Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Metatron & Asaliah


K
icsit nehezen veszem rá magam, hogy meginduljak a ház felé, mégis csak Isten tollnoka lakhat benne és ki tudja miként viseltetik a bukottak iránt. Ám erőt véve magamon kis pihenőm után a ház felé lépkedek, hogy az ajtó előtt megállva csöpp hezitálás után be is kopogjak. Minden eshetőségre felkészülve, ujjaim angyalpengémre kulcsolódnak, talán a reflexeim még elég jók, ha rögvest használni kellene fegyveremet. Bentről kutyaugatás üti fel fejét, hátra is lépek egyet, míg érces férfihang nem szólal meg a csaholás mellett. Nem szándékozom távozni, bár benne van a pakliban ha eldurvulnak a dolgok, mégis türelmesen várok, hogy az ajtó feltáruljon előttem.
-Üdvözöllek Metatron, Isten Iphraemje.-biccentek aprót illedelmesen és kihúzom magam.
-Igen én volnék Asaliah.-felelek ahogy bátortalanul közelebb lépek az ajtóhoz mielőtt beljebb invitálna. Kérésére lazán leengedem kezem, fegyverem a helyén marad, majd pillantásommal a kutyát fürkészem. Oldalra döntött fejjel figyelem ahogy elhessegeti az útból, majd szélesre tárja az ajtót előttem. Jól körbenézve lépem át a küszöböt, nem szeretnék csapdába sétálni ha nem muszáj. Egy villanásnyi időre megugrok ahogy mellettem megszólal a férfi, hogy merre találom a konyhát. Az öregembernek látszó angyal igazán furcsán fest az emberi öltözékben, már-már vadnyugati stílusú inge talán a legszembetűnőbb. Az angyal, - jelen esetben csak bukott angyal-; azt hihetné, hogy ha már Atyánk bizalmasa, akkor kicsit jobban öltözött, jobb helyen tengeti életét. Belépve a konyhába szintén terepszemlét tartok, elmosolyodva hordozom körbe tekintetem, majd ahogy a férfi hellyel kínál, úgy letéve hátizsákomat kihúzom a legközelebbi széket.
-Nagyon szépen köszönöm.-igyekszem jól nevelt lenni, illendően szólni hozzá, bár tudom jól, hogy nekem ez nem kenyerem, mégis próbálom jól neveltségem darabjait összeszedni. Amint Metatron leemeli a fazék tetejét, a konyhát elárasztja a főtt kukorica illata.
-Mennyei illata van!-csúszik ki a számon és majdnem a nyálam is csordul az étel említésére. Beharapom ajkamat és összerándul a szemöldököm, bocsánatkérőn pislogok rá, ha felém pillant. Állítása szerint az arany színű csövek már megfőttek, így sorra kiszedi őket egy tálba, majd a folyó csapvíz alá teszi őket míg újabb kérdést intéz felém.
-A kávé megteszi, köszönöm a kedvességét.-teszem kezeimet a combjaimra és kissé hátradőlök a széken. Olyan dolgot keresek ami esetleg arra utalna, hogy nekem innen menekülnöm kell. Ám egyenlőre nem találok.
-Szabad megkérdeznem, hogy pont Önnek miért kellett rejtőzködnie? Rengetegen keresték már.-döntöm ismét oldalra a fejem, hátha választ kapok első kérdésemre.
reveal your secrets

Metatron


Metatron farmja - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
15
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 11:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kényelmesen üldögélt a konyha és egyben ebédlőben, egymás után hántotta le a kukoricáról a héját és az alatta megbújó hajat és az így megtisztított, a zöldségek aranyát már rakta is a fazékba, egymás után.
- Meg is van, pont elég lesz.- nem volt kéznél semmilyen rongy, hogy megtörölje a kezeit, de erre a rövidujjú kockás ing is pont tökéletes volt, amit éppen viselt. Megtöltötte vízzel a lábast, még pont el nem lepte a tengerit, befedte a héjával őket, átrakta a tűzhelyre és alágyújtott. A maradék héjat pedig egy műanyag tálba seperte, jó lesz a nyulaknak.
- Akkor most mi legyen?- kérdezte a kutyáját, aki a jelek szerint nem akart válaszolni, legalábbis a kilogó nyelve erre enged következtetni.- Segítőkész vagy, mint mindig.- mosolyogva simogatta meg a kutya foltos fejét, majd átsétált a nappaliba, leült a hintaszékébe, felvette a szemüvegjét és keresztrejtvény fejtésébe kezdett.
Arra ébredt vagy inkább meglepetten dőlt előre, hogy a kutyája ugatott és kopognak az ajtaján. Viszont ez a mozdulata nem igazán nyerte el az egyik macskájának a tetszését, aki éppen az ölét választotta arra, hogy aludjon. Mérgesen csóválta a farkát és közben a gazdáját méregette, de ahogy jött a haragja úgy ment is, inkább felmászott a kanapéra, összegömbölyödött és elaludt. Még négylábú társa már az ajtóban volt és kaparta azt. Rég volt, hogy találkoztak bárkivel is.
- Jövök már, jövök, el ne menj!- gyors lépésekben elindult az ajtó irányba, majdnem a papucsát is lehagyta a lábáról, és gyorsan letörölte az ajka sarkából azt a kevéske nyálat, ami alvás közben megjelent, az ingjét pedig már befogta rongynak, most jó lesz erre a célra a térdnadrágja is.
Szerencsésen megérkezett a bejáratiajtóhoz, ami közte és a jövevény közt állt, vett egy nagy levegőt, és arcán széles mosollyal tárta fel azt, hogy végre köszönthesse a vendéget, aki nem más volt, mint… igazából fogalma sincs róla, hogy ki. De a nevére legalább emlékszik, legalábbis reméli, hogy eltalálja.
- Asaliah, igaz?- kérdezte barátságos hangon, továbbra is mosolyogva.- Jaj, hol a modorom, gyere csak nyugodtan be. Azt meg nem kell piszkálnod.- mutogatott az angyalpengére.- Mindjárt kész a kukorica, Foltos te pedig ne legyél az útban, enged be a vendéget. Shus-shus.- finoman megütögette az ajtóban álló, farkát barátságosan csóváló kutya oldalát és közben az ajtót szélesre tárta, utat engedve a hölgynek.- A konyha egyenesen végig.- és ha elindult Asaliah akkor Metatron becsukta az ajtót és követte a konyhába, ami pont úgy nézett ki, mint egy tipikus konyha egy farmon.
- Csüccs le nyugodtan, addig megnézem a tengerit.- a tűzhelyhez sietett és levette a fedőt a lábasról, hátrált egy kicsit, nehogy a gőz megégesse az arcát.- Pont időben, kész is.- elzárta a tűzhelyt, elővett egy műanyag tálat, egy tésztaszedő fogót és átpakolta a megfőtt tengerit majd alárakta a csapnak és rányitotta a hidegvizet.
- Addig kérsz egy kávét még meghűlnek, vagy valami mást?- kérdezte kissé izgatott hangon, nem szívesen kergetné el az első vendéget, aki az első… már nem is tudja, hogy hány éve, legalábbis az első, akivel még válaszol is, ha kérdezik.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Metatron & Asaliah


M
egígértem, hogy segíteni fogok, ugyan az úti célom San Francisco, de előtte úgy döntök, teszek egy kis kitérőt. Nehezen akadtam rá a keresett angyalra, de ahogy megtaláltam Adexaelt, Ahreest, úgy évek kutatása után, ilyen-olyan szálon Metatron is előbújt rejtekéből, természetesen a forró drót indulásom előtt érkezett, így kicsit módosítottam a terveimet, először Atyánk írnokát látogatom meg, aztán pedig majd megyek a városba. Hátizsákomban váltóruha, étel és víz került, rajtam egyszerű bokacsizma, egy farmer rövidnadrág és fehér top látható. Hajamat lazán felfogom a fejem tetejére, aztán hátamra véve a zsákot indulok neki a nagyvilágnak, mint oly sokszor már megtettem az elmúlt száz év alatt, mióta rejtőzni kényszerültem. Nem is tudom mit várok igazán ettől a találkozótól, talán válaszokat szeretnék kapni, esetleg megtudni azt, hogy Isten merre lehet. Vajon az angyal tudhatja? Vagy ő is csak sötétben tapogatózik? Mik lehetnek a válaszok, amikre magam nek tudok rájönni. Kell az út mutatás, nincs mese. Másfél nap múlva érek el arra helyre, ami kezd hasonlítani ahhoz, mint amit leírtak nekem szóban. Egy nagyobb dombról figyelem a házat, leülve, fáradtan fújom ki magam és taktikázok, hogy vajon jó ötlet-e nekem egyedül oda mennem, vagy esetleg azonnal a szívembe kapok egy pengét? Nyelek egyet, talán mégsem volt jó ötlet ez a kitérő... Míg a házat figyelem egy szemernyi mozgást sem vélek felfedezni, talán rossz helyen járok? Hát nekem ezt meg kell néznem. Egy bő fél óra után felemelem csinos kis fenekem és elindulok lefelé a dombról. Lépésről lépésre közelebb kerülök a kis házhoz, a fakerítés szinte felesleges, laza mozdulattal ugrom át, hogy tovább haladjak az ajtóig. Ám célomhoz érkezvén mégis megtorpanok. Nem tudom, hogy bekopogtassak, vagy inkább hátra arc és futás? Ujjaim ráfonódnak az angyalpengére ami övemre kötve pihen, mély levegőt veszek végül és hármat koppintok a fán.
reveal your secrets

Metatron


Metatron farmja - Page 3 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
15
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 2:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***

Metatron farmja - Page 3 Images?q=tbn%3AANd9GcTRmvy55H1v7z0CF3kLnfB8DRt8lJxJf_jApQ&usqp=CAU&fbclid=IwAR1FCUFl0y-ELujUmEFIh8D6TQblBFpfpZWxL7F8sbiTXsK3VKK7bEMNl18

Itt él Metatron, Isten tollnoka.
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2