Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
reveal your secrets

Hell or Heaven


Kansas, Geneseo VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 12:18 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 12:18 am
Következő oldal


Forró nyomon
Alig érek be a falu szívébe, a település díszhíme máris az utamat állja, hogy megmutassa, ő itt a góré, más hím itt nem rúghat labdába. Nagyon fárasztó a tag, pedig csak két percet töltöttem eddig a társaságában. Kérdésére kapásból visszakérdezek, majd miután meglátom a Kapzsit a szentfazék szerelésben, rá bökök a fejemmel, hogy hozzá jöttem. Ha már a semmi kellős közepén futok össze vele és hittérítőnek állt, akkor hagy fordítsam már a javamra ezt a...nem is tudom, minek nevezzem. Nevetséges egy szituáció. Mintha valami nyomorult álmába csöppentem volna. Pedig ez a színtiszta valóság, én pedig ritkán alszom, álmodni meg még soha sem álmodtam. A tag már éppen válaszra nyitná bajszos pofáját, de úgy látszik az említett démon se hagyja figyelmen kívül az eseményeket, mert elindul felénk, majd mint valami hithű keresztény, lenyom neki egy szentszöveget a jó modorról. Fordul egyet üresen kongó gyomrom, tán még a hideg is kiráz. Hogy képes így szenteskedni? Ezt már tanítani kéne...A megszólításomra megerőltetek felé egy halvány mosolyt. Mikor látom, hogy épp a templom felé mutogat, hogy menjek be vele, azért a tekintetemből leveheti, hogy legszívesebben hova kívánom. A jó büdös francba, oda, vagy a mennyei fényességbe, felőlem oda is mehet. Összeszorított állkapoccsal követem be a szentházba. Lassan kezdem már megszokni, hogy minden második hétvégén valami szentegyházba vagyok hivatalos. Múltkor is templomkocsmázáson vettem részt Viszállyal, a tanácsadójával, Belphegorral, Jezabellel, Nievennel meg egy világtalan bukottal. Elég érdekesen alakult az este. Miután bezárult mögöttünk a súlyos templomkapu, még rá is zárja azt.
- Még egy ilyen szentszöveg és nem az út pora lesz lemosva, hanem neked lesz bemosva Kapzsi! Ez gyomorforgató, szóval kímélj meg tőle!  - osztom meg vele az első eszembe jutó gondolatot morogva, miközben a szám fintorra húzódik. Szerencsére egy pillanat alatt levedli a szentfazekat és a lényegre tér.
- A nyomok, azok. Keresem két démonomat, Anastasiát és Hélt, akik feltehetően itt jártak. Geneseoba vezettek a nyomaik. És mivel a másik Geneseoban már csak az ördögszekerek futkosnak, itt meg van élet és éppen te - ismét végigmérem - szerencsétlenkedsz ebben a szerelésben, így feltételezem, ez a helyes út és nem egy vakvágány. - foglalom össze nagyvonalakban, mit is keresek itt, az isten háta mögött.
- Ha már itt tartunk, ez mi? - mutatok végig rajta. - Azt ne mondd, hogy megtértél a fénybe, mert akkor önként dőlök bele az angyalpenge élébe. - jegyzem meg csak úgy mellékesen. Nem mintha miatta bármikor is arra vetemednék, hogy keresztül döfjek magamon egy tollas fegyvert.
- De beszélhetnénk valami kevésbé szent helyen? Lever a víz ettől a helytől. - tekintek körbe és ismét meglátom a megváltó irritáló pofáját, ahogyan a kocsmatúrán is. Viszketni kezd a tenyerem, hogy levágjam a fejét a helyéről.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 10, 2020 6:31 pm
Következő oldal


To: Mephisto

Fény és sötétség. Álom és rémálom. Az egyensúly, mely működteti a világot. Az egyensúly, mely megszűnt. Elvégre erről szólt az egész. A jó és a rossz egymás ellen küzd, de sosem lesz vége e harcnak. Ez az élet rendje. Ha az egyik elesik végleg a világ is megszűnik. S lám a fény megszűnt létezni. Az angyalok lebukásával, már nem létezik olyan, hogy jó. Habár néhány szárnyas még próbálkozik, de a világgal ők sem bírnak el egy maguk. Ezzel a felismeréssel akkor szembesültem, mikor a kis viskóm melletti városban életet találtam. Egy gyenge pillanatomban átfutott rajtam a gondolat, talán még nincs veszve a világ.
Így történt, hogy papnak adom ki magam egy olyan ötlet, miatt amiben józan ésszel nem hinnék. Talán kezdek becsavarodni. Az unalom, mely már egy ideje felemészt katossá tesz. Találnom kéne valami elfoglaltságot. Megkérhetném Beli-t, hogy foglalkozzon velem egy kicsit és menjük el valahová úgy, mint a régi szép időkben, mikor még ragadtam Kapzsi vérétől. Azok voltak a szép idők. Két démon a sivatagban egy ostobát keresve, kinek lakolnia kellett. De ezután... Egyre jobban unatkozni kezdtem, nem találtam semmit, ami érdekelt volna. Úgy érzem, egyedül maradtam. Vagy csak elfásultam ezalatt az 500 év alatt? Nem tudom. Én tanítom az embereket a jóra, én húzom ki őket a sárból, hogy legyen holnap. De most... Most nekem kell segítség.
Az ajtóban állva bámulom a tömeget, a piac zsivaját. Sokan köszönnek nekem oda, boldogan, mosolyogva. Ekkor magamra erőltetem a megszokott álarcomat és mosolyogva visszaköszönök. Egyedül csak az idős hölgy, ki érkezésem óta ismer rázza meg a fejét. Ő tudja. Tudja, hogy valami nincs rendben, de azt is nem fogok segítséget kérni. Szerinte túl nagy felelősség nyugszik rajtam, mellyel nem bírok el. Hiszen, én egykoron király voltam. És elbuktam. Elbuktam, mint király, mint ember. És most, démonságom is megcáfolható. Káosz zajlik bennem. Az egykori kisfiú, ki még kötődik az Úrhoz, az ártatlan ki az angyal szerepét tölti be. És van egy démon, ki apám keze által lett alkotva és kísértett még uralkodásom idején is. Ez a két egyén harcol egymás ellen még mindig. Elvégre emberségemet sosem tudtam teljesen kiölni magamból.
Egy ismerős hangra leszek figyelmes és felkapom a fejem. Alex az egyik városi egy új jövevénnyel beszélget nem éppen a legjobb módon. Felismerem a férfit és a templomban lévő keresztre feszített jézusra nézek. Te perverz kukkoló! Ne vájkálj a gondolataimban! Az magánügy!
- Alex, drága fiam. Hát nem emlékszel, mit tanít az Úr a modorról? Mi szívesen látjuk az újakat, légy hát tisztes vele! - avatkozok közbe mielőtt Irigység magára uszítja a barmot, majd az egész várost.
- Kedves régi barátom. - fordulok Irigységhez. - Fáradj beljebb mossuk le az út porát rólad. - invitálom be a templomba. Nincs ott senki, így könnyedén tudunk ott beszélni.
Bekísérve  bezárom a templom ajtaját, majd egy nagy sóhajjal megmasszírozom nyakamat.
- Mi hozott ide, Mephisto? Nem láttalak még erre. - vágok egyből a közepébe, remélve elkerülhetjük azt a kínos beszélgetést, mit keresek én itt egy templomban. Nem értené meg attól tartok és csak nagyobb bolondot csinálnék magamból a szemében.

From: Seroth
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 10:57 pm
Következő oldal


Forró nyomon
Végre valahára sikerült újabb nyomokra bukkannom Annushka és Hél kapcsán. Ezúttal egyedül indultam útnak. Geneseo. Igazából két település is be van jegyezve ezen a néven, az egyik a volt Illinois államban, a másik meg Kansasben. Nagyon kreatívak tudtak lenni Isten birkái Gabriel és feldühödött csordájának pusztítása előtt...Már feltérképeztem az elsőt, az totális vakvágány volt. Lakatlan pusztulat az egész, mint Csernobil a nagy sugárlöket után. A bozótos az úr mindenütt. Ennél egyértelműbben is üzenhetett volna Hél, de mindegy. Majd elszámolunk, ha eljutok végre odáig, hogy meg is találjam őket. Jelenleg a másik város táblája előtt állok felhúzott szemöldökkel. Ez lenne az? Ez egy város? Inkább valami isten háta mögötti falu. Persze az úrháza még mindig áll a közepén. Betérek a városnak csúfolt faluba és baszki több élet van itt, mint a másik helyen, nemcsak az ördögszekereket fújja a szél. A főutcán (ami talán az egyetlen utca is egyben) haladok végig. A népesség nem túl nagy, így azonnal feltűnik a helybélieknek, hogy nem vagyok odavalósi. Idegen a pofám. Szabályosan idegen. Van, aki őszinte kíváncsisággal mér végig, van aki gyanakvóan. És vannak, akik egészen túltolják, mint a nő, aki seprűvel kergeti be a házba a serdülő lányát, hogy az ne essen át a kerítésen, miközben kigúvadt szemekkel bámul. Ez még nem látott hímet maga körül vagy mi fasz? Egy ház mellett elhaladva az egész bagázs úgy néz ki, mintha egy középkori sátánista kult hányta volna le őket. Vagy csak szeretik a sötét színeket. Mindegy is. Szektaérzésem támad a viseletüket elnézve. Mi helyre kerültem már...Követem a csórt térképet, mire elém lép valami megereszkedett hasú, bajszos fószer csattogós bakancsban, sapkával a fején és elállja az utamat. Még egy fűszál is kihajol a szájából. Mit csinál ez a szabadidejében, tán legel?
- Szép napot! Hová lesz az út kispajtás? - kérdezi tőlem, miközben megpaskolja az oldalára erősített tőrt. Kispajtás? Ha tudná, hogy akár a többezredik ükükükapja lennék, mindjárt leharapná a saját nyelvét a világtalanja.
- Maguk mindenkit ilyen meleg fogadtatásban részesítenek? Vagy csak azokat, akiket nem két mellel és egy barlangrendszerrel áldott meg az Úratya? - kérdezek vissza kapásból. A következő pillanatban aztán valami olyasmit látok, amitől kissé betikkelnek a szemeim. A lepukkant templom kapujában maga Kapzsi áll prédikátor szerkóban, a verőfényes napsütés aranyba vonja auráját, úgy terpeszkedik ott, mintha maga a vén tollas atyafi követe volna. Ez most komoly? Kapzsi itt...szenteskedik? Ha halandó volnék, már rég leokádtam volna a bajszos porlepte bakancsát. A látvány megérne egy polaroidot, amit kiraknék a Pokol szégyenfalára. Kár, hogy nincs nálam fényképező.
- Egyébként hozzá jöttem. A tiszteleteshez. - bökök a fejemmel Kapzsi felé. Nem véletlen, hogy ide vezettek a nyomok, remélem a magára kapott lelkipásztor szerkóval együtt nem tért meg a fénybe és tud hasznos információkkal szolgálni a démonaimmal kapcsolatban.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 8:23 pm
Következő oldal


***

Kansas, Geneseo Volt_M%C3%A1ria_Magdolna_(Hely%C5%91rs%C3%A9gi)_templom_tornya_%C3%A9s_falmaradv%C3%A1nyai_(111._sz%C3%A1m%C3%BA_m%C5%B1eml%C3%A9k)_5
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2