Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Orenburg, Oroszország •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 07, 2020 6:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Az idő nem nekünk dolgozik. Minden itt töltött perccel kockáztatjuk a lebukást. Bármilyen észrevétlenül is sikerült eljutnunk idáig, az angyaloknak előbb utóbb feltűnik majd itt létünk. Ha máskor nem, hát akkor, mikor Mephisto zárkáját üresen találják. Impeket idézek annak a részlegnek a felderítésére, ahol vélhetően kapitányomat is fogva tartják. Időközben egy nő rohan el mellettünk sietősen, de még csak észre sem vesszük, ahogy ő sem figyel fel ránk a bútor takarásától. Kissé csalódottan veszem, hogy az impek jó hír nélkül térnek vissza. Hangot is adok nemtetszésemnek és megjegyzem, talán rossz infókat kaptam.
-Akarom mondani hiányosakat. - pontosítom magam reagálva bizalmasom gondolatára. Az utolsó démoni lény viszont biztató hírekkel szolgál. Látta Mephistot a magán rácsok környékén. Nem gondolkodunk sokat neki, azonnal a magánzárkák felé igyekszünk. Rá is akadunk, méghozzá elég hamar, mégsem rontunk be azonnal, mert az ajtó mögül beszélgetés hangjai szűrődnek ki, ami egyértelmű jel: Mephisto odabent nincs egyedül. A bejárathoz közel merészkedek, hogy még tisztábban hallhassam a bent folyó csevejt. "...olyan szépen beájultál, mikor a késem átszúrta a második szemgolyódat" gúnyolódik a férfi. Ez a fél mondat is jól előre jelzi, milyen látvány várna ránk odabent. Mephistot épp kínozzák, aki szitkozódva ordít fel, miközben kínzója további gúnyos megjegyzéseket tesz, aztán lépteit az ajtó felé veszi. Belphegor ebben a pillanatban teszi fel nekem a kérdést: "csak a megfelelő pillanatra várunk, vagy ugrasszuk ki a nyulat a bokorból?" Válaszra már nincs idő. Megfogom tanácsadóm kezét és pár lépést téve egy szekrény mögött rejtőzünk el. Egy angyal rohan ki a helyiségből és nagy sietősen a mosoda felé veszi az irányt.
-Menjünk...itt az idő... - intek bizalmasom felé, majd egy pillanat múlva betoppanunk.
-Mephisto... - szólítom nevén démonomat, amint meglátom az egyik cellában egy csapda közepén üldögélni. Rémesen fest. Hangomat hallva egy kisebb szikla gördülhet le vállairól megkönnyebbültségében. Végre eljöttem hozzá, hogy kivigyem. De nincs egyedül, az a tollas nőszemély is a fogdában tartózkodik, aki néhány nappal ezelőtt beszállt new orleansi otthonunk kertjébe, hogy a fürdő ablakra tapadva kérjen Mephisto számára segítséget.
-Belphegor, figyeld az ajtót és szólj, ha valakit közeledni látsz. - pillantok a démonnő felé, majd beljebb merészkedek. Az első dolog amit teszek, hogy megszabadítom béklyóitól. Ujjaimat a padlónak érintem, energiáimmal mozgásra bírom a földet. Éppen csak érzékelhető rengésekkel kelesztek hosszanti repedéseket a talajon, ami azonnal megtöri a csapda köreit és az ívei mentére rajzolt rúnákat. Ezzel meg is volnánk. Immáron testközelből, végig pillantva rajta még nyomorultabban néz ki a légióvezér. Mintha, most húzták volna elő egy csatornából.
-Tudsz járni? - kérdezem a démontól, mert csapzottságát látva, nehéz megítélni.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 2 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 2 9BtQwhA
☩ Reagok :
57
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 04, 2020 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
A sejtéseim nem csalnak meg. Valóban eljött értem Belial. Az egyik impje a közelben lófrál, megérzem a közelségét. Az időm viszont fogy, egyre szorultabb a helyzetem, hiszen a főtollas is érzi, hogy valami nincs rendben. A szemeim világát végre visszakapom, hála a csibének. Életben tart, de nem enged ki, azt várja, hogy Belialék mentsenek meg. Pedig ha semlegesítené az ördögcsapdát, úgy mindenkinek sokkal könnyebb volna a dolga. Legalábbis démoni fronton. Közben Belial és Belphegor elrejtőznek a megfelelő alkalomra várva, hiszen még mindig nem tudják, melyik cella rabja is vagyok. Ezért is küldték ki az impeket. És az egyikük nemsokára megmutatja nekik, merre is az arra. Így szerencsésen elkerülik a főtollas szajháját, aki vakon követi felettese minden parancsát, most épp a szarul járt vasalós rabhoz igyekszik. Míg én megmentőimre várok, valamit megpróbálok kieszelni, hogy a vérmes börtöngóré ne akarja ismét kivájni a szemeimet. Bukta lenne...Pedig már megindul a cellám felé, hogy folytassa a kínzásomat. Úgy teszek, mintha ébredeznék.
- Baszki...- mormogom az orrom alatt és direkt rekedtesre veszem a figurát.
- Nocsak, nocsak, megébredtünk Mephisto? Azt hittem, tökösebb démon vagy és jól bírod a fájdalmat, de olyan szépen beájultál, mikor a késem átszúrta a második szemgolyódat is, hogy szinte már megsajnáltalak. Pedig már tényleg azt hittem, hogy kibírod éberen, míg megszabadítalak mindkét szemed világától. Ezek után már nem lett volna értelme azonnal végezni veled. Gondoltam megvárom, hogy magadhoz térj és élvezd még egy kicsit, ahogy átölel a sötétség, mielőtt te is a cimboráid sorsára jutsz. - feleli két füstölés közepette, majd nyílik a cellám ajtaja.
- Kedvességed határtalan. Nem fogom elfelejteni soha...- válaszolom játszva a szerepem és még nyögök párat is mellé, csakhogy hitelesebb legyen az alakítás. Köpök egyet a földre magam mellé, mintha kínomban tenném azt. Közelebb lép, leguggol mellém, majd az elszívott szivart a hátamon nyomja el.
- Ó, hogy basznád meg! - üvöltök fel és már nyúlnék utána, hogy behúzzam a körbe és ott helyben tépjem szét, de pont abban a pillanatban a csibe kioltja az egyetlen fényt adó forrást. Próbál ő is időt nyerni, de minek így? Használhatatlan egy némber. Nem lett volna egyszerűbb felszabadítania a csapda alól, á nem...Ha végre kijutok innen, esküszöm, hogy rámegyek az erőm okkult részére, hogy még egyszer ne forduljon elő velem ilyesmi. Elég gáz ez, hogy nem tudok feltörni egy ilyen démoncsapdát. Bár elég erős az a cseszett pecsét rajta, de akkor is szar helyzet. Árt az imidzsemnek és a büszkeségemnek. Pedig nem én vagyok Kevély, őt talán már elvitte volna a szégyen itt az elmúlt három év során.
- Óóó. Mindjárt megpróbálom újra meggyújtani. - szólal meg hirtelen a nyomorult kis csibe, mire a glóriás kakaska visszavonulót fúj.
- Hagyd, nem lesz rá szükség ma már. - válaszolja az agyatlan tollaslánynak, majd feltápászkodik mellőlem, és kibotorkál a cellából. Kár, hogy nem megy neki fejjel a rácsoknak. Hallom, hogy csukódik a cellaajtó, majd kattan a zár is. Kösz csibe, igazán... Csessze meg, akkor is kinyírom ezt a faszjancsit, ha kijutok innen, nem menekül a szarházi!
- Hallom, fáj az élet pokolfajzat. De a megváltás még várat magára, úgy döntöttem, hagyom, hagy szenvedj még sötét magányodban. Megfizetsz mindenért, amit Viszály és csatlósai műveltek Raguellel! Te leszel az, akin elégtételt veszünk, mielőtt megtaláljuk őt. Mert meg fogjuk! - teszi még hozzá, mielőtt távozóra fogná.
- Chhh, sok szerencsét hozzá, bele fogsz őszülni tollas! - vágom hozzá és beintek, bár sajnálatos módon a sötétség miatt nem látja. De nekem mégis jól esik. Szerencsére mindketten távoznak a helyiségből és magamra maradok. Csak jussak végre ki innen...Belial, remélem most már ide találsz végre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Orenburg, Oroszország - Page 2 GadHg7Q
Orenburg, Oroszország - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextBelial, Mephisto & Belphegor


S
zerencse vagy sem, de a mosodán hamar túljutunk, szerencsénkre van egy vállalkozó szellemű rab, aki segít nekünk kivonulni, saját magát égetve meg vonja magára az őrök figyelmét, így seperc tova libbenhetünk. Egy nagyobb folyosóra és rajta egy zöld ajtóra lelünk, ám mielőtt azt Belial kinyitná gyorsan tudtára hozom, hogy ne akarjon olyat játszani, hogy szétválunk és aki keres az talál. Megnyugtat, hogy nem tervezett ilyet, ujjai kézfejemre kulcsolódnak, majd közli válasszuk a könnyebbik utat.
-Rendben, legyen így.-bólintok és figyelem amint öt impet rendel magához amik egy pillanat alatt körénk sereglenek. Kedvesem kiadja a parancsot, hogy keressék meg kapitányát és kitárja előttük az ajtót. Engem pedig magával húz egy nagyobb fém szekrény mögé.
-Időt? Mire? Három éve van itt... Mit mondott neked pontosan az angyal?-pillantok fel rá ahogy igazán közel kerülünk egymáshoz a szűkös hely miatt. Hosszú percekig várunk mire lassacskán ismét körénk gyűlnek a kis mocskok... Nahant óta kimondottan rühellem őket. Nem szolgálnak jó hírekkel, így Belial hangosan mondja ki gondolatait.
-Nem hiszem, hogy át lennél ejtve. Pusztán nem vagyunk ismerősek erre.-próbálom nyugtatni, ám az feltűnik, hogy az ötből csupán négy imp érkezett eddig vissza. Az ötödik segítségünk is megérkezik és végre jó híreknek leszünk fültanúi, Mephisto ugyanis itt van házon belül, csupán el van szeparálva a többi rabtól. Így Viszály elküld négy impet és megindulunk az említett cella felé.
-Kéz és láb törést nekünk?-kérdezek rá sunyin amint kilépünk a szekrény mögül és a zöld ajtón át indulunk az egy szem impünk után, hogy eljussunk mi is addig, mint a kis lény. Az ajtó mögül beszélgetés hallatszik, egyértelmű, hogy a kapitány nincs egyedül, így kivárunk, bár számomra furcsa ez a lépése Belialnak, nem rohan fejjel a falnak. Mondjuk én csak örülök neki, nem kellene itt hagyni a fogunkat.
-Akkor... csak a megfelelő pillanatra várunk, vagy ugrasszuk ki a nyulat a bokorból?-kérdezek rá suttogva ahogy felmérem a terepet. Akár ki is engedhetnénk a többi cellában lévő rabot, nagy hangja lehetne annak is, hogy Mephistot egyedül hagyják.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 6:55 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A rejtett ajtót, amiről a férfi beszélt hamar megleljük. Noha nem azért, mert annyira szembe tűnő lenne, sokkal inkább mert tökéletes leírást kaptunk arról, mit is keressünk és azt, hol találjuk. Nem sokat gondolkodunk, felfeszítjük az ajtót elindulunk a titkos járaton a börtöncellák felé.
-Nem. Nem ismerek itt senki.. - rázom meg a fejem az alagúton haladva. Figyelmem éber, bár az informátorunk nem ejtett szót eldugott csapdákról befelé, de nem árt az óvatosság. Hamar a járat végébe érünk, a torlasz mögött pedig a börtönmosodába jutunk. Nem sok hiányzik, hogy lelepleződjünk, mégis szerencsénkre az egyik patyolatba osztott rab a segítségünkre lesz és megment minket a lebukástól. Feltételezem gyorsan levágja, hogy nem eltévedt börtönlátogatók vagyunk, hanem szöktetni jöttünk, talán saját szabadságát is reméli az együttműködéséért cserébe. Megmutatja a helyes irányt, és mi arra távozunk, még mielőtt jelenlétünk szemet szúrna az őröknek. Gyors léptekkel szeljük át az épületet, míg fel nem tűnik előttünk a keresett részleg.
-Ha minden igaz....helyben vagyunk. - állok meg egy méregzöldszín kopott vasajtó előtt. Mielőtt kezemet a kilincs felé emelném Belphegor megállít és mutatóujját feltartva, eltökélt pillantásokkal ajánlja figyelmembe, hogy ne is gondoljak arra, hogy különválunk, mert ő nem megy nélkülem sehova.
-Nyugi, nem terveztem ilyesmit. - kulcsolom ujjaimat felém tartott kézfejére.
-Válasszuk a könnyebb utat. - javaslom, majd magunk köré idézek öt impet, akik egy pillanat alatt mellettünk teremnek.
-Keressétek meg Mephistot! - adom ki a parancsot, miközben szabad kezemmel kitárom előttük a vasajtót. A kis rusnyaságok azonnal nekiiramodnak, hogy töviről hegyire átkutassák a börtönrészleget.  
-Így nyerünk egy kis időt. - húzódom félre egy fémbútorzat takarásába és húzom magammal kedvesemet is. Nem hiszem, hogy az impeknek sokáig tartana átfésülniük a terepet, mégis szerencsésebb, ha nem az ajtó előtt álldogálva várjuk meg visszatértüket. A pokollények alaposan körbejárják a benti folyosókat, lopakodva haladnak végig celláról cellára, de egyik rács mögött sem fedezik fel kapitányom arcát. Bár az egyikben senyved egy szerencsétlen, aki némileg hasonlíthatna rá, de messziről szaglik róla, hogy halandó, így a férfit kémlelő imp tovább is áll, de nem jut messzire, mert felfedez egy félig nyitott, félreeső ajtót, ami mögött egy  pár fokos lépcsősor vezet lefelé. Kíváncsian settenkedik oda és les be a nyíláson át, majd meghúzódik a fal tövében és úgy merészkedik egyre beljebb, míg be nem férkőzik annyira, hogy egy alaposabb pillantást vethessen. Ha Mephisto nincs egyedül, akkor csendesen hívja fel magára a figyelmet, és csak annyi zajt csap maga körül, mennyivel a démon figyelmét magára vonhatja. Itt létét a démon biztató jelnek veheti. Ha a kapitány egyedül tartózkodna cellája körül, akkor viszont bátran előmerészkedik és megvillantja a testén lévő rúnáját, ami egyértelmű üzenet a démonpajtás számára, Lordja már a közelben van, eljött érte és rövidesen újra szabad lesz. Idézett lényeim lassanként visszatérnek, de nagyon úgy tűnik egyikük sem járt sikerrel.
-Talán rossz az infó és nem itt őrzik? - gondolkodom hangosan, de gyorsan elvetem ennek a lehetőségét, hiszen az angyal, aki a kertünkbe szállt Orenburgról mesélt és ezt a börtönt nevezte meg kapitányom "lakhelyéül". Aggodalmasan ráncolom a szemöldököm, mikor előeszi a fene az ötödik kis nyavalyást is, aki viszont jó hírrel érkezik. Kiderül, hogy Mephistot különleges bánásmódban részesítik idebent, mert ő egy magáncellát kapott.
-Nos, akkor nézzük meg azokat a privát cellákat. - pillantok kedvesem felé, miután hazaküldöm az impjeimet, kivétel azt az egyet, aki elvezet minket a démonomhoz. Eljutunk mi is ahhoz az ajtóhoz, ahonnan beszélgetés hangjai szűrődnek ki, köztük felfedezem kapitányom hangját is. Nem tudni mennyien vannak bent, így elrejtőzünk és kivárjuk, míg a bent lévők távozóra fogják. Ha Mephisto magára marad, úgy megkísérlünk besurranni hozzá és kiszabadítani őt cellája fogságából.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 2 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 2 9BtQwhA
☩ Reagok :
57
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 08, 2020 8:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
A szárnyas őrök a parancsot komolyan veszik, a börtön minden zegébe-zugába belesnek, így a mosodát sem hagyják ki, ahol látszólag minden rendben van. Épp az utolsó sarkot ellenőriznék le, mikor az egyik vasalásra fogott cellalakó feljajgat fájdalmában. Szerencsétlenségbe torkollott a könnyednek indult délutáni fogdaprogram. Az ujjai füstölögnek, miközben segítségért rimánkodik. Az őrök azonnal a betegszobára sietnek vele, ahonnan könnyebbb megszöknie. Úgy véli, itt ma börtönlázadás lesz. Vagy legalábbis szöktetés, és ő sem akar kimaradni a buliból. Inkább egy másodfokú égési sérülés és a szabadság, mint a börtönkoszt és rabmunka. A dokit majd elintézi, könnyű dolga lesz. Belphegor és Belial eközben már túljutottak a mosodán és megérkeztek a cellákhoz. Ám azt még nem is sejtik, hogy nem jó helyen vannak, ugyanis a keresett cellasor felett kóricálnak. A vasalós rab számára nem ismert a lezárt részleg, ami a -1. emeleten található az alagsorban és szigorúan őrzi a tollas népség. Annak a folyosónak a végén lévő legutolsó sötét zárka fogja vagyok én, a látásom még elég halovány, bizonytalan. De legalább már foltokat érzékelek. Viszont nem tudom, mi folyik egy emelettel feljebb. A glóriás börtöngórét a lépcsőfordulóban éri el a hír, miszerint az egyik rab lesérült vasalás közben, küldi is a dokit, többet úgy sem tehet a szerencsétlenért. Harcos amazon szeretője, mint minden alkalommal, most is teljesíti a parancsát, ám arra még legmerészebb álmaiban sem gondol, hogy a folyosón keresztül haladva egyenesen a Viszály lovasába és tanácsadójába botlik...
Közben a szivarral a szájában füstölögve befordul a lezárt folyosóra a főtollas, akit az őrök készséggel engednek át a kapun. Már csak egy egészen kevés hiányzik, hogy teljesen visszanyerjem a látásomat, de a léptek zaja egyre erősödik. A csibe rákapcsol a gyógyításra. Amikor a füstölgő főtollas kivágja az ajtót, a csibe már egy újabb gyertyát gyújt meg a helyiségben.  
- Látom, itt minden rendben. - állapítja meg a szivarozó.
- Miért ne lenne? Sikerült kideríteni, mi okozta a fennakadást? - érdeklődik a csibe terelve is közben a témát.
- Két ruszki banda tömegverekedést tartott. De sikeresen feloszlattuk. Viszont nincs jó előérzetem. Valami nincs rendben. - szól a felelet, mire hatalmas vigyor költözik a képemre, mert pontosan tudom, hogy a tömegverekedés Viszály specialitása. A nyomorult füstölgő közelebb lép a cellámhoz, hogy jobban szemügyre vehessen, de én háttal fekszem neki öntudatlanságot színlelve. A csibe nem tud hazudni, ezért nem nyögi be, hogy még nem tértem magamhoz. De látja, hogy itt ismét bajok lesznek, mert a Viszály lovasa sehol. Valamit tennie kell.
- Hol is tartottunk? - kérdezi két slukk között a börtöngóré, majd megropogtatja az ujjait és kinyitja a cellám ajtaját. Abban a pillanatban a csibe elfújja a gyertyát és teljes sötétség borul ránk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Orenburg, Oroszország - Page 2 GadHg7Q
Orenburg, Oroszország - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 17, 2020 11:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextBelial, Mephisto & Belphegor


M
egrázom a fejem, annyira lehetetlen egy alak ilyenkor., miért kell ezt csinálnia velem? Tudja jól, hogy milyen vagyok, erre majdnem viccet csinál a problémámból is. Mélyet sóhajtok és inkább ráhagyom a dolgot. Vannak olyan helyzetek amikben sosem fogunk egyet érteni, ez pedig szintén közéjük tartozik. A napokat készülődéssel töltjük, hiszen Mephistot szeretnénk kihozni az angyalok fogságából, nagyjából azt is tudjuk hogy hol van, így könnyebb információkat összegyűjteni a helyről is. Három nap múlva pedig a szokásos módon utazunk, egy helybéli idéz meg minket, hogy Orenburgba léphessünk. Egy rövid kitérő után a börtönt vesszük célba és az újonnan kapott rajzolt térképünkkel igyekszünk felkutatni egy titkos ajtót, míg Kedvesem az elterelő hadműveleten dolgozik, addig én csendesen várakozok és számításba veszem, hogy mennyi lehet majd az esélyünk. Nem igazán van kedvem nekem is itt rohadni ha lefülelnek. Hamar átmászunk a falon és érünk az épület azon oldalára, ahol a menekülő útnak is lennie kellene. Miután felfedezzük nem teketóriázunk sokat, együtt lépünk a folyosóra.
-Esetleg ismered a górét?-vonom fel a szemöldököm amint elindulunk a folyosón, még a végén kiderül, hogy ez is a haragosa aztán jajj lesz nekünk. A járat szerencsére akadálymentes, így hamar elérjük a végét amit eltakar egy akadályszerűség. Bizalmatlanul méregetem, majd amint Viszály kissé félre húzza. Miután körbepillant megjegyzi, hogy a börtön mosodájába készülünk belépni. Kérdésére megszorítom a kezét és határozottan bólintok. Egy nagy halom szennyes mögé lépünk, onnan próbáljuk kitalálni merre tovább, de egy rab felfigyel ránk. Belial hamar csendre inti, majd megérdeklődi hol találjuk a cellákat. Lesütöm a szemem és úgy mosolygok ahogy meghallom oroszul megszólalni, még ez is jól áll neki. Miután megtudjuk melyik út a helyes, arra vesszük az irányt és sietősen próbálunk eljutni a helyes kijáratig, ám nem sokon múlik, hogy lebukjunk, így a vasalós fickó vonja magára az őrök figyelmét. Mi pedig tovább igyekszünk, remélve, hogy hamarosan megtaláljuk akit keresünk.
-Mint a tűt a szénakazalban.-állítom meg Belialt és megingatom a fejem.
-Hogy fogunk ennyi cellát átnézni? Mert azt most mondom, nem válunk szét, eszedbe se jusson!-emelem fel figyelmeztetőleg mutatóujjam. Nem hiányzik egy plusz probléma egyikünknek sem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 12, 2020 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Az angyali jelenéssel nem csak a mai, de az elkövetkezendő napjaink is új irányt vesznek. A mosdó ablakában feltűnő tollaslány hírt hoz egyik szövetséges kapitányomról, akiről hosszú ideje nem hallottunk. Örömmel fogadom, hogy Mephisto még az élők sorát gyarapítja, bár ahogy a hírhozója lefesti, kényelmetlen vendégszeretetben éli mindennapjait egy ruszki dutyiban. A fürdőt elhagyva a frissen főzött kávéillat a konyhába csábít, ahol kedvesem ingembe feszít. Megosztom vele az infót és látom arcán rossz érzés fogja el apró botlása miatt. Erről nem beszéltünk senkinek. Hárman tudtunk róla: Belphegor nem dicsekszik vele, nekem eszem ágában sincs elárulni őt, Raguel pedig, ha akarna sem tudna már beszélni róla.
-Démon vagyok Belphegor. Folyton ezt teszem. - nevetem el magam, mikor megjegyzi, nem szeretné, ha miatta hazudnék. Miatta pedig pláne megtenném. 
-Egyébként is...egyszerűen csak titokba tartok valamit, ami mindenkinek jobb, ha titok is marad. Mégis mire lenne jó, ha bárki is tudná a nahanti bukás valódi okát? A történteket már úgysem másíthatjuk meg. A büntetést, pedig megkaptad érte. - kortyolok egyet kávémból. Ideje lenne túllépni rajta. Egyszerre utalok arra, ahogy tettére reagáltam, hiszen ha úgy vesszük ez is felér egy büntetéssel, de értem egyúttal a Lucifer-féle ejnye-bejnyét is.
Szinte elrepül az a három nap, amit az előkészületekre szántam. Bízom benne a démonpajtás kitart még egy kicsit, mert minden készen áll, hogy maga mögött hagyhassa az angyalbörit.

Már az Orenburg nevű városkának romos utcáin sétálunk egyenesen a börtön épülete felé. Menetben teszünk egy rövid kitérőt a helyi italozóban leginkább információért. Kapunk is néhány használhatónak vélt tippet, így hamar tovább is állunk, hogy megkíséreljük a bejutást. Egy kis elterelést azért eszközölök a fogda bejárata előtt. Be is válik, mert az őrök figyelme teljesen a vasajtók felé és az előtte kialakult káoszra terelődik. Azzal is számolok, hogy a semmiből jövő, kapu előtti tolakodás gyanút kelthet a sokat tapasztalt börtönt őrző angyalok számára, de nem túlzottan izgat, ha véletlenül feléleszteném ezzel gyanakvásukat. Csak az számít, hogy észrevétlenül átjussunk az udvaron és ráakadjunk bizalmasommal arra az ásásra, amin keresztül bejuthatunk. A volt őr jól körülírta a helyet, így a terepre érve kedvesem gyorsan kiszúrja a titkos bejáratot.
-Szerintem már tudják. - válaszolom és látszólag kicsit sem zavar ennek ténye.
-Legalábbis a tollfészkek itteni vezetőjéből azért kinéznék ennyit. - vigyorodom el, miközben Belphegor felé nyújtom a kezem és követem őt a nyíláson át.
-Az öreg nem beszélt csapdákról, de azért nem árt az óvatosság. - fűzöm a démonnő gondolatához. Ennek ellenére én is bízom benne, hogy különösebb fennakadás nélkül jutunk el a cellákig. Legalább oda, mert kifelé már holtbiztos, hogy nem lesz ilyen sima ügyünk. Hosszú kanyargós járat vezet le az alagsorokig. A vékony kőfalon keresztül hangok szűrődnek át, amik jelzik, jó felé haladunk. A járat hirtelen véget ér. Előre lépek és óvatosan húzom el az előttem lévő akadályt, de csak egy résnyire, melyen keresztül egy pillantást vethetek a szomszédos helyiségre.
-Ez egy mosoda. - állapítom meg a rengeteg fehér lepedő és börtönruha láttán, majd megpillantok egy őrt is és tőle nem messze egy másikat.
-Készen állsz. - pillantok hátra a vállam felett és ha kedvesem egyértelmű jelzést ad, úgy szélesebbre tárom a rést. Annyira, hogy mindketten kiférjünk rajta. Egy nap kupac szennyes mögé lépünk, ami rögtön takarásba helyez minket, de az egyik rab felfigyel ránk, mire szám elé emelve mutatóujjamat intem hallgatásra. Kicsit idegesen tologatja a forró ruhasimítót a száraz ruhadarabokon, de nem buktat le bennünket.
-Merre vannak a cellák? - kérdezem tőle oroszul, mire fejével aprót jobb válla felé biccentve mutatja az útirányt. Lopakodva, csendesen igyekszünk elhagyni a börtönpatyolatot. Már majdnem ki is érünk, mikor az egyik őr megfordul. Akár le is bukhatnánk, de vasalót szorongató barátocskánk megment a lefüleléstől.
-Áááá, a kezem, a kezem. Meghalok. - ordít fel ruszki nyelven fájdalmában. Kézfejét direkt a forró vasdarabhoz értetve vonja magára az őrök figyelmét, akik sietve rohannak oda hozzá. Többet viszont nem látunk, mert kihasználva az "üzemi balesetet" sietünk tovább a börtön és magáncellák felé.

A hír gyorsan terjed és hamar a börtönigazgató fülébe jut, akinek már amúgy is rossz kedve van a bejárat előtti durakodás miatt.  
-Ez a nap egy szar. - morogja, miközben rágyújt egy szivarra megnyugvásként és mikor felizzik a szivarvég, az első slukkot követően biccent talpnyalójának. Küldjenek egy doktort, nézze meg azt a szerencsétlent a mosodában.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 2 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 2 9BtQwhA
☩ Reagok :
57
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 06, 2020 12:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Igazából nem tudnám eldönteni, melyik is fáj jobban, a szemeim helye, vagy a fülem a csibe vakerálásától. Nyomatja, mint süket az ólajtót. A tökömet se érdekli, őt mennyire viseli meg a látvány. Engem nem a látvány viselt meg, maradjunk annyiban.
- Ha téged megvisel a látványom, én szerinted mit mondjak? Én érzem is, de nem látom...- morgom az orrom alatt, már nincs energiám a színlelt kedvességhez se. Úgy véli, megérkezett Viszály, mert a bejáratnál gondok akadtak. Egy pillanatra átjár a remény érzése, de nem sokáig leledzik bennem, elvégre démon vagyok, egy vak démon. Hogy az a büdös pi.....Felötlik bennem a gondolat, hogy mi van, ha nem is Belial érkezett meg? Mi van, ha csak egy csapat vad akarja felfedezni ezt az elhagyatott, pusztulat helyet, amit talán már a gaz is benőtt? Innen lentről semmit sem láttam, most meg még úgyse. Viszály meg nem a bejárati ajtót szokta rárúgni a másikra, annyival fifikásabb ő. Talán ez csak elterelés lenne? Már nem tudom, mit gondoljak, a fájdalom elvesz mindent tőlem, belőlem. A csibe azzal próbál vigasztalni, hogy visszaadja a szemem világát. Hánynom kellene az ilyen jó szamaritánus felajánlásoktól, de jelen helyzetben nincs más választásom, mint rá hagyatkozni. Egy tollas teremtésre, aki belém csapódott. Micsoda forgatókönyv! Nevetséges az egész. De hagyom, hogy tegye a dolgát. Lehetnék neki hálás is, de nem kenyerem a hála osztogatása, én is keményen megdolgoztam a pillanatért, hogy visszakapjam a látásom. A következő percekben aztán elmondhatatlan érzések kerítenek hatalmukba. A tollasok kenőcse elég hatásos és hasznos dolog. Egy fél pillanatra felötlik bennem a gondolat, mi lenne, ha ezt az egy csibét megtartanám és kihasználnám a benne rejlő lehetőségeket, de aztán rájövök, hogy ez rohadtul nem jó ötlet, egyrészt az allergiám miatt, másrészt(és ez a nagyobb hányad) így is van már két nő a háznál, akik szeretnek egymás torkának esni néha nap. Miattam. Amit rohadtul nem értek, mert senkinek sem ígértem semmit, de úgy tűnik, Ana szeret belecsimpaszkodni Hél hajába, miután ő kicsit túl intim környékre téved a szájával vagy az ujjaival rajtam. Egyébként meg egyikük sem tűrne meg egy szárnyast, hiába is jön jól a csibe kence. Túl ragaszkodó a kicsike, túl sokat tud, ha kinyitná a száját, Ana szerintem ott helyben megkopasztaná, aztán felgyújtaná roston sült angyalnak. Szóval értelme nem sok lenne, főleg, hogy nem szólna hozzám egy darabig és hallgathatnám életem végéig a szemrehányást, rajtam ragadna a tollasbaszó jelző. Nem, ez a kenőcs nem ér meg nekem ennyit, majd beszerzem máshonnan. Mire ez a konklúzió megfogalmazódik bennem, érzem, hogy a szemgödröm nem üres, ott van, aminek lennie kell. Meleg bizsergés járja át az egész testem. A következő pillanatokban aztán a világ kezd ismét színesbe váltani. Vagyis már nem sötét minden, fények, homályos foltok jelennek meg nyitott szemeimen keresztül. Mikor a fény kezdi zavarni a látásom, ami egy jó darabig csak a sötétség rabja volt, mint én ennek a nyamvadt cellának a fogja, hunyorogva behunyom a szemeim.
- Ne mocorogj Mephisto! - szól rám kedvesen a csibe, az állkapcsom azonnal megfeszül, de hallgatok rá, mert az én érdekem is, hogy ennek minél hamarabb véget vessünk.

Míg engem az angyali csibe gyógyít, addig a bejáratnál az szárnyasok feloszlatják a tömegverekedést. A főtollas gyanakvóan méri végig a környéket. Ez csendes, békés övezet általában, távol az életben maradáásért küzdő ruszki bandáktól. Hogyan törhetett ki bandaháború csak így, a semmiből pont ezen a helyen? A gyanakvása nem alaptalan, ám nem számol Viszállyal, mert abban a hitben tengődik, hogy már lemondott rólam, nem lesz meg a nagy fogás. De azért nem árt az elővigyázatosság, ezért az őrökhöz szól.
- Rossz előérzetem támadt a kint történt események után. Ellenőrizzetek és zárjatok le minden lehetséges ki és bejáratot, én addig leellenőrzöm a démonfajzatot! - adja ki az utasítást, majd elindul a pincebörtön felé, lépteinek zaját visszaveri a kőpadló. A tollas őrség pedig megkezdi az összes lehetséges ki és bejárat ellenőrzését és lezárását...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Orenburg, Oroszország - Page 2 GadHg7Q
Orenburg, Oroszország - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 9:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextBelial, Mephisto & Belphegor


-I
ng bizony. De ha zavar levehetem...-vigyorodom el és ujjaimmal két gombot nyitok szét felül, miközben pillantását keresem. Nem sokkal később a pultra pattanok és végig hallgatom, hogy mi történt. Elhúzom a számat ahogy felismerem a nevet, rögtön eszembe jut az arkrablós balhét és csúfos felsülésem, meg ahogy rá szabadítottam a veszedelmet két légiónyi démonra. Mephisto most ennek issza meg a levét. Gratulálok Belphi! Bár Kedvesem próbál nyugtatni, meg hogy nem kell ezt nagy dobra verni, a tudat bőven elég, hogy rájöjjek ezt már sosem mosom le magamról!
-Az lehet hogy nem mondtad, de már az is épp elég rossz, hogy te tisztában vagy a dolgokkal. Nem akarom, hogy hazudj miattam.-pillantok rá jelentőségteljesen, majd miután egyetértünk, hogy a légiókapitányt ki kell hoznunk, fotó csókot követően két nap tömény szervezés után a harmadik nap reggelén kilencven százalékos felkészültséggel indulunk útnak, hogy Orosz honban érjen talajt a lábunk. Egy közeli kocsmában verünk tanyát egy rövid időre, míg plusz információkkal nem gazdagodunk. A férfiak eszmecseréjét hallgatva a kapott térképet tanulmányozom amin elvileg egy titkos járat is van. Összevonva szemöldököm mérlegelem a dolgokat, Viszály arcáról leolvasható, hogy nem igazán bízik ebben, ahogy én sem. Ki tudja mennyi idő telt el Vladimir szökése óta. Mégis elindulunk a fogda felé, hogy eleget tegyünk Belial ígéretének. A skiccelt térképet Kedvesem rám bízza, majd míg Ő a főbejárat előtt viszályt kelt, addig van időm megvizsgálni a helyet. A dulakodás hangjai hozzám is elérnek, méltányos mosollyal fogadom és némi fejrázással, hogy a Káosz Lordja ismét sikert aratott. Hamarosan közösen mászunk fel a kőfalon, a túloldalon földet érve pedig már majdnem sima dolgunk van, pár tollast leszámítva. Hamar a börtönfalhoz érünk és amint Belial mellém lép széthajtom a térképszerűséget és rábökök a pontra hol a rejtek ajtó lehet.
-Itt lesz!-tapasztom kezem pontosan magam előtt a kövekre és kicsit erősebben nyomom meg befelé. A kövek éles hangon csúsznak el egymáson és lassan feltárul előttünk egy ajtó forma, mögötte pedig egy hosszú folyosó ami egészen benyúlik az épületbe.
-Szerinted mikor veszik észre az angyalok, hogy elterelő hadművelet volt?-pillantok Belialra, de még nem lépek át a nyíláson.
-Remélem akadálymentesen jutunk tovább. Nincs jó tapasztalatom a folyosókkal.-nevetem el magam halkan és Lordom keze után nyúlva végül belépek a folyosóra magam után húzva Őt is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Orenburg, Oroszország - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Orenburg, Oroszország - Page 2 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Orenburg, Oroszország - Page 2 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1117
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 5:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Mephisto, Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Percekkel az angyal távozása után is zavar ül arcomon. Állok a tükör előtt és a tollas szavai járnak a fejemben, miközben újra és újra végigsiklik bőrömön a beretva. A reggeli rutin végeztével a konyha felé indulok. Frissen főzött kávé illata a főzőhelyiségbe csalogat. A két kutyát kikerülve lépek be és töltök egy bögrével a forró feketéből csatlakozva kedvesem társaságához.
-Egy újabb lenyúlt ing. - halvány mosollyal szám sarkán észrevételezem, hogy felsőm csodás testén feszül. Kortyolok egyet, miközben Belphegor feltornázza magát a pultra egy teli bögre kávéval, mellette támaszkodom és megosztom vele a fürdőben történteket.
-Ne mondj ilyet. - ingatom meg a fejem, bár jól tudom miért húzza el a száját. Felelősnek érzi magát a szigeten történtekért. Valóban, hibát követett el. Az emlékre ujjaim erősebben szorítják a porcelánt, talán ujjbegyeim el is fehérednek a kifejtett erőtől, mégsem roppantom össze kezeim között. Nem a vétke miatt kap el a rosszallás, inkább amiatt amit én tettem, vagy majdnem tettem. Veszek egy mély lélegzetet és újra az előttünk álló feladatra gondolok.
-Erről senkinek nem kell tudnia...Jezának sem mondtam, Mephistonak is jobb, ha titok marad. - jegyzem meg. Elég ha mi ketten tudjuk az okát, mi okozta nahanti bukásunkat.
-És ki is fogjuk. Három nap múlva. - hajtom fel a kávé utolsó kortyait bögrém aljából, majd egy futó reggeli csókot kapok a számra.
A következő napok gyorsan telnek, és az idézés ideje is hamar elérkezik. Az utazás most is gyors és zökkenőmentes, de a hely, ahol kikötünk, minden csak nem barátságos. Redva egy környék. A romos házak nem szokatlanok, Amara feltűnése óta a legtöbb város védjegye, mégis ez az Orenburg ramatyabb kóceráj bármelyiknél, mint ahol eddig jártam. A látszat ellenére mégis van egy hely, ami átlagon felüli védelemmel bír, ez pedig a börtön, ahol kapitányom is fogságban tengődik immáron három teljes éve. Mielőtt berontanánk a dutyiba, még teszünk egy kis kitérőt az egyik közeli kocsmába, ahol találkozunk egy Vladimir nevű helyi pokolfattyúval. Egy kis plusz információ a helyiektől sosem jön rosszul. Néhány pohár vodka elég, hogy ruszki barátunk nyelve megeredjen és belső tippeket köpjön el a fogdáról. Korábban ő is ült ott, de csodával határos módon sikerült megszöknie. Az új infókkal gazdagodva egy kocsmában töltött órával később ténylegesen is felkeressük ezt a Fekete delfin vagy mi néven futó rablakot. A ruszkidémontól egy elnagyzolt térképszerű firkálmányt is kaptunk, amivel igyekezett betájolni, hol is helyezkedik el a titkos járat, amin annak idején kiszökött. Nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy megvan még, de ha mégis, az lényegesen megkönnyítené a bejutásunkat, már ha csendesen akarjuk kicsempészni Mephistot. Egy próbát mindenesetre megért, és ha tanácsadóm is egyetért, elsőként ezzel próbálkozunk. A papírost Belphegoromra bízom, míg én kis műsort keltek a börtön előtt. Pillanatok alatt tömegverekedés tör ki az utcán, ami nyilván nem marad észrevétlen a börtönőrség számára sem. Míg figyelmüket az utcafronton egymást gyepáló banda felé irányítják, kedvesemmel nesztelenül mászunk keresztül a szöges dróttal erősített kőfalon, majd surranunk át az őrzött terek udvarán egy-két angyalpajtást leterítve közben.
-Mutasd, hol a bejárat. - lépek bizalmasom mellé és vetek egy pillantást a rajzra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mephisto


Orenburg, Oroszország - Page 2 Tumblr_phec34KGK81rsgw6y_540
☩ Történetem :
Orenburg, Oroszország - Page 2 ActualCourteousIguana-max-1mb
☩ Keresett személy :
Tartozékom:
Orenburg, Oroszország - Page 2 9BtQwhA
☩ Reagok :
57
☩ Rang :
IRIGYSÉG
☩ Play by :
Matvey Lykov
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 14, 2020 3:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Mentőexpedíció
Fogalmam sincs, meddig vagyok a sötétség, az eszméletlenség rabja, de valahogy maradnék abban csendes semmiben, a nihilben vagy bármi is legyen az, mert amint visszatér az öntudatom, minden egyszerre zúdul rám. Nem tudom, melyik részem is fáj tulajdonképpen, mert igazából minden egyes porcikám lüktet a görcsöktől. A tüdőmből kiszakad a levegő, az egész testem verejtékben úszik. Hangokat hallok magam körül, mert a sötétség még mindig nem oszlott tova. Vak vagyok, kibebaszottul világtalan, döbbenek rá, amint kitisztul az agyam és előtörnek az emlékek. A nyomorult tollas kivájta a szemeim és egy hatalmas, sötét lüktető gócpont maradt csak a két szemem helyén...Az állkapcsom megfeszül a  gondolatra, de csak fokozza a fájdalmamat. Valami nedvesség cseppen az arcomra, még nem tudom dekódolni, mi az, de érzem, hogy szomjas vagyok. Hüppögést hallok, közben valami a homlokomhoz ér. Mintha homlokon csókoltak volna. Idegen számomra az érzés, el is húzódok, erőtlenül húzom a kezem az arcomhoz, hogy letöröljem a nedvességet.
- Mephisto! - hallom meg a saját nevem egy vékony, pityergős hangon. De nem az ő hangján. Megpróbálom eltolni magamtól, de a mozgás is fájdalmas.
- Ne mozogj kérlek! - próbál nyugtatni, de én nem engedelmeskedek neki. Nekem egy nyomorult tollas csibe ne diktáljon. Meg akarom ölni, úgy mint még soha, a düh egyre hatalmasabb méreteket ölt bennem, mérgezi a vénáimat, a fájdalmamat.
- Vizet! - dörrenek fel rekedtes hangon, mielőtt még valami ostobaságot csinálnék. A csibe varázsütésre cselekszik, és nemsokára a flaska szájából hűsítő folyadék ömlik le a torkomon. Közben a szárnyas ujjaival végigsimít az arcomon, mire felemelem a kezem, hogy leseperjem magamról, de csak annyira telik, hogy kicsit rászorítsak a kezére. Veszi az adást és elhúzza a csíkot az arcomról.
- Nem foglak bántani Mephisto, én vagyok az. De nincs sok időnk, szóval kérlek, hagyd, hogy segítsek. - a hangját könyörgősre veszi. Hát eddig kurva nagy segítség volt, mit ne mondjak.
- Sokáig tartott...- jegyzem meg bosszúsan. Meguntam a szarakodást, de tényleg. Most már ott tartok, hogy vagy menekítsen már ki végre Viszály vagy fejezzük ezt be egyszer és mindenkorra. Ennél a helyzetnél az is jobb, ha beledöglöm, mert én biztos nem maradok vak életem végéig. Hol az az angyalpenge?
- Most akkor megölsz vagy sem? Csak döfködj meg párszor az angyalpengével, de lehetőleg találd is el a szívemet párszor. - adom a tippeket üres, érzelemmentes hangon, mire egy sóhajt kapok válaszul.
- Soha nem bántanálak. Szeretlek Mephisto. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy képes leszek valaha megkedvelni és megszeretni egy démont. - kezdi nyomatni a nyálas dumát én meg már ott tartok, hogy bár a hallásom is ment volna a látásommal együtt a picsába, mert ez már sok nekem. Nem méltatom válaszra, csak morgok egyet. Úgy bánik velem, mint a hímes tojással, a fejem az ölébe hajtja. Valószínűleg kiereszti a szárnyait, mert érzem, hogy még a viszketés is betalál a fájdalmak mellett. Baszki...
- Miután elájultál, nem bírtam tovább és közbe avatkoztam. Nem hazudhattam neki, mert nem tudok hazudni, így azt mondtam, amit abban a pillanatban éreztem. Hogy megvisel az egész mert nem vagyok harcos angyal. Ez az igazság. Nem bírtam tovább nézni a szenvedésed. Életben tartalak, míg meg nem érkezik a lovasod, megfogadtam magamnak. - kezd bele ismét, mire felsóhajtok.
- De aztán jött a hír, hogy valami nincs rendben a börtön bejáratánál, így rám bízott, hogy őrizzelek, ő pedig elment kideríteni, mi a probléma forrása. Szerintem megérkezett a lovasod. Úgyhogy tarts még ki egy kicsit. És ne mocorogj, visszaadom a szemed világát. - fordítja el a fejem, leveszi a kötést és elkezdi kenegetni a kihentelt részt. Minden izmom görcsbe rándul, de összeszorított fogakkal tűrök. Tűrök, mert végre úgy érzem, tényleg kiszabadulhatok erről a nyomorult helyről. Meleg bizsergés kezdi átjárni a szemgödreimet, ahogy az angyalkenőcs elkezdi kifejteni a hatását. A lüktetés kezd alább hagyni. Igazából kimondhatatlan érzések kerítenek hatalmukba, szavakkal nem lehet kifejezni azt, mit érzek, miközben a szöveteim gyógyulásnak indulnak. Mintha újjá születnék. Nem egyszer kerültem én már halálközeli állapotba, de ez rohadtul más volt, mert soha sem kaptam a sebeimre gyógyulást gyorsító csibeolajat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Orenburg, Oroszország - Page 2 GadHg7Q
Orenburg, Oroszország - Page 2 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
925
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 12, 2020 5:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  NextBelial, Mephisto & Belphegor


H
osszú éjszaka után, ami a Jezabellel való találkozást követte, reggelre virradóan hosszasan ejtőzöm még Belial puha párnái között, míg Kedvesem elkezdi a napját. Nincs nagy ingerem felkelni, pihenni vágyom és nem tudni a világról. Ám mivel Lordom forró teste már nem feszül mellettem, így nem olyan jó érzés a paplan alatt lenni egyedül. Kelletlenül bújok ki az ágyból, kapom magamra az első ruhadarabot ami kezem ügyébe kerül, ez pedig nem más, mint Kedvesem inge. Lassan bandukolok lefelé a lépcsőn, nyűgösen túrok bele hajamba, majd a konyhába érve letámadom a kávéfőzőt. Rutinos mozdulatokkal töltöm meg, majd teszem a tűzhelyre, hogy laza tíz perc múlva le is főjön. Épp a bögrékért nyúlnék fel mikor megjelenik Drágám a konyha ajtóban. Káin és Ábel arrébb lesz tessékelve mire mosolyogni kezdek.
-Jó reggelt.-köszöntöm ahogy belép, így megelőzve engem egy bögrét vesz és tölt magának a kávéból. Én is hasonlóan teszek utána, majd szokás szerint ízesítem és a pultra ülve oldalra döntött fejjel hallgatom a reggeli élménybeszámolót. Angyal, itt New Orleans-ban? Nem létezik... Mégis ahogy meghallom kapitánya nevét érdeklődve figyelem a történetet.
-Aucs... Még egy hiba ami a számlámra írható.-szisszenek fel és húzom el a számat. Mephisto is annak az áldozata, hogy én Raguelt engedtem "haza telefonálni". Szabad kezem mögé rejtem arcomat és mélyet sóhajtok.
-Ki kell hoznunk onnan.-jelentem ki, bár ahogy hallom Belial sincs más véleményen. Három napunk van összecuccolni az indulásig. Aprót biccentek mielőtt kiinnám a kávémat, karja után nyúlva futó reggeli csókot lopok;
-Ez jár!-jelentem ki vigyorogva, majd az emeletre vonulok, hogy összeszedjem magam és neki lássak a kutató munkának. Ez is kell, az is kell... Angyalok őrizte börtön... Hamar megszerzem az infót hol lehet fogva tartva s légió kapitány, így estére már olyan tervrajzok kerülnek az asztalra, amik jelzik a gyenge pontokat, az őrváltások idejét is. Kedvesem is rutinosan dolgozik, így amit két nap alatt összegyűjtünk, már elég használható dolgot ad a kezünkbe, hamar virrad a harmadik reggel, így rövid pihenés után szempillantásnyi idő alatt készülünk el. Most Belial rendezte utazásunkat, hasonlóan Ciprusi utunkhoz, ismét megidéznek majd bennünket.
-Csapjunk az angyalok közé!-viszonozom vigyorát s balomban megpörgetve kedvenc tőrömet nyúlok Viszály keze után, hogy aztán a következő pillanatban Európai földre érjen bakancsunk talpa. Szemem gyorsan hozzá szokik a fényviszonyokhoz, párat pislogok miközben hűvös szél kap bele a hajamba.
-Rajta ütés szerűen megyünk, vagy kell még némi idő?-pillantok Lordomra, majd nem sokkal később körbe hordozom tekintetem. Zsebemből előhúzom a térképet, majd próbálom belőni, hol is vagyunk pontosan?!
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7