Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Puriel VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1135
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 04, 2020 5:53 pm
Következő oldalGratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk @Puriel a Hell Or Heaven FRPG oldalán!reveal your secrets

Puriel


Puriel 48519e3dc3601406798910f8d718a9c41b1d0088
☩ Történetem :
☩ Reagok :
35
☩ Rang :
Kerub
☩ Play by :
Katie McGrath
☩ Korom :
166
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 03, 2020 3:04 pm
Következő oldal


Puriel

Carleigh
Each angel that God created was in himself a masterpiece. Each one possessed his own degree of intelligence and his own beauty.
Kanon
166


Karakter információ
Család -  Számtalan testvérem van, s egy Atyám, akinek teremtésemért örök hűséggel tartozom.

Mi a beosztásod - Kerúb

Melyik oldalon állsz? - A jó oldalán, az emberek mellett

Városod - San Francisco
Katie McGrath
Staff
Angyal
Kerúb

Karakter képességeinek leírása
 • Hamuból parázs, parázsból láng, lángból mindent elsöprő tűzvész...
  Nem rejtegethetik előle az érzéseiket, hiszen pontosan érzi mindet; minden élő haragot, bánatot, csalódást, félelmet, szeretet, szerelmet, s megannyi más, léthez kapcsolódó éltetőt.  Bármilyen mélyre kívánják rejteni előle, könnyűszerrel képes előhúzni, s kénye-kedve, belátása szerint erősíteni azokat egyesével, vagy akár - de csak ha igazán szükséges - egyszerre többet is. De nem csak felerősíteni, hanem visszaállítani is képes a felkavart érzelmeket az eredeti állapotukba.
  Bizonyos hajlandóságot is megérez, legyen az akár az erőszakhoz, akár a jósághoz fűződő...
 • A hazugságokban nincs tökéletes biztonság...
  Nem csupán az érzéseket nem tudják eltitkolni előle, de a hazugságot is megérzi, mi több, képes különbséget tenni a mögöttes szándékot illetően  (kegyes, avagy bűnös).
 • A szemfényvesztés olyan művészet, amely hazugsággal hozza közelebb az igazságot...
  Puriel képes hatni az emberek ingerfelfogó képességeire, tehát a látásra, hallásra, szaglásra, ízlelésre. Ez az adottsága kombinálható az érzelmek manipulációjával.

Mindezen Kerúbi képességein felül természetesen megvannak az angyalokra jellemző általános adottságai is.


Mivel teremtetésétől fogva zömében az emberek között jár-kel,  Puriel nemcsak ismeri, de át is vett a halandók bizonyos tulajdonságaiból, ezáltal nagyon könnyedén boldogul a Földön. Kiváló társalkodópartner, de néhanapján szeszélyes jelenség. Egyébiránt nagyon könnyed, elbűvölő természet, mégis, minden pillanatában kiérződik az eltéríthetetlen határozottság, amit birtokol. Legfőbb vonása - kerúb lévén természetesen - a jóra való ösztönzés. Kimondottan azért teremtették őt, hogy segítse az embereket, ezért hát sosem adja fel, sosem fordít hátat, hiába érték olyan tragikus megpróbáltatások, mint Raguel elvesztése. Továbbra is szentül hisz Atyjában, a döntéseiben, s a neki szánt útjában, amelyet folytatnia kell. Úgy véli, a Mennyet és Földet érő súlyos események olyan próbatételek, amelyen nem bukhatnak el... Hitében és cselekedeteiben tehát olyan rendíthetetlen, akár egy Harcos a csatában. Talán épp ezért keresi kiváltképp az említettek társaságát: erőt merít testvérei elszántságából, s erőt ad nekik, ha kell. Persze ez nem azt jelenti, hogy csupán a Harcosok köreiben mozog.
Minden történet rejthet titkokat
Nincs oka elrejteni a kilétét, habár szárnyait nem szereti közszemlére tenni: csak akkor mutatja meg, ha igazán szükségessé válik. Így is sokan tudják, kicsoda ő, sokan suttognak róla, s megint megannyian keresik jóságos szavait; ez Puriel útja. Fényt hozni a kietlen világba. Még mindig gyászol, hiszen olyan kapocs volt Raguel és közte, amely a végzetes pillanat után Puriel egy részét is megölte, s hiába kérdezte Atyját, Ő nem felelt neki. Egy kis időre megingott a hite, de aztán újra felszegte fejét: tovább kellett lépnie, hisz nélküle az emberek, valamint angyaltársai kevesebbek lennének.

- Őrülten szeretem, és tudom, tudom, hogy ő is szeretne engem! Segítenie kell!
- Ez nem így működik, Alasar. Én nem holmi kívánságteljesítő mutatványos vagyok.
- Ha.. Ha nem segít, én...
- Nem. Nem tennéd meg. Félsz a Pokoltól. Ami egyébként dicsérendő. - folytatja nyugtató-békítő hangján, fejét egészen kicsit oldalra billentve. - Főleg mert sokkal szörnyűbb, mint ahogy elképzeled. - hangjában nem kis kioktatási szándék csendül. Addig jó, amíg az emberek félnek a Pokoltól.
Aztán belekortyol a teájába. Nos, eme szokásának 1854 óta hódol (pedig szörnyűnek találja).  
- És ha tudnék valami fontosról?
- Szóval meg akarsz vesztegetni... Alasar, neked szárnyaim vannak, nem szarvaim, de ettől függetlenül még nem biztos, hogy jól jársz, ha tovább fo-
- Láttam egy angyalt!
- Ha ez megnyugtat, én is láttam már párat.
- De Ő megesketett, hogy nem mondom el senkinek, amit láttam.
Puriel elnézően elmosolyodik. Az emberek nem értik, s nem látják, mi zajlik körülöttük. Legalábbis, nem pontosan látják át. Ők csak egy szeletét kapták meg a nagyobb hatalom összecsapásából, amelynek ők is közvetlen részesei ugyan, mégsem oly beavatottak, hogy megértsék az összefüggéseket. Sokan még mindig nem fedték fel magukat előttük, Puriel nem egy olyan angyalt ismer, aki nem dicsekszik szárnyaival a halandók előtt, ám ez nem azt jelenti, hogy a többi angyallal ne volna kapcsolatban. Az angyalnőt tehát nem nyűgözik le az asztal másik oldaláról. Addig nem, amíg bővebb részleteket nem kap...


Puriel eltökélten, ámde kecses mivoltával együtt lépi át a küszöböt. Istennek minden hű katonájára szüksége van, a katonáknak pedig egymásra az egyre nehezedő időkben, az angyalnő sosem felejti el ezt, s nem is másért érkezett ide. Talán csupán kíváncsisága ad némi pluszt, ez tagadhatatlan.
Vár. Addig vár és figyel, mígnem tekintete megütközik érkezése céljában. Biztos benne, hogy élénken fürkésző kék tekintete feltűnik, s talán még zavart is okoz a másiknak. Ez utóbbit mindig kimondottan élvezi, hiszen Atyja szépnek s elragadónak teremtette, amelyből számtalan előnye származott ezidáig. Mindenesetre kivárja, hogy a másikat érdekelje a személye.
~ Nem hiszem el, hogy nem vagy hozzászokva, hogy megbámulnak ~ szólítja meg a gondolatok útján, mikor már "kijátszotta" magát. Vagy inkább, csak itt akar tovább játszani?  Részletkérdés.    
~ Mondjuk úgy, berozsdásodtam.  ~ felelik vissza egy leheletnyi meglepődés után. ~ Mit akarsz tőlem? ~ jön a lényegre törő kérdés rögvest, ami egyébként Puriel szerint modortalanság.
~ Azon tűnődöm, hány évtizede találkoztunk utoljára. ~ ad szándékos kitérést. Nos igen, Isten eme katonájának személyét történetesen ismeri.
~ Puriel. ~
~ Ó nemár, nem is volt olyan rémes! ~ csattan fel, újfent az időt húzva.
~ Puriel! ~
~ A Harcosok olyan türelmetlenek...  ~ nem csak gondolatban húzza el a száját, de az arcán is látszódik a nemtetszés, függetlenül attól, milyen csatornát használ a kommunikációra. ~ A sötétség egyre terjeszkedik. Minden segítségre szükség van.  ~ s hogy nyomatékosítson, közel lépdel a másikhoz.
~ A sötétség mindig is jelen volt. ~ cáfolják szinte azonnal, mintha Puriel szavai ellen védekezni kellene.
~  Ne csináld ezt.  ~


Nos, három perc múlva Puriel - ritka alkalmak egyikeként - csalódva, s kicsit dühösen viharzik ki az ajtón. Alig tesz azonban pár lépést, mikor az ég feketévé válik (nem, erre ő nem képes...), s a semmiből szélvihar kerekedik.  Még ő is meginog, hiszen a természet fellázadása nem lehet véletlen, a vihar ereje pedig csaknem elsodorja. Az utolsó pillanatban nyújt neki biztos pontot valaki, valaki, akit faképnél hagyott az imént.
- Már hiszel nekem? - kapaszkodik belé.
Aztán felbukkan az első vízhullám.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2