Mióta az a vízelnyelős eset volt gyakran lesem őt fürdés közben. Ám most valamiért beljebb is lépek. Nem nagyon, az ajtó talán még épp takar, a fiú még épp háttal áll nekem, kedvemre legeltethetem rajta a szemem, és most ki is használom. Ahogy mosakszik, minden izma külön-külön mozog, a formás, kerek fenekét már volt alkalmam legelső nap megnézni. Érzem ahogy arcom egyre piroskásabb lesz, de nem tudom itt hagyni, ez az apró kis titok, hogy így leshetem Őt, ez csak az enyém. Bár eddig mindig ügyeltem arra, hogy idejében visszavonuljak, észrevétlenül. Nem tudom hogyan magyaráznám meg, hogy mit keresek itt, csak remélni tudom, hogy örökre itt marad majd velem. Hogy mindig mosolyt csal az arcomra. Ez alatt a rövid idő alatt úgy hozzám nőtt már. Szívesen magamhoz láncolnám és soha el nem engedném.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet:  Mindent a szemnek luvu
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 17, 2021 12:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Az ajtó előtt történtek után Asaliah egyértelműen vendége tudomására hozza, hogy nem szeretné, ha mély ismertségbe keveredne a szomszéd lotyóval. Míg készül a vacsora ki is fejti ellenérzései okát is.
-Rendben van, elkerülöm őt. - nyugtatja meg a lányt, igyekszik majd tisztes távolságba maradni Roxane-től. Már a nappali asztalánál ülnek, mikor Alastor feltesz egy kérdést, amire a válasz gyorsan érkezik. Előbb egy fejrázással, majd szavakkal is megerősíti az angyal, nincs akihez tartozna. Az angyalnő egy mély sóhajt követően tovább fűzi gondolatait és elmondja a férfinak, hogy az ő fajtája, Isten égi teremtményei nem érző lények. A teremtő érzelmek nélkül alkotta meg a tollasokat, így őt is. Ám az emberek között eltöltött idő alakította és formálta a nőt. Beszél valakiről, aki közel állt hozzá és, aki végleg megváltoztatta őt, de megnevezni vagy archoz kötni nem tudná.
-Hogy lehetséges ez? Hogy nem emlékszel rá? Már ha ilyen fontos volt? - néz rá Alastor csodálkozva. Az addig rendben, hogy neki az egész élete kiesett és a nevén kívül nem sok mindent tud elmondani magáról. De Asaliah más, ő nagyon is tisztában van önmagával, mégis feledésbe merült egy ilyen fontos dolog. A szárnyvesztés és a kéjmeló miatt nem akart senkit maga mellé. Hosszú ideje élhet magányosan. Arra a titokzatos személyre vár. "És azt kívánom, hogy bár csak Te lennél az." suttogja a kígyónak halvány pírral arcán. A férfi hosszasan hallgat, harap egy újabb falatot.
-Azt hiszem nehezen lehetnék én.... - feleli bár lelombozni nem akarja a lányt, de nem igazán hiszi, hogy róla beszélne.
-Viszont...én örülnék, ha lennének emlékeim egy olyan nőről, mint te. - teszi hozzá egy halvány mosoly kíséretében, jelét adva, hogy még mindig ugyanannyira tetszik neki Asa. Alastor elfogyasztja a szendvicse maradékát, lehörpinti a pohár tartalmát, majd megköszönve a  vacsorát a fürdő felé vonul tisztálkodni, út közben magához véve a fürdőlepedőt. Ruháitól gyorsan szabadul, amit összehajtva, egymásra rakva terít a szennyes kosár tetejére. Élesen szívja be a levegőt, majd lassan fújja ki a zuhanykabin előtt állva. Majd óvatosan a tálcára lépve mászik be a tusolóba. Már tudja hogyan működik a rendszer, megfelelő fokban fordítja a hideg-meleg csapjait, hogy kellemesen meleg vízelegy zuhanjon rá a felette lógó vasfelhőből. Néhány napja még a csempét és a zuhanyzótálcát is ujjaival tapogatta, attól tartva, hogy majd megismétlődik a múltkor eset. De aggodalmai ellenére nem történt meg újra. Bár fél szemmel néha-néha bokái felé pillant, nehogy egy óvatlanabb pillanatában, majd újra elnyelje a lefolyó. A tusfürdőért nyúl és tenyerére nyom egy keveset a flakonból pontosan úgy, ahogy az angyalnő mutatta. Most már tudja, nem kell az egészet magára kennie. Néhány napja közelebbről is megismerkedett a szivacs nevű fürdőeszközzel, aminek használatát szintén Asaliah mutatta meg. A krémállagú anyag gyorsan felhabzik a testén, alaposan átdörzsöli magát a vállától a lába a bokájáig, miközben élvezi a fürdővíz melegét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 15, 2021 6:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextAlastor & Asaliah


A
kulcs már elfordult a zárban és örömmel lépnék beljebb lakásom biztonságába, mikor a szomszéd ajtó nyílik és Roxane dugja ki rajta a fejét. Elküldeném a melegebb éghajlatra is mikor tetőtől talpig felméri Alastort. Na ebből a pasiból te nem eszel! Szinte villámokat szórnak szemeim ahogy próbál beszélgetést kezdeményezni, de valami felsőbb hatalom ezt mégsem hagyja. Visszavonul az ajtaja mögé, mi pedig végre bejutunk birodalmunkba. Még cipő levétel közben mondok pár gondolatot a nőről, majd a konyhába vonulunk, hogy neki kezdhessek a vacsoránknak. Ott folytatom a történetet tovább a szomszédasszonyomról, remélve hogy el tudom rettenteni Alastort kissé, ne akarjon többet beszélgetni vele a kelleténél. A fiú okos, hamar leszűri mondandóm lényegét is, így csupán bólintok szavaira. Még egy apró dologgal kiegészítem gondolat menetemet, ám Lakótársam mondatára ismételten pír futja el az arcomat. Ez is remek meglátás Alastor. Magamban mosolygok, tudom hogy erre válaszolnom is kellene valamit, de nem tudom hogy mi lenne a megfelelő válasz rá.
-Igen, így is fogalmazhatunk. Azt a dolgot szeretném csak én csinálni Veled.-felelek végül csendesen. Hamar vissza lépek a dolgomhoz és mikor megtudom hány szelet kenyeret enne meg, úgy levágom azt is. Míg a sütőt begyújtom, és a kenyereket készítem, addig a fiúnak is kiosztom a feladatot, meg is mutatom, hogy mit várok tőle, így kezeit átfogva az enyémekkel megmutatom hogy működik a sajt reszelő. Amint a tepsire kerülnek a kenyerek, addigra Ő is végez a sajttal, így csak hamar belengi a konyhát kis idő múlva a vacsoránk illata. Megterítek a nappaliban és ahogy Alastor kéri a poharába víz kerül, az enyémbe pedig gyümölcslé. A szomszédban egyre hangosabban veszekednek, bár próbálok nem figyelni rá, amikor elkészül a szendvicsek kiveszem a forró tepsit a sütőből de ügyetlenségem is azonnal megmutatkozik, rendesen megégetem a karom, csoda hogy a kenyerek nem kötnek ki a földön. Közben a dicsérő szavakra haloványan elmosolyodom és miután hidegvízzel kissé lekezelem a bőrömet tálalom a vacsorát is. Együtt lépünk be a nappaliba, majd leülve megvárom, míg a férfi szed magának a tányérjába, csak utána nyúlok én is a vacsora felé. Éppen a ketchupért nyúlok mikor két apró kérdést kapok. És neked Asa? Van valakid?, megállok a mozdulatban és jégkék pillantásom arcára emelem. Először csak nemlegesen rázom meg kissé a fejem.
-Nem, nincs senkim. Egyedül vagyok, mint a kisujjam.-magyarázom csendesen, s inkább visszahúzom a kezem és az ölembe ejtem miközben Alastor magához veszi a vacsoráját miután hűlt egy kicsit.
-Tudod... Minket érzelmek nélkül teremtenek. Nem tudjuk mi a szerelem, a kötődés, a ragaszkodás... Tesszük a dolgunk és pont. Én az embereket figyelve változtam meg, utánoztam a gesztusaikat, magamra öltöttem pár szokást, aztán amikor kezdtem megérteni mit miért tesznek... Akkor volt egy fordulópont... Van egy érzés bennem, ami elég régóta velem van, bár arcot nem tudok hozzá kapcsolni, de tudom, hogy volt valaki aki miatt végleg megváltoztam.-sóhajtok egy nagyot, folyton ott motoszkál a fejemben, de nem jutok előrébb a dologgal bárhogy próbálkozom.
-Azt hiszem, az a bizonyos személy állt hozzám a legközelebb. De mióta elvesztettem a szárnyaimat és arra a dologra kényszerültem... Nem, nem akartam senkit magam mellé, mint párt. Egyre többször jutott eszembe, hogy ki lehet az aki miatt az emberi érzések gyökeret vetettek bennem... Vele szeretném... magyarázok tovább miközben arcát lesem. -Szóval, rá várok. És azt kívánom, hogy bár csak Te lennél az.-suttogom végül ismét elpirulva. Csak hát ott van a tény... Hogy Alastor közölte, mi van akkor ha várnak rá valahol. A szendvicsemért nyúlok és ujjaim közé véve aprót harapok belőle. De most a zamat helyett olyan, mintha papírt rágcsálnék.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet: Rossz ha nem emlékszel Sad
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 14, 2021 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Az ajtónyitás nem is ördöngősség. Alastor egy pillanat alatt előcsalja a zár kattantó hangját, majd a kilincset lenyomva tárja ki Asaliah otthonának ajtaját. Épp belépnének, amikor a szomszédasszony a küszöbön cigarettázva megszólítja őket, és különösen érdeklődő tekintettel méri végig az angyalnő társaságában lévő ismeretlen férfit. Tekintete, mintha csak azt üzenné: még nem láttalak itt, ki vagy? Az ismerkedésben csak a bemutatkozásig jutnak, amit láthatóan Asaliah nem igazán bán, hogy nem mélyül el a beszélgetés. A nőnek dolga akad és hamar eltűnik otthona ajtaja mögött. A tollaslány lakába lépve Alastor megtudja, hogy lényegében elég sokan élnek vendéglátója szomszédságában. Aztán Asaliah egy jó tanáccsal él a levitán felé, aki épp kibújok lábbelijéből. "Ha jót akarsz magadnak, Roxane-t messzire elkerülöd." A kígyó lepakolja a könyvet a nappali egyik foteljébe, majd követi őt a konyhahelyiség felé, ahol Asaliah folytatja Roxane-nel kapcsolatos gondolatait, miközben kicsit rossz szájízzel ugyan, de párhuzamot von maga és a kombinés nőszemély között.
-Akkor ő egy hivatásos k*rva... - jegyzi meg azt a szót használva, amit nem is olyan rég még a szárnyaszegettől hallott. Az elhangzottakból Roxane a lába köze egy igazi átjáróház. "Ha egyszer is hozzád ér, akkor onnantól kezdve inkább felejtsük is el egymást." teszi hozzá az angyalnő csendesen, majd közelebb lépve kezét finoman a férfi arcára simítja, mélyen a szemeibe néz és még egy halk mondatot fűz az előzőkhöz.
-Értem. Szóval...nem szeretnéd, ha más is a nadrágomba nyúlna rajtad kívül. - mondja ki fesztelenül átfordítva magának a bukott nő szavait. Az üzenetet vette, távol fogja magát tartja a farokvadásztól.
-Kettőt. - felel a következő kérdésre, majd a pult melletti magas lábú székre telepszik és figyel ahogy az angyal a vacsorát készíti elő. Egy fura lyukacsos fémtárgyat nyújt Alastor felé, arra kérve őt reszelje le a sajtdarabot. Meg is mutatja a férfi mögé állva, kezeire segítőn fogva, hogyan működik az eszköz.
-Azt hiszem menni fog. - válaszolja a sajtot aprítva a recés fogak között. Pillanatok alatt végez, a reszelék a kenyér tetején végzi, az elkészült szendvicsek pedig az előmelegített sütőbe kerülnek egy rövid időre.
-Vizet kérnék mellé, ha lehet. - teszi félre a sajtaprítót. A szomszédból egyre hangosabban szűrődnek át a vita hangjai, bár a veszekedésből csak foszlányokat érteni tisztán.
-Nagyon jó az illata... - jegyzi meg dicsérően, mikor a forró tepsi előkerül a sütőből. Az angyalnő véletlen hozzáér az átmelegedett fémtálcához, így bőrét hólyagosra égeti, de nem törődik sérülésével, néhány másodperccel később a vacsora tálalva. Átlépnek a nappaliba. A férfi óvatosan húzza át a tányérjába az egyik szendvicset, majd hagyja egy keveset hűlni.
-És neked Asa? Van valakid? - teszi fel a kérdést, miközben ujjával a kenyér szélét piszkálja, majd amikor már nem találja annyira nagyon forrónak, az egészet a kezébe veszi és beleharap. Alastor gyanítja a választ, hogy az angyalnő valószínűleg nem tartozik senkihez, különben nem élne itt egyedül, pátyolgatna díszkáposzták között talált alakot és csókolná meg kezét annak boxerjába mélyesztve.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 14, 2021 6:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextAlastor & Asaliah


V
alóban leköti a könyvtár Alastort, a vaskos könyveket szinte falja maga előtt és nem hiszem el hogy ilyen gyorsan olvas. Mégis úgy tűnik hogy de, ilyen gyorsan, kezdem valóban azt feltételezni, hogy élő csodabogár. Míg telnek az órák a könyvtárban addig én is ki venném a részem a keresésből, így magamhoz húzva a betegségekről szóló olvasmányt bele lapozok, hogy hasznossá tegyem magam. Az útikalauzt átnézve, lakótársam pár könyvet kikölcsönöz, majd elindulunk haza. Út közben felvetem a vacsora gondolatát és mivel a fiú rábólint, képzeletben már össze is raktam hogy fog kinézni egy-egy szendvics. A lakótömb elé érve felajánlom hogy felviszem a könyveket a másodikra, Alastor csak kapaszkodjon a korlátba, Ő mégis finoman elutasít és maga küzd meg a fokokkal. Nem sürgetem, az Ő tempójához igazítom az enyémet, a másodikon pedig elővéve a kulcsot el magyarázom végre, hogy hogyan is kell használni, majd gyakorlásképp átnyújtom a kis fémdarabot Alastornak. Figyelem mozdulatait, aztán ahogy kattan a zár alig várom hogy belépjünk. Igen ám, de szemfüles szomszédnőm ekkor dugja ki a fejét a szomszédos ajtó mögül. Hirtelen nyelem vissza epés megjegyzésemet és egy bájmosolyt küldök felé.
-Jó estét!-érkezik tőlem a gyors felelet, de a lenge öltözetű nőszemély ahogy felméri Vendégemet, előcsalja belőlem a sárga szörnyet. Látom ahogy minden centimétert jól kifigyel a rövid idő alatt, végül bemutatkozik és kezet is nyújt... Kisebb megnyugvásként ér a dolog, hogy Alastor nem nyújt kezet viszont. Bár a nevét elárulja, de nem lép el mellőlem. Roxane lakásából hamarosan felhangzik a neve és magamban hálálkodom, hogy vége az agyrémnek. Amint becsukódik mögötte az ajtó mi is belépünk saját kis birodalmunkba. Az előszobában leveszem cipőimet s míg papucsba bújtatom a lábam addig elgondolkozom a fiú kérdésén.
-Lényegében minden emeleten laknak, hol csak az egyik lakásban, hol mindegyikben.-vonok vállat végül ahogy beljebb sétálok. A szomszédban elég nagy a ricsaj, csak megingatom a fejem. A szokásos napi rutin... Talán a stricije van itt, ki tudja.
-Nos... Ha jót akarsz magadnak, Roxane-t messzire elkerülöd.-sóhajtok egy nagyot miközben a konyhába lépek.
-Van kedved segíteni? Vagy inkább elvonulsz a könyveiddel?-mosolygok rá a vállam felett miközben előveszek pár dolgot, kenyeret, vajat, paprikásszalámit, hagymát és sajtot is. Ha Alastor belép mellém, csendesen folytatom a kis történetet a szomszéd nőről.
-Amiért azt mondtam, hogy vigyázz a nővel... Nos! Roxane kicsit merészebben műveli azt amit én csináltam... Tudod amit... amit elmeséltem.-fordítom oldalra a tekintetem, nehezen beszélek még most is róla, kezembe is veszem a kést és inkább egy plusz dolgot kezdek csinálni, gondolván, hogy attól majd könnyebb lesz.
-A csajnak a szex a munkája, és nem tudnám megmondani neked hány férfi fordul meg nála hetente vagy naponta. De... Ha egyszer is hozzád ér, akkor onnantól kezdve inkább felejtsük is el egymást.-magyarázom egészen halkan, majd leteszem a kést a konyhapultra, Alastor felé fordulok és elé sétálok, egyik kezemet arca irányába emelem, finoman oda simítom ha nem lép el tőlem.
-Akit kinézünk magunknak, azt nem akarjuk mással látni.-motyogom kettőnk közé miközben szemeibe fúrom sajátjaimat.
-Csak légy nagyon óvatos, hamarabb rárepül a farokra, mint vércse vadászat közben a pocokra.-sóhajtok fel és leengedve kezemet vissza fordulok a kenyérhez.
-Hány szelet kenyeret kérsz?-kérdezek még rá, a saját két szeletemet már levágtam míg beszéltem a lúvnyáról. Ha Kandúrom elmondja úgy a szeleteléssel hamar végzek. Megvajazom a kenyereket, majd a hagymát kezdem megpucolni.
-Itt van a sajt reszelő, megtennéd hogy lereszeled? Így ni! Ez kerül a kenyerek tetejére majd.-fordulok ismét felé és kezébe nyomom a reszelőt, majd a másik kezébe a sajtot, és ráfogva kezeire meg is mutatom, hogy mit várok tőle. Egy tányért emelek le előtte a szekrényből és arra potyognak az első kis sajtreszelékek. Mögötte állva vállára támasztom államat és ahogy ujjaim a bőréhez érnek jól eső érzés szalad végig karjaimon.
-Ha nem tudod megcsinálni, majd befejezem.-suttogom fülébe, végül eleresztem kezeit és visszalépek a saját dolgomhoz. Hamarosan a felszeletelt hagyma és a szalámi is a kenyerekre kerül. Begyújtom a sütőt és előveszem a tepsit, hogy a szendvicsek azon sorakozzanak fel. Vissza fordulok Alastorhoz hogy hogy halad, ha kell akkor befejezem a sajt reszelést is.
-Gyere szórjuk meg vele a kenyereket. Aztán mehet a sütőbe.-intek fejemmel a kenyerek felé és hagyom hogy a fiú maga csinálja. Ha kész úgy belököm a sütőbe és elővadászok két tányért illetve poharat, hogy megterítsek a nappaliban.
-Bort, vagy üdítőt kérsz a vacsorához?-kérdezek rá fennhangon, ahogy a tányérokat az asztalra helyezem, aztán rájövök hogy a szalvétát elfelejtettem, így vissza lépek a konyhába és vigyorogva kutatok a papír után. Mire megtalálom a sütőből már jól érződik a vacsoránk illata, így kicsit sietősre fogom, ha lakótársam az elsőbb elmondta a kívánságát az innivalót illetően, akkor azt is az aaztalra helyezem, majd jelzem, hogy üljön csak le, hamarosan viszem a szendvicseket, persze előtte még a kezébe nyomom a ketchupot is, hogy azt lesz szíves elvinni az asztalhoz. A tepsit kivéve sikeresen megégetem magam, mert hiába a rongy a fém mégis éri a bőrömet. Hangosan sziszegve teszem le a vacsorával teli forróságot a tűzhely tetejére és lépek a csaphoz hogy hidegvizet folyassak a rögtön pirosodó és felhólyagosodott területre, de már késő bánat... Ezt hivatalosan is elintéztem. Csak nevetni tudok magamon, egy tiszta konyharuhát vizezek be és azt tekerem rá, mert nem szeretném ha kihűlne a vacsora. Egy nagyobb tányérra szedem a szendvicseket és azzal vonulok be a nappaliba. Letéve az asztal közepére helyet foglalok én is.
-Jó étvágyat.-tolom kicsit a fiú felé a szendvicseket, hogy szolgálja ki magát.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet: Készíts velem vacsorát Embarassed  *q*
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 13, 2021 1:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Alastor sem érti, honnan törnek elő belőle a szavak, de olyan folyékonyan szavalja az ismeretlen sorokat, hogy Asaliaht igencsak sikerül megdöbbentenie. Még elidőznek egy keveset az olvasóban, Asaliah felolvas az egyik orvosi könyvből, kiszúrnak egy úti kalauzt, majd lassan elindulnak hazafelé, úgyis hamarosan záróra. Néhány vastagabb példányt a férfi a hóna alá csap, legyen mit lapozgatnia a szállásán. Az angyalnő gondolatai már a vacsora körül forognak, fel is veti, ehetnének melegszendvicset, amire vendége természetesen rábólint. Bár nem tudja konkrétan mi is az az étel, de eddig nem csalódott a lány főztjében.
-Nem, köszönöm. Megoldom. - utasítja vissza finoman a segítséget, mikor a panel bejáratához érnek. Kicsit lassan mozdul még a lába, de sikerül egyedül megmásznia az előtte lévő lépcsőfokokat. Pár pillanattal és két emelettel később már Asaliah otthonának ajtaja előtt állnak, ám ahelyett, hogy a nő elővadászott kulcsaival utat nyitna, inkább Alastort vezeti be az ajtónyitás és a kulcs használatának rejtelmeibe. Elmagyarázza, mit kell tennie azzal az apró fémdarabbal, amit korábban neki adott. Az angyalnő a kígyó felé nyújtja a sajátját, ami ugyanolyan, akárcsak az éjjeli szekrényen hagyott darab, hogy azzal tegyen egy próbát. A férfi elveszi és hosszas farkasszemezésbe kezd a nyitó-zár szerkezettel. Végül rászánja magát és beledugja a kulcsot a lyukba, majd az instrukciókat követve fordítja el benne, mire mozdulatát kattanó hang követi. Amint lenyomja a kilincset is a zár nyelve visszahúzódik és résnyire nyílik előttük a bejárat. Ördögi szerkezet.
-Szép estét Asaliah! - szólal meg egy karcos női hang a szomszéd ajtajából, tekintetében kíváncsiság csillog, ahogy vizslatóan az ismeretlen férfira néz. Alastor pillantását a szomszédnőre emeli. Egy dús ajkú menyecske támasztja az ajtókeretet lenge öltözetben, halvány színű fényes kombinét feszül gazella testén, vörösre kent karmos ujjai között pedig egy füstölgő cigarettaszálat szorongat. Haja törölközőbe csavarva szárad turbánként feje tetején, haja vörösségéről pedig az a néhány kósza tincs árulkodik, ami a frottír alól kilóg.
-Mi még nem találkoztunk. - mondja ki a nyilvánvalót.
-Roxane vagyok. - árulja el a nevét, mire Alastor is megmondja sajátját. A nő kezét nyújtja felé kézfogásra, de a férfi keze nem mozdul, hogy fogadja azt. Mielőtt bármit is mondhatna a nő nevét sürgetően kiabálják a szomszéd lakásból, mire Roxy arca összerándul, agresszívan beleszív még kettőt bagójába, majd egy laza mozdulattal pöcköli át a korláton.
-Jól van már *** meg! Megyek már! - üvölt kátrányos hangján a neki kiszóló férfinak miközben hangosan csapódik maga mögött az ajtó. Alastor figyelme újra az angyalnő ajtókilincsére vetődik, kihúzza a zárból a fémdarabot, majd Asaliahval együtt belépnek a lakásba.
-Sokan élnek még itt rajtad kívül? - kérdezi érdeklődve, miközben könyvtárból kölcsönzött köteteit az egyik félreeső fotelbe teszi. Eddig nem tűnt fel számára, hogy mások is lehetnek az épületbe, járóképtelenség miatt napok óta nem hagyta el a házat. A lak vékony falain keresztül jól hallani a szomszédban zajló viharos beszélgetést amit tárgyak csörömpölésének hangjai kísér. Eddig még nem tapasztalt effélét.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 08, 2021 11:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextAlastor & Asaliah


A
lastor olyan monológot nyom le pillanatokon belül, hogy képtelen vagyok követni a szavait, értem amit mond, de nem tudom hová tenni, és sajnos hiába kérdezek rá, nem tud érdemben felelni, honnan is származik az idézet.
-Érdekes mű lehet, ha ennyire emlékszel rá.-gondolkozom el, vajon mit olvashatott és mikor? Furcsa hogy épp a szerelemről szóló gondolatok legyenek az első emlékei. A beszélgetés odáig fajul, hogy rájövök, igazat szól arról, hogy nem először olvas ebben a témában, bár erre feltett kérdéseimre mégsem válaszol. Aztán egy olyan oldalt mutat a könyvben aminek hatására enyhe pír lepi el pofimat újfent. Finoman megkérem, hogy még így se ejtsünk szót erről a témáról, ha már volt olyan "drága" és vissza utasította a közeledésemet.
-Ne butáskodj! Nem haragszom. Csak... Jobb ha a dolgok abban a mederben folynak, ahogy kérted.-mosolyodok el kényszeredetten. Valóban nem orrolok rá, még kezem is átnyújtom az asztal felett, hogy megérintsem a karját jelzés értékűen, hogy szavaim, mosolyommal ellentétben igazak. Aztán hogy ne legyek olyan kis kuka, felajánlom, hogy segítek én is a kutatásban. Félre is teszem az irodalmi drámát a kezemből és a fiú által hozott kupac felé nyúlok. Nem akadályoz meg benne, így a legfelső könyvet el is emelem.
-Rendben.-bólintok egyet és magam elé húzom a vaskos könyvet, hogy kinyithassam a fedelét. Mikor Alastor mozdul egy fél pillanatra feljebb emelem tekintetem, Ő az asztalra támaszkodva figyeli amint lapozok párat a kötetben. Képek és hozzá tartozó szövegek vannak az egyes oldalakon. Csendesen olvasgatok, pedig nyelvemen a kérdés, hogy nincs-e saját könyve amit bújni szeretne?! Persze egyáltalán nem zavar, hogy néz, de a tudat, hogy ezt csinálja, csak kifinomultabbá teszi mozdulataimat, mintha tudatosan figyelnék a légies, könnyed kézmozdulatokra. Nagyon szeretném, ha mindig tetszenék neki.
-Nézd csak!-bökök az egyik ábrára a sokadik oldalt követően. A fejlécben vastag dőlt betűkkel a "Pikkelysömör" olvasható.
-"Krónikus, autoimmun eredetű bőrbetegség, ezüstös színű kiemelkedések a bőrön, és különböző nagyságú plakkok jönnek létre. A hámlást a bőrsejtek immuneredetű felgyorsult osztódása okozza valószínűleg. Jellemző a hajas fejbőrön, könyök, térd, hát és a far területén. Súlyos ízületi gyulladással is társulhat."-olvasom fel csendesen a sorokat, emlékszem mikor a furcsa pikkelyeire azt mondta, hogy szerinte az lesz... Azt hiszem, hogy most fény gyúlt rá, hogy nem. Tovább lapozok és csak figyelem az ábrákat, a szöveget csak futólag lesem át. Közel a könyv közepéhez viszont megállok. Alastor feláll a székből és egy úti kalauz felé igyekszik. Vigyorogva figyelem amint leemeli, majd vissza sétál az asztalhoz. Míg a kis füzetet bújja egy kérdést intéz felém.
-Persze, szívesen megmutatom a fontosabb dolgokat.-bólintok egy mosoly kísértében. Nem is figyelem, hogy mióta vagyunk a könyvek között, csak az tűnik fel, hogy a világosból lassan szürkület lesz. A fiú lassan feláll a székből ismét és kezdi összepakolni a köteteket. Így én is abba hagyom a könyv bújását és magam is szedelődzködöm, hogy mielőbb elhagyhassuk a helyet. Pár könyvet így is magunkkal viszünk, vagyis inkább Alastor, én vissza tettem a könyvemet a polcra, Rómeó és Júlia a könyvtárban éjszakázik. Talán egy másik alkalommal majd elhozom, ki tudja. Haza indulunk, így fejben már a vacsorát tervezem.
-Mit szólnál a melegszendvicshez vacsorára? Van egy pár dolog otthon, és hamar készen van.-kérdezek rá érdeklődve út közben. Szeretek elbíbelődni a konyhában és most már nem csak magamra kell főzzek. Jó érzés gondoskodni valakiről! A lépcsőház előtt nyújtom a kezeimet a fiúnak, hogy a könyveket átvegyem tőle.
-Kapaszkodj a korlátba, könnyebb lesz felsétálnod a másodikra. Láttam, hogy a lépcsőzés még nem megy a legjobban. A könyveket, majd felviszem én.-magyarázom és ha önként nem adja, akkor bizony a bőrkötésesek után nyúlok. A fiú tempójában haladok én is felfelé, nem sietem el a dolgot, a bejárat előtt elővadászom a kulcsomat és rávigyorgok a fiúra.
-Na most figyelj, tényleg semmi ördöngősség nincs benne. Bedugod a lyukba a kulcsot, elfordítod, a zár kattan, majd lenyomod a kilincset. Így már be is tudsz lépni a lakásba. Persze ehhez az kell, hogy a kulcs nálad legyen. Na gyere, csináld te.-nyújtom felé a kulcsomat és kicsit hátrébb állok, hogy a műveletet figyeljem.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet: Tiltott szerelem Embarassed  *q*
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 07, 2021 8:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
A szerelem szót említve egy idézet elevenedik fel benne nem is sejtve, hogy saját fivére írásából szaval el már-már monológnak tűnő sorokat. Krónikás bátyának valamennyi műve megfordult kezében annak idején, így elméletben jól ismeri Ahriman munkásságát. Annak ellenére is, hogy a szövegrészt pillanatnyilag nem tudja mihez, kihez kötni.
-Fogalmam sincs. De azt hiszem egy műből van, amit olvashattam régen... - feleli, de ennél pontosabb választ jelenleg nem tud adni. Belelapoz a második kötetbe, ami hasonló témájú, akárcsak az előző, így nem fordít igazán nagy figyelmet az olvasásának, inkább csak a lapokat hajtja és a benne lévő képeket nézegeti. "Találtál már valami érdekeset?" érdeklődik Asaliah, miután ejt néhány mondatot választott drámájáról. A férfi ahelyett hogy szavakkal válaszolna, inkább a könyvet fordítja a nő felé, aki zavartan harap ajkaiba. Megkéri, hogy ilyesmit ne mutogasson neki. A leviatán nem igazán érti, mi ezzel a gond, ez csak egy rajz egy könyvlapon. A lány a következő gondolattal megemlíti a reggel történteket, mikor keze a férfi alsójába mélyedt és rámarkolt férfiasságára. Egyértelmű üzenet a lány részéről, vágyik vendége közelségére. Ha a kígyó nem utasította volna, most nem a könyvtárban ülnének régi bőrkötéseseket lapozgatva, hanem a nő lakásának hálójában gyűrnék a lepedőt. Asaliah úgy véli a történtek után, jobb ha hanyagolják ezt a témát, még ilyen formában is.
-Rendben van. Ne haragudj, nem akartalak kényelmetlen helyzetbe hozni. - pillant a rózsás arcú angyallányra, majd visszafordítja maga elé a könyvet, hajt benne hátra néhány oldalt, túl is lapoz a témán. Az angyalnő ezután felajánlja a segítségét, és egy könyvet kér, hogy segítsen a kutakodásban, és amikor az egyik kötet felé nyúl a leviatán nem gátolja meg abban, hogy magához emeljen egyet közülük, mégsem tud választ arra, mit keressen bennük? Amire leginkább kíváncsi, hogy miféle szerzet, honnan jött és milyen idős lehet? de minderre a könyvek aligha adhatják meg a válaszokat. Ha Asaliah elveszi a kupac legtetején lévő betűfogót és felcsapja egy tetszőleges oldalán, beleolvas különféle emberi nyavalyákról szóló írást találhat.
-Keress valamit a bőrbetegségekről. - kéri, majd feltámaszkodik az asztal és előre dőlve figyeli, ahogy a lány lapozni kezd. Fejjel lefelé is pontosan jól látja, hogy nem valami szívderítő a szöveg mellett feltűnő képanyag. Reméli az angyalnő azért bírja a látványt és nem lesz rosszul a fotók láttán. Ha a leviatán az elborzadás jeleit fedezi fel a nő arcán, finoman előre nyúl és maga elé húzza a lexikont, hogy maga tanulmányozza át az oldalakat. Időközben a másik szemszíne is visszavált sárgából.
-Ohh... - áll fel székéből és néhány méterrel odább sétálva megáll az egyik álló polc előtt, ahol NEW YORK feliratú úti kalauzt szúr ki. Úgy gondolja, mielőtt vaktában kutakodna a különféle anatómiai és biológia témájú olvasmányokban, órákat töltene el azok böngészésével, talán szerencsésebb volna, ha előbb arról a helyről szerezne ismereteket, ahol jelenleg is van. Így hát megkérdezi a lányt, segítene-e neki, megismerni a várost és környékét. Nem csupán a falakon belüli látnivalók érdeklik, de a városfalon túl elterülő hegyek is. Még egy hegyi túrától sem idegenkedne. Még egy bő másfél órát töltenek az olvasóterembe, mielőtt a férfi elunja az olvasást, majd összeszedve a könyveket, kölcsönzést követően hazafelé nem veszik az irányt.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


High Line Park - Page 2 VeZBn48
High Line Park - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
110
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 10:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  NextAlastor & Asaliah


C
sendesen figyelem a fiút ahogy a könyvekkel az olvasó részbe lép, nagy, vastag könyvekkel érkezik és nem egy-két darabbal. Napról napra érdekesebb az én Kóbor Kandúrom. Csak figyelem ahogy sorra falja az oldalakat, aztán egyszer csak becsapja az első kötetet, én pedig szinte nem is haladtam semmit. Mondjuk jobban lekötött hogy Alastort figyeljem. Kíváncsi leszek hogy mennyi könyvvel végez a hatból majd? Végül az én könyvemre terelődik a téma, így röviden, nagyon röviden összefoglalom, hogy miről szól a kötet. Aztán, mintha felhúzták volna a fiút csak úgy áradnak belőle a szavak, szinte szájtátva hallgatom Őt. Honnan szedi mindezt?
-Ez most mégis honnan jött neked? És mi ez a többes szám?-elképedve állok az eset előtt, nem tudom hová tenni.
-Ne! Kérlek ne szabadkozz! Csak nem tudom hogyan jutott ez most az eszedbe.-mosolygok rá lágyan.
-Mondjuk azt hogy szeretem. De inkább a tanulsága fog meg olykor egy-egy műnek.-vonok vállat finoman. A kezben lapuló könyvnek a főhősei végül meghalnak, így annyira nem szép történet. Szavaink tovább kergetig egymást, ismét én kérdezek tőle, a könyvekből, hogy talált-e már valami érdekeset.
-Talán ezen a vonalon tanultál valamit? Vagy csak érdekelt a dolog?-találgatok óvatosan, hiszen ki tudja. Vagy egy bérgyilkos aki meg akarta ismerni jobban a testet, a gyengepontokat... Ki tudja. Aztán Alastor ismét lapoz, közli hogy már azt az ábrát is látta... Az oldalon szalagcímként az emberi test nemi szervei és szaporodása áll, ahogy felém fordítja a könyvet úgy tágulnak nagyra a szemeim. Arcom szinte rögtön céklavörös lesz és épp csak érintve a könyvet, visszacsúsztatom elé.
-Örülök, ez remek prezentáció volt... Megtennéd a kedvemért, hogy az ilyen témát akkor fogod átnézni ha nem ülök itt veled?-harapom be ajkamat kényszeredetten, majd lapokkal lefelé a saját könyvem is az asztalra kerül.
-Csak a tisztán látás miatt... Légyszíves. Elutasítottál, nem biztos hogy jó fényt vet a kapcsolatunkra, hogy ilyen témában nézelődünk közösen. Mármint érted... Ugye? Öhm... A zavar...-bökök pirosló pofimra és megrezzen a vállam felfelé.
-Nézzük inkább, következő könyvet. Segítsek keresgélni? Mondd nyugodtan, elkérek egy könyvet és böngészek én is, legalább valami hasznomat is látod.-indul meg kezem az asztalon a könyv kupac felé.

Zene: I Fell In Love With The Devil
Üzenet: Tiltott szerelem Embarassed  *q*
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alastor


High Line Park - Page 2 518CEA17B477FF24D0DDE066BCA881256275867F
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
High Line Park - Page 2 52389783a1d03316aa4285860f64080c9cd82fcf
>> Aisha <<
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
4th
☩ Play by :
Milo Ventimiglia
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 10:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


Újra a ládán kívül
Asaliah & Alastor
zSNV8NX.gif
Fogva tartja figyelmét ez a könyvekkel teli hely. Vajon  hány kötet lapulhat a könyvespolcokon? Tízezer? Százezer? Vagy több? Könnyűnek érezné itt az eltévedést, és talán el is bolyongana egy ideig, ha Asaliah nem mutatná meg neki, merre találja azt, amire szüksége lehet. Elidőzik a betű rend szerint sorba rendezett polcok között. Leemel néhányat, belelapoz és ami kedvére való, azt félreteszi. Öt, hat vastagabb példánnyal a kezében sétál vissza a nőhöz, aki közben ülőhelyet is szerzett maguknak. "Ezt mind ki akarod végezni ma?" érkezik a kérdés a könyvhalom láttán.
-Még nem tudom, de érdekesnek tűnnek. - csapja fel közben az elsőt, egy latin nyelven íródott lexikont. Meg is lepődik rajta, milyen gyorsan megy neki az olvasás, ahogy azon is, hogy nem ismeretlen számára a nyelv. Alastor gyorsan végigfut az oldalakon, gyorsabban, mint ahogy egy átlag ember tenné.
-Nem tudom, csak... - nem talál rá ő sem magyarázatot. Valószínűleg régen gyakran és sokat olvashatott. A férfi közben érdeklődéssel fordul az angyalnő kezében fogott kötet felé.
-Shakespeare. - ismétli meg a kicsit sem ismerős nevet. Asaliah gyorsan összefoglalja, miről szól a mű. A szerelmet említi és erről hirtelen bevillan valami.
-"Szerelem. Megfoghatatlan fogalom, a halandók érzéseinek egyik fajtája..........a halandók csordultig tele vannak vele. A szerelem érzése pedig nagyon intenzív érzelemfajta. Arcukra pír szökik a zavartól. De vágynak az érintésre, szinte tüzelnek a nők, miután beértek a szaporodóképes korba. A vérmérsékletük magasabbá válik. A mi esetünkben valószínűleg más a módi, hiszen nem úgy értünk meg, mint alma a fán. Avagy szépen lassan, kivárva a zamatot. Az érzelmi skálánk is gyér, mint a sivatag, így szerelmi gyönyörről nem beszélhetünk. De a testi gyönyört mi is ki tudjuk élvezni. Élvezni azt nagyon tudunk, mindenféle formában...."* - szavalja akár egy verset.
-Ne haragudj, csak ez valahogy eszembe jutott... - szabadkozik. Hiába tudakolná a lány,  honnan és kitől az idézet, a választ nem tudná megadni rá a férfi.
-Te szereted az efféle romantikus-tragikus olvasmányokat? - érdeklődik pillantását újra a könyvborítóra vetve. Rómeó és Júlia.
Már a második kötet pihen előtte, belelapoz, majd őrangyal kérdésére elszakítja tekintetét az elsárgult laptól.
-Hát...ezek az anatómiai leírások....biztos vagyok benne, nem most olvasok róluk először. - gondolkodik el és tovább erősödik benne a gondolat, hogy valaha gyógyítással foglalkozott. Hiszen a törött lába és az eséstől kiugrott csontjait is szemrebbenés alatt visszarakta a helyére. Közben lapoz néhányat, és pár oldallal odább az emberi test nemi szervei és szaporodása témakörhöz ér.
-Például...ezt az ábrát is láttam már. - fordítja Asaliah felél a könyvet. A részletes leírást igen látványos és élethű képi ábrázolás kíséri.  

zene: nincs || üzenet: * idézet Ahriman karakterlapjából ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7