Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 09, 2020 10:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Ezzel nem tudok vitatkozni, nem mondanám igazságos döntésnek, de sajnos túl szigorúak voltak a fenti szabályok. Azt hiszem talán Lucifer miatt, rá lehetne ezt fogni. Nem akartak még egy lázadást, amit valahol meg tudok érteni, de azért az indokokat tényleg meg kéne hallgatni. De legalább nem a Pokolba kerültetek. Az is valami.- egy gyors mosoly az arcára, majd el is tűnt. Jobb mint a semmi, hogy csak a szárnyaikat vesztették el, főleg mert van esélyük arra, hogy vissza is kapják, Lucifernek ez a lehetőség nem adatott meg, feketelistán van a Mennyben.
- Persze, tudom én, minden gyereknek nehéz elhinni, hogy a szülei nem tökéletesek, de idővel csak belátjuk, hogy ez bizony nem így van. Sajnos Atyánk se az, ha az lenne, akkor most nem ülnénk itt és beszélgetnénk, és a farm előző tulajdonosai még élnének, a feleség folyton nyaggatná a férjét, aki pedig csak a TV-t akarná nyugodtan nézni és közben meginni pár doboz sört.- minél előbb belátnák a többiek is, hogy ez igaz, annál előbb tudnák félretenni az kakaskodások okát, és összedolgozni, nem várnának arra, hogy Isten visszatérjen és rendet tegyen a marakodó gyerekei közt.
- Rendben-rendben, de lábjegyzetnek megjegyezném, hogy nem ez a legfurább, amit megisznak.- mondta vigyorogva, de mivel megkérték arra, hogy ne folytassa, hát nem teszi, pedig tudna olyat mondani, amitől lehet tényleg kiadna magából valamit szegény Asaliah, de hát akkor Metatronnak takarítania kéne, na meg ilyen benyomást tenni az első vendégére? Azt azért csak nem.
- Pontosan, valahogy így történt, de olyan régen volt már, hogy lehet nem mindenre emlékszem pontosan. Michael az engedelmes nagytestvér, aki azt teszi, amire az apja megkérte, vigyázzon az emberekre és minden másra, még Gabriel mondhatni a lázadóbb, féltékeny kistestvér, aki nem akarja ezt, aki fel akarja hívni magára a figyelmet, és ehhez azt választotta, hogy Isten teremtményeit pusztítja. Igazából ennek az egész háborúnak nincs más értelme, mint a figyelemfelkeltés. Pedig volna más is, amivel lefoglalhatnák magukat.- nagyot sóhajtott és lassan, lemondóan rázta meg a fejét, szerencsére sok haja nincs, így még a korpa se hullhat sehova.
- Mit tanítottak nektek odafent? Mielőtt Isten megteremtette mindezt.- tárta szét karjait, majd visszaengedte őket.- Mielőtt Isten mindent megteremtett volna, csak ketten voltak, Ő és Amara, Amara számára pedig ez ideális volt, nem akart osztozkodni másokkal, és hogy biztosan ketten maradjanak, elkezdte elpusztítani Isten teremtéseit. Egyiket a másik után. Ezért kellett elzárnia, ha nem teszi meg, akkor még ma is tartana ez e körforgás. A kistestvér felépít egy homokvárat, a nővére pedig felrúgja azt.- jobb hasonlattal nem tud szolgálni, és talán ez a legérthetőbb is.
- Volt is meg nem is. Meg kell értened, azelőtt, hogy a teremtésünk előtti időkről nem tudok annyi mindent, mint szeretnék, nem ismerem a kapcsolatukat annyira. De testvérek voltak, és mint a testvérek, veszekedtek is néha, csak ha két mindenható lényről van szó, ez… hát kissé el tud durvulni. De azt mondanám, hogy Amarat leginkább a féltékenység vezette, csak magának akarta Isten szeretetét, nem akart osztozni, és ez lenne az, amiről beszélniük kellene. Hiába oly hatalmas mindkettő, éreznek, vannak érzelmeik, amiket néha bizony ki kell adniuk magukból, beszélniük kell róluk.- közhelyes, de a szavakkal sokra lehet jutni, még Isten és Amara esetében is hasznosak lennének. Csak valahogy el is kéne érni, hogy leüljenek egy asztalhoz és kibeszéljék magukból a sérelmeket.
- Az övék is, de nem kizárólag csak az övék.- könnyű lenne azt a két bolondot hibáztatni mindenért, de rendesen benne volt a keze az embereknek is, démonoknak, mindenkinek, csak éppen azok ketten tették ki a javát.
- Még csak az kéne, hogy berúgj itt nekem.- elnevette magát, és ivott is a kávéjából, ami után megszívta a fogait és kissé megborzongott.- Jó erős és éget, mint a fene, pont úgy, ahogy szeretem.- nincs is jobb egy kis rumos kávénál, aki mást mond, az hazudik.
- Meg tudom érteni, hogy kissé mérges, annyi évre bezárni, hajaj.- szerencséjük van, hogy nincs még a teljes erejénél, mert akkor nagy bajban lennének, nagyon nagyban.
- Rossz az ilyen, de így legalább tudtok fejlődni, új dolgokat tapasztalni, komolyodni és okosodni, hogy amikor újra találkoztok, már csak nevessetek azon, hogy haragudtatok egymásra.- barátságosan és biztatóan mosolygot rá az angyalra. Nem kell tartania, úgy is keresztezik még az útjaik egymásét, és akkor ráérnek kipufogni magukat, hogy utána nevetve boruljanak egymás vállára.
- És ez az elmélettel már többet is tudsz, mint amikor leültél a konyhámban. Ne becsüld alá ezt a keveset, kiindulásnak megteszi.- szépen is vannak, egy fontos kérdésére kapott választ, erre úgy tesz ez a kis angyal, mintha semmi se történt volna. Ezek a mai fiatalok.
- Ez nézőpont kérdése, egy embernek már az is az lehet, ha felsegíted a földről, de hogy Istennek? Hát azt nem tudom, talán a legkisebb jócselekedet is az lehet a szemeiben, tényleg nem tudom. Sajnálom.- mondta kissé letört hangon, szívesen segítene, de amiben nem tud, abban nem tud.
- De azért majd csomagolok párat későbbre, hátha megkívánod.- túl vékony ez az angyal, és bár nem sok esély volt rá, de azért egyen, hátha felszed egy keveset.
- Pontosabban nincs meg a teljes erőd, de valamicske csak akad még. Több mint a semmi, és egyébként is, ott van még az eszed is, hiába vagy erőtlen, használd a környezettedet ha olyan helyzetbe kerülnél.- nem kell mindig az erejére támaszkodnia egy angyalnak, főleg, ha minden adott ahhoz, hogy anélkül boldoguljon.
- Semmi, nem túl sok, de Isten nincs itt, helyette Amara van, és ha a kulcsokat meg is találnák, a nyitással lennének gondok.- nem nagyon akarja beismerni, de csak találgatni tud, hogy mi köze is van a kapukhoz Amaranak.
Harap egyet a saját kukoricájába, nem igazán foglalkoztatja, hogy pár szem a szájának sarkába került. Finom zsenge és édes, pont ahogy szereti.
- Hogy érdemes? Hm… nem az ördögtől való gondolat. Megtörténhet, csak akkor mindkét félnek a háta mögé kell néznie. Mert hát csak egy démon és angyalról van szó, de ha közös az ügy és szükségük van egymásra a megoldáshoz, akkor igen, teljesen elképzelhető. Csak azért ne bízzanak meg teljesen a másikban. Az egyik macska a másik pedig kutya. Erről jut eszembe, ha ettünk akkor szükségem volna egy kis segítségre, meg kell etetni a nyulakat.- mondta és újabbat harapott a kukoricába.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Metatron farmja - Page 2 E83335a5009dbbd39bd38feebc51f9df
Metatron farmja - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 05, 2020 6:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Metatron & Asaliah


-A
kkor itt valakinek nagyon elgurult a gyógyszere anno.... Öt angyalt egyszerre szárnytalanítani... Barbárság! Az előzmények pedig... Meg sem hallgattak minket!-már nem vagyok mérges az eset miatt, ezt is váll vonva közlöm Metatronnal. Bár érdekes feltevés, hogy van amelyik hiba mégsem hiba.
-Nos, én sosem akartam tökéletes lenni, talán ez az én átkom. Ki tudja... De hogy Isten ne lenne az? Ugyan...-ingatom a fejem, hiszen ezt sehogy sem tudom felfogni ésszel. Vagy a korom hibája, vagy másé, de... Atyánk tökéletes és kész. Ahogy tovább folyik a szó a macska ürülékből nyert kávéról, enyhén zöldes szín jelenik meg a pofimon.
-Szerintem tegyünk pontot az ügy végére, van akinek bejön, és van aki hallani sem akar róla. Én személy szerint a második csoportba sorolom magam.-borzongok meg enyhén, majd mély levegőt veszek mielőtt a bennem lévő epe úgy egyhuzamban kijönne a számon. Aztán csöndesen hallgatom amint magáról beszél, hogyan is lett Isten jobb keze, a történet viszont cseppet sem energikus, puszta valóságot kapok, semmi köntörfalazás, mégsem lomboz le annyira a dolog.
-Tehát... Atyánk megteremtett magának Téged, hogy legyen kivel diskurálnia? Az arkok meg... testvérek, de ölik egymást... Mi értelme van nekik akkor?-ráncba szalad homlokom ismét, újabb eset amit nem tudok hová tenni. Dee tényleg... Érdekelne a Mennyei Atya véleménye, hogy ezt az utat szánta a fiainak? Mert én ezt nem hiszem. Aztán még egy dolgot nem tudok olyan könnyedén elengedni.
-Miért KELLETT elzárnia a testvérét? Mármint Amara-ra célzol most? Mit vétett, hogy így járt?-a kellett szót határozottan megnyomom, ha már Metatron így fogalmazott. A további mondatok pedig még ennek adnak hangot, így örülnék ha mesélne kicsit Isten és a Sötétség kapcsolatáról. Nem is teketóriázok sokat, ismét átveszem a szót az Iphraemtől.
-Mondd csak, Isten és a testvére között nem volt megértés? Mi az a sok minden amiről beszélniük kellene? Mármint, van sejtésed róla?-tudakolom óvatosan, vajon mi az amit megoszthat egy bukottal és mi az amit angyalnak sem mondana el? Bár eddig minden kérdésemre bővelkedett válaszban, nem gondolnám, hogy gyorsan visszavonulót fújna.
-Michael és Gabriel hibája...-köhintem el a véleményem széttárt karokkal, lényegében az, hogy az arkok egymás haját kezdték tépni, sok mindent megmagyaráz... Eltűnt felettük a kontroll. Amint a kávé lefő és az angyalnak felelek hogy hány cukorral is iszom, csak hamar elém kerül a csésze, de aztán a férfi közli, hogy valamit majdnem elfelejtett, így az egyik szekrényhez masírozik és leemel egy üveget, benne rummal.
-Ó köszönöm, de nem kérek. Sajnos túlságosan hatna rám.-utasítom el finoman, még picit meg is rázom a fejem. Inkább belekortyolok a cukorral ízesített feketébe és tovább beszélgetünk.
-Ki tombolja magát? Hát, így is mondhatjuk.-reagálok halványan a szavaira. Mondjuk nem volt még szerencsém látni egy Amara féle pusztítást, de lehet hogy nem is akarok.
-Nem elszakadtunk egymástól, hanem inkább elváltak útjaink. Haragudtunk a Szeráfunkra, aztán... talán már egymásra is, külön folytattuk az életet.-pontosítom az információt kissé összehúzva magam. Így utólag bele gondolva, jó nagy hülyék voltunk. Nem kellett volna Adexaelt elengedni egyedül... De hát, eső után köpönyeg. Szokták mondogatni. A szárnyak kérdése pozitív választ hordoz, egy apró bökkenővel... Isten ítéli meg hogy vissza kaphatja-e az angyal, vagy sem... Igen ám, de Atyánk ugyebár sehol se található. El is húzom a szám egy pillanatra.
-Hát, legalább elméletben tudjuk, hogy lehetséges.-sóhajtok lemondóan, de azért még egy apróság érdekel.
-Mi számít hatalmas jónak? Gondolom embert megmenteni mindennapos dolog.-hátha Metatron szolgálhat valami jó ötlettel. Vagy többel, aztán válogatok. Míg az angyal a mosogatóhoz lép, addig ismét ajkaimhoz emelem a csészét, kortyolok a kávéból, majd figyelmem újra a férfié lesz.
-Csak egyet, nagyon szépen köszönöm.-nem vagyok én telhetetlen, meg hát nem is igazán azért jöttem, hogy egyek, de az angyal által főzött kukorica túl jó illatot ereget magából, hogy ne adjam megkóstolásra a fejem.
-Mármint az angyalok nyerik onnan. Példának okáért, nekem az erőm sincs meg. Szóval én nem nyerek ha nyílnak a kapuk... Ha csak Atyánk nem hajlandó visszatérni.-motyogom csendesen miközben elém kerül a tányér.
-Amaranak mi köze a kulcsokhoz?-szegezem neki a kérdést, mielőtt még a kukoricához nyúlnék, hátha lesz olyan támpont amiről akár én is elindulhatnék.
-Jó étvágyat neked is és igazán köszönöm a meghívást.-veszem kezembe a sót, majd miután beszórom a szemeket, úgy én is beleharapok a sárga zöldségbe. Még pár falatot harapok, majd miután lenyeltem a falatot még egy kérdés kibukik belőlem.
-Szerinted érdemes esetleg összeállnia egy angyalnak egy démonnal? Mármint, pontosan úgy, hogy öhm... szövetségre lépjenek és együtt oldjanak meg egy feladatot?-döntöm oldalra a buksimat, érdekelne, hogy mi erről Isten Tollnokának a véleménye.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 26, 2020 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Enged meg, hogy javítsak azon, amit mondtam. Nem minden bűnért lehet hibáztatni. Persze, akad egy pár, amiért lehet és kell is buktatni, de szerintem van, amiért nem kéne. Kéne vagy nem kéne, nekem nem úgy tűnik, hogy az embereknek annyira kellene az útmutatás. Nélkülünk is elég jól elboldogultak az utóbbi időben… na jó, ha nem számoljuk az elmúlt pár évet.- felnevetett.- Pont azért, mert van bennünk hiba. Ha Isten azt akarta volna, hogy tökéletesek legyetek, legyünk, akkor miért lenne szabadakaratunk, miért tudnánk hibázni? Sőt! Szerinted Isten tökéletes? Ugyan, még Ő se volt az, soha senki és semmi se lesz tökéletes. Csak sajnos az eltelt jónéhány ezer év alatt beleégett a fejünkbe…- megkocogtatta a saját halántékát.- A fejetekbe, hogy azok legyetek, kövessetek minden szabályt, kövessétek minden szavát. Pont ezért vagytok jók, mert döntést hoztatok, mertetek kockáztatni. Talán még fejlődni is.- ki tudja? De tartja magát a véleményéhez, ebből nem enged, és lehet téved, nem kizárt, de nem érdekli. Ilyennek látja őket, ilyennek gondolja őket, saját magát is. Egyszer talán a kistestvérei, sőt, a nagyok is be fogják ezt látni, és mernek lazítani a gyeplőn, amivel saját magukat fojtogatják.
- Nem tudod, hogy mit hagysz ki, ha elvonatkoztatsz attól, hogy macskaürülékből szedik ki, huh, az az íz, valami hihetetlenül csodálatos. Már csak azért is, mert az emberek maguktól jöttek rá erre, még Isten se így akarta, ez így történt meg. Az élet apró kis és meglepő örömei.- tetszik neki, hogy annak ellenére, hogy egy angyallal volt szemben, mégis meg tudja ilyenekkel „botránkoztatni”.
- Hogyan is?- vakargatni kezdte a tarkóját majd kopasz fejének búbját. - Bárcsak elmesélhetnék valami csodálatos történetet, hogy kiérdemeltem, de az igazsághoz az, hogy erre teremtettek, hogy ott legyek Isten mellett. Az arkok ott voltak egymásnak, testvérek voltak, de Isten… Istennek el kellett zárnia a testvérét, hiába az apánk… na jó, én személy szerint nem annak tekintem, kicsit furának érezném, nah, de eltereltem a saját figyelmemet. Istennek is kellett valaki, akivel beszélhet, akivel megoszthatja a gondolatait, aki kendőzetlenül elmondja a véleményét, aki nem helyesel minden egyes szavára. Mondjuk úgy, egy barátra, legalábbis szeretem ezt gondolni, hogy az voltam a számára, nem csak egy… titkár.- nosztalgikusan elmosolyodott, az emlékek hada is megrohanta azt a vén elméjét. Amiből a kis angyalka rántotta vissza, nem tagadja, kissé meglepte ezt a hevesség.
- Ez annyira meglepő?- kérdezte nagy pislogások társaságában.- A testvére volt, akivel…. hát elég sok mindenről el kell beszélgetnie. Fura lenne, ha nem keresné, szerintem legalábbis az volna. De Amara még gyenge, hogy miből gondolom? Mert még itt vagyunk mind és várjuk, hogy a kukorica ehetőre hűljön.- bár lehet enni úgy is, hogy forró, csak akkor ahhoz acél szájpadlás kell és nyelv.
- Ez biztos… na jó, nem hazudok, nem mindenről tudok, ami a világban megy. Elég régóta itt vagyok már. De abban igazat adok neked, hogy jó lenne ha kéznél lenne, rendbe szedné a dolgokat, legalábbis remélem. És akkor ez az egész.- felemelte a kezét és mutató ujjával körözött a levegőben. - De az, ami a világban megy, az nem Isten hibája, sose az Ő hibája volt, ez egyszerűen azok természete, akik benne élnek.- tényleg jó lenne, ha Isten visszatérne, és itt lenne, akkor legalább nem Metatronnak kellene felállnia mindenért.
Beletette a cukrot a kávéba és a sajátjába is, majd letette az angyalka elé.
- Majdnem elfelejtettem valamit.- felnyúlt a szekrényhez és egy üveg rumot vett ki belőle, letekerte a nyakát és öntött belőle a saját kávéjába, majd Asaliah felé nyújtotta.- Te kérsz bele?- ha kér ha nem, a rumosüveg utána az asztalra kerül.
- Értem, tehát kitombolja magát, próbálgatja az erejét, ahogy gondoltam. Jó időben fedtem fel magamat, legalábbis remélem.- elgondolkodva dörzsölte az állát.- Nocsak! Talán elszakadtatok egymástól, amikor beütött a gebasz?- kérdezte kíváncsi arckifejezéssel és szemekkel.
- Igen és igen. Tudok arról, hogy egy bukott visszakaphatja- e a szárnyait. Azt is, hogy hogyan.- belekortyolt a rumos kávéjába és elégedetten csettintett a nyelvével miközben a poharat nézte, majd hamar fény gyúlt az elméjében.- Azt hiszem azt is szeretnéd tudni, hogy hogyan, igaz? Mi sem egyszerűbb… vagy honnan nézzük. Idézem… nagyjából; Egy bukott visszakaphatja a szárnyait, ha valami hatalmas jót cselekszik. De eme kegyben csak is Isten részesítheti. Remélem jól mondtam.- ivott még pár kortyot, majd felállt és a mosogatóhoz ment, kezét pedig a vízbe dugta.
- Nah, egész jó, hányat szeretnél?- kérdezte továbbra is barátságos hangon.- Ez se annyira meglepő, az erőnk egy jelentős részét a Mennyekből nyerjük, ahogy a démonok pedig a Pokolból, de ha zárva vannak, akkor nem férhetünk hozzá ehhez az erőhöz. De azt hiszem, hogy Amaranak köszönhetően nem biztos, hogy annyira egyszerű lesz megtalálni a kulcsokat a zárakhoz, de a kinyitás pedig… hajaj, még nehezebb.- közben kiszedi a kért adagot egy tálra és leteszi az angyal elé és saját magának is szedett, a sót pedig az asztalra teszi.- Fogyasztd egészséggel és jóétvággyal.- saját maga részéről már harap is egyet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Metatron farmja - Page 2 E83335a5009dbbd39bd38feebc51f9df
Metatron farmja - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 19, 2020 3:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Metatron & Asaliah


H
ogy mi számít korosnak? Szerintem nem tudnánk megvitatni igazán, így kénytelen vagyok bólintani arra, amit mond.
-Miért gondolod így, hogy nem lehet hibáztatni azt az angyalt aki bukott? Egyik vétek sem elítélendő? Hiszen az angyaloknak kellene útmutatást adni az embereknek. Ha van bennünk hiba, akkor... Már miért jöttünk volna le a gyártósorról jól?-csak egy kicsit zavarít meg az öreg, így kénytelen vagyok a pontosítás végett rákérdezni a dologra. A véleménye érthetetlen számomra. A zsiráfot viszont ahogy a kutyákkal hasonlítja össze... Elment az esze! Tutira megártott neki a bujkálás. Mégsem fogom távozóra, ennél többet várok ettől a látogatástól. Ahogy kezeivel mutatja a zsiráf nyakméretét halványan elmosolyodom, s mondhatnám, hogy igaza van, lehet mégis kicsit a kutyákhoz hasonlítanak, mégsem teszek ilyet. Mindössze röviden hümmögök, mint aki fontolóra veszi a szavakat.
-Ó! Azt hiszem inkább nem kóstolnám meg azt a kávét. Bizarr, hogy mire nem képesek az emberek.-grimaszolok a "kaka-kávé" hallatán. Metatron pedig csak nevet rajta. Vajon melyik kereket kell megkeresni az agyában, hogy visszaálljon normál működésre? Végül talán elérkezünk olyan témákhoz is, ami egy kis komolyságot is megigényelne, bár megelégszem azzal is, hogy válaszokat kapok.
-Ha szabad megkérdeznem, hogyan lettél Atyánk bizalmasa?-döntöm oldalra a buksim és nagyra nyílt szemekkel érdeklődve figyelem őt.
-Ácsi! Amara kereste Istent?-csapok térdeimre és nem sokon múlik, hogy fel ne pattanjak ültömből. Hogy-hogy Metatron nem tudja, hogy merre van az Öregszakáll? Ez annyira nem jó dolog.
-Jobb lenne ha inkább elérhető közelben lenne. Szörnyű ami a világban megy!-teszem még hozzá halkabban. Talán én sem lennék ilyen... Ki tudja.
-Három cukorral, köszönöm szépen.-biccentek aprót az angyal felé, majd nagyot sóhajtva hátra dőlök. Kezeimbe kapva a kávét, kicsit melengetem bőrömet a csészével, hálásan mosolygok Metatronra és kérdésén elgondolkozom.
-Nos, jó hírt nem igazán tudok mondani, rosszat pedig nem akarnék. Úgy hallottam Amara sok helyen pusztít. Amerre jár, semmi nem marad utána. Sok dolgot hallani, bár én most személyes céllal utazok. Régi csapattársaimat keresem és a választ, hogyan kaphatnánk vissza a szárnyainkat.-pillantok a férfi szemeibe és ajkaimhoz emelem a kerámiát, hogy belekortyolhassak a kávéba.
-Esetleg te, tudsz valamit arról, hogy egy bukott vissza kaphatja-e a szárnyait? Ha igen, akkor hogyan?-félve teszem fel a kérdést, azt a választ, hogy nem, azt nem szeretném hallani. De fel kell készülnöm mindenre.
-Olyat is pletykálnak, jobb helyeken, hogy megpróbálják a Mennyek ajtaját is kinyitni.-árulom el ezt is csendes hangon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 11:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Ez a kis mellékhatása van annak, ha közvetlenül az Arkangyalok után teremtenek meg. De szerencsére őszhajszálam az már nincs… bár aki úgy kopaszodik mint én…- nevetve dörzsölte meg a fejét, ahol valaha a haja lehetett.- Angyal vagy bukott angyal, angyal az mindkettő. Azért meg nem lehet hibáztatni senkit, ha egy kicsit oda-oda nyúlkál a másik oldalra. Innen tudod, hogy nem vagy tökéletes, tehát jól kerültél le a gyártó sorról.- biztosítja arról, hogy nincs azzal semmi baja, ha egy angyal megbukott, hibázott az életében, és megkapta a büntetéséét, egyébként is, ha ügyes, akkor még vissza is kaphatja a szárnyait. Bár lehet hamar hozott ítéletet, azt se tudja, hogy Asaliah miért bukott el és lett megfosztva a szárnyaitól. De már mindegy, a szavak kijöttek, a lovak elhagyták a karámot, vissza nem tudja szívni azt, amit mondott.
- Nagy kutya, jó nagy kutya, csak hosszú a nyaka.- tenyereit egymás felé fordítja majd eltávolodnak egymástól, így mutogatja, hogy hosszú.- Tudod, ahogy a kutyák közt is van sok fajta, olyan is, amit nem igazán hívnál kutyának, na, a zsiráf is ilyen, nagy kutya. Mint a tehén, abból pedig inni is lehet. Valamiért a kutya volt az alapja a legtöbb négylábúnak.- vagy lehet nem, lehet rosszul emlékezik, rég volt már, de ha kissé hunyorítva és részegen nézné őket, akkor kis túlzással tényleg kutyának tudná hívni mindet, csak egy kis képzelőerő szükséges hozzá.
- Volt olyan kávé, ami annyira drága volt, pedig igazából a babot megették a macskák, majd a végtermékből szedték ki az ottaniak és azt adták el az embereknek. Egyikük se tudta, hogy mit isznak.- elnevette magát, emberek és a fura szokásaik.
- Lenne, de láthatod, nem úgy mennek a dolgok, ahogy azoknak mennie kéne. Elég nehéz munka volt az, hogy Neki legyek a bizalmasa, az meg hogy tanácsokat adjak? Huh…- ennél nehezebb munkát nem nagyon tud elképzelni, olyan valakinek adni tanácsokat, aki szó szerint mindenható.
- Nem, nem próbáltam. Az az előnye megvolt annak, hogy a bizalmasa vagyok, hogy talán ismertem is. Talán sokan nem így gondoljátok, de okkal tűnt el, minden nagyszabású tette okkal történt, soha nem úgy, hogy a hasára csap és csinál valamit. Ha pedig tudnám is, hogy merre van… nos, nem hiszem, hogy az én tisztem lenne elmondani. Még ha meg is tehetném, nem hiszem, hogy meg tudnátok találni, ha akar, akkor nagyon el tud tűnni. Sajnos ezen a téren én is úgy el vagyok veszve, mint mindenki más. Még Amara se találta meg, pedig ha valaki megtudná, na az Ő.- elkezdett kotyogni a kávéfőző, egyből elmosolyodott és már fordult is felé.- Ez kész is, mennyi cukorral iszod?- és ha megkapta a választ, már szolgálja is fel a fekete nedűt, tölt saját magának is, majd leül az angyallal szemben.- És mi történik a Világban? Ide a farmra kissé nehezen jutnak el a hírek, egy ideje a postás se jár erre… bár igazából amióta lejöttem ide, nem láttam senkit se erre. Meh, na mindegy.- mosolyogva vonta meg a vállait, és beleivott a kávéjába.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Metatron farmja - Page 2 E83335a5009dbbd39bd38feebc51f9df
Metatron farmja - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 10:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Metatron & Asaliah


E
nyhén furcsállom csupán Metatron reakcióit, azt, hogy még ultimátumot ad arra, hogy becézhessék... Összeszaladnak szemöldökeim homlokom közepén, de csupán finoman biccentek, hogy rendben, akkor a nevén fogom szólítani.
-Metatron.-adok szóban is választ a kérdésre, azért az nem jön a számra sehogy, hogy becézgessem, mégis csak rangban felettem, korban szintén felettem áll az angyal. Biztosítom abban is, hogy névmemóriája tökéletes, így finoman megmosolygom reakcióját is.
-Valószínűsíthető, hogy mindig előttem fog járni korban. Mondhatni én elég fiatal vagyok és annál is fiatalabb bukott.-fűzöm mondandójához ahogy ujjaim eleresztik angyalpengémet. Beljebb invitál a házba szélesre tárt ajtón keresztül. Megmutatja a konyhába vezető utat, majd ahogy becsukja a bejárati ajtót utánam sétál. Hellyel kínál, majd sürgölődni kezd a tűzhely körül, mondván, hogy főtt kukorica készül. Kiszalad számon, hogy mennyei illata van, ahogy eltelíti a helységet az étel illata miután a fedő lekerül a fazékról, majd újabb mondandójára érdeklődve tekintek rá.
-Zsiráfok a kutyák képére? Ez sehogy sem jön össze.-értetlenkedek egy pillanatra, ezt valahogy nem tudom elképzelni és az angyal kezd inkább habókos öregemberre hasonlítani. Lassan ér a felismerés, de szavakba nem öltöm. Elfogadom a kávéra való invitálást míg meghűl a kukorica, csendben figyelem egy ideig, ahogy előkerül a kávéfőző a kávé és csak hamar ismét a tűzhely előtt áll Metatron. Igazán házias, olyan mint egy ember.
-Valóban, a kotyogós kávénál aligha van finomabb.-értek vele egyet, majd azt is megkapom, hogy tegezhetem nyugodtan. Mégis felvonom a szemem, nem értem Őt! Beharapva ajkam egyetlen kérdés fogalmazódik meg bennem amit fel is teszek. A válasz szinte magától értetődik, de hangot adva neki csak még több kérdőjel szabadul fel a fejemben.
-Szóval... Öhm, azért mert Atyánk Iphraemje vagy... Nem inkább mellette lenne a helyed?-nehezen jön a számra, hogy tegezzem, hiszen látszatra is idősnek tűnik. Ám gondolataim tovább fordulnak.
-Nem próbáltad Istent rávenni, hogy... Hogy ne tűnjön el? Esetleg tudod merre van?-dőlök előre kissé a székben és ujjaimat összefűzve könyöklök combjaimra és tartom meg állam összekulcsolt kezeimen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 7:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- Isten Iphraemje… így is rég hívtak, maradjunk csak a Metatronnál, vagy röviden Met.- továbbra is barátságosan mosolygott a jövevényre, és nincs szükség a rangokra, és egyébként is, a jelek szerint munkanélkülivé vált. Nincs Isten, így nincs kinek tanácsokat adnia.
- Huh, akkor megnyugodtam, hogy jól emlékeztem. Tudod, ha annyi idős vagy, mint én, néha keverednek már a nevek és az arcok. Néha a szemüvegemet se találom már. is.- kész szerencse, hogy nincs szüksége arra, hogy ürítsen, biztos elfelejtené lehúzni a cipzárt is, vagy éppen fel.
Amikor elhárul az a veszély, hogy Asaliah ujjai görcsbe fognak állni, mert annyira markolja a penge markolatát, akkor Metatron is elállt az útból és Foltost is arrább hessegette. Vendég van a háznál, ne felejtsék el az udvariasságot, a végén még híre megy annak, hogy rossz vendéglátók, és évekig megint a kutya… jó, egy kutya az igen, de ember, angyal, sőt, még démon se fog erre nézni. Lehet még a szél is kerülni fogja a kis otthonát.
Útba is igazította az angyalt a konyha felé, a nappaliba inkább nem küldené, ott elég nagy a rendetlenség, mindenfelé könyvek, keresztrejtvények és elég erős a gyanúja, hogy a macskái közül is néhány ott aludja az igazak álmát. Ahhoz még Metatronnak sincs mersze, hogy felébressze őket, nincs kedve a bosszújukat takarítani, túl sokáig tartott, mire megtanulták, hogy menjenek ki és ott intézzék el a dolgukat.
- Ugyan-ugyan, nincs mit.- legyintett párat és aprókat, jelezve, hogy ez csak természetes, és kész szerencse, hogy minden nap leporolja a székeket.
- Remélem az íze is lesz, friss termés, pár napja szedtem le. Eddig csak én és a nyulak ették, sajnos Foltos és a macskák nem annyira rajonganak a zöldségért. Pedig mindent megpróbáltam már, leültem melléjük a földre és én is ettem a kukoricát, de az se használt. Háh, mindegy, ilyennek lettem teremtve. Tudtad, hogy amikor Isten megteremtette a kutyákat, az volt a célja, hogy barátokat adjon az embereknek, de amikor a zsiráfokat teremtette, akkor is a kutya volt a minta, egy nagy kutya, hosszú lábakkal, amiből az egyik a nyaka lett. Vagy lehet nem így volt? Áh mindegy…- megint csak legyintett egyet, és mivel megkapta a választ is, hozzáfog a kávé elkészítéséhez.
Elővette a kávét, a főzőt, lecsavarta, vizet tett bele, kávét, mindent, ami kell és felrakta a tűzhelyre majd alágyújtott.
- Az igazán jó kávéhoz kotyogós kávéfőző kell. Ezek a modernebbekben nincs meg az a jó zacc utóíz. Tegezz csak nyugodtan, nem zavar.- felnyúlt a szekrénybe és két bögrét vett le és cukrot. Majd kihúzta a fiókot, hogy kivegye a kanalakat, de félúton megállt. Gondolta, hogy megkapja majd a kérdést, csak nem számított rá, hogy ilyen hamar.
- Egyszerű a kérdésed, de a válasz bonyolultabb, de megpróbálom a legrövidebb és egyszerűbben megfelelni.  Mert én Istennek Iprhraemje vagyok.- a fogadalmát és azt, hogy ha Amara nem szabadult volna ki, akkor talán még mindig magányban tengetné a napjait. Látta már, hogy mi történik, amikor testvér ontja testvér vérét, még egyszer ezt nem akarja átélni, soha de soha többé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Metatron farmja - Page 2 E83335a5009dbbd39bd38feebc51f9df
Metatron farmja - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Metatron & Asaliah


K
icsit nehezen veszem rá magam, hogy meginduljak a ház felé, mégis csak Isten tollnoka lakhat benne és ki tudja miként viseltetik a bukottak iránt. Ám erőt véve magamon kis pihenőm után a ház felé lépkedek, hogy az ajtó előtt megállva csöpp hezitálás után be is kopogjak. Minden eshetőségre felkészülve, ujjaim angyalpengémre kulcsolódnak, talán a reflexeim még elég jók, ha rögvest használni kellene fegyveremet. Bentről kutyaugatás üti fel fejét, hátra is lépek egyet, míg érces férfihang nem szólal meg a csaholás mellett. Nem szándékozom távozni, bár benne van a pakliban ha eldurvulnak a dolgok, mégis türelmesen várok, hogy az ajtó feltáruljon előttem.
-Üdvözöllek Metatron, Isten Iphraemje.-biccentek aprót illedelmesen és kihúzom magam.
-Igen én volnék Asaliah.-felelek ahogy bátortalanul közelebb lépek az ajtóhoz mielőtt beljebb invitálna. Kérésére lazán leengedem kezem, fegyverem a helyén marad, majd pillantásommal a kutyát fürkészem. Oldalra döntött fejjel figyelem ahogy elhessegeti az útból, majd szélesre tárja az ajtót előttem. Jól körbenézve lépem át a küszöböt, nem szeretnék csapdába sétálni ha nem muszáj. Egy villanásnyi időre megugrok ahogy mellettem megszólal a férfi, hogy merre találom a konyhát. Az öregembernek látszó angyal igazán furcsán fest az emberi öltözékben, már-már vadnyugati stílusú inge talán a legszembetűnőbb. Az angyal, - jelen esetben csak bukott angyal-; azt hihetné, hogy ha már Atyánk bizalmasa, akkor kicsit jobban öltözött, jobb helyen tengeti életét. Belépve a konyhába szintén terepszemlét tartok, elmosolyodva hordozom körbe tekintetem, majd ahogy a férfi hellyel kínál, úgy letéve hátizsákomat kihúzom a legközelebbi széket.
-Nagyon szépen köszönöm.-igyekszem jól nevelt lenni, illendően szólni hozzá, bár tudom jól, hogy nekem ez nem kenyerem, mégis próbálom jól neveltségem darabjait összeszedni. Amint Metatron leemeli a fazék tetejét, a konyhát elárasztja a főtt kukorica illata.
-Mennyei illata van!-csúszik ki a számon és majdnem a nyálam is csordul az étel említésére. Beharapom ajkamat és összerándul a szemöldököm, bocsánatkérőn pislogok rá, ha felém pillant. Állítása szerint az arany színű csövek már megfőttek, így sorra kiszedi őket egy tálba, majd a folyó csapvíz alá teszi őket míg újabb kérdést intéz felém.
-A kávé megteszi, köszönöm a kedvességét.-teszem kezeimet a combjaimra és kissé hátradőlök a széken. Olyan dolgot keresek ami esetleg arra utalna, hogy nekem innen menekülnöm kell. Ám egyenlőre nem találok.
-Szabad megkérdeznem, hogy pont Önnek miért kellett rejtőzködnie? Rengetegen keresték már.-döntöm ismét oldalra a fejem, hátha választ kapok első kérdésemre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 11:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kényelmesen üldögélt a konyha és egyben ebédlőben, egymás után hántotta le a kukoricáról a héját és az alatta megbújó hajat és az így megtisztított, a zöldségek aranyát már rakta is a fazékba, egymás után.
- Meg is van, pont elég lesz.- nem volt kéznél semmilyen rongy, hogy megtörölje a kezeit, de erre a rövidujjú kockás ing is pont tökéletes volt, amit éppen viselt. Megtöltötte vízzel a lábast, még pont el nem lepte a tengerit, befedte a héjával őket, átrakta a tűzhelyre és alágyújtott. A maradék héjat pedig egy műanyag tálba seperte, jó lesz a nyulaknak.
- Akkor most mi legyen?- kérdezte a kutyáját, aki a jelek szerint nem akart válaszolni, legalábbis a kilogó nyelve erre enged következtetni.- Segítőkész vagy, mint mindig.- mosolyogva simogatta meg a kutya foltos fejét, majd átsétált a nappaliba, leült a hintaszékébe, felvette a szemüvegjét és keresztrejtvény fejtésébe kezdett.
Arra ébredt vagy inkább meglepetten dőlt előre, hogy a kutyája ugatott és kopognak az ajtaján. Viszont ez a mozdulata nem igazán nyerte el az egyik macskájának a tetszését, aki éppen az ölét választotta arra, hogy aludjon. Mérgesen csóválta a farkát és közben a gazdáját méregette, de ahogy jött a haragja úgy ment is, inkább felmászott a kanapéra, összegömbölyödött és elaludt. Még négylábú társa már az ajtóban volt és kaparta azt. Rég volt, hogy találkoztak bárkivel is.
- Jövök már, jövök, el ne menj!- gyors lépésekben elindult az ajtó irányba, majdnem a papucsát is lehagyta a lábáról, és gyorsan letörölte az ajka sarkából azt a kevéske nyálat, ami alvás közben megjelent, az ingjét pedig már befogta rongynak, most jó lesz erre a célra a térdnadrágja is.
Szerencsésen megérkezett a bejáratiajtóhoz, ami közte és a jövevény közt állt, vett egy nagy levegőt, és arcán széles mosollyal tárta fel azt, hogy végre köszönthesse a vendéget, aki nem más volt, mint… igazából fogalma sincs róla, hogy ki. De a nevére legalább emlékszik, legalábbis reméli, hogy eltalálja.
- Asaliah, igaz?- kérdezte barátságos hangon, továbbra is mosolyogva.- Jaj, hol a modorom, gyere csak nyugodtan be. Azt meg nem kell piszkálnod.- mutogatott az angyalpengére.- Mindjárt kész a kukorica, Foltos te pedig ne legyél az útban, enged be a vendéget. Shus-shus.- finoman megütögette az ajtóban álló, farkát barátságosan csóváló kutya oldalát és közben az ajtót szélesre tárta, utat engedve a hölgynek.- A konyha egyenesen végig.- és ha elindult Asaliah akkor Metatron becsukta az ajtót és követte a konyhába, ami pont úgy nézett ki, mint egy tipikus konyha egy farmon.
- Csüccs le nyugodtan, addig megnézem a tengerit.- a tűzhelyhez sietett és levette a fedőt a lábasról, hátrált egy kicsit, nehogy a gőz megégesse az arcát.- Pont időben, kész is.- elzárta a tűzhelyt, elővett egy műanyag tálat, egy tésztaszedő fogót és átpakolta a megfőtt tengerit majd alárakta a csapnak és rányitotta a hidegvizet.
- Addig kérsz egy kávét még meghűlnek, vagy valami mást?- kérdezte kissé izgatott hangon, nem szívesen kergetné el az első vendéget, aki az első… már nem is tudja, hogy hány éve, legalábbis az első, akivel még válaszol is, ha kérdezik.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Asaliah


Metatron farmja - Page 2 E83335a5009dbbd39bd38feebc51f9df
Metatron farmja - Page 2 1608b68d9c8b83cc118119493142

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
101
☩ Rang :
Ex-katona
☩ Play by :
Kate Beckinsale
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 8:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Metatron & Asaliah


M
egígértem, hogy segíteni fogok, ugyan az úti célom San Francisco, de előtte úgy döntök, teszek egy kis kitérőt. Nehezen akadtam rá a keresett angyalra, de ahogy megtaláltam Adexaelt, Ahreest, úgy évek kutatása után, ilyen-olyan szálon Metatron is előbújt rejtekéből, természetesen a forró drót indulásom előtt érkezett, így kicsit módosítottam a terveimet, először Atyánk írnokát látogatom meg, aztán pedig majd megyek a városba. Hátizsákomban váltóruha, étel és víz került, rajtam egyszerű bokacsizma, egy farmer rövidnadrág és fehér top látható. Hajamat lazán felfogom a fejem tetejére, aztán hátamra véve a zsákot indulok neki a nagyvilágnak, mint oly sokszor már megtettem az elmúlt száz év alatt, mióta rejtőzni kényszerültem. Nem is tudom mit várok igazán ettől a találkozótól, talán válaszokat szeretnék kapni, esetleg megtudni azt, hogy Isten merre lehet. Vajon az angyal tudhatja? Vagy ő is csak sötétben tapogatózik? Mik lehetnek a válaszok, amikre magam nek tudok rájönni. Kell az út mutatás, nincs mese. Másfél nap múlva érek el arra helyre, ami kezd hasonlítani ahhoz, mint amit leírtak nekem szóban. Egy nagyobb dombról figyelem a házat, leülve, fáradtan fújom ki magam és taktikázok, hogy vajon jó ötlet-e nekem egyedül oda mennem, vagy esetleg azonnal a szívembe kapok egy pengét? Nyelek egyet, talán mégsem volt jó ötlet ez a kitérő... Míg a házat figyelem egy szemernyi mozgást sem vélek felfedezni, talán rossz helyen járok? Hát nekem ezt meg kell néznem. Egy bő fél óra után felemelem csinos kis fenekem és elindulok lefelé a dombról. Lépésről lépésre közelebb kerülök a kis házhoz, a fakerítés szinte felesleges, laza mozdulattal ugrom át, hogy tovább haladjak az ajtóig. Ám célomhoz érkezvén mégis megtorpanok. Nem tudom, hogy bekopogtassak, vagy inkább hátra arc és futás? Ujjaim ráfonódnak az angyalpengére ami övemre kötve pihen, mély levegőt veszek végül és hármat koppintok a fán.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Metatron


Metatron farmja - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
13
☩ Rang :
Iphraeme (Istené)
☩ Play by :
James Spader
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 2:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***

Metatron farmja - Page 2 Images?q=tbn%3AANd9GcTRmvy55H1v7z0CF3kLnfB8DRt8lJxJf_jApQ&usqp=CAU&fbclid=IwAR1FCUFl0y-ELujUmEFIh8D6TQblBFpfpZWxL7F8sbiTXsK3VKK7bEMNl18

Itt él Metatron, Isten tollnoka.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7