Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Central Hospital •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Central Hospital VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1140
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 30, 2020 8:03 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 18, 2020 10:46 pm
Következő oldalAhrees & Asaliah


R
endben is vagyunk, legalább újra hallom nevetni társamat, egy bolondos mondat megmosolyogtatta és láthatóan jobb kedve is lett tőle. Szuper, ezt is elértem. Én is mosolygok vele, jó látni a hirtelen visszatért fényt a szemébe. De csak hamar komolyra fordul a szó közöttünk, hiszen most egy találkozót szervezek a főnökünkkel, annak pedig jól kell sikerülnie.
-Igen, igazad van! Nem kellett volna Dexet ott hagynunk. De akkor én is dühös voltam rá, kellett a távolság. Azóta viszont már értem, hogy miért tette azt, amit akkor tett.-mondom ki egy fájdalmas sóhaj közepette. Beletúrok a hajamba és az égre emelem tekintetem, miközben hosszabb monológját hallgatom.
-Az lehet, hogy nem születnek vele, de igen is fogékonyak rá. Nem régiben megtaláltam az egyik démont, aki miatt elbuktuk végül azt a csatát.-osztom meg apró titkomat Rees-el egy gonoszkás mosollyal.
-Egy eldugott helyen tartom fogva a kedvest, az mondjuk igaz, nem rajong a vendégszeretetemért, de legalább vehetek egy kis revansot tőle.-kuncogok majd hátradőlve élvezem a napsütést egy darabig.
-Mikorra várnak vissza a kórházban?-fordítom felé arcomat és tekintetét keresem.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 13, 2020 2:09 pm
Következő oldal


Újra együtt?

Hiányoztál. A részem vagy. Nélküled csak fél vagyok.
──────────── ────────────
Abban reménykedem, hogy amiként én magam is, és érezhetően Asa is, kerestük egymást, úgy a többiek is vágyakoznak utánunk, és bízok abban, hogy ez a vágyakozás egymás felé sodor bennünket. Nem hiszek viszont a véletlenekben. Régebben úgy mondtuk volna, Atyánk akarata téteti meg velünk a következő lépésünket, ő fekteti lábaink elé az utat. Annak is megvolt bizonyára a miértje, hogy el kellett veszíteni a szárnyainkat, és annak is, hogy akkor szétszéledtünk a szélrózsa minden irányába. Alapvető indok volt szerintem az, hogy Dex nem volt velünk. Ő összefogott volna minket. Csak... történt valami, amit akkor sem értettem, és most sem értek. Remélem, hogy erre is választ kaphatunk majd.
-Na az lenne csak a szép. Szerepcsere veled.
Nevetem el magam vidáman. Aztán persze, komolyabbra fordul a beszélgetésünk fonala. Elmerengek a kérdésén.
-Még mindig azt mondom, nem kellett volna magára hagynunk Őt.
Én például ezért szakadtam le a többiektől. Mindegyiküknél hamarabb próbáltam megtalálni Dexet. Még oda is visszatértem, ahol földre zuhantunk, hátha lelek valami nyomot. De semmi. Így aztán vigasztalódni tértem a zárdába.
Felsóhajtok az emlékre, majd Asára pillantok.
-Volt régen egy olyan fogalom, hogy az ártatlanság vélelme. A démonok azt mondják persze, hogy mindenkiben ott lakik a gonosz, ők csak a húrokat pengetik. Az emberek azok, akik végül megteszik a dolgokat. Hát nem tudom Asa. Én azt mondom, meg kell adni az esélyt. Senki nem születik az eredendő bűnnel. A világ fertőzi meg, és nagyon sokszor a démonok állnak a háttérben. Nem az embereket kell kiirtani, hogy a világ tiszta legyen.
Határozottan cseng a hangom, ez a véleményem. Persze, nem véletlenül élek gyógyítóként. Hinnem kell a jóságban, a jóság tisztaságában.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 21, 2020 10:40 am
Következő oldalAhrees & Asaliah


H
allgatva barátnőm szavait röviden bólintok. Valahol mélyen belül én is ezt érzem, de a világért sem mutatnám ki. Az nem az az Asaliah lenne, akit ők ismernek!
-Megértelek!-fűzök ennyit mégis szavaihoz, aztán penge vékonnyá préselem a számat egy pillanat tört részéig.
-Nekem is hiányoznak, de ahogy tapasztalom, jobban elbújtak, mint te. Téged könnyebb volt megtalálni. De ne aggód, egy ideje keményen rajta vagyok az ügyön.-biztosítom és finoman megszorítom az ölelés közben. Nem hagyom már magára, s ahányszor lehet mindig találkozunk, így megy ez már mióta ráleltem a lányra.
-Ha még lazább lennél, akkor lehet hogy szerepcserébe kellene fognunk.-kuncogok, még a vállam is rázkódik közben egy kicsit. Gondolatban szépen elterveztem mindent, lépésről lépésre az egész "akció" előttem van. Tudom jól, hogy ha Ahrees benne van, akkor már legyőzhetetlenek leszünk. Mikor vállamra hajtja a fejét melegen elmosolyodok, örülök, hogy jól fogadta anno a viszontlátás örömét, nem lökött el magától, mint ahogy arra készültem, mert hát minden tervnek vannak buktatói.
-Sosem szakadunk el. Sajnálom, hogy akkor ott hagytam a csapatot... Mindössze, nem tetszett, hogy nem igazán látták be, hogy valahol Dexnek igaza volt. Rees, te hogy látod, szerinted megéri foglalkozni az emberekkel, ha ilyen fogékonyak a démonok csábítására?-húzódok el egy pillanatra tőle, hogy kérdésemet feltehessem, hiszen ez egy elég lényeges dolog.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 20, 2020 4:05 pm
Következő oldal


Újra együtt?

Hiányoztál. A részem vagy. Nélküled csak fél vagyok.
──────────── ────────────
-Nem, nem félek. -Csóválom meg a fejem kicsit, elmosolyodva.- Sokkal inkább izgulok. Nagyon hiányzik. Ahogy persze a többiek is.
Zaklatott vagyok a hírtől, ezt nem tagadhatom. A boldogság régen érzett halvány emléke fut bennem végig, vidámmá varázsol. Halkan elnevetem magam az ölelésre.
-Csak is... tudod, mindig laza vagyok.
Csak szét ne essek a nagy lazaságban. De a gondolat most tényleg elűzi a felhőket. Jó lesz ez. Dex is rááll vélhetően a közös keresésre, az együtt maradásra. Milyen bolondok is voltunk, hogy szétváltak útjaink, de akkor úgy éreztem, jobb nekem egyedül. Mindaz, amit átéltünk olyan erősen szorított össze, hogy csak így tudtam kitörni a nyomasztó emlékek mélyéről. Magam mögött hagytam hát a társaimat, és belevetettem magamat a nagyvilágba.
Közel húzódok hozzá, kicsit a vállára ejtem a fejemet, és elpillantok a lombok között átszűrődő fénypászmák felé. Nagyot sóhajtok, mintha a világot akarnám tisztára fújni.
-Annyira jó, hogy itt vagy Asa.
Egymás között régebben is így hívtuk magunkat, ő Asa, én Rees, a főnök meg Dex.
Vajon... Adexael emlékszik még ránk?
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 7:44 pm
Következő oldalAhrees & Asaliah


L
átom szegény nőn mennyire átérzi a témát, hogy milyen hamar kell mély levegőhöz fordulnia, ideges... Ahrees határozottan ideges. Megngatom a fejem s kezemet a vállára teszem.
-Félsz?-kérdezek rá csendesen, bár sosem vallanám be, én is kicsit ódzkodom a dologtól, nem tudom, hogy mi vár rám majd, egyáltalán meg tudom-e lepni a Főnit. De én határozott maradok, tudom hogy sikerülni fog, sikerülnie kell! Apró tervem részleteibe hamar belevonom őt is, mikor megerősít, hogy átment számára az információ elmosolyodok.
-Csak légy laza!-ölelem egy pillanatra magamhoz, aztán a földet kezdem bámulni és elmondok pár dolgot a barátnőmnek. Hogy mennyire hiányzik a csapat. Hülye voltam mikor leváltam róluk, de kellett a magány, el kellett döntsem, hogy mennyire hallgatok másokra, vagy inkább magamra. Azóta már látom, hogy jobb ha a saját fejem után megyek. De egy ideje... Hiányzik a társaság. A mellettem ülő nőt is azért kerestem fel, talán vele ápoltam a legjobb kapcsolatot régen, ötezer évet nehéz vissza idézni, de előttem van az arca amikor legelőször megpillantottam. Kedves, bájos, szinte azonnal beszélni akartam vele. És természetesen nem utolsó hátrány volt, hogy nőből van! Jól esnek szavai, hálásan pislogok rá és kezéért nyúlok.
-Megcsináljuk, együtt, csapatként!-suttogva nézek szemeibe és kimondott szavaim nyomán átjár valami melegség. Meg is fogadom magamnak, hogy mindenkit meg fogunk találni. De első lépésként Adexaelt kell megfűzni, hogy újra kezdhessük.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 2:57 pm
Következő oldal


Újra együtt?

Hiányoztál. A részem vagy. Nélküled csak fél vagyok.
──────────── ────────────
Remény. Villámként hasít belém, és a gondolat szélsebes szárnyán repülök előre a jövőbe, hogy ezernyi lehetséges láncolatát végig gördítsem egy szívverésnyi idő alatt. Szívem felzakatol, dobszólót ver üteme a fülemben, kiszárad tőle a szám. Emlékszem, amikor Asaliah bukkant fel hirtelen a semmiből hónapokkal ezelőtt. Azt az érzést, a viszontlátás örömét, szavakba sem lehet önteni. Úgy borultam a nyakába, mintha soha nem akarnám elengedni, ő meg nevetne visszaölelt.
Annyira felemelő volt, vissza nem hozható pillanat. Kapkodva kerestem a szavakat, kértem, hogy meséljen, mindenről is tudni akartam, ami történt vele azóta, hogy elváltak útjaink. És persze, hányféle tervet szőttünk együtt arra, miként kutatjuk fel a többieket.
Most pedig itt van Adexael.
-Jól van.
Lassan bólintok egyet, ahogy feldolgozom magamban a hírt. Tehát itt van, és megoldható, hogy találkozzunk. Most újra rohanásba kezd a szívem, de néhány mély levegővel megnyugtatom, mielőtt még kiugrik a mellkasomból.
-Persze. -Hogyne emlékeznék merre lakik, találkoztunk már a közelében.- Három nap múlva.
Nyelek egy nagyot, annyira kiszáradt a szám, de nincs nálam víz. Nem baj, kibírom. Bírtam már ki többet is. A kávézó említésére felderengenek a kellemes beszélgetések a szabadnapjaimon. Amikor csak lehet, módunk van rá, mindig együtt lógunk. De most ezeknek a kellemes napoknak az emlékeit kicsit félresepri ez a másik, jelentőséggel bíró hír, és a tervezgetés a találkozóra.
-Jó lenne. Mindenképpen. Én támogatni foglak benne Asa. És hárman hátha könnyebben megleljük a többieket is.
Remény, újra csak az. Végre valami cél a jövőre vonatkozóan, nem csak a monoton munka a kórházban, ahol igazi életmentés már szinte nem is folyik. Minek, amikor jobbára a halhatatlanság korát éljük.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 04, 2020 11:37 am
Következő oldalAhrees & Asaliah


N
em gondoltam volna, hogy ennyire meglepem a csapattársam. Ahrees-el mi nagyon jóban voltunk régen is. Nehéz volt újra azt a szintet hozni miután történt az a kis affér s elszakadtunk egymástól a földre taszítást követően. De nem hagytam magam. Miután a kezdeti riadalom elmúlik a nőben és lenyeli a megrágott falatot végre megszólal. Elmosolyodok és a porba írom a csapat főnökének a nevét. Bólintok ahogy kérdez.
-Természetesen megoldható. Megoldjuk Ahrees, a szavamat adom rá!-pillantok szemeibe, majd felállok és mellé ülök a padra. Újabb kérdésére combomra könyöklök, arcom felé fordítom majd egy pillanatra lehunyom a szemem.
-Emlékszel még, hogy merre van a városban a szállásom? Három nap múlva a közelében találkozzunk!-osztom meg vele a tervet, szeretném ha tényleg sikerülne, szükségem van erre a találkozóra.
-Igen, tényleg itt van, a saját szememmel láttam Őt, mikor abban a kávézóban voltam, ahol találkozni szoktunk.-adok hitelt a szavaimra, többször szoktam abban a kávézóban megfordulni.
-Össze kellene fognunk újra. Hiányzik az egész! Szeretném meggyőzni Dexet. Te mit gondolsz?-mosolyodok el, remélve, hogy talán már a nő is megbékélt a maga módján. Bár nem vagyunk egyformák, mégis nagyon sokszor közös volt az érdek...
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 02, 2020 7:58 pm
Következő oldal


Újra együtt?

Hiányoztál. A részem vagy. Nélküled csak fél vagyok
──────────── ────────────


Valahogy ma a falatok is olyan száraznak, nyersnek tűnnek. Erőltetem a számba a kenyeret, harapok a tenyérnyi szendvicsből, és visszaemlékezem arra az időre, amikor nem ételjegyre kaptuk a kimért adagot, hanem majdhogynem korlátlanul állt rendelkezésünkre az étel. Mármint a világ egy adott részén. A másik részén persze éhínség tombolt, meg aszály és háborúk. Háborúk. Lelki szemeim elé villan Somme, és mindaz a borzalom, amit ott láttunk. Mindaz, amitől Adexael is meghasonlott, és vele együtt mi mindannyian, még ha tettük volna is tovább a dolgunkat töretlenül. De... Viszály úgy tobzódott ott és akkor, ahogy csak egy démon képes fetrengeni a förtelemben.
Még egy könnyet is elmorzsolok észrevehetetlenül, majd lenyelem a falatot. Órámra pillantok, még tíz percem van.
Asaliah váratlan felbukkanása megdöbbent, annyira, hogy hirtelen még rágni is elfelejtek. Szívverésnyi idő, mire visszatérek a valóság mezejére. Gyorsan rágok, nagyot nyelek.
-Asa...
Riadtan pillantok körbe, miközben megszólít elém guggolva. Szívem szerint térdre csusszannék a padról, és átkarolnám a nyakát, annyira megörülök neki. Mindig örülök neki. Gyűlölöm már ezt a folyamatos bujkálást. Ő pedig egy nevet rajzol a porba, melytől a szívem a torkomba ugrik, dobszólót ver a fülembe, és elszorítja a torkom.
Adexael...
-Megoldható?
Riadtan hallgatok el, mert a hangom érzelmektől túlfűtött, indulattól remeg meg. De a tekintetem mohó vágyakozástól csillan, ahogy Asa szemeibe pillantok, kicsit előre hajolva, hogy közelebb legyek hozzá.
-Hol és mikor? Tényleg itt van?
Szorongva várom a megerősítést.

Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 01, 2020 9:30 pm
Következő oldalAhrees & Asaliah


M
ár régen nem láttam őt sem, hiába tartjuk a kapcsolatot, találkozunk, ha időnk úgy hagyja, de nem akarjuk, hogy szemet szúrjunk bárkinek is. Még nem vágyunk halni, így mindig körültekintően választjuk ki a helyet és az időt is. Most viszont egy szó nélkül keresem fel a nyomait, bár Ahresst nagyon nem kell kajtatni, hiszen tudom, hogy ideje nagy részét hol is tölti. Ott ahol segíthet az embereknek. Bájos egyébként, hogy pont egy kórházban találjon helyet magának, és azt tegye, amire egyébként hivatottak voltunk, ami miatt megbuktunk, hogy nem segítettünk az embereknek... Talán így vezekel maga és Isten előtt is... Elég korán indulok útnak, mert a város egyik végéből a másikba átérni sem két perc ugyebár. Fekete póló és térdnadrág jutott mára egy egyszerű vászoncipővel. Mire a kórház közelébe érek, már jócskán delelőre fordul az idő, s meg is látom akit keresek. Csapattársam a kis parkban egy padon foglal helyet és falatozik. Átsétálok az úttesten és határozott léptekkel indulok meg felé. Tudom mit akarok vele közölni és hogy miért kell most itt lennem. Előtte fékezek le és ha rám pillant megnyugtató mosollyal guggolok elé, hogy ne kelljen végig felnéznie rám.
-Szia drágám! Rég láttalak. Van pár szabad perced?-kezdek is rögtön, mert kukán biza utálok lenni. Ez van, ezt kell szeretni.
-Azt hiszem van egy jó hírem.-folytatom csendesen, aztán egy kővel a porba vésem; Adexael!
-A napokban láttam őt. Szeretnék beszélni vele. Te?-pillantok rá kérdőn és eltörlöm a nevet, hogy megtudjam válaszát. Jobb lenne együtt lenni újra. Nekem nagyon hiányoznak, én hiszem, hogy közösen mindenre képesek lehetnénk. Tudom, hogy ők sokáig haragudtak Dexre, nekem ez nem ment. Több okból sem. De van amit még maganak sem merek bevallani.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 30, 2020 2:14 pm
Következő oldal


Újra együtt?

Hiányoztál. A részem vagy. Nélküled csak fél vagyok
──────────── ────────────
Ebédszünet. Amit megint a kórház előtti tenyérnyire zsugorodott parkban töltök el. Félszelet kenyér, valami húspogácsával. Annyira hiányzik a paradicsom és a saláta. De azt nem lehet ételjegyért kapni, engem meg nem visz rá a lélek, hogy más módon szerezzek. Sose bírnám elvenni, ami a másé. A nővérköpeny csípőmig ér, alóla kilóg a nadrágom. Felül a gombolásnál halványsárga póló anyaga. Öltözködésben sincs nagy választék. Hirtelen bevillan a közel harminc évvel ezelőtti világ. A bőség, amelyet a fiatalok már csak hallomásból ismernek, és hiszik vagy sem, mint valami hóbortos mesét. Ők már ebbe a förtelembe születnek. A szerencsésebbjük kórházban, és van aki nem. Régen az ambulancián dolgoztam. Ma már nincs olyan, hogy ambulancia. Ma már az egész kórház sürgősségi ellátásként üzemel.
Asara gondolok, havonta egyszer szoktunk találkozni egy kisebb kávézóban. Néhány hónapja akadt rám, és én nagyon megörültem neki. Akkor, amikor leszakadtam tőlük, mindegyikükre haragudtam. Dexre is, és az egész világra. Ha valami miatt felhorgadnék, mindig a Nővéreknél töltött időt idézem magam elé. Csodás nyugalom, Isteni békesség, Hit.
Beleharapok még egyet az ebédbe, és a kis üvegemből iszok hozzá vizet. Még szerencse, hogy az apácák között megszoktam a szerény étkezést. Az órámra pillantok, majd el a kórház épülete felé. Még van negyed órám a szünetemből.
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 30, 2020 12:52 pm
Következő oldal


Central Hospital Dsc02804m
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/4
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2