Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Jónás barát iszodája (templomkocsma) •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 GadHg7Q
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 10, 2020 8:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Belial, Jezabel, Mephisto, Nieven, Adexael & Belphegor


E
zt a választását Belialnak egyáltalán nem díjazom. Ez az ivó hihetetlen, bár meg kell hagyni, merész az az ember akinek kipattanhatott a fejéből. Tuti hogy nem full Isten hívő... Azért ez felér egy kemény becsületsértéssel. Mephistot könnyen kiszúrja a Főni, így ahhoz az asztalhoz telepszünk és ahogy a kapitányok beszélgetésbe elegyednek, engem az érdekel, hogy esetleg várunk-e még valakit? A válasz nemleges, kissé megnyugszom, szóval akkor csupán mi démonok fogunk iszogatni, társalogni és reméljük a hangulat is olyan lesz, ahol én pedig felengedhetek. Felveszik az ital rendelésünk, bár csak hármunkét, mert a démon akihez csatlakoztunk, már egy üveg alkohollal rendelkezik. Elnézően mosolygok, nem is csodálkozom, a hely pont erre enged magyarázatot. Kezembe nem kerül cigaretta, hiába nyújtom a szokásos módon, el is csodálkozom rajta, ám elképedésem csak addig tart, míg Nieven meg nem érkezik. Elkerekedett szemekkel figyelem ahogy asztalunkhoz lejt.
-Szervusz Nieven.-köszöntöm barátságosan, miközben Belial hellyel kínálja, egy laza mozdulattal csusszan kezem Kedvesem nadrágzsebébe és megemelkedett szemöldökkel adom tudtára, hogy valamit elfelejtett. Kihúzom a dobozt onnan, körmömmel végig szántva combja zseb fedett részét, majd önkényesen kínálom meg magam a dohányból.
-Remélem senkit nem zavar.-illesztem a bagót ajkaim közé, majd nem sokkal később rá is gyújtok. Mélyen letüdőzöm a koporsószeget, és elorozom a hamutálat is. Italunk hamar megérkezik, és jólesőn kortyolok bele kedvenc piámba. Jezabelnek határozottan nem jön be a a whisky, meg kell mosolyogjam ahogy a korty a szájából visszakerül a pohárba. Kérdésére felvonom a szemöldököm.
-Nos, az emberek lazítás miatt isznak, a legjobb az egészben, hogy az ivóversenyt gyorsan meg lehet nyerni ellenük.-vonok vállat hamiskás mosollyal, jelezvén, hogy én szoktam űzni ezt a sportot és hát na... Nyilván én nyerek. Még hozzá fűznék valamit, de Nieven úgy dönt megnézi a gyóntatóból átalakított retyót. Haláli ez a nő, mennyire érdeklődő tud lenni. Újra bele szívok a cigibe, de megakadok ahogy érces hang röppen a levegőbe. Oda kapom a fejem, egy férfi villámokat szóró szemmel mered Lordunkra. Pillantásom cikázik a két férfi között, megmerevedve veszem a lapot, hogy Belial ismeri a fazont, aki bizony Démont kiált. Ingatni kezdem a fejem ahogy közelebb sétál és továbbra is Kedvesemet bámulja. Ösztönösen mozdul a kezem Viszály combjára, nem akarom hogy menjen, akkor sem, ha szándékot nem látok rá Tőle. Nieven érkezik a fószer mögé, csendességre inti, a felénk tekintgető halandókat is nyugtatja, készülök felállni, ennek mielőbb véget kell vetni, de a felcsendülő zsoltárének megakaszt, illetve a Kapitánynő hirtelen közbelépése. Felnyögve kapok poharam után ahogy Jezabel leszereli a férfit akit Dexter néven illet Belial.
-Ismered?-szisszenek végül a Főni felé, majd az asztalra kiterített férfire kapom a tekintetem. A démonnő olyan vehemenciával pattan utána az asztalra, mint anno én Belialéra mikor először találkoztunk. Nem bírom ki egy kaján vigyor nélkül. Vajon én is így néztem ki annak idején?
-Jezabel! Hagyd, szerintem ártalmatlan. Azt hiszem ennek a történetnek más áll a hátterében.-kapom tekintetem Viszály felé, amolyan "ugye mondani szeretnél valamit" nézéssel. Mivel poharammal együtt a hamutálat is mentettem az ölembe, így lazán elnyomom a cigimet és tekintetemmel fürkészem az idegent.
-Nem szeretnél inkább bemutatkozni? Szerintem nincsen szükség az erőszakra. Csatlakozz inkább hozzánk, boríts fátylat a múltra és érezd jól magad.-mosolygok rá. Örülök neki, hogy CSAK négyen leszünk...
-Jeza, megtennéd, hogy leszállsz az Úrról? Hátha csillapodott már annyira, hogy felvázolja mi volt ez a jó kedélyű belépő.-állok fel ültömből és kezem a nő vállára helyezem finoman, ha pedig rám tekint egy köszönömöt is felfedezhet pillantásomban, amiért ennyire hű Lordjához. Olykor megfordul a fejemben, hogy nem csupán kardforgató órákat kellene vennem a Kapitánytól, hanem démon leckéket is. Ilyenkor bőszen megmutatkozik az, hogy teljesen más beállítottsággal rendelkezünk.
-Nieven, milyen volt a mellékhelység?-váltok végül témát, hátha a feszültség idővel alább hagy. Szeretném megtudni, hogy az asztal lapjára kényszerített fazon vajon mióta ismerheti Belialt, na meg jó lenne ha ez az este tényleg lazulósra sikeredne. De eddig csupa káosz... Kifújom a levegőt, visszaülök a helyemre, majd Mephisto felé fordulok.
-A feltálalt vacsorával nem értek egyet.-tárom szét kuncogva a karjaimat. S bár mondatom mindenkinek szól, pillantásom csak eztán vezetem tovább a megmentett démonról.

Zene: Halál a májra
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Jezabel


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_pftkjjpka21xh78j2o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alaina Huffman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 09, 2020 11:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Az első kocsmázásom


Az, hogy sok ez a hely, nem kifejezés. Amint Mephisto kifejezi szavakban, csak egyetértő fintorra húzódik ajka, de talán egyikük sem gondolt bele teljesen, hogy ez a hely ilyen, ennyire… ilyen. Nem csodálkozna, ha az a szobor egy idő után leájulna a keresztről, amaz pedig csodálatosan lefele fordulna, máris otthonosabb lenne, kicsivel. De maga az egész közeg, ahogy úgy először és igazán nem csak démonok veszik körbe, feszélyezi. Belphegor jelez is neki, de továbbra sem enged le, háta egyenes marad, csak ahogy fordul a rég látott démon felé, úgy mozdul kissé.
- Mindenki rég látott – jegyzi meg könnyedén, de ez is volt a cél. Hallott róla, hogy mi történt vele, úgy tűnik, hogy a kapitányok élete a felszínen, a zárás után minden, csak nem szerencsés. Az egyik fogságban, a másik pedig kényszer-bujdosáson. Sóhajt is egyet. – Ha neked sok, én mit mondjak? Sose alacsonyodtam le, idáig, ezekhez – tekintete szúrósan mered a halandókra, akik látványosan nem szomjasak. Igen, az emberi külső a démon rejti, aki közel sem emberi és egyelőre igencsak nehezen mímeli, az alapok megvannak hozzá. Közben kiér a rendelés is, elébe kerül a pohár, amelyet csak figyel, de nem ragad meg és emel ajkaihoz, egyelőre. A fekete és vörös tökéletes harmóniája ő, mintha csak a sötétség és a fel-felcsapó lángok szimbóluma lenne. Ujjaival lustán kocogtat az asztal lapján, ahogy fordul az érkező nő felé. Ezek szerint ha nem is vártak senkit, mégis akad asztaltársaság.
Ez ki? csak tekintete villan Belial felé, elmondása szerint démon, aki emberbőrben szaladgál. Értetlen tekintetét vezeti kissé végig rajtuk.
- Azt hiszem, maradok a halott városoknál. Ott legalább nem kell embert játszani – ekkor fog rá a pohárra és kortyol belé. Noha, ha mar is, nem a fájdalom húzza arcát ismét grimaszba. Az apró korty szájában teríti szét az aromát, íze, bukéja, semmihez sem hasonló. Nagyon régen fogyasztott bármit is, poros emlékei vannak, hogy mikor mégis kellett, bort fogyasztott vagy sört, de már azok ízére sem emlékszik. Nemes egyszerűen emeli szája alá a poharat és köpi vissza, hogy azt visszacsúsztassa az asztalra. Belphegor az, aki ebben jártas, így felé fordul.
- Oké, ez mire jó? – bök ujjaival a poharak felé, hogy míg ő bármikor új fogást mutat a kardon, késen, értesse már meg vele, hogy minek kell mímelni ezt itt? Ritkán járt fenn, honnan tudhatná, a vér ízét ismeri, nem egyszer nyelte, ha már fürdött benne szinte, de az más, az az ellenség úgymond „trófeája”. Had nézegesse amaz a wc-t, legyen az bármi. Nem kell figyelni, hamar kiütközik, hogy itt és most, talán ő maga a legértetlenebb és tapasztalatlanabb, elesett ugyan nem, mert még szinte így is azt sugározza, hogy tele van erővel és erős, csak éppen elveszett kissé. Jó, nem ostoba és bolond, az alapokat tudja, de ami az emberi élethez való…
TE. Automatikusan fordul a felharsanó hang felé, na ezt már ismeri. Indulat. Ajkaira apró, gonosz mosoly ül, ahogy szinte látja a kibontakozó menetelt. Mint akinek meghozták a születésnapját, tekintete úgy csillan fel, már-már majdnem csalogatja, de jön az magától. Belial felé sandít, mit reagál az utasításra. Jót mulat, és miért ne tenné? Ekkor az ismeretlen nő lép közbe és finoman csendre inti és közelebb hozza. Nem érdekli a közönség, sőt, figyelmen kívül hagyja őket, alantas kis senkik, foglalkozzanak magukkal. Ellenben, érzi a bizsergést, hogy tenni kell. A tekintetében csillanó düh nem fogja nyugton tartani a férfit, így kiszélesedő mosollyal hagyja, hogy odaérjenek az asztalhoz, ekkor tekint fel a vélt démonnő arcára.
- Túl finom vagy – áll fel, azzal minden a pillanat tört része. Szinte kirántja a nő fogásából a szerencsétlen és egy kellemesnek nem nevezhető módon löki, dobja az asztalra. A meglepetés erejét kihasználva, míg széke felborul, ő maga már az asztalon van vele, térdével nehézkezdik a hátára, lefogva a fegyvert forgató kart, másik tenyerét finoman túrja a sötét tincsekbe, majd egy méltányos húzással ránt a fejen úgy, hogy arca végül Belial felé nézzen.
- Szóval, hol is tartottunk? A felállásnál? – búgja, ahogy körmeit a fejbőrébe vájja. – Akkor most megtanulunk szépen köszönni és talán, nem vágom ki a nyelved – és még kedves is. Igazi hölgy.
- Légy jó fiú – továbbra is nehézkedik rá, nehogy itt ugrándozni támadjon kedve. Csuklóján erős a fogás, ha kell, el is töri, de egyelőre ujjai mozdulatlan pihennek rajta.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 08, 2020 4:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kocsmatúra
zSNV8NX.gif
Édes Pokol, hát mi ez a hely? Csodálkozom el belépve az italozóba. Az érzéssel határozottan nem vagyok egyedül. Belphegor és Jezabel is kifejezik ellenérzésüket a választott találkozó hely iránt.
-Bevallom, másra számítottam. - vonom meg kissé vállaim, miközben beljebb merészkedem. Hamar kiszúrom Mephistot és üdvözölve őt telepszem démonhölgyeimmel asztalához. Szinten rögtön szabadkozni kezd vodkarendelése miatt, de azt hiszem mind megértjük a hirtelen piaszükségletét. Mi is hasonlóképp teszünk, rendelünk. Szemeim még mindig a belső teret fürkészik - oltárból lett bárpult, gyóntatóból átalakított mellékhelyiség és a büdös nagy kereszt a szemközti falon. Talán leginkább az fogja le figyelmemet, a rajta csüngő kukkoló Jézussal, de amint az apácapincérnő meghozza italainkat, és torkomon legurítom az első korty whiskey-t, már nem is tűnik olyan zavarónak.
-Nem várunk mást. - válaszolok kedvesem kérdésére, és amint elhagyják számat a szavak, abban a pillanatban egy ismerős arcot vélek felfedezni.
-Az ott nem a fivéred kis barátnője? Nieven? - kérdezem Belphegort, de a hangulatvilágítás gyatra fényében is majdnem biztos vagyok benne, hogy őt látom. Ahogy közelebb lép és megáll asztalunk mellett be is bizonyosodik, hogy nem a szemem csalt.
-Üdvözlet Nieven! Foglalj helyet köztük! - kínálom székkel, még választhat is. A nagy fabútor körül akár tíz személy is kényelmesen elférne. De nem üldögél sokáig, mert érdeklődését felkelti a gyónó-bodéból eszkábált illemhelyiség, amit közelebbről is megszemlélne. Nieven feláll és távozik asztalunktól, miközben egy tátott szájú férfi kelti fel figyelmemet, aki megbotránkozott arckifejezéssel nézelődik. Aztán idepillant, tekintetünk találkozik. Értetlenül ráncolom szemöldököm, mikor a haragos képű fószer felém üvölt, hogy TE és indulatosan rám mutogat. Mi a fészkes p*csa lelte ezt? A többiek számára csak egy idegbeteg, kötekedni vágyó piásnak tűnhet, aki megpróbál belém állni egy kis bunyó reményébe, de én jól tudom ki ő. A felismerésre pimaszul nyúlik el démoni vigyorom, majd hangos és őszinte röhögés tör fel belőlem.
-Besz*rás! - nyögök csak ennyit. A kocsmában ülő megannyi szempár rám szegeződik. Jaj, de nagyon nevetek. Főleg, amikor felszólít, hagyjam el ülőhelyemet. Démonnak nevez, ha másból nem, ebből a többieknek világos lehet, hogy az idegen pontosan tudja mi vagyok, így feltehetőleg valamiféle ismeretség köthet hozzá. Nieven feltűnik a háta mögött és gyorsan kézbe veszi a dolgokat. A démon szót hallva a közelünkben ülők ijedt és gyanakvó tekintettel néznek ránk, de a lány szavaira, mint kicsit nyugodtabbá válna a légkör. Az italpult mögött álló pultos végigkíséri a kínos jelenetet. Nem gondolkodik sokat neki. Egy régi zenelejátszó berendezéshez lép, egy gomb megnyomásával és némi hangolással fel is csendül a halk zsoltárének. A hithű italozó vendégek egy csendes, szolid tapssal értékelik az isteni ihletésű háttérzenét.
-Rég láttalak Dexter! - jegyzem meg miután jó kedvem alább hagyni látszik. Nevét tévesen mondom, de szikla szilárdan hiszem, hogy a tagot így hívják.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Nieven


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
190
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 10:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kocsmatúra
───────────── ────────────
Elégedett voltam az eddigi eredményeinkkel. Minden a megfelelő mederben haladt. Ugyan még nem volt nálunk mind a három darabja a könyvnek, de végre bizakodó voltam. Persze ki tudja, hogy Amara tényleg betartja-e az adott szavát. Ezt azonban csak az idő felelheti meg, hiába is erőlködöm annyira, hogy kitaláljam, mik a pontos szándékai. Egyenlőre jó katona leszek és begyűjtöm amit kért, elvégre az az én érdekeimet is szolgálja. Ugyan az én terveim jól haladtak, a testvéreinkről még mindig semmi hír sem volt. Athan itt volt nekem, de ígyis számtalanszor felmerült bennem, hogy fel kellene keresnem, avagy keresnünk őket. Együtt erősebbek lennénk… Ám ők nem azok voltak, akik szerették, ha zargatják őket a saját terveikben, sőt, néha szinte egymásnak estek, ha tettekben nem is, szóban igen. Végül minduntalan arra jutottam, hogy Athannal remek csapatot alkotunk, s ha bármelyikük is késztetést érez, hogy csatlakozzon hozzánk, akkor megvan a lehetősége.
Caraval is egyre jobban alakultak az üzleti ügyek. Magam is meglepődtem, mennyit tudok fejlődni vele, s rendkívül változatos emberekhez lett így “hozzáférésem”. Immáron csak azért tekintettek rám furán, mert azt próbálták kitalálni, mit akarhat Cara Pierce. Szinte névtelen voltam. Csak egy arc egy másik név mögött. Minden halandó leszarta, hogy hívnak, még arra se méltattak, hogy megkérdezzék, ez pedig rendkívül kapóra jött. Ivan beajánlása is jól alakult. Hát igen, nem rossz az, ha egy természetfelettit alkalmazol. Se aludnia, se ennie nem kell, ráadásul bárkit helyre tesz. Rajta még látszott is, hogy nem érdemes kekeckedni vele.
Most éppen volt egy kis szabadidőm. Aludni kéreckedtem el, hogy ne legyen nyilvánvaló, fáradhatatlanságom. Az otthonomul szolgáló lakás, amelynek valódi tulaja az öcsém volt azonban nem esett az úti terveim közé. Nemrég hallottam egy kocsmáról, amit egy templomból alakítottak át. Mindig is csodálattal adóztam az emberi találékonyság előtt. Egy teljesen felesleges helyből egy kevésbé feleslegeset csináltak. Az ivók se vonzottak egyébként, de nagyobb értelmüket láttam, mint az Istennek épített házaknak. Annyi különböző teóriát olvastam már. De azt mindig is elképesztőnek találtam, hogy az egyébként borzasztóan fukar emberiség mennyi pénzt képes beleölni egy-egy ilyenbe. Összefoglalva nem lepett meg, hogy itt New Yorkban kocsma lett a templomból, sőt, kifejezetten jól szórakoztam azon, hogy két lábbal tiporják Isten dicsőségét.
Belépve kíváncsiskodva pillantok körbe. Apró vigyorral az ajkaimon fogadom be a látványt. Alaposak voltak ezek a kis lelkes lények, már ami a hely felújítását és átalakítását illette. Apró lépéseket téve araszolok befelé. Ugyan nem igazán figyelem az arcokat, mégis feltűnik egy ismerős, délceg, szép szál legény, ahogy azt régen mondták. Ha felém pillant, még egy pillanatra el is kapom Ivan pillantását, s küldök felé egy egészen barátságos mosolyt. Lassú léptekkel indulok meg felé, mivel az a gyanúm, mást is ismerek az asztalától. Az égő vörös hajú nőt nem, de a másik kettőt annál inkább. Igazából nem telik el sok idő, hogy pusztán erejének hatalmasságából felismerjem a Viszályt, és persze elhagyhatatlan kísérőjét, Belphegort. Igazából a nőnél történik meg előbb a felismerés, de nem nehéz kikövetkeztetni kikbe futottam bele. Noha még mindig nem lehetek biztos benne, hogy mind démonok, eléggé gyanús a helyzet, hogy a Viszály Lovasa nem két angyallal ült le teázgatni.
- Nahát kiket látnak a szemeim! - maradok az emberi álcám mellett. - Van még itt hely egy emberbőrbe bújt démon számára? - hangom annyira lehalkítom az előzőekhez képest, hogy csak ők hallják, majd pedig lecsüccsenek közéjük. Csendben hallgatom a beszélgetésüket, egészen addig, amíg meg nem hallom a szomszéd asztaltól, hogy a gyóntató fülke a budi. Hatalmas vigyor kúszik az arcomra, eme fokú arcátlanság hallatán. - Remélem nem haragszotok ha megnézem magamnak a wc-t - pattanok is fel meglesni az előbb említett helyiséget.
Miután kinézelődtem magam visszaindulok, ám az asztalig már nem jutok el. Valami hulla részeg félvér szerzet kezd el hadonászni éppen előttem. Kis híján fejbe ver, éppen csak el tudok hajolni, ráadásul még Belialék felé is mutogat, majd’ ordítva. Érezhetően több szempár is felénk fordul, a java egy kellemes, kocsmai bunyót sejt. Ehhez azonban semmi kedvem az arcomat adni, főleg úgy nem, hogy a démonok is belekeveredtek, említés szintjén. Mivel mégcsak fel sem tűnik neki a közelségem, rámarkolok a fegyvere markolatára kulcsolódott ujjaira, miközben az övem és a felsőm rejtekéből előhúzott tőr hegyét finoman nekinyomom a gerincoszlopa mellett. Úgy helyezkedem, hogy a testem takarja a pengét a kíváncsi tekintetek elől. - Ezt a démonozást most felejtsd el - fenyegetem egészen halkan. - Ez az úr túl részeg, bolondságokat beszél - sietek megnyugtatni a tömeget emeltebb hangon. - Na gyere pajtás, visszakísérlek az asztalunkhoz -tolom meg finoman, s ha magától nekiindul, akár még a tőrömet is visszacsúsztatom rejtett tokjába.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Adexael


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 GilFB0gJónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 8568cxi
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 JDR364I
My Team
☩ Reagok :
141
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


All the Liars and Sinners


Asaliah és Ahrees pontosan úgy jelentek meg az életemben ismét, ahogy egykor elváltak az útjaink: egyik pillanatról a másikra tűntek el mellőlem, mikor földet értünk egy évszázaddal ezelőtt, s most épp ilyen hirtelenséggel álltak újra az oldalamon. Nem segít többé a futás; nincs az az útvonal a város utcáin keresztül, ami elég lenne ahhoz, hogy kitisztuljon a fejem, hogy elmúljon az izmaimat görcsberántó, örökös feszültség. Mennyei tanácsadásra volna szükségem, jobban, mint bármikor – jobban, mint ahogy azt a büszkeségem engedi –, de a honvágy és a nyugtalanság erősebb, így a templomnegyed felé veszem az irányt. Nem tudom, merre tartok, míg oda nem érek, mert a lábaim visznek előre és az a megmagyarázhatatlan szükség az odafenti csend iránt.
A magas és romos toronycsúcsok közelednek és én legszívesebben visszafordulnék, de nincs jobb ötletem, mint odabent keresni a békét. Nincs is mind nyitva. Egyetlenegy tűnik csak forgalmasnak, gyanúsan forgalmasnak és népszerűnek, ha már itt tartunk, és bár az ajtó felett húzódó felirat nem ígér túl sok jót, a kíváncsiságom győzedelmeskedik felettem.
Kiengedek egy pár boldognak látszó halandót és egy apácát, mielőtt belépnék; igyekszem a lehető legtávolabb tartani magam mindegyiktől és őszintén remélem, hogy odabent akad majd egy üres pad a sor végén.
Még egy pár lépés előre és megtorpanok.
Mi a… – formálja a szám a szavakat, a mondatot azonban már képtelen lennék befejezni. A kereszt alatt italos üvegek tucatjai állnak a polcon, az oltárt pedig magas székek veszik körül. A tetején poharak. A padok helyén asztalok. Valaki kilép a gyóntatófülkéből, mire a háta mögött előbukkanó mellékhelyiségre fixálódik a tekintetem.
Észre sem veszem, hogy ennél is tovább sétálok, és menet közben arrébb lépek egy dülöngélő halandó útjából – épp időben, mert majd’ kiesnek a szemeim, úgy bámulom a rájuk letekintő Jézus alakját segítségért. Miért érzem azt, hogy ezek nem szenteltvizet osztogatnak?
Egy darabig ide-oda kapkodom a fejem valamiféle értelmes magyarázatot keresve, de aztán szépen lassan leülepedik: ezek a szégyenteljes, bűnös és gyenge lények kocsmának használják a helyet. Kocsmának, de talán bordélyháznak is; itt elégítik ki undorító vágyaikat és itt hódolnak részeges szenvedélyeiknek.
Ez itt a Pokol. Körbeforgok, lassan és tátott szájjal, és ekkor látom meg az egyik asztalnál ülő, ismerős alakot. Belial. Tökéletesen beleillik a díszletbe, ebbe a gusztustalan és alávaló italozóba… És otthagyott a hegyek között.
Dühös leszek. Nem gondolkozom azon, hogy a mérgem neki szól-e vagy mindenki másnak, de úgysem számít; megígértem neki, hogy egyszer kibelezem. Közelebb lépek hozzá és a hirtelen támadó indulatoknak hála fel sem mérem a körülötte ülő társaság jelentette veszélyt.
Te! – mutatok rá egyenesen onnan, ahol éppen állok; a másik kezem az övembe tűzött angyalpenge markolatára csúszik. Oldalra billentem a fejem, a szemeim haragos szikrákat vetnek az irányába, az ujjaim pedig ekkorra szorosan fonódnak össze a fegyver körül. Kibelezem. Felvágom a hasát, kiszedem a tartalmát, a legvégét pedig visszadugom a seggébe, hogy legyen mivel a keresztre akasztani – ennél jobban már úgysem gyalázhatom meg vele ezt a helyet.
Ekkor tűnik csak fel a két nő és a férfi – valószínűleg mind démonok. Túlerőben van; ki kell hívnom az utcára, hogy ketten intézzük el ezt az ügyet.
Állj fel, Démon – szólítom régen használt becenevén.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 9BtQwhA
☩ Reagok :
57
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Liturgikus kocsmatúra
Már eltelt pár hét azóta, hogy Belial és bizalmasa, Belphegor eljöttek értem és végre véget vetettek a több éves kínlódásomnak. Azóta már helyre rázódtam fizikailag és elkezdtem a feladataimra koncentrálni. Még mindig szokatlan, hogy pont New Yorkban kell megbújjak és nyamvadt kis pondr...halandónak kell kiadjam magam, de a kamulás az rohadt jól megy. Elvégre már így teremtődtem. Bűnben, örök kárhozatban, satöbbi, satöbbi, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Találtam valami fedőmelót is, így jobban el tudok vegyülni és több információhoz jutok hozzá, mint a lépcsőházban, ahol jobbára csak családi drámázás és ajtócsapkodás megy. De a legtöbb irigységből kimondott, utólag megbánt mocskos szót és a vitákat én generáltam. Mert kell az életérzés, hogy semmi sincs rendben, hogy mindenkinek megvan a maga mumusa. Ez éltet. És az, hogy megtaláljam őket. A hiányérzetem hatalmas.
Belial a napokban üzent nekem, hogy meg fog látogatni, ránk fér egy kis italozás. Egyet értettem vele. Megadta a helyszínt és az időpontot, már akkor furáltam a névválasztást, de poénnak vettem. Ám most, ahogy megállok az előttem magasodó épület előtt, már nem tűnik olyan poénosnak az egész, főleg nem az elmúlt három évet nézve. Először azt hiszem, rossz helyen járok, de hamar kiderül, hogy mégsem. Az arcomra kiül az Ez most komoly? életérzés. Most képes volt Belial egy istenházába szervezni a piapartit? Nem is ő lenne...De legalább szimmetrikus, kívülről. Magamban rohadtul remélem, hogy a belsejében nem fognak megvágni pár kereszttel, egy marék sóval meg szenteltvízzel és normális krimóbelső fogad. Féligmeddig lesz csak igazam. Amint belépek, már fordulnék is kifele, de erőt veszek magamon, megindulok az egyik szimpatikusnak tűnő asztal felé és helyet foglalok a széken. Gondolom megvárom a többieket a piálással, addig rágyújtok egy cigire. Még jóformán szét sem nézek, már mellettem is terem egy zárdaszűz és egy mennyei szöveggel megkérdezi, mit hozhat. Összeszorítom az állkapcsomat, nehezemre esik, hogy ne ragadjam nyakon és törjem ki azt abban a szenteskedő minutumban. Éppen elhajtanám, mikor mellette elnézve a halandók megváltójának bamba pofája fogad egy batár nagy kereszttel a háta mögött. Mi fasz?? Lever a víz, én ezt nem fogom bírni vodka nélkül. Mikor érnek már ide? Az ajtó felé lesek, semmi.
- Egy üveg orosz vodkát és egy poharat kérnék. A lehető legerősebbet! Mármint a vodkából. - teszem hozzá, miután Jézus pofája még mindig engem bámul. Elmegy. Ezek után inkább az asztallappal szemezek és rá is gyújtok, míg vissza nem tér a kért piával. Azonnal töltök magamnak egy pohárral és le is húzom két slukk között. Már a harmadik körömnél járok, mikor megérkeznek Belialék. A Pokol valagára végre! Láthatóan Jezabel is átesik azon ponton, amin én egy negyed órával ezelőtt.
- Üdv ismét! Neked is Jezabel. Rég láttalak. Mindeddig viszonylag csodásan éreztem magam, de ez a hely kicsit sok nekem. Szóval bocs, de nem bírtalak megvárni titeket, kellett a vodka támogatása. - intézem a szavaim mindenkihez, miközben újabb kört töltök a poharamba. Lehet az üveget kéne meghúzzam. Az irritáló szerzetesnőt ismét visszaeszi a fene és ugyanazzal az émelyítő szentszöveggel felveszi a többiek rendelését is. Belphegor kérdésére én is kérdően tekintek Belialra. Várunk még másokat is?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 GadHg7Q
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 07, 2020 6:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Belial, Jezabel, Mephisto, Nieven, Adexael & Belphegor


K
edvenc Lordomba nem tudom mi a gutaütés vetette fel a fejét, hogy kocsma túrára induljunk, bár nem ellenkeztem egy percig sem. Végül is ráérünk kikapcsolni, egyenlőre csend és nyugalom van. A bázison történt Vergiles incidens és az Orosz honba induló mentés után... Nos, sok volt ez így a Ciprusi kiruccanás után. Az ott töltött lazulás után minden szinte egyszerre robbant a nyakunkba, olyan, mintha meg sem történt volna. Az ellenőrző ponton Belialt régi ismerősként üdvözlik, Jezabel és én kísérjük, álneveken mutat be minket, megrándulna a szemöldököm is, de faarccal biccentek a jó népnek, persze, az egyik suta név én vagyok, nyilván. Amint rögzítenek minket haladunk is tovább, egy ideje szótlan vagyok és rágódok a dolgokon, próbálom a fejemben tartani a sok tudást is, az információ szerint egy templomból átalakított kocsmát keresünk. Vicces, vajon kinek is volt ez az ötlete? A kapitánynő szinte ki kéri magának az !dióta álnevet, mosoly fut pofimra és magamban osztom a véleményét, de meg nem szólalnék. Követem Kedvesemet mikor közli, hogy valamerre erre lesz a bár, de tekintetén látszik, hogy lövése sincs merre kell menni. Ekkor fedezem fel, a kőépületet, kezem abba az irányba lendül ahogy megkocogtatom Belial vállát. Hamarosan be is lépünk az ajtón, így végre a belső tér is láthatóvá válik. Az oltárból átalakított bárpult még a legkevesebb, de a feszületen lévő Krisztus szobor sokkalta szembetűnőbb. Felszisszenve veszem tudomásul, hogy szerintem nem ez a megfelelő hely, annak ellenére sem, hogy nem lézengnek olyan sokan a belső térben.
-Szerintem bárhol máshol jobb lenne...-ingatom a fejem s csatlakozom Jezabel megkezdett mondatához. Viszály hamarosan kiszúrja a megmentett kapitányát, így ahhoz az asztalhoz indulunk. Az utolsó emlékem New York-ról a Bukottal és az Iphraemmel való találkozás. Nem kelt bennem jó érzést a hely, de el nem mondanám a világért sem. Csendesen követem Kedvesemet az asztalhoz és egy apró mosollyal biccentek Mephisto felé is.
-Öröm újra látni.-köszöntöm szóban is és Lordom mellett foglalok helyet, miután Jezabel is helyet foglal és a két kapitány szóba elegyedne, egy apácaruhás nő libben az asztalunkhoz. Oldalra döntött fejjel méregetem, a két démon akikkel érkeztem, whiskyt rendelnek, Belial mi mást is inna... Elmosolyodok és kezem rutinosan lendül arca felé, remélve, hogy egy szál bagóval megszán. Mikor a csinos pofi felém vetül, szemeibe pillantok.
-Egy Hirtelen Halált, ha szabad kérnem.-olyan furcsán néz rám, hogy kénytelen vagyok ujjaimmal a hajamba túrni.
-Egy deci vodka, egy deci vörösbor és egy deci őszilé egy pohárban szívószállal. Köszönöm.-fújom ki egy szuszra a benn tartott levegőt, mire végre ellibben az "apáca". Luciferre mondom, keresek egy normális bárt. Pillantásom végig hordozom a három démonon, feszélyez a helyzet, hogy ennyien vesznek körül, nem szeretem a nagy társaságot, annak ellenére sem, hogy mi, mind a négyen az Északi Régióhoz tartozunk.
-Csak négyen leszünk, vagy várunk még mást is?-kérdezek rá ahogy pillantásom Belialon állapodik meg. Jelenleg lövésem sincs hogyan viselkedjek, mit engedhetek meg magamnak, vagy épp mit nem. Így ha az előbb esetleg kaptam egy szál cigarettát, akkor pótcselekvésként rágyújtok és mélyet szívok a koporsó szegből. Aztán végig hordozom újra és újra a tekintetem a helyen, nem kerüli el pillantásom az sem, hogy Jezabel milyen mereven ül. Valószínűleg még sosem volt távol úgy a feladatától, hogy lazítson egy keveset. Kedves mosollyal jelzem felé, hogy próbáljon lazítani, aztán közelebb húzom az asztal közepén lévő hamust, hogy cigim végéről oda pöccintsem az elégett részt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Jezabel


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_pftkjjpka21xh78j2o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
10
☩ Play by :
Alaina Huffman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 06, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Az első kocsmázásom


New York felé tart, pontosabban egy olyan hely felé, amelytől óva intették hosszú és még annál hosszabb ideig. Erre, most Belial és Belphegor társaságában lépdel a kapuk felé, mintha mi sem lenne természetesebb. Tekintete az élettel teli várost fürkészi, már amennyit lát egyelőre belőle és összes sötét zsigere borzong bele abba, hogy oda neki be kell mennie. Vagy rossz berögződés, vagy az, hogy sosem tanult meg jól emberi közösségben mozogni. Ami vicces, mert tudása szerint, itt nem csak emberek élnek, sőt, mi több. Álszent banda az egész, kezdve a vadászoknak nevezett bohócokkal együtt. Noha, mivel betartotta a parancsot, a közelükbe sem került sosem, fogalma sincs, hogy mennyire és mire képesek, sosem késő újat megismerni, de ma nem arra hivatott, hogy elgyepáljon másokat – kivéve, ha arra kérik és alakul a műsor -, hanem hogy… mulasson. Persze, inkább mozgatta az, hogy ismételten lássa Mephisto-t, ha már sikeresen kiszabadították és élvezheti a szabadláb gyönyöreit, majd aztán a felismerést, hogy mi maradt és mi nem. Ez a kíváncsiság és érdek hajtotta bele abba, hogy úgymond még kocsmázásra is elígérkezzen. Maradjunk annyiban, hogy érdekes lesz.
Megállva, a mosolyra húzódott ajkai rándulnak meg a nevek említésére, de amennyire védett a hely, olyan könnyedén surrannak be, miután lefirkálták a nevetséges neveket, amin szólíthatnák. Miután eltávolodtak kellően, csak akkor veszi le a kényszermosolyt és sóhajt fel.
- Azért, jobb ötlet is lehetett volna. Beelzeböbe – csóválja meg a fejét, bár koránt sem szokása még most sem felülbírálni semmit sem, attól még nemtetszését kifejezheti. Ellenben, figyelmét végül leköti maga a város, azon alakok, akiket ha távol is, de láthat. Neki ez új, ennek másik felét látta, a kihalt és csontokkal borított tájakat, amelyekben még a patkányok sem maradtak meg. Ez itt más, és, bár érdekes, sosem volt a kedvence, sosem kedvelte, így, érezhetően feszeng.
- Ha annyi itt a vadász, nevetségesen könnyen jutottunk be – máris a rendszert kritizálja, ami való igaz, nála nincs ilyen kegy, ha senki, akkor senki. Követi inkább őket, mielőtt elkeveredik és végül odaérve megpillanthatja a kocsmát is. Hasonlót talán akkor látott, amikor még a boszorkányokat és démonnak hitt embereket máglyán égették. Talán akkor se?
- Ez most… - valami vicc? Fejezné be a mondatot, ahogy megállva szemlél körbe. Jó hogy nem sistereg alattuk a föld, hiszen egykoron megszentelték, most viszont ivónak használják, míg Belial kiszúrja a keresett démont, ő megállva, látványosan szörnyülködik a kereszten és Jézuson. Talán inkább játszana a pengéivel, ahogy hátrál, végül az ajtó helyett az asztalt találja meg és pakolja le magát egy székre.
- Azt hiszem, rosszul vagyok – söpri félre egy kósza tincsét, majd fordul az emlegetett felé. A nagy szörnyülködésben mégiscsak ereszt felé egy, hát fogadjuk el, hogy barátságos mosolyt, a mimikái még mindig érdekesek. – Üdvözöllek. Milyen a szabad levegő? – csevegne, de érkezik az apáca, akire felnézve már cseppet sem mosolyog. Látványosan méri végig, majd szemeit lehunyva fogja vissza feltörő szavait és bármit. Ez egyre rosszabb. Végül, csak kinyögi, hogy jó lesz neki is az, amit Belial rendelt. Érezhetően mereven ül a széken, mint aki ugrásra készen áll, bármire.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 06, 2020 8:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Kocsmatúra
zSNV8NX.gif
Néhány héttel ezelőtt Belphegorral oroszban jártunk, hogy kínos hároméves angyali fogságából kiszabadítsuk Mephistot, légióim egyikének megbecsült kapitányát. Nahant után nem volt szerencséje, megmaradt démonkatonáival rövid menekülés után hamar tollaskézre került és dutyiba zárták. Mire elért hozzám üzenete, börtöncella mélyén már csak ő volt életbe, társait a fogva tartásuk ideje alatt sorra leölték. A mentőexpedíció után odaadtam neki New York-i lakásomat, hogy itt szedje össze magát a börtönévek után. Úgy döntök meglátogatom őt, így Belphegorral és Jezabellel az oldalamon a halandók városába utazok. Maze-nek hála a vadászokkal kötött szövetségnek nevezett bohózat miatt az ellenőrzőpontokon át vezet az utunk. Engem már jól ismernek, az egyik suhanc vigyorogva integet és Mastemahként üdvözöl. Hát igen, kamuzásom ára, hogy ezeknek síromig Mastemah leszek. Érdeklődve pillantanak bájos hölgyeimre, akik ezúttal velem tartottak és nevüket tudakolják.
-Lucafer és Beelzeböbe. - mutatom be a két hölgyeményt szintén álnevekkel. Gyorsan rögzítik is a rendszerükbe, majd könnyűszerrel engednek minket tovább. Hosszas sétát követően elérünk a templomnegyedbe, találkozónk helyére. Szokatlan helyszínválasztás, de valami nyugodalmas helyet akartam beszélgetésünkhöz. És mivel már más démonoktól is hallottam erről az italozóról, úgy gondoltam, ideje ellátogatnom ide, ha már úgyis New Yorkba vagyok. Jezabel amúgy sem volt még soha pubozni. Épp itt az ideje.
-Errefelé lesz elvileg. - nézek körbe és szemeimmel kutatón keresek valami jelzést, ami a Jónás barát iszodája nevét viseli vagy annak irányába mutat. Egy templomból átalakított italozót keresünk, egy félreeső helyet, ahol a legnagyobb feltűnéstől mentesen, zavartalanul ülhetünk össze. Ha démonhölgyeim bármelyike hamarabb felfedezi nálam, egy elégedett mosollyal kísérve veszem célba az épületet. Belépve ajtaján egy igazán csendes, hangulatos tér tárul elénk, egyelőre nem túl sok vendéggel. Az egyik pulthoz közeli asztalnál meg is pillantom a frissen szabadultat.
-Üdv Mephisto! - lépek mellé, majd szinte azonnal helyet is foglalok. Megvárom míg kedvesem is mellém helyezkedik, majd a kapitánynő is letelepszik az asztalhoz. Érkezésünkre egy pincérnő libben az asztalunk apáca ruhába. A jó élet, mi ez a hely? Nézek körbe és szinte tikkel a szemem, mikor kiszúrom a szemközti falon lógó bitang nagy keresztet. Rajta egy Jézus szobor "vigyorog". Az oltárból átalakított bárpulttól nem messze fedezem fel a mellékhelyiséget, ami egészen biztos, hogy nem is olyan rég még gyóntatófülke volt.
-Áldás békesség! Az Úr áldásával mit hozhatok? - érdeklődik fogyasztásunk iránt, mire egy pillanatnyi meglepettséget követően whiskeyt rendelek magamnak.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 05, 2020 5:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


* * *

Jónás barát iszodája (templomkocsma) - Page 3 Temple-bar-irish-pub

Templom kocsma - egy átalakított templom, aminek belsejében Isten áldásával italmérés folyik. Jónás, a kocsmáros-szerzetes szeretettel vár minden porzó torkú hívőt és a vallás iránt érdeklődő hitetlent. Jóféle szeszeiből mindenkinek jut dögivel.  

Ez az egykori szent hely sem úszta meg Amara viharát, de a tavalyi év során a megrongálódott templomépület a hívő-ivó gyülekezetnek hála, adományokból felújításra került. A templombelsőt olajlámpákkal világítják meg, hangulatossá téve a belső teret. A helyiség akár 60 személy befogadására is alkalmas. A templomi jelleg megtartásával (és a világvégi hangulat elhagyásával) a bárpulttá alakított oltár mögött feszülő keresztet, és a rajta függő Jézus szobrot meghagyták. Az osztott padsorokból asztalokat és magasított kocsmai székeket készítettek, az egykori gyóntatófülkét mellékhelyiséggé alakították és még több dolog is renoválásra került, viszont a falakról leváló vakolatot nem tették újra, emléket hagyva annak, hogy a Sötétség bizony nem is olyan rég még itt járt.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7