Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Orenburg, Oroszország •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Orenburg, Oroszország - Page 3 GadHg7Q
Orenburg, Oroszország - Page 3 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
932
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 5:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Belial, Mephisto & Belphegor


H
osszú éjszaka után, ami a Jezabellel való találkozást követte, reggelre virradóan hosszasan ejtőzöm még Belial puha párnái között, míg Kedvesem elkezdi a napját. Nincs nagy ingerem felkelni, pihenni vágyom és nem tudni a világról. Ám mivel Lordom forró teste már nem feszül mellettem, így nem olyan jó érzés a paplan alatt lenni egyedül. Kelletlenül bújok ki az ágyból, kapom magamra az első ruhadarabot ami kezem ügyébe kerül, ez pedig nem más, mint Kedvesem inge. Lassan bandukolok lefelé a lépcsőn, nyűgösen túrok bele hajamba, majd a konyhába érve letámadom a kávéfőzőt. Rutinos mozdulatokkal töltöm meg, majd teszem a tűzhelyre, hogy laza tíz perc múlva le is főjön. Épp a bögrékért nyúlnék fel mikor megjelenik Drágám a konyha ajtóban. Káin és Ábel arrébb lesz tessékelve mire mosolyogni kezdek.
-Jó reggelt.-köszöntöm ahogy belép, így megelőzve engem egy bögrét vesz és tölt magának a kávéból. Én is hasonlóan teszek utána, majd szokás szerint ízesítem és a pultra ülve oldalra döntött fejjel hallgatom a reggeli élménybeszámolót. Angyal, itt New Orleans-ban? Nem létezik... Mégis ahogy meghallom kapitánya nevét érdeklődve figyelem a történetet.
-Aucs... Még egy hiba ami a számlámra írható.-szisszenek fel és húzom el a számat. Mephisto is annak az áldozata, hogy én Raguelt engedtem "haza telefonálni". Szabad kezem mögé rejtem arcomat és mélyet sóhajtok.
-Ki kell hoznunk onnan.-jelentem ki, bár ahogy hallom Belial sincs más véleményen. Három napunk van összecuccolni az indulásig. Aprót biccentek mielőtt kiinnám a kávémat, karja után nyúlva futó reggeli csókot lopok;
-Ez jár!-jelentem ki vigyorogva, majd az emeletre vonulok, hogy összeszedjem magam és neki lássak a kutató munkának. Ez is kell, az is kell... Angyalok őrizte börtön... Hamar megszerzem az infót hol lehet fogva tartva s légió kapitány, így estére már olyan tervrajzok kerülnek az asztalra, amik jelzik a gyenge pontokat, az őrváltások idejét is. Kedvesem is rutinosan dolgozik, így amit két nap alatt összegyűjtünk, már elég használható dolgot ad a kezünkbe, hamar virrad a harmadik reggel, így rövid pihenés után szempillantásnyi idő alatt készülünk el. Most Belial rendezte utazásunkat, hasonlóan Ciprusi utunkhoz, ismét megidéznek majd bennünket.
-Csapjunk az angyalok közé!-viszonozom vigyorát s balomban megpörgetve kedvenc tőrömet nyúlok Viszály keze után, hogy aztán a következő pillanatban Európai földre érjen bakancsunk talpa. Szemem gyorsan hozzá szokik a fényviszonyokhoz, párat pislogok miközben hűvös szél kap bele a hajamba.
-Rajta ütés szerűen megyünk, vagy kell még némi idő?-pillantok Lordomra, majd nem sokkal később körbe hordozom tekintetem. Zsebemből előhúzom a térképet, majd próbálom belőni, hol is vagyunk pontosan?!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 10, 2020 8:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Eltűnt kapitányom életjelet küld magáról. Elég sajátosat. Reggeli rutinom közben ér az angyali jelenés. Épp borotválkozom, mikor a fürdőm ablakánál bekacsint egy tollashátú. Nem kicsit lepődöm meg a szemérmetlenül széttárt szárnyait látva. Csak így? Ilyen nyíltan? Beszállni egy démon udvarába, na ehhez már pofa kell! Nyomorult tollpárnák. Ám rosszallásom hamar elszáll, amikor elárulja, miért is merészkedett otthonomba. Hírt hozott Mephistoról. Kicsit gyanakodva szemlélem a jövevényt, de ahogy beszél egyre biztosabb vagyok benne, hogy igaz, amit mond. Hogy miért művel ilyet angyal létére, hogy démontanyára merészkedik? Hát erre is hamar megkapom a választ. Három nap. Ennyi idő türelmet kérek még hű kapitányomtól. Az angyal üzenetemmel együtt hamar tovább repül.
Percekkel később kilépek a fürdőből és a konyha felé veszem az irányt. A kutyák a küszöbön leselkednek befelé, mintha valami finom falatra várnának, de a levegőben nem érezni csak a frissen főzött kávé illatát. Arrébb hessegetem a dögöket, hogy a helyiségbe léphessek.
-Jó reggelt Belphegor! - üdvözlöm kedvesemet, majd mellé lépek egy bögrét magamhoz ragadva, amit következő mozdulatommal félig kávéval töltök meg. A sötét ital még gőzölög, ám én mégis belekortyolok.
-Nem hiszed el mi történt az előbb. - kezdek bele, majd elmondom, hogy egy angyal pofátlankodott ide. Néhány mondatban negatívan méltatom a tollasnő feltűnését, majd rátérek a lényegre, idelátogatása miértjére, ami valójában érdekes.
-Mephisto. - mondom ki a démon nevét, ami ismerősen csenghet bizalmasom számára is. A férfi egyike légiókapitányaimnak és szövetségeseimnek is egyben. Talán még az arca is bevillanhat neki halványan, de túl sokszor nem volt szerencséje találkozni vele. Mephisto légiójának állomáshelye igen távol esik a Lordi Palotától, így csak ritkán fordult meg kastélyunk falai között.
-Angyalok tartják fogságban Oroszországban. Egy Orenburg nevű helyen. Lassan három éve. - foglalom össze a lényeget. Nahant után nem sokáig volt szabadon, talán az elsők között lehetettek, akiket kézre kerítettek. Micsoda balszerencse. Megemlítem, hogy többedmagával került dutyiba, de démonkatonái már nem élnek. Mephisto az utolsó. Szinte magától értetődik, hogy oda kell mennem és kihozni őt. És az is nyilvánvaló, hogy Belphegor velem akar majd jönni. Hiszen megígértette velem Nahant előtt, hogy nem hagyom ki semmiből. Nem mellesleg, szükségem is lesz rá.
-Azt üzentem a tollfészekkel, hogy három nap múlva Orenburgban leszünk. Sok dolgunk van még addig. - teszem hozzá, miközben újabbat kortyolok bögrémből. Belphegor már jól tudja, hogy zajlanak az előkészületek. Mindenféle infóra szükségünk lesz a helyről. Orenburg. Soha életemben nem hallottam még erről a településről. Nem árt tájékozódnunk, mielőtt odamegyünk. Aztán magáról a fogva tartás helyéről sem lenne utolsó megfelelő képet kapni, főleg ha szándékunkban áll betörni arra a helyre. Alaprajzok és térképek fognak kelleni. Ennek fényében következő két napunk tevékenyen telik. Míg nem elérkezünk a harmadik nap reggeléhez, indulásunk napjához. Az utazást megint könnyen intéztem. Egy ismerős démonpajtás fog minket megidézni orosz földre, elhagyva a tengeren való több napos hajóutat és kellemetlen hánykolódást. Rengeteg időt nyerünk. Néhány percünk van mielőtt Európában szólítanának és megkezdődne cseppet sem veszélytelen vállalkozásunk.
-Készen állsz? - pillantok sunyi vigyorral Belphegoromra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 3 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 3 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 3 9BtQwhA
☩ Reagok :
58
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 06, 2020 12:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Mentőexpedíció
A picsába már! Három nap. Ennyit ígért Belial. Bírjam ki. Örökkévalóságnak tűnik a várakozás, bár három év után tulajdonképpen mit számít már? Ezt gondoltam magamban. Két kínkeserves nap telt már el, most tartunk a harmadiknál, én pedig kénytelen vagyok elviselni a tollas kis csibét és a terveit. Hogy akadna a torkán a saját nyelve. De sajnálatos módon még szükségem van rá, ha eldurvulna a helyzet. Nem mellesleg úgy leszedáltak, hogy jelenleg egy nyamvadt fűszálat se tudnék elhajlítani, nemhogy nyakakat törni. A napi tortúrám is kezdetét veszi, közben kiderül, hogy nem szándékoznak tovább életben tartani, mivel köpni továbbra sem köpök, akármit is csinálnak velem. Ráadásul a velem elfogott katonáim közül már egy sem él, némelyikért nem is kár, de azért szomorú, hogy csak eddig bírták a tollas kiképzést. És nem mellesleg a mennyei bagázs teljesen abban a hitben tengődik, hogy Viszály már lemondott rólam. Már nem vagyok a hasznukra. Tehát fel kell tartanom őket, ha nem akarom, hogy csak a hullamaradványaimat tudják összekaparni. Ha valamit megígér Belial, azt be is tartja. Csak kérdés, mikor lesz az akkor. Próbálom szóval feltartani a górét, milyen kár, hogy a pokoli humor nem jön be nála. Élvezettel mártja meg a hűvös pengét a húsomban, a vérem pedig azonnal izzani kezd, elönt a forróság, mintha valami mennyei tűzzel égetnének. Nem üvöltök fel. Még nem, annyira ne örüljön már a degeneráltja.
- Nagyon kitartó vagy Mephisto. És egyben szánalmas is, mert semmire sem mész vele. Ez nem ment meg a haláltól. - a pengét a hasamba döfi, még meg is forgatja bennem. Aztarohadt. Felüvöltök a fájdalomtól, a két kezem marokba szorul. Ó, csak kerüljek ki innen...Élvezettel tépem le az aszimmetrikus fejedet bazdmeg! Fájdalmas vicsorom vigyorba vált elképzelve, hogyan belezném ki a kurvájával együtt. Mit belezném? Ki fogom belezni, addig éljek. Én nem csak megforgatom benned a saját pengédet, kiforgatlak teljesen!
Vér tolódik a számba, sötét és keserű, mint az irigység, mely a vénáimban kering. Nem méltatom válaszra, csak szembe köpöm a véremmel. Élvezettel nézem, ahogy kiakad és kidagadnak az erek a nyakán. Istenesen pofán basz, de úgy, hogy hallatszódik a csont reccsenése. Belekong a fejem is. A hirtelen kábaságban nyújtanám a másik oldalt is, hogy meglegyen a balansz, de már mással foglalkozik. Olyan hévvel próbálja magáról letörölni a véres köpetet, mintha minimum leprát hordozna. Sajna az nem én leszek. Én csak az irigy kurváját használom. De őt rendesen. Rá is pillantok a gondolatban megemlített csibére reménykedve, hogy majd hasznosítja magát. Az arca sápadt és rémült. Hát baszki, sokra megyek veled is! Két csicskás megindul felém és még jobban lefognak. Ne már, most kell ezt?
- Te mocskos pokolfajzat! Azt is meg fogod bánni, hogy megszülettél! - csapja a földbe a rongyot, majd ismét megindul felém, csak akkor veszem észre, hogy az én orrom tört el, nem az ő ökle. Szívás. Itt is vérzek, ott is vérzek, lehet áldozati oltáron végzem.
- Hagy javítsalak ki. Nem születtem. Teremtettek. - köpöm ki magam mellé a maradék vért, miközben bezsong a fejem. Ez az, zsibbadj csak, úgy kevésbé fáj! A góré nem hagyja annyiban, hogy szemen köptem, miért is tenné? Hisz ilyenek az angyalok. Csupa szeretet, jóság és megbocsátás, nemde? Meg a faszom a dajkamesékbe! Az állam megszorítva maga felé fordítja a fejem és a pengéjével megindul a bal szemem világa felé. Na ez kurvára fájni fog, tudatosítom magamban, mielőtt a penge a szemgolyómat érinti, majd el nem kezdi kivájni a gödréből. Mintha csak hentesnek készülne. Igazából onnantól kezdve már nem érzem az előző szurkáit vagy a betört orromat. Már az se izgat, hogy csak az arcom egyik felét simogatta meg az öklével. Tulajdonképpen azt sem tudom, érzek e egyáltalán bármit, mert ezt annyival nem lehet leírni, hogy hú, de sajog bazdmeg. Ez a földi test, ez a húshalmaz egy lüktető fájdalomcsomóvá, góccá válik, ami egyre szorosabb és szorosabb lesz, mint ahogy a hurok szorul a nyakadon, mikor fellógatnak. Jobb esetben kitörik a nyakad és vége...rosszabb esetben meg...a tüdőd levegőért kiált, de senki sem szánja meg, így hosszú percekig csak fulladozol. Aztán végül feladja a kapálózást és véged. De így is, úgy is eljön érted az öreg Kaszás, ahogy mondani szokták. Vér szaga, üvöltés hangja, egy női sikolyé, forróság, jeges hideg. A hangok, szagok, minden összemosódik előttem, ahogy a sötétség először csak félig, majd teljesen átveszi a hatalmat a látásom felett. Még felrémlik az ismerős arc nem létező lelki szemeim előtt a sötétségen keresztül. Az ő szabályos kis arca. Rám mosolyog. Olyan őszinte csodálattal, ahogy egy teremtett démon sem lenne képes soha rád mosolyogni. És innentől kezdve igazából se kép, se hang. Bekebelez a sötétség, elnyel és csak a csend marad. Síri csend.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 04, 2020 5:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Az utóbbi hetek eseménydúsan teltek. A ciprusi nyugalom már csak távoli emlék, visszatértünk a szorgos hétköznapokba. Mozgalmas napok következtek. Időnk java részét kedvesemmé avanzsált bizalmasommal Nashvilleben töltöttük, ahol a kapitánynő otthonos kis bázist alakított ki szerveződő légióm számára. Jezabel feltűnése váratlan örömként ért. A nahant islandi csúfos kudarc óta nem láttam őt. Úgy mint mi, ő is bujkálni kényszerült a halandók között. Nem térhettünk haza, és amikor úgy látszott megtehetnénk, már nem volt módunk rá. A Pokol kapui bezárultak előttünk. A rejtőzködéssel töltött évek viszont nem bizonyultak haszontalannak. Jezabel figyelemre méltó eredményességgel végezte utolsó, rá bízott feladatát, amit elválásunk előtt még parancsba adtam. Ha elül a vihar, keressen egy biztosnak látszó helyet és kezdje el felkutatni szétszóródott seregét. És a démonnő így is tett. Nashville romos, elhagyatott városát szemelte ki bázisul. Tervünk, hogy egyetlen nagy légióba szervezzük az Északi Régió démonjait a 13. légió irányítása alatt. És persze mindazokat, akik csatlakoznának. Az elmúlt napokban elkezdtük felkutatni légiókapitányaimat és a szárnyaik alá tartozó megmaradt démonjaikat is. Lehangoló szembesülni azzal, hogy az erős pokoli seregek mennyire szétszéledtek a felszínre kerülve. Ám ez a kellemetlen tény, minden régióurat egyformán érint.

Átlagos reggel, indul a nap, Belphegor még az ágyunkban pihen. A fürdőbe lépek, négynapos borostámat készülök száműzni arcomról. A habot már felkentem magamra és pár pengevonás is végigsiklott bőrömön, amikor a méretes ablak felől erőteljes kopogás zavar meg reggeli rutinomban. Oldalvást pillantok az üvegen keresztül, miközben újra megindul az éles fémdarab arcomon és államat emelve siklik tovább. Ekkor vetül pillantásom a szőke nőre, aki fürdőm ablakára tapadva bámul befelé. Ez már önmagában elég érdekes lehet, de ami konkrétan meglepetést okoz az az, hogy a kíváncsi hölgyemény hátából két angyali szárny türemkedik ki. Jól látszik, hogy a tollas darabok valódiak és nem egy jelmezboltból szedte őket. Mi a f*sz? Egy angyal simul az ablakomra. Csodálkozom el, és figyelmetlenségemben kezem rosszul mozdul, hát ejtek nyakamon egy apró sebet. Még pár csepp sötét vércsepp is kiserken bőröm alól. Nem ér éles fájdalom, jelentéktelen vágás, mégis felszisszenek, ami inkább a tollasnő jelenlétének szól, mint a borotvapengének. Amikor közelítek felé, ő távolabb lép.
-Mit akarsz itt? - kérdezem mogorván ablakot nyitva előtt.
-Kedvesem, ez itt New Orleans. Nem mondták még neked, hogy nem szerencsés errefelé szárnyat eregetni? - ráncolom homlokom, miközben alaposan végig mérem őt. Megszeppenve áll előttem, elég világtalannak tűnik. Már kezdem azt feltételezni, hogy eltévedt.
-Mert ugye tudod, melyik városban vagy? - tudakolom gyanakvó tekintettel. Kérdésemre egy határozott szótlan bólintással felel, kezét maga előtt tartja szégyellősen áll, idegességében ujjait tördeli.
-Én csak...én csak... - pillant fel rám félszegen, majd nagy nehezen kinyögi, hogy üzenete van számomra. El sem tudom képzelni hirtelen, ki az aki egy angyalt használ postagalambnak. Leszámítva a főbb tollasokat, akikkel jelen esetben semmi dolgom. Így érdeklődve várom, hogy a kicsike elárulja ki és mit üzent a számomra. Aztán megemlíti, az egyik légiókapitányom, Mephisto nevét. Azóta nem hallottam felőle, hogy támogatását kértem a nahanton kialakult helyzetben. Sajnos hiába igyekezett Jezabel katonái segítségére, túl későn érte el Nahant partjait, az égi sereg addigra felmorzsolta a légiót. A kislány megosztja, hogy kapitányom három éve egy orosz börtöncella mélyén rostokol többedmagával, feltételezem beosztott katonáira céloz ezzel, de gyorsan hozzáteszi, hogy az angyali kínzások miatt már csak Mephisto van életbe közülük. Hát ez elég szomorú. Egy mély fájdalmas sóhaj tör fel a tollaskából, és halkan suttogva osztja meg aggodalmát, attól tart, hogy már nem sokáig. A napok Mephisto számára is meg vannak számolva a dutyiban.
-Miért segítesz neki? Mi okod van rá? - szegezem neki kérdésemet. Egy angyal érkezik egy démon üzenetével, aki szabadulását reméli feljebbvalójától. Miért fáradna egy tollashátú azzal, hogy ellenséges terepre, egy démonok lakta városba teszi a lábát, mindezt úgy, hogy még csak meg sem próbálja elrejteni égi mivoltát. Nyitott szárnyaival élő céltábla NO utcáin. Aztán a felelet szavak nélkül érkezik. Halvány pír fut végig a kicsike arca mindkét oldalán és zavartan pillant félre, szemeivel egy nagyobb fűcsomót fixírozva. Aztap*csa! Felismerem a jeleket. Kedvesem arcán is gyakorta látom ezt a fajta színváltozást, ami csak egyet jelenthet: az angyallány belezúgott a kapitányban. Na szép. Nem feltételezem, hogy a férfi részéről ez viszonzott dolog lenne, de megmosolygom ravaszságát, hogy képes volt elcsábítani az ellenséget és felhasználni saját céljaira. Jelen esetben egy üzenet átadására.
-Rendben. Akkor a válaszom Mephisto számára, hogy három napot még bírjon ki. Érte megyünk. Az angyal egy apró mosollyal veszi a választ, majd szárnyait szélesebbre tárva boldogan elrepül. Fejemet ingatva, egy mély lélegzetet véve csukom be az ablakot és a tükör elé lépve folytatom a borotválkozást.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 3 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 3 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 3 9BtQwhA
☩ Reagok :
58
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 26, 2020 1:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Mentőexpedíció
Kényelmetlenül kicsavart pózban ébredek fel. Alapjáraton nem sokat alszom, de a tollas csibével eltöltött éjszaka után muszáj volt kiütnöm magam. Soha nem voltam még annyira megfáradt, mint abban az átkozott pillanatban, mikor magamra hagyott az ígéreteimmel. Próbálom az éjszaka emlékét is elnyomni magamban. Úgy voltam vele, inkább a farkam viszekessen pár napig, de legalább legyek végre szabad, mert már lassan ott tartottam, hogy rituális öngyilkosságot követek el az angyalpenge segítségével. Nos, odalent nem viszketek, csak az elmém nem akarja elfogadni a tényt, hogy bizony meghágtam egy szűz angyalt. Bassza meg...ezt jó mélyen el kell temetnem, soha senki sem szerezhet róla tudomást, mert hallgathatom még többezer évig, ha nem életem végéig. Még szerencse, hogy nem volt áldott a luka is. De ha mégis az is volt, most már többé nem az. Többszörösen megrontottam. A gondolat azért valamennyire derűt csal az arcomra, főleg ha elképzelem, hogy a főnöke megszentelt farka hogyan száradna le a bűntől, ha ő is igényt tartana rá ezek után. Sorvadna el azon keresztül, akkor mindjárt könnyebb dolgom lenne. Hatalmasat ásítva nyújtózom. Ma valahogy még a sötét is világosabbnak tűnik ebben a koszfészekben. Már szinte újra érzem a napfény melegét a bőrömön, amit mindezidáig elirigyeltem a tollcsomóktól. Ahogyan a levegőt is. Belialhoz eljutott az üzenet. És remélhetőleg nem húzza el a megmentésem. Bár nem mernék rá mérget venni. De a lényeg, hogy jönni fog, mert köt az alkunk. Ahogy nekem is rá, úgy neki is szüksége van rám. És élve, nem holtan. Csak ki kell várnom, el kell húznom az időt. Addig pedig marad a megszokott monotonitás. Óramű pontossággal rúgják rám az ajtót, majd kezdik el a szokásos köröket. Egy nagy szerencséjük van, jobban mondva három. Hogy az a nyamvadt démoncsapda működik, nincs fegyver a kezemben, és le vagyok láncolva, máskülönben nem lenne olyan nagy a pofájuk.
- Az összes démonkatonád, akit veled együtt elejtettünk, halott. Tegnap halt meg az utolsó. És te következel, ha nem árulod el Viszály tartózkodási helyét. Szóval jobb lesz, ha végre megered az a csípős nyelved. - már elő is kapja a fegyverét, melynek pengéje megcsillan a gyertyák fényében. Hatalmasat ásítok, majd kiropogtatom a nyakamat.
- Tényleg? Valak is? Kár érte, hogy őt nem én ölhettem meg. Ha egy cellába csuktatok volna vele, hamarabb fűbe harapott volna. - felsóhajtok. Az a nyomorult ördögfajzat megérdemelte volna, hogy az én kezeim által üdvözölje a halált. Soha sem bírtam a szájhősöket, akik nem tudják, mikor kell csendben maradni. Nem lett volna addig nagyobb baj, míg ő meg nem fenyegette az egyik tollast, hogy ezt úgysem ússzák meg, mert Viszály eljön értünk és megment. Nem kellett volna megemlítenie, hogy Belial életben maradt, mert így konkrétan esélyt adott nekik a felkészülésre. Illetve arra, hogy szarrá kínozzanak az angyalpengével, csak azért, hogy eláruljam a szövetségesem hollétét, amit amúgysem tudtam volna megmondani, ha akartam volna sem, mert tisztában vagyok azzal, hogy folyamatosan mozgásban van.
- Úgy látszik, hogy a lovas letett rólad. Nem jött el értetek, hogy megmentsen. Magadra maradtál Mephisto.  Szóval akár el is árulhatnád őt, nem? Hiszen a bűn éltet téged is. Már így is nyakig ülsz a szarban, ebből már nem mászol ki élve. - nyomja nekem, mint süket az ólajtót, majd a pengével felsérti a bőrt a karomon. Csak az állkapcsom feszül meg. Csodálatosan kezdődik a mai nap is.
- Szóval, ha feladom, végem van, ha nem, akkor is. Értem. Ennyi? Mert ez így kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogás. Ettől nem fogok színt vallani. - felelem sajátos humorommal. Nem értem, mire számított? Hogy majd összefosom magam együltő helyemben, csak mert közli velem, hogy mindjárt itt a vég? El kellett keserítsem, Lucifer nem teremtett beszarinak. A válaszom nem arat osztatlan sikert, mert mindjárt mélyen a húsomban érzem a mennyek fegyverét. Mély üvöltés tör fel a torkomból, de a gondolat, hogy esetleg ide pusztulok, mielőtt Belial megjelenik sem változtat a tényen, hogy nem fogok senkit a kezükre játszani és az ő kényük-kedvük szerint ugrálni. A véres pengét végighúzza az arcomon, a hegye a bal szememnél pihen meg. Most jön majd az a rész, amit úgy érzem, tényleg rühelleni fogok...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 3 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 3 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 3 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 3 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 25, 2020 10:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


* * *

Orenburg, Oroszország - Page 3 ContentItem-5129469-36587959-u94ua27g554ot-or
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7