Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Angyali hierarchia •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Angyali hierarchia VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1136
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 04, 2018 8:22 pm
Következő oldal


Angyali hierarchiaFoglaló:
https://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t534-angyali-osszesitett-lista


Arkangyalok

Jelenleg nem lehetséges Arkangyal karakter regisztrálása!
Ők Isten legelső teremtményei, ezáltal a legfőbb és legerősebb angyalok a hierarchiában. Az Úr távollétében ők számítanak a legfelsőbb hatalomnak az angyalok között, iránymutatásaikat sokan, megkérdőjelezés nélkül követik.

Az arkangyalok mindegyike egy tanácsadót választhat maga mellé, akik kivétel nélkül a harcos angyalok közül kerülnek ki.


Harcos angyalok

Mind magas rangú angyal, akiknek a tapasztalata, tudása óriási. Külön fajt képeznek sajátos adottságaik révén, ezért harcos angyallá válni nem lehet.
A Harcos angyalok között is megkülönböztetünk erősebbeket, kevésbé jelentőseket az alábbiak formájában:

Iphraem  
A harcosok közül is a legkiemelkedőbbek. Ők azok, akiket az arkangyalok bizalmasaikként választottak; tábornokok, kiképzők. Nagyobb seregeket felügyelnek, parancsolhatnak a Szeráfoknak is, voltaképpen ők közvetítik az arkangyalok óhajait, távollétükben pedig helyettesíthetik őket.
Minden arkangyal maximum egy Iphraemmel rendelkezhet!

Szerafim  
Nem sokban különböznek az Iphraemektől, ugyanúgy katonai vezetők, kiképzők, de seregek helyett inkább csoportokat felügyelnek és irányítanak. Például felelnek a Menny védelméért, a Föld megfigyeléséért, és a bajbajutott társaknak is ők biztosítanak felmentő csapatokat, amennyiben a szükség úgy hozza.

Katonák  
Ők azok a harcos angyalok, akik az Iphraemek vagy a Szeráfok parancsait követik. Mind kiváló, harcedzett tollas, akik kizárólag a Menny és az angyalok szolgálatában állnak.


Angyalok

Az angyali hierarchia középső rétegét képezők, azok, akiknek legfőbb célja az emberek terelgetése, a felügyeletük és a védelmük.

Erény angyalok
A hét főbűn ellentétei, avagy a hét fő erény angyalai. Alázat, Jóakarat, Szelídség, Buzgóság, Adakozás, Mértékletesség és Tisztaság. Ezek az angyalok az általuk képviselt erényt igyekeznek átruházni a halandókra, ellensúlyozandó a Főbűnök mesterkedéseit. Egy angyal csak egy erényt birtokolhat!

Kerubok
Leginkább Kupidóként ismeretesek, pedig nem csupán a szerelemben segítik az embereket. Különlegességük, hogy bizonyos érzéseket felerősítenek a halandókban, például a szerelmet, a szeretet, vagy akár az igazságérzetüket. Mindezt persze a jó cél érdekében, a harmónia és a békesség jegyében.

Őrangyalok
Ők azok, akik minden erejükkel a rájuk bízott halandót, halandókat védelmezik. Segítik megválasztani a helyes utat, sugallatokkal igyekeznek eltéríteni védencüket a meggondolatlan vagy bűnös gondolatoktól.


Rang nélküli angyalok

Olyan szárnyasok, akik még viszonylag frissnek számítanak az univerzumban. Többnyire kevés felelősséggel járó kötelezettséget teljesítenek, például figyelik a Menny lélekszámának alakulását, vigyázzák a rendet, segítik a többi angyal munkáját.


Bukott angyalok

Ők az angyali hierarchia legalját képezők, akiket bűneik miatt kitaszítottak a Mennyből, és akiknek a szárnyukat szegték. Az angyalok megvetik őket, nem ritka, hogy összetűzésbe is keverednek velük, de azok, akik igazán kitartóak, és nagyon igyekeznek megváltani bűnüket, akár kegyelmet is nyerhetnek Istentől. Pontosabban nyerhettek, amikor az Úr még a Mennyekben tartózkodott.


Ranglépés

Rangot lépni KIZÁRÓLAG azonos fajon belül lehet, tehát egy rangnélküli vagy egy őrangyal soha nem válhat szeráffá, révén, a Harcos angyalok külön fajt képeznek.

~A rangnélküli angyalok, ha igazán jól teljesítenek, és amennyiben megvan bennük a hajlam az emberek segítésére, elő léphetnek őrangyalnak, ritkán kerubnak vagy erény angyalnak.

~Őrangyalok, kerubok és erény angyalok között is van átjárhatóság, fentebb is lehet kerülni, lejjebb is lehet esni. Az Erény angyalok esetében általában akkor történik váltás, ha az egyikük meghal.

~A harcos angyalokat tekintve Bizalmassá válni kizárólag egy arkangyal választásával lehet, de ennél a fajnál is érvényes az átjárhatóság. A katonák feljebb léphetnek, a szeráfok közül is kikerülhetnek bizalmasok, de akár el is veszíthetik rangjukat, és egyszerű katonákká válhatnak.

~Bukott angyalok esetében egyedül Isten adhatja vissza angyali voltukat és rangjukat.

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 3 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2