Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Pokol - Északi Régió, Asto & Belphi •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pokol - Északi Régió, Asto & Belphi - Page 3 GadHg7Q
Pokol - Északi Régió, Asto & Belphi - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 21, 2020 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Asto Vidatu& Belphegor


P
echemre ez a nap is olyan volt mint a többi. Beleth ki tudja épp merre jár, azt mondta valami fontosat kell elintézzen, azt viszont nem kötötte az orromra, hogy micsodát. Foglaljam le magam, későn jön... Ennyit mondott csupán. Végül is, néha neki is kell a szabadnap, nincs igazam? Mocsok bosszantó lehet egy folyamatosan beszélgető partner. Egész nap nem lehet szótlanul maradni.... Épp ezért döntök úgy, hogy járok egyet a régióban, aztán vagy találok valami érdekeset, vagy nem. Unottan, vállat vonva indulok útnak, a Pokol kénköves levegője csak úgy süvít a tüdőmbe minden egyes lélegzetvételnél. Tetszik ez az állapot, bár évszázadok óta kutatom a teremtésem lényegét. Miért pattant ki Lucifer kobakjából a gondolat, hogy megteremtsen? De ha ez még nem lenne elég, miért lettünk rögtön ketten is az Ikremmel? Na lássuk van-e okosabb, mint én? Vajon valaha választ lelek-e? Ki tudja! Igazából lövésem sincs merre megyek, csak teszem egyik lábam a másik után, majd ha elkanyarodna az út, akkor egy kő elrúgásával döntöm el, hogy merre megyek tovább. A végén pedig azt veszem észre, hogy egészen a régió széléig jutok el, idejét nem tudnám megmondani, hogy mióta gyalogoltam és az sem biztos, hogy csupán pár órát vett igénybe. Egy párkányon foglalok végül helyet és figyelem az alattam elterülő tájat. A völgy túloldalán már egy másik régió kezdődik. Elmélázva pislogok a túloldalra, mióta a nagyfőnök ide eresztette a seggemet azóta máshol még nem igen voltam, viszont az évszázadok alatt töviről hegyire bejártuk Bátyámmal a régiót. Sokszor bajba is keveredtünk, de élveztük mindketten. Borsot törni az idősebbek orra alá, vagy épp valami felfordulást csinálni... Sosem unatkoztunk. De most megint egyedül vagyok. Lábaimat lógatva a mélység fölött megfogalmazódik bennem a gondolat, hogy lehet valami nagyobb dolgot kellene tennünk. Sunyi kis vigyor húzódik pofimra, míg egy krákogás magára nem vonja a figyelmem. Egy démonférfi áll nem messze a hátam mögött.
-Mit akar itt? Ez a hely foglalt!-pattanok fel ültemből és tekintetébe fúrom az enyémet.
-Csupán megnéztem jól látom-e, tényleg egy csinos kis démonnő szomorkodik itt magányosan.-felel amaz és láthatóan felmér szemmel. Szemet forgatva veszem a tényt, hogy bizony a napom nem marad nyugis ezek után.
-Nem szomorkodok, ki maga?-nyelvem úgy pörög, hogy szinte hely nem marad két betű között. Gyanakodva szemlélem a tőlem jóval magasabb démont. Sosem láttam még, vagy csak nem kötötte le kellőképp a figyelmemet.
-Vergil vagyok Belphegor és egy ideje már figyellek téged.-na hát ez ott hangzik rosszul ahogy ki van mondva. Beletúrok hajamba, majd felszegem az állam.
-Na, ha jól megfigyelt, akár arrébb is állhat. Nem érek rá egész nap, dolgom van.-intem el mindkét kezemmel, majd ellépek a párkánytól még mielőtt úgy nem dönt, hogy engem onnan lelök. Pedig nem lenne rá oka, tuti hogy nem bosszantottam őt még soha... Azoknak az arcára kellőképp emlékszem, de ez a Vergil nincs meg. Minden mozdulatomat követi a szemével, aztán egyszer csak övéhez kap a háta mögött és két dobótőrt hajít felém olyan gyorsan, hogy épp csak észreveszem. Ám fürgeségemnek hála kartávolságra fogom meg mindkettőt magamtól. A démon elismerően füttyent, újabb tőrök kerülnek elő... Mit akar tőlem? Megnyalom szám szélét és már lendül is a keze, előbb az egyiket, majd a másikat vágja felém, ujjai körül kiereszti a fémet ami pörögve suhan felém a levegőbe. Betámasztok lábammal és gyorsan lendítem bal kezem, kezemből kirepül a tőr és az elsőnek felém hajítottal összecsókolózva pattannak végül két irányba. A másik tőrt nem tudom ugyanígy kivédeni, ismét markomban köt ki. Hát ez hihetetlen, miért kell nekem itt bohóckodni ezzel? Még kétszer csinálja meg velem ugyan ezt, de időt nem hagy közötte, szemei furcsán csillognak miközben védem játékos támadásait.
-Mit akar tőlem?-kérdezem meg újra, de ő csupán felnevet először. Összeszedi a szétpattant fegyvereit, majd helyükre teszi őket. Miután felegyenesedik egy hosszabb percig még szemeimbe néz, majd hátat fordítva elindul.
-Hamarosan Belphegor... Hamarosan megtudod. Ügyes voltál... Kezdetnek.-közli még és faképnél hagy. Percekig bámulom a hátát értetlenül, hogy ez most mire is volt jó neki?! Amint eltűnik szemem elől visszahuppanok a párkányra, térdeimre könyöklök és mély sóhaj szakad fel belőlem.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Pokol - Északi Régió, Asto & Belphi - Page 3 GadHg7Q
Pokol - Északi Régió, Asto & Belphi - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 21, 2020 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7