Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Perzsa démonok •
reveal your secrets

Asto Vidatu


☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
84
☩ Rang :
Lord/Lovas, Halál
☩ Play by :
Erin Mommsen
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 13, 2020 8:26 pm
Következő oldal


A pb-ket nem kötöttem ki, de ha csak ezt tartana vissza, eláraszthatlak javaslatokkal is s4h4h Hasonlóan, a leírások sincsenek teljesen kőbe vésve, szóval ha jönnél, megbeszélhetjük a részleteket. fgbhjfk

Aesma Deava
Szabad
Rang • a Halál tanácsadója
Play by • választható
Kora • sok
Karakter információTéged ismerlek a legrégebb óta, szinte csak percek, amik elválasztották a teremtésünket. Önmagában ez talán nem jelentene sokat, csakhogy itt nem ért véget a történetünk, kezdetekben közösek voltak a feladataink, utána meg… szokássá vált? Ha ritkábban is, de találkozunk. Én pedig szeretem a szokásokat, így nem meglepő, hogy ragaszkodom hozzád. Sőt, fontos is vagy nekem, valami, amit nem vallanék be. Kevés démont kedvelek (kevesebb, mint öt), te pedig egy vagy közülük. Az, hogy ez mennyire erős kapocs köztünk… az rajtad is áll. Amióta a pokol lezárult nem láttalak, és… hiányzol? Szükségem van rád…

Valamint, elvileg volt valami közted meg @Aka Manah közt, legalább egyszer? Az utóbbi miatt ez annyira nem meglepő, sokan bedőltek már neki, a kérdés csak az, hogy neked ez mennyire számított? Nekem számított, de tagadom. Nem kedvelem őt, téged viszont igen. Persze, nem mondhatom meg mit tegyél… de pont vele?

…szükégem van rád, most talán jobban, mint máskor. Amióta zárva a pokol, valahol szándékosak kerültelek… egy nap pedig újra előtted álltam, egy kész tervvel. És arra kértelek, hogy legyél mellettem, úgy, ahogyan a teremtésünk kezdetekor is… arra kértelek, hogy miután átveszem a Halál helyét, legyén a tanácsadóm, a jobb kezem, bizalmasom.


// Egy hevesebb temperamentumú démonnak képzeltem, és mellesleg az őrület, düh démonaként maradt fent a neve perzsa mitológiában is, vagy harag, bosszú, kéjvágy, szóval szépen ellensúlyozhatná Asto jellemét.

Asto, bár remekül utánozza az érzéseket, a valóságban igen ritkán éli meg őket, ilyenkor is jellemzően negatívakat. A szeretet általában  pont nem tartozik közéjük, eddig maximum ragaszkodni szokott, sokáig Aesmával is így volt. Azt, hogy hol álnak most, megbeszélhetjük, viszonylag rugalmas a dolog, bár Astonak a szeretet még idegen. Bármennyire is kerülnének közel, érdekesen „elszenvedhették” egymás közelében-távolában azt a sokezer évet amin túlvannak már.  Asto nagyon szeretné, ha megérkeznél  s4h4h //


Nanghaithya
Szabad
Rang • rangod
Play by • választható
Kora • sok
Karakter információAz elégedetlenség démonaként maradt fenn, valamivel biztosan kiérdemelte magának.

@Lev Swain multimhoz is köze van, elvileg ő nevelte fel, csakhogy úgy, ahogyan azt egy démonnal tennénk, nem úgy, ahogyan egy halandóval. Röviden: nem kevés rossz emléket köszönhet neked, de tény, hogy tanult is tőled. Viszont miattad romlott tovább az amúgy is romlásra ítélt lelke. Valahol még hálás is, lehet Stockholm szindróma, vagy simán az őrület jele nála, vagy ki tudja… Ő egyszerre gyűlöl és szeret, bár az előbbi gyakori. Eddig hűséges volt hozzád, most @Beelzebub -ot használná arra, hogy megszökjön tőled. Vagy csak ő hiszi, hogy szöknie kell? Lehet még megróbálna belepiszkálni az életedbe bosszúból, attól is függ, mennyire rémiszted meg. Lev Beelnek szeretné ígérni a lelkét, szóval itt is kavarhatjuk a dolgokat, főleg, ha annyi év után mondjuk megtartanád a lelkét, mint fizetség.

Levnél az emberi nevét Walterként emlegettem, New Yorkban így ismerik, valamikor szerzett magának egy napelemes autót és abból él, meg illegális munkákból. De lehet ez csak az egyik neve a sok közül, vagy valami teljesen más akár. Csak lehetőleg férfi testet használjon arra, amúgy mindegy a neme.

Azt, hogy mennyire volt rossz az a rossz bánásmód, megbeszélhetjük, de az biztos, hogy nagy hatással volt Lev életére.

Asto részéről rugalmasabb szál, ő kevés démonnal van úgy, hogy kifejezetten utálja… nem úgy gondoltam, hogy Nanghaithya egy lenne közülük, de ha az ellenségeskedés vonzóbb lenne, még az is megbeszélhető. Mondjuk szerelmet azért nehezebben néznék ki belőlük, főleg Asto miatt. A két multim mellett meg ugye Beelzebubhoz is köthetik dolgok, régről is, meg frissen is, a jelenben eleve összeérnek Lev miatt.  (Kié lesz a gyerek? X’D)


Bárki más
Szabad
Rang • -
Play by • -
Kora • -
Karakter információDe tényleg, bárki, eléggé fura tud lenni már így is a “család”… biztosan nem unatkozunk, amikor összegyűlünk : D

Egyéb perzsa démon ízelítő, de amúgy elég sokan vannak:

Saurva
Perzsa démon, örök ellenfele Kshathra.
Tawrich
Az éhség perzsa démona. @Beelzebub. Bár a torkosság fiatalabb náluk, ez nem akadályozta meg Astot abban, hogy utólagosan közéjük valónak sorolja.
Indar/Indrah
A hitehagyás perzsa démona.
Zarich
Az öregedés perzsa démona.
Apaosa
Perzsa  démon, aki éhezést és hőséget hoz. Fekete, kopasz lovat ül meg. Néhányan azonosnak gondolják az indiai Vrita démonnal.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2