Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Pokol, Északi Régió, Északi-kapuk •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
Nem sokat teketóriázunk a kocsmában, hiszen mindkettőnknek komoly feladata van. Neki, hogy felkutassa Viszály 12. légiójának seregét, akik vezető nélkül maradtak a Félszemű miatt, nekem pedig a túlélés és a bosszú. Megbosszulni Irigy és a mester halálát, de legfőképpen azt, hogy tőrbe csalt és eszközként használt fel az a szarházi. Ahogy egyre többet gondolok rá, úgy érzem, vérszemet kapok. Rohadtul le akarom tépni a kibaszott fejét a nyakáról. Abban egyszer sem kételkedtem, hogy ha a Viszály lovasának érdekében állna elkapni engem, akkor talán már nem is itt diskurálnék ezzel a taggal, hanem vagy egy sötét zárka rabja lennék, vagy cseszettül halott.
Az asztalon hagyom a fizettséget, majd felállok a székről és megindulok az ajtó felé, miután közli, hogy indulhatunk.
- Bár lenne jobb programom. - felelem neki, majd mielőtt kilépnénk a kocsmaajtón, feltartom a kezemet, hogy megálljon.
- Fő az elővigyázatosság. - jegyzem meg, majd résnyire nyitom az ajtót és kikukkantok jobbra, aztán balra is. Mikor úgy érzem, tiszta a levegő, a csuklyámat a fejemre húzom, majd szélesre tárom az ajtót, kilépek és intek, hogy kövessen. Nem szarakodhatunk sokat nyílt terepen, mert bármikor megtalálhatnak, akkor pedig mindkettőnknek vége lesz, mint a botnak. Talán képzett kardforgató ez a tag, de a túlerővel szemben szart se ér atudásunk.
- Bár ez az első alkalom, hogy ezt a földi testet használom a Pokolban, és se a Félszemű, se a csatlósai nem láttak még ebben a formámban, de akkor sem árt résen lennem, elvégre vonzom az irigységet, szinte bűzlöm tőle, nem nehéz rájönni, kit rejt az álca. - magyarázom el neki, bár úgy sejtem, van annyi sütnivalója, hogy már magától is levette. Elég értelmes pokolfajzatnak tűnik. Elindulok az utcán a fekete hamu erdeje felé vezető úton. A kopár fasorok mélyén lesz az állomáshely. Aki nem ismeri a hamuerdőt, az könnyen elveszhet benne. Szó szerint. A pokoli rengeteg elég trükkös. Kérdésére megvonom a vállam.
- Igazából halvány gőzöm sincs. Talán azért, mert azt hitte, olyan ostoba és gyenge vagyok, hogy könnyen át tud ejteni a palánkon és le tud győzni. Ráadásul Irigy megbízott bennem. Nem sokaknak adatott meg ez a kiváltság, hogy túl közel kerüljenek hozzá. De a Félszemű is egy volt közülük. -  felelem, és sietősebbre veszem lépteim.
- Nemsokára a rengeteg bejáratához érünk. Maradj mindig mellettem, hogy el ne nyeljen a sötét hamu. - vezetem fel neki, ha esetleg nem tudná, de abban a pillanatban befordul a sarkon a Félszemű egyik embere és két társa talpig felfegyverkezve.
- Bassza meg! Félszemű csatlósai 12 óránál! Nem mehetünk el mellettük...- jegyzem meg halkan a mellettem kószáló Belialnak.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 16, 2020 10:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Nem kell mágiazseninek lenni, de még csak igazából erősnek sem, hogy a Pokolban valamiféle "hatalmat" vagy befolyást nyerjen egy démon. Elég ha megtanul jól helyezkedni, élelmes, megvan a magához való esze és ördögien jól forgatja a lapjait. A 12-esek kapitánya is efféle pokolfajzat volt, akit inkább találékonysággal és az elme ravaszságával teremtett meg Lucifer, mintsem fizikai erényekkel. Mégis megtalálta a módját, hogy harc nélkül foglalja el a helyét légióm élén, ugyanis ennél többre sosem vágyott. Ezen a szinten talán nem is kell több. Viszont ha valaki felfelé, választott magaslatokba törne, ott elkel a hátszél és az sem árt, ha a furfangos észnél több is van a démonban. Nem vagyok tisztában a Félszeműt milyen célok vezérlik, csak felületesen ismerem személyét, de egyértelmű, nem kíván rangtalanságban maradni, nem éri be egy Főbűn szolgálatával. A kocsmába betérve pedig hamar világossá válik, hogy mindent meg is tesz a feljebb jutásért.
Némi meglepődéssel fogadom, hogy a mellettem pultot támasztó kölyök bekapcsolódik a beszélgetésbe annak okán, hogy jó ismeretségben állt megboldogult kapitányommal. Szemöldököm csak még magasabbra szökik, amikor megvallja két kör között, hogy a Félszemű nyavalyás őt üldözi és a vén démon halála is az ő "lelkén" szárad. Az nem okoz meglepetést, ahogy az öregről beszél. Mindig is védte a sajátjait, vagy azokat, akiket annak érzett. Ez okozta most a vesztét is.
-Ráhagyta. A Lord soha nem folyik bele a bűnök csatározásaiba. - jelentem ki tényszerűen. Legalábbis addig egészen biztosan nem, míg érdekeit és régióját nem veszélyeztetik a viaskodók játszadozásai. Válaszom egyszerre hordozza a tényt, hogy a Félszemű nem kapott fizikai támogatást akciójához, de utal egyúttal arra is, hogy különösebb akadályt sem gördített elé a kutatásban - ezzel is egyértelművé téve, hogy semmilyen módon nem kívánja magát beleártani a kialakult helyzetbe.
-Na arra mérget vehetsz. - helyeslek meglátására. Esélye sem lenne. Ha Észak Lordja meg akar találni valakit, azt megtalálja. Valószínűleg kedvenc kapitánynőjét eresztené a nyomába.
-Jezabel, a fő légiójának kapitánya a Pokol minden apró zugát felkutatná utánad. - fűzöm hozzá. Nem lenne a Pokolban számára biztos menedék. Felesleg újból szavakba ölteni, Mephisto enélkül is rohadt nagy szarban van. Nem érdekelt volna különösebben, hogy elkapja-e a Félszemű. Nekem aztán mindegy. Nap, mint nap vesznek oda démonok a hierarchia harcai miatt, köztük olyanok is, akik nem vágyódnak különösebben az előre lépésre csupán rosszkor voltak rossz helyen, vagy akik a körülmények áldozatai lesznek, akárcsak a démonkölyök az érdek eszközévé válva. Valóban ráhagytam volna a Félszeműre, intézze csendesen, felfordulás nélkül, ám bosszúja és kapzsisága hevében hű kapitányomat ölte veszteséget és bosszúságot okozva nekem ezzel. Bosszantó egy helyzet. Bár kimaradnék ebből, mégis gyors elhatározással arra jutok, hogy támogatom Mephistot a túlélésében. Kapitányom meggyilkolásával érdekelté tette magát a Félszemű, hogy ne akarjam sikerét. Egyezséget ajánlok a kölöknek, védelmet biztosítok neki, amennyiben ő elvezet a légióvezérem seregének táborhelyére. Gyorsan rá is bólint és elszánt tekintettel jegyzi meg, hogy vele aztán nem bánik el a félvaksi démonfattya.
-Akár most is, ha nincs jobb programod. - felelem, majd én is felhajtom italom maradékát. Az üres korsómat a pultra helyezem, majd felkelek székemről és ha Mephisto is összekapta magát és útrakész, akár el is indulhatunk. Magam elé engedem, hiszen az utat kettőnk közül ő ismeri.
-Miért pont téged választott a Félszemű? - tudakolom az állomáshely felé tartva.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 15, 2020 5:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A gyilkos, az üldözött és a totál káosz
A Pokol elég kiszámíthatatlan egy hely. Ha nem vagy rafinált és elég önző, könnyen feldobhatod a pacskert, mert kifingatnak a tapasztaltabb, erősebb pokolszerzetek. Ilyen ez a Félszemű is. Állítólag mindig is valami magas rangra vágyott, de Lucifer soha nem ismerte el a képességeit, még csak észre sem vette a Főnök, így letett arról egy időre, hogy ő legyen az egyik választott és lejjebb adta a lécet. De mivel alul maradt bizalmi téren is, így a Középrégió vezetőjének tanácsadója sem ő lett. Gondolom ő maga is rájött, ahhoz, hogy minél feljebb jusson a ranglétrán, először az első lépcsőfokra kell fellépnie. Így jöhetett a képbe az egyik főbűn. És pont a saját Nagyurát döfte hátba, aki felkarolta őt. Kihasználta rendesen a pillanatnyi gyengeségét, mert nem tudott kivárni. Rafkósnak rafkós, mert nem maga végezte el a piszkos munkát, de neki is megvan a maga gyengesége. Az egyik legnagyobb baj az a Félszeművel, hogy rohadt mód türelmetlen egy alak. És hamar felkapja a vizet. Ezt még fel tudom használni ellene. Átbaszott, de dögöljek meg, visszabaszok neki! És ámbár én türelmes típus vagyok, de mivel ő kapkod, így nekem sincs sok időm felkészülni ellene. Ezért köpök az idegen démonnak, ha már így beszédbe elegyedtünk a mester halálát illetően. A csapos megjegyzését nem reagálom le szavakkal, csak jelentőségteljesen nézek rá, hogy befoghatja a pofáját, ha nem akarja, hogy szálka áljon a szemébe. Bár menekülök egy csapat vérre éhező, felfegyverzett démonzsoldos elől, de azért ne feledje, hogy én is egy voltam közülük, ütni még nagyon jól tudok és biztos, hogy becsókolja a pultot az orrával, ha tovább folytatja. Ha nem lennék leleményes, idáig se jutottam volna el a Középrégióból. De a túlerővel szemben szart se ér a leleményességem, hiába lettem én az új Irigy. Inkább az ismeretlen ördög felé fordulok, aki finoman fogalmazva nyugtázza szar helyzetem. A csapos pedig szerencsére veszi az adást. Bólintok a következtetésre. Minden okom megvan ezt feltételezni. Különösen meglepő szavait hallva. Az arcomra rendesen ki is ül a meglepettség érzése. Mi a kotera? Miattam még a Viszály lovasát is bekörnyékezte? Na ne már! Ezt tényleg rohadtul a halálomat akarja. Mielőtt még bekérdezném az ördögöt, honnan ilyen jól informált, elárulja, hogy a lordi palotából való. Az igen...Még soha nem találkoztam senkivel se, aki a lovas közelében él. De most nem is ez a lényeg.
- És mit válaszolt neki a Lord? Remélem, kiröhögte, hogy ekkora felhajtást csinált egy frissen főbűnné vált senki miatt, mint amilyen én vagyok. Biztos van neki jobb dolga is, de azért szeretném tudni, mire számítsak, mert hiába az erősítés, Viszály és csapata ellen még úgy se lenne esélyünk. - érdeklődöm meg az idegen ördögtől, aki közben Belial néven mutatkozik be. Az ajánlatával aztán megerősít abban, hogy a Lovas nem adott segítséget Félszemű kezébe. Hisz minek is szövetkezne valakivel a lordja utasítása ellenében? Az egyenlő lenne egy halálos ítélettel. Hiába is nem bízom meg a tagban, mégis rábólintok az alkura, mert ennél több veszteni valóm már tényleg nincs. Itt már nem csak a szabályos seggem a tét, meg a mester iránti tiszteletem, hanem a cseszett bőröm, az életem és a pozícióm, amiről mindezek fejében úgy döntöttem, nem fogok lemondani. Izzadjon vért az a pokolféreg, aki baleknak hitt! Ez a balek a szerencsétlen helyzetét az előnyére fogja kovácsolni és megmutatja, hogy nem szerencsés tovább baszakodni vele!
- Benne vagyok az alkuban Belial. - nyújtom a jobbom az említett démon felé.
- Félszemű azt hitte, könnyű menet lesz kiiktatni engem és megszerezni ezt a rangot, hatalmat. Rohadtul nagyot tévedett. Mert nem fogom neki odaadni. Nem szerzek neki örömet, megmutatom, hogy Mephisto is meg tudja kavarni a szart, amibe belerángatták! - a tekintetem rohadt elszánt. Most már úgy vagyok vele, hogy mindent vagy semmit. A Félszeműnek pusztulnia kell és a talpnyalóinak is, akik pontosan olyanok, mint ő. Az alku az alku, minden démon számára fontos és megszeghetetlen. Felhörpintem a maradék italomat, majd az üres korsót a csapos elé tolom.
- Mikor indulunk? - érdeklődöm meg újdonsült alkutársamtól. Nem akarom sürgetni, felőlem megihat még pár korsó sört, de ez a Félszeműt nem tartja vissza attól, hogy feldúrja egész északot utánam. És ő is határozott céllal, jobban mondva feladattal érkezett ide, én a helyében nem húznám sokáig az időt, hisz ki tudja, mennyire türelmes a Viszály lovasa.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 11, 2020 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Hát nem tölt el örömmel mindaz, amit az italosztó megoszt velem. Főleg, hogy beigazolódik, hogy az öreg valóban eltávozott közülünk. Nem kergetek illúziókat, hatalmas meglepetések pedig nem érnek az infók hallatán, mégis bosszant a dolog. Számításba veszem mai programjaim sorába, hogy felkeresem az öreg démonhoz közel állókat, de ehhez szükséges lesz tudnom jelenlegi állomáshelyüket, amiről sajnos a csaposnak nincs tudomása. Széttárt karokkal, vállait emelve adja tudtomra, nem tud segíteni. A mellettem iszogató kölyök reakciójából viszont arra következtetek, ismertségben állt a 12-esek kapitányával és megérzésem nem csalatkozik. Bízom benne, hogy ő esetleg megmondja, merre van az a táborhely, netán meg is mutatná. Viszont még elárulni sem hajlandó, ki tudja milyen okból tartja vissza az infót.
-Ah, értem. - figyelem, ahogy kissé letörten húzza le korsója tartalmát, majd az üresen a pultoshoz csúsztatja, újra töltésre kéri. Nem gond, majd máshonnan tudom meg, amire kíváncsi vagyok. "Én vagyok az." Csúszik ki a démongyerek száján egy érdekes mondat, majd tovább fűzve szavait elárulja, hogy őt keresi a Félszemű a Főbűn meggyilkolásáért. Saját bevallása szerint rászedték és az átverés mögött a félszemű démon áll.
-Ártatlan vagy mi? Ehh, mindenki ezt mondja. - forgatja meg a szemét az italosztó, miközben egy ronggyal törli át a pultot. Bár neki aztán mindegy, hogy gyilkos vagy sem, míg kifizeti a fogyasztását. Gyilkosunk elárulja a nevét is, Mephistonak nevezi magát, és bár nem vagyok valami jó a nevek megjegyzésében főleg első hallás után, az övére mégis tisztán emlékszem. Egészen megered a démonpajtás nyelve, mert folytatva mondandóját elmeséli, hogy szorult helyzetében a vén démonhoz fordult segítségért, aki menedéket adott neki. De hiába a segítség, úgy fest itt léte nem maradt titokban. Valaki köpött vagy csak Irigy szövetségese vagy annak valamelyik szemfüles talpnyalója neszelte meg búvóhelyét, lényegtelen, ide jöttek és démonom látta kárát.
-Valóban elég kellemetlen a helyzeted. - értek egyet. Nem mondom ki, de talán szükségtelen is szavakba ölteni a gondolatot: megfelelő hátszél nélkül neki annyi. Az öreg halálával már nincs senki, aki bevédené a seggét, és mint tudjuk szövetséges nem terem minden pokoli cserje mögött.
-Tehát a Félszeműnek Irigy helye kell. - nyugodtan kortyolok egyet habzó sörömből. Nem kavarnak fel túlzottan fel a hallottak. Ennyit a Félszemű nagy hűségéről és a "megbosszulom a Nagyuram" dologról. Éreztem, hogy több van emögött.
-A Félszemű minap a Lord palotájában járt, hogy Viszály támogatását kérje...ezek szerint ellened. - pillantok a fiúra. Maga a tény, hogy üldözője magasabb körökből kért segítséget, nem javítja a pajtás túlélési esélyeit. Joggal merülhet fel szavaimat hallva, honnan vannak értesüléseim, így mielőtt kérdésként szegezné nekem elárulom, hogy a palotában lakom és azért utaztam idáig, hogy bizonyosságot nyerjek a 12. légió kapitányának haláláról, valamint megtudjam, milyen körülmények vezettek idáig. Kilétemet egyelőre titokban tartom, nem árulom el, hogy tulajdonképpen a Régió Ura foglal helyett tőle két székkel arrébb.
-Belial vagyok. - mutatkozok be választott nevemen.
-Ami kérdésedet illeti...ismerek, akár honorálás nélkül, pusztán a balhé kedvéért is ellátnák a Félszemű baját. - adok biztató választ Mephistonak.
-Kössünk üzletet. - teszem le kezemből a korsómat és fordulok komolyan a szarban lévő démonpajtás felé.
-Te elvezetsz a 12-esek állomáshelyére, én pedig intézek neked védelmet meg rendezem a Félszemű sorsát. Mit szólsz hozzá? - állok elő ajánlatommal. Rajta áll él-e a lehetőséggel vagy sem, de úgy hiszem, túl sok választása nem igen akad.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 10, 2020 3:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A gyilkos, az üldözött és a totális káosz
Kicsúszik a számon az a bizonyos kérdés, pedig nem akarok belegabalyodni még ennél is jobban a bajba. De szerencsére nem tudják, ki lehetek, a Pokolban eddig soha sem öltöttem magamra a halandó álcámat, nem volt rá szükségem. A csapos válaszára horkantok egyet. Tipikus Félszemű! Mindig akkor támad mikor a legvédtelenebb egy démon. Ő és csapata voltak, akik végeztek a mesterrel, biztos vagyok benne. Rafkós egy pokolfajzat ez, hogy száradna le a húsa! Az idegen démon kérdezősködni kezd, mire a sermester közelebb hajol és úgy közli velünk az információt, mintha valami titkos dolog volna az. De megerősíti eddigi feltételezéseim. Míg én csak egy morgással jelzem, hogy tudom, kiről van szó addig a mellettem ülő ki is mondja. Ismeri. Összevont szemöldökkel mérem őt végig. Ha ismeri, azt is tudhatja, milyen egy megátalkodott átokfattya az a démon. Miattam képes volt végezni a Viszály 12. kapitányával is. Ez nem féli a lovas haragját??? Rohadtul el akarhat kapni és likvidálni, de már értem én, hogy miért..Nem azért, mert végeztem Iriggyel, nem a bosszú hajtja őt urunk halála miatt, sokkal inkább a hatalom íze és a félsz, hogy esetleg megered a nyelvem. A rangra pályázik, ami most az én tulajdonomban van, mindig is erre pályázott, csak kellett egy balek hozzá, hogy az egészet a bosszú hősies álarca mögé rejtőzve kaparintsa meg, ezzel még nagyobb presztízst szerezve magának démonkörökben. Ujjaim görcsösen markolnak rá a pokoli korsóra, egész strapabíró anyag, ha nem az volna, már miszlikbe aprítottam volna. Az idegen ördög elég jól informált, szavai meglepnek. Teljes mértékben tisztában van szorult helyzetemmel. Magamban fontolóra veszem, mi lenne a legjobb megoldás. Nem akarok még több démont magammal sodorni a szarba, de féltem a seggem, na, egyedül nem fogok tudni szembeszállni a félvilágtalannal...
- Igen, ismerem. - válaszolom az idegen démonnak, de le sem veszem a tekintetem a korsómról.
- A mesterem volt egy ideig. A táborhelyüket viszont nem árulom el, különben is miért érdekel? Csak annyit árulok el, hogy a Félszeműt is ismerem...- sandítok rá, majd lehúzom a löttyöt és az üres korsót a csapos elé tolom.
- Még egy ilyen lesz. - rendelem a következőt, majd tekintetem ismét rászegezem a mellettem iszogatóra és úgy döntök, kinyögöm. Más lehetőségem nem maradt, abba kell kapaszkodjak, ami van.
- Én vagyok az. - a hangomat halkabbra veszem, ki tudja, nem e erre jár Félszemű valamelyik besúgója. Nem bízom ebben az idegen démonban, de elkél most a segítség. A tervem pedig már alakulóban a fejemben.
- A nyomorult, aki nagy szarban van. A Félszemű átbaszott a palánkon. Az a mocsokláda bérelt fel, hogy nyírjam ki azt a törzsfőnököt, de azt már nem közölte velem, hogy Nagyurunk használja azt a testet. - ujjaim ökölbe szorulnak. Átbasztál te pokolféreg, de beleköpök a levesedbe! És ezek után távol tartom magam azoktól a gyeszura, szabálytalanul rusnya halandó testektől...
- Mephisto a nevem. A mester bújtatott el itt, azt mondta, hogy segít nekem elsimítani ezt. Erre őt simították el. - ideges sóhaj tör fel a torkom mélyéről. - Szükségem lenne egy kis segítségre, mert egyedül nem tudok szembeszállni vele.  És nem akarom megadni neki azt az örömöt, hogy hősiesen kifingat megkaparintva nagyurunk erejét, főleg úgy, hogy a kapitánnyal is végzett. Sajnos számolt azzal, hogy a mester segítségét kérem. De akit nem ismerek, azzal nem tud számolni a pokolféreg! Ismersz olyan zsoldosokat, akik szívesen leszámolnának a Félszeművel önként is, vagy akik egy kis jutalomért cserébe bármire hajlandóak lennének? Nyilván a saját társaimra nem számíthatok, mert azt hiszik, elárultam Irigyet. - hozakodom elő röviden az ötletemmel, ráérek kifejteni a későbbiekben a terv részleteit. Még nem állt teljesen össze a fejemben. Amint megkapom az újabb adag irigy löttyöt, azonnal a korsó fenekére nézek, közben idegesen várom, mit lép a démon. Remélem, nem bánom meg, hogy megeredt a nyelvem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 09, 2020 2:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Minden hírt, ami a Pokolban felreppen fenntartásokkal kezelem. Minden okom megvan, hogy kétkedjek. Ismerem a saját fajtám, belőlünk minden kitelik és a bizalom, ritkaság mifelénk. Ott teszünk keresztbe a másiknak, ahol csak tudunk és nem szégyellünk, az eszközök pedig ritkán számítanak. Így amikor egy küldönc lép elém azzal az üzenettel, hogy 12-es légióm kapitánya meghalt, vegyes "érzésekkel", bizalmatlanul fogadom szavait. Ha igaz, és az öreg démont valóban elérte a vég, úgy kellemetlen, rossz érzés fogna el, mert azt jelentené valaki alkalmasat és megbízhatót kellene találnom a helyére. A hírhozó viszont csak egy tényt közöl, és mivel megerősíteni nem tudja, bőven lehet alaptalan is. Így míg bizonyosságot nem nyerek, nem aggodalmaskodom szövetségesem miatt. Úgy döntök, magam veszem a fáradtságot és járok utána, igaz-e bármi is mindebből. Hamar a férfi állomáshelyére érkezem, és mivel nem tudom pontosa tartózkodási helyét, így utam a legközelebbi italozóba vezet. A kocsma az egyik legjobb hely az informálódásra, itt minden értesülés összefut.
A pult mögötti férfi nyelve hamar megered és igazolja, bizony az öreg harcos a korai órában életét vesztette egy másik démon által. Az, hogy egy erősebb pokolfajzat párbajban gyűrte le a vén harcost, nem okozna túl nagy meglepetést. Démonomnak Lucifer koros testet alkotott, és bár nem volt reménytelen a csatatéren sem, sokkal inkább zsenialitásával, ravasz észjárásával és stratégiai érzékével nyerte el pozícióját, mintsem fizikai erejét fitogtatva. Mégis értetlenül ráncolom homlokom, főleg, mikor a mellettem ülő kocsmavendég is felszólal és kérdésével rávilágít egy fontos dologra: Nem volt egy démon se, aki mellé állt volna? Hol voltak erős démonkatonái? Csak nem elárulták őt?
-A legjobb démonharcosait a kapukhoz küldte még a bajkeverők feltűnése előtt. Állítólag gond adódott az Északi kapuknál. - fordítja fejét a fiatal kölyök felé és szolgál magyarázattal kérdésére. Meglepődöm, hiszen egyetlen szóval sem említették, hogy probléma lenne az északi átjáróknál. Ez az infó új nekem. Eléggé úgy fest, csapdába csalták a 12-eseket.
-Mire visszaértek, már megtörtént a baj. - teszi hozzá egy mélyről jövő együttérző sóhajt követően.
-Lehet tudni kik tették? - teszek fel egy újabb kérdést a csaposnak.
-Nem helybéliek voltak, viszont...már több alkalommal megfordultak itt. - feleli, majd némi gondolkodást követően hozzáteszi, hogy bár nem idevalósiak, de egészen biztos, hogy a régióból valók.
-A vezetőjük érdekes egy alak...- jegyzi meg beszédét elcsendesítve, szinte suttogva intézi felénk szavait. Mintha valami titkot akarna elárulni, még kicsit közelebb is hajol, hogy egészen biztosan csak mi halljuk. Kérdően emelem szemöldököm, szavak nélkül tudakolom, mégis miért? A fickó felkönyököl a pultra előbb rám, majd a mellettem ülő ivópajtásra pillant, majd egy apró mosoly fut végig az arcán.
-A tagnak csak fél szeme volt, a bal szemét kalózosan egy sötét anyag fedte és arca bal felén hosszanti irányba egy ronda nagy heg díszelgett. - motyogja és közben kezével mutatja mettől meddig tartott a sebhely.
-A Félszemű. Tudom ki ő. - ismerem fel benne Irigy szövetségesét. Érdekes fordulat. Hajnalban életét veszi szövetséges kapitányomnak, utána pedig palotám ajtaján kopogtat segítségemért. Valószínűleg amit akart nem kapta meg itt, ezért felbátorodva, dühtől fűtve gondolta becsenget a Lordjához, hátha ügyén lendít egy keveset. Felderengenek a félszemű szavai. Úgy tűnik eltökéltebben el akarja kapni gazdája gyilkosát, mint gondoltam.
-A Főbűn, Irigy gyilkosát kajtatja. Bárki is az a nyomorult, most hatalmas szarban van. A félszemű nem áll le, míg elő nem keríti. - jegyzem meg egy hanyag vállvonással kíséretében.
-Itt vannak még? Mikor látták őket utoljára? - tudakolom kortyolva egyet a sörömből.
-Azt én nem tudhatom Uram, de ha rám hallgat, nem megy utánuk. Veszedelmes alakok azok. - int óvatosságra az italosztó, mire bólintok, de nyilván figyelmeztetése nem tántorít el tervemtől, hogy felkeressem őket.
-Te is ismerted az öreget? - pillantok a démonkölyökre, mert szavaiból úgy sejtem ismeretségben állt vén kapitányommal.
-Tudod, hol a táborhelyük? - kérdezem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 08, 2020 1:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A gyilkos, az üldözött és a totális káosz

Akudrea munga kuo akudrea daegae.

"Nagyobb baj, nagyobb szaggal jár.", tartja az egyik északi démon mondás. És te most úgy beletenyereltél Mephisto, hogy bűzlik, mint a guano! Tegnap még egy rangtalan senki voltál, egy egyszerű zsoldos, mára meg majdhogynem a fél Pokol téged üldöz. Ki ezért, ki azért. A legtöbben azért, hogy megszerezzék azt a rangot, ami csak egy véletlen baleset folytán lett a tiéd, nem is kérted. A másik felét a bosszúvágy hajtja, mert kioltottad az uruk és szövetségesük életét, aki egyben a te urad is volt. Ki a franc akart a főbűnök egyike lenni 1000 évesen? Erősödni akartam és nem kipurcanni. Nem érzem még magam ehhez elég idősnek és tapasztaltnak.
Keresnem kellett valakit, akivel szövetségre léphetek, aki rangos és bevédi a seggem, mert továbbra sem akartam és akarok kipurcanni. A Viszály 12. légiókapitánya mindig is olyan volt számomra, mint egy mester, tőle ellestem pár trükköt, így az ő segítségét kértem. Csak és kizárólag miatta gyarapítom még az élő démonok sorát, na meg azért, mert nem a démoni alakomban vagyok, abban most be se lépnék a Pokolba. Eddig senki sem látta a földi porhüvelyem, szóval nem ismerik ezt a formám. Az átkozott félszemű sem. Az öreg hitt nekem. De nem hiszem, hogy mások adnának esélyt a magyarázatra, ilyenek vagyunk mi, démoni népség. A legtöbben előbb ütünk, csak aztán kérdezünk, már ha van még kitől kérdezni. Sajnos ezzel a pokoli mentalitással kerültem én is ebbe a kutyaszorító helyzetbe. Ha hagytam volna időt a felszólalásra, akkor most ugyanúgy élhetném vígan az életem, ahogy eddig is. Tanulnék, fejlődnék és egyszer majd nagykutya válna belőlem. Egyszer. De most úgy tűnik, csak kutyaeledel lesz a jussom. Hogy baszhattak át ennyire a palánkon? Mert tuti, hogy átbaszott az a nyomorult Félszemű, hogy sorvadna le a még ép szeme is! Lehetne még ennél is szarabb a helyzet? Hát persze, hogy lehet, amint belép az északi ivó ajtaján (ahová elbújtatott a mester) az egyik ördög, helyet foglal mellettem a pultnál és közli a csapossal, hogy az öreg kapitánynak kampec lett. Majdnem a torkomon akad a pokoli lötty. Mégis hogy a ménkűben? Az ujjaim szabályosan rászorulnak a pohárra, mintha az lenne az egyetlen mentsváram. Aztán meghúzom a korsó tartalmát. Józan fejűnek kéne maradjak, de bódult állapotban talán könnyebben fogom üdvözölni a halált. Mert ezek után tuti ki fogok purcanni. Hol találok újabb szövetségest itt és most, aki hisz is nekem és nem csak kiröhög, hogy mekkora nyomorult egy pokolfajzat vagy te Mephisto? Lemondóan sóhajtok a csapos válaszát hallva. Démonkölyök...még szerencse, hogy nem a nevemen nevezett. Nehogy már a mester halálát is rám varrják, mert önként megyek a Félszemű elébe. Még mit nem...nem adom ennyire olcsón a bőröm, főleg nem neki, hogy veszne meg a mennyek fényében!
- Nem hiszem el, komolyan! Hogy tudták ilyen könnyűszerrel legyőzni a mestert? Hát nem volt itt egy démon se, aki mellé állt volna vagy mi a franc? - morgom földi porhüvelyem orra alatt, majd idegesen csapom le a korsót az asztalra. Sorvadj el Félszemű, csapjon beléd a mennyei villám! Most már egyre bizutosabb vagyok abban, hogy te voltál az, aki ezt az egészet kitervelte. Átbasztál, de ha bele is döglök, vissza adom neked kamatostól!
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 07, 2020 2:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


A Lord, az Irigy és a Félszemű
Mephisto & Belial
zSNV8NX.gif
Nyughatatlan vidék a Pokol északi félteke. A káosz energiái folyton mozgásban vannak zűrzavart és felfordulást okozva, esélyt sem hagyva, hogy tanyát verjen errefelé a béke. Csendes pihenőmet töltöm, mikor hangoskodás zavarja meg nyugalmam. Egy küldönc érkezett hozzám egy sürgős, vagy ahogy a palotám bejáratánál fogalmazott egy "halaszthatatlan" üzenettel. 12. légióm kapitánya halott. Hogy történhetett ez? Elsötétül tekintetem a rossz hír hallatán. Kérdően pillantok a hírhozóra magyarázatot remélve, de szóbeszédnél és feltételezéseknél többet nem tudok meg tőle. Nem volt ott, nem látta. Bosszantó, de úgy tűnik személyesen kell utána járnom, mi is folyik a kapuknál. Talán, ha nem az átjárókat őrző légióm vezetőjéről lenne szó, át is siklanék felette. Észrevételezném a veszteségét és keresnék mást a helyére. Kevés démon van a Pokolban, aki bármit is számít nekem. Az öreg egy volt azon kevesek közül. A hírhozó épp csak távozik, mikor újabb látogatóm érkeztét jelentik be. A Félszemű démon jött el hozzám, hogy átadjon egy fontos infót és a segítségemet kérje bosszúhadjáratához. Nagyura, a Főirigy legyőzéséről számol be, ami nem kis meglepetést okoz. Talán jobban meglepődöm ennek tényén, mint a pokol ajtókat vigyázó kapitányom elvesztésén. Iriggyel meglehetősen jó kapcsolatban álltam, hosszú évezredek óta töltötte be a pozícióját a főbűnök között.
-Hogy történt? - szegezem a kérdést a félszeműnek, aki elmondja, hogy egy Mephisto nevű semmirekellő rangtalan pokolfatty fosztotta meg gazdáját rangjától és életétől. A nyavalyás kihasználta gyengeségét, amikor az másik testben tartózkodott, de ennél bővebb információval nem tud szolgálni a számomra. Arra kér, segítsek neki ennek a Mephisto nevű kölyöknek az elfogásában. Sajnálatos módon kérését el kell utasítsam, hiszen sohasem folyok bele a főbűnök harcába. Azonban ha vadászni akar Irigy gyilkosára, hajkurássza csak, ha akarja és tűzön ki a fejére vérdíjat, ha tetszik. Nem állok az útjába.
Már késő délutánban jár az idő, mikor régióm démoni átkelőjét őrző 12. légió állomáshelye közelébe érkezem. Hosszú út vezetett idáig, hiszen nincs épp túl közel palotámhoz. Betérek az egyik nem túl zsúfolt italozóba, hogy egy korsó sör mellett informálódjak. A pult mellett telepszem le két széknyire az egyik, poharát szorongató kocsmavendégtől.
-Egy korsóval. - intek a csaposnak, míg elhelyezkedek kényelmesen.
-Azt hallottam, a vén kapitány halott. A 12-esek vezére. - pillantok az italosztóra, miközben elém tolja a sörömet.
-Igen, uram. A hajnali órákban történt. Egy csapat démon jelent meg, felforgatták a környéket egy démonkölyök után. Valami nagy bajt csinálhatott, mert vérben forgott a szemük a bosszútól. - ered meg a férfi nyelve, míg egy poharat törölget.
-Aztán szembe mentek az öreggel is, csúnya csetepaté volt itt. - rázza közben a fejét rosszallóan.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 06, 2020 10:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


* * *
Pokol, Északi Régió, Északi-kapuk - Page 2 Q4BPv6k
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2