Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 10, 2020 8:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


N
a neeem! Velem te ezt nem csinálod! Még hogy úgy mondom... Élesen szívom be a levegőt és vékony vonallá préselem össze a számat, kis kezeim ökölbe szorulnak egy pillanatra.
-Az a te nagy szerencséd, hogy nem teszed!-szűröm a fogaim között, aztán legyintek egyet, hihetetlen figura, de komolyan mondom... Még neki áll feljebb, na de kérem szépen, az én számon nincs zár, így szerencsétlenségére a sörözőben is folytatjuk a dolgot.
-MÉG nincsen teáskanál.-jelzésértékűen pillantok rá, majd ördögi mosoly húzódik a számra. Majd én szerzek! De aztán... Olyan dolgok hagyják el Lordom száját, hogy csak meresztem rá nagy szemeimet. Tuti, hogy rosszul hallok, előbb gúnyol aztán meg... Aztán meg "megdicsér"... Romlott volt a sirályszar vagy mi a fene? Meg kellene néznem, hogy nem-e lázas.
-Várj, várj egy kicsit!-intem le hitetlenkedve.
-Hogy mit mondtál? Kicsit hangzik csak úgy, mintha kihasználnál ezen a téren!-na azért álljon csak meg a menet, nem fogok köszönömöt rebegni, pedig lehet azt kellene, mégsem vagyok hajlandó elereszteni ezt a szálat.
-Csak úgy felhomályosítanálak... Ha már első alkalommal befogod a számat, lehet hogy nem nőnék a fejedre ilyen látványosan. De gyanítom, még ha nem is vallod be kedves TEÁSKANÁL, hogy amúgy élvezed amikor gyepállak szavakkal.-önelégült mosollyal a képemen dőlök hátra üres korsóm felett, hogy újat rendeljek és megtudjam a sziget történetét. Az asszony hatásos műsort kreál, de szívesen képen röhögném amúgy. Aztán ahogy magunkra hagy, a sziget körüli témáinkra terelődik a szó, de Belial gyorsan elteszi a dolgot későbbre, vállat vonok, majd bólintok, akkor majd visszatérünk rá. Legalább kaptam egy körülbelüli időt, hogy mikor felel meg a kérdéseimre. Maximum nyúzom vele, mert ha egyszer rákérdezek valamire, arra én választ akarok kapni! Nem sokkal később pedig morcosságom elillan ahogy egy kéréssel fordulok hozzá, de nem csak úgy egyszerűen megkérem rá, hanem mellé telepszek, megfogom a kezét, aztán figyelmét is magamra vonom. Azt kérem tőle, hogy többet ne próbáljon elmarasztalni semmitől, nem akarok nélküle lenni igazából, bár ezt nem mondom ki hangosan. Válasza nem érkezik meg rögtön, így kicsit talán megijedek, nemet fog majd mondani?! Már fejemben keresem a miérteket, hogy mivel kell majd meggyőznöm, de aztán felhallatszik a bűvös mondat, bele egyezik, hogy nem hagy ki. Legszívesebben felpattannék és ugrálni kezdenék. Aztán jön egy kisebb hidegzuhany ahogy Viszály kiemeli kérésemből az apró szavakat. Csettintek egyet nyelvemmel és félre kapom a pillantásom, hirtelen kezét is eleresztem, hogy ujjaim a korsóra kulcsolódjanak.
-Mindig megvédtél. Betartod az alku rád eső részét.-reagálom le hivatalosan a szavait, majd egy szuszra iszom ki a sört és felpattanok az asztaltól. A pulthoz masírozok, majd letéve rá az üveget behajolok mögé, hogy elkérjek egy teás kanalat. Büszkén villogtatva sétálok vissza a férfihez, majd kabátol felső zsebébe rejtem.
-Ha itt végeztünk, akár mehetünk is.-közlöm közönyösen, miközben ujjaimmal az asztal lapján dobolok.
-Megnézhetnénk még a kikötőt. Aztán vissza a szállásra.-nyúlok a cukros zacskóimért és lábaim elindulnak a kijárat felé. Ha Belial még meginná a sörét, az ajtó előtt megvárom és ahogy kilép tenyerem az orra elé emelem. Cigit szeretnék!

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 09, 2020 4:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif

Mondatára egy semmitmondónak tűnő megjegyzést teszek, majd egy váratlan pofon csattan az arcomon, nem is tudom miért? Nem esik le, mit kifogásul szavaimból. De nem kezdek el találgatni mi húzta fel, valószínűleg úgysem jönnék rá. Dühösen, karba font kézzel, szinte sértetten odaveti, hogy nem kíváncsi a nőügyeimre. Hogy mi? Állok ott értetlenül.
-Ezt úgy mondod, mintha bármikor is az orrodra kötöttem volna az ilyesmit. - vetem oda morcosan. Remélem nem képzelte, hogy előtte...nem várom el, hogy gyertyát tartson nekem. Ha ez még nem volna elég képes leszólni, sőt még háborgásomba is beleköt, majd tovább mondja kéretlen gondolatait. Nagyon elkapta kedvesemet a gépszíj, és még mindig nem világos, mitől vált ilyen harapóssá. Talán valami női dolog van a háttérben.
-A Pokolban nem számít, nincs teáskanál. - vonom meg a vállamat. Elismerem, hiányosak az ismereteim a halandókról. Ezt sosem vitattam, hogy ő előrébb jár ebben, nem mellesleg jóval fogékonyabb is az emberi szokásokra mint én. Ezzel én nem versenyezhetek, de nincs is rá különösebb affinitásom.
-Mégis ez kit bosszant? Engem ugyan nem. - vágom vissza. Aztán még képes azt is odaszúrni, hogy le kellene tagadnia. Hát szép, mondhatom.
-Nézd el, hogy nincs akkora igényem a beilleszkedésre, mint neked. Amúgy is...azért is vagy mellettem, hogy te tudd, amit én nem és segíts eligazodni. Ha tudnám, amit te, nem lenne szükségem rád. Bár igen jó társaság vagy a nagy szád és a szemtelen modorod ellenére is, szóval lehet mégis megtartanálak... - magyarázom immáron az italozó egyik félreeső asztalánál ülve, egy korsó hideg sör felett. Belphegor gyorsan becsapja az első adaggal és int a pincérnőnek egy újabb körért. Az öregasszony egy pillanat alatt kihozza a rendelést, de asztalunknál ragad egy kérdés erejéig. A démonnő elkapja a karját és addig nem ereszti, míg megosztja velünk a sziget történetét. Ahogy hallgatom a nő szavait, meg kell állapítsam rendesen ráparáztak arra a helyre.
-Igen, rémséges az a hely. Egészen biztos, hogy Lucifer tanyázik ott. - mond még ennyit remegő hangon, majd gyors iramba távozik. Hát nem tudok nem jót vigyorogni ezen az egészen. Babonás népség. Amikor újra kettesben maradunk rátérek bizalmasom kérdéseire. A rúnákat emlegetve azonnal a papírokra rajzolt ábrákra asszociál.
-Azok, szükség lesz rájuk a szigeten. - felelem, majd iszok egy újabb kortyot italomból. Felveti, hogy taníthatnék neki néhányat közüle. Ezt még megfontolom.
-Ami azt illeti több mindent...és igen, már körvonalazódik a dolog....de ezt majd később este...vagy majd a hajón fejteném ki. - nem a megfelelő hely ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására. Kedvesem hirtelen feláll és italával együtt átköltözik mellém, hogy kérjen tőlem valamit. Szokatlanul csendesen szól hozzám, még a szemeit is lesüti. Kicsit gyanakvóvá válik tekintetem.
-Hallgatlak. - fordulok kissé felé és érdeklődve várom, mivel áll elő. Kezeinkre pillantok, apró kezeivel az enyémet fogja és úgy kér arra, na hagyjam ki többé semmiből. Válaszom nem érkezik egyből, eltűnődve nézek nagy barna szemeibe. Nyoma sincs annak a mérges, szitkozódó nőszemélynek, aki pár perce még az utcán törölt képen.
-Jól van...nem hagylak ki többé...- egyezek be egy mély sóhajt követően. Ha neki ennyire fontos erre egy ígéret, ám legyen. Bár ezt csak akkor válthatja be, ha túléljük ezt a balhét.
-Nem gondoltam, hogy ilyen biztonságot érzel mellettem...még a veszély sem érdekel. - halványan elmosolyodom.
-Remélem tudod, hogy ez mennyire ironikusan hangzik...Viszály melletti biztonságérzet. - nevetem el magam. A legvakmerőbb démonok egyike vagyok. Mellettem inkább szoronganak mások, frusztrációt váltok ki, Belphegor viszont megnyugszik és biztonságban érzi magát. Érdekes.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 09, 2020 11:52 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


K
isebb problémát okoz a sirály, a plecsni eltüntetése után meggondolatlanul ejtek ki egy fél mondatot a számon amire Belial válaszát hallva felkapom a cukrot és lendülő kezem az arcán csattan. Egy pillanatra kicsit jobban megilletődök a lehetségesnél, de aztán felcsattanását hallva elégtételt érzek.
-Nos... Valójában díjaznám, ha tudnád mit is beszélsz a száddal! Kibebaszottul nem vagyok kíváncsi a nő ügyeidre... Az hogy én mit engedek meg feléd, nem azt jelenti, hogy le is kell reagálnod. A pofán vágás jogos volt! Te mondtad, hogy nem avatsz be mindenbe! Akkro ne tedd meg!-fonom karba kezeimet. S eltekintek afelett, hogy az én kedvenc kétszvasom is elhangzott a szájából, bár valamiért mosolygásra késztet. Apró dolog, hogy figyel rám... Még akkor is, ha ez nincs kimondva. Sokszor elreppen a füle mellett amit mondok, az a bizonyos "Normális vagy?", pedig túl sokszor hangzik el irányába, bár felelni nem kell rá, olyan helyzetekben használom, amikor valami váratlan dolog ér, szóval maga a kérdés nem komoly célzattal bukik ki a számon. Most pedig a helyzethez mérten Ő használja, ügyes, tanul a Drágám! Aztán kénytelen vagyok felnevetni.
-Ne istent emlegesd Okostojás... Lucifer teremtett.-ingatom a fejem, majd mély levegőt veszek, hogy visszatérjek az előbbi témához.
-Igazad van, a teáskanál érzelmi szintjének rád való kivetése, semmi jóval nem kecsegtet. Tanulatlan vagy és figyelmetlen is... Bosszantó, hogy egy Vénember, mint amilyen te vagy ennyire alul legyen maradva a megtanulható dolgokból... Le kellene hogy tagadjalak, hogy ismerlek.-vonok vállat egyszerűen, majd belé karolva a söröző felé vesszük az irányt. Nem várok érdemleges választ, nem várok tán megértést sem, ismerem és Ő is nagyon jól tudja, hogy milyen vagyok. A fekvehányóba lépve szinte azonnal kiszolgálnak minket, egy apró körítésnek szánt mondattal. Fizetni pedig nem is kell, a ház vendégei vagyunk, mégis zavar, miért titulál bolondnak minket az a nő. Így első korsó söröm felhajtva kérem meg a következőt.
-Az hogy gyorsan terjednek a hírek, nem azt jelenti, hogy úton útfélen meg kellene kapnunk a fejmosást ezért...-közlöm kedvesemmel, míg második korsó sörömet várom, aztán ahogy megkapom az italt, ráfogok a pincérnő kezére, felteszem az apró kérdésemet, mire hosszabb kifejtést kapok végre. Csendesen dolgozom fel a hallottakat... Kincses sziget?! Menjünk már, ilyen tuti, hogy nincsen! Értetlenül nézek a nőre, majd hümmögni kezdek.
-Ön hisz ennek a mesének, hogy az Ördög ott lakik?-na mert démonok hamarosan fognak, de hogy a jó öreg Lucifer ott verjen tanyát... Kötve hiszem. Miután elmegy a nő tekintetem Belialra siklik tekintetem, hogy reagálhasson a kérdésemre a térképpel kapcsolatban.
-Rúnák?-kérdezek vissza, majd felkönyölök az asztalra ismét.
-Amiket a papírokon láttam? Érdekesen hangzik. Megtaníthatnál egy-két fogásra.-súgom a végét, szinte hangtalanul kettőnk közé. Azt is meg tudom, hogy nem folyamatosan kínozná az angyalt, bólintok rá.
-Mit vársz a fogvatartásától?-állok fel a helyemről, majd megkerülve az asztalt mellé ülök. Ujjaimmal dobolok az asztalon mielőtt magam elé húznám a sörömet.
-Van elképzelésed, hogy mit fogsz majd csinálni vele?-teszek fel még egy apró kérdést mielőtt ajkaimhoz emelném a korsót. Aztán iszok egy keveset és Belial felé fordulok, tekintetét keresve.
-Szeretnék tőled valamit kérni, örülnék, hogy ha meg is fogadnád!-kezdek bele halkan s szemeimet lesütöm egy pillanatra, megfordul a fejemben a gondolat, hogy talán túl nagy kéréssel fordulok a Káosz Urához. De nekem szükségem van biztosítékra, bár jobban inkább Rá van szükségem.
-Ha ezzel a dologgal végeztünk... Ha befejezettnek tekinted... Szépen kérlek, többet ne hagyj ki semmiből! Engem nem érdekel a veszély, mert Te mindig velem leszel, melletted nem ér semmi baj.-mondom ki egy szuszra a dolgokat, de elég tagoltan ahhoz, hogy érthető legyen, ne halandzsának tűnjön, mi több, mondandóm közben arra vetemedek, hogy apró kezeim közé vegyem markáns, férfias kezét. Kérlelőn pislogok a szemeibe, jól fontolja meg, mert nem fogom még egyszer azt végig csinálni, mint az elmúlt két hétben!

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Morcos arca elárulja, mennyire nem szeretné, hogy a lány is velünk tartson, de mindegy, mert már döntöttem. Nem is értem, miért dühíti ennyire, hiszen csak az út feléig utazik velünk, utána pedig soha nem látjuk őt többé...és tulajdonképpen élve más sem. Nem állok bele egy vitába, főleg nem egy halandókkal zsúfolt piac közepén, ahol kíváncsi tekintetek merednek ránk és szúrós szemekkel méregetnek. Majd visszatérünk rá, ha kettesben maradunk és, ha még fontosnak érzi, hogy beszéljünk erről. A cukorzsákmány után, mintha kicsit enyhülne haragja. A térképek beszerzése után viszont már csak céltalanul nézelődöm az árusok között. Bizalmasom ismét a lányról kérdez. Miközben futó pillantást vetek még a standokon álló portékákra, válaszolok neki. Aggodalmait, mint legtöbbször most is félvállról veszem. Szavaimat épp csak legyintés nem kíséri. Ismét megsértem őt. Az érzelmi szintemet egy evőeszköz szintjére emeli.
-Úgy sejtem ez nem számít jónak...- fűzöm hozzá gondolataihoz kérdő pillantást vetve rá. Már a piac szélénél járunk távozófélbe, amikor az égi áldás megtalál. Termetes sirályfos landol a vállamon összemadarazva bőrkabátomat. A tény, hogy letojtak nem derít jó kedvre ellenben kedvesem rendkívül jól szórakozik. Nem állja meg, hogy néhány gúnyos mondat is elhagyja száját, amit inkább nem is méltatok szavakkal. Aztán miután alaposan kinevette magát önként vállalja, hogy megszabadít az égi találattól. Azért értékelem a gondoskodását, még egy hálás köszönömöt is lerebegek neki. Tisztogatás utáni mondata javaslatnak hangzik. Ám most van sokkal fontosabb dolgom a szórakozásnál, így a "női szívcsavargatást" elhalasztom tétlenebb időkre, a balhénk utánra. Megjegyzésemre válaszul egy szót kapok szemétláda! és már lendül is a keze felém, ami hangosan csattan arcom bal felén. Mi a p*csa? Hát ez váratlanul ért.
-A pokolba Belphegor! Normális vagy? Mi van veled? - kérdezek vissza értetlen pillantásokkal. Nem a pofán csapás ereje miatt rökönyödök meg, mert épp csak megéreztem tenyerét az arcomon. Inkább az okát nem értem, amiért úgy gondolta, hogy most képen törli a Lordját. Mi a büdös f*szt mondtam vagy tettem megint?
-Nők...k*rva isten, hogy...áááh, sosem igazodom ki rajtatok. - sziszegem fogaim között fejemet ingatva. Nem mondom ki hangosan, de talán nem is kell. Arckifejezésemről lejön, hogy nem díjazom az efféle megmozdulásokat. Ha még egyszer képen üt valami női hiszti miatt egészen biztosan eltöröm a kezét. Nem szeretném, hogy divat vagy szokás legyen köztük az effajta viselkedés. Mégis csak a Főnöke lennék vagy mi f*szom...
-Na lássuk azt a sört. - sóhajtok egyet, miközben belém karol és egy pillanat alatt elsiklok az előbbi kellemetlenség felett, de közel sem jelenti azt, hogy el van nézve neki. Betérünk abba a kocsmába, amit Belphegor szemelt ki. Gyors italrendelésünk után egy szimpatikus helyen telepszünk le az ablakok közelébe. A sörünk gyorsan az asztalunkhoz kerül, egy nem kívánt megjegyzéssel kísérve. Bolondok vagyunk! Ezt már a mai nap folyamán többször megkaptuk a helyiektől.
-Gyorsan terjednek itt a hírek... - vonom meg a vállam, miközben korsómból nagyokat kortyolok. Egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy itt is tudják, mi vagyunk azok, akik a tiltott hely felé hajókáznának. Kedvesem gyorsan legyűri az első kört és már int is a közvetkezőért, miután pár újabb kérdést szegez felém, tenyere közepére ejtek egy szál cigit. A pincérnő nyomban ott is terem, révén hogy rajtunk kívül nem sokan tartózkodnak az italozóban, meglehetősen gyorsan megy a kiszolgálás is. Egy újabb korsó ital landol a démonnő előtt, de nem ereszti könnyen az asszonyt. Magyarázatot vár az előbbi elszólásáért. Belphegorom kérdésére a nő félve pillant körbe, majd egészen közel hajol az asztalhoz. A pult mögül a csapos szúrós szemei minket figyelnek, ezért úgy tesz mintha kiöntötte volna az italt és hangos bocsánatkérések közepette a nemlétező sörfoltot törölgeti az asztallapról.
-Egy évszázadokkal ezelőtt egy nagy mészárlás volt ott. Tudják, kellett a föld a kincsei miatt....néhány kapzsi uraság megpróbálta megszerezni, hogy aranyat bányászhassanak, de az ott lakók nem akarták elhagyni szülőföldjüket, ezért kifüstölték őket. Senkit nem hagytak életbe... - meséli el az öreglány remegő hangon és közben könnybe lábad a szeme.
-Az a sziget el van átkozva. Aki odatévedt, még nem tért vissza élve. Hajósok, akik a sziget mellett haladtak el azt mesélték, hogy érezték a sátán közelségét. Azon a szigeten az Ördög lakik és az őslakosok haragos démonszellemei...- nyel egyet közben.
-Sokan a matrózok közül látni vélték haragos lelküket a partoknál. De csak álltak és némán figyeltek. Sok hajó rejtélyes módon süllyedt el akkoriban, amint a sziget közelébe ért...a sziget démonjait tartják felelősnek mindezért...ezért ma már nem sok hajó halad el mellette... - szavait halkan formálva meséli, miközben átnyúl az asztal felett, hogy a túlsó oldalit is alaposan áttörölgesse.
-Ne menjenek oda! A halál vár ott magunkra! - mondja jó tanácsként, majd befejezve a látszat takarítást hagy magunkra. Nem voltam ennyire képbe a sziget történetével, de mind mondtam is, táplálni kell a hiedelmeket, hogy ezután se akarjon senki odamenni. Legalábbis abban az öt évben, amit ott tervezünk tölteni semmiképp sem szeretnék hívatlan látogatókat.
-A térkép a rúnák miatt kell. - térek vissza előbbi kérdéséhez. Nem titkolom, hogy meg akarom erősíteni a hely védelmét és nem csupán a légióm odarendelésével akarom ezt kivitelezni.
-És nem. Nem tervezem egész napos programnak. Öt éven keresztül kicsit durva lenne... - kortyolok újra az italomba. Nem akarnám kinyírni, bár abban sem vagyok biztos, hogy lehetséges-e az ilyesmi. Démon arkot öljön? De mindegy is, nem célom másvilágra juttatni Raguelt. Ha efféle gondolatok vezérelnének merényletet terveznék ellene, és nem az elrablását.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 3:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


V
an az a pillanat amikor ultra morcos tudok lenni, és ezt most ismét egy szöszi buzernyák hozza ki belőlem... Miért kell nekünk egy potyautas? NEM A-KA-ROM! Jól feltolja a cukrom a dolog és szavaimmal esek neki a Főnökömnek és kicsit sem finomkodok szavaimmal. Nem is érzem úgy, hogy kellene, igen is had jöjjön ami a csövön kifér. Bár partnerre nem lelek veszekedés terén Viszályban, de profi módon fogja fel a szavaimat, szóval, ennyivel úgy be is érem igazából. Aztán az egész hozzá állásom változik ahogy kiderül, hogy feltankolhatok még cukorkából. Szélsebesen veszem az irányt visszafelé és jól megpakolt plusz két zacskóval érkezek ismét Kedvesem mellé, hogy aztán a könyves standnál beszerezze a térképeit. Túl hamar megszerezzük, egyre jobban érdekel, hogy mi a fészkes van azon a szigeten, amitől annyira rettegnek ebben a kis halász városban?! Mivel Belial már nem igazán szeretne vásárolni semmit, nem fogja meg a fantáziáját egyetlen portéka sem, így tova indulnánk, de út közben még van egy-két keresetlen szavam is hozzá. Na meg kérdésem is a nőt illetően. Válaszai némiképp megnyugtatnak, még az arcom is kisimul egy röpke percre. De mikor ellenérzéseim felett imét el akar kotorni, felemelem mutató ujjamat és felszisszenek.
-El tudod te képzelni milyen szar érzés ez? Mikor olyat látsz amit nem akarsz? Ja bocs, te egy teáskanál érzelmi szintjén állsz. Mindegy, felejtsd el, majd én nyelek egy békát megint, de aztán ne mondd, hogy nem szóltam időben!-mert jól emlékszem milyen könyörgőn pislogott rám, hogy ne kelljen Patriciával mennie anyagot venni a menyasszonyi ruhához. Inkább elengedem a témát mielőtt olyat mondanék amit nem kellene, így indulnánk is tovább, de ekkor trágya bombázó szárnyakkal érkezik és telibe kapja Démonom vállapját, meg i kapja az összes rangot ami amúgy elérhető a katonaságnál, teli szájjal nevetek az eseten és olyan pimasz módon esik ki az a mondat a számon, hogy szebben nem is lehetne levezetni a helyzetet. Mintha az ég meghallgatta volna kérésemet és így adná tudtára Belialnak, hogy nem biztos hogy ezt kellene csinálnia velem, mert nagyon hamar visszanyal a fagyi. Ám miután kiszórakozom magam, úgy döntök, hogy eltüntetem róla a kellemetlenséget, a közeli kút víz segítségére támaszkodva tisztogatom le a kabátja váll részét. A második zsebkendőnél közli, hogy nem szükséges, de én csak egy egyszerű mosollyal pillantok szemeibe.
-Mindjárt végzek, bírd ki még egy kicsit!-hangom egyszeriben gondoskodóvá és egészen lággyá válik, nyoma sincs a nem régiben elhangzott hangoskodásnak. Mire az utolsó zsebkendővel szárazra dörgölöm a kabátot egészen büszke leszek saját művemre. Csak hogy ezután Viszály lep meg azzal a köszönömmel amit kimond. Fel is kapom a fejemet egy pillanatra, szemeiben megcsillan a nap fénye, nem tudom leküzdeni a mosolyom. Végül aztán hátra lépek egy lépést.
-Nos, igazán nincs mit.-majd ahogy tényleg tisztának ítélem ismét adom alá a lovat, nem gondolva bele, hogy mi lehet rá a válasza. Ám ahogy meghallom a hangját, mint az óra rugója csapódik fel a kezem egy jól irányzott pofonra.
-Szemétláda!-nevetem el magam. Még hogy az angyalrablás után csavar el szíveket... Hahó, itt vagyok a szemed előtt ám! Jobban járunk ha én ma duplázok a sörből. Mintha mi sem történt volna karolok belé, hogy a közeli söröző felé vegyük az irányt. Nincsenek sokan, ez mondjuk tetszik, az ital is hamarosan elénk kerül, de a pultosnő szavaira ború kerül homlokomra.
-Már itt is?-pillantok kedvesemre értetlenkedve, majd inkább ajkamhoz emelem a korsót és pár nagyobb korttyal a sör felét eltüntetem. A hab megáll a szám sarkában, így hüvelykujjammal letörlöm onnan, majd másik kezem nyújtom Belial felé egy cigi reményében.
-Csak egy kérdés, nulla - huszonnégyben szeretnéd majd kínozni?-hajolok egészen közel hozzá az asztal felett, majd ujjaimat végig futtatom a korsó peremén.
-Miért kellettek a térképek?-kérdezek végül rá, majd felegyenesedek ültömben és ismét ajkamhoz emelem a korsót, hogy a tartalmát eltüntessem. Tényleg szeretnék még egyet. El is pillantok a férfiről és a pultosnőt keresem. Ha megtalálom akkor kocsma stílusban emelem kezem, hogy nekem jól jönne még egy ital. Amint megkapom, még le sem teszi az asztalra az újabb korsót én ráfogok a csuklójára.
-Kérem! Mondja, miért gondolja, hogy bolondok lennénk?-nézek fel rá és ha válaszol eleresztem a kezét.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 07, 2020 2:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


650. reag

Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Nem igazán értem mit talál ennyire mulatságosnak abban, hogy egy halandót áldoznék be a sziget rossz hírének fenntartása érdekében. Nem ez lenne az első eset, hogy egy halandó hal meg céljaink érdekében. Persze elfogadom, ha nem tetszik neki a gondolat, de ha nem tartott volna velem, nos, akkor is így teszek. A lány helyett ő inkább a hajót tenné tönkre, vagy a hajóst áldozná be.
-Arra még szükségünk lehet. - vágok közbe. Értem ezt egyszerre a járműre és a vezetőjére, nem mintha én nem tudnék elkormányozni egy hajót, ha éppen arról lenne szó.
-Kedvesem ne légy ennyire drámai. - szólom le puffogásában. Nem is értem milyen doromboló macskáról beszél és az hogy jön egyáltalán ide.
-Cccc... - reagálom le ennyivel utolsó mondatát. Arcomba hajol és közli, b*sszam meg magam. Felajánlom neki, hogy akkor nyírja ki Ő a nőt, de csak tovább elégedetlenkedik. Hát ennek a nőnek nem lehet jót tenni. Ingatom meg a fejem szavait hallgatva. Úgy döntök gyorsan lezárom ezt az értelmetlen beszélgetést és majd én elrendezem a kis szőke sorsát, ha ennyire nincs kedvére a dolog. Amint ezt szóvá teszem szúrós pillantásokat vet rám, mégis bevállalja, de azért morogva megjegyzi, mennyire utál.
-Azt hiszem túl fogom élni. - rántok vállat. Nem különösebben kavar fel mások irányomban érzett ellenérzései, még akkor sem ha saját bizalmasomról van szó. A vita közben a cukorállománya igencsak megcsappan, ezért elrohan még egy körre, hogy a hajóúton is legyen mit nassolnia. Még mindig ámulok, milyen édes szájú, ennél már csak az lep meg jobban, hogy képes fizetni ezekért a nyalánkságokért. Kedvesem gyorsan feltankolja magát édességgel, én pedig szert teszek - első pillantásra meglehetősen jó minőségű - térképrajzokra. Nem szándékozom az árát megfizetni, de úgy alakul, hogy nem is kell. Ingyen megkapom a papírokat. Távozóban Belphegorom keze még mindig a cukros zacskóban matat újabb finomság után, miközben azt tudakolja, kérek-e még?
-Kösz nem. Az is sok volt amit kaptam. Még mindig érzem a számban azt a savanyú ízt. - felelem, miközben résnyire nyitom a papírokat és egy kósza pillantást vetek a rajzokra. Figyelmem akkor fordítom újra felé, amikor a szőkéről kérdez.
-Nem tudtam pontos időt mondani. Kora hajnali órákat tud, de szerintem ő már éjfélkor a kikötőben fog üldögélni... - válaszolom egy vállrándítás kíséretében.
-Hm...nem hiszem, hogy az szerencsés volna. - tűnődöm el kicsit a kérdésen.
-Szerintem félúton eltűnhetne a tengerben. Vagy kicsit közelebb a szigethez. Csak, hogy lássa hova nem jut el. - magyarázom és közben egy gonosz mosoly villan át arcomon. Az első perctől tudom, hogy a kicsike nem fog a szigetre lépni. Kedvesem megfogja karomat és egy pillanatra megtorpanok. Komoly tekintet kíséri szavait.
-Ugyan már, Belphegor. - tudom le ennyivel aggodalmát. Mégis mit gondol, hogy csajozni megyek a szigetre? Még, hogy Patricia kettő... Szemlélődöm még egy keveset a sorok között, hátha találok valamit, amin megakad a figyelmem és hasznunkra lehet. De nem igen látok semmi olyat, amit magammal vinnék.
-Mehetünk. - jelentem ki és tovább is állnánk, ha nem történne egy kellemetlen momentum. Észre sem veszem, hogy az égen egy sirály hasít el felettünk. Alapjában ebben még nem lenne semmi különleges, de ez a tollfészek égi áldást küld az égből, ami bőrdzsekim vállán landol. Szemfüles bizalmasom persze azonnal kiszúrja az engem ért találatot. Hangos nevetéssel és egy tiszteletlen mondattal észrevételezi, hogy sirályfos hever a vállamon. Hát ez k*rva remek. Ezt tuti Gabesz küldte rám! Figyelem a ruhámon díszelgő madárürüléket. Kedvesem miután jól kiszórakozta magát, hogy Főnökét leszarta egy madár, közelebb lép és ruhájából elhúzott zsebkendővel törli le rólam a madárfoltot. A cukorzsákmányt pedig addig átadja megőrzésre.
-Nem szükséges...igazán. - jegyzem meg, amikor már a második kendővel tisztogat. Első gondolatom úgyis az volt, hogy levetem a kabátomat és beledobom a kukába, majd szerzek másikat.
-Öhm...köszönöm. - pillantok bizalmasomra, aki közben visszaveszi a cukorcsomagjait.
-Majd az angyalrablásos balhé után. Első a munka. -  felelem pimasz vigyorral és a sör ötletére egyszerűen csak bólintok egyet, miközben karja az enyémre fonódik. Azt hiszem ebben a melegben, jól esne egy korsóval. És minő szerencse, hogy nem is kell nagyon messze mennünk. Belphegorom ki is szúr egy tőlünk alig pár méterre lévő italozót, ahová egy pillanattal később be is térünk. Nincs sok vendég, ezért könnyen találunk ülőhelyet. Az egyik ablak melletti szabad asztalhoz telepszünk, miután kikértük italainkat. Az üvegen keresztül remek rálátás nyílik a tengerre és magára a kikötőre is.
-A bolondok utolsó itala. - lép mellénk egy idősebb pincérnő és leteszi elénk a korsókat.
-A ház vendégei. - teszi még hozzá, majd illan is a közelünkből.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 5:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


S
ajnálom, de egyszerűen muszáj őt kinevetnem. Ez annyira klisé... Egy plusz utas akiből áldozat lesz... Ne már! Ennél még én is jobbat találok ki. Holott ez nem az én bulim, minden az ő fejéből pattan ki. Bár közre játszhat az is, hogy mocsok módon nincs kedvem megint egy nőt bámulni, aki folyamat csacsog neki... De ha már ezt kell elviselnem, még azért sem akarom ezt az egészet és igen is hangot adok a nem tetszésemnek. Még hogy én nyírjam ki... És akkor ezzel megvette a jó kedvem, meg hogy majd báj mosollyal nézem megint az előadást? Lóf@szt! Mégis minek gondol ő engem?
-Nem lenne egyszerűbb a hajót tönkre tenni? Vagy épp a hajóst aki lesz kedves minket oda szállítani? Neeem! neked megint össze kell szedni a nőket! A pokolba az egész furmányos agyaddal! Mindig csak önös érdekeket képviselsz... ÉS ÉN?! Nyírjam ki... Hát persze, ettől majd megenyhülök, meg doromboló kismacska leszek mi? B@szd meg magad!-szűröm fogaim között egészen közel hajolva hozzá.
-Nem érdekel a babonás népség! Hülyék mind ahányan vannak...-ingatom a fejem és mély levegőt veszek ahogy cukkolni kezd. P!cs@ba... Mindig tudja hogy fogjon meg... Feszt az egomat kell b@sztatni, nem hiszem el...
-Hagyjad! Megoldom.-pillantok rá szúrósan, hát persze, még elvenné a játékomat is, ha már beszervezte, azt már nem!
-Nagyon utállak!-jegyzem még meg morogva ahogy megpillantom a könyves standot ahonnan talán beszerezheti a térképét. Aztán eltűnődöm az édesség mennyiségemen, Belial pedig felhívja rá a figyelmem, hogy túl gyorsan tűnik el szám mögött a zacskó tartalma.
-Szabad? Tényleg vissza mehetek?-gyermeki öröm játszik arcomon, meg sem várom a válaszát már nyomom is a hátra arcot, hogy még két zacskót rakassak tele az ipsével. Lesz édességem, erről van szó. Minden fajtából különböző mennyiséget kapok, amit szintén ki is fizetek, talán ez az egyetlen olyan dolog amit tényleg ki szoktam, bár eddig Viszály nem látta ezt a szokásomat, mindig suttyomban kerestem fel az édességes helyeket. Ha másért nagyon nem is, de ez miatt imádok a halandók közt járni. Hamar vissza is érek mellé, furcsállom, hogy tényleg megvárt, együtt lépünk végül a könyveshez, én pedig ismét egy cukorkát kutatok magamnak, míg Kedvesem bizniszel az árussal. Rögtön a lényegre tér és elég halkan beszél. Ha esetleg az árus rám is nézne, jól lakott óvodásként majszolgatom a cukromat. Én nem veszek részt a kommunikációban. Mire végeznek még megeszek három zselés cukrot, aztán elindulunk tovább.
-Kéne valami ital.-jegyzem meg miközben cuppantok egyet jóízűen, aztán Démonom felé tartom a zacskót.
-Kérsz még? Van édes is.-ajánlom fel vigyorogva, hátha ráveszi még magát, bár az nem is olyan biztos, hogy kapni fog. Még eldöntöm.
-Elmondtad a szöszkének, hogy mikor indulunk?-kérdezek végül komolyan, még mindig nem tetszik az ötlet, hogy kívülállót vigyünk, nem kellene, de maximum majd gyorsan elintézem.
-Egészen a szigetig akarod vinni?-puhatolózok óvatosan, mert ha igen, akkor jó nagy szótlanságot fog tőlem kapni és inkább út közben megpróbálkozom az alvással is. Csak ne kelljen azt néznem, hogy a ribizli bájolog a főnökömnek...
-Jól esne, ha nem nézne becserkészhető szépfiúnak. De szívesen teszek az ügy érdekében. Nem kell nekem Patricia kettő...-fogok rá karjára s megállásra késztetem, ha rám néz komolyan pillantok szemeibe.
-Egyszer elég volt!-ráncolom a szemöldököm, majd elengedem és tovább sétálok, ki tudja merre. Tekintetem közben a standokon hordozom körbe, de engem más nagyon nem fog meg. Kérdőn tekintek Viszályra, hátha neki még van ötlete. Markomba fogom a három zacskó cukorkát, majd minden előzmény nélkül elnevetem magam szabad kezem mutató ujjával bökök válla felé, ahogy egy méretes madárürülék terpeszkedik el.
-Prancsnok, úgy látom ön le van sz@rva!-buggyan ki belőlem a nevetés, de zsebemben már zsebkendő után kutatok, s találok is kabátom belsejében a rejtett zsebben.
-Segítsek eltüntetni a nyomokat?-lépek mellé és rendeződnek arcomon a vonások, felé nyújtom a muníciómat és amint megfogja a közeli kúthoz húzom kezénél fogva, ott megállva benedvesítem a zsebkendőt és szépen tisztára pucolom a vállán a kabátot, valójában négy zsepit is elhasználok, amik ezután a kukában kötnek ki.
-Most már újra az a démon vagy aki elcsavarhatja a nők szívét.-vagyis inkább csak az enyémet, teszem hozzá a végét gondolatban, majd miután rákacsintok visszaveszem az édesség csomagomat és lazán belé karolok.
-Egy jó korsó sör?-mutatok rá a közeli kocsma táblájára, miközben lábaim már megindulnak arrafelé.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 06, 2020 8:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Savanyú cukor rántja össze arcomat. Ez nem finom. Minek esznek ilyet az emberek? Kedvesem közben jót szórakozik grimaszaimon. Az édességes standot elhagyva következő úti célként egy könyvesboltot nevezek meg. Fogalmam sincs, van-e ebben a porfészekben ilyesmi, de bármi szóba jöhet, ahol a legkisebb esélyem is van pontos térképet szerezni a szigetről. Belphegor felveti, hogy akár itt is szétnézhetnénk ez ügyben.
-Igaz, ez sem egy utolsó hely. - bólintok egyetértve. Közben megosztom vele, hogy lesz egy útitársunk is. Azt is közlöm mellé, mi célból visszük magunkkal. Erre hangosan nevetni kezd, egy másodperccel később újra értetlen bamba tekintetek gyűrűjében találom magam. Hát ez igazán fantasztikus. Ráncolom homlokomat, nem értem mit talál ezen olyan szórakoztatónak.
-Úgy látom kár volt elmondanom. -  húzom el a számat orrom alatt morogva, majd mélyet sóhajtok.
-Most miért? Nézz csak rájuk... - mérséklem hangom, egészen halkan szólok hozzá.
-...a rongyos nő is, elég volt egy szót mondanom és pánikolva hagyta maga mögött a portékáját. - utalok rá, hogy nem kell ezeknek sok, hogy a saját hátukra másszanak a félelemtől. Egy újabb partra vetett tetem, egészen biztos letöri a kíváncsiságukat és újabb generációkra megalapozza, hogy távol tartsák magukat attól a helytől. Főleg, ha ezúttal valami természetfeletti dolgot is felfedeznek majd a holttesten. Azt fogják hinni, a szigetet a sátán szállta meg. Hiába, a legendákat táplálni kell és megesik, hogy ehhez áldozat is szükséges. Ez a szőke, meg szinte önként jelentkezett. Felajánlom Belphegornak, hogy ha szeretné, rábízom a lány likvidálását. De mintha ellenére lenne a dolog, hogy pont egy szőke nyakát kelljen kitekernie. Megint a szőkeség. Mi baja van a szőkékkel?
-Ezt úgy kérdezed mintha nehezedre esne. - nyúlik sunyi vigyor arcomon. Pedig a tapasztalatom határozottan nem ez. És az az elvetemült csillogás, amit a szemeiben látok is egészen másról árulkodik, mint amit a szája mond.
-De legyen. Ne érezd szánalmasnak a feladatot, majd megcsinálom én. - mondom heccelve kicsit őt, majd vállat vonok, mintha nem számítana. Belphegor közben felfedez egy pultot, ahol könyvek sorakoznak. Vállamat ütögetve hívja fel a figyelmemet rá, és mielőtt fejemet magamtól fordítanám az árus felé, kedvesem megfogja az állam és maga tereli arra. Roppan is egyet közben a nyakam.
-Oké, látom. - veszem az adást, miután a fülembe súgja a könyves stand tényét, amit közben már magam is látok. Ezután egy újabb darab cukor landol a szájában, majd feltesz egy kérdést. Amolyan költőinek vélem, mégis válaszolok rá.
-Ha ilyen iramba pusztítod, szerintem a hajnal előtt üres lesz az a tasak. - bökök fejemmel a kezében tartott cukros zacskó felé.
-Menj, tankolj fel. Megvárlak. - mondom. Míg várom, hogy kedvesem visszatérjen, addig betalál pár árus is. Az egyik valami szőnyeget akar rám sózni, a másik pedig egy díszes köcsögöt, azt hiszem egyikre sem lesz szükségem a szigeten, így elhajtom őket. A szőnyegest kicsit nehéz levakarni, úgy tűnik ő az a rámenős fajta, így kénytelen vagyok megfenyegetni, ha nem húz el azzal a szőttes vacakkal, de nagyon gyorsan, beletekerem és bedobom a tengerbe. Veszi az üzenetet, mert villámgyorsan csavarja össze a szőnyeget és hagy magamra. Közben ha Belphegorom is visszatér, feltehetőleg rendesen feltankolva az édességből, úgy a könyves pultot célozzuk meg. Először csak nézelődöm, hátha magam is ráakadok arra, amit keresek, de túl sok minden van itt. Könyvek, katalógusok, naptárak, de térképet nemigen látok.
-Elnézést, térképre lenne szükségem. - szólítom meg az árust, aki szinte azonnal elém is lép, hogy segítségemre legyen. Természetesen rákérdez, konkrétan milyen térképet is szeretnék, én pedig halkan egy szóval válaszolok: a szigetről. Egy hosszabb pillanatra lemered, nagyot nyel, de a kelmésnővel ellentétben, ő nem rohan világgá. Egy másodperc türelmet kér, az egyik hátsó dobozhoz sétál és matatni kezd benne. Kissé idegesen tér vissza, le sem tagadhatná, hogy feszélyezi a téma, de hát mindent a vásárlókért.
-Ezek a térképeim vannak. - rakja elém és még mielőtt emberként viselkednék, és megérdeklődném mennyi az áruk megelőz, közli, hogy nem kér értük semmit. Ingyen jutunk hozzájuk. Annyit kér, hogy jól hajtsam össze, hogy ne lássák mi van rajta. Gyanakvóan néz körbe, mintha attól tartana, hogy társai megbélyegeznék, csak mert ilyen "kincseket" birtokol.
-Nos ez könnyen ment. - jegyzem meg távozóban.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 03, 2020 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


N
em gondoltam volna, hogy rá tudom venni, hogy a cukoerát a szájába tuszakolja, de el kell ismernem, nincs olyan, hogy nekem nemet mondjon. Ez pedig jóleső érzéssel tölt el. Arca változása egyszerűen nevetésre késztet, jó kedvvel tölt el, hogy a furcsa újdonságra így reagál. Mi több, még közlöm is vele, hogy most én épp ilyen vagyok belül, méghozzá a szöszke miatt. Jó lenne ha nem kellene folyamatosan nyakat törnöm miatta. Miért nem esik már le neki, hogy kimondottan gyűlölöm, ha bármilyen nőnemű legyekedik körülötte, főleg ha olyan akit nem ismerek?! A fejemet fognám, de nem teszem meg. Inkább kiélvezem, hogy a savanyű íz milyen grimaszt húz pofijára és igen is hangosan nevetek, mert jól esik a "szenvedése". Kérdésére nem törődöm módon megrántom a vállam.
-Savanyú cukorka.-közlöm nemes egyszerűséggel, kihagyva azt a kérdését, ami a lány miatt került felvetésre. Nem is reagálok rá, mert nem tartom kellemes témának, így válasz nélkül hagyom Őt ezen téren. Végül ahogy kiszórakozom magam az is felmerül benne, ohgy megéreklődöm, hogy Belial merre szeretne elcsámborogni, mert nekem már jó, főleg ahogy a karamell olvadni kezd a számban. Még hümmögök is az ízkavalkádnak hódolva, miközben Lordom kifejti, hogy mit szeretne beszerezni magának.
-Akkor nézz körül, hátha van itt a piacon valakinek egy térképe, ha nincs akkor felkutatjuk a várost.-mosolyodok el, mert én azért most kellően elszórakoztattam magam amúgy. Ez a cukros dolog sokat nyomott a napomba. Szerintem nem is kell több, csak egy Lord aki annyira démoni, hogy az már a felszínen fáj! Hogy akar Ő egy ark angyalt elrabolni, ha nem képes másra egy kicsit az ügy érdekében? Végül csak kezeim közé temetem vigyoromat, nem hiszem el, hogy komolyan ennyire felkészületlen amúgy... Elvonult a két hétre és eszébe nem jutott amúgy, hogy az angyalok csak úgy nem kacsintgatnak a föld felé. Aztán hallok egy apróságot a lány felől aki mellénk szegődne.
-Áldozati báránynak? Belial ne röhögtess!-szemeim furcsán csillannak, mégis miért kellene neki egy áldozat?
-Úr Isten! Nem vagy normális!-nevetek fel hangosan és a fejem ingatom, komolyan egy hullával akar távol tartani mindenkit? Itt nincs minden száz százalékra biztosan kitervelve. Ennél lehetne felkészültebb is, bár ez csak az én véleményem. Aztán megkapom, hogy ha akarok akkor elintézhetem én. Ha rajtam múlna fel sem érne a hajóra!
-Komolyan? Megint öljek szőkét? Tiszta szánalmas.-húzom el a számat vigyorogva, de szemeim rögvest elárulnak, hiszen úgy csillognak a hír hallatára, mint halandó gyermekeké karácsonykor az ajándékbontás közben. Aztán megütögetem kedvesem vállát és elkapva állát jobbra fordítom a fejét.
-Ott van a könyves standod.-búgom a fülébe hamisan, aztán hátra lépek tőle és újabb édesség darab után kutatok a zacskómban.
-Szerinted ez elég lesz arra az időre?-kérdezek rá vigyorogva felé tartva a zacskót, majd tűnődő tekintettel pillogok az édesség árus felé. Lehet, hogy nem ártana kicsit jobban betárazni. Ám ha Kedvesem elindul a könyvek felé, akkor Őt követem.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 03, 2020 6:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Kapok egy kis kioktatást, de mint mindig most is lepereg. Úgy néz ki egyikünk sem akar lakatot tenni a szájára. Ez nem valami meglepő. Belphegor dorgáló szavai felhívják ránk a körülöttünk lévők figyelmét, ezzel meg is kapom első gyorstalpaló leckémet emberségből. Veszekedj, vegyülj el! Zavartan ráncolom homlokomat. Valahogy ez nem fér össze. Meg sem számolom hány bamba szempár mered ránk, rohadtul nem érzem, hogy elvegyültem volna. Inkább mintha reflektorfénybe kerültem volna. Követem bizalmasomat a piaci sorok mellett egészen addig, míg egy szőkeség utamat nem állja. A viselkedése...nehezen tudnám szavakkal illetni, mindenesetre valamiért nagyon vágyik arra az elátkozottnak tartott szigetre. Kérésére rábólintok, magunkkal viszem őt, persze nem jófejségből mondok igent. Miután a lány kedvező választ kap tőlem boldogan sétál tovább várva, hogy eljöjjön a hajnal, indulásunk ideje. Csatlakozom Belphegoromhoz, aki még mindig az édességárus standja előtt áll, és azonnal meg is osztom vele, hogy egy halandó is velünk tartana majd a szigetre. A hírtől nem tűnik valami boldognak, durcás pillantásokat vet rám. Egyértelmű, hogy nem tetszik neki valami. Kérdése tovább sugallja mindezt.
-Ugyan már, miért akart volna? - kérdezek vissza. Persze tudom, valami számomra érthetetlen oknál fogva nem bírja a szőkéket. És való igaz, lassan kétezer éve, mikor Rómában jártunk akad egy szőke hajú szépség, aki pont felvedlett életem rész volt, de ez még nem jelenti azt, hogy minden szőke nő a feleségem akar lenni. Az egy egyszeri eset volt. Aztán magasra ível a szemöldököm, mikor kedvesem olyat tesz, amit ezelőtt még nem, vagy csak én nem láttam ilyet tenni. Lényegtelen. Előveszi a pénztárcáját, amiről azt se tudtam, hogy van neki és FIZET, mint az emberek. Nem tudom mi tört rá, hogy megadta a vásárolt cukorka árát, vajon ez is a lecke része??? Egy darab cukrot tart felém, mondván vegyem el és kóstoljam meg! Kicsit gyanakodva méregetem őt, majd a cukordarabot. Nem preferálom a földi ételeket, az ilyen beazonosíthatatlan dolgokat meg még annyira sem. Ennek ellenére elfogadom és a számba teszem. Végül is mi baj történhet? Biztos nem mérgezett. Pár másodperc, épp csak a nyelvemhez ér, arcom hirtelen rándul, amint megérzem az erőteljes savanyú ízt, majd tovább vágom a pofákat, ahogy forgatom számban az édességnek nevezett savanyúságot.
-Mi a szar ez? - kérdezem fintorogva, miközben bizalmasom megjegyzi, jelenleg ő is ilyen belül. Szavaira egy újabb értetlen pillantás érkezik tőlem. Savanyú? Mégis miért? Közben elárulja, hogy nem volt különösebb célja a cukorkaevésnek, csak szórakozni akart rajtam.
-Remek. - mondom egykedvűen, talán még a számat is elhúzom, de ezúttal nem az édesség miatt. Mielőtt felajánlja a kukát, hogy köpjem oda a savanyú cukorkát, addigra már lenyelem. Most már mindegy. Megérdeklődi, van-e olyan hely, ahová még betérnénk, mielőtt hosszú időre a szigetre utaznánk.
-Ami azt illeti...van. - vágom rá. - Egy régi könyvesboltba mindenképpen el kell néznem. Szereznünk kell egy térképet a szigetről. - indoklom is ezzel, mi okból látogatnék én ilyen helyeket. De nem ragaszkodom, hogy egy antikváriumot keressük, bőven elég, ha találunk itt az árusok között olyat, aki régi köteteket próbál értékké tenni. A térkép beszerzése pedig nem szorul igazából magyarázatra. Sejtheti, hogy a csapdák és a rúnák miatt kell, amit majd a szigeten akarok lehelyezni. Miközben tovább haladunk a piacon, fél szememmel a terepet figyelem, hátha látok valamit, amire még szükségünk lehet.
-A szőke lány, aki velünk jön...amolyan áldozati báránynak szánom... - kanyarodok vissza az előző témára. Hangomat mérséklem és csak annyira beszélek hangosan, hogy a démonnő meghallhassa szavaim.
-Kell valaki, aki miatt továbbra is messze elkerülik majd AZT a helyet. - osztom meg gondolataimat Belphegorral. Ha a lány velünk jön és utazás közben valami szörnyű tragédia éri, meghal és testét partra mossa a víz, az itt élő Istenfélő, babonás halandók, majd azt hiszik, hogy a sziget átka újra beteljesült. Mivel hárman indulunk és csak egyikünk kerül elő, az is holtan, kellő riadalmat fog kelteni közöttük, hogy továbbra se vágyódjanak a szigetre, sőt, minden oda utazni kívánót le akarjanak beszélni úti tervükről. Mindhármunkat halottnak könyvelnek majd el.
-Ha szeretnéd, rád bízom... - ajánlom fel neki, hogy elintézheti a szőkét. Rómában is alig várta, hogy rendezze Patricia sorsát. És nem is habozott, amint lehetősége nyílt rá, gyorsan áttaszította a túloldalra.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
929
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 02, 2020 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


C
sak egy kicsit... Nem lehetne valaki más? Mondjuk csupát öt percre? Hogy ne hozza rá a frászt minden városlakóra azzal a ténnyel, hogy mi Nahant Islandra készülünk eljutni. Amint az árus asszony lelép a színről már esek is neki, egy karba bokszolással és szavakkal is egyaránt. Természetesen nem rejtem véka alá a nem tetszésem, simán leoltom, mint a kislámpát szokás. Valamiért sosem fogtam vissza magam, na meg, egyszer sem lett szóvá téve, hogy vegyek vissza az arcomból, akkor had ne most kezdjem el! De mikor pimaszul visszaszól felszegem az állam és kihívóan nézek szemeibe.
-Felejtsd is el, hogy én valaha befogom!-nevetek fel epésen, miközben egyre többen minket bámulnak. Belial megjegyzésére sunyi vigyorra húzódik a szám!
-Első lecke!-mutatom ujjammal, de egészen halkan beszélek.
-Vegyülj el, a veszekedés túl emberi dolog.-túrok bele a hajamba, majd körbe nézek felsőbbrendűn és csak hamar mindenki a saját dolgával foglalkozik újfent, így én is tovább haladok az árusok között. A halak nem kötnek le, így tovább sétálva az édességes standnál ragadok le, Kedvesem nem követ, így mikor hátra pillantok egy szőke nővel társalog éppen. Szemeimet forgatom és inkább az édességeket vizsgálom tovább, míg Viszály nem csatlakozik hozzám még kóstolót is kapok egy-kettőből, így kicsit párolog a mérgem a jelentet illetően. Az meg a másik, hogy már megint egy szőke lúvnya... így inkább elkezdem felvásárolni a portékát, mindenből egy kicsit, vagy épp sokat, mert ami ízlik, az bizony jó ha van! Mikor mégis megszólalok, már érkezik rá felelet, így tekintetem egy pillanatra a démon arcára vetül. Aztán mikor kijelenti, hogy lesz egy potya utasunk, látványosan ingatni kezdem a fejemet. Beletúrok a hajamba és mérgesen fújok egyet.
-Ja, észleltem... Szerencsédre a szemem még jó.-vetem oda full flegmán, kissé duzzogva is. Miért kell ennek állandóan csaj mágnest játszania.
-Ő is feleségül akar menni hozzád?-utalok egy múltbéli eseményre utálatosan, majd előveszem a pénztárcám, hogy az édességet ki is fizessem. Ahogy megkaparintom a nagy zacskó édességet egy szem savanyú cukrot veszek ki belőle és átnyújtom Drágámnak.
-Kóstold meg!-s szemeim azt sugallják, ez is a leckék része lenne, szóval örülnék ha megtenné. S ha így tesz, élvezettel figyelem ahogy elfanyarodik az arca. Aztán ahogy változik, torzul, nem bírom tovább, hangosan kacagni kezdek, de nem kárörvendőn, hanem jólesőn. Mulattat ugyanis ahogy Kedvesem ismerkedik ezzel az ízzel.
-Na most ilyen vagyok belülről!-közlöm gonoszul, aztán az utca végén lévő kukára mutatok.
-Tudom, hogy nem szereted az ilyet. De élveztem az arcodat nézni közben. Ott elfér a kukában.-vonok vállat, majd kedves mosollyal köszönök el az eladótól. Belial után indulok, pár hosszabb lépés után utol is érem.
-Esetleg te szeretnél valamit megnézni? Érdekel valami?-tudakolom bájos mosollyal, mintha az imént mi sem történt volna. Előveszek egy szem karamellt és még mielőtt Belial azt hinné ezt is rá sózom, ajkaim közé helyezem, hogy aztán jó ízűen majszolgassam.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 21 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1118
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 30, 2020 11:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Miközben kezemet szorongatva maga után húz, teszek egy megállapítást leginkább magamnak. Elsőre azt hiszem, hogy ez már a lecke része, de felhomályosít, hogy ez még nem az. Kicsit zavartan nézek rá. Akkor meg minek teszünk úgy, ahogy az emberek? Hangosan rikkant egy vénasszony és mi megállunk egy rongyárusnál kendőnézőbe. Kedvesem hangos töprengésbe kezd a színt illetően és késztetést érez, hogy engem is belevonjon. Megkérdezi melyik?, mire a bordót választom. Valóban úgy gondolom, az állna legjobban bizalmasomnak. A kofaasszonyság már épp vérszemet kapna és pakolná ki elénk a teljes színpalettát, amikor teszek egy apró megjegyzést Belphegoromnak, erre falfehérbe vált a nő arca és könnyezve elrohan. A sziget puszta említés felkavarja teljes lelki világát. Belphegor dorgáló szavaira nem kell sokat várnom. Megvesztél? bokszol a karomba és haragosan néz rám, mintha a tőrét törtem volna el.
-Ugyan már! - emelem tekintetem az ég felé. Kapom szépen a fejmosást. Ezt a merészséget, így leoltani a Lordját. Bár nem veszem magamra. Unott képpel hallgatom mondandóját.
-Majd akkor teszek lakatot a számra, ha te is. - felelem pimaszul. Kettőnk közül inkább ő az, aki nehezen tudja mikor kel csendben maradni. Közben akad egy kis nézőközönségünk is. A körülöttünk álló piacolok fura pillantásokat vetnek ránk.
-És még én vonom magunkra a figyelmet. - fűzöm még hozzá, közben tovább haladunk a soron. Belphegor kicsit előre rohan, a halas pult nem igazán fogja meg, de a pár standdal arrébb lévő édességárus annál inkább.
Elég émelyítő édes illat az, ami megcsapja az orrom, és valahogy nem érzem kellemesnek, ezért hátrább maradok, de bizalmasom kezével int felém, menjek közelebb. Elindulok, de hirtelen belém botlik egy szőkeség, akiről azonnal látom nem idevalósi. A puszta megjelenése mondjuk úgy, túl nagyvárosi.
-Hééé, te vagy az. - vinnyogva ugrik és tapsol előttem, mire zavartan ráncolom meg szemöldökömet. Végignézek rajta, és rohadtul nem tűnik ismerősnek, pedig az arcmemóriámmal nincsenek gondok. Már majdnem eltűnődöm, hol találkozhattunk, amikor...
-Te akarsz a szigetre menni, igaz? - folytatja cincogó kényes hangján. Édes Pokol, de idegesítőek az emberek. Kérdésére egy határozott bólintással felelek, ami újabb kitörő, örömteli sikolyt, ugrálást és tapsikolást eredményez. Ezt mi a fenéért csinálja? Állok értetlenül rendellenes viselkedése előtt.
-Szeretnék én is a szigetre menni, de senki nem akar áthajózni. Mindenki fél, túl babonások... - mondja bánatos, lebiggyesztett ajkakkal, ami három teljes másodpercig tart, mert éles váltással újra fülig kúszik vigyora.
-Ugye veled mehetek? Lééégyszi... - vált át kérlelő hangnembe, és hatalmasra nyílt szemmel néz rám, a szempillája furcsán ráng, mintha bogár akadt volna közé és a kezemet fogdossa. Ez k*rva ijesztő.
-Amúgy Britni vagyok. - mutatkozik be úgy mellékesen.
-Jól van, miért is ne. - egyezek bele és kihúzom kezemet az övéi közül. Beleegyezek ugyanis pont kapóra jött ez a szédült nőszemély ördögi terveimbe. Meg is van a szerencsétlen nyertes, aki majd az elátkozott sziget rémhírét tovább növeli. Azt hittem majd keresgélhetek, hogy találjak egy bolondot, aki a vesztébe rohan, de a sors iróniája, hogy ez a szerencsétlen kislány szinte önként jelentkezett.
-Britni. Kora hajnalban indul a hajónk. Legyél a kikötőbe. - teszem hozzá, mire nagy örömködve megígéri, hogy nem késik majd. Mikor a szőke továbbáll, Belphegor mellé lépek, aki éppen kiszemelt magának valami emberi finomságot.
-Felőlem. - vonom meg a vállam válaszolva kijelentésére.
-Lesz egy útitársunk. - osztom meg vele, bár lehet nem örül majd neki. De legalább nem mondhatja, hogy nem informálom időbe a fontosabb dolgokról.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
21 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7