Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Czozken •
reveal your secrets

Puriel


Czozken 48519e3dc3601406798910f8d718a9c41b1d0088
☩ Történetem :
☩ Reagok :
39
☩ Rang :
Kerub
☩ Play by :
Katie McGrath
☩ Korom :
167
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 06, 2020 8:36 pm
Következő oldal


Czozken
Szabad
Rang • démon / félvér
Play by • kit harrington
Kora • 500 alatt
Karakter információTe pokolfajzatok szégyene, Te...
Irántad "kedvesem" utálatom túlmutat a szimpla jó vs. rossz oldal természetes ellenszenvén. Jóval több ez annál: sokkal személyesebb indíttatásból ered, hiszen kereken 60 esztendeje elvettél tőlem valaki igazán fontosat. A lány csinos volt, elragadó, megvezethető, tiszta és ártatlan, olyan kis naiv... Sokat áradozott rólad, azt mondta szerelmes, azt mondta nem lesz semmi baj, hiszen boldog lesz veled... s lám, úgy végezte, mint a többi szerencsétlen, aki ezidáig hálódba került.
Egészen addig nem tudtam, miféle pokolfajzat áldozata lett a lány, míg fel nem kutattalak. Kerúbi képességem hasztalan volt: képtelen voltam kiolvasni belőled, igazat ejt-e a szád, mikor rezzenéstelen tagadást eszközöltél. Otromba módon végül telekinézis mögé bújtál, habár megkaptad a viszonzást.
Tudod, természetem Isten segedelmével szinte megrendíthetetlen, de téged... Téged szemrebbenés nélkül szíven döfnélek egy angyalpengével. Nem érdekel, hová sodródtál, bár őszintén egészen a jelenig azt reméltem, utolért a sors és kíméletlen, hosszú szenvedés után az enyészeté lettél.
_______________
Mint azt láthatod, imádni foglak. :Đ A fő plotra hívó okom egyébként majdnem olyan alávaló, mint a keresett úriember; történetesen a vörös embernő, Carle az én multim, adok hát egy plusz szálat, egy újabb ellenérvet, ami a kis romantikát még inkább elkaszálhatja (egyébként meg a szerencsétlen jól meg van rekedve, szánd meg hát és ajándékozd meg magaddal, pls  luvu ).

- hogy hol, melyik városban zörrentek össze 60 éve, megbeszélés kérdése. Annyi biztos, hogy Czoz' New Yorkban bandázik már egy ideje, Puriel pedig San Francisco-t erősítette, én simán elképzelem, hogy volt egy köztes idő, mikor keresztezték egymás útjait valahol.
- a fiatal nő, akiről szó esett, egyszerű halandó volt, nem mellékesen fentebb Anael említette, hogy elég morbid szokásaid vannak, amelyek már itt is megmutatkoztak.
- a jelenbéli találkozásunk lehetősége azért is lesz izgalmas, mert SF elbukott, Puriel pedig ezentúl NY-ban lesz megtalálható. Jó móka lenne, ha a mi közös kapcsunk, Anael által egyszer újra egymásba futnánk.

Jelszó: károsítsuk meg együtt Anael idegeit!
reveal your secrets

Anael


Czozken 60d6ba3e60932cd2134f1a767c26063372f2ab1c
☩ Történetem :
☩ Reagok :
82
☩ Rang :
☉ i missed it
☩ Play by :
❴ emilia 'beautiful' clarke ❵
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Aug. 30, 2020 9:00 pm
Következő oldal


Czozken
Szabad
Rang • démon
Play by • kit harrington
Kora • 500 alatt
Karakter információTöbb évszázadnyi düh fortyong benned; rabszolgaként tengetted egykoron mindennapjaidat, olyan démonok társaságában, akik még a megmaradt lelket is kiirtották belőled – többek között Portia barátnőm kénye és kedve szerint ugráltál, majd aztán mivel megunt tovább is adott rajtad csakhamar… Nagyjából ekkortájt ismertelek meg, azonban azóta nem változtál túlzottan sokat, mivel már akkor is búbánat itatta át minden porcikádban és igényeid viszonylag alacsony mércét ütöttek meg, így lakásválasztásod Tőlem és Carle-tól nem is olyan távol helyezkedik el; a birodalmadat mindössze akkor hagyod el, hogy ágymelegítőt keress magad mellé – hogy az férfi vagy nő, esetleg bármi másféle az Neked különösebben nem számít, mert a legvégén úgyis megölöd; jóformán ebben leled örömödet és még egynéhány dologban. Az utóbbi időben valami mégis mintha megváltozott volna egy kicsit, mintha újra életet leheltek volna beléd, talán Carleigh Bay-nek van ehhez bármi köze is? Virágod azonban éppen hogy csak szirmokat bontott, ugyanis a lány a Te kocsmádból tűnt el! Ugye semmi közöd hozzá?


Furcsának tartalak. Kiismerhetetlennek. Munkát adtál nekem, pedig nem bíztál bennem. Talán most sem bízol, pedig úgy hiszem, kiérdemeltem, hiszen kézben tartom a kocsmát, egy szavad sem lehet... Szeretek vitázni, te pedig szereted kiváltani, de az a helyzet, hogy nagyon sokat számít nekem minden pillanat, amikor megtisztelsz jelenléteddel, és szeretném azt hinni, hogy mindez kölcsönös... Mégsem tudom eldönteni, hogyan is látsz engem.  Néha ahogy rám nézel, sokat áldoznék azért, hogy megtudjam mi jár a fejedben. Miért nem mondod el? Mi tart vissza? – Carle szemszöge☠ Anael részéről semmiképpen sem szeretnék szerelmet, viszont Carle-lal elég jól működhetne a kémia. Portiával a kapcsolat pedig mostanra több, mint valószínű, hogy eléggé gyűlölködős, de akár lehet az ellenkezője is; lehet hogy együtt szerettek borsot törni mások orra alá.
☠ A karakter fajtájához nem feltétlenül ragaszkodunk, lehet démon vagy félvér is.
☠ Play by szempontjából abszolút Kit bácsit szeretnénk.
☠ Bármilyen egyéb kérdés, óhaj-sóhaj miatt nyugodtan keress engem vagy Carleigh Bay-t.


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2