Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


A
sikeres felfedés az imp barlangjában felüdítő. Valóban előkerül a csónak bónuszként pedig a két evező is hozzá. Nem is tökölünk sokat a hidegben, most nem bogarászunk hosszú ideig, megvan amiért jöttünk, Belial emlékezete cseppet sem csalt. Mosolyogva figyelem ahogy kifelé taszigálja a fa tákolmányt, majd ahogy kijutunk a járatból elég merész ötlete támad kedvesemnek. Csússzunk le a domboldalon egészen a kolostorig! Nem tartom olyan hű de jó ötletnek, gyanakodva nézem a meredek ösvényt, majd a kis ladikot amiben már Belial helyet is foglalt. Nem gondolja komolyan hogy én oda beszállok... Már pedig szavai és tettei is ahogy megpaskolja a lécet, mind erre hajaznak. Elhúzva a számat emelem meg a lábam ahogy kimondja nem törjük a nyakunkat, ám sikeresen megcsúszok és lábai között landolva ütődök mellkasának. A csónak szinte azonnal, segítség nélkül megindul lefelé. Esélyem sincs még felegyenesedni sem, mert pillanatok alatt olyan gyorsan csúszunk lefelé, hogy nem valószínű hogy megállítható a járművünk. Aztán már csak azt hallom Kapaszkodj., ösztönösen karolom át Viszály derekát, ő is fél karjával magához ölel, majd a levegőbe emelkedünk egy bukkanó miatt. Fel is sikkantok egy pillanatra és még a szemem is lehunyom. Nagyobbat puffanunk mint gondolnám, a térdem rendesen koppan a fán, bár nem mondanám hogy fáj, de mocskos kellemetlen érzés.
-Lapát? Miért kell az neked?-szólalok meg végül, de nem várom meg a válaszát, egyik kezemmel elengedem és óvatosan hátrébb fordulok, hogy lássam mit csinálok, ne csak tapogatózzak "vakon". Így nem kerüli el a figyelmem az sem, hogy egy fás felé száguld velünk a csónak.
-Baszki!-vételezem a látottakat ahogy elérem a lapátot és Főnököm kezébe nyomom.
-Megmondtam hogy nem jó ötlet!-morgom az orrom alatt és visszabújok mellkasához, inkább ne lássam ami történni fog. Viszont a jellegzetes kis hangocska Belial részéről túl árulkodó. Azt mondja Hopsz., hát ez semmi jóra nem utal!
-Eltört, igaz?-kérdezek rá miközben felpillantok arcába. Bár Kedvesem nem tűnik gomdterheltnek, én majd aggódok mindkettőnk helyett is. Jó lenne ha én is ilyen fél vállról vehetném a dolgokat. Végül megkapom a következő feladatot is. Dőljek balra, majd jobbra és így tovább... A csónak engedelmeskedik súlyunknak így kacsázunk végig a fák között. Egy pillanatig átfordul a fejemben, hogy meglesem merre járunk, hátra is pillantok, de ekkor már a sziklaszirt felé sodródunk vészes gyorsasággal.
-Belial!-rémülten kapom felé a fejem, de Démonom csak beletörődőn lehunyja szemeit és ismét a levegőbe emelkedünk. Szorosan bújok hozzá, mindkét karommal szorítom, ám most nem sikítok fel, pusztán várom hogy leérkezzünk. Nagyot reccsen a csónak alattunk ahogy puffanunk egyet, de rendíthetetlenül száguldunk tovább. Belial már látja ideiglenes otthonunkat, ezt pedig nem rest közölni is velem miközben arra mutogatunk.
-Ez csodálatos, de még mindig nagyon gyorsan megyünk.-közlöm ahogy hátra fordulok ismét. Biztosra veszem hogy bele csapódunk a kőfalba, ripityára törik a csónak és minden hiába volt. Nem lesz ez így jó! A kolostor pillanatok alatt belátható közelségbe kerül, elkap a pánik szégyenszemre. Egyik kezemmel elengedem Belialt és kinyúlok a csónakból a hóba. Lehunyom a szemem és az utolsó pillanatban mielőtt beérnénk a kolostor udvarára egy kétméteres hótorlasz emelkedik elénk, abba futunk bele és áll meg végül a csónak bele fúródva velünk együtt. Teljesen beterít minket a hó, csúszik be a nyakamhoz, a váratlan érzésre megugrok és fel is kiáltok.
-Ez hideg!-prüszkölök ahogy próbálok kikeveredni a hó alól. A hajam egy pillanat alatt átázik és vacogva nyomom fel magam a bucka tetejére.
-Még egy ilyen őrült párost, mint minket nem hordott a hátán a föld....-nevetem el magam.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 3:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Újra az imp kincses rejtekében bolyongunk, ezúttal egy vízi alkalmatosságot kutatva a hófedte kacatdombok között. A csónak, amit keresünk elég nagy, hogy szemet szúrjon, de a temérdek felgyülemlett holmi közt és a téli időjárásnak hála, ami befészkelte magát a barlangbelsőbe mégsem olyan egyszerű a keresés. Egy bundakabátra lelek, amit vacogó bizalmasom vállára terítek, majd tovább kutatok a ladik után.
-Igen, tisztán emlékszem rá.... - felelem Belphegorom kérdésére. Alig egy pillanattal később a kitartás meghozza gyümölcsét, mert előbb az egyik, majd a másik evezőlapát kerül elő a lomtornyok közül és egy véletlennek hála a csónakunk magától bukkan fel az egyik halom hótakarója alól. Néhány emelkedőbb és szűkebb folyosót leszámítva, könnyedén visszük el a méretes fatákolmányt a barlang bejáratáig. csónakot és megtámaszkodva a csónakfalán ugrok belsejébe ösztönözve kedvesemet, tegyen ő is így. Hitetlenkedve néz rám, majd bizonytalanul méri fel a lejegesedett ösvényt, ami egyenesen a szálláshelyünk udvarára vezet.
-Na gyere, nem lesz gond... - igyekszem nyugtatni, miközben megpaskolom az ülőhelyként szolgáló falécet, ösztönözzem beszállásra.
-Nem törjük ki a nyakunkat, nyugi. - teszem hozzá, miközben Belphegor óvatosan, egyensúlyozva lép a ladikba, de szinte azonnal meg is botlik, így lábaim közé zuhan, a mellkasomnak ütődve. Szívesen felnevetnék szerencsétlen mozdulatán, de váratlanul megmozdul alattunk a csónak. Nagy irammal kezdünk lefelé csúszni a domboldalon. Ahogy meredeken haladunk lefelé a kis fatákolmány alattunk egyre nagyobb sebességet vesz fel, amivel nem volna gond, ha a kijelölt ösvényen maradnánk. A francos életbe.
-Kapaszkodj. - utasítom egyik kezemmel erősen a csónak peremébe markolva, másikkal Belphegort ölelve magamhoz. Egy hatalmas bukkanó kerül elénk, amit esélyünk sincs kikerülni, így egy hosszabb pillanatra a levegőbe emelkedünk. Méterekkel odébb érünk havat és csúszunk tovább megállíthatatlanul a ritkásabb fás felé.
-Ez nem lesz jó. Add ide az egyik lapátot. Gyorsan... - sürgetem Belphegort, nyúljon hátra a kezével és ragadja meg az egyik evezőt, hogy azzal kormányozhassam az alattunk féktelenné vált csónakot. Ha bizalmasom megfogja és előre nyújtja nekem a faeszközt úgy félig hátrafordulva igyekszem lassítani a vízi járművet. Már úgy tűnik, hogy megmozdulással célt érek, ám ekkor a falapát megadja magát, nyele a kezembe marad, feje pedig a hóba ragad.
-Hopsz. - észrevételezem, hogy ez az ötletem nem volt valami nyerő. A másik lapáttal értelmetlen lenne kísérleteznem, valószínűleg ugyanolyan sorsra jutna, mint a társa. Pillanatok maradnak hátra, és feltűnnek az első fák.
-Dőlj balra....most jobbra....most megint balra...- adom az instrukciókat. Egyensúlyozásunkkal irányításunk alá kerül a csónak, így egyesével kerüljük ki az utunkban lévő fenyveseket. A liget végtelennek tűnik, de egyszer csak elérjük az utolsó tűleveleseket is. Egy megkönnyebbült sóhaj szakadna fel belőlem, ha utunk vége nem egy sziklaszirt lenne. Megadóan hunyom le a szemem, mikor ismét a levegőbe emelkedünk és ívesen szállunk alá a ladikkal a völgybe. Érkezéskor kiszakad egy kisebb darab járművünkből de rendíthetetlen suhanunk tovább.
-Nézd, már látni a kolostor tetejét. - mutatok az épület felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 06, 2020 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


E
nnyi hó leesése után, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar terepre mehetünk, s láss csodát, mégis. Ki is használom az alkalmat a bolondozásra, út közben méretes hógolyót gyártok le, amit egy darabig kezeim közt görgetek, hogy a megfelelő pillanatban elhajítva Belial háta közepét érje. De megint felém fordul a Drágám! Repölő lövedékem a vállát éri és ott csattan egy nagyot, a szétrobbanó hólabda pedig a szélrózsa minden irányába repül, köztük Kedvesem arcába is. De nem tántorít el attól, hogy ismét golyó formálásba kezdjek, simán elhajítom a másodikat is Viszály felé, de ez elől egy laza, nem túl elegáns mozdulattal kitér. Belőlem pedig kibukik a kacagás. Hát na, jól érzem magam, ez had lehessen már szabad dolog. Morcos pillantására felfelé ugrik szemtelen módon a vállam, tudja jól, hogy ki a jobb keze, azt is mennyi hülyeséget képes csinálni, ezért aztán igazán nem lehet mérges rám. Viszont az bosszant, hogy nem megy bele a játékba. Már épp gondolatba veszem, hogy egy újabb hógolyót gyúrok és vágom vele kupán, de szerencséjére megérkezünk az enyveskezű barlangjáig. Így vigyázva hová lépünk eljutunk a barlangig, és hamarosan elénk tárul a zsákmány halmok kuckója is.
-Majd együtt megjavítjuk.-biztosítom róla Belialt, ha már annyira azt a csónakot akarja, akkor még ebben is segíthetek neki. Csendesen figyelem ahogy áttúrja az első dombot, ám sajnálatunkra semmi érdemleges nem kerül elő, megtudom azt is, hogy a keresett csónakban négyen simán elférnek, bár nekem még így is kicsit rizikós elindulni a tengeren... Az csak egy csónak, nem hajó! De gondolataimat megzavarja Lordom amikor magára vonja figyelmem és egy bundát ránt elő a halomból. Nagyra nyílt szemekkel pillogok rá, pláne mikor elém lépve átkanyarítja a vállaim felett az anyagot.
-Nahát... Köszönöm.-ámulok el egy pillanatra, hiába mondanék bármit, úgyis letagadja, hogy nem kedves, vagy figyelmes... Mégis oda szegeződik ajkam szegletébe egy jóleső kis mosoly, ami akkor sem szándékozik eltűnni, mikor Belial ellép oldalra, hogy a következő kacathalmot is szétbabrálja. Fordulok utána, hogy megnézzem mi olyan fontos hirtelen, de Ő ekkor már egy komód tetejéről nyújtózkodik az evezőlapát felé. Apró sóhajjal nyugtázom a tényt, hogy ennyivel előrébb vagyunk már, mert a csónakot Kedvesem nem leli ott ahol a lapátot megtalálta. Lemászva az összehordott holmikról kezembe nyomja a talált dolgot, majd tovább téblábol a csónakot keresve. Percekig túrja a lomot, de egyszerűen nem akad a nyomára csak az evező párjára.
-Szuper, ez már két lapát, csónak nulla. Biztosan itt láttad valahol? Nem csupán a képzeleted játszott veled?-bár a kezeimben tartott lapátok a jel, hogy itt tényleg lehet vízi jármű is, mégis muszáj vagyok átmenni piszkálódásba, míg az imp hangja meg nem töri a "csendet". Belial pedig megszánja egy kis kedvességgel, mert hát amilyen rég nem nyúlhatott már a dolgaihoz, most olyan gyorsan száguld az egyik imádott kupaca felé. Komolyan öröm követni azt az ívet amin Kedvesem röppályára állítja, de talán nem is olyan nagy baj ez.... Ahogy becsapódik a kis szörnyeteg, a találatot kapott kacatdomb úgy dől össze, mint egy kártyavár és nem kis meglepetésünkre megkerül az elveszett csónak is, ami szép igényesen lábainknál ér földet.
-Főnyeremény, Főnök.-vigyorodok el és egészen felvillanyoz annak a gondolata, hogy megvan amiért indultunk, mehetünk is ki innen végre. Kezeimben a lapátokkal előre engedem a járatban Viszályt, majd ahogy a csónak csúszik előtte el is vigyorodok, előbb kellett volna elpattintani a kis mitugrászt. Kellőképpen átfagytam odabent, még a bundában is úgy érzem, hogy vacogok. Kint ismét a hófehér táj fogad, az ösvény és a szigetet körül ölelő tenger. Adok egy néma percet magamnak, míg tekintetem beissza a látványt, aztán újra Lordomra pislogok.
-Hogy miii? Ez egy csónak...-ezt nem mondhatja komolyan... A hógolyózás tabu, de átírja a szánkózás törvényeit? B@szd meg, tényleg nem viccel! Fut át rajtam a gondolat ahogy látom beugrani a csónakba, bár nem igazán tartom jó ötletnek. Bizalmatlanul méregetem a választott ösvényt, de pár pillanat múlva berakom az evezőket a csónakba.
-Megígéred, hogy nem törjük ki a nyakunkat? Vigyázz ránk, rendben?-pillantok szemeibe ahogy átemelem lábamat, hogy belépjek a csónakba, de bizonytalan pozíciómnak hála megcsúszik a lábam és esek be a csónakba, jobban mondva Belial mellkasának ütődök és ha ez még nem lenne elég ciki, esélyem sincs elmozdulni onnan, mert a csónak hirtelen nagyot lódul velünk és szélsebesen indul meg lefelé. Ijedten kapom fel a fejem és Kedvesem tekintetét keresem, nem merek hátra pillantani, hogy merre is száguldunk olyan gyorsan. Valójában megmozdulni nem merek, mert ilyen sebességnél elég egy rossz mozdulat... Nekünk egyben kell a csónak!

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 05, 2020 9:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Mivel Berehit egy lusta dög, és inkább a kandalló előtt marad henyélni, így Belphegorral kettesben vágunk neki a hóbuckáknak, hogy visszatérve az imp kincses barlangjába elhozzunk egy ott látott csónakot. Na meg még néhány egyéb apróságot, ami hasznunkra lehet. Már közel járunk a hegyhez, mikor kérdéssel fordulok hátra kedvesem felé, de egy nagyobb hógolyó csattan szét a vállamon. Egy része újfent az arcomban landol. Kiköpöm a számba került lövedékdarabokat, majd leseprem a többit, ami a képemre tapadt. Belphegor közben szemtelen választ ad kérdésemre és egy újabb hógolyót dob felém. Félredöntöm a nyakam, így mellettem suhan el és lyukat ütve az ép hótakaróban veszik el a fehérség között. Nem szólok semmit, csak egy morcosabb pillantást vetek rá, mikor előtör belőle a kacagás. Egyelőre nem megyek bele gyermeteg játékába, gyúrok lövedéket a fehér masszából és hajigálom meg vele, de ha így folytatja, elkapom és alaposan megforgatom a hóban. Tovább folytatva a sétát végre ráakadunk a barlangra. Óvatosan kapaszkodunk fel a lejegesedett sziklás hegyoldalon, míg el nem érjük a barlang száját. Odabent is a tél fogad. Szélhordta hó lepi be a kacathalmokat, nehezítve a keresést. Emlékezetemre  hagyatkozva igyekszem betájolva, merre is láttam az a csónakot. A benti hideg gyorsan átjár minket, így érthető hogy Belphegor sem töltene itt több idő, mint amit feltétlen muszáj.
-Ha van is rajta netán sérülés, bízom benne, hogy javítható. - felelem, miközben nekilátok az egyik domb felderítésének. Lesöpörve a kézközelbe eső tárgyakat pakolom félre az, amire nincs szükség.
-Ha emlékezetem nem csal, olyan négy személy kényelmesen elférne benne... - válaszolom és csak egy halvány mosoly jelenik meg arcomon a tengerbe borulás gondolatára.
-Oh, ezt nézd. - rántok ki a lomok közül egy szőrös barna anyagot, majd kedvesem előtt megállok és vállai felett átnyúlva terítem vállaira a bundás kabátot. Ahogy elpillantok válla felett, az egyik szemben lévő kacattorony oldalán meglátok egy evezőlapátot. Gyors léptekkel sétálok át oda, és mászok fel egy komód tetejére, hogy elérjem azt. Hiába vakarom el a kupac tetejéről a havat, a víz járművet alatta mégsem lelem.
-Nos, van már egy lapátunk. - jegyzem meg, miközben visszamászok a démonnő mellé és nyújtom oda a talált darabot.
A következő negyed órában két dombot túrok át teljesen, de csak az evező másik párja kerül elő, ami szintén bizalmasom kezében végzi.
-Hehehehehe. - kárörvendő nevetés hallatszik a közelünkből. Nem kel nagyon keresgetnünk a hang forrását, a kalitkába zárt imp dermedt ki annyira, hogy rajtunk mulathasson és jó kedvének hangot is adjon.
-Nyavalyás. - sziszegem fogaim közt, majd egy mozdulattal kapom fel a ketrecet, melynek rácsaihoz még mindig oda vannak fagyva apró ujjai, majd egy határozott láblendítéssel küldöm meg és gonosz, elégedett mosollyal figyelem, ahogy gyönyörű ívben száguld az egyik gyűjteménykupaca felé. Vékony ijedt sipító hang kíséri útját, majd hangosan puffanva csapódik be. Az ingatag "építmény" hirtelen mozdul meg alatta, majd egy pillanat alatt rogy össze a plusz súly alatt. Csodák csodájára a hóréteg alól előbukkan a keresett csónak is, ami lecsúszva a kacathalom oldalán előttünk fékez le.
-Ohhh. - ennyivel reagálom le, amint a ladik lábunk elé érkezik.
-Azt hiszem mehetünk is. - lépek a csónak tatjához és tolom meg hátulról. A jegessé vált ösvényen könnyedén csúszik, így meglehetősen gyorsan érjük el a barlang kijáratát. Felérve egy hosszabb percig elgondolkodom, hogyan is vigyük le a hegyről, aztán támad egy merész ötletem, ahogy a meredek hegyoldalt figyelem és a kitaposott ösvényt a dombon, ami egyenesen a kolostorig vezet.
-Belphegor, ülj bele. Lecsúszunk... - bökök fejemmel a ladik felé, miközben egy laza mozdulattal ugrok a csónak hátsó részébe.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 10:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


J
ó kedvűen indulunk fel a nappaliba miután belé karolok. Szerencsére nem veszi zokon, így én sem igen zavartatom magam miatta. Pihenéssel telnek a következő napok, mert a havazás igen intenzívvé válik, kicsit beszorultunk a kolostorba de ahogy látom ez egyikünknek sem okoz égbe kiáltó gondot. Idő közben a Belial mellett eltöltött órák miatt combomon a lövés helye piros kis ponttá zsugorodik össze, a kis bicebóca stílust szép lassan el is hagyom. Halovány emlék marad csupán, hogy szerencsétlenül jártam. Így a pihenéssel töltött napok után kicsattanok az energiától és a havazás intenzív csökkenésével ki is tudunk menni végre a szabadba. Kávézással indul a reggel s mikor Lordom indulásra szólít felhörpintem az utolsó kortyot és határozottan biccentek. Míg Viszály készülődik én is hasonlóképp teszek csizmát húzok, pulóvert és kabátot is. Kedvesem igyekszik Pokoli kolostor őrzőnket is magával csalogatni, de Berehit nem mutat hajlandóságot arra, hogy csatlakozzon hozzánk. Meg is mosolygom a dolgot, ám én elkészülve Belial mellé lépek, így el is indulhatunk. Az első lépéseivel térdig süpped a leesett hóban, nekem pedig alkalmam nyílik arra, hogy jól kinevessem. Meg is teszem, cseppet sem palástolva, hogy rajta mulatok. Talán kissé morcos is, ezért nem csoda, hogy szinte azonnal szélörvényt keltve a havat eltakarítja az útból. Vigyorogva ingatom a fejem, majd a méretes hótorlasz mellé sétálva egy adag havat veszek a kezembe és golyóvá gyúrom, egy darabig markomban tartom ahogy elindulunk a szél fútta ösvényen, kissé lemaradva szemlélem a mesebeli tájat, játszom a hógolyóval, majd gondolok egyet és meglendítve kezemet eldobom a lövedékemet Belial hátát célozva vele, ám hogy a történelem megismételje önmagát épp ekkor kérdez valamit és pillant hátra rám, így a hógolyó a vállát találja el, s ahogy szétrobban a kabátján, úgy arca is kap belőle.
-Hoppácska.-torpanok meg és vigyorogva húzom el a számat.
-Hogy te mindig rosszkor kérdezel.-csillannak meg a szemeim huncutan. Ilyen ez ha a démon játszani akar, folyamatosan rossz az időzítés.
-Egyébkén pedig igen, élvezem.-tárom szét karjaimat de nem sokkal később újabb adag havat veszek magamhoz.
-Meg amúgy ez is kedvemre való!-hajítom felé az újabb hógolyót kacagva, bár nem tudom, hogy ezt sikerül-e elkerülnie. Szép lassan pedig elérünk az imp barlangjához is, bár most a feljutás nehezebb, mint először volt. A sziklák csúsznak, így oda kell figyelni, hogy hová lépünk. Kénytelen vagyok félre rakni a szórakozást, nem szeretnék sziklán nyársalt démon lenni. A vájatban sem sokkal jobb a talaj minősége, így elhúzom a számat ahogy egyre beljebb haladunk.
-Igen, szerintem is hűvösebb van itt.-jegyzem meg ahogy belépünk a barlangba. Itt is minden fehér, nem hiszek a szememnek, elcsodálkozva nézek a kacathalmokra, aztán ahogy lezúg pár méterrel mellettünk egy nagyobb jégcsap, közelebb húzódok Belialhoz.
-Nem szeretném ha kupán vágna egy ilyen.-jegyzem meg fintorogva ahogy felfelé pillantok. Hát van még pár olyan ahonnan ez jött.
-Emberként azt mondanám ez életveszélyes. Így viszont... Izgalmasnak tűnik.-bököm ki végül, Viszály megleli a bezárt enyveskezűt, először fel sem ismerem a megfagyott lényt, de aztán ismerőssé válik a kalitka.
-Hát, sanyarú sors ez a hideg. Minek lopta el a tőrömet... Így járt.-vonok vállat érdektelenül aztán tovább lépünk, bár nekem még van érkezésem bele rúgni a kalitkába egyet ami ennek hatására magaslati pályára állva a terem egyik távolabbi felébe repül.
-Akkor keressük meg a csónakot és tűnés, kezdek fázni.-a Kedvem által nézett irányba fordulok én is, ám most nem vagyok olyan elővigyázatlan mint először. Nem fogom magunkra rántani a fagyos tárgyakat.
-Nagyon kíváncsi leszek, hogy használható-e, vagy a kandallóba való. Egyébként... mekkora az a csónak? Leesett a hó Belial... a tenger sem lehet kellemesen meleg, nem akarok felborulni!-osztom meg aggályaimat a Főnökömmel.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 4:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ismét gyakorlásra adjuk a fejünket, azonban most nem csapdák készítésével és a rúnajelek felfedezéssel töltjük időnket. Lent, a pince mélyének félhomályában, Harmónia szobájának szánt tömlöcben újféle démoni képességeket hívunk elő. Olyanokat, amiket Belphegor még nem próbált ezelőtt. Ráveszem bizalmasomat, hogy idézzen meg engem. Ódzkodva bár, mégis megteszi. Sikere teljesen megdöbbenti, én pedig jót vigyorgok kerekre tágult barna szemei és az ámulattól résnyire nyílt ajkai láttán. Emelve a tétet közlöm, hogy most rajta a sor. Vérrel festett nevem az övére cserélem, majd a felrajzolt kört szegélyező gyertyák újra lángra gyúlnak, közben egy kérés is születik, amivel magamhoz szólíthatom őt. "Észak Lordjának, Viszálynak Jobb Keze, Bizalmasa, életének keserítője. Belphegor. Téged hívlak most, Lordod szólít jelenj meg előtte és állj szolgálatára. Szükségem van rád. Ne késlekedj."
Sokadik hívásra a kör vörösen felizzik és Jobb Kezem megidéződik előttem. Szokatlan szóhasználatán még mindig jót derülök és megismételve teszek néhány szemtelen megjegyzést.
-Jól van, jól van. - legyintek nevetve, mikor belém karolva méltatlankodik elragadott idéző szüzessége miatt.

A következő napok a pihenésről szólnak. Míg Jezabel a völgyet járja, mi a kolostor csendjében töltjük tétlen óráinkat. Belphegor combsérülése már teljesen helyrejött. Talán egy halvány folt jelzi, hogy nem is olyan rég még ronda, golyótól sebzett lyuk éktelenkedett lábán.
-Indulhatunk? - kérdezem, miközben utolsó korty kávémat kortyolom. A pulttól ellépve kabátomért nyúlok, majd meleg csizmámba bujtatom a lábaimat. Míg kedvesem készülődik és meleg öltözéket húz magára, az ajtóhoz lépek és kitárva azt pásztázom végig a környéket. A napok óta tartó havazás, ami az épület belsejében tartott minket, lecsendesült. Épp csak szállingózik. Fehér hótakaró borítja a környéket, néhol derékig is felér.
-Berehit, gyere. - intek a dögnek, aki elnyúlva fekszik a szőnyegen a kandalló melege előtt. Épp csak felnéz túlzott kényelméből, talán a fülét is megmozdítja, de ennél többel nem fárasztja magát. Lusta dög. Egyértelmű jelét adja, hogy esze ágában sincs elmozdulni a tűz elől, főleg nem a kinti hidegbe.
Amint Belphegor is elkészül, elinduluk. Első lépéseimmel térdig merülök a hóban. Hogy az a.... mordulnék fel, de méltatlankodás helyett inkább kezemet lendítem, mire kisebb szélörvény kerekedik, ami egy pillanat alatt megoldja a "problémánkat". A levegő mozdul és a leesett hótorlasz két oldalra tornyosul szabaddá téve előttünk az utat végig a domb irányába. Bizalmasommal az imp kincses barlangja felé vesszük az irányt, hogy elorozzuk az ott látott csónakot. Az ösvény kissé csúszós főként a magaslatokhoz érve, így óvatosra veszem lépteimet. Nincs nagy kedvem arccal a hóban kikötni.
-Te élvezed ezt, nem igaz? - pillantok hátra Belphegorra, akit valamiért lenyűgöz ez a téli környezet. Azonban ez a mindent elfedő, fehér homogén táj nem igazán kedvez a tájékozódásnak. Kicsivel több időbe telik, míg a nagy fehérségben ráakadunk arra a vájatra, ahol korábban jártunk. Jeges sziklákon kapaszkodunk fel a barlangszájig, majd tűnünk el a fagyos járatokban.
-Lehet, hogy én érzem így, de mintha idebent hidegebb volna. - jegyzem meg összébb rántva magamon a kabátot. A tél ide is leért, a szélfúvások rendesen behordták a havat. A barlang mennyezetéről óriási jégcsapok  lógnak le, amit csak akkor üt szemet, amikor az egyik megadva magát néhány méterre zuhan le és csattan szét a talajon. Nem csak az idevezető utat, de a felhalmozott kacathalmokat is rendesen belepte a téli csapadék. Mintha fehér anyaggal terítették volna le.
-Ezt nézd. - gonosz mosoly nyúlik el arcomon, mikor azt itt felejtett imppajtást pillantom meg a madárkalitkába fagyva. Az orrából még egy méretes jégcsap is lóg.
-Nos, ha minden igaz, valahol erre volt az a ladik.... - nézek el a balunk felől dombokban álló holmik felé.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 6:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


A
mikor arról beszélek, hogy totális ledöbbenés, azt nem egészen így képzelem el. Legalábbis fejben tuti hogy nem! Na meg, gondolta a nyavalya, hogy ilyen ötlet kipattan majd Belial fejéből. Én is utazzak a térben és időben... Nem tudom mennyire jó ötlet, de én nyilván nem tartom annak, fenntartásaimnak pedig hangot is adok, nem akarok az éterben ragadni! Persze próbál megnyugtatni s bár hangja hiába komoly nekem akkor is kellőképpen komoly fenntartásaim vannak az ügy kapcsán. Mi lesz ha balul sül el a dolog? Arról meg ne is beszéljünk, hogy ilyet sem igen csináltam még, szóval jogosan nem vagyok oda az ötletért, jönnek a mondvacsinált kifogások, hogy szabadulhassak, ám Belial hajthatatlannak tűnik. Olyan hasonlatokat mondunk ki amibe totál bele pirulok, kezeim közé rejtem még az arcomat is. Enyhén szólva meredek beszéd témára lépünk, bár valószínűleg csak nekem olyan meredek, dadogva fogadom szavait és próbálok visszakérdezni, ám mikor újra kiejti a száján azt az egy kis szót szinte érzem, hogy az arcom lángokba fordul. Na meg ahogy beközli, hogy én is tudom mi az... Hát nyilván.
-Öhm... Ja, aha persze.-hogyne vágnám... Előbb megtanulok egy receptet és ételt főzök, minthogy a szexszel foglalkozzak. Nem telik el sok idő Viszály csak hamar az általam fel festett idézőkör széléhez lép, ujjait a mintához érinti és kérésemnek megfelelően egy kellemes hangvételű szónoklatba kezd hogy magához szólítson. Az érzés valóban furcsa bár nem tudom hogy külön Lordom hívása miatt érzek azonnali késztetést, hogy engedjek a hívásnak, vagy elsőre ez így szokott történni, de azért egy darabig megpróbálok ellenállni a hívásnak, aztán hagyom hogy magába szippantson a varázslat és az izzó kör felett fekete füst formájában jelenjek meg és testesüljek meg ismét a pincehelységben.
-Látom, hogy nem ragadtam ott.-bólintok aprót, de kifejtem, hogy nekem egyáltalán nem jött be ez az utazás, szóval legközelebb inkább kihagynám, viszont nagyon kedvemre való volt, hogy ilyen szépen szólított.
-Ha tudtál volna jobbat az már nem te lennél. Számomra ez is tökéletes volt.-mosolygok rá eléggé kedvesen ahhoz, hogy értse, azért nem kell megszakadni, mert gyakorlunk. Egy sunyi kis mosollyal, közelebb hajolva hozzá, suttogva érdeklődöm meg milyen érzés volt elvenni az idéző szüzességem... Szemtelen válasza gondolkodás nélkül érkezik, mire felszaladnak szemöldökeim és hátrébb húzódok tőle.
-Pofátlanul szemtelen vagy hallod...-csettintek nyelvemmel és kacagni kezdek.
-Az mondjuk nem utolsó tényező, hogy ezt veled éltem át, szóval... Áh nem, felejtsd el, nem volt nagyobb élmény.-mímelek unott képet hirtelen és még a körmeimet is elkezdem piszkálgatni. Gondolván új feladat reményében ismét kérdezek egyet, de a válasz ezúttal a pihenés. Szeme ismét combom felé villan, mire elkenődik a szám. Valahol igaza van, hallgatva a szép szóra bólintok egyet, hogy menjünk vissza a nappaliba, de persze Főnökömnek muszáj még egy jól irányzottat oda szúrnia. El is indul a lépcsők felé, én meg ott állok még mindig a kör közepén eltátott szájjal.
-Annyira pofátlan vagy! Nem hiszem el.... Muszáj kifigurázni a szóhasználatomat?-nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek rajta inkább. Így csupán utána indulok és reménykedem benne, hogy bevár a lépcső alján.
-Na jó, ami itt megtörtént, az itt is marad, amit kimondtam fent már nem érvényes. Ne piszkálj vele oké?!-ha utol érem akkor minden előjel nélkül karolok belé, hogy együtt sétáljunk felfelé, ne csak lefelé.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 12:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Sikerült újra érzékeny témát érintenünk, már ami démoni képességeit illeti. Percekkel azután hogy megidézett és engedve hívásának feltűntem előtte, mintha képtelen lenne elhinni, hogy neki ez sikerült. Pedig lássuk be, ez nem egy agysebészet. Döbbenetét némi rémület váltja fel, amikor újabb határokat feszegetek. Remek dolgot találok ki a számára. Felvetem, legyen most Ő az, aki megidéződik a vérrel mázolt kör közepén. Szerencsésnek tartanám, ha legalább megtapasztalná, milyen érzés. Néhány másodperc elég, hogy előkészítsem a terepet Belphegornak. Idéző szüzesség. Nem tudtam, hogy van ilyen.
-Vagy úgy. Nem kell félned ettől, nem ragadsz az éterben. - mondom és hangom komolyan hangzik. Kedvesem alig, hogy kérdésként szegezi nekem, megfosztanám-e idéző ártatlanságától, önként megy bele és adja nekem első alkalmát. Próbálom visszatartani a nevetést, bár Lucifer lássa nem létező lelkem, alig bírom megállni, hogy ne röhögjem el magam hangosan, mégis legyűröm a kitörni vágyó jókedvemet és higgadtságot erőltetek magamra. Elvégre most komolyan gyakorlunk. Nem szegném amúgy is ingatag önbizalmát azzal, hogy szemtelenül szórakozom rajta egy kevésbé átgondolt szófordulat miatt. Így széles pofátlan vigyor helyett egy diszkrétebb sunyi mosoly tűnik fel arcomon. Biztatásként odavetek egy futó gondolatot és témánál maradva egy érdekes hasonlatot is. Bizalmasom megszeppenve áll szavaimat hallva és visszakérdez, mintha rosszul értette volna, pedig pontosan azt mondtam.
-Igen szex...- erősítek rá megismételve azt a szót, amit ő csak megilletődötten, pirosló arcát kezeibe rejtve, csak dadogva képes kiejteni a száján.
-Ne nézz így. Tudod te is mi az. - fűzöm hozzá, közben elkészülök neve felrajzolásával. Arca kezdetleges pirulása csak sötétebb árnyalatba vált, mikor elé lépve egy kérdésbe foglalva ismétlem el saját szófordulatát. Idéző szüzesség. Milyen furcsán is hangzik így az én számból. Szaggatott feleletén elmosolyodom, majd hátat fordítva neki lépek vissza a kör széléhez és kezdem meg hívását. Tenyerem a hűvös betonon, ujjaim vége beleérnek sötét vérébe. Nincs nagy érzékem a verseléshez, mégis kitalálok valamit, amit talán szívesen hallana. Megszólítom Viszály bizalmasát, jobb kezét és Lordjaként szólok hozzá. Szükségem van rá, ezért számítok azonnali jelenlétére. Párszor elismétlem rögtönzött soraimat, mire egyszer csak izzani kezd a betonra mázolt kör. Felette sötét levegő gomolyog, mely a mennyezetről ereszkedik alá és formál női alakot, miközben a gyertyák fényei újból kialusznak.
-Remek, sikerült. Látod, nem ragadtál az éterben... - nézek rá elismerően egy szemtelen megjegyzést követően. Nehezen találja a szavakat a most tapasztalt érzésre, valószínűleg neki sem lesz a kedvenc démoni trükkje. És nem fog engedni a távoli hívásnak, ha csak nem valóban muszáj. Közben megköszöni a szövegezést, amivel magamhoz szólítottam.
-Pedig biztos tudtam volna jobbat is. - vonom meg a vállam, miközben közel hajol és sunyi kis mosollyal szája sarkán, suttogva érdeklődik, milyen volt elvennem bizalmasom idéző szüzességét?
-Szerintem neked nagyobb élmény lehetett....elvégre ez volt az első. - felelem.
-Azt hiszem ideje kicsit pihenned. - pillantok futólag combja irányába, és ha veszi a lapot, úgy felvetem, talán menjünk vissza a nappaliba.
-Mára nem tervezek mást, emészd csak az élményt. Nem mindennap veszted el a szüzességed... - teszem hozzá, miközben lassan elindulok a lépcsők irányába.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 02, 2020 6:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


L
assabban ocsúdok fel a csodálkozásból, mint szeretnék, nem fér a fejembe, hogy megcsináltam... Sikerült megidéznem a Főnökömet! A hátam mögül magam elé... Száz és száz ki nem mondott gondolat van bennem, ennek pedig a háromnegyede legalább kérdésben végződik. Miért, hogyan? Kiderül az is, hogy az ok amiért eddig ezt nem mutatta meg nekem, kizárólag én volnék. Ez azért némiképp rosszul esik, még akkor is, ha pontosan tudom, hogy igaz. Sosem, egyetlen szóval sem említettem, hogy akár megpróbálnám a dolgot. Beletörődőn bólintok, hogy a hibás ezúttal is én vagyok a dologban. Rendben, legyen így, még ezt is hajlandó vagyok elfogadni, de csak mert Ő mondja. Megtudom azt is, hogy a démon erőssége is nagyban határozó tényező ha idézésről van szó, a következő feladat pedig az lenne, hogy én válljak egyé a légtérrel. Simán elkezdek rinyálni, nem tartom jó ötletnek, hogy ugyan ezt az érzést én is megtapasztaljam. Határozott célom, hogy megállítsam Belialt, velem ilyet ne játsszon.
-Igen az, jól hallottad. Engem még senki nem idézett meg. És ha elveszek az éteren?-fonom karba kezeimet, furcsállom, hogy nem bukik ki belőle kacaj, azt hittem simán a képembe röhög, hogy ne beszéljek faszságokat itt neki, és nem. Helyette csak egy mosolyt kapok és próbálkozást arra, hogy megnyugtasson. Közli velem, hogy higgyem el, jó lesz... Végül is, mi bajom lehetne, ha Ő csinálja? Viszályban megbízom teljesen, nincs igazam? Ám további szavai kezdetleges mosolyomat úgy radírozzák le a pofimról, mint annak a rendje. Édes Lucifer... miről beszél a Lordom??? Enyhén szólva is érzem amint arcom lángokba borul olyan szintű pirulás ül ki pofimra.
-H-hogy te-te-tessék? Jó sz... szex?-dadogom sűrű szempillarebbenések közepette, de az utolsó szót épp csak ki merem suttogni. Kezeim közé rejtem arcomat és finoman ingatni kezdem a fejem. Már megint mibe kevertem magam.... Rémes! De végül rá szánom magam, egyetlen próba és bízom benne, hogy nem szekál majd többet vele. A falnak támaszkodom, míg befejezi nevem felfestését. Miután végzett mellém lép és szemtelen vigyorral kérdez tőlem. Elképedek, Belial szájából enyhén furcsán hangoznak az általam használt szavak.
-Öhm... én... izé... aha, asszem... hagyom magam.-motyogom zavartan, egyszerűen nincs érkezésem rendesen vissza szólni neki, képtelen vagyok. Na meg nem is hagy sok választási lehetőséget, mert már a kör mellett guggol. Ismét felém intézi a szavakat, de már nem felelek szóban neki, bólintok, amit nyilván nem láthat, mert most én állok a háta mögött, arra várva, hogy valami fülemnek tetsző, szép idézőszöveget mormoljon nekem. Csendben várok, míg gondolkozik rajta, nem siettetem, addig is egy helyben tudok maradni, az nekem meg csak jó! "Észak Lordjának, Viszálynak Jobb Keze, Bizalmasa, életének keserítője. Belphegor. Téged hívlak most, Lordod szólít jelenj meg előtte és állj szolgálatára. Szükségem van rád. Ne késlekedj." Szinte azonnal hallom a fejemben, még a szemem is lehunyom egy hosszabb pillanatra ahogy átjár az érzés, a hívó szó szinte azonnal belém mar, minden porcikám válaszolni vágyja az idézést, ott akarok lenni ahová szólít. Mégis kipróbálom, ha már beszéltünk róla, megpróbálok ellenállni neki. Hallom ahogy újra és újra engem szólít, egy halovány mosoly fut végig ajkamon ahogy végül engedek a varázsnak, s úgy mint Viszály esetében, a kör hirtelen izzik fel én pedig egy pillanat alatt válok sűrű fekete köddé a háta mögött, hogy aztán pillanatok múlva az idézőkörben testesüljek meg újra.
-Aztak*rva!-bukik is ki belőlem azonnal a meglepettség ahogy körbe pillantok, hát ez érdekes egy élmény meg kell hagyni.
-Ez... hát... Ahh, inkább kihagyom a legközelebbi alkalmat. Annyira nem volt vérpezsdítő.-lépek felé óvatosan. Sajnos a tér ugrás nem sokat javított a combomon, így még mindig bicegő kis démon vagyok. Rohadt ciki!
-Örülök neki, hogy időm legjavát veled töltöm. De ami azt illeti, szépen szavalsz. Köszönöm a szöveget, lekötelezel Főnök.-kacsintok rá miközben apró kacsómat a vállára helyezem. Elvigyorodok, felötlik bennem a kérdés, így gondolkodás nélkül csúszik ki ajkaimon.
-Milyen volt elvenni a bizalmasod idéző szüzességét?-hajolok egészen közel hozzá és kérdésem csupán suttogom a fülébe.-

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 01, 2020 1:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Az arca sokat elárul, mikor a sötét füstből előtte testesülök. Mintha csak rá lenne írva az, amit a szája is kimondani készül. Kell neki egy kis idő, hogy tudatosuljon benne a tény, sikerült főnökét megidéznie. Fel is vetül benne a kérdés, ez idáig miért nem tanítottam neki démont idézni? A válasz szinte rögtön jön. MIATTA. Félelmei és saját maga volt gátja ennek. Nem hitt...nem hisz eléggé magában és fenntartásokkal áll neki minden olyannak, ami pokolból való és egyben új számára. Nem szépítem, kerek perec kimondom érdeklődése hiánya az egyedüli oka, amiért nem idéztünk együtt még démont közel hétezer éves ismeretségünk alatt.
-Tulajdonképpen...mondhatjuk így is - emelem újra szám elé a bagómat és szívok belőle egy mélyet.
-Rangoktól is, de főként mennyire erős a démon. - felelem következő kérdésére. Belphegor furcsának találja, amiért ritkán idézek démont. Azon kívül, hogy nincs rá szükségem, anélkül is elérem azt, akit akarok, nem is szívesen teszem. Talán azért, mert én sem rajongok azért, hogy engem szólítsanak. Gyorsan összeáll fejemben a gondolat, mikor azt tudakolja, mi jön ezután? Persze hagyhatnám, hogy reptessen itt térben. Kimehetnék az udvarra vagy fel a a nappaliba, hogy növeljük a távot és megnézzük úgy magához-e tud hívni, ám ennél jóval hasznosabbat találtam ki a számára. Ezúttal én fogom őt megidézni. Már sejtheti, ahogy gyertyát gyújtok ismét, sebzett ujjvégemmel pedig az ő nevét kezdem felvésem az enyém helyére. Heves tiltakozás jelzi, eljutott tudatáig a következő feladat. Remek.
-Idézés szüzesség? - szalad fel a szemöldököm szavait hallva. Őszinte riadalom ül ki az arcára csak ezért nem nevetem ki a szóhasználatért. De azért egy halvány mosolyt mégis megeresztek felé.
-Ugyan már Belphegor, hidd el, jó lesz. - próbálom kicsit oldani a pánikhangulatot.
-Egyszer kipróbálod, rákapsz és élvezni fogod. Olyan mint a jó szex. - folytatom kedvesem gondolatmenetét, ha már idézőártatlansága elvételével példálózott. Rókavigyorom tovább szélesedik arcomon. Hiszen attól, hogy én nem igazán értékelem ezt az idézősdit, attól még bizalmasom örömét találhatja benne. Sőt, simán el tudom képzelni, hogy kedvére lesz ez a démoni trükk. Mire nevét teljesen felrajzolom addigra ő is rászánja magát egy próbára. Felegyenesedek és mellé lépek.
-Szóval akkor most önként hagyod, hogy elvegyem az "idéző szüzességedet"? - kérdezem szemtelen vigyorral. Mielőtt bármit is szólhatna pofátlan szavaimra, hozzákezdek idézéséhez. Leguggolok, tenyeremet a kör szélére helyezem.
-Szóval valami igazán szép szöveget szeretnél....rendben, lássuk csak... - gondolkodom mit is mondhatnék. Mivel nem rendelkezem sablon idéző verssel, így nekem kell most valamit spontán összehoznom.
-Észak Lordjának, Viszálynak Jobb Keze, Bizalmasa, életének keserítője. Belphegor. Téged hívlak most, Lordod szólít jelenj meg előtte és állj szolgálatára. Szükségem van rád. Ne késlekedj. - hangoznak szavaim Belphegorhoz. Majd újra és újra elismétlem a mondókát, míg a démonnő nem érez a késztetést és fel nem tűnik az idézőkör közepén.  

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
942
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 31, 2020 9:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  NextBelial & Belphegor


V
alójában szeretek minél több időt eltölteni Viszály társaságában, nem csupán azért, mert már többet látok benne, mint a Főnökömet, hanem amúgy is. Szeretem olykor csak elemezni a kis dolgait, s bár olykor úgy tűnik nem figyelek rá, attól még nagyon is sokat tanulok tőle. Akkor is ha nem kamatoztatom vissza. Ő tökéletesen csinálja, használja a mágiáját, nekem nincs szükségem egy ilyen erő mellett az enyémet használni, főleg, hogy az energiaszintem java része tőle származik. Számomra túl erős, nem tudnám irányításom alá vonni, de elmagyarázni nem merem, hogy félek előhívni a démonságom mióta megköttetett a szövetségünk. Most mégis arra adom a fejem, hogy tanítson még, új szintre emeli a mai órát, a feladat abban merül ki, hogy meg kell idézzem Őt. Kelletlenül fogok hozzá, nem is értem miért kellene megidézzem, hiszen itt van velem egy helyen. De mégis megcsinálom, kis idő múlva hátam mögött nézelődő Főnököm az előttem lévő idézőkörben jelenik meg teljes valójában. Kis híján ki is akadok, mert nem hiszem el, hogy ez sikerült nekem, szinte értetlenül állok a dolog előtt, tele vagyok kérdésekkel és fel is teszem őket. Mivel sosem csináltam még ilyet, így mondhatni minden új számomra ezzel kapcsolatban. Ám azt nem értem, hogy Belial miért nem kérdezte meg egyszer sem, hogy nem-e szeretnék ismeretséget kötni a tanulás ezen szintjével. Mondjuk válasza nem lep meg.
-Szóval azt mondod, az én hibám, hogy nem tanítottál meg démont idézni?-pillantok rá vidoran cseppet sem titkolva, hogy jól szórakozom ezen a tényen. Ám tovább hallgatva Őt, inkább behúzom a nyakam is egy rövid időre.
-Hát lehet bele verném a falba az idézőm fejét ha elrángatna mellőled amikor nem akarom.-préselem össze ajkaimat egészen vékony kis vonallá. Számomra talán az az egy olyan kedélyes dolog van... Amikor Viszállyal lehetek, de ezt úgy konkrétan nem mondanám ki ha nem kötelező. Arra is rákérdezek, hogy mi van olyankor hogyha Ő szólítana engem, akkor nyilván nem mondhatnék nemet. A válasz ezúttal is teljesen helyén való.
-Azt hiszem értem a felállást. Valahol a rangoktól is függ ez az egész. Jól gondolom?-pislogok Viszályra két slukk között.
-Furcsa, hogy nem idézel démont. Pedig megtehetnéd. Na mindegy.-vonok vállat végül és azt tudakolom, hogy mi lesz a következő feladat. Lényegében egészen meghozta a kedvem ez az idézősdi. Így azt is szem előtt tartom, hogy akár még párszor simán megidézném Lordomat. De sajnos a bulit ahogy előhívta, úgy le is fújja. Ravasz mosollyal adja tudtomra, hogy ő valami egészen másra gondolt következőleg. Mozdulatait figyelve nem sok jóra számítok. Pláne mikor a cigaretta csikket eltaposva, nevét is kitörli a körből. Egy percet kér, talán felkészülésre, vagy nem is tudom, de már a gyertyákat gyújtja vissza. Ó Öregem, nem leszünk mi jóban! Figyelem amint ujjbegyébe harap, majd nevemet látom kirajzolódni az Ő véréből csíkozva.
-Na neeem! Én nem, nem akarom. Ez szenyaság. Elvennéd az édézés szüzességem? Kérlek kérlek kérlek, ne csináld ezt velem. Ez övön aluli!-ejtem ki ujjaim közül a csikkemet és lépek a kör felé, hogy megakadályozhassam ebben a játékban. Bár... Ha megidéz legalább fogom tudni milyen érzés.... Aztán pedig akár versenyezhetnénk is, hogy ki tudja hamarabb szólítani a másikat.
-Na jó, de csak egyszer. Kérlek!-lépek hátrébb tőle és visszamegyek támasztani a falat, míg Ő a körben matat.
-De valami igazán szép szöveget leszel kedves mondani ugye?-érdeklődöm pimaszul, majd fejemet oldalra billentve várom a varázslatot.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 5 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1127
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 30, 2020 6:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A démoni elhívás legalább annyira idegen és nyomasztó számomra, mint a megszállás. Egyiket sem díjazom túlságosan, talán ezért lehet, hogy a legritkább esetekben engedek a hívó szónak vagy hagyom el testemet, hogy ideiglenesen egy másik porhüvelybe költözzek. Minden démonnak megvannak az erősségei és a gyengeségei, ezzel én sem vagyok másként. Függetlenül attól, hogy nem minden démoni "áldás" nyerte el tetszésemet, amit Lucifertől kaptunk, még gondot fordítok rájuk, legalábbis egy szinten. Könnyelműség lenne részemről, ha nem így tennék.
Belphegor hívó szavára mintha testem atomjaira esne szét, hogy téren és időn át egy pillanat leforgása alatt máshol legyek és sötét füstszerű alakomból újra megtestesüljek. Gomolygó fekete légörvényként cikázok a vérével rajzolt, vörösen izzó idézőkör felett, hogy egy perc töredéke alatt újra összeálljak és emberi alakomban jelenjek meg idézőm előtt. Belphegor arcán a teljes döbbenet és hitetlenség ver tanyát. Csodálkozásra vált arckifejezést nem tudom nem megmosolyogni. Hagyom, hogy összeszedje magát és kétkedő pillantásai közt nekem szegezze kérdéseit. Próbálom érthetően elmagyarázni neki, mi is történt az előbb és hogyan is működik az idézés egy démon oldaláról. Kezét csak egy pillanatra érintem, hogy valóban elhiggye, előtte állok és nem képzelete játszadozik vele. Míg kavargó gondolatait rendezi és közben fel-alá járkál, addig ráérősen rágyújtok egy szálra. És nem kell sokat várnom apró keze kuncsorgó mozdulatára sem. Tenyere előttem, újra cigit tarhál és mint mindig, egy cigaretta szál landol kezében. Ahogy egy laza csettintéssel apró lángot gerjeszt ujjai végén és úgy izzítja be a cigivéget, önkénytelenül is mosolyra húzódik a szám, míg kezem újra magam elé emelem egy slukkra. Érdekes, a gyertyához még gyújtó kellett, a bagóhoz pedig elég volt egy csettintés.
-De, megfordult. Többször is. Viszont nem mutattál túl nagy érdeklődést a téma iránt, így nem hoztam szóba. - felelem kérdésére, és bár talán kicsit megrovónak hathatnak szavaim, mégsem szándékozom szemére vetni mágiájával szemben tanúsított érdektelenségét. Rúnák, csapdák, démonidézés. Csupa olyan dolog, amivel Nahantra érkezésünk előtt nem foglalkozott. Vagy azért mert nem érdekelte, vagy nem hitt benne, hogy képes lenne rá.  
-Igen, valahogy úgy. Még jó, hogy van választásod. Gondold csak el, ha nem így volna. Egyik pillanatban valami számodra kedélyes dologgal töltenéd az idődet, a következőben pedig azt félbe hagyva már valahol egészen máshol lennél. - magyarázom, miközben lassan fújom ki a füstöt.
-Rémesen bosszantó lenne. - teszem hozzá, miközben lepöckölöm a hamut a cigarettavégről. Persze jól sejti, nem minden esetben ilyen egyszerű a dolog. Nem minden hívást lehet a fül mellett elereszteni.
-Valószínűleg nehezebb dolgod lenne. Mint, ahogy nekem is, ha Lucifer szólítana magához. - válaszolom újabb kérdésére.
-De ritkán idézek démont, ha pedig mégis, az legtöbbször nekem dolgozik vagy szövetségeseim egyike. - teszem hozzá. Ebből következik, hogy elég gyorsan megjelennek, nem szükséges túl sokat kérlelnem őket. Belphegor miután megejtette első démonhívását, kíváncsian várja következő feladatát. Egy sunyi vigyorral utal rá, hogy szívesen reptetne még a térben, de azt hiszem mára elég volt a megidézésemből.
-Nem, valami egészen másra gondoltam. - ravaszul mosolyodom el egy futó pillantást vetve bizalmasomra. Még egy mély slukkot vételezek a bűzrúdból, majd a csikket a betonra ejtem ujjaim közül és cipőm talpával taposom el. De nem csak a cigimaradékot semmisítem meg lábbelim aljával, hanem a kör közepén díszelgő vérrel festett démoni nevemet is.
-Adj egy percet kérlek. - gyújtom meg újra a gyertyákat, majd ujjbegyembe harapva serkentem ki véremet és rajzolom fel Belphegor nevét. Még nem mondtam semmit, de mozdulataimból sejtheti, hogy most az ő megszólítása következik.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7