Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Jónás barát iszodája (templomkocsma) •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Jónás barát iszodája (templomkocsma) VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 10, 2021 2:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér
reveal your secrets

Nieven


Jónás barát iszodája (templomkocsma) Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 06, 2021 1:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Kocsmatúra
───────────── ────────────
Noha az új démoni ismerőseimnek örülök, és az se előnytelen, hogy immáron tudom, hogy Ivan démon, nem pedig angyal, mint ahogy azt elsőre gondoltam, azonban lassan talán ideje lenne követnem Belphegor példáját és távozásra adnom a fejem. Sokallom a figyelmet, Beliallal pedig érdemesebb lenne Beleth mellől tárgyalnom, New Orleansban, az lenne a legkényelmesebb a számomra. Mephistot pedig bármikor könnyedén megtalálhatom, elvégre Caránál dolgozik, hozzám hasonlóan. A kapitánynő pedig annyira nem kelti fel a figyelmemet, úgy érzékelem, az ő kegyeibe sokkal nehézkesebb lenne belopnom magam. Az agyatlan tolltalan meg… ha rájövök, mire alkalmas, úgy a későbbiekben majd törekszem jobb kapcsolat kialakítására vele. Talán felajánlhatnám a számára Amara szolgálatát, mondjuk a szárnyaiért cserébe, lehet arra vevő lenne. Az arcából ítélve biztos, de talán több gondot okozna, mint amennyi hasznot hozna. Engem pedig otthon vár a munka, amit Cara adott. Na jó, helyesebben én kértem magamnak, mert Cara mindig csak annyit adott, amennyi egy embernek sok lett volna, de nekem maximum “szabadidőre” volt szükségem, alvásra nem, ami jó hat plusz munkával tölthető órát jelentett.
- Nagyon cseles… már értem, miért hívott a vadász ezen a néven ott… - akadok el, és nagyra tágult szemekkel csukom be a szám. Elvégre akár képzelhettem is azokat a történéseket, amik úgy tűnt, visszarepítenek a középkorba. Engem, őt és Nataliet. Lehet bolondság, és ő csak jót nevetne az efféle képzelgésen, de azt nem itt, ennyi démona előtt akarom megtudni. Egyébként is borzalmasan furán hangzana. Szóval iszonyatos sebességgel ejtem a témát, majd talán máskor visszatérünk rá. - Elsősorban azonban nem erre gondoltam, hanem az aktuálisan túl nagy figyelemre. Ha meg zűr lesz ebből, akkor a vadászok Mastemahként is elővesznek - fejtem ki kicsit részletesebben, mire gondolok egészen pontosan. - Ohh, értem… - nagyon tetszetős ötletnek találom, hiszen ha ők démonként jöttek a városba, nincs mit titkolniuk, esetemben pedig senki se jönne most rá, hogy nem vagyok ember, szóval maximum Mephisto helyzete lenne vitatható, amennyiben az egészet Adexael nyakába varjuk, mi meg szépen csendben elsurranunk. Bizonyosan érdekelné a vadászokat, hogy egy be nem jelentkezett angyallal van dolguk, s ez jócskán le is foglalná őket.
Belial felel minden kérdésemre, emiatt pedig roppant elégedett leszek. Szuper hír, hogy a Viszály Lovasa ilyen kedélyesen elcseveg velem. Azért figyelek rá, hogy ne legyek túl kíváncsi, az mindig gyanakvásra adhat okot. Belial indulni készül, Mephisto pedig csatlakozik hozzá, így sietősen felugrom, hogy beszédem van még vele. Valójában nem akarok egyedül maradni ezzel a furcsa párossal, nagyon jól meglesznek nélkülem, úgy tűnik csak és kizárólag egymással vannak elfoglalva. Az ajtó felé vesszük az irányt. Pár lépéssel megelőzöm őket, hogy elsőként lépjek ki a friss, éjszakai levegőre. Az ajtót tartom a másik kettőnek, hogy gond nélkül követhessenek. Belial mielőtt kilépne elhajítja cigije maradékát. Lustán pillantok utána, csupán unaloműzés, amíg kilépnek ők is, azonban… a csikk a függöny aljánál landol, s sebesen tör felfele a jobb napokat is látott anyagon. Szemeim hatalmasra tágulnak döbbentemben, eddig nem volt arról tudomásom, hogy a cigarettával bármit is fel lehet gyújtani, és nem most, pláne nem ebben a formában akartam megtudni. Sebesen nyúlok Belial karja után és szinte kirántom magamhoz és a mellettem ácsorgó Mephistohoz. - Lépjünk le gyorsan! - adom szinte parancsba, s remélem mindannyian megszaporázzuk a lépteinket. Két sarok múlva újra kényelmes sétára váltok, hogy nyugodt körülmények között oszthassam meg Mephistoval az üzleti dolgainkra vonatkozó meglátásokat. Talán hosszabbra hagynám a beszélgetést, azonban a kocsma irányából narancsos ragyogás látszik, így további szócséplés helyett inkább felhívom erre a figyelmüket, majd pedig beleolvadok az éjszaka sötétjébe, nesztelenre hangolva a lépteimet.  Olyan utcácskákat választok hazafele menet, amin a lehető legkevesebben járhatnak, így egy teremtett lélekkel sem találkozik Athan lakjába visszafelé tartva. Minden bizonnyal Belial és Mephisto is gond nélkül az általuk lakott lakáshoz ér, hiszen még éppen jókor léptünk le a tűz helyéről.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 30, 2021 11:25 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Kocsmatúra
zSNV8NX.gif
Már így rendkívül jól szórakozom. Az angyalpajtás váratlan feltűnése igazán feldobja ezt az átlagosnak induló estét. Lefogadom Dexter sem gondolta volna, milyen izgalmakban lesz itt része, mikor átlépte a templomkocsma küszöbét. Mephisto egy időre elhagyja asztalunkat és máshol találja meg az örömöket. A pult mögötti oboajátékra elég sok tekintet szegeződik, köztük az enyém is. De nem követem sokáig mert pillantásom bizalmasom elkóborolt kézfejére esik, amint elmélyed nadrágom zsebébe, hogy egy szál cigaretta reményében. Sikerrel is jár. Bár látványos műsor zajlik a bárpultban, rólunk sem sokáig terelődik el a figyelem, mert Jezabel bizonyítási vágytól fűtve megragadja felsője alját és fellibbentve az anyagot megmutatja kerekded bájait. Az angyal szemei majdnem kifolynak a helyéről a botrányosnak, mindemellett erkölcstelennek tartott megmozdulás láttán. Elborzadva fenyegetőzik tüdőkitépéssel, ami újabb gúnyos mosolyra ad okot. Csoda, hogy keresztet nem vet maga előtt. Belphegor is felhorkan a fedetlen mellek láttán, és azt javasolja a kapitánynőnek privát közegbe mutogassa magát a ledöbbent tollasnak. A kocsmanépnek viszont bejön a lengeség. A szomszédos asztalnál italozó férfiak annál többre tartják, mert hangos ujjongással és tapssal díjazzák a cicivillantást. Még ezek a rongyéletűek is tudják értékelni a szépet. Nem tapadt a szemem légióparancsnoknőm kebleihez, Belphegor mégis rosszallóan veszi azt a kóbor pillantást, amivel a ruhátlan testrészt és tulajdonosát méltatom. Kedvesem felpillant rám, míg mondanivalómat gúnyos vigyorral intézem hegyi cimborám felé, majd megfogja az állam, azonnali és kizárólagos figyelmemet követelve fordítja arcom maga felé. Persze ez nem zökkent ki, hogy kéretlen gondolataimat megosszam Dexterrel. "Azzal azért legyél csak tisztában, hogy mit nézegetsz!" sziszeg felém és kissé féltékenynek tűnik. Szemöldököm magasra emelkedik szavait hallva. Nagyon is tisztában vagyok azzal, mit látok. Két dús női kebel türemkedik a látképembe. Ilyesmit bárhol, bármikor felismerek mondanám, de minek is öntenék olajat a tűzre? Kicsit kapkodva szív még két slukkot a bagójából, mielőtt elnyomná a hamutál oldalán, majd felpattanva ölembe pattan, szembe velem és kicsit sem zavartatva magát forró csókban részesít. A franc se tudja honnan került elő az a vörös sál, amivel első közös éjszakánk egyikén szememet bekötötte, de a kendő a nyakamban végzi egyértelművé téve, mire vágyik per pillanat. Buján, fülembe suttogja, ég a vágytól, ne várassam sokáig., majd a koma felé fordulva intéz még néhány mondatot figyelmeztetőleg, mielőtt távozik körünkből. Tekintetem megakad a tollascimbin, aki teljesen belesimult időközben a székébe. A vöröske közelebb lép hozzá a férfi tiltakozása ellenére, majd helyet foglal combjain. Az a pofa, amit a rajta landoló démonnő látványa eredményez, megfizethetetlen. Jóízűen, hangosan nevetek fel Dexter nyomorán.
-Majd így kínozzuk a fogságba esett tollasokat. Egy-két bögyös démonnő az ölbe, és végük lesz mint a botnak. - fűzöm hozzá nevetve, még a pucér-csatás gondolataimhoz, amit Jezabel is jó ötletnek tart. "Ráültél az angyalpengémre, démon" mondja a bukott a nőstényördögnek. Közben egy eltátogott segélykérés érkezik felém a szeráftól, és milyen barát lennék, ha cserben hagynám és nem segítenék rajta? Megfogom a whiskeys üveget és egy pohárba töltök a borostyán színű italból, majd kézfejemmel elétölom a célzóvizet. Na komám, itt a segítség! Mire újra a szárnyaszegettre pillantok, már javában tapogatja a kapitánynőt. Önkénytelenül mosolyra húz a szám, mikor meglátom a férfi kezeit a vörös ördögnő combjain.
-Remélem tudod, hogy a tüdeje nem ott van. - jegyzem meg pimaszul, ha már annak kitépésével fenyegetőzött az előbb.
-Látod Jezabel, mégse olyan reménytelen a pajtás. - hangzik el egy újabb szemtelen mondatom, mielőtt ismét whiskeymbe kortyolnék egy nagyot. Időközben Mephisto és Nieven is visszatér és csatlakozik asztaltársaságunkhoz.
-Kicsit feltüzelték az itteni események, ezért hazament megigazítani a paplant. - felelem kapitányom kérdésére, majd Nievenre pillantok.
-Oh, ne aggódj, az inkognitóm rendben van. A második arkdémon, Mastemahként ismernek errefelé. Több vadászismerősöm is akad, aki ezt igazolná. - felelem, itt tartózkodásom teljesen legális.
-De ha valami esztelenséget csinálna, majd ráfogom, hogy a démoncickók látványától zavarodott meg. Nem tudja mit beszél. - teszem hozzá halkan, és szemem sarkából figyelem, ahogy Jezabelt tapogatja.
-Hát, ezt igazán csak a kapitánynő tudhatja. - válaszolom csendesen a lány következő kérdésére.
-Talán elégtételt a sértésért, amiért nem vették nő számban. Vagy csak szórakozást talált a bukott kínjában. - találgatok, miközben kihúzom nyakamból a vörös kendőt és az asztalra ejtem.
-A kapuk bezárása előtt...hellyel közel, a legtöbb légióparancsokommal évente egy-két alkalommal találkoztam. Elvégre fontos, hogy megfelelően informálódjak. - kortyolok még egyet italomból, majd a poharat magam elé helyezem.
-De csak a szövetségeimhez fűz szorosabb kapcsolat, akikből nincs valami sok. - ezzel egyúttal arra is utalok, hogy bízok bennük, de bizalmamat nem osztogatom könnyen.
-Belphegor ezer éves szolgálatával érdemelte ki, Mephisto a hűségével, Jezabel pedig a rátermettségével. Tűzbe tenném értük a kezem is. - magyarázom. Évezredek óta engem szolgálnak, úgy igazán egyikük sem okozott még csalódást.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Nieven


Jónás barát iszodája (templomkocsma) Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 30, 2021 2:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Kocsmatúra
───────────── ────────────
Zavaros gondolatok és elméletek uralják az elmémet. Olyasmik jutnak az eszembe, amikről azt hittem eddig, csak egy ember teremtmény fejében fordulhat meg. Az alapos vizsgálathoz sem a helyszín, nem az időpont nem megfelelő. A hozzám lépő, segítő szándékú embernél esik csak le, hogy itt az ideje visszatérni a démonok közé, mielőtt teljesen elnyelnek háborgó gondolataim. Miért látom magam előtt Beleth arcát? Igyekszem magamnak minél több időt hagyni, hogy összeszedhessem magam, de kicsit lassan megy a folyamat, így vannak olyan beszélgetések, amelyek kiesnek. A szememmel ellenben semmi gond sincsen. Sőt! Az ránt vissza a valóságba, amikor Jezabel démoni tábornok megvillantja a melleit. Ez azért elég meglepő fordulat, pláne ilyen hirtelen. A meztelen emberi testek látványa sosem hozott izgalomban, ahogy a zavar sem környékezett meg soha a látványukra, mégsem értem most a miértet. Az ókorban számtalanszor keveredtem meztelenül az emberek szeme elé, idő kellett, amíg megtanultam, mennyire fontos számukra a ruházkodás, s magam is alkalmazkodni kezdtem ehhez. Mostanra az erkölcsök ezen a téren kicsit lazultak, jelen pillanatban azonban fölösleges figyelemfelkeltésnek tűnik az egész. Lopva körbepillantok, s valóban, többen is figyelnek már minket. Persze a szemek nagy többsége Jezabel mellein pihen, ám mi, a többiek is kapunk néhány gyanakvó tekintetet. Úgy tűnik számomra, a kapitánynő élvezetét leli a bukottal való szórakozásban, de hálás lennék neki, ha ezzel nem vonná az egész ivó közönségének figyelmét ránk.
Belphegor távozóra fogja. Egy intéssel búcsúzok tőle. Nem is mondott hülyeséget azzal a gyóntatófülkével kapcsolatban. Ha ott azt szokták csinálni, amit most éppen Mephi tesz, úgy sokkal jobb lenne, ha Jezabel végre magával rángatná a tiltakozó bukottat, s ott folytatná áldott/áldatlan tevékenységét. Ha senki sem lenne a közelünkben, akkor hidegen hagyna az egész, még talán röhögnék is Adexael kínlódásán, így azonban nem olyan vicces a helyzet. Orvoslására közelebb hajolok Belialhoz, hogy a fülébe súghassam aggályaimat.
- Figyelj, engem hidegen hagy, mit művel a kapitánynőd azzal az angyallal, de esetleg megfogadhatná a tanácsadód tanácsát. Gondolom neked is számít az inkognitód, ennek a tollatlan tollasnak pedig a ritka kevés esze mellé ritka nagy pofája van - a bátorsága elismerendő, de számomra már akkor beskatulyázta magát az “idióta” rekeszbe, amikor körbenézés nélkül rárontott volna Belialra. - Mégiscsak New Yorkban vagyunk, ahol sok a vadász, és ha el találja magát ordítani, azzal kapcsolatban, ki vagy, csúnyán számon lehetünk kérve - zokon venném az álcám tönkretételét, az bizonyos. Elvileg legális démonnak itt tartózkodnia, ha bejelentkezett a kapunál, de azt aligha hagynák a vadászok, hogy egy démon zaklasson egy embert, márpedig Adexael bizonyosan emberi minőségben tartózkodik itt. - Meg amúgy… - és itt még közelebb hajolok a füléhez, hogy tényleg csak ő hallhassa az elhangzó kérdést - mégis mit akar tőle Jezabel? - arcomon kiütközik az értetlenségem. Az biztos, hogy a nő élvezi, amit csinál, hogy kellemetlen helyzetbe hozhatja a férfit, azonban nem értem, miért így próbálkozik. Nála még az sem állhat fent, mint Mephistonál, hiszen ő a nőnemű, az angyal pedig nem tűnik együttműködésre hajlandónak.
Időközben Mephisto is visszatér, s külső szemlélőként tényleg úgy tűnhet, hogy három távolabb ülő kigúvadt szemekkel bámulja a dugni készülő párost. - Tényleg Mephisto, mióta vagy Belial kapitánya? - fordulok az érkezett felé, hogy mi se üljünk kukán, amíg a másik kettő ténykedik. Adexael ugyanis első megdöbbenése után elkezdi tapogatni a démonnőt. Egyre kevésbé értem, mi folyik körülöttem, legalábbis azon a fronton. Mindenesetre ha a bukott belenyugodott a dologba és nem fog ordibálni meg visítozni, mint a vágni való malac, úgy nekem tökéletesen megfelel a szituáció. - Tényleg Belial, minden vezető beosztású démonoddal így tartod a kapcsolatot itt, a Földön? - kíváncsiskodom. Az elég nyilvánvaló, hogy Belphegor kb mindenhova követi, de ma újabb két démont ismerhettem meg, akik fontos tagjai a seregének, ettől pedig csak még jobban szomjúhozom a tudást az ellenségről.
reveal your secrets

Adexael


Jónás barát iszodája (templomkocsma) GilFB0gJónás barát iszodája (templomkocsma) 5srNFp1
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Jónás barát iszodája (templomkocsma) SUjS0aM
The Squad
and
Dumah
☩ Reagok :
159
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 24, 2021 1:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


All the Liars and Sinners


A Belphegor nevű démon egyre kellemetlenebb javaslatokat tesz, mire rosszallóan, haragtól összeszorított állkapoccsal pillantok az irányába. Talán valóban nem ártana néha lazítanom, de egyáltalán nem most van itt az ideje, ezen a helyen, ahol csak úgy hemzseg az aljas fajtájuk, s egyik elvetemültebb, mint a másik. Az pedig teljesen biztos, hogy nem csinálok Jezabellel vagy bárki mással olyan szégyenteljes dolgokat, mint amilyeneket a pult mögött láttam az előbb.
Belial ahelyett, hogy rászólna szemérmetlen asszonyára, inkább újabb és újabb utálatos megjegyzésekkel egészíti ki társáét – kezdve a meztelenkedő démon harcosok ötletével. Tudhatná, hogy ruhátlan testek millióit láttam már, így nincs rám hatással, mit visel- vagy épp nem visel a magát nőnek álcázó kapitánya.
De aztán mégis oldalra fordított fejjel, zavartan igyekszem kivárni, hogy a nőstényördög ismét elrejtse bizonyos testrészeit, így észre sem veszem, hogy felém nyúl, csak mikor megbök egy karmos ujjával. Rögtön vissza is rántom az asztal szélébe kapaszkodó kezemet.
Megmondtam, hogy ne érj hozzám többször – kapom rá a tekintetemet mérgesen, a gyors mozdulat hatására azonban különös, kettős körvonalát látom a vörös démonnak. Talán még többet kellene innom, az segítene legyőzni az erkölcstelenségből fakadó rosszullétet. De mi van, ha pont az alkohol az, amitől ilyen megbízhatatlan lett az egyensúlyom?
A másik oldalra pillantok, hogy addig se kelljen Jezabel örömteli arckifejezésével szemeznem, de hamar megbánom, hogy így teszek: Belial torkán épp az asszonya dugja le a nyelvét. Azonnal vissza is fordulok előre, s amint utóbbi kinyilvánítja távozási szándékát, szinte rettegve húzódom előrébb az asztal széléhez, hogy kiengedjem. Fogalmam sincs, mire gondolt, de ha azt hiszi, hogy nem hívom ki ismét Démont a kocsma elé, hogy lerendezzük a kettőnk ügyét, nagyot téved.
A szemem sarkából veszem csak észre, mialatt a Vöröset fenyegetem, hogy mindkét kósza pokolfajzat visszatért – az egyik a sekrestyéből, a másik meg nem tudom honnan, de immár csak az apró, sunyi démon nincs közülük túlfűtve szexuális energiával. Nieven lassan az utolsó helyre csúszik azon a listán, amelyen a kibelezésük sorrendjét tervezgetem.
Mialatt Belphegor távolodó hátát figyelem, Jezabel feláll, így egyből neki szentelem minden maradék figyelmemet. Tudom, hogy közelebb fog jönni, így védekezésképp egészen a támlának feszülök a széken.
Ne közelíts – csúszik ki a számon fenyegetően, aztán felé intek a mutatóujjammal – Megtiltom! – A démont természetesen nem érdekli, hogy ki akarom tépni a tüdejét; még azelőtt az ölembe helyezi a fenekét, hogy egyáltalán elgondolkozhatnék rajta, hová tettem pontosan az angyalpengét.
Eddig is rohamosan lassuló reakcióidőm most a nullával válik egyenlővé – még a levegőt is elfelejtem kifújni, így visszatartott lélegzettel, hatalmasra kerekedett szemekkel és teljes mozdulatlanságban próbálom feldolgozni, hogy Jezabel a magáévá tett. Azt hiszem, értem már, mit jelent ez a kifejezés.
Szinte meg sem hallom, amint a nőstényördög a Mephisto nevűhöz beszél; teljesen lefoglal a szokatlan érzés, amit a combjaimra nehezedő súly és a démon veszélyes közelsége jelent. De hiába várom az ezernyi tűszúrást ott, ahol a két rétegnyi ruha alatt hozzám ér, helyette csak tompa bizsergést és nagyjából elfogadható mértékű kellemetlenséget érzek.
Lassan lazulni kezdenek a görcsbe ránduló izmaim.
Talán tényleg az ital az, ami segít.
Ráültél az angyalpengémre, démon – vetem oda kifogásként, s fel sem tűnik a mondat félreértelmezhetősége; annyira lesokkol a közelsége és az egyértelmű erőfölény, hogy ismét kénytelen vagyok elhalasztani a Vörös tüdejének kitépését.
Helyette Belial felé nyújtogatom a nyakam, remélve, hogy ez elkerüli a kapitánynő figyelmét.
SEGÍTS! – tátogom a démon irányába hangtalanul. Fogadni mernék rá, hogy hiába, az arckifejezése ugyanis arról árulkodik, hogy nagyon élvezi a műsort.
Újabb ötletem támad: kísérletezni kezdek Jezabelen, ha már muszáj elviselnem a társaságát. Gyanútlanul a combjára helyezem az egyik tenyeremet, aztán egy másodperccel később elkapom róla, s – megbizonyosodva arról, hogy az érintkezéstől való viszolygásom a felére csökkent –, újra visszarakom. Aztán az oldalát tapogatom meg ugyanígy összeráncolt homlokkal, ha hagyja. Nos, talán ha elég ideig bökdösöm, azzal is nyerek valamit: előbb-utóbb valószínűleg megunja és felemeli rólam alávaló hátsófelét.

reveal your secrets

Jezabel


Jónás barát iszodája (templomkocsma) Tumblr_pftkjjpka21xh78j2o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
11
☩ Play by :
Alaina Huffman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 24, 2021 9:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextAz első kocsmázásom


- Ó, hogy csak ennyi? Csak ott állt? Nahát, ezért nem is értem, miért olyan dühös, hiszen nem tett semmit – az már más, hogy ezért mit gondolnak róla, de ez egyszerű, kommunikációs félreértés, mégis, gonoszba fúló mosolya nem éppen ezt mondja, inkább azt, hogy épp elég ez is, de talán többet is tehetett volna; ha már valaki mocskolódik, mindegy, mennyire. Legyint hát, hogy ez akkor ennyi volt, teljesen felesleges tovább rágódni azon, hogy aztán a saját maga által táplált harag miatt hisztériázzon, mert tenni, most sem tesz semmit. Kissé talán unott sóhajjal forgatja fejében a gondolatokat.
- Amióta a kapuk bezárultak lent és fent is, minden nappal mocskosabb vagy. Az erkölcs lassan nem ér semmit sem – von aprón vállat, hogy egyesek már-már feleslegesen őrizgetik, volt már minden, fürödtek az angyalok emberek vérében, ha alkalma lett volna rá, még segített volna nekik is, de csupán a gyilkolás hevéért és kedvéért. Állja a szeráf tekintetet, amely rá vetül, miután tisztázza, ő démonhoz sosem nyúlna. Még kissé oldalra is dönti a fejét, miközben kipattan fejéből a szikra. Talán más várt, elsőre, mire viszont kialakul mi, és csupasz bőrét éri a kocsma fülledt levegője, elakad a szava. Nevetést hallat, egy kósza tincset söpör félre válláról, mintha az zavarná a rálátást, a lényeget. Semmi szégyenérzete sincs, annál inkább elégedettsége, ahogy meg kell kapaszkodnia a másiknak, ha nem akar lefordulni a székről.
- Hogy minek is nem tartasz? – búgja felé, miközben mintha nem akarna galibát, pedig a kocsmai közeg is valamelyest reagált rá, elrejti bájait, vissza a póló alá. Kisimítja a gyűrődést, majd az asztalra könyökölve veszi ujjai közé az egyik poharat.
- Dehogy csatlakozom hozzá, még a végén ki is múlna, ha ennyitől így néz ki – pillant Belphegor felé, akinek szintén nem tetszett a mutatvány, bár nem sápadozik tőle. Egy röpke mondattal igazítja ki Belial-t, hogy mit nézegessen, erre azonban már nem is figyel, egyszerűen pillant félre, vissza a magát összeszedő angyalra.
- Annyira nem is volt rossz, mit játszol rá? – még ki is nyúl felé, hogy karját megbökve szinte úgy tegyen, mint aki fel akarná ébreszteni. – Támogatom a meztelen csatát. Majd nem bírják kinyitni a szemüket és könnyen végük is lesz – nevetgél az apró poénra, amely talán lehetne komoly is. – Én megpróbáltam, de aki menthetetlen… talán nem is férfi – von vállat, hogy aztán egy kortyot tűntessen el a pohárból. Belphegor mozdul ismét, majd felé pillantva biccent egyet annak, aki minduntalan emberibbé próbálja faragni. Jó kérdés, mi sül ki belőle.
- További szép estét – emeli meg a poharát, majd dől hátra a széken, miután a nő távozik. Szép lassan szállingóznak vissza az asztalukhoz, előbb a fura lány, aki szótlan lépked és ül le ismét. Adexael szavaira hosszasan sóhajt, mire felé fordul ismét.
- Nem tépsz te ki semmit, hozzám sem bírsz érni – csapódik a pohár az asztalon, majd felállva, a szék helyett egyenesen a szeráf ölébe huppan, innen int Mephisto felé. – Épp tesztelem, kitépi-e a tüdőm. De amúgy semmi érdekesről, csak a mellekről – kapaszkodik meg, hogy ne azonnal legyen a padlónak vágva. De szinte várakozón tekint, hogy ne csak a szája legyen hatalmas.
- Nos?


Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 14, 2021 4:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Liturgikus kocsmatúra
Nem sokat teketóriázunk a kicsikével, hamar elrángat egy viszonylag csendesebb helyre, ahol nem zoomolnak ránk a kíváncsi szemek. Igazából engem koránt sem zavar, ki néz vagy ki nem, sőt, sokszor még izgalmasabb is, ha mások is ráizgulnak az aktusra. Nedvesedő bugyik, álló farkak, mindenkinek kell egy kis élvezet, nemde? Ám Nieven valószínűleg nem osztozik az észjárásomban, mert visszautasítja a felkínálkozó alkalmat és nem tart velünk a sekrestye sötétjébe. Ő tudja, az esély meg volt rá. Én viszont felfedező típus vagyok, így mindjárt fel is tárom, mi is rejtőzik a zárdarongyok alatt. A kicsikének hívogató hátsója van, magamban elkönyvelem, hogy talán nem csak szopásból jó. Hamar be is bizonyítja, hogy másban is otthonosan mozog. Jobban mondva más is otthonosan tud mozogni benne. Nem egy kezdő, az hót ziher. Élvezettel nyögdécsel alattam, miközben ütemesen mozgok benne. Egyre gyorsabbra veszem a tempót, közben egyszer kétszer erősen csattan a tenyerem rezgő hátsójának domborain otthagyva vörös lenyomatát. Mint valami pokoli kézlenyomat. Elégedettségének apró sikolyai csak még jobban felizgatnak, ujjaimmal ráfogok a melleire és egy kicsit megemelem, úgy folytatom tovább a ki-be siklást. Néha én is felmordulok, ha pedig kicsúszom nedves barlangjából, hamar visszasiklom. Pár perc után aztán leengedem, ismét nekinyomom a hűvös falapnak, de ezúttal a saját súlyommal nehezedek rá. Így jobban be tudok furakodni. Hangos nyögése csak még gyorsabb ütemű munkára ösztönöz. Egészen rásimulva csak az alsó testem mozog, az ő csípője pedig igazodik az általam diktált tempóhoz. Végignyalok pucér nyaka ívén, mielőtt be nem szívnám sós bőrét, hogy újabb nyomot hagyjak rajta. Már érzem, hogy lassan tele a zacsi. Épp akkor hallom meg Viszály bizalmasának hangját az ajtó mögül. Fogalmam sincs, igazából milyen tippet adhattam neki, de úgy sejtem, köze lehet a csattogós ágytornához. Mondanám neki, hogy kösz, de csak egy morgás hagyja el a számat. Ráérek utólag is megköszönni a jókívánságokat. Pár erőteljes, lassabb lökés után kihúzom a kicsikéből a szerszámot és pirospozsgás hátsójára ürítem démoni magvaim egy mélyről jövő morgás kíséretében. Hátradöntött fejjel szusszanok az esemény után, miközben elégedett vigyor szökik az arcomra. Ám nem szándékozom tovább csodálni őt, azért annyira mégsem nyűgözött le, bár kétségkívül jól használja a száját. Visszahúzom lecsúszott gatyámat, fel a sliccet és belebújok a zakóba, majd a lihegő és extázisban remegő zárdaszűz füléhez hajolok.
- Kösz az élményt. - búgom a fülébe mély hangomon, majd ujjaimmal oldalán végigsimítva lépek el mellőle és vonulok ki a helyiségből otthagyva őt a sekrestye magányában. Bevonulok a gyóntató budiba, akkor veszem csak észre a tükörben,  hogy az ingem negyedrészt ki van gombolva. Megrántom a vállam, ma éjjel úgy se hivatali minősítésemben játok itt, talán még túl is öltöztem. Miután kezet mostam, derűs képpel térek vissza asztaltársaságomhoz és meghúzom parlagon hagyott vodkásüvegem, miután letettem a seggem Nieven mellé.
- Látom, jó az általános közhangulat. Miről maradtam le? - érdeklődöm meg a többieket, miközben végignézek rajtuk. Belphegor kivételével mindenki jelen van, és míg a vörös démonkapitány társam és Belial szemmel láthatólag igencsak jól szórakoznak, addig Nieven kicsit el van veszve a gondolataiban, a tollas meg totál szét van csúszva.
- Hová tűnt Belphegor? Hallottam, hogy valami tippet adtam neki, de túlságosan el voltam foglalva, hogy érdemi választ adjak neki. - jegyzem meg, miközben hallom, ahogy nyílik a sekrestye ajtaja. A ruháját még nagyban ráncba szedő zárdaszűz lép ki rajta, mellkasa gyors ütemben emelkedik és csökken, majd egy pillanattal később elnyeli őt is az imaklozet. Szinte beesik az ajtaján.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 10, 2021 6:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextBelial, Jezabel, Mephisto, Nieven, Adexael & Belphegor


H
ihetetlen ez a társaság. Az egyik hisztisebb, mint a másik. Mondjuk legalább Mephisto jót érez. Csupán egy fél pillantást vetek rá meg a fapálcra a pult mögött, majd figyelmem Adexaelre terelődik aki sajnos eléggé letaglózódik. Így úgy érzem, hogy ki kell segítsem mi folyik a szeme előtt.
-Erkölcstelen? Ugyan Adexael... Neked is mondjam, hogy engedd el magadd és szórakozz?-vonom fel a szemöldökömet vigyorogva. A hős szeráfot ismét kiszúrja magának Jezabel, és míg Nieven is Mephistoval diskurál én kihalászok magamnak egy újabb szál bagót Kedvesem zsebéből. Bár nem sietem el a műveletet, finoman felé is fordulok, míg nadrágjában kotorászok, be kell vallanom Mephisto egészen jó ötlettel állt elő. Közel hajolva Viszály nyakához apró puszikkal halmozom el és érintve legérzékenyebb pontját is érintve szerzem meg a cigit. Visszabújok a vállához ahogy rá gyújtok és ekkor látom meg mi is történik az asztalnál.
-Jesszus Jezabel! Ne itt. Ragadd karon és csatlakozzatok Mephistohoz. Hátha az angyal el les pár trükköt a Kapitánytól.-ingatom meg a fejem, ahogy szemforgatva szemrevételezem a démonnő felsőtlenségét. Közben Belial sem hagyja ezt annyiban, csak egy fél pillanatra tekintek fel rá és elkapva az állát magam felé húzom a fejét nem érdekelve, hogy mondandója közepén tart.
-Azzal azért legyél csak tisztában, hogy mit nézegetsz!-suttogom a fogaim közt, legyünk tisztában a tényekkel, nem akarom látni, hogy ő más nőket stíröl. Meg egyébként is, engem nézegessen inkább, azért vagyok a párja! Még két nagyobb slukkot szívok a cigiből és ahogy elnyomom a csikket poharamért nyúlok, hogy a maradék italt elfogyasszam. Felsóhajtok, majd gondolván egyet felállok és Beliallal szemben az ölébe ülök, két kis kezem arcára simítom és ajkára hajolva arcpirító csókban részesítem. Elmélyedek a szájában, majd zsebemből előhúzom a vörös sálat és elhúzódva Tőle a nyakába tekerem.
-Előre megyek, ne várakoztass meg! Kívánlak...-hajolok közel a füléhez és finoman bele harapok. Még az ölében ülve pillantok vissza az asztaltársaságra.
-Ne haragudjatok meg, nekem mára elég volt ennyi. Meguntam a traccspartit. Majd talán legközelebb. További szép estét. Jah és Dex... Szerintem engedd el a múltat, jobban jársz. És leszel kedves nem rámozdulni a pasimra ha elmentem. Köszi.-kacsintok rá, majd felállok és távozási szándékomat jelezvén arrébb hessegetem Adexaelt. Majd kilépek az asztal mögül. Belialra kacsintva hátat fordítok és a kijárat felé veszem az irányt.
-Jajj! Mephisto! Köszi a tippet! Élvezzétek jól egymást.-szólok még vissza fennhangon a gyóntató felé, majd az ajtót becsukva magam mögött elindulok a New York-i éjszakába.

//Köszönöm a játékot, további kellemes időtöltést//

Zene: Halál a májra
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 10, 2021 10:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Kocsmatúra
zSNV8NX.gif
Ez az este egyre érdekesebb, állapítom meg két korty ital között. A hunyorgó elejtett mondatai kellően felkeltik a társaság érdeklődését, főként Belphegorét. Mivel azokban az időkben történt találkozásom a szárnyaszegettel, mikor démoni bizalmasom nélkül töltöttem mindennapjaimat. Csak futólagosan beszéltem a Nahant óta eltelt három évről, a hegyen töltött időszakot pedig még csak meg sem említettem. "Szóval, Belial miatt „hiszik” azt, hogy mocskos vagy. Ó te galád, beszennyezted a nevét" pillant felém kapitánynőm, mire gúnyos vigyor nyúlik el arcomon. Kis költői túlzással mondhatjuk így is üzeni tekintetem.
-Ne gondoljatok nagyon dologra... - szólok közbe - ...valójában csak annyi történt, hogy mellettem állt, amikor a démonpajtik beértek és azt hitték, hogy a bűntársam. Én pedig nem igyekeztem tisztázni a helyzetét. Ezért a kis apróság miatt neheztel rám... - egészítem ki a történetet. Kényelmes volt, hogy üldözőim figyelme nem csak rám terelődik, hanem osztozhatok benne az akkor épp falat vájó tollcsomóval. Erre mondják a halandók rosszkor, rossz helyen. Ennél fogva a mai napig úgy él a köztudatban, azok között, akik részt vettek keresésemben, démon- és egyes angyalkörökben is, hogy szárnyatlan pajtás is részese volt a Raguellel történteknek. Az angyal elrablásában és meggyötrésében való bűnsegédkezés vádja ragadt rá.
-Szerintem örülhetnél, a gyilkossági vád alól tisztázódtunk. - jegyzem meg, bár ez önmagában nem sokat lendít a helyzetén, ami szárnyai visszaszerzését illeti. Mephisto közben feláll és elhagyja asztalunkat, hogy megfogadva bizalmasom tanácsát jól érezze magát. Épp csak beáll a pult mögé az apácaruhás nőszemély már guggol és egy másodperccel később már a szájával kényezteti kapitányomat. A kis jelenet Nievenből kíváncsiságot vált ki és a bárpulthoz lépve első sorból nézi, hogyan sz*pódik hű parancsnokom. A bukott inkább távolból mereszt nagy szemeket - talán el sem hiszi, amit lát, nyakát nyújtogatja, majd betelve a látvánnyal ül le asztalunk mellé megsemmisülten. Belphegor kendőzetlenül erősíti rá, hogy a pincérlány épp orálisan elégíti ki a démonkapitányomat. Nincs ebben semmi különös.  
-Hát legalább most már a pajtás is tudja, hogy ami a lába között lóg, az nem csak pisilésre jó. - kortyolok ismét italomba, majd szemem sarkából látom, hogy a gyors bemelegítés után Mephisto a lánnyal sekrestyés felé indul.
-Azt hiszem Mephistot elvesztettük egy időre. - jegyem meg, miközben a döbbent képű angyalra pillantok. Nem értem döbbentségét, vajon sohasem gondolkodott el azon, miért van az a plusz csomag a lábai között?
Jezabel sértőnek érzi az angyal korábbi megjegyzését - nem veszi őt nőszámba, pedig a kapitánynő ízig-vérig nő, ezért úgy dönt, megmutatja bájait. A póló hirtelen tűrődik fel és mellei azon nyomban megvillannak. Ami az átlag férfiban vágyat kelt, az a bukottat teljesen letaglózza, megilletődöttségében az asztalszélbe kapaszkodik, mintha onnan akarna erőt meríteni a most látott borzalmakra.
-Ejnye, a hős szeráf elretten egy pár formás démon cicitől. - ingatom a fejem lemondóan egy apró gúnyos vigyorral.
-Ha minden tollas vagy volt tollas ilyen szemérmes, akkor a következő angyal-démon háborúba pucéran megyünk. - nevetem el magam és közben újratöltöm majdnem üres whiskey-s poharam.
-Látod Jeza, hiába minden, az angyalok nem értékelik a szépet. - sóhajtok lemondóan Dexter tüdőtépős fenyegetését hallva.
-Remélem tudod...ahhoz, hogy a tüdejét tépd, nagy eséllyel a melleihez is hozzá kell érned. -  hívom fel a figyelmét eme apróságra, ne akkor döbbenjen rá, hogy közben cicit is fogott. Nieven közben csatlakozik köreinkhez. Meglepő mód nem fogja el mély megbotránkozás, nem kerekednek ki szemei vagy hangzik el egy értetlenkedő vagy kíváncsiskodó kérdés részéről, amiért Jezabel mellei olyan szabadosan kilógnak pólója alól. Legalábbis nem látom jelét csodálkozásának.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Nieven


Jónás barát iszodája (templomkocsma) Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 06, 2021 11:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Kocsmatúra
───────────── ────────────
Az  események sodródnak magukatól a saját kis medrükben. Eszembe sincs távozni, noha nem igazán van miről és kivel beszélgetnem. Ivan az egyetlen, akit egy kicsit is jobban ismerek, ám eddig róla se tudtam biztosra, hogy démon. Ezt leszámítva marad Belphegor és Belial azok közül, akikhez ismeretség fűz. A démonnőnek aligha tudnék bármit is mondani, noha elvagyunk Belethtel, kapcsolatunkat inkább vezetik önös érdekek, mint bármi egyéb, legalábbis részemről. Részéről meg a franc se tudja. Sokszor nem is értem, mit miért csinál. Az első számú Lovast pedig nem igazán érzem megszólíthatónak, jó, a helyét tudó démonként. Ámbár úgy tűnik, az összes itt lévő démon egészen magas rangnak örvend, s végülis én is… nincs konkrétan kimondva, de a hátunk mögött már azt suttogják, hogy Beleth tanácsadója vagyok, talán egyszer a kinevezésig is eljutok. Azonban ez se rossz így, máris érzem a változását, már ami a démonok megítélését illeti irányomban, végre kezdek valaki lenni közöttük. Elégedett vagyok, nagyon is, hiszen a munkám kezd kifizetődni. Ha bármire szükségem van, Beleth légiójának egyik-másik démona már kérdés nélkül is teszi, amit mondok, ez tetszik. Pont ezért sok mindenre képes lennék, hogy még szorosabb lehessen Belethtel a kapcsolatunk, s vész esetén legyen nyolc, vagy engem végülis nem számolva hét plusz hely a háta mögött, ha a dolgok rosszra fordulnának.
A testvéreimről nincs sok hírem, Athanról tudom, hogy biztonságban van, Ahriman és Asterin szintén elég jól boldogulhat itt, New Yorkban, Alastor miatt azonban kimondottan aggódom. Talán neki lesz majd a legnagyobb szüksége Belethre és rám, hogy minden rendben legyen vele. A többi testvéremnek megvan a magához való esze, talán még Seth is hajlandó lesz okosan behúzni a nyakát, de orvos bátyám nem is tudja, hogy kellene. Csak abban reménykedem, hogy semmi hülyeséget nem hozott még össze, s nincsenek már ígyis a nyakába a vadászok, a démonok, vagy éppen az angyalok. Mondjuk talán a vadászoktól féltem a legkevésbé, elvégre Athan közöttük van, és biztosan nem hagyja, hogy Alastornak akárcsak a haja szála is meggörbüljön. A démonok közül én figyelem az útját, itt én felelek érte. Az angyalok meg… remélem New York távol tartja kíváncsi tekintetüket.
- Maradjunk a sörnél - kezdek gyanakodni, hogy nekem sem kellene mértéktelenül vedelni, nehogy padlót fogjak véletlen. Mephisto mellé támaszkodok, a pultnak háttal, hogy ne legyen rálátásom a dologra. Egyetlen pillantás lényegében elég volt, hogy felmérjek mindent, ami érdekelt, s komolyabban nem is akarok belefolyni a dologba, legalábbis a cselekvőrészébe semmiképpen se. Az elméletibe annál inkább, de Mephito nem olyan türelmes mint Mammon, már ami a furcsa kérdéseimet illeti. Visszakérdezésére pedig határozottan az a gyanúm, óvatosabbnak kell lennem az információszerzéssel. Nagyon úgy tűnik, hogy a szex a démonok vérében van. Futólag meg is fordul a fejemben a gondolat, hogy nem kellene megejtenem az első alkalmamat egy gyenge halandó férfival, azonban ennek több minden is ellentmond. B tervként a testvéreim szerepelnek a listámon, bennük legalább megbízok, még ilyen kényes kérdésekben is, ráadásul ismernek, ami szintén pluszpont, de egyszerűen gáznak érzem akármelyikük elé is odaállni egy ilyen hülyeséggel.
Engem hidegen hagy a hozzánk lépő férfi, az apáca morcos pillantása pedig még inkább. Nem én mondtam neki, hogy környékezze meg Mephistot, a lelkivilága pedig még annyira se érdekel, mint ő maga, eképpen hiába néz rám csúnyán.
- Nem, köszönöm - felelem Mephisto hátának. A válaszom nélkül indult el, ám ez kicsit sem bánom. Furcsa gondolat fészkeli magát be az elmémbe: vajon ha egy másik démon ajánlotta volna fel a lehetőséget, úgy talán elzavartam volna az apácát, és vele tartottam volna? A kérdés teljesen újszerű, hosszú percek néma bámulása követi, amíg azon gondolkozom, megtenném-e. Kívülről nincs rálátásom az ábrázatomra, de az egészen ábrándos, már már félreérthetően az. Mielőtt azonban meghozhatnám a döntésem, valaki megszólít. A mellém becsatlakozó férfi az: ”- Ha szereti miért nem ment vele? Elzavarhatta volna azt a lányt, szerintem megvan maguk közt a kémia” - Hogy mi a franc?! Meredek hitetlenkedve a pasasra, még arról is elfelejtkezve, hogy most dühösnek, vagy esetleg sértődöttnek kellene lennem. Fogalmam sincs honnan jött ez neki. ”-Csak biztatni próbáltam” - kezd is mentegetőzni, én pedig még mindig túlzottan összezavarodott vagyok ahhoz, hogy ellenséges legyek. - Köszönöm, ez kedves magától - szavaim hiányolnak mindennemű érzelmet. Mit láthatott az arcomon? Mert tudom, biztosra veszem, hogy látott valamit, ezért következtetett rosszul. Végülis bizonyosan jót akart, és nem Mephistonak. Lassú léptekkel indulok vissza az asztalunk felé, gondolataimat pedig fogva tartják a történtek.
Foltokban jut el csak hozzám az ottani beszélgetés. Úgy tűnik vidáman szivatják az Adexael nevű bukottat, én pedig a világért sem rontanám el a szórakozásukat, csendes megfigyelőként, a gondolataim közül követem figyelemmel az eseményeket.
reveal your secrets

Adexael


Jónás barát iszodája (templomkocsma) GilFB0gJónás barát iszodája (templomkocsma) 5srNFp1
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Jónás barát iszodája (templomkocsma) SUjS0aM
The Squad
and
Dumah
☩ Reagok :
159
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


All the Liars and Sinners


Végre elhagyja valami a Nőstényördög mocskos száját a nevetésen kívül, valami, amivel abszolút egyetértek: a parázna útjaik helyett bármikor benne lennék egy küzdelemben. Persze csak kiegyenlített erőviszonyokkal és úgy, hogy nem érzem többé ezt a megmagyarázhatatlan félelmet a közelségük gondolatától.
Az Indianapolisban történtek témáját átadom Belialnak, de a démon nincs nosztalgikus kedvében, vagy legalábbis néhány mondatnál többel sosem toldja meg a mesémet – ha rajta múlna, az asszonya harapófogóval húzhatná ki belőlem a részleteket, és a végén úgy kéne előadnom az egészet, mintha a Lovas nemlétező hőstetteiről szóló ballada lenne a közös kalandunk.
Azért küldök az irányába egy gyilkos pillantást, hogy tudja, dolgunk lesz ma még egymással.
Az addig hátramaradó időben igyekszem kitalálni az összefüggést a szavaik és a Kapitány különös információcseréje között – és pontosan két perccel később azt kívánom, bár soha ne néztem volna abba az irányba. Mephisto még a poharát is megemeli felém, amint észreveszi megrökönyödésemet, ennek hála pedig újabb adagot kell töltenem a sajátomba.
A beszélgetés ezalatt tovább halad, a következő pedig, ami eljut hozzám, az Belphegor legkevésbé sem megválogatott szavakból álló megjegyzése. Tehát mind tudják, mi történik a pult takarásában, csak épp nem érdekli őket! Kivéve egyet, az alattomos kis démonnőt, aki ekkorra már egészen közelről bámulja azt, amit a másik nemes egyszerűséggel oboázásnak nevezett.
Sértődötten kapom a fejem Belial asszonya irányába, aki addigra már megint rajtam nevet. Megpróbálok visszakapcsolódni a beszélgetésbe, ha már ismét a nőstények lekicsinylő megállapításainak kereszttüzébe kerültem… És egyébként sem tudnék most mást csinálni, ülve kell kivárnom, míg alábbhagy az egyébként csak erősödő szédülés.
Nem szégyellem, hogy nem vagyok olyan erkölcstelen, mint a fajtád! – hunyorgok Belphegorra – És ha olyan terveim lennének valaha, sem nyúlnék egyhez közületek. – Ekkorra már Jezabelt figyelem, aki egész biztosan tervez valamit, esetleg újabb kedves megjegyzésen gondolkozik; nem tudom eldönteni, miért fúrja a tekintetét az enyémbe ilyen különösen, de nem hagyom magam, pislogás nélkül állom a pillantását.
Lemondóan sóhajtok, amint beszédre nyitja a száját.
Megmondtam, démon, hogy nem tartalak téged… – A Kapitánynő lekapja magáról a pólóját, alatta pedig semmi nem takarja a felsőtestét, s ezzel sikerül belém fojtania a maradékot. Megszámlálhatatlan mennyiségű meztelen halandót láttam létezésem során, ez a fordulat azonban felkészületlenül ér, olyannyira felkészületlenül, hogy kénytelen vagyok megkapaszkodni az asztallap szélében.
Teljes mozdulatlanságban telik a következő másodperc, aztán összeszedem magam annyira, hogy oldalra fordítsam a fejemet.
Ha a közelembe mersz jönni, a saját kezeimmel tépem ki a tüdődet – figyelmeztetem szigorúan anélkül, hogy ismét az irányába fordítanám a nyakamat. És miközben minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy ne pillantsak felé, míg vissza nem öltözik, fura érzésem támad; mintha forrósodni kezdene az arcom. Soha nem történt még ilyen ezelőtt, és mivel senki sem érintett meg egy ideje, fogalmam sincs, mi okozhatja… Mindenesetre nem hasonlít fájdalomra, így úgy csinálok, mintha észre sem venném.
Ez is Belial hibája, ő uszította rám a vöröset.

reveal your secrets

Jezabel


Jónás barát iszodája (templomkocsma) Tumblr_pftkjjpka21xh78j2o1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
11
☩ Play by :
Alaina Huffman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 31, 2020 12:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextAz első kocsmázásom


- Hagytad magad – pillant az angyal felé, és olyan széles, gonosz vigyora van, hogy meg sem kell szólalnia, mennyire nem hiszi el, hogy így történt. Hát persze, puszta illedelmesség, báj, hogy erősnek érezze magát? Ugyan már. – Szóval, Belial miatt „hiszik” azt, hogy mocskos vagy. Ó te galád, beszennyezted a nevét – pillant a lovas felé, de a gúny, ami marja az angyali fület, valódi. Neki édes mindegy, mi és hogyan történt, ha ennyire látványosan szórakozhat rajta. Nem, benne nincsenek meg azon finomhangolások, amik miatt emberibbnek tűnne, vagy épp meg tudná játszani a megértést, az aggodalmat, vagy az együttérzést. Felőle az összes elbukhat, jót fog nevetni.
- Nem kell feltétlen szex. Vért ontani és épp olyan kellemes – pillant Nie felé, mintha további tanácsokra lenne szükség, feszültség levezetésére. Nincs, de amúgy sem szokta véka alá rejteni a szavait, nincs szüksége rá, az egyetlen, aki csendet parancsolhatna, nem teszi, hiszen miért tenné, most szórakoznak. Nem lepi meg, hogy Belphegor ért egy kicsivel jobban szót az angyallal, miközben italoznak, hát ilyen alapon egy újabb pohárral ledönt ő is a torkán, de továbbra sem tölti el semmi elégedettséggel. Nem úgy, mint a másik légiókapitányt, aki, a jelek szerint, igencsak jól érzi magát az apácával kettesben. Nem zavartatja a tény, olyat nemigen lehet kizökkenteni ilyennel, aki látott rosszabbat, tett rosszabbat, mint a paráznaság bűne. Démon, a teljes javából, ami rossz, az csak neki kedvez, elégedetten mosolyogja meg a dolgot, azonban nem áll be a bámészkodók táborába. A furcsa lány odamegy, míg az angyal sokkot kap szinte, mintha még a vér is eltűnne az arcából, úgy iszik, nyugtatja idegeit, mintha szentelt víz lenne, amely rétegről rétegre mossa le róla a bűneit. Ezt már jobb figyelni, felnevet, gyöngyöző kacaja tölti be a kis társaságot, ahogy  végül a szavakat intézi felé, nyilván sértésnek szánva, de most, meg is játssza magát. Eltűnik a vigyora és egy pillanatra nagy szemeket mereszt rá, majdhogynem olyanokat, mintha fájna neki az, ahogy.
- Most összetörted a szívem, csak hogy tudj róla. Hát minek tartasz? – sértett mivolta egy pillanat alatt tűnik el, ahogy egy vörös tincset söpör félre, és lepillantva magára, bőrét takaró holmijait nézi. – Pedig nő vagyok alatta, ebben eddig nem tévedtem – csóválja meg a fejét, hogy Belphegor elmagyarázhassa közben, mit is lát valójában. Újra csak nevet, mintha gyereket kellene tanítani valamire, épp felnőtté érne, és most tudná meg, mi is vár még rá azon kívül, amit eddig ismert.
- A mennyei bolondoknak egy meztelen test is különös – teszi hozzá szavaihoz, Belial mondatára azonban felvont szemöldökkel néz felé, hogy oké, hogy az előbb mondott valamit, na de, hogy nem magára célzott elsőre, az biztos.
- De hát nem tekint nőnek! – megint sértetten csattan fel, hogy a hozzá bújóra tekintsen. – Az előbb se csináltam ki, pedig nem sok múlt rajta. Finom úrinő is vagyok, hát nem erre tanítottál? – nemigen mondhatni, hogy jól halad, egyelőre inkább az áll fenn, hogy tudja, mit kell tennie, csak nem teszi, mert annyira messze áll tőle. – De nincs is benne annyi erő, hogy engem a pultra csapjon. Én a határozott, erős férfiakat kedvelem – pillant Adexael felé, Mephinek pedig szinte bájosan int, ahogy elindul a sekrestye felé. Vörösre pingált körmei koccannak az üvegen, a poháron, ahogy újabb adagot enged magának, majd előrébb dől a székben. Gonosz vigyor fut át ajkain, ahogy elengedi a poharat és előrébb dől a széken.
- Lehet impotens az összes angyal eleve? – tűnődik hangosan, direkt, majd a bőrkabátból kibújva, azt a szék támlájára hajítja. Tekintete megkeresi a szeráfét, hogy belefúrva, szinte már csak ezzel hergelve ne eressze. – De utálom, ha nem nekem van igazam. Lásd, hogy rendes vagyok veled, felvilágosítalak. Nő vagyok és azoknak, van… ilyenjük – azzal, megragadva felsője szélét, egy rántással bújik ki belőle, mivel semmi szégyenérzete nincs, hiszen egy csak hús, fedetlen felsőtesttel találja magát szembe, a lassan részegedő harcos. – Látod? Ó, talán ezt nem az asztalnál kellene – mintha épp az illemeken gondolkodna, úgy bújik vissza a textilbe, hogy aztán ugyan azzal a sötét, pokoli mosolyával várja a hatást.
- Azt hiszem, egész jó ez az ivás dolog. És ő az új kedvenc játékom. Felhúzom és végignézem, ahogy pörög – mintha ott sem lenne, úgy beszél róla, majd ajkaihoz emeli a poharat, hogy újabb kortyot tűntessen el.


Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2