Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• 7. szektor - Howard Beach •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 23, 2020 1:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Between Chains


Halk zümmögés a litánia, olyan mélyről billen elő, hogy alig veszem figyelembe és ha nem lenne sürgető, ha nem lennék éppen a békém legmélyén talán figyelembe sem venném. Nem ez lenne az első és nem is utolsó, ami elsiklik a figyelmem mélyén, nem hiszek benne, hogy több értelme lenne, mint az eddigi maszlagoknak. Szerencsést sorsolok mára, legyen ez a halk zizegés ami mégis el akar érni, nekem akarja dörgölni magát, hogy megérezzem a gerincemen végig sorjázni, megadom magam. Lustán veszem magamhoz a kardot, a kaszát, ha elég kitartó a hívás, akkor nem kell sietnem, ha nem az, akkor meg vissza a fürdőbe, így is rám tapad az ing.
Az összeomló világ romjai letaglózzák angyali tudatom, azt, amelyik még hitt abban, hogy az emberek veszte majd egy új remény hajnalát koszorúzzák meg, hogy a következő özönvíz tiszta tudatokat ébreszt fel, hogy lesz megint közös nyelv, nem dől bábeli dugába. Mára nem hiszek a fényben, a tiszta lélek erejében, abban hiszek, hogy aminek pusztulnia kell, az enyészni is fog, ami erre hivatott annak a sorsa megpecsételődött. Ez a világ megérett a pusztulásra, nem a szabad akarat okán, nem a csábítás ereje miatt, hanem mert az emberben eredendően ott a rossz. Most ennek nyomai pusztítanak a világban.
Megjelenésem nem lehetne meglepetésszerű, ugyanis a szárnak felverik a légkört, méretükhöz híven hangosabb vagyok, minthogy lopakodhassak, így tisztes távolságban érek földet, minden érzékemmel körbekémlelek, már egy démon tőrbe csalt, igaz ő kicsit erőszakosabb volt, most nem szeretnék erre a lyukra ráfutni megint. Ráérős léptekkel haladok a hang irányába, a fülemből lehet vér folyik, táncdalfesztiválon nem indítanám a dalnokot.
- Elég lesz, a holtak visszatérnek porladó testükbe, hogy süket fülükbe ólmot öntsenek. – a nőkben sem lehet megbízni, tartozzanak bármely fajhoz, minden izmom ugrásra készen feszül, noha ezt kötve hiszem, hogy látja, de fő az elővigyázatosság, a Halál sem halhatatlan, csak kissé átalakul. – Dalolni támadt kedved, vagy valami célja is van az előadásnak? – ha rabolja az időm, ami meglehetősen drága, életekben mérik, de relatív is, így akad, ha éppen úgy hozza a kedvem.
Végig szalad a tekintetem az alakján, ráfülelek a szívverésére, próbálom eldönteni ki és mi ő, milyen célok vezérelték, hogy gyilkos szólamokat eresszen szabadjára az éjszaka leple alatt.
Türelmet húzok magamra, mint védő takarót, elő a farbával, mi oka van magához szólítani és hogyan hálálja meg, hogy itt vagyok?
reveal your secrets

Nieven


7. szektor - Howard Beach - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 22, 2020 2:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Haláli angyal
───────────── ────────────
Régóta foglalkoztat már, hogy Amara minden jel szerint mellettünk angyalokat is fel akar használni a terveihez. Valahol jó, valahol rossz ez, elvégre nem vagyunk a kifutófiúi, az aljas, piszkos munkát nyugodtan bízza csak a nyavalyás angyalokra, ám… így, hogy több katonája lett, lesz, lehet, értéktelenebbek, feláldozhatóbbak lehetünk a számára, ami már igen nagy gond. Emellett azonban mindazokra szövetségesekre lelhetünk, akik velünk együtt Amara csatlósai. Elmélkedéseim középpontjába Ramiél állt. Az ark, aki Beleth angyali oldalát képviseli. Elképesztő, mennyire vonz a Halál! Mert Gabriel még egy dolog, végeredményben ő is az emberek pusztulását akarta, s a rombolás egybevág a céljaival. Na de Ramiél? Neki miért éri meg Amara szolgálata? Talán ő is csak egy báb? Egy ark erejét rendkívül sokféle módon fel lehetne használni, feltéve persze, ha szóba áll velünk. Legnagyobb szomorúságomra azonban se időm, se lehetőségem nem volt magam előkerítenem az említett tollast.
Szomorú, de az összes könyvtárban, amiben eddig jártam, csak homályos utalásokat találtam rá. Bezzeg Michaellel és Gabriellel ki voltak tömve a könyvek! Sőt, Raphael, Uriel, Sariel is kapott bennük helyet, ha nem is bőségesen, ám Ramiél… azt hiszem ő mostoha gyermek lehetett az emberek számára. Persze nem meglepő, hiszen a halálhoz köthető, s az emberek semmitől sem félnek jobban, mint az elmúlástól. Tisztelet a kivételnek. Szóval semmiben sem jutottam előre, már ami Amara fantasztikus csatlósát illeti. Ez valahol bosszantott, azonban nem csak az ő ügye  volt az elsődleges számomra, főleg most, hogy számtalan dolgom lett, szorgos munkálkodásomnak hála. Az időm nagyrészét Cara töltötte ki, hihetetlen mennyi melót tud kiadni az a nő! Én nem tudom, emberként hogyan lehet ezt bírni, de nekem, pihenést, ételt és faradékonyságot mellőző lénynek meg se kottyant. Nem is bántam a sok melót, még soha életemben nem kellett ennyire hajtanom. Valahogy sosem merült fel bennem, hogy rendes, emberi foglalkozást vállaljak, hiszen jó leviként nem volt szükségem semmire, amire az embereknek, ha pedig mégis akartam valamit, azt könnyedén megszereztem a hatalmamat felhasználva. Ebből kifolyólag újdonság volt dolgozni, pláne valakinek, de mikor utasítottam én vissza bármit is, ami újdonság volt? Egyébként a sok teendővel se éreztem megterhelőnek a “munkát”, amit inkább szórakozásnak fogtam fel. Végre akadt valami, amivel jobban le tudtam kötni a figyelmemet, ráadásul hosszabb távon is, emellett pedig indok volt újabb megfigyelések elvégzésére. Tudásom végülis ilyen módon is alkalmazható volt, mégha soha fel sem merült bennem, hogy valaha is egy embernő szolgálatába állítom az erőmet. Na mindegy is. Cara Ramiélt biztosan nem keríti nekem elő.
Az áttörést - persze tudatlanul - egy San franciscoi lakos hozta meg nekem. Szinte kérdeznem sem kellett, már neki is állt ömlengeni az angyalokról, már akkor is sejtettem, amikor Cara megkért, hogy felügyeljek rá és “védelmezzem”, hogy minden bizonnyal értékes lesz a vele töltött idő, de azt álmomban sem - noha ez egy furcsa dolog - mertem volna remélni, hogy ennyire hasznos dolgokkal tud majd szolgálni. Igaz, jó pár országban biztosan kivágták volna a nyelvét azért, mert ennyi fontos és akár ‘titkosnak’ is mondható információt elfecseg, de erről nem világosítottam fel, így boldogan szövegelt nekem az angyalok dolgairól és persze nagyszerűségéről. Vajon az utóbbiért jár fizetés? A képességeiket is említette, ám nem ez keltette fel a figyelmemet, hanem az, hogy elvileg megjelenhetnek, ha az ember imádkozik hozzájuk. Sokat nem veszíthettem egy próbával, szóval neki is álltam… angyalt hívni. Ark angyalt hívni. Igazándiból egy szokásosan éberen töltött éjszaka kellett hozzá, hogy kiszüljem, mivel is kellene angyalt magamhoz hívnom. Azért kezdtem ezen morfondírozni, mert kénytelen voltam alvást tettetni, így más, hasznosnak mondható dologgal nem üthettem el az időt. Elmélkedtem hát. A középkorban mindenféle gregorián énekekkel próbálkoztak az emberek, noha nem tudom, olyankor tényleg megjelentek-e nekik az angyalok. De nem fejlődött azóta ez is? Mármint mit tudom én, lehet, hogy valami pop, vagy rock dallal kell már hívni őket…
A 7. körzet szélén, a tengerpartján lógattam a lábam valami hajdani út mellett - talán egy kilométerrel korábban láttam egy “Cross Bay Boulevard” feliratú, ósdi, ütött-kopott táblát - futó falon csücsülve. Errefelé már egy teremtett lélek sem járt, nem tartottam tőle, hogy belefuthatok bárkibe, akibe nem kellene. Elvégre impek és pokolkutyák kószálhattak erre, idáig épeszű ember már nem merészkedett ki. Végigdőltem a falon. Már eddig is hívtam Ramiélt ilyen gyenge könyörgésekkel, hogy lécci jelenj meg, kell az útmutatásod, meg hasonlók, de most, hogy kényelembe és nyugalomba helyeztem magam, neki álltam gregorián éneket dalolgatni. Még jó, hogy nem volt senki a környéken, különben az biztosan megsüketült volna. Kicsit sajnáltam azt az arkot, akinek erre a szörnyen hamis gregoriánra kellene megjelennie. De mit tehettem volna? Sosem volt szükségem fantasztikus énekhangra, vagy arra, hogy dalolásszak. Miután végeztem, elénekeltem még egy másikat is, és próbálkoztam további fohászokkal. Noha nem tudtam, eljut-e hozzá az erőlködésem, végülis most ráértem ilyesmikkel “lopni a napot”. Az mondjuk érdekelt volna, vajon tudja-e, hogy nem ember hívja.
reveal your secrets

Nieven


7. szektor - Howard Beach - Page 2 Pikkelyke2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
208
☩ Rang :
7. leviatán
☩ Play by :
India Eisley
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 22, 2020 2:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
1
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2