Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Online
Hell or Heaven


Lailah VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 04, 2020 7:45 pm
Következő oldal


Lailah
szabad
Rang • Őrangyal
Play by • Caroline Dhavernas
Kora • Éonok
Karakter információIgazán különleges angyal vagy az őrangyalok között, ugyanis nem pusztán egyetlen halandó lelkéért felelsz, hanem elmondhatod magadról, hogy az összeséért. A fogantatás angyalának is neveznek, hiszen a Mennyek bezárultáig te voltál az, aki az éppen alakuló, formálódó testekbe, magzatokba tiszta lelket küldött. Ismerted az összeset, és amennyiben úgy adódott, Isten parancsára segítetted a körforgásukat is. Egyesek reinkarnációnak, mások puszta újjászületésnek nevezik, de ez csak igen kivételes lelkekkel eshetett meg akkoriban.

Vidám, az életet tisztelő angyal vagy, és számtalan, radikális fajtártsaddal ellentétben nyitott az élet összes megtestesülésére. Elvégre miként vethetnéd meg a félvérűeket, nephilimeket, mikor az ő porhüvelyüket is te ajándékoztad meg érző lélekkel? Gyermekeid ők is csakúgy, mint bármelyik ember.

Szabados szellemed ennek okán nem is lehetett titok, persze Atyád szabályait sohasem szegted volna meg. Csakhogy ő eltűnt, a világod a feje tetejére állt, és egy ideje a Mennyek kapui is bezárultak. Úgy érezted, elveszítetted a gyermekeidet, a lehetőségedet az óvásukra, és az életük megkezdésében való segítésükre. Elkeseredettségedben olyat tettél, melyet a régi világban szárnyszegéssel büntettek volna. A magad eszközeivel szerettél volna sajátot létrehozni, ám az addig vezető út nehézségeivel és csapdáival nem számoltál. Az érzések kezdetleges csíráival, a szerelemmel, amely átformálta a küldetést egy ösztönös óhajjá. S most itt vagy, szíved alatt egy nephilim életét dédelgetve óvón, kereszttüzében az emberek gyűlöletének és a fajtársaid megvetésének.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2