Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 11:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


C
sodálatos... Ahogy lenne egy kis jó kedvem, Ő rögtön elbébetűzi az egészet... Miért? Genya! Szavai hallatán fagy meg az arcom, főleg mikor a jó tanácsot emlegeti.
-De én...-kezdenék bele a visszavágásba a szokásos módon, ám hirtelen elhalkulok éés csak vonásait figyelem, hanyag vállrándítását mondandója végén. Remek! Így kell elvenni egy lány féltett álmait! Minden elismerésem Viszály! Durcás arcra vált képes felem ahogy megindulunk a pince felé, egész sokáig képes vagyok tartani a látszatát, de mikor meghallom az új feladatot egyszerűen inába száll a bátorságom. Rendben, gyakorolni akartam, de... Jajj már!
-Tudom, hallottam, hogy mondtad!-intem le, nem vagyok agyhalott! Pusztán nem bízom a képességeimben, akkor sem, ha Ő úgy látja, ez menne nekem. Mégsem hagyom faképnél, úgy vagyok vele, egy próbát megér, de ha választani lehet akkor én Őt idézném meg. Mikor bele egyezik kissé felvidul az arcom és egy fokkal kedélyesebben állok neki a feladat fogadásának. Bár az a rész, hogy egyből vérrel festegessek újfent megakaszt. Illetve ahogy hallom a dolgokat felmerül bennem pár kérdés. De magyarázatára figyelve apró fény foltot látok az alagút végén.
-Ahhoz azért kell majd pár évszázad szerintem, hogy ilyen dolgot elhagyjak egy fontos igézetből.-jegyzem meg alig hallgatóan. Aztán a gyertyákat veszem számba.
-Várjunk csak... A démonidézéshez hat gyertya kell és nem öt... Láttam már a jelet! A két egymásba fordított V-t egy vonal szeli át. Ezeknek a végeinél vannak a kis körök, az kis gógyival is hat... Azokban kell meggyújtani a gyertyát.-döntöm oldalra a buksim és nagyon remélem, hogy jól emlékszem az olvasott szövegre. Így mielőtt megvágnám a kezem a bőrtasakhoz lépek, annak reményében, hogy lapul benne még egy szál kanócos viaszhenger. Vidoran emelem fel zsákmányom, így lépek vissza Belial mellé, hogy nekiálljak a műveletnek. Bár Ő csak a kört kérte, de tudom, hogy ennél többre lesz majd szükség. Ám ahogy végzek a külső körrel egy apró kérdést szegezek neki, bár a választ valahol sejtem, mégis hallani szeretném! Gondolkodás nélkül válaszol, én pedig végképp megnyugszom. Míg válaszát megtoldja további szavaival, addig visszalépek a körbe és egy kisebb kört is felfestek véremmel, majd azt a jelet amiről csacsogtam, apró körökkel a végükön. Még a közepén állva tekintek körbe művemen, aprókat bólogatok és kilépek a vérrel festett jelből. Ekkor hívja fel figyelmem Belial arra, hogy a nevét is bele kellene írnom.
-Ó, tényleg. Hoppá.-mosolyodom el, ahogy vissza indulok a mutatott irányba, hogy Lordom neve is vérrel festve érjen padlót. Aztán a gyertyákért indulok, hogy a helyükre kerüljenek.
-Igen emlékszem rá. Érdekes lesz verset mondani Neked. Ráadásul latinul... Ez pofátlan dolog.-kuncogok miközben elmémben kutatok, hogy vajon miként szólítsam magamhoz azt, aki egyébként itt van velem egy helységben.
-Elkérhetem a gyújtódat? A gyertyáknak égniük kellene, azt gondolom.-nyújtom felé apró kezem ahogy kicsit távolabb sétál, ha pedig megkapom öngyújtóját, úgy meggyújtom a gyertyákat.
-Nem lesz hatástalan a dolog úgy, hogy itt vagy mellettem?-pillantok még rá, miközben igyekszem összeszedni parányi tudásom a latin irányába.
-Ha felkészültél, felőlem mehet.-rágcsálom idegesen ajkaimat és hajamba túrok, az sem igazán zavar, hogy mindezt vérző kezemmel teszem, homlokomat összekenve sötét véremmel.
-Az Északi Régió Ura, Viszály és a Káosz démona, hívlak téged, jöjj és légy segítségemre! Okozz felfordulást és leld kedved az ajándékodban. Belial, szükségem van rád!-hangzik fel végül szavam lágyan, kellő nyomatékkal, még szemem is lehunyom ahogy koncentrálok, kizárva azt, hogy Lordom itt van velem és lehet, hogy így tök hülyeség az egész. Amint elhalkulok, úgy nyitom ki a szemem és tekintetemmel Főnökömet keresem.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 28, 2020 10:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Értetlensége bennem is kérdéseket ébreszt. Nem igazán tudom hova tenni zavarát? Mire fel ez a rácsodálkozás? Azt mondja más vagyok ma reggel, de én nem érzek magamon változást. Válaszommal nem éri be, kétkedve fogadja, pedig nem tudok mást mondani, csak ezt. Túlgondolja.
-Adok egy jó tanácsot, bár nem kérted. Ne akarj mindenre magyarázatot találni. - pillantok kicsit komolyan rá.
-Itt vagyunk, a fejem zsong, a következő 1000 lépést tervezem. Szerintem nem kell különösebb ok rá, hogy kilépjek két perc levegőre. - mondom ki egy hanyag vállvonással. Amúgy sem közölte előre, hogy az udvaron töltött percek alatt hóból gyúrt lövedékekkel dobálna. Azt meg már csak gondolatban toldom hozzá, hogy talán nagyobb jelentőséget tulajdonít annak az öt perces havas kint létnem mint kellene. Függetlenül attól hogy ez az idő a pokolebek miatt negyedórára növekedett. Nem szállok vitába azzal kapcsolatban, hogy mennyire is gondol karót nyeltnek. Szíve joga így vélekedni rólam. Testvéreimhez és számos más démonhoz képest még lazának is tűnök, mégsem tudom és talán nem is akarom úgy elengedni magam, ahogy bizalmasom szeretné. Úgy mint a múló életű földiek. Másfelől egy arkot készülünk elrabolni, eltekintve attól, hogy nem látszom aggodalmasnak emiatt, még egy pillanatig sem veszem félvállról. Szóval a lazaságot, talán máskorra időzíteném. A pincébe lelépve ugyanaz a látvány fogad, mint legutóbb. Az eszközök is ugyanott vannak, ahol hagytuk őket. Szerencse, mert legalább nem kell így az időt töltenünk keresgéléssel.
Felvetem, hogy feleleveníthetnénk a legutóbb tanultakat, lássuk mennyi maradt meg azokból. Aztán eszembe jut, hogyha valami igazán praktikusat akar elsajátítani, talán kezdhetné egy démon megidézésével. Akár velem is vagy bármely olyan pokolfajzattal, akinek tudja a nevét és fáradozna ideszólításával. Mikor a démonidézést említem Belphegor szemei kerekre nyílnak a csodálkozástól.
-Ezt mondtam. - erősítem meg egy határozott bólintással, nem értett félre. Pontosan azt mondtam, amit hallani vélt. Egy mély sóhajjal észrevételezem magamnak, hogy már megint ott tartunk, ahol a múltkor. Bizonytalan magában és megrémül az előtte álló kihívásoktól. Miért nem bízik magában? És bennem? Tudhatná nem kérnék olyat tőle, amiről tudván tudom, hogy képességei felett állnak.
-Meg tudod csinálni. - jelentem ki teljes meggyőződéssel. Belphegor szavaiból úgy ítélem mégsem zárkózik el a feladat elől, de ha már választani lehet, úgy az én megidézésemet tanulná meg. Ha neki így könnyebb...
-Rendben, akkor engem fogsz megidézni. - egyezek bele, majd amikor megosztom vele, mi is szükségeltetik a sikeres démonhíváshoz, idegessé válik. Mégis vészhelyzetben honnan akasszon le gyertyát? Fogalmazódik meg benne egy újabb kérdés és míg nekem szegezi, ujjával mellkasom is bök.
-Jogos kérdés - ismerem el. - A gyertya csak addig kell, míg bele nem jössz. Ha kellő gyakorlatot szerzel elhagyhatod. - magyarázom tovább.
Arra ösztökélem tegyen egy próbát, rajzoljon egy kört és idézzen meg, még a szabad felületet is kijelölöm neki, hova csepegtesse sötét vérét, de ő csak a szemeit forgatja. Komolyan nem értem ezt a nőt. Az egyik pillanatban még tanulni akar, a másikban meg ellene ágál. És még rajtam nem lehet elmenni. Aztán végül megsebzi magát, kedvenc pengéje élével ejt magán mély sebet, majd leguggol és alkotni kezd. Míg vérével festi a vonalakat egy újabb kérdés kívánkozik ki belőle. "Mindig jönnél ha hívnálak?" Pillant fel rám.
-Mindig. - vágom rá gondolkodás nélkül.
-Szövetséget kötöttünk és a bizalmasom vagy. Biztos lehetsz benne, nyomós ok kell, hogy távol maradjak, ha olyan helyzetbe kerülnél, hogy a segítségem kéne. - felelem felrajzol idézőkörét szemlélve. Nincs sok démon, akivel szövetkeztem, de bármelyiküket kihúznám a sz*rból, ha úgy adódna.
-Rendben, most a közepére írd le a nevem. - mutatok a rajzolt szimbólum középpontja felé.
-Aztán pedig szólíts magadhoz. Emlékszel még az angyal igézetére? Valami hasonlóra lesz szükséged... - utalok a könyvemben talált versre, ami Harmónia megszólításához kell.
-Természetesen ahogy a gyertyák az idézőszöveg is elhagyható majd. - teszem hozzá és távolabb lépek tőle és a körtől is.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 27, 2020 3:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


M
eglep... Számomra teljesen érthetetlen, hogy miért nem hagy utamra menni. Visszacsal magához és mellette helyet foglalva csendesen hallgatom Őt. Arra próbálok rájönni, hogy ma mi változott benne.
-Igen, igen! Tudom, hogy nem csak akkor.-emelem fel kezem védekezőleg és húzom fel pisze orromat is. Főleg ahogy zavartságomat észrevételezi, ez nagyon nem jól van így! Próbálom leplezni azt amire rájött, de szemmel láthatóan nincs semmi értelme, mert már rég lebuktam.
-Látod... Nem akartad. Pedig utálod a halandó szokásokat... Főleg ha az az én számból hangzik el.-világosítom fel egy apró sóhajt követően. Jó ötletnek tűnk, aha, szerintem is!
-Én legalább megtehetem, hogy elengedem magam kedves Lordom.-pillantok rá vigyorogva, utalást téve arra, hogy mennyire karót nyelt tud lenni. Szívesen utalnék vissza az ilyen jellegű beszélgetéseinkre, hányszor kértem már, hogy lazítson kicsit... De jóformán csak elnézi, amikor én jól érzem magam. Nem kerüli el figyelmem, hogy mennyire kerülte el fontos kérdéseimet. A csalódottság még akkor is ott van az arcomon mikor leérünk a pincébe. Annyira genya tud lenni. Miért nem lehet egyszer az életben normálisan felelni nekem? Most tényleg, ha feltenném neki azt a kérdést, hogy szeret-e engem, azon is átsiklana? Próbálok elvonatkoztatni a problémámtól, de jobb ha tudja, ez a része a beszélgetésnek nincs még lezárva!
-Tehát próbáljam meg fejből az egészet? Ennyire nem vagyok profi, akkor sem, ha itt vannak még a körvonalak!-jegyzem meg félénken, azért ne várjon tőlem csodát rögtön. Megemlítem a könyvben olvasott dolgokat, jelezve, nem csak átfutottam a sorokat, hanem tényleg foglalkoztam is velük. Válaszát kielégítőnek találom, így csupán biccentek rá, végére is... Idős démon, nem is kell hogy számon tartsa az ilyen jellegű dolgait. Ám mikor a démon idézést említi kerekre nyílnak szemeim.
-Hogy mit mondtál? Én, démont idézni?-teljesen megrökönyödve nézek rá, mintha nem lenne tisztában azzal, hogy sosem csináltam még ilyet. Mikor egy tisztább részhez lép óvatosan követem őt, ezt nem gondolhatja komolyan, hogy én ezt meg tudom csinálni, ugye? Dehogyisnem! Pontosan ezt gondolja!
-Ó! Ha választhatok akkor inkább csak téged szeretnélek megidézni! Másban tudod jól, hogy nem bízom meg!-roppantom ki idegesen ujjaimat egyesével. Nem érzem felkészültnek magam egy éles váltásra. A csapdából való kiszabadulást miben segítené egy idézés? Csendben magyarázni kezd, ám már az első mondata megbuktatja a mai órát.
-Amikor hirtelen kellene valami segítség... Honnan a búbánatosból szerzek gyertyát, főleg ha Rád van szükségem?-bököm meg mellkasát az egyik ujjammal, ebbe úgy hiszem nem gondolt bele igazán. Mégis arra buzdít, hogy rajzoljak egy olyan kört, mint az angyalcsapdánál. De nem vagyok bolond, főleg, hogy kikötöttem csak Őt szeretném megidézni ha ilyen esetre kerülne sor. Ő pedig nem egy alja démon akit csak úgy csicskáztatni lehet. Szemforgatások közepette, sötét vigyorra húzódik ajkam, lábam elemelkedik a földtől és a következő pillanatban, már balomban pihen kedvenc játékszerem. Mutató ujjam alatti húsos területre vezetem a csavart fémet, majd mélyen belevágok saját tenyerembe. Felszisszenek egy másodpercre, majd kaján vigyorral guggolok le, hogy sötét véremmel fessem fel a kört az idézéshez.
-Mindig jönnél ha hívnálak?-kérdezek rá ahogy felpillantok mikor összezárom a kört. Csak egy érdeklődő kérdés, tudja jól, hogy bízom annyira benne, hogy életem is rá bíznám. És nem csak azért, mert a szövetségese vagyok.
-De tényleg, ha akció közben vagyok honnan lesz gyertyám? Nincs erre egy kicsit könnyebb módszer?-állok fel lassan és kilépek a körből, hogy szemrevételezzem a pontosságot. Mintha egy fokkal jobb lenne, mint az angyalcsapda.

Zene: Don't turn Away
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 27, 2020 2:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Negyed óra telik el attól a perctől, hogy bizalmasom buzgó lelkesedéssel karomat fogva húz magával a hólepte udvarra - valahol bízva abban, hogy kötélnek állok és rávehet egy kis halandó játszadozásra. Egészen addig a percig, míg a ránk támadó pokoli ebek közül egyedüliként túlélve, szűkülve iszkol el a nyavalyás sebzett mellső lábakkal. Immáron odabent, a nappali kellemes melegében üldögélek langyos kávémat kortyolgatva. A váratlan kis kerti közjáték ellenére sem tettem le a mára tervezett programunkról, így mikor Belphegor könnyed léptekkel hagyna magamra mondván pihenjek, értetlenül ráncolom homlokom. Utána szólok és visszahívom, csak ne olyan sietősen. Nem gondolok mást ebbe a mozzanatba, egyszerűen csak szeretném, ha megvárna és együtt mennénk le az alagsorba. Ő mégis valami egészen más feltételez emögött, talán egy újabb fejmosást. Pedig nincs okom, hogy így tegyek.
-Remélem tudod, hogy nem csak akkor ülhetsz mellém, ha mélyen szántó gondolatokat osztanék meg veled. - rázom meg a fejem halvány mosollyal, majd kávémba kortyolok és teszek egy megjegyzést látványos zavartságára. És bár látom, hogy próbálja leplezni értetlenségét, kapkodó szavai csak igazolják megállapításomat. Szokatlannak találja viselkedésemet és nem rest erre figyelmemet is felhívni. Persze én nem találok magamban semmi rendkívülit, nem teszek semmit másként mint ahogy szoktam.
-Igen mondhattam volna, de nem akartam. Pár perc a friss levegőn jó ötletnek tűnt. - vonom meg a vállam. Visszakérdésemre méltatlankodással felel, bevágja a durcást. "Netán elvarázsolt a hóesés?" Pimasz kérdésére felnevetek.
-Nem mondanám. Kettőnk közül téged nyűgöznek le ennyire a földi dolgok. - utalok rá, hogy szó sincs semmiféle varázslatról. Én legfeljebb néhány tőmondatba zsúfolva nyilvánítom ki tetszésemet, ha kedvemre való látkép tárul elém, semmi több. Kevés dolog van, amitől lenyűgözve érzem magam, és a hóesés egészen biztosan nincs ezek közt. Közben nyílik előttünk a pince ajtó, bizalmasom karom után nyúl és belém karol, hogy biztos támasza legyek, míg a lépcső tetejéről annak aljára ér. Első ránézésre is látszik, hogy minden úgy van, ahogy legutóbb hagytuk. Csak a pince közepére krétával vésett kör vonalai koptak meg kissé.
-Nos, talán tehetnél egy próbát, mennyire is emlékszel a múltkoriakra. - javaslom, majd én is felveszek a földről egy fehér krétadarabot és kedvesem markába helyezem a többi mellé, pontosan úgy, ahogy a kikunyerált bagószállal szoktam. Belphegor szóba hozza a könyveimet és a bennük olvasott sorokat, mivel is tehető hatásosabbá a csapda? A válaszra is jól emlékszik, saját démoni vérünket kell használnunk festőanyagként.
-Hányszor? Huhhh, a jó ég se tudja, számtalanszor. Meg nem mondom pontosan... - felelem. Meg sem próbálom megsaccolni hány alkalommal nyestem fel ujjaim vagy tenyerem csak azért, hogy sötét véremmel mázoljak fel egy-egy jelet vagy motívumot.
-Ahogy a köteteimben is láthattad rengeteg hasznos dolog van, de azt hiszem elsőként talán a legfontosabb, hogy megtanulj démont idézni. - kezdek bele, majd keresek egy másik nagyobb, viszonylag tiszta, egyenletes felületet a következő köre rajzolásához.
-Ez jó lesz. - mutatok a firkamentes betonrészre.
-Talán mondanom sem kell, de adódhat olyan helyzet, amikor egyedül maradsz és segítségre lesz szükséged. - persze mindketten tudjuk, hogy ez a legritkább esetben fordul elő, hiszen időnk nagy részét egymás társaságában töltjük, de hiba lenne eltekinteni attól, hogy van egy kis része, amit nem. Megeshet, hogy ezalatt éri valami kellemetlenség és elbírna egy kis démoni támogatást. Ekkor jöhet jól a démonidézés.
-Megtanítalak, hogyan idézz meg engem....vagy bármelyik másik démont. - pillantok felé egy sunyi vigyorral. Ha készen áll, úgy bele is kezdek.
-Sok tekintetben hasonló az angyalcsapdához...de itt föld vagy madárcsont helyett gyertyákat használnunk. - magyarázom, majd az egyik bőrborítású tárolóból öt szál fehér gyertyát veszek ki. Tovább folytatva egy kör felrajzolására buzdítom hasonló paraméterekkel, mint ahogy a tollas kelepce alapját is készítette. Mivel nem tartozom a gyenge alvilági lakók közé, így értelemszerűen a körkészítéshez többre lesz szükség, mikor krétafirkára. Könnyen rájöhet, hogy ezúttal az előbb emlegetett véres módszerre lesz szükség a vonalak felviteléhez. Egyelőre nem mondok többet. Csendes figyelemmel követem ténykedését.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


F
ellélegzek amint megfogja a kezem és belép a kolostorba, míg kilép cipőjéből én itallal kínálnám, de nem fogadja el, szemrevételezem a szétmarcangolt ruhája alatti bőrt, s miután elfogadom a tényt, hogy ezt az incidenst megúszta szó szerint pár karcolással. Magára hagynám, azt gondolván, hogy Ő már nem akar majd velem lenni ma, így szinte azonnal a pince felé veszem az irányt. Ám mielőtt megfognám a kilincset, Viszály magára vonja figyelmemet. Kissé gyanakodva indulok vissza amint int felém, rögtön arra gondolok, hogy valami rosszat mondhattam, szívesen húznám be a nyakamat és tűnnék el szemei elől. Két kérdés bukik ki belőlem, de válaszára nem számítok.
-Mert javarészt akkor következik a beszélgessünk megmozdulásod, amikor valami oltári nagy gebaszt rakok össze.-vonok vállat miközben elhúzom a számat, de hiába ágálok az ellen, mégis letelepszem mellé, hogy végig hallgassam, s nem kis meglepetésemre olyat mond ami túlságosan meglep ahhoz, hogy egy épkézláb mondatot összerakjak hozzá.
-Én zavartnak?-kérdezek vissza sután, igyekszem leplezni, hogy igaza van, és nem csak zavart vagyok, talán még jócskán zavarban is, de a lényegen talán nem sokat változtat.
-Azt hittem... Én azt gondoltam, hogy így... ez miatt mára elég is volt belőlem.-nyelek egyet, bár tudom, szavait nem vonnám soha kétségbe, nem volt még olyan, hogy ne tartotta volna be az ígéretét. Válaszolok végül feltett kérdésére is, a legutóbb olvasott dolog érdekelne leginkább, de leleményesen kapcsolok össze két dolgot ez ügyben. Szerencsére ötletem nem kap vétó szót, Belial könnyen belemegy, de mielőtt elindulnánk egy kérdéssel fordulok felé. Egyszerűen nem fér a fejembe a mai nap.
-Igen, szokatlan ahogy viselkedsz. Bár nem új keletű hogy rá tudnálak venni valami halandó badarságra. Mégis... Ma valahogy más vagy.-zárom le egyszerűen a válasz adást végül, nem kellene túl bonyolítsam, mert a végén még én jövök ki rosszul belőle, azt pedig nem biztos hogy megköszönném magamnak.
-Mondhattál volna nemet is!-világosítom fel, annak tudatában, hogy mindketten ismerünk engem, nem hagytam volna, hogy kihúzza magát a dolog alól. Ám ahogy rájövök hogy válasz nélkül akar hagyni, az asztalra csapok.
-Ne már Belial! Miért nem válaszolsz normálisan a kérdésemre?-pillantok rá durcásan ahogy felkel ültéből, majd várakozón rám emeli tekintetét. Feltornázom magam a székről és elé sétálok.
-Nem szoktál megállítani ha elvonulok. Mi változott? Netán elvarázsolt a hóesés?-ráncolom a szemöldököm miközben lépéseinket már közösen igazítjuk a pinceajtó felé. Ahogy nyílik az ajtó karja után nyúlok, nem biztos, hogy kis kapaszkodó nélkül gördülékenyen lejutnék a pincébe. Elég egy nem jól kiszámolt lépést ilyen bicegés mellett és hamarabb leérek, mint egy ólomgolyó. Leérve a lépcsősor aljára hamar észreveszem, hogy minden ugyanott van, ahol hagytuk őket.
-Mit gondolsz, szerinted meg tudnám csinálni ugyan azt, mint a múltkor? Vagy ismét megakadnék annál a buta jelnél?-kérdezek rá, ahogy az eldobált krétáimat kezdem begyűjteni a helység különböző pontjairól.
-Emlékszem, amikor átnyálaztuk a könyveidet, ott azt írták, hogy a hatásosabb csapdákhoz a saját vérünkkel kell felfesteni az egészet. Hányszor csináltál már eddig ilyet?-pillantok rá érdeklődőn ahogy azt a jelet figyelem, aminél a segítségét kértem, mert teljesen megakasztott benne egy részlet.

Zene: Don't turn Away
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 26, 2020 11:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hivatlanul megjelenő "vendégeink" látogatása nem sokáig tart. Alig tíz percig tartanak fel. Ennyi idő bőven elég arra, hogy rendezzem sorsukat, amiben a kolostorőrző is segítségemre lesz. A négy kutyából három holtan végzi. A megmaradt negyedik pedig közepesen súlyos sebesülésekkel iszkol haza. Megfordul a fejembe, hogy utána megyek és felderítem a pokoli falka rejtekhelyét, de végül leteszek róla, és inkább Berehit után én is a kolostor meleg belseje felé veszem az irányt. Az ajtóba aggódó bizalmasom vár és azonnal szemrevételez, nem szereztem-e be valami komolyabb sérülést. Ezúttal megnyugodhat, vérem se serkent. Az ebek támadásának egyedül kabátom esett áldozatul. Ruhám ujjának megtépázásán és némi felületi horzsoláson kívül, más gondot nem okoztak.
Belphegor italt tölt nekem, ám most a testes vörös helyett a reggel főzött, még mindig langyos pörkölt feketét választom. Miután közelebbről is megvizsgálja a karomat gyorsan távozóra fogja. Mielőtt eltűnne a pinceajtó mögött utána szólok, és amint kivívom figyelmét hívogatóan intek felé. Veszi a célzást, mert bár csodálkozó pillantások közepette, de visszasétál.
-Miért gondolod rögtön, hogy valamit rosszat csináltál? - kérdezek vissza, míg bögrémet kávéval töltöm meg. Látom arcán átsuhanni azt a tipikus "nem akarom" arckifejezést, ami akkor szokott megjelenni vonásaiban, amikor komoly beszélgetésbe fognék. Ilyenkor rendszerint hellyel kínálom, hiszen köztudottan utálom, ha valaki álldogál mellettem. Megfejthetetlen miért ódzkodik attól, hogy a társalgás közben ülve maradjon, és egészen biztos hogy soha nem fogom megérteni, miért jobb a beszéd közbeni ácsorgás. Pedig nem egy ördöngösség letenni valahová a segget és ott tartani egy kis ideig. Most is arra kérem, üljön le mellém, ám riadalma alaptalan, nem  tervezek vele komoly beszélgetést. Csak azt szeretném, hogy megvárjon a pincébe menetellel, míg elfogyasztom a szobahőre hűlt feketét. Közben tudtára adom, hogy nem tartom hibásnak a kint történt kellemetlenség miatt, illetve, hogy a démonkutyák váratlan jelenléte sem borítja fel a mára tervezett programunkat.
-Zavartnak tűnsz. - pillantok rá két korty között és mondom ki a nyilvánvalót, bár a miértjét nem igen értem.
-Talán azt gondoltad, hogy a kinti dolog miatt, majd eltekintek az ígéretemtől? - döntöm oldalra a fejem, míg a démonnő a borral teli pohárral játszadozik. Utolsókat kortyolva kérdezem meg, mi az ami a leginkább érdekli a rúnás-csapdás témakörbe. Belphegor megosztja, hogy a csapdakészítést és az abból való menekvést gyakorolná. Kezdésnek nem is rossz.
-Rendben van. - hajtom fel az utolsó korty feketét, majd a bögrét magam elé teszem. "Viszály, mi lelt ma téged?" Kérdezi bizalmasom jelentőségteljes pillantással. Különösnek találja a viselkedésemet és kedvességgel vádol.
-Furán viselkednék? - most az én arcomra ül ki értetlenség. Nem teszek másképp, mint ahogy szoktam.
-Ezt abból szűröd le, mert nem túl lelkesen, de veled tartottam a hóba? - mosolyodom el a következtetésén. Kedves lennék vele? Valószínűleg ezt is ugyanúgy félregondolja, mint a gatyalevételes mondatomat. Egy újabb mosoly fut át az arcomon az emlékképre. Soha ezelőtt nem beszéltünk úgy el egymás mellett, mint akkor este.
-Nos, akkor talán kezdjünk is hozzá. - javaslom, miképpen felkelek a székről és ha Belphegor is előlép a pult mögül, akkor mellette haladva indulok meg a pinceajtó felé. Berehit nem tart velünk, inkább a pihenést választja elnyúlva a kandalló melege előtt. Távozásunk hangjaira ugyan felemeli a fejét egy fél pillanat erejéig. Szeme sarkából figyelemmel kíséri, ahogy elhagyjuk a nappalit, majd mihelyst kikerülünk látóteréből, lustán visszahelyezkedik. Hamar az alagsorban kötünk ki készen arra, hogy csapdák készítésével töltsük a napot. A krétanyom még halványan látszódik, az előző kör nyomait őrizve, amit ő készített. És a rajzeszközök is pontosan azon a helyen vannak, ahol előzőleg hagytuk őket.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


H
a csak egyetlen egyszer is szeretnék valami jót a napomba, az fix hogy el lesz b@szva... Jelen esetben a pokolkutyák teszik tönkre a kinti levegőre szánt időmet... Pedig biztosra veszem, hogy rá tudtam volna venni Belialt, hogy megdobálhassam rendesen hógolyóval. Komolyan, engem odafenn a vén szakáll nem szeret... Biztosan direkt intézi így a dolgokat... Nekem soha semmi ne jöjjön össze... Kössz b@szki! Ráadásként most bármennyire is Viszály mellett akarok maradni, tudom, hogy csak hátráltatnám, így fel kell rúgjam életem kedvenc alapkövét és szót kell fogadjak neki, zokszó nélkül... Hát milyen démon vagyok én egyáltalán??? A kolostor ablakból figyelem a kint zajló eseményeket és minden másodpercben azt kívánom, hogy legyen végre vége! Az egyik eb az ablaknak csapódik így lépek hátrébb onnan, aztán Berehit próbál bejutni a szállásra, így már az ajtóban állva figyelhetem amint elül Főnököm által kevert vihar és kezemet felé nyújtva figyelem ahogy közeledik. Rögtön próbál megnyugtatni, de olyan könnyen nem múlik el belőlem a féltés, még talán akkor sem mikor megfogja a kezem és közli ne aggodalmaskodjak annyit. Csupán szemöldököm ugrik magasabbra a kelleténél, mielőtt megszólalnék, jelezve, hogy ezt még mindig én döntöm el, hogy féltem-e vagy sem! Csendesen kérem, hogy ne eredjen a pokol eb nyomába, pláne ne egyedül, de ezt nem teszem hozzá hangosan. Itallal kínálnám őt és próbálok javítani ezen a pocsék reggelen egy apró bocsánat kéréssel is. Mivel a bort nem fogadja el, az asztalon hagyom a megtöltött poharat, de karjáért nyúlok, hogy a saját szememmel láthassam, tényleg nem érte nagy gond. Apró felületi karcolások vannak a bőrén, talán pár óra és nem látszik majd belőle semmi. Megnyugodva sóhajtok egyet, majd úgy döntök inkább magára hagyom, had pihenjen. A pince ajtó felé veszem bicegő lépteimet, majd mielőtt megfognám a kilincset ér el Belial hangja. Egy pillanat alatt merevedek meg és fordítom felé a fejem. Mi ez a mondat? Ne siessek úgy? Érdeklődőn pillantok Viszályra és ahogy int lassan vissza indulok felé.
-Mit szeretnél? Valami rosszat mondtam?-kérdezek rá fél úton ahogy látom, hogy helyet kínál maga mellett. Kávét tölt magának míg mellé érek, olyan beszélgetés szag van a levegőben, tudja jól, hogy nem szeretem én ezt. Vagy csak az zavarja, hogy önkényesen itt hagytam volna? Vonakodva ülök le mellé, majd magamhoz húzom a kitöltött boros poharat, ujjamat a peremre simítom és párszor körbe vezetem rajta miközben Belial ismét szóra nyitja a száját. Fel is kapom a fejem a hallottakra, kerekre nyílt szemekkel vizslatom az arcát.
-De hát.... Én akartam annyira kimenni... Ha nem lennék ilyen...... Ilyen....-kezdek bele zavartan a magyarázkodásba, de Belial tűnik most jobban a szavak démonának, egyre elképedettebben hallgatom amit mond. Tényleg megtenné ezt nekem? Nem jutok szóhoz, még akkor sem mikor kérdést intéz felém. Beharapott ajakkal fordulok a boros pohár felé, miért ilyen kedves most? Rá sem lehet ismerni... Napokkal ez előtt, mikor a golyót kihalászta a combomból, a kis félreértésem miatt úgy ugrott fel mellőlem, mintha parázsra ült volna, most maga mellett kínál hellyel, nem hagyja, hogy egyedül menjek... Mi lelte Őt? Ahh, nem gondolhatok bele többet... Járjunk nyitott szemmel, ne álomvilágban. Kár, pedig valóban szeretek a közelében lenni.
-Öhm, érdekelne, hogy hogyan tudnék könnyen megszabadulni egy csapdából, illetve, szívesen gyakorolnám a csapda készítést is.-találom meg végül a hangom és eltolom a poharat. Végül ismét rá pillantok, tudni szeretnék valamit!
-Mondd csak Viszály, mi lelt ma téged? Kijöttél velem az udvarra, pedig lehet hogy semmi ingered nem volt rá, most pedig... Most meg kedves vagy velem. Mi történt?-süllyesztem íriszem az Ő mogyoró színeibe. A hangulatváltozása olykor közel azonos az enyémhez és mikor ezt tapasztalom sosem értem. Káoszos! A gondolatot egy halvány mosoly kíséri pofimon, amit nem rejtek el, ott hagyom ajkam szegletében, érdeklődő tekintetem mégsem vezetem el a férfiről, vajon milyen válasszal szolgálhat nekem?

Zene: Don't turn Away
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 25, 2020 4:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Vad pokolkutyák érkeznek a kolostorhoz ismét, még a domboldalon felgyülemlett vastag hótakaró sem tántorítja el őket, hogy újra szállásunk közelébe merészkedjenek. Belphegort azonnal a házba, biztonságos helyre küldöm, nem volna tanácsos jelen helyzetében ha ácsorgással várná, míg az összes erre tartó dög az udvarra ér. Most elmarad a grimasz, a szemforgatás, a csípős megjegyzések és minden olyasmi, ami ellenkezését fejezné ki. Bizalmasom szinte rögtön befelé veszi az irányt. Bicegve ugyan, de hamar eléri az ajtót. A lakból kirohanó Berehit lesz most segítségemre, aki egy pillanatig sem vár, heves ebharcba kezd az egyik betolakodóval.
Hiába marad alul az egyik a kolostorőrzővel szembe, és terítem hóba egy faággal a másikat, nem adják fel. Ezért más, gyorsabb módszerhez kell folyamodnom, hogy minél előbb letudjam ezt a kis kellemetlenséget. Mágiámmal megmozgatom a hűvös levegőt és egy másodperc alatt hatalmas hóvihart kavarok, ami az egyik nyavalyást fel is kapja és kíméletlenül repíti szállásunk ablakának. Idáig hallom még a hangos szélzúgás ellenére is, amint durván az ablaküvegnek vágódik, majd ugyanolyan zajjal zuhan a ház tövébe. Úgy látom megmozdulásom eredményt hozott, mert négyből három élettelenül hever a havon. A negyedik társuk sebzett mellső lábakkal, méretes vérfoltokat hagyva maga után iszkol el a havas buckák felé. Késztetést érzek, hogy most rögtön utána menjek, hiszen még friss a hó, frissek a nyomok, könnyedén búvóhelyükre találnék, ám meghallom Belphegor hangját, ahogy nevemet kiáltja a küszöbön állva. Lassan lecsendesedik a szélörvény és kitisztul a levegő is. Kedvesem felém nyújtja a kezét, megindulok felé.
-Nyugi, nem esett bajom. Csak a ruhám szakadt. - mondom megnyugtatásként, mikor fürkésző tekintetét megérzem magamon. Sebeket keres rajtam, de kabátom szétmarcangolt anyagánál többet nem találhat rajtam.
-Ne aggodalmaskodj annyit. - teszem hozzá és megfogom kezét, miközben belépek a meleg szobába és kibújok átázott lábbelimből. Persze tudom, hiába is kérem arra, ne aggódjon miattam. Már számtalanszor a tudtomra adta, hogy ebbe nincs beleszólásom. Épp csak kihúzom a lábfejemet, Belphegor a vállamhoz bújik és arra kér, ne eredjek a dögök nyomába. Mintha csak sejtené, hogy megfordult a gondolat a fejemben. Túl jól ismer. Majd itallal kínál, és már készül is bort tölteni nekem, de most nem kívánom a vöröset. Miközben megtépázott kabátujjamra szegeződik pillantása bocsánatot kér a kint történt incidens miatt. Mintha ez kicsit is az ő hibája lenne. Elkapja karomat és feltűri az anyagot, hogy közelebbről is szemügyre vegye a pokoleb munkáját. Csak bőröm felszínén piroslott ki a bőr, az állat fogainak nyoma épp csak látszódik felszínén. Még vérem sem serkent ki közben. Jelentéktelen karcolás.
-Ne siess úgy, kérlek. - szólok utána, és ha távolra sétált, intek neki. Ha visszalép, úgy magam mellett helyet kínálok, miközben egy csészébe kávét töltök magamnak. Még felkelés után főztem, de mielőtt ihattam volna belőle a hólepte kolostorudvaron kötöttünk ki. Ha Belphegor kérne egy csészével, úgy neki is töltök. Tej és cukor is akad az asztal tetején, annak ellenére is, hogy én csak tisztán, magában iszom.
-Nem haragszom. Nem tudhattad, hogy előeszi őket a fene. - utalok hívatlan látogatóinkra.
-Másfelől, nem gondoltam meg magam a gyakorlással. - teszem hozzá kortyolva egyet a kávémból.
-Melyik része érdekel legjobban? - érdeklődöm, hiszen a csapdakészítéstől a jelző rúnákon át a pecsétek feltöréséig bármi szóba jöhet.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 24, 2020 4:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


N
em igazán sikerül rávennem, hogy mókázzon velem, pedig igazán elviselném. Az ahogy a combomra tekint, mégis többet mond kimondott szavainál. Figyelmes! S még talán magának sem vallaná be, de így van. El is mosolyodom egy röpke pillanatra, ám a felvett hóból arra következtetnék, hogy mégis, egy kicsit benne van a dologban, csakhogy a legyártott hógolyót nem nekem szánja, tekintete mögém vetül, nagy lendülettel indítja útjára a lövedéket, melyet éles vonyítás követ, így jövök rá, hogy van egy aprócska problémánk. Nem állok ellent szavának ahogy beparancsol az ajtó mögé, pedig mindketten jól tudjuk más esetben puffognék és dühöngenék, hogy mit is képzel magáról, hogy csak úgy beküld. Valamiért én is belátom, hogy most jobb ha távozóra fogom. Egyetlen apró mondattal adózom a dolognak miközben a bejárat felé bicegek, azt kérem ne maradjon kint sokáig és vigyázzon magára. Válaszára biccentek, ígéret-szerű mondata jól esik, bár nem vagyok biztos benne, hogy tudja tartani. Mégis kinyitom a kolostorajtót s míg Berehit kiront rajta, én mögé lépek és az ablakhoz sietek, hogy lássam mi történik kint. Pokoli kolostorőrzőnk azonnal nekiront a magához térő vad társának, míg pluszban hárman érkeznek segítségére. Nagyra nyílt szemekkel figyelem Belial minden egyes mozdulatát és kis híjján fel is sikkantok mikor felé vetül az egyik dög. Ujjaimat tördelem idegesen, szemem cikázik Berehit és Viszály között. Ez az én hibám! Én akartam annyira kimenni... Mély, elgyötört sóhaj tör elő belőlem, elmosódnak előttem a képek, körmeimet az ablakpárkányba mélyesztem, apró nyomokat hagyva ott, elveszetten érzem magam és már csak a szél süvítő hangjára figyelek fel, odakint hóörvény jön létre, pillanatokon belül eltűnik szemem elől Főnököm és a pokolebek is. Tenyerem az üvegnek nyomom és hevesen rázom a fejem, ugyan az az érzés kerít hatalmába, mint mikor kilökött Berehit ajtajából és bezárkózott. A rémület kiül az arcomra és fájdalmas hangon távozik belőlem ahogy az ablak felé repül az egyik démoneb és fel is kenődik az üvegre, az meg már hagyján, hogy be is reped tőle, hátrálok is egy lépést, de a hirtelen mozdulattól görcs húzza össze a combomat és nem sok híja hogy összerogyjak, az ajtó kaparásra összeszedem magam és oda bicegek, óvatosan nyitom ki s mikor Berehit bedugja a fejét beengedem, de vissza már nem csukom az ajtót. A keretbe kapaszkodva állok a küszöbön.
-Belial!-próbálom túlkiabálni a szélörvény hangját és kivenni valamit a hópelyhek vad keringéséből, de ez szinte lehetetlen hadműveletnek tűnik, aztán egyszer csak eliszkoló sötétséget látok a túloldalon, majd elcsendesedik a szél és végre újra láthatom Viszályt is. Fellélegzek de pillantásom rögtön felméri a férfit, sebeket keresek rajta, s meg is látom foggal tépázott ruha ujját.
-Gyere!-nyújtom felé a kezem ahogy megindul az ajtó felé. Amint ajtón belülre kerül becsukom mögötte és hallgatom szavait miközben kilép cipőjéből. Ha megfogta a kinyújtott kezemet akkor most vállának dőlök, ha nem akkor mellé lépve átölelem oldalról a derekát és államat vállára helyezem.
-Örülök, hogy egyben vagy. És ha szabad javasolnom, ne most indulj felfedező útra. Kérlek szépen!-dünnyögöm csendesen.
-Iszol egyet?-kérdezek rá, és ellépek tőle, ha szeretne akkor pedig töltök neki egy pohár bort.
-Nem tudom, hogy ezek után szeretnél-e még velem lenni ma.-kezdek bele ahogy a pohár felett megdöntöm az üveget és a jellegzetes blugygoló hang meg nem töri a csendet.
-Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a kinti időtöltésből. Ne haragudj.-nyelek egyet miközben poharát ujjaim közé veszem és elindulok felé, hacsak mellém nem lépett azóta. Ám ahogy átveszi a poharat és felszabadul a kezem, szaggatott ruhája felé kapok, elkapva csuklóját tolom fel bőréről az anyagot, hogy lássam tényleg nem történt komoly baja. Körbe forgatom a kezét és megnyugodva konstatálom, hogy épp csak karcolások estek rajta. Beharapom a szám miközben eleresztem a kezét.
-Ha gondolod pihenj csak, én lemegyek a pincébe.-magyarázom ahogy összefonom magam előtt ujjaimat, majd elindulok az említett irányba.

Zene: Don't turn Away
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 21, 2020 11:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Egy hógolyó vágódik az arcomba, ezzel adva tudtomra, hogy bizony egy újabb halandó hóbortba rángatna bele. Egy pillanatra lefagy az arcom is, és nem csak a hideg lövedék miatt. Értetlenség fut végig rajta, miközben lekaparom egy részét magamról, másik felétől pedig ő szabadít meg pulcsija ujjával elnézésemet kérve. Kissé bizalmatlanul tekintek rá, mikor hógolyózásra invitál. Egy pillantást vetve golyó okozta combsérülése irányába jelzem, ez most nem volna jó ötlet. Ő persze nem törődik ezzel. Pihenés helyett igyekszik jobb belátásra bírni, kérlel, legalább egy kicsit játsszak vele. Már gyúrja is a következő hólövedéket, mikor hirtelen veszély tűnik fel a domboldalon. Vad pokolkutyák rohamosan közelednek felénk, így erélyesen a házba zavarom Belphegort. Bár tudom, hogy legszívesebb egy tapodtat sem tenne mellőlem, de beláthatja, jelen állapotában nem tehetne sokat. Csak újabb sebeket szerezne. Ám előtte egy havas golyót gyúrok és dobásomba nagy erőt víve terítem le az első démonkutyát, ami kedvesem háta mögött tűnik fel. A démonnő hangos káromkodással észrevételezi újbóli jelenlétüket. De a nyavalyás nincs egyedül, három másik ebtársával érkezett. Nem tudom mi vonzhatja őket ide, de bosszantó, hogy már megint itt eszi őket a fene. El is döntöm, hogy mielőtt a szárazföldre megyünk Raguel bizalmasától informálódni, előtte mindenképpen időt szakítok táborhelyük felkutatására és gyorsan megoldom a vadeb kérdést.  
-Úgy lesz. Csak igyekezz. - sürgetem távozásra. Bizalmasom ezúttal nem makacskodik, igyekezve a bejárathoz biceg, de amint kitárja az épület ajtaját Berehit fogait vicsorítva vetődik ki rajta. A pokoli eb, melyiket hógolyóval terítettem le, lassan magához tér pillanatnyi kábulatából, de felállni már nincs ideje, mert a kolostorőrző ott terem és birkózásba kezdenek. Rövidesen előttünk terem a másik három is. Mellettem hangos elhaló nyüszítést hallok. Szemem sarkából oldalra pillantok és látom, ahogy Berehit széttépi ellenfelét. Az egyik dög megiramodik, majd morogva rugaszkodik el a havas földtől engem célozva. Gyorsan felkapok egy vastagabb ágat, amit az éjjeli vihar szaggatott le és ellépve vetődése irányából oldalról erős ütést mérek a démonkutya bordái közé, aki felvonyít a kellemetlen érzéstől és a hóban landol. De nem marad ott sokáig, a következő lendülettel már pattan is fel, kicsit megrázza magát és még dühösebben indít felém támadást. Újra rá mérnék egy erős csapást, de az eb rámar az ág végére és fogai között tartja erősen, hiába próbálnám kirántani, nem ereszti. Társa mögöttem érkezik, de észlelve közeledését lábamat nyújtom felé és durván beletalpalok, míg Berehit vad társát végleg legyűri, majd az érkező harmadikat veszi célba. A p*csába, ha tudtam volna, hogy ez vár idekint, inkább bent maradtam volna. Ezen gondolatok között térdelek bele a dögbe, miközben elengedem az ágat.
-Na jó, fejezzük ezt be. - unom meg a dolgot és mágiámmal szelet keltek. A gyors fuvallat felkavarja a havat és az apró hószemek mind megtelítik a levegőt, hirtelen semmit sem látni. Csak a nagy fehérséget figyelheti Belphegor is az ablak előtt állva. Hosszú percekig nem hallhat mást, mint a légörvény süvítő hangjait, majd váratlanul valami sötét tűnik ki a fehérségből, ami nagy erővel száguld elé és az ablakhoz érve hatalmasat csattan fájdalmas nyekkenéssel. Bereped alatta az üveg is. De csak egy pillanatig simul oda, mert tovább zuhan a ház tövébe a bokrok közé. Berehit lefojtja az egyik dögöt, majd gyorsan a bejárathoz siet és az ajtódeszka heves kaparásával jelzi, ő bizony be akar menni. Eközben az utolsó pokoli ebbel vetekszek, belemar a karomba, de épp csak karcolja bőrömet, jobbára csak ruhámat szaggatja meg. Én viszont dulakodásunk közben letörök egy jégcsapot és nem vagyok rest azt válla környékére állítani csúnyán megsebezve őt. A démonkutya megriad és menekülőre fogja hatalmas vérnyomokat hagyva maga után a hóban. A szél lassan lecsendesül és a levegő is kitisztul, újra rálátni az udvarra. Ha Berehit közben bejutott a házba, úgy rövidesen én is belépek utána, ha nem nyílt ki előtte az ajtó, akkor velem együtt érkezik a meleg szobába.
-Az egyiket életben hagytam, de megsebeztem. Remélhetőleg a nyomok elvezetnek majd a többihez. - jegyzem meg, miközben kilépek cipőmből.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
937
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 20, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  NextBelial & Belphegor


M
ivel sikeresen kijutunk a kolostorból kettesben és még igazat is ad nekem, hogy hó nem sűrűn van a pokolban, így elhiszem, hogy egy kicsit talán szórakozik is majd velem a friss levegőn, így amint alkalmam nyílik rá elvonom a figyelmét egy apró kis madárral, s míg Lordom arra figyel, addig én egy hólabdát gyúrok és igyekszem is eltalálni vele. Csakhogy mivel nem látja a madarat, így visszafordul felém és így arcon találja a lövedékem. Kezeim mögé rejtem arcomat ahogy hirtelen kifakad és igyekszem menteni a menthetőt. Bocsánatot kérni, miközben kibukik belőlem a kacagás, de hát annyira muris fejet vágott... Végül igyekszem korrigálni a dolgot, mert azt hiszi, hogy esetleg valami rosszat szólt, holott szó sincs ilyenről, így elárulom arra ment volna ki ez a kis előjáték, hogy játékra invitáljam. Egy újabb emberi badarságra, ha őt kellene idézzem, de én tudom, hogy ezt szeretném és ha a táncra már rávettem, talán erre is rá fogom tudni.
-Igen, hógolyózni.-bólintok finoman, szám sarkában apró mosollyal. Végül válaszadásba kezd, így elcsendesülök, nem kerüli el figyelmem amint combomat fixírozza, szívesen kapnám oda a kezem, de a nadrág takarja, így megfeszülő kezem nyugton marad.
-Neee! Kérlek ne legyen feltételes, egyezz bele most és megígérem, hogy pihenek, meggyógyulok, csak aztán hozakodom elő ismét a tervemmel.-kérlelem ahogy elhátrálok tőle és egy újabb adag havat gyűjtök össze a tenyerembe, remélve, hogy azért még egyszer megcélozhatom. Ő mégsem engem néz, valahol mögöttem a távolt vizslatja, arca pillanatok alatt gondterheltté válik. Felmarkol egy adag havat és szinte azonnal labdává gyúrja, talán meggondolta magát? De mit nézett mögöttem? Már épp fordulnék hátra, hogy megnézzem mi az, de ekkor elrepül Belial lövedéke, a vonyítás megelőzi tekintetem, amint megfordulok észrevételezem a közelgő problémát.
-Na b@szd meg!-szisszenek fel és a legyártott hógolyó ki is esik a kezemből. Aztán felcsendül Főnököm hangja, csípősen utasít, hogy vonuljak az ajtó mögé, legszívesebben visszaszólnék, hogy biza nem megyek én sehová amíg Ő kint van, ám tudom miért küld be, más esetben nem tenné, de két napja szerzett sérülésem most csupán hátráltatna.
-Ne maradj sokáig és vigyázz magadra!-közlöm csendesen ahogy igyekszem megszaporázni bicegő lépteimet az ajtó felé, amit igyekszem mielőbb kitárni és becsukni magam mögött. Eközben Berehit is megérzi a veszélyt, így kirobban mellettem, hogy Belial oldalára álljon s ha kell meg is védje Őt! Én pedig az ablakhoz sietek, hogy mindent lássak. Előre félek, hogy ismét kötöznöm kell majd. Össze is szidom magam közben, mert ha nem akartam volna kimenni akkor lehet, hogy nem lett volna ez. Elhúzom a szám és idegesen túrok tincseim közé miközben tekintetem Belialt lesi az udvaron. Szívesen rendeztem volna jelenetet, húztam volna magammal, de inkább szépen csendben, most az egyszer igazán szót fogadtam. Mégis féltem őt, ismét a pokolkutyák... Hogy nem szorulnak vissza a jó édes.... Szóval oda!

Zene: Don't turn Away
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 6 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1123
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 20, 2020 2:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Bizalmasom apró ujjait csuklómra kulcsolja és finoman maga után vonva csal ki a kolostor hólepte udvarára. Egy borzongás fut végig rajtam, ahogy a jólleső benti melegről kilépek a hűvös télbe, de hamar megszokom a hőmérsékletkülönbséget. Halvány mosollyal figyelem, ahogy Belphegor önfeledten szórakozik. Túl emberi. Meg is jegyzi, hogy ritkán van része effélében.
-Igaz, ilyesmit odalent nem látni. - ismerem és néhány lépést távolodom a bejárat ajtajától. És ha át is lépünk az emberek világába, elég ritka, hogy a fehér télbe jöjjünk. Körbe hordozom a tekintetem és el kell ismernem, van egyfajta varázsa a fehér terepnek. Persze nagy újdonságként nem ér a látvány, hiszen nem ez az első havazás, amit a földfelszínen látok. Fene nagy a fehérség, valahogy így képzelem a Mennyeket is, már ha eltekintek a csípős hidegtől, mert egészen biztos, hogy odafent pluszban vannak a fokok. Belphegor vörösbegyet említ, csiripelését hallani vélem a tűleveles ágak közül, de a madár nem mutatkozik meg szemeim előtt. Épp a démonnő felé fordulnék, mikor egy nagy adag hó landol a pofámon. Mi a sz*r? Hallom, ahogy hangosan elkáromolja magát, majd jóízűen felnevet. Közbe még egy bocsánatkérést is elrebeg, bár nem tudom mennyire vehetem így komolyan. Kérdésére a fejem rázom, miközben a hó nagyját kikaparom a képemből. Azonnal az ötlik fel, hogy már megint behisztizte magát valamin és ezért dobálózik, de gyorsan helyreteszi téves gondolataim. Nem így szánta, nem oda, és nem mondtam semmit.
-Akkor meg? - nézek csodálkozástól kerekre nyílt barna szemeibe, miközben pulcsija ujjával törölgeti hóleves arcomat.
-Hógolyózni? - döntöm oldalra a fejem, mikor rájövök, hogy egy újabb halandó időtöltést akar velem megismertetni. Jól tudom, mi az a hógolyózás, láttam már effélét, de értelmét vagy hasznát nem ismerem. Elvileg a szórakoztató időtöltést szolgálná, de nem igazán látom be, hol okoz örömet, ha emberek egymást hóból gyúrt gömbökkel dobálják. Apró kezeivel közre fogja arcomat és újra elnézés kér, ezúttal őszintének érzem. Majd pimasz démoni vigyorral ajkai szegletében azt tudakolja volna-e kedvem vele hócsatát vívni?
-Hát.... - tekintetem lejjebb vándorol combja tájékára és bár a ruha eltakarja golyó okozta sebét, biztosra veszem, hogy még közel sem jön helyre. Ha másból nem, esetlen bicegéséből könnyű erre következtetni.
-Talán...előbb fel kéne gyógyulnod rendesen. Így nem volna valami fair küzdelem...már HA benne lennék. - magyarázom, miközben kedvesem hátrál néhány lépést, majd némi havat magához lépve gyártani kezdi tenyerei között a következő lövedéket. Kicsit távolabb emelem a tekintetem és látok valamit közeledni. Nem nehéz kiszúrni a hófedte környezetben lopakodó sötét mozgó pontot. Nem is egyet. Rögtön négyet is látok feltűnni a dombok felől, méghozzá elég gyorsan. Nem kell sok idő, hogy rájöjjek, pokoli ebek tartanak felénk.
-Fenébe. - morgom alig hallhatóan, és felmarkolok egy nagyobb adag havat. Belphegor könnyen hiheti azt, hogy meggondoltam magam, és mégis hóháborúznék vele, de a lövedéket nem neki szánom, hanem a háta mögül érkező vad démonebnek. Már lendítem is a kezem és hajítom távolra nagy erővel, ami egyenesen a dög képében landol. Éles vonyítása jelzi, hogy ez bizony rendesen betalált.
-Belphegor, menj be. - zavarom be a házba bizalmasomat, miközben már a második golyót készítem az utána jövőnek.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7