Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


M
iután mindketten száraz ruhát veszünk a kandalló előtt telepedünk le egy cigaretta erejéig. A hógolyózás ötletét mégsem vagyok hajlandó elvetni, feltett szándékom, hogy még a tél folyamán ezt le fogom rendezni a Főnökkel. Ha akarja, ha nem alapon. Vigyorogva fogadom mondatait és játékosan csillannak meg szemeim. Úgyis tudja, hogy nem fogja megúszni.
-Legyél is résen, különben nincs értelme. Akkor jó ha te is hozzá teszel valamit.-nevetem el magam a gondolatra. Ha a pokolkutyákat meg tudta dobni, engem se essen nehezére és én nem is harapok... Szóval velem jobban is jár. A mágia használatos mondat egy az egyben elvetendő... Nem akarom, most a csónak miatt is csak azért fordultam ehhez, hogy ne kelljen felkenődnöm a kőfalra.
-De, nyafogok, utálom, nem akarom. Kész pont!-szűkülnek össze szemeim, majd mélyet sóhajtok. Belial mégis megpróbál érvelni még egyet.
-Jó, majd meglátjuk.-vonok végül vállat és arra viszont szívesen vállalkozom, hogy kipofozzuk együtt a csónak hibáit. Elcsodálkozom azon mikor Viszály teát emleget, de természetesen vevő vagyok rá, így kérek egy csészével. Végül ahogy átvonul a konyha részbe én pedig maradok a fotel karfáján, hogy elszívjam a cigim végét.
-Gáz lenne ha nem tudnál, főleg hogy van egy TÚL EMBERI bizalmasod.-vonok vállat és elvigyorodok, szokásos gúnyolódása ezúttal az én számból hallatszik, míg megbeszéljük, hogy Viszály inkább Jezabelre hagyná a pokolkutyák ügyét, addigra teáinkkal is elkészül.
-Vádolnálak? Inkább vedd dicséretnek.-somolygok rá ahogy átveszem tőle a bögrémet. Még egy apró mondatot közöl velem, de én már ujjaim közt szorongatva a bögrét húzom fel lábaimat is a karfára, eszembe nem jutna, hogy bele süppedjek a fotelbe ha már Belial nem ült vissza mellém. Figyelem amint a kandalló elé telepszik a szőnyegre és feltámad bennem egy apró gondolat. Hangtalanul teszem le bögrémet, úgysem szeretem forrón inni az italokat, tőrömet felkapva lépek puhán Belial mögé s centikkel mögötte guggolok le, ha esetleg jelét is adná, hogy észre vette felé mozdulásom, vagy netalán meg is fordulna, úgy minden további nélkül szintén leguggolok, csupán szembe kerülök vele, kitámasztva magam rugaszkodok el és tőrömet torkára fogva, teljes testsúlyommal késztetem hanyatt fekvésre, a lendülettől kiverve kezéből a bögrét, ami így ripityára törhet a padlón, arra most nem fordítok figyelmet, hogy kezeit lefogjam, vigyorgó arccal pislogok le rá és ha nem állít meg, vagy fordít a helyzeten akkor finom nyomást gyakorlok pengémre, így sértve meg Viszály nyakán a bőrét, míg ki nem buggyan sötét vére.
-Megvagy.-vigyorgok rá önelégülten ahogy csípőjén átvetve lábam négykézláb helyezkedek el fölötte.
-Gyere, keményíts be!-cukkolom szemöldököm felvonva. Lazítok tőröm fogásán, amit akár vehet hibának is, de talán pont ez a célom vele jelenleg. Higgye hogy hibázok!

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 29, 2020 10:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A szoba kellemes melege vesz körül bennünket, immáron hólé ittas ruháinktól szabadulva üldögélünk a kandalló előtt. Rágyújtok és nem sokkal ezután a megszokott módon lendül elém a démonnő tenyere egy cigiszálért kuncsorogva. Ezúttal is megkapja, amit akar. Így most már együtt füstölgünk a kalandos hegyi szánkó-hajózás után. Teszek néhány megjegyzést az emberektől felszedett havas szórakozásra jelét adva, hogy én annyira nem díjazom ezt a hógolyózásnak nevezett időtöltést.
-Ne is legyen az. - fűzöm hozzá, bár látom rajta és tudom is jól, míg ez a fehér gyúrható csapadék borítja a környéket potenciális lehetőség számára arra, hogy kísérletet tegyen megdobálásomra.
-Túl jól is ismerlek már. Nyugi, résen leszek. - biztosom fél mondatommal arról, nem fogom neki megkönnyíteni. Aztán pár gondolatot szánok közelgő utazásunkra.
-Ne nyafogj már! - intem le, mikor újra megpróbál kibújni a mágiahasználat alól.
-Gyorsabban átszeljük a tengert, ha te is segítesz. - világítok rá, miért is fontos, hogy ő is rászánja magát ereje használatára. Ám ezzel még ráérünk, előbb a járművet kell használhatóvá tenni. Belphegor ajánlkozik is a feladatra, hajlandó segíteni a ladik renoválásában. Egy bólintással adom tudtára, rendben van.
Talán szokatlan, hogy kávé helyett ezúttal teát készítek, de a halandók is gyakran isznak ilyesmit, ha át akarnak melegedni. Mi pedig hát, rendesen átfagytunk. Ráadásul nem bonyolult az elkészítése sem, így úgy döntök vizet forralok. Ezzel mintha kicsit meglepném Belphegort. Nem nézte ki belőlem, hogy ilyet is tudok.  
-Azért én is tudok ezt azt az emberek szokásairól. - mosolygom meg, miközben a bögrékbe vizet töltök. Bár kétségtelen, hogy földi ismereteim java részét Jobb Kezem mellett szedtem magamra, aminek bár felét nem hasznosítom, de érdekességnek megteszi. Rövid tanakodás után arra jutok, érdemesebb ha Jezabelre hagyom a szigeten bóklászó, random feltűnő és problémát okozó pokolebek problémáját. Javaslatomra tanácsadóm is egyetért, így gyorsan eldől, hogy míg mi az angyali bizalmassal törődünk a túlparton, addig a kapitánynő intézi majd a vad démonkutyák sorát.
-Házias? Ilyennel sem vádoltak még. - felelem pimasz megjegyzésére. Majd megcukrozva a forró vizet és egy teafüvet lógatva bele ragadom meg a bögrét és nyújtom oda kedvesemnek a karosszék mellé lépve.
-Távol állok én attól. - fűzöm hozzá, majd leülök a kandalló előtti szőnyegre.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 28, 2020 10:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


S
ikeresen megállítom a fékezhetetlen ladikot, így nem kenődünk fel a kolostor falra, hanem belep minket a hó, egész a fejünk búbjáig. Ahogy a hideg bekúszik nyakamhoz, ugrok egyet és fel is sikítok. Hamar kikecmergünk a csónakból és a meleg szállásunk ajtaján benyitva amit lehet már le is veszünk magunkról. Szobáinkba vonulunk, hogy mihamarabb száraz ruhára cseréljük a vizeset, majd a nappaliban találkozunk ismét. Viszály már az egyik fotelben kényelmesedik, én pedig nem vagyok rest a közelébe telepedni, így ülőalkalmatosságának karfájára helyezkedek, hogy végül tenyerem felé nyújtva egy szál cigi a birtokomba kerüljön. Belial meg is gyújtja nikotinrudam végét, így mélyen letüdőzöm az első slukkot, majd beszélgetésbe kezdek vele.
-Egy kicsit? Szerintem eléggé. Lehetett volna.... A p!cs@ba is Belial, veled jók ezek a dolgok.-vaallok színt végül, pusztán azt nem teszem hozzá, hogy csak azért volt valahol kellemes élmény, mert végig ölelhettem úgy, hogy nem tűnt cikinek a dolog.
-Dobálási mánia? Ó, ez nem az... Még nem mánia.-kacsintok le rá és újabb slukkot veszek a cigiből. Tudod jól, hogy nem csupán próbálkozni fogok, ne sértegess.
-Ó... Ne tégy úgy, mintha nem ismernél... Amíg nem érem el a célom....-tudja jól, hogy nem menekülhet, nem értem miért csinálja ezt. Végül rákérdezek a csónakra is. Vajon hogyan is képzelni ezt a dolgot.
-A-a! TE használsz mágiát! Tudod hogy én ki nem állhatom!-jobb időben tisztázni a dolgokat, még a végén nekem kellene propellerest játszani az ujjaimmal, na még mit nem. Jobb ha Belial úgy kalkulál, hogy én ebből kihúzom magam.
-Igen kapaszkodó és ne nevesd ki a kisebbet!-legyintem meg a fülét, hogy ne űzzön gúnyt belőlem még így se. Egyöntetűen hasonló véleményen vagyunk, ma nem akarunk többet kimenni, s ennek határozottan örülök is, Kedvesem feláll és a konyha felé indul. Kérdésére felkapom a fejem.
-Igen, kérek szépen.-ez is furcsa lesz, Belial teázik?! Mi több, Ő készíti el.
-Megjavítani szívesen segítek.-ajánlom fel mosolyogva miközben újabbat szippantok a cigiből.
-Több szem többet lát alapon játszunk?-honnan is tudhatnám, hogy másokkal mi a helyzet? Én csak a saját véleményemet mondtam el.
-Oké, intézze el Jezabel ezt a dolgot. Nem szólok bele. Úgy lesz ahogy szeretnéd.-biztosítom róla, majd figyelem amint két bögrét forróvízzel tölt meg, majd teafüvet tesz mndkettőbe.
-Nahát Lordom.-csodálkozom ahogy figyelem Őt. Általában én vagyok a nyerő, hogy olyanokat csináljak, mint a halandók, erre elveszi a játékomat. Mondjuk lehet, hogy nekem nem jutott volna eszembe a tea. Felállva átsétálok a konyhába és Belial mellett letelepszem az egyik székre.
-Tetszik a háziasságod.-jegyzem meg még pimaszul, és az előttem lévő hamusb nyomom elszívott cigarettámat.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 26, 2020 6:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Rekord idő alatt sikerül eljutnunk a hegytetőről a kolostorig. Lefelé vezető utunk kicsit extrémre sikerül, de én nagyon élvezem, még annak ellenére is, hogy néha a puszta szerencsén múlik, hogy ne kenődjünk fel egy-egy fatörzsre vagy forduljunk fel csónakunkkal egy-egy bukkanó után. Őrült gondolat volt egy ladikkal lesiklani a hegyoldalon. Lendületünket az alkalmi szállásunk melletti méteres hótakaró fogja meg, a fa tákolmánnyal a seggünk alatt fejünk búbjáig eltűnünk a fagyos fehérségben. Egy pillanat elég, hogy ruháink teljesen átnedvesedjenek és bőrig ázzunk. Átfagyva nem sok időt töltünk odakint, hamar kiássuk magunkat a hóból és a kőépület felé vesszük az irányt. Hólé itta ruhámat szárazra cserélem, majd a fotelbe telepszem, a kandallóhoz közel, miközben egy újabb slukkot szívok a bagómból. Mire a teának feltett víz felforr, Belphegor is visszatér száraz ruhában. A fotelem karfáján foglal helyet, meglátva füstölgésem ösztönösen emeli felém apró tenyerét egy szál nikotinrúdért. Ezúttal sem tagadom meg tőle. Hamar marka közepén landol egy cigiszál. Ha elveszi és ajkai közé fogja, úgy felé nyújtom a gyújtót, lángjával izzítom be a cigivéget.
-Elismerem, kicsit merész volt. - vigyorodok el sunyin az elmúlt percek történéseire.
-Mondd csak...mi ez a dobálási mánia? - érdeklődök fura szokása iránt, amit kétség kívül a halandóktól vett át. Nem mondom ki, de elég nyilvánvaló, hogy nem vagyok oda ezért a földi időtöltésért. Akkor már inkább két hegyről lecsónakázás.
-Egyébként meg próbálkozni lehet. - vonom meg a vállam, miközben újra mélyet szívok a dohányból. Közben elhangzik egy kérdés: "Hogy akarsz te átkelni a tengeren?"
Egy sérült csónak és egy lapát, ami rendelkezésünkre áll és még ha feljavítjuk sem a legbiztonságosabb vízi közlekedési eszköz. Mégis kitartok amellett, hogy a ladikot használva jussak át majd a túlpartra.
-Természetesen helyrehozzon. És használunk egy kis mágiát is. - árulom el, hogyan is tervezek kijutni a szárazföldre. Előre hajolok, cigi tartó kezemet előre nyújtom az asztal felé, hogy a hamutálba szórjam a bűzrudam végén lévő hamut, majd kényelmesen hátradőlök ismét, miközben Belphegor szóba hozza ismét havas lecsúszásunkat.
-Kapaszkodó?! - mosolygom meg megjegyzését. - Az biztos, hogy kézzel lábbal kapaszkodtál belém. - nevetem el magam én is. Még élénken előttem a kép, ahogy ijedten bújik és szorongat, attól félve, hogy az egyik kanyarnál kibukik a szánkóvá vált csónakból.
-Megnyugodhatsz, mára elég volt a kinti programból. Nem tervezek újra kimenni. - felelem, miközben felállok a fotelből és a konyha felé lépek.
-Egy teát? - kérdezem, miközben megragadom a kannát és egyik bögrébe forró vizet töltök belőle.
-Holnap megjavítom a csónakot. Szerintem egy nap elég a rendbe tételére. - kezdek bele, miközben teafüvet dobok a gőzölgő vízbe.
-A hegyről lefelé jövet gondolkodtam a pokolebeken...lehet Jezabelre kellene bízom a kiiktatásukat, ha már úgyis a völgyben ténykedik. Talán még Berehit is segítségére lehetne. Mi pedig addig nyugodtan intézhetjük az angyali bizalmast. Mit gondolsz? - érdeklődöm bizalmasomtól, miközben újabbat szippantok a cigarettámból.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 26, 2020 6:37 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


N
em hiszem el, hogy valóban ezt tesszük... Egy kibeb@szott csónak! Csak Belialnak lehetnek ilyen pihentagyú ötletei, csússzunk le vele a kolostorig... Ügyetlenül sikerül beszállnom a csónakba, megbotlok és Lordom mellkasának ütődök, de a plusz súly és a balszerencsés mozdulat miatt a pozitúrát megtartva indul el velünk a fa tákolmány. Szorosan bújok Viszályhoz, derekát ölelve mikor kéri, hogy kapaszkodjak. Szorítok az ölelésen és sikítva fogadom a tényt, hogy a levegőbe emelkedünk. Képtelenség megjósolni merre visz a megzabolázhatatlan jármű, mégis mikor Démonom arra kér, hogy az egyik evező lapátot adjam neki oda, sikerül annyira hátra pillantanom, hogy lássam, egy fás rész felé száguldunk. Hiába próbál szavaival megnyugtatni, most egy kicsit riadtabb vagyok, mint szoktam lenni. Mellkasába fúrom a fejem, ezt én végig sem merem nézni! Aztán jön a fekete leves, a lapát eltörik amit Belial jellegzetes apró kis szavacskájával közöl Hopsz., rákérdezek a nyilvánvalóra és megerősítés érkezik a részéről, az evezőnek lőttek... Ám Kedvesem hamar kitalál a búzából, szavaival irányít, hogy súlyúnkkal bírjuk irányítani a csónakot s láss csodát, a dolog bejön. El sem hiszem! Csak hamar feltűnik előttünk a kolostor is, ám a fa jármű nem úgy tűnik, mintha meg szeretne állni én pedig nem vagyok hajlandó a kőfalon freskóként végezni. Megfordul a fejemben egy ötlet, hogy na majd most Belphi megmutatja mit tud. Egyik kezemmel elengedve Lordomat kinyúlok a csónak pereme fölött és a hóba dugom a kezem miközben száguldunk, démoni mágiához folyamodva alakítok ki a hóból torlaszt magunk előtt amibe belefúródik a csónak és végül megáll, ám így totálisan beterít mindkettőnket a hó. A váratlan hidegre ismét sikoly szakad fel belőlem ahogy nyakamba borul egy adag megszilárdult kristályos víz, meleg bőrömön azonnal olvadni kezd és ezzel meg is volnánk a havas élménnyel mára. Prüszkölve küzdöm ki magam a hűvös takarónk alól, majd igyekszem kikecmeregni a csónakból. Megrázva a fejemet a hajamban nem elolvadt hótól szabadulok. Belial ráérősen szedelődzködik porolja le magáról szintén a havat, majd előrukkol a legjobb ötlettel. Vonuljunk be a kolostorba. Gyors biccentéssel adok neki igazat és már csatlakozom is a pár méteres sétához, hogy az ajtón belépve megcsapjon a kellemes meleg. Amint becsukódik mögöttünk az ajtó kibújok a kabátomból és a bakancsomból, majd villámgyorsan a szobámba vonulok, hogy száraz, meleg ruhára cseréljem a nedveset. Hajamat törölközőbe csavarom, hogy némiképp száradjon, majd lassan én is újra kilépek a szobámból. Belial már az egyik fotelben melegszik a kandalló előtt, megmosolygom a képet ahogy Berehittel együtt a tűz előtt ejtőznek, finoman megköszörülöm a torkom ahogy belépek a nappaliba, majd magam is csatlakozom hozzájuk. Nem vagyok rest egyből a legjobb helyet választani, Kedvesem mellé sétálva a fotel karfájára telepszem, majd apró tenyerem lendül és a férfi arca előtt állapodik meg cigiért kuncsorogva.
-Ennél még az én hógolyós ötletem is kedvesebb. De nem adok alább, még jól meg foglak dobálni alkalomadtán.-jegyzem meg pimaszul s ha kapok koporsószeget, úgy magam is rágyújtok. Szabad kezemmel átfagyott combjaimat dörzsölgetem egy darabig, míg a ropogó tűzbe bámulok.
-Szóval, most már van egy javításra váró szánkó-csónakunk, egy darab lapáttal... Hogy akarsz te átkelni a tengeren?-morfondírozok hangosan, miközben helyezkedek kicsit a karfán, hogy ne legyen olyan kényelmetlen a popsimnak. Úgy pillantok le Főnökömre és ha felnéz rám egyszerű érdeklődést olvashat le az arcomról.
-Egyébként nem mondom, hogy nem utaztam kényelmesen a csónakban. Egészen kellemes biztosíték vagy, mármint kapaszkodó.-nevetem el magam jókedvűen hogy aztán ismét ajkamhoz emeljem a cigarettát és vegyek egy mélyebb slukkot belőle.
-Abban mondjuk reménykedem, hogy ma már nem tervezel kimenni a hidegbe.-jelentem ki nagyra nyílt szemekkel. Nem viselném most túl jól az újbóli hideg élményt. Majd talán holnap. A magam részéről csontig átfagytam!

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 25, 2020 3:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Megszereztük azt, amiért jöttünk. Hamarabb ráakadtunk a lomok között rejtőző csónakra, mint azt gondoltam és jobb állapotban, mint azt remélni mertem. Elhagyva a barlangot, az az őrült ötletem támad, hogy csússzunk le a hegyről kihasználva a csúszóssá fagyott hegyi utakat. Látom kedvesem szemeiben a kételkedést és kétségeinek hangot is ad. Talán nem bízol bennem? Kérdezném, mégis bemászik mellém. Lába közben megbotlik, így ügyetlenkedésével karjaim között köt ki. Kettőnk súlya alatt szinte magától megindul a ladik és gyorsuló irammal siklik lefelé a hegyoldalon. Kapaszkodj. Szólok Belphegornak, akinek nem kell kétszer mondani, fogjon erősebben. Az első nagyobb bukkanóhoz érve métereket repülünk a levegőben. Hangos sikkantással veszi a váratlan akadályt és ha lehet még erősebben öleli derekamat. Közben elkérem a lapátot azon oknál fogva, hogy irányítást szerezzek a megbokrosodott vízi jármű felett, ugyanis hirtelen letérünk a fagyott hegyi ösvényről és megállíthatatlanul vesszük célba a ritkás fást.
-Ne aggódj, nem lesz gond. - nyugtatom bizalmasomat, bár a jelek egyáltalán nem ezt vetítik elő, engem mégsem tölt el aggodalom. Miután az evezőt a kezembe kapom egy harmatgyenge kísérletet teszek arra, hogy kitérítsem járművünket és visszatereljem a jeges csapásra. A gondolat nem rossz, ám a falapát gyorsan felmondja a szolgálatot.
-Igen, el. - felelek Belphegor kérdésére, miközben elhúzom a számít, így gyorsan más megoldást keresek. Egyensúlyunkat használjuk a kormányzáshoz, ami be is válik, miután Belphegor követi az utasításaimat. Egyesével, cikázva kerüljük ki az utunkba került fákat és bokrokat. Ügyes manőverezésünknek hála úgy sikerül magunk mögött hagyni a ligetet, hogy egyetlen kérges törzsön sem akadunk fent. Sebességünk viszont egy másodpercre sem lassul. Rendíthetetlenül száguldunk tovább. A kolostor is feltűnik előttünk, lassan célba érünk. Ideje lenne vesztenünk kicsit a lendületünkből. Fogalmazódik meg bennem a gondolat. De nem csak bennem, Belphegorban is. A démonnő egyik kezét átemeli a csónak oldalán és mágiáját hívva segítségül méteres hótorlaszt emel ladikunk és a kőépület fala közé, meggátolva, hogy durván felkenődjünk rá. Egy pillanat alatt a hótakaró alatt végezzük. Élesen felsikolt, amikor a hideg hó belepi és fel is ugrik mellőlem. Ráérősen seprem ki magam a hóbucka alól. Csurom vizes vagyok, egy villanásnyi idő alatt átáznak a ruháim, a cipőm belseje is tocsog a hólétől. Megmosolygom Jobb kezem megjegyzését.
-Gyere, menjünk be. Szárítkozzunk meg. - küzdöm ki magam a hóból.
A szállás ajtaján belépve kellemes meleg fogad. Azonnal levedlem vizes kabátomat és lépek ki beázott lábbelimből. Berehit pontosan ott van, ugyanabban a pózban, ahogy hagytuk, elnyúlva a kandalló tüze előtt. Egy másodpercre felénk pillant, észrevételezve hazatértünket, majd nyugodtan heverészik tovább. A szobám felé indulok váltásruháért, néhány perc elég, hogy szárazba öltözve térjek vissza a nappaliba. Míg Belphegor is öltözéket vált, vizet teszek fel főni teának, majd lábammal kicsit arrébb tolva a démonkutyát szőnyegestől csinálok magamnak helyet a tűz mellett. Ez persze némi nemtetszést vált ki a jószágból, amit szúrós pillantásokkal és halk elégedetlenkedő morgással díjaz. Egy nagyobb fadarabot dobok a rakásra, hogy tovább táplálja a lángokat, aztán hátamat az egyik fotelnek támasztva húzok elő egy szál cigarettát és gyújtok rá. Épp csak beleszívok, mikor éles sipító hanggal jelzi a kanna, hogy felforrt a víz. Nem állok fel, egy laza kézmozdulat épp elég, hogy elhúzzam a fémedényt a láng fölül.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 13, 2020 7:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


A
sikeres felfedés az imp barlangjában felüdítő. Valóban előkerül a csónak bónuszként pedig a két evező is hozzá. Nem is tökölünk sokat a hidegben, most nem bogarászunk hosszú ideig, megvan amiért jöttünk, Belial emlékezete cseppet sem csalt. Mosolyogva figyelem ahogy kifelé taszigálja a fa tákolmányt, majd ahogy kijutunk a járatból elég merész ötlete támad kedvesemnek. Csússzunk le a domboldalon egészen a kolostorig! Nem tartom olyan hű de jó ötletnek, gyanakodva nézem a meredek ösvényt, majd a kis ladikot amiben már Belial helyet is foglalt. Nem gondolja komolyan hogy én oda beszállok... Már pedig szavai és tettei is ahogy megpaskolja a lécet, mind erre hajaznak. Elhúzva a számat emelem meg a lábam ahogy kimondja nem törjük a nyakunkat, ám sikeresen megcsúszok és lábai között landolva ütődök mellkasának. A csónak szinte azonnal, segítség nélkül megindul lefelé. Esélyem sincs még felegyenesedni sem, mert pillanatok alatt olyan gyorsan csúszunk lefelé, hogy nem valószínű hogy megállítható a járművünk. Aztán már csak azt hallom Kapaszkodj., ösztönösen karolom át Viszály derekát, ő is fél karjával magához ölel, majd a levegőbe emelkedünk egy bukkanó miatt. Fel is sikkantok egy pillanatra és még a szemem is lehunyom. Nagyobbat puffanunk mint gondolnám, a térdem rendesen koppan a fán, bár nem mondanám hogy fáj, de mocskos kellemetlen érzés.
-Lapát? Miért kell az neked?-szólalok meg végül, de nem várom meg a válaszát, egyik kezemmel elengedem és óvatosan hátrébb fordulok, hogy lássam mit csinálok, ne csak tapogatózzak "vakon". Így nem kerüli el a figyelmem az sem, hogy egy fás felé száguld velünk a csónak.
-Baszki!-vételezem a látottakat ahogy elérem a lapátot és Főnököm kezébe nyomom.
-Megmondtam hogy nem jó ötlet!-morgom az orrom alatt és visszabújok mellkasához, inkább ne lássam ami történni fog. Viszont a jellegzetes kis hangocska Belial részéről túl árulkodó. Azt mondja Hopsz., hát ez semmi jóra nem utal!
-Eltört, igaz?-kérdezek rá miközben felpillantok arcába. Bár Kedvesem nem tűnik gomdterheltnek, én majd aggódok mindkettőnk helyett is. Jó lenne ha én is ilyen fél vállról vehetném a dolgokat. Végül megkapom a következő feladatot is. Dőljek balra, majd jobbra és így tovább... A csónak engedelmeskedik súlyunknak így kacsázunk végig a fák között. Egy pillanatig átfordul a fejemben, hogy meglesem merre járunk, hátra is pillantok, de ekkor már a sziklaszirt felé sodródunk vészes gyorsasággal.
-Belial!-rémülten kapom felé a fejem, de Démonom csak beletörődőn lehunyja szemeit és ismét a levegőbe emelkedünk. Szorosan bújok hozzá, mindkét karommal szorítom, ám most nem sikítok fel, pusztán várom hogy leérkezzünk. Nagyot reccsen a csónak alattunk ahogy puffanunk egyet, de rendíthetetlenül száguldunk tovább. Belial már látja ideiglenes otthonunkat, ezt pedig nem rest közölni is velem miközben arra mutogatunk.
-Ez csodálatos, de még mindig nagyon gyorsan megyünk.-közlöm ahogy hátra fordulok ismét. Biztosra veszem hogy bele csapódunk a kőfalba, ripityára törik a csónak és minden hiába volt. Nem lesz ez így jó! A kolostor pillanatok alatt belátható közelségbe kerül, elkap a pánik szégyenszemre. Egyik kezemmel elengedem Belialt és kinyúlok a csónakból a hóba. Lehunyom a szemem és az utolsó pillanatban mielőtt beérnénk a kolostor udvarára egy kétméteres hótorlasz emelkedik elénk, abba futunk bele és áll meg végül a csónak bele fúródva velünk együtt. Teljesen beterít minket a hó, csúszik be a nyakamhoz, a váratlan érzésre megugrok és fel is kiáltok.
-Ez hideg!-prüszkölök ahogy próbálok kikeveredni a hó alól. A hajam egy pillanat alatt átázik és vacogva nyomom fel magam a bucka tetejére.
-Még egy ilyen őrült párost, mint minket nem hordott a hátán a föld....-nevetem el magam.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 09, 2020 3:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Újra az imp kincses rejtekében bolyongunk, ezúttal egy vízi alkalmatosságot kutatva a hófedte kacatdombok között. A csónak, amit keresünk elég nagy, hogy szemet szúrjon, de a temérdek felgyülemlett holmi közt és a téli időjárásnak hála, ami befészkelte magát a barlangbelsőbe mégsem olyan egyszerű a keresés. Egy bundakabátra lelek, amit vacogó bizalmasom vállára terítek, majd tovább kutatok a ladik után.
-Igen, tisztán emlékszem rá.... - felelem Belphegorom kérdésére. Alig egy pillanattal később a kitartás meghozza gyümölcsét, mert előbb az egyik, majd a másik evezőlapát kerül elő a lomtornyok közül és egy véletlennek hála a csónakunk magától bukkan fel az egyik halom hótakarója alól. Néhány emelkedőbb és szűkebb folyosót leszámítva, könnyedén visszük el a méretes fatákolmányt a barlang bejáratáig. csónakot és megtámaszkodva a csónakfalán ugrok belsejébe ösztönözve kedvesemet, tegyen ő is így. Hitetlenkedve néz rám, majd bizonytalanul méri fel a lejegesedett ösvényt, ami egyenesen a szálláshelyünk udvarára vezet.
-Na gyere, nem lesz gond... - igyekszem nyugtatni, miközben megpaskolom az ülőhelyként szolgáló falécet, ösztönözzem beszállásra.
-Nem törjük ki a nyakunkat, nyugi. - teszem hozzá, miközben Belphegor óvatosan, egyensúlyozva lép a ladikba, de szinte azonnal meg is botlik, így lábaim közé zuhan, a mellkasomnak ütődve. Szívesen felnevetnék szerencsétlen mozdulatán, de váratlanul megmozdul alattunk a csónak. Nagy irammal kezdünk lefelé csúszni a domboldalon. Ahogy meredeken haladunk lefelé a kis fatákolmány alattunk egyre nagyobb sebességet vesz fel, amivel nem volna gond, ha a kijelölt ösvényen maradnánk. A francos életbe.
-Kapaszkodj. - utasítom egyik kezemmel erősen a csónak peremébe markolva, másikkal Belphegort ölelve magamhoz. Egy hatalmas bukkanó kerül elénk, amit esélyünk sincs kikerülni, így egy hosszabb pillanatra a levegőbe emelkedünk. Méterekkel odébb érünk havat és csúszunk tovább megállíthatatlanul a ritkásabb fás felé.
-Ez nem lesz jó. Add ide az egyik lapátot. Gyorsan... - sürgetem Belphegort, nyúljon hátra a kezével és ragadja meg az egyik evezőt, hogy azzal kormányozhassam az alattunk féktelenné vált csónakot. Ha bizalmasom megfogja és előre nyújtja nekem a faeszközt úgy félig hátrafordulva igyekszem lassítani a vízi járművet. Már úgy tűnik, hogy megmozdulással célt érek, ám ekkor a falapát megadja magát, nyele a kezembe marad, feje pedig a hóba ragad.
-Hopsz. - észrevételezem, hogy ez az ötletem nem volt valami nyerő. A másik lapáttal értelmetlen lenne kísérleteznem, valószínűleg ugyanolyan sorsra jutna, mint a társa. Pillanatok maradnak hátra, és feltűnnek az első fák.
-Dőlj balra....most jobbra....most megint balra...- adom az instrukciókat. Egyensúlyozásunkkal irányításunk alá kerül a csónak, így egyesével kerüljük ki az utunkban lévő fenyveseket. A liget végtelennek tűnik, de egyszer csak elérjük az utolsó tűleveleseket is. Egy megkönnyebbült sóhaj szakadna fel belőlem, ha utunk vége nem egy sziklaszirt lenne. Megadóan hunyom le a szemem, mikor ismét a levegőbe emelkedünk és ívesen szállunk alá a ladikkal a völgybe. Érkezéskor kiszakad egy kisebb darab járművünkből de rendíthetetlen suhanunk tovább.
-Nézd, már látni a kolostor tetejét. - mutatok az épület felé.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 06, 2020 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


E
nnyi hó leesése után, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar terepre mehetünk, s láss csodát, mégis. Ki is használom az alkalmat a bolondozásra, út közben méretes hógolyót gyártok le, amit egy darabig kezeim közt görgetek, hogy a megfelelő pillanatban elhajítva Belial háta közepét érje. De megint felém fordul a Drágám! Repölő lövedékem a vállát éri és ott csattan egy nagyot, a szétrobbanó hólabda pedig a szélrózsa minden irányába repül, köztük Kedvesem arcába is. De nem tántorít el attól, hogy ismét golyó formálásba kezdjek, simán elhajítom a másodikat is Viszály felé, de ez elől egy laza, nem túl elegáns mozdulattal kitér. Belőlem pedig kibukik a kacagás. Hát na, jól érzem magam, ez had lehessen már szabad dolog. Morcos pillantására felfelé ugrik szemtelen módon a vállam, tudja jól, hogy ki a jobb keze, azt is mennyi hülyeséget képes csinálni, ezért aztán igazán nem lehet mérges rám. Viszont az bosszant, hogy nem megy bele a játékba. Már épp gondolatba veszem, hogy egy újabb hógolyót gyúrok és vágom vele kupán, de szerencséjére megérkezünk az enyveskezű barlangjáig. Így vigyázva hová lépünk eljutunk a barlangig, és hamarosan elénk tárul a zsákmány halmok kuckója is.
-Majd együtt megjavítjuk.-biztosítom róla Belialt, ha már annyira azt a csónakot akarja, akkor még ebben is segíthetek neki. Csendesen figyelem ahogy áttúrja az első dombot, ám sajnálatunkra semmi érdemleges nem kerül elő, megtudom azt is, hogy a keresett csónakban négyen simán elférnek, bár nekem még így is kicsit rizikós elindulni a tengeren... Az csak egy csónak, nem hajó! De gondolataimat megzavarja Lordom amikor magára vonja figyelmem és egy bundát ránt elő a halomból. Nagyra nyílt szemekkel pillogok rá, pláne mikor elém lépve átkanyarítja a vállaim felett az anyagot.
-Nahát... Köszönöm.-ámulok el egy pillanatra, hiába mondanék bármit, úgyis letagadja, hogy nem kedves, vagy figyelmes... Mégis oda szegeződik ajkam szegletébe egy jóleső kis mosoly, ami akkor sem szándékozik eltűnni, mikor Belial ellép oldalra, hogy a következő kacathalmot is szétbabrálja. Fordulok utána, hogy megnézzem mi olyan fontos hirtelen, de Ő ekkor már egy komód tetejéről nyújtózkodik az evezőlapát felé. Apró sóhajjal nyugtázom a tényt, hogy ennyivel előrébb vagyunk már, mert a csónakot Kedvesem nem leli ott ahol a lapátot megtalálta. Lemászva az összehordott holmikról kezembe nyomja a talált dolgot, majd tovább téblábol a csónakot keresve. Percekig túrja a lomot, de egyszerűen nem akad a nyomára csak az evező párjára.
-Szuper, ez már két lapát, csónak nulla. Biztosan itt láttad valahol? Nem csupán a képzeleted játszott veled?-bár a kezeimben tartott lapátok a jel, hogy itt tényleg lehet vízi jármű is, mégis muszáj vagyok átmenni piszkálódásba, míg az imp hangja meg nem töri a "csendet". Belial pedig megszánja egy kis kedvességgel, mert hát amilyen rég nem nyúlhatott már a dolgaihoz, most olyan gyorsan száguld az egyik imádott kupaca felé. Komolyan öröm követni azt az ívet amin Kedvesem röppályára állítja, de talán nem is olyan nagy baj ez.... Ahogy becsapódik a kis szörnyeteg, a találatot kapott kacatdomb úgy dől össze, mint egy kártyavár és nem kis meglepetésünkre megkerül az elveszett csónak is, ami szép igényesen lábainknál ér földet.
-Főnyeremény, Főnök.-vigyorodok el és egészen felvillanyoz annak a gondolata, hogy megvan amiért indultunk, mehetünk is ki innen végre. Kezeimben a lapátokkal előre engedem a járatban Viszályt, majd ahogy a csónak csúszik előtte el is vigyorodok, előbb kellett volna elpattintani a kis mitugrászt. Kellőképpen átfagytam odabent, még a bundában is úgy érzem, hogy vacogok. Kint ismét a hófehér táj fogad, az ösvény és a szigetet körül ölelő tenger. Adok egy néma percet magamnak, míg tekintetem beissza a látványt, aztán újra Lordomra pislogok.
-Hogy miii? Ez egy csónak...-ezt nem mondhatja komolyan... A hógolyózás tabu, de átírja a szánkózás törvényeit? B@szd meg, tényleg nem viccel! Fut át rajtam a gondolat ahogy látom beugrani a csónakba, bár nem igazán tartom jó ötletnek. Bizalmatlanul méregetem a választott ösvényt, de pár pillanat múlva berakom az evezőket a csónakba.
-Megígéred, hogy nem törjük ki a nyakunkat? Vigyázz ránk, rendben?-pillantok szemeibe ahogy átemelem lábamat, hogy belépjek a csónakba, de bizonytalan pozíciómnak hála megcsúszik a lábam és esek be a csónakba, jobban mondva Belial mellkasának ütődök és ha ez még nem lenne elég ciki, esélyem sincs elmozdulni onnan, mert a csónak hirtelen nagyot lódul velünk és szélsebesen indul meg lefelé. Ijedten kapom fel a fejem és Kedvesem tekintetét keresem, nem merek hátra pillantani, hogy merre is száguldunk olyan gyorsan. Valójában megmozdulni nem merek, mert ilyen sebességnél elég egy rossz mozdulat... Nekünk egyben kell a csónak!

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 05, 2020 9:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Mivel Berehit egy lusta dög, és inkább a kandalló előtt marad henyélni, így Belphegorral kettesben vágunk neki a hóbuckáknak, hogy visszatérve az imp kincses barlangjába elhozzunk egy ott látott csónakot. Na meg még néhány egyéb apróságot, ami hasznunkra lehet. Már közel járunk a hegyhez, mikor kérdéssel fordulok hátra kedvesem felé, de egy nagyobb hógolyó csattan szét a vállamon. Egy része újfent az arcomban landol. Kiköpöm a számba került lövedékdarabokat, majd leseprem a többit, ami a képemre tapadt. Belphegor közben szemtelen választ ad kérdésemre és egy újabb hógolyót dob felém. Félredöntöm a nyakam, így mellettem suhan el és lyukat ütve az ép hótakaróban veszik el a fehérség között. Nem szólok semmit, csak egy morcosabb pillantást vetek rá, mikor előtör belőle a kacagás. Egyelőre nem megyek bele gyermeteg játékába, gyúrok lövedéket a fehér masszából és hajigálom meg vele, de ha így folytatja, elkapom és alaposan megforgatom a hóban. Tovább folytatva a sétát végre ráakadunk a barlangra. Óvatosan kapaszkodunk fel a lejegesedett sziklás hegyoldalon, míg el nem érjük a barlang száját. Odabent is a tél fogad. Szélhordta hó lepi be a kacathalmokat, nehezítve a keresést. Emlékezetemre  hagyatkozva igyekszem betájolva, merre is láttam az a csónakot. A benti hideg gyorsan átjár minket, így érthető hogy Belphegor sem töltene itt több idő, mint amit feltétlen muszáj.
-Ha van is rajta netán sérülés, bízom benne, hogy javítható. - felelem, miközben nekilátok az egyik domb felderítésének. Lesöpörve a kézközelbe eső tárgyakat pakolom félre az, amire nincs szükség.
-Ha emlékezetem nem csal, olyan négy személy kényelmesen elférne benne... - válaszolom és csak egy halvány mosoly jelenik meg arcomon a tengerbe borulás gondolatára.
-Oh, ezt nézd. - rántok ki a lomok közül egy szőrös barna anyagot, majd kedvesem előtt megállok és vállai felett átnyúlva terítem vállaira a bundás kabátot. Ahogy elpillantok válla felett, az egyik szemben lévő kacattorony oldalán meglátok egy evezőlapátot. Gyors léptekkel sétálok át oda, és mászok fel egy komód tetejére, hogy elérjem azt. Hiába vakarom el a kupac tetejéről a havat, a víz járművet alatta mégsem lelem.
-Nos, van már egy lapátunk. - jegyzem meg, miközben visszamászok a démonnő mellé és nyújtom oda a talált darabot.
A következő negyed órában két dombot túrok át teljesen, de csak az evező másik párja kerül elő, ami szintén bizalmasom kezében végzi.
-Hehehehehe. - kárörvendő nevetés hallatszik a közelünkből. Nem kel nagyon keresgetnünk a hang forrását, a kalitkába zárt imp dermedt ki annyira, hogy rajtunk mulathasson és jó kedvének hangot is adjon.
-Nyavalyás. - sziszegem fogaim közt, majd egy mozdulattal kapom fel a ketrecet, melynek rácsaihoz még mindig oda vannak fagyva apró ujjai, majd egy határozott láblendítéssel küldöm meg és gonosz, elégedett mosollyal figyelem, ahogy gyönyörű ívben száguld az egyik gyűjteménykupaca felé. Vékony ijedt sipító hang kíséri útját, majd hangosan puffanva csapódik be. Az ingatag "építmény" hirtelen mozdul meg alatta, majd egy pillanat alatt rogy össze a plusz súly alatt. Csodák csodájára a hóréteg alól előbukkan a keresett csónak is, ami lecsúszva a kacathalom oldalán előttünk fékez le.
-Ohhh. - ennyivel reagálom le, amint a ladik lábunk elé érkezik.
-Azt hiszem mehetünk is. - lépek a csónak tatjához és tolom meg hátulról. A jegessé vált ösvényen könnyedén csúszik, így meglehetősen gyorsan érjük el a barlang kijáratát. Felérve egy hosszabb percig elgondolkodom, hogyan is vigyük le a hegyről, aztán támad egy merész ötletem, ahogy a meredek hegyoldalt figyelem és a kitaposott ösvényt a dombon, ami egyenesen a kolostorig vezet.
-Belphegor, ülj bele. Lecsúszunk... - bökök fejemmel a ladik felé, miközben egy laza mozdulattal ugrok a csónak hátsó részébe.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
930
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 04, 2020 10:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  NextBelial & Belphegor


J
ó kedvűen indulunk fel a nappaliba miután belé karolok. Szerencsére nem veszi zokon, így én sem igen zavartatom magam miatta. Pihenéssel telnek a következő napok, mert a havazás igen intenzívvé válik, kicsit beszorultunk a kolostorba de ahogy látom ez egyikünknek sem okoz égbe kiáltó gondot. Idő közben a Belial mellett eltöltött órák miatt combomon a lövés helye piros kis ponttá zsugorodik össze, a kis bicebóca stílust szép lassan el is hagyom. Halovány emlék marad csupán, hogy szerencsétlenül jártam. Így a pihenéssel töltött napok után kicsattanok az energiától és a havazás intenzív csökkenésével ki is tudunk menni végre a szabadba. Kávézással indul a reggel s mikor Lordom indulásra szólít felhörpintem az utolsó kortyot és határozottan biccentek. Míg Viszály készülődik én is hasonlóképp teszek csizmát húzok, pulóvert és kabátot is. Kedvesem igyekszik Pokoli kolostor őrzőnket is magával csalogatni, de Berehit nem mutat hajlandóságot arra, hogy csatlakozzon hozzánk. Meg is mosolygom a dolgot, ám én elkészülve Belial mellé lépek, így el is indulhatunk. Az első lépéseivel térdig süpped a leesett hóban, nekem pedig alkalmam nyílik arra, hogy jól kinevessem. Meg is teszem, cseppet sem palástolva, hogy rajta mulatok. Talán kissé morcos is, ezért nem csoda, hogy szinte azonnal szélörvényt keltve a havat eltakarítja az útból. Vigyorogva ingatom a fejem, majd a méretes hótorlasz mellé sétálva egy adag havat veszek a kezembe és golyóvá gyúrom, egy darabig markomban tartom ahogy elindulunk a szél fútta ösvényen, kissé lemaradva szemlélem a mesebeli tájat, játszom a hógolyóval, majd gondolok egyet és meglendítve kezemet eldobom a lövedékemet Belial hátát célozva vele, ám hogy a történelem megismételje önmagát épp ekkor kérdez valamit és pillant hátra rám, így a hógolyó a vállát találja el, s ahogy szétrobban a kabátján, úgy arca is kap belőle.
-Hoppácska.-torpanok meg és vigyorogva húzom el a számat.
-Hogy te mindig rosszkor kérdezel.-csillannak meg a szemeim huncutan. Ilyen ez ha a démon játszani akar, folyamatosan rossz az időzítés.
-Egyébkén pedig igen, élvezem.-tárom szét karjaimat de nem sokkal később újabb adag havat veszek magamhoz.
-Meg amúgy ez is kedvemre való!-hajítom felé az újabb hógolyót kacagva, bár nem tudom, hogy ezt sikerül-e elkerülnie. Szép lassan pedig elérünk az imp barlangjához is, bár most a feljutás nehezebb, mint először volt. A sziklák csúsznak, így oda kell figyelni, hogy hová lépünk. Kénytelen vagyok félre rakni a szórakozást, nem szeretnék sziklán nyársalt démon lenni. A vájatban sem sokkal jobb a talaj minősége, így elhúzom a számat ahogy egyre beljebb haladunk.
-Igen, szerintem is hűvösebb van itt.-jegyzem meg ahogy belépünk a barlangba. Itt is minden fehér, nem hiszek a szememnek, elcsodálkozva nézek a kacathalmokra, aztán ahogy lezúg pár méterrel mellettünk egy nagyobb jégcsap, közelebb húzódok Belialhoz.
-Nem szeretném ha kupán vágna egy ilyen.-jegyzem meg fintorogva ahogy felfelé pillantok. Hát van még pár olyan ahonnan ez jött.
-Emberként azt mondanám ez életveszélyes. Így viszont... Izgalmasnak tűnik.-bököm ki végül, Viszály megleli a bezárt enyveskezűt, először fel sem ismerem a megfagyott lényt, de aztán ismerőssé válik a kalitka.
-Hát, sanyarú sors ez a hideg. Minek lopta el a tőrömet... Így járt.-vonok vállat érdektelenül aztán tovább lépünk, bár nekem még van érkezésem bele rúgni a kalitkába egyet ami ennek hatására magaslati pályára állva a terem egyik távolabbi felébe repül.
-Akkor keressük meg a csónakot és tűnés, kezdek fázni.-a Kedvem által nézett irányba fordulok én is, ám most nem vagyok olyan elővigyázatlan mint először. Nem fogom magunkra rántani a fagyos tárgyakat.
-Nagyon kíváncsi leszek, hogy használható-e, vagy a kandallóba való. Egyébként... mekkora az a csónak? Leesett a hó Belial... a tenger sem lehet kellemesen meleg, nem akarok felborulni!-osztom meg aggályaimat a Főnökömmel.

Zene: Jégkirály
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 4 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1119
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 03, 2020 4:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Ismét gyakorlásra adjuk a fejünket, azonban most nem csapdák készítésével és a rúnajelek felfedezéssel töltjük időnket. Lent, a pince mélyének félhomályában, Harmónia szobájának szánt tömlöcben újféle démoni képességeket hívunk elő. Olyanokat, amiket Belphegor még nem próbált ezelőtt. Ráveszem bizalmasomat, hogy idézzen meg engem. Ódzkodva bár, mégis megteszi. Sikere teljesen megdöbbenti, én pedig jót vigyorgok kerekre tágult barna szemei és az ámulattól résnyire nyílt ajkai láttán. Emelve a tétet közlöm, hogy most rajta a sor. Vérrel festett nevem az övére cserélem, majd a felrajzolt kört szegélyező gyertyák újra lángra gyúlnak, közben egy kérés is születik, amivel magamhoz szólíthatom őt. "Észak Lordjának, Viszálynak Jobb Keze, Bizalmasa, életének keserítője. Belphegor. Téged hívlak most, Lordod szólít jelenj meg előtte és állj szolgálatára. Szükségem van rád. Ne késlekedj."
Sokadik hívásra a kör vörösen felizzik és Jobb Kezem megidéződik előttem. Szokatlan szóhasználatán még mindig jót derülök és megismételve teszek néhány szemtelen megjegyzést.
-Jól van, jól van. - legyintek nevetve, mikor belém karolva méltatlankodik elragadott idéző szüzessége miatt.

A következő napok a pihenésről szólnak. Míg Jezabel a völgyet járja, mi a kolostor csendjében töltjük tétlen óráinkat. Belphegor combsérülése már teljesen helyrejött. Talán egy halvány folt jelzi, hogy nem is olyan rég még ronda, golyótól sebzett lyuk éktelenkedett lábán.
-Indulhatunk? - kérdezem, miközben utolsó korty kávémat kortyolom. A pulttól ellépve kabátomért nyúlok, majd meleg csizmámba bujtatom a lábaimat. Míg kedvesem készülődik és meleg öltözéket húz magára, az ajtóhoz lépek és kitárva azt pásztázom végig a környéket. A napok óta tartó havazás, ami az épület belsejében tartott minket, lecsendesült. Épp csak szállingózik. Fehér hótakaró borítja a környéket, néhol derékig is felér.
-Berehit, gyere. - intek a dögnek, aki elnyúlva fekszik a szőnyegen a kandalló melege előtt. Épp csak felnéz túlzott kényelméből, talán a fülét is megmozdítja, de ennél többel nem fárasztja magát. Lusta dög. Egyértelmű jelét adja, hogy esze ágában sincs elmozdulni a tűz elől, főleg nem a kinti hidegbe.
Amint Belphegor is elkészül, elinduluk. Első lépéseimmel térdig merülök a hóban. Hogy az a.... mordulnék fel, de méltatlankodás helyett inkább kezemet lendítem, mire kisebb szélörvény kerekedik, ami egy pillanat alatt megoldja a "problémánkat". A levegő mozdul és a leesett hótorlasz két oldalra tornyosul szabaddá téve előttünk az utat végig a domb irányába. Bizalmasommal az imp kincses barlangja felé vesszük az irányt, hogy elorozzuk az ott látott csónakot. Az ösvény kissé csúszós főként a magaslatokhoz érve, így óvatosra veszem lépteimet. Nincs nagy kedvem arccal a hóban kikötni.
-Te élvezed ezt, nem igaz? - pillantok hátra Belphegorra, akit valamiért lenyűgöz ez a téli környezet. Azonban ez a mindent elfedő, fehér homogén táj nem igazán kedvez a tájékozódásnak. Kicsivel több időbe telik, míg a nagy fehérségben ráakadunk arra a vájatra, ahol korábban jártunk. Jeges sziklákon kapaszkodunk fel a barlangszájig, majd tűnünk el a fagyos járatokban.
-Lehet, hogy én érzem így, de mintha idebent hidegebb volna. - jegyzem meg összébb rántva magamon a kabátot. A tél ide is leért, a szélfúvások rendesen behordták a havat. A barlang mennyezetéről óriási jégcsapok  lógnak le, amit csak akkor üt szemet, amikor az egyik megadva magát néhány méterre zuhan le és csattan szét a talajon. Nem csak az idevezető utat, de a felhalmozott kacathalmokat is rendesen belepte a téli csapadék. Mintha fehér anyaggal terítették volna le.
-Ezt nézd. - gonosz mosoly nyúlik el arcomon, mikor azt itt felejtett imppajtást pillantom meg a madárkalitkába fagyva. Az orrából még egy méretes jégcsap is lóg.
-Nos, ha minden igaz, valahol erre volt az a ladik.... - nézek el a balunk felől dombokban álló holmik felé.


zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7