Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nikki Sanders •
reveal your secrets

Hell or Heaven


Nikki Sanders VQSi8OZ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
1137
☩ Rang :
Staff
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 23, 2020 10:17 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalánreveal your secrets

Nikki Sanders


Nikki Sanders Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
11
☩ Play by :
Maggie Q
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 22, 2020 10:17 pm
Következő oldal


Cara Pierce
Stars can't shine without darkness
Saját
27


Nikki Sanders
Karakter információ
Család - A szerető család szentsége sosem adatott meg Nikkinek. Újszülöttként a sorsára hagyták. Nevelő anyja sem tudta túl sokáig az oltalma alatt tartani őt. Amikor a vadászok rátaláltak, egy ideig ideálisnak mondható körülmények között élhetett. Amint viszont a származására fény derült, ismét egyedül maradt.

Mi a beosztásod - Talán vándorló? Hírvivő? Bérgyilkos? Bármivé válhat, csak a megfelelő megbízásra vár.

Melyik oldalon állsz? - Nikkit régóta nem hajták előre a magasztos eszmék. A hűség fogalmát és annak múlandóságát a saját bőrén tapasztalta meg. Már csak a saját túlélése érdekli.

Városod - Sohasem maradt túl sokáig egy helyen. Vándorlása során számos városban megfordult, de egyiket sem nevezhette az otthonának.

Porhüvelyem neve -
Maggie Q
-
-
Nephilim
Aslan
25+

Karakter képességeinek leírása

Nikki képes manipulálni az időt. Kellő gyakorlás után eljutott arra a szintre, hogy képes megállítani, vagy lelassítani az időt néhány lény számára. A képessége alap esetben három teremtmény időérzékelését képest felborítani, de ha kipihent állapotban használja az erejét, akkor akár öt lényt is képes ’megfagyasztani’ vagy lelassítani. Nem szükséges, hogy lássa a célpontjait, mert ötven méteres körzetben mindenképp működik az ereje. Némi tesztelés után, kiderült számára, hogy öt percig képes megállítani az időt, és tíz percig pedig lassítani. Azonban, ha erősebb démon vagy angyal ellen próbálja bevetni az erejét, akkor némileg változik a helyzet, még akkor is, ha tökéletesen kipihent állapotban van. Gyakorlás után is csak egy percig tud egy erőtől duzzadó démont mozdulatlanul tartani. A sebezhető angyalokat is hasonló ideig képes megfagyasztani, az erősebb példányokkal viszont nem bír, és csak a lassítás hat rájuk ugyancsak egy percig.
A különleges képességén kívül, Nikki remek fegyverismerettel is rendelkezik. A közel harci fegyvereket megfelelő szinten képes használni, és a távolsági fegyverekkel is tisztességesen elboldogul. Habár mozgó célpont esetén nem mindig találja el a célt, de ebben az esetben nem rest a különleges képességét segítségül hívni.

Minden történet rejthet titkokat


1993.július 7., New York
Kétségbeesett sírás zavarta meg az éjszaka csendjét. Az újszülött gyermek torka szakadtából próbálta a világ tudtára adni, hogy a sorsára hagyták. A nő ugyan meghallotta, hogy valami baj van, és az apró lény segítségre szorul, de eleinte nem tudta, hogy mit kezdhetne vele. Próbált maga is segítségért kiáltani, de rajtuk kívül senki nem volt a parkban. A karjaiba vette a gyermeket, és az rögtön elhallgatott. Talán a nő ősi védelmező ösztöne kapcsolhatott be, vagy a sors sodorta őket egymás útjába… Sosem derült ki. Végül a nő a gyermekkel együtt tért vissza az otthonába, és megfogadta, hogy mindent meg tesz azért, hogy az apró léleknek jobb sorsa legyen, mint ami neki jutott.

2003.december 11., New York
A szél a kislány hajába kapott, miközben békésen játszott a járdán a labdájával. Boldog mosollyal az arcán ütemesen dobálta a pöttyös gumi darabot a falnak, és minden alkalommal boldog kacaj szabadult el a gyermeki ajkak közül, mikor a labda éppen a kezébe tért vissza. A nő szelíd mosollyal az arcán figyelte a kislányt házának az ajtajából, és nem is hagyott fel ezzel, amíg meg nem érkezett hozzá egy sötét színű kabátba burkolózott férfi. A kislány csak játszott tovább, mit sem törődve a felnőttek dolgaival. Sokan megfordultak annál a nőnél, akit az anyjának tekintett, így ez a nap sem volt más, mint a többi. Még akkor sem fordult oda, amikor hallotta, hogy a nő egyre hangosabban próbálja a férfit megkérni arra, hogy menjen el, és hagyja őket végre békében élni. A férfi olyan szavakat ordítozott a nőnek, amiket a kislány még sohasem hallott. Kezébe fogta a labdát, és mielőtt újra a falnak dobta volna azt, a kiabálás felé fordult. Apró gyomra ökölbe szorult, amikor meglátott egy fényes tárgyat a férfi kezében, éppen olyat, amivel az anyja az ételt szokta neki feldarabolni. Megszorította a kezében tartott labdát, mert bár nem értette pontosan, hogy mi történik, de abban biztos volt, hogy valami nagyon rossz. Oda akart szaladni az anyjához, de az apró lábak nem akartak engedelmeskedni. A nő a kezeit a gyomrához kapta, amikor a penge belehatolt a testébe, és néma sikolyra nyitotta az ajkait. A kislány eldobta a labdát, és végül mégis az anyjának hitt nő felé iramodott, ahogy csak a kis lábacskák engedték. Mire odaért az anyjához, a férfi már elszaladt, a nő pedig a földre rogyott. Felemelte a kezét, hogy még utoljára végig simíthasson a kislány puha arcbőrén, de a mozdulat közepén a keze visszahanyatlott, és a szívverése is örökre elcsendesedett.

2003.december 24., New York
A gyermek egyedül járta a város utcáit. Az elmúlt éjszakákat azon a helyen töltötte, amit még mindig az otthonának nevezett, nappal viszont élelmet próbált keresni magának, hiszen a gyomrát már napok óta nem tudta élelemmel megtölteni. Kezdetben a patkányok látványa riasztotta el, amik a szemétkupacok mélyén próbáltak szintén élelmet találni maguknak. Amikor viszont a gyomra hangos, korgó hanggal adta a tudtára, hogy ha életben akar maradni, akkor ennie kell, felülemelkedett a félelmein. Kis barna cipőjével rugdosta odébb a szemtelen jószágokat, de még így is csak morzsák jutottak neki. Érezte, hogy az-az erő, ami a korabelieknek a sajátossága lassan, de biztosan elhagyja a testét. Keresett egy padot, hogy leülhessen egy kicsit, és összeszedhesse a maradék erejét. Talán csak az álom nyomta el? Vagy a napok óta tartó éhezés miatt veszítette el az eszméletét? Nem volt jelentősége. Amikor újra kinyitotta a szemét, egy mély, dörmögő hangú férfira, és annak szakállas arcára lett figyelmes. A férfi biztosította róla a kislányt, hogy most már biztonságban lesz, és ha vele tart, akkor a gyomrát is bőséges élelemmel töltheti meg. Ha a férfi néhány nappal korábban talál rá a lányra, akkor a kishölgy biztosan nemet mondott volna, és egészen hazáig szaladt volna, még akkor is, ha tudta, hogy nem várja már otthon senki. Azonban a lány tudta, hogy egyedül nem maradhat már túl sokáig életben, így nem túl magabiztosan, de végül a férfival tartott. Megfogta ennek az idegen alaknak a kezét, és az sem zavarta, hogy annak az övén számos fegyvert látott megcsillanni a nap fényében. Félelmeit megzabolázta, szívében pedig új remény ébredt, hogy ezúttal talán valaki újra a gondját fogja majd viselni.

2012.november 28., New York
A három barát – egy fiú és két lány - egymásra nézett, majd önfeledt nevetés hagyta el az ajkukat. A mesterük először egy rosszalló pillantással jutalmazta a jelenetet, de végül az ő szájszegletében is megjelent egy aprócska mosoly. A fiú még az asztalra is lecsapott a tenyerével, annyira rázta a nevetés. A két lány ámulva figyelte a fiút, mert bár sosem vallották be az érzéseiket, de mégis nyílt titok volt, hogy mindketten oda voltak a fiúért. Ennek ellenére a barátságuk megrendíthetetlen volt, és biztosak voltak abban, hogy sohasem fogják a fiú tudomására hozni a gondolataikat, és ne adj isten választás elé kényszeríteni őt, mert a kettejük barátsága fontosabb volt, mint a fiú iránt táplált érzelmeik. A mester viszont nem lepődött meg azon, hogy a fiatalok között bimbóztak a vonzalom első jelei. A fiú már akkor is remek vadász volt, és csak az életkora miatt nem engedték még el veszélyesebb küldetésekre. A szőke lánynak remek érzéke volt a rúnákhoz, míg a barna hajúnak a közelharci fegyverek használatához volt tehetsége. Minden adott volt tehát ahhoz, hogy egy új, ütőképes csapatot faragjon ebből a három fiatalból, akik barátságuk és ’titkos’ vonzalmuk révén mindig számíthatnak majd egymás segítségére, legyen bármekkora is a veszély.

2013. augusztus 20., New York
A három ifjú vadász néma csendben lopakodott a pokoli lény rejtekhelye felé. Már túl voltak a kiképzésükön, és néhány sikeres akción, így tökéletes magabiztossággal kezdtek neki ennek a küldetésnek is. A tervük alaposan ki volt dolgozva, és fegyverekkel is tisztességgel el voltak látva, ám ha ez még nem lett volna elegendő, a bátorságuk és egymás iránti hűségük is megtámogatta őket. Arra viszont nem számítottak, hogy a démon nincs egyedül, és egy másik pokolfajzat csendben várja, hogy a fiatalok belesétáljanak a csapdájába. A fiú minden erejét bevetve küzdött az egyik lénnyel, a két lány pedig a másiknak szegezte a fegyverét. A szőke lány figyelme viszont alább hagyott egy pillanatra és egy apró sebbel a karján földre került. A barna hajú hölgy azonnal a védelmére sietett, és a saját hátával akarta felfogni a démon ütését, ami minden bizonnyal halálos lett volna a szőke hajú számára. A védelmet biztosító lány hátába éles fájdalom hasított, amikor a démon lecsapott, de csak akkor fogta fel igazán, hogy mi történt, amikor a szőke lány sikítani kezdett, és egy fekete tollat látott a keze mellett leesni a földre. Bár addigra már az egész testét átjárta a fájdalom, de talpra állt, hogy fegyverét a démonra emelhesse, az viszont csak meglepődött arccal bámult rá és nem támadt azonnal. A pisztoly eldördült, mellkason találva a démont, és bár az egy pillanatra megrogyott végül képes volt elmenekülni. Ennek láttán a másik démon is felfüggesztette a küzdelmet a fiúval, és maga is a távozás útjára lépett. A barna hajú lány először a barátnőjéhez fordult, hogy megnézhesse a sebesülését, de az döbbent tekintettel hátrált előle. A lány tudta, hogy nagy a baj nem is kellett hátrapillantania, hiszen a lehulló fekete toll és a háta felől áradó ismeretlen érzés egyértelművé tette a helyzetet. Valahol a lelke mélyén mindig is tudta, hogy ő más, mint a többiek. Arra persze álmában sem gondolt, hogy éppen ezt a titkot rejti az ismeretlen származása. Azt is tudta, hogy ez mit jelent a jövőjére nézve, hiszen éppen nem olyan rég ő is jelen volt, amikor a vadászok elvették egy fél angyal életét, mert az a területükre lépett. Azért reménykedett, hogy a barátai legalább segítséget nyújtanak neki, és esetleg ellátják a sérülését, mielőtt el kell hagynia őket, de a vadászokba nevelt gyűlölet a természetfeletti iránt erősebbnek bizonyult, mint a barátság. A lány nem tudta, hogy melyik barátja kiáltotta először, hogy kapják őt el és öljék meg, mert mindketten megindultak felé. Hátrálni kezdett, és mentegetőzni, hogy ő még mindig ugyan az az ember, akit eddig megismerhettek, de a két fiatal továbbra is gyűlölettel teli szemekkel közelített felé. A lány azt hitte, hogy itt a vége az ő történetének, mert még önvédelemből sem lett volna képes bántani a barátait, de aztán hirtelen mintha megfagytak volna, megálltak a mozdulataikban. A lány még habozott egy pár pillanatig, de aztán menekülni kezdett. Meg sem állt a város kapujáig, és az öröknek intézett bárminemű magyarázat nélkül kirohant a városból.

2018.szeptember 4. New Orleans
Az elmúlt öt évben a nő sok mindenen ment keresztül, és újra alkotta az erkölcseit a túlélés jegyében. Minden egyes bűntettel, ami elkövetett elveszített egy-egy darabkát az emberségéből. Nem érdekelte már őt sem mások boldogulása, sem mások élete. Csak az számított neki, hogy túlélje a következő napot. Számos lénnyel találkozott, de már senkiben sem tudott megbízni, így amikor szorosabbá vált volna bárkivel is a viszonya inkább tovább vándorolt. A képességét használta, gyakran aljas célokra is, és 2018-ra már a bűntudat szikrája sem maradt meg a lelkében. Szeptember 4.-én egy kisebb csapatot akart kirabolni, ezért megállította az időt körülöttük. Éppen az egyik férfi zsebeit pakolta ki és egy érdekesnek tűnő érmét vizsgálgatott, amikor az hirtelen megmozdult és elkapta a torkát. A démon viszont nem roppantotta el azonnal a nyakát. A lény ráébredt, hogy a lány különleges erő birtokában van ezért inkább megállapodást kötött, miszerint a nő az életért cserébe teljesíti a démon néhány megbízását. Ahogy az már korábban is megesett, az ajánlat jókor hangzott el és jó időben. Öt évvel ezelőtt a nő, még barátai oldalán irtotta ennek a pokoli lénynek a fajtáját, és eszébe se jutott volna, hogy akárcsak végig hallgassa az ajánlatot. Azaz idő viszont már elmúlt, így a nő bármiféle érzelem vagy emberi kötelék híján azonnal rá bólintott az első megbízásra.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2