Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Petyerburgszkoje metro, Szentpétervár, RUS •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pétervári kalandok
Itt vagyok a szeles és havas Oroszhonban, Pétervárott. Vagyis, ami maradt belőle. Már több, mint száz éve nem jártam ezen a vidéken, a virágzó kultúra az apokalipszis után az enyészeté lett. Az egész város elnéptelenedett, csak a szél csapkodja az ablaktáblákat a házak málladozó falaihoz. Az életben maradt halandók félve húzzák meg magukat a föld alatti kis bunkerrendszerükben és megváltásért imádkoznak. Állítólag nagyon brutálisak az itteni démonbandák, teljesen átvették az uralmat a város felett és minden tollas nyomorultat kifüstöltek innen. A talpam alatt ropog a hó. Egy pillanatra megállok a hajdani Téli Palota előtt, Ana egykori lakhelyét már benőtte a gaz, ami kikandikál a fehér hó takarásából. Pedig annak idején az ő és a nővérei hangjától zengett az egész robusztus épület. Tovább indulok és szorosan fonom át ujjaimmal az apró, jéghideg kis ujjakat. Bár azt mondták, ez az időszak csendesebb és nem mászkál erre sok megveszekedett pokoli maffiaarc, azért nem árt sietősre venni a figurát.
- Emlékszel? - kérdezem meg tőle és szobájának ablakát keresi a tekintetem, de a fali gaz rendesen körbetekergőzött az épületen, így inkább rápillantok.
- Minden télen kint az udvaron bosszantottad a nővéreidet a hólabdáiddal. - emlékeztetem őt a múltra, amikor még éltek a szülei, a testvérei, az a szőrös dög, akit annyira a szeretett, a nevére sem emlékszem már. Lehetne bennem kicsivel több empátia, de soha sem volt, nem is lesz, és tulajdonképpen én is nagy szerepet játszottam abban, hogy elbukjanak a Romanovok. Bár a múltjára emlékeztetni őt elég nagy gyökérség, de muszáj megerősödnie és elhagynia a lelkizést, el kell kezdenie most már levedleni magáról az embert. És ehhez kellemetlen helyzeteket fogok teremteni a számára. De az ő javát fogja ez szolgálni. Maradhat benne emberség, a fene se bánja, de az érzelgősséget el kell hagynia. Igazából nem azért hoztam őt magammal Pétervárra, hogy a múlton merengjünk és nosztalgiázzunk, sokkal inkább azért, mert három kínkeserves nélküle elvegetált év után nem egykönnyen eresztem el magam mellől. Ezt megfogadtam magamnak és neki is kerek-perec megmondtam, hogy bármilyen feladatot is osszon rám Viszály, ő velem tart és tanul. Most eljött az ideje, ugyanis fülest kaptam egyik régi légiós cimborámtól, hogy hajdanvolt seregem megmaradt tagjai közül páran ide menekültek, csatlakoztak egy helyi démonbandához, de ki akarnak válni és újra csatlakozni hozzám tudva, hogy uruk megmenekült a nahanti csata után. Ráadásképp pár újonc is velük tartana. Saját magam akartam megbizonyosodni arról, valóban az e a helyzet, ami, semmiképp sem hívtam volna a bázisra csak úgy senkit látatlanba. Így kerültünk mi Anával ide, és most a megbeszélt helyszín felé igyekszünk. A palotához közeli Nyevszkij Proszpekten van egy elhagyatott könyvesbolt, a találkozó oda lett szervezve. Nem telik el sok idő, meg is találjuk az említett helyet, a cégtábláról félig már lekopott a festék is. Nem bízok semmit a véletlenre, ellenőrzés nélkül be sem megyek, Belial egyik rúnáját használom arra, hogy lecsekkoljam, milyen csapdákat rejt az épület belseje. Szerencsére semmit, csak a kandallóban pislákol a pokoli tűz, így belépek a helyiségbe oldalamon Anastasiaval és üdvözlöm a bent lévő ismerős arcokat. Egy-két démon Anának is ismerős lehet, így Memnoch, Spectra és Balberith, akik évszázadok, évezredek óta hűségesen mellettem és Viszály mellett állnak.
- Luciferre! Irigy, nem is tudod, mekkora pokoli megkönnyebbülés újra látni téged! Vagyis titeket! - üdvözöl minket Spectra, a női démon, majd Ana nyakába ugrik szájon csókolva őt, ami a démoni asszonyoknál teljesen természetes viselkedés.
- Jó látni, hogy legalább ti túléltétek Nahantot. Mi hír a többiekről, akik veletek voltak? - érdeklődöm, miközben helyet foglalok az egyik kanapén, Anát pedig magam mellé húzom.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 06, 2020 3:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


* * *
Petyerburgszkoje metro, Szentpétervár, RUS - Page 2 E5e6b5de8cd6ba981f47f733b4d3056e

Petyerburgszkoje metro, Szentpétervár, RUS - Page 2 Diesel%2Fproduct%2Fsnapdragon%2Fhome%2Fm3_primary_promo_goldedition-2580x1450-6b738d723995d4967b348c1ffe4d6f8e9ea68512
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2