Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 17, 2020 12:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


F
alnak megyek a kiscsaj próbálkozásától, sipító kényes hangjától. Így gyorsan lerendezem és hagyom őt faképnél, annak ellenére, hogy állítása szerint őt mindenki szereti. Hát én nem fogom! Ez a gondolatom pedig tovább erősödik ahogy napfelkelte után nekiáll parádézni egy bikiniben és naná, hogy Belial is rajta felejti a szemét, bár az előbb még NAGYON SZÉPEN kértem tőle egy szál cigit is... Szóval felírhatja a kéménybe korommal, ilyet is tudok, ha nagyon akarok. De újabb mondatra kell rászánnom magam, miszerint díjaznám ha nem bámulná a fruskát. Így végre ismét enyém a figyelme. Ahh, férfiak. Megingatom a fejem, vigyorogva, ebben cseppet sem tér el a halandóktól. Bár amíg csak az étlapot vizslatja, nagy baj nem lehet belőle, nem igaz?
-Az nem baj, ha nem gyors a hajó. Egészen megnyugtat, ahogy a hullámokat nézem.-jegyzem meg mielőtt rágyújtanék én is. A gyújtót visszanyújtom és válaszolok a kérdésére, nincs sok tapasztalatom a rúnákban, nem is éreztem szükségét foglalkozni vele.
-Tőled tanulhatok?-fordítom felé arcomat és még ha akarnám sem tudnám levakarni a vigyort a képemről. Már megérte eljönni! Aztán úgy döntök, hogy megosztok egy apró dolgot vele, szinte csekélység, de nekem most a mindent jelenti, mégpediglen az, hogy itt lehetek vele a hajón, hogy itt áll mellettem. Arra viszont végképp nem számolok, hogy olyan érdembeli reakciót kapok Tőle, amit ennyire értékelni fogok. Halovány mosoly kerül ajkamra és sikeresen elpirulok, így elfordítom pofimat a másik irányba. e aztán pillanatok alatt visszatér a szemtelenségem.
-Látod, látod, mégis ellöktél magadtól két egész hétre, tudomást sem vettél rólam. Igazán gonosz vagy velem! Eldönthetnéd, hogy akkor most kellek vagy sem, mert kicsit így érzem az ellentétet.-fordulok végül vissza hozzá és kezeimmel látványosan gesztikulálok hozzá, de a szemem nevet, ott ül benne a boldogság, legalább ennyi öröm érjen, ha már legtöbb esetben olyan hivatalos.
-Kell, hogy valaki felrázza a napjaidat, de már mondtam...-és valakinek legalább tényleg fontos vagy, akkor is ha nem tudsz róla fejezem be ismét a gondolatot magamban és játékosan meglököm a vállát. Megrázom a fejem és elnevetem magam.
-Nagy franc vagy te hallod!-jelentem ki végül és újra beleszívok a cigibe. Aztán ismét elcsodálkozom, ahogy programot ajánl a szigetre érkezésünk után.
-Nahát! Még a végén elhiszem, hogy szintet szeretnél lépni. Mindenesetre az invitálást elfogadom. Köszönöm!-veszem a végét kicsit hivatalosra, de el is rontom egy nyelvöltéssel ahogy az utolsó szó is kicsúszik ajkaim közül.
-Mit vársz a terepszemlétől?-érdeklődöm csendesen és a hamu a cigim végéről a tengerbe hullik.

Zene: Futurenation
[b]
[/b
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 17, 2020 9:24 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Hajónk lassan, biztosan siklik ki a biztonságos öbölből, hogy pár óra vízi mérföld után Nahant Island partjainál kössön ki. Hamarabb indultunk a tervezettnél, de legalább annál hamarabb érkezünk meg majd a szigetre is. A csendes, nyugodt utat már akkor kukázhattuk, mikor a szédült szőke a fedélzetre lépett, de vinnyogását csak a vízi út feléig kell kibírni. Démonhölgyem gyorsan világossá teszi potyautasunk számára, hogy ő nem fog pajtizni vele. A szőkeség kicsit megilletődve pislog elé, legörbült szájjal nyöszörgi, pedig őt mindenki szereti, de nem sokáig szomorkodik, mert hamar új pajtásokat talál magának. Miután a kapitánnyal megbeszélem a részleteket, csatlakozom Belphegoromhoz a hajóorrnál. Lépteim alatt keservesen sír fel a hajópadló, így bizalmasom ezúttal tisztán hallhatja közeledtem. Még köhintenem sem kell. Sem attól tartania, hogy meglepem és átbukik a korláton a sós hullámok közé. Rágyújtok mellette egy szálra, amint megérzi a cigifüstöt, tenyerét egy cigiszálért nyújtja felém. Ám a rutinos mozdulatot ezúttal egy kérlelő mondat is kíséri. Nahát. Szépen kéri. Ajkaim között tartva a bagószálat, nyúlok ismét a zsebembe, miközben tekintetemet a sivalkodó női hang felé emelem. Egy pillanatra figyelmem meg is akad a szőke lány viselte, fürdőruhának aligha nevezhető textildarabon, ami jobbára két tenyérnyi agyagból és némi madzagból áll. Kedvesem morcos mondata tereli el róla figyelmem. Ja igen, a cigaretta.
-Igen, és a hajó sem a leggyorsabb, de legalább elég stabil, hogy ne süllyedjünk vele. - magyarázom, miért is tart addig az út ameddig, miközben a cigiszál és a gyújtóm is a markában landol. Közben egy újabb kérdést intézek felé, hogy képet kapjak rúnákban való jártasságáról, ha már vállalkozott arra, hogy a segítségemre lesz. Megtudom, hogy nincs nagy gyakorlata.
-Nem baj, most majd tanulsz egy-két trükköt. - szívok bele újra a bagómba. Belphegor aztán mondani kíván valamit, amit szeretne, ha köztünk maradna és ígéretet vár, hogy nem fogom kinevetni szavaiért. Bólintással jelzem, hogy rendben. Nem nevetem ki.
-Hallgatlak. - fordítom felé kíváncsian tekintem, miközben a füstöt lassan kieresztem tüdőmből.
-Tulajdonképpen én sem bánom, hogy végül velem jössz. - ismerem el.
-Öt év a szemtelenséged nélkül...most, hogy így belegondolok...szokatlan lenne. - fut át egy mosoly az arcomon mielőtt újra szívnék egy slukkot.
-...se egy pimasz megjegyzés, se egy rosszalló tekintet...még a bagómat is egyedül kellene elszívnom... - vigyorodom el a gondolatra. Mióta felvettük ezt a halandó szokást, a dohányzást, nem rémlik, hogy sikerült-e úgy elszívnom egy dobozzal, hogy abból néhány szál - ha nem a fele - ne kedvesem tenyerében landolt volna.
-Ha a szigetre érünk, teszek egy nagy túrát. Felmérem a terepet. Ha van kedved, csatlakozhatsz. - vetem fel az ötletet. Kezemet a korlát fölé emelem és lepöckölöm a hamut a cigivégről.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Júl. 17, 2020 6:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


E
lvigyorodok ahogy közli, hogy legközelebb akkor majd köhint, nagyon helyes, ne akarjon gyilkosságban részt venni. Nem érezné jól magát utána, pláne ha én halok meg mert cseszett odafigyelni. Újabb szavai kisebb megrökönyödést váltanak ki belőlem és számon ismét kicsúszik egy-egy gondolat ennek netovábbjaként. Viszont most válasza megnyugtat, így hajlandó vagyok reakció nélkül elengedni a témát. Nem gondolt a visszalépésemre, ez nekem épp elég most. A vacsorám megérkezik, mint ahogy a drágám kért üveg bora is, így az asztalhoz telepszünk míg elfogyasztom a halat és a krumplit. Eztán egy gyors kitérőt teszek én is a fürdő felé, mire végzek szinte meg is érkezik a hajónk, szerintem kicsit korai, de ahogy Belial indulásra szólít már menetkész vagyok. A mólónál sajnos egy probléma van, a szőke bige elfelejtette magát meggondolni, mi több egy egész házat becsomagolt a bőröndjeibe, amik a rózsaszín legundorítóbb árnyalatában pompáztak. Szent kenyér... Fognám is a fejem ha nem azzal lennék elfoglalva, hogy beszálljak a hajóba. Miután az összes idióta csomag bekerül, kihajózunk végre. A kis potyautasunk meg jó dolgában azt hiszi, hogy majd leállok vele bratyizni, nem fogok! Gyorsan elejét veszem a dolognak, még egyszer nem fogom ugyanabba a hibába esni, ő számomra csak egy áldozat, mi több, nem is kell annyi ideig kibírnom, mint Patriciát Rómában. Magára is hagyom a kissé hüledező lányt, de nem vagyok rest megemlíteni Főnökömnek, hogy azonnal szól ha hidegre tehetem. Tuti nem bírok ki több időt vele, mint amennyi szükséges. Kedvesem szavát adja, hogy ha eljön az idő akkor szól, így kissé békésebben indulok el a hajóorrba, ahol egy kis magányra lelhetek, mert hát Britni nyávogós hangjától még mi démonok is falra mászunk. Ahogy távolodunk a kikötőtől az ég világosodni kezd, hamarosan a napot is megpillanthatjuk, az idő melegedni kezd, egész sokáig élvezhetem a magányt és ez tetszik, aztán lépteket hallok magam mögött, szerencsére a hajópadló kopog, akkor is ha nem akarjuk, csupán félig sandítok hátra, hogy megnézzem menekülnöm kell, vagy maradhatok. Belial csatlakozik hozzám, így kényelmesen visszakönyökölök a hajó szélre és tovább bámulok előre. Tetszik ahogy a nap meg-megcsillan a vízen, aztán megérzem a cigaretta szagát, képes mellettem ilyen sunyin rágyújtani? Már nyújtom is a kezem felé, tenyérrel fölfelé, édesen rámosolyog és még;
-Légyszíves, kérek szépen én is egy szálat.-hallatszik a hangom, talán most először, hog rászoktam erre a tipikus rám jellemző mozdulatra, ha füstölni támadt kedvem. Sosem kérek szóval, csak mozdulattal, de eddig mondjuk nem érte szó a ház elejét, most viszont kedves vagyok és cuki és nagyon szépen kérem, remélve, hogy jelen esetben nem ismét kézeltolás lesz a válasza. Aztán kedvesem megszólal és közli az infót miszerint ha minden jól megy három óra múlva látni lehet majd a szigetet.
-Ennyire messze van?-kérdezek rá tűnődve, miközben arcomat a nap felé fordítom, még a szemem is lehunyom egy rövid időre, élvezem ahogy a hatalmas égitest melege most egyszerűen csak megsimogat. Jól esik. Fülembe a szöszi hangja úszik, körmeimet a korlátba mélyesztem miközben felszisszenek.
-Megtennéd azt a szívességet, hogy nem bámulod?-kérdezem a lehető legtürelmesebben Belialtól, ahogy észrevételezem azt a semmi kis göncöt ami jelenleg épp eltakarja Britni testét. Egy óra múlva... Hangzik Viszály mondata, addig ki kell bírnom egy légtérben ezzel az idegesítő humanoid létformával. Lucifer! Adj türelmet arra a kis időre, köszi! Erőt nem merek kérni, mert akkor lehet mi sem jutunk szárazon a szigetre. Belial pillantása végül újra rám szegeződik, kapok egy kérdést is, amire finoman megvonom a vállam.
-Talán egy-két alap dolgot meg tudok csinálni, de tüzetesebben sosem ártottam bele magam, hogy kellene kivitelezni. Szóval, ez a tudás szintem, azt hiszem a leghiányosabb.-felelek őszintén miközben rákönyöklök a hajókorlátra és megtámasztom a fejemet.
-Mondhatok valamit? De ígérd meg, hogy köztünk marad ÉS nem fogsz kinevetni!-emelem rá a tekintetem egy rövid időre, majd újra a tengert figyelem. Igazából nem is tudom, hogy merjek-e nyilatkozni ez ügyben, de most...
-Nagyon örülök, hogy itt lehetek veled. Konkrétan, most itt, ebben a percben!-mondom ki végül, ahogy felé fordulok és még egy szende mosolyt is kap mellé.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 3:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A fürdőből visszatérve úgy meglepem bizalmasomat, hogy majdnem kiesik az ablakon. Bár olyan nagyot nem zuhant volna, csak a másodikon vagyunk. Hallgatom kedvesem panaszos szavait riadalma után. Még egy agyoncsapást is kilátásba helyez, ha még egyszer ilyen váratlanul tűnök fel mellette, miközben ő mélyen gondolataiban jár.
-Jó, jó. Legközelebb majd köhintek. - hagyom ennyiben dorgálását, amit következő kérdésem okán tovább folytat.
-Ne essünk azért túlzásba. Nincs kétségem a hűséged felől. - felelem újabb slukkot szippantva a bagómból.
-A visszalépésed pedig eszembe se jutott. - teszem hozzá. Főként, hogy elég kényes téma, és az ilyet, jobb nem szóba hozni. Egy újabb váratlan kopogás az ajtón jelzi, megérkezett a vacsora és a bor. Belphegor pillanatok alatt eltunteti a tányéron lévő ételt, majd elkényelmesedve terpeszkedik el a székben elégedettségének jelét adva. Ezután úgy dönt, még az indulás előtt ő is látogatást tesz a fürdőhelyiségben. Magához veszi ruháit és a másik elől hagyott, tiszta törölközőt, majd zuhanyozni indul. Ám mielőtt látványosan behajtaná és kulcsra zárná maga mögött a fürdőajtót, szükségét érzi közölni velem, hogy ne merjek leskelődni. Hogy mi? Már miért nézném, hogy ő a zuhanyrózsa alatt áztatja magát? Értetlenül pillantok utána. Nem vagyok kukkoló. Vállat vonok, és a démonnő butaságai helyett inkább a boros üvegre figyelek. Újra töltöm párszor poharamat. Meg kell állapítsam, igazán ízletes ez az ital. Itatja magát. Majdnem egy üveg bornyi idővel később nyílik ismét a fürdő ajtaja. Kedvesem libben elő mögüle felfrissülten. Visszahuppan a székébe, hogy elfogyassza maradék borát, de nem sokáig üldögélhet, mert a hajókürt hangja szólít fel bennünket indulásra. Miután megbizonyosodtam, hogy a mi hajónk érkezett meg a kikötőbe, egy pillanat alatt összeszedjük holminkat és a hajópark felé vesszük az irányt. Kifele menet még látom, hogy Belphegor egy üveg italt oroz magának. Hamar kiérünk, a móló végén a kapitány mellett ott várakozik a sziget legendájának soron következő véráldozata, Britni is és mögötte tornyosuló csomaghegyek, amit magával akar hozni. Hát erre nem számítottam. Néhány halász segédkezik felcipelni a súlyos bőröndöket, miután Britni kérlelő hangon szempilláját rebegteti egy kis segítségért. A hajó lassan kifut a kikötőből  az átkozottnak tartott Nahant Island felé. Épp csak elindulunk, Britni barátkozni próbálna Belphegorral, aki szemmel láthatóan nem vevő a szőkeség társaságára. Néhány barátságtalan szóval hagyja magára a lányt, majd mellém lép, hogy közölje, szóljak ha eljött az idő.
-Idejében szólok majd. - biztosítom róla, és míg ő a hajó elejébe megy, addig kis időre elvonulok a kapitánnyal megbeszélni a részleteket.
Ahogy távolodunk a halászfalutól és kiérünk a nyílt vízre úgy világosodik felettünk az ég. A nap egyre magasabban jár és az idő is egyre jobban melegszik. Kihajózásunk után egy órával vagy másféllel már kellemesen meleg az idő. Egy ideig megnyugtató csend vesz körül minket. Belphegorhoz csatlakozom a hajóorrba, hogy elszívjak egy sokadik szál cigit.
-A kapitány szerint, ha nem változik a széljárás három óra múlva látótávolságba kerül a sziget. - támaszkodok a korlátnak, fél kezemmel pedig a gyújtóm lángja fölé hajolok.
A hajótörzs felől a szél cérnavékony visító hangfoszlányt sodor felénk, ami egyértelműen szőke potyautasunktól ered. Aztarohadt, ezzel a hanggal kínozni lehet. A sivalkodás felé emelem tekintetem, és látom, ahogy a nő egy falatnyi bikiniben ugrándozik és két matrózt szórakoztat.
-Egy óra és nem visít többet... - jegyzem meg gonosz vigyorral a cigifüst mögül.  
-Mondd csak Belphegor....mennyire ismered a rúnákat? - pillantok felé, miközben újra a bagómba szívok. Említette, hogy segítségemre lenne, de nem kérdeztem rá jártasságára. Eddig pedig nem volt alkalom, legalábbis nem igen tudom felidézni, hogy valaha láttam őt jeleket rajzolni. Nem mintha számítana ismeri-e a rúnákat vagy sem, most majd fogja. Pusztán érdekel mennyire gyakorlott benne.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 2:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


H
ülye egy hóbortja van a kedves Főnökömnek, mi a kénköves ménkűért kell engem halálra rémiszteni? Épp békésen a kis képzelem világában leledzem, erre úgy oson oda hozzám, mintha merényletre készülne, kis híján megint felemelkedett a kezem, de még időben cseréltem a kedvenc kis kérdőmondatomra a cselekedetet. A sunyi mosolya miatt járna a következő csapás, amit ilyenkor mindig megenged magának.
-Jó neked amúgy halálra ijesztgetni? És nekem ne hopszozzál itt, mert ki tudja milyen nagy hatalom lát bele a szívembe, de agyon csaplak a következő ilyen megmozdulásod után! Legalább köhints, vagy valami! Nem így kell megüresíteni a helyem, hogy ijedtemben kiborulok az ablakon!-pattan el végül a cérnám mégis miután velem szemben helyet foglal az ablak túl felén. Az angyalos kérdésemre is választ kapok, cigit is kaptam... Belial tuti lemosta a démonságát a zuhany alatt, vagy nem tudom. Megszállta egy jótét lélek, angyal, vagy mittom én micsoda?! Aztán kérdést szegez nekem, mire ismét előhívhatom a "nem tetszik ami kiesik a szádon" című prédikációt, amit csak azért fejlesztettem profi szintre, hogy nyírhassam vele édes drága Főnököm idegeit. Amúgy tényleg profin űzöm, nem sokan szállnak velem szembe, mikor megered a nyelvem.
-Biztosra akartad tudni? Jó hogy nem már megkérdőjelezed a hűségem is feléd... Miféle hülye agymenés kapott el már megint... Igen, egyszer megtörtént, visszaléptem, de az a saját gyökérségem miatt volt és mert... Mert nem tartottam méltónak magam hozzád.-sóhajtok fel ahogy vissza térek a régi incidensre. Lesütöm még a szemem is, nem szeretek róla beszélni, de most kellőképp felhozta a felszínre az emléket a drágám. Aztán végül gyorsan le is zárja a témát. Újfent kopogtatnak, még szinte kis sem nyílik az ajtó, de már érzem a frissen sült hal illatát.
-Hát ez valami mennyei. Köszönöm szépen!-kerül száz wattos mosoly a pofimra, de az előző téma még kissé leárnyékol, ezért pillanatokkal később mászom csak le Belial után az ablakból. Az asztalhoz sétálok és mélyen magamba szívom a sült hal illatát. Le is ülök az asztalhoz, kezembe veszem az evőeszközöket és nekilátok falatozni. A borból most nem kérek, de a halat és a köretet szinte fénysebességgel pusztítom el. Miután fémesen koppan a végén a villa és a kés, jólesőn kinyújtózom és elégedett pofival dőlök hátra.
-Kitettek magukért.-simítok végül végig a hasamon, aztán felállok és a másik, még érintetlen törölköző felé veszem az irányt, aztán a táskámból is elővadászok valami tiszta göncöt. "Pakold el az összes bugyidat..." jut eszembe a mondat, ahogy ruháim közt keresgélek és megint fülig pirulok, még szerencse, hogy háttal vagyok Viszálynak.
-Hamarosan jövök, ne próbálj meg lesni!-pillantok hátra a vállam felett a démonra, miközben a fürdő felé lépek. Kissé talán hangosabban is csapom be az ajtót és jól hallgatóan fordítom el a kulcsot a zárban, gyors vetkzés után a zuhany alá állok és letusolok, friss ruháimba öltözve, hajamat szárítva a törölközővel lépek ki a kis helységből. Kedves üvegének tartalma szépen lassan fogy. Vissza ülök a székbe és maradék boromat kiiszom a poharamból. Nem sokkal később hajókürt hangjára leszünk figyelmesek, fel is kapom a fejem ahogy Belial az ablakhoz sétál, hogy lássa mi a helyzet. Aztán közli, hogy indulás van. Biccentek és táskámhoz lépve összehúzom a cipzárt miután bele került a levett ruhám és a cukros zacskók is. Mint az árnyak, úgy hagyjuk el a szállást, kifelé menet pedig újabb bort szerzek a bár részből. Még jól jöhet. Csendesen lépdelek Belial mellett a kikötőig, majd ahogy a kapitány mellett meglátom a szöszit, felvonom szemöldököm, hát őt nem vitte el valami vízi szörny? Na meg az a sok csomag...
-Mi van, költözöl?-vetem oda undok képpel, szívesen rugdosnám csomagjait egyesével a vízbe, de inkább Viszály után sétálok a fedélzetre. A csomagok bepakolása után pedig végre kihajózunk. Kezdődjön életünk kalandja, bírjam ki a nyifi-nyafi szöszkét és vágjak jó pofát ehhez a hülye tervhez. De mikor bele áll a képembe, úgy izomból megfejelném, hogy jövőhétig aludna. És az a hang.... Úristeeen! Nem akarom, hogy itt legyen, miért ver engem a sors?
-Aha csá. Mi nem leszünk barinők.-térek gyorsan a lényegre, még tenyeremet is felé tartom, hogy tartózkodjunk a beszélgetéstől. Egyébként is, aki irritál azzal szinte semmit sem beszélek, el is lépek tőle és Belial mellé masírozok felhúzott orral.
-Nem akarok pajtizni az áldozatommal!-suttogom a démonnak olyan mindent mondó pillantással, egyszer már bele mentem, nem lett jó vége, inkább ne kezdjünk bele megint.
-Ha itt az idő akkor szólsz és hidegre teszem, ennyi fog történni, de jobb ha nem jön a közelembe, mert akkor a szavad már nem kell, elintézem öntörvényűen.-folytatom morcosan és az előttünk lévő vizet figyelem, lassan a hajóorrba sétálok és hagyom hogy a menetszél egészen megszárítsa a hajamat.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 12:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Miután megegyezünk, hogy Belphegor a segítségem lesz a sziget berúnázásában, kis időre elveszek a fürdőben. Nem időzök túl sokáig, így hamar, felfrissülten térek vissza hálószobánkba. Halkan teszem meg a fürdő ajtaja és az ablak közötti távolságot. Mellé érve látom feje hátra vetve, a falnak döntve, szemei csukva. Talán elaludt? Megállapítom nem a legjobb helyet választotta. Ablakpárkányon, nyitott ablak mellett. Hirtelen felpattannak szemhéjai és úgy megugrik, hogy majdnem kiesik az ablakon is.
-Hopsz. - érzékelem, hogy jelenlétem váratlan volt, megijesztettem. Nem is kell sokat várnom, hogy elhangozzon a híres kétszavas. Normális vagy? Mire a szokásos sunyi mosoly ül ki a szám sarkára. Megvárom, míg elveszi tőlem a felkínált cigarettaszálat, majd én is beköltözöm hozzá az ablakba és rágyújtok. Kezét felém tartja, így gyújtómat a tenyerébe helyezem. Míg tüzet csihol belőle és beizzítja a cigivéget, választ adok korábbi kérdésére.
-Csak ártalmatlan érdeklődés. - fűzöm hozzá, majd pár slukkot követően neki szegezek egy kérdést. Egyúttal fel is dobom a lehetőséget, hogy még visszalépjen, ha úgy gondolja. Több se kell neki, hogy újra szóra nyissa a száját és nemtetszésének hangot adjon. Ott akar lenni. Mondja határozottan, szavaihoz elszánt tekintet párosul. És nem rest emlékeztetni ígéretemre is, nem hagyom ki őt semmiből.
-Nem, nem terveztem megmásítani a szavam. Csak biztosra akartam tudni. - mondom nyugodt hangon.
-Rendben. Megértettem. - zárom le ennyivel a kérdést. Nem is kívánom többet ezt felhozni közöttünk. Beszélgetésünket egy újabb határozott kopogás zavarja meg. A fogadós asszonyság tér vissza Belphegor illatozó vacsorájával és az üveg vörösborral, amit pedig én kértem. Belépve az asztalhoz fordul.
-Citromos lazac steak sült burgonyával - helyezi a tányért az asztal tetejére, mellé a palackot, majd jó étvágyat kívánva magunkra hagy. Elszívom még bagóm maradékát, majd a csikket kihajítom az ablakon.
-Na lássuk azt a bort. - kelek fel a párkányról és az asztalhoz lépve kezembe veszem az üveget, hogy egy pillanattal később a dugótól megszabadítva tölthessek belőle poharamba. Ha kedvesem is rászánja magát és otthagyva az ablakot csatlakozik hozzám, hogy vacsoráját elfogyassza, akkor én is letelepszem az egyik székre.
-Kérsz egy pohárral? - kérdezem, és ha igenlően felel, úgy neki is öntök.

Valamivel később, már a vacsora vége felé járunk. A borosüveg alján épp csak maradt a vörös nedűből, hangos dudára hajazó zajra kapom fel a fejem. A hajókürt hangja.
-Azt hiszem megérkezett a hajónk. - ugrok fel a székből és hogy bizonyosságot nyerjek az ablakhoz lépek. Egy futó pillantást vetek a kikötőre, a dokk felé, ahol valóban ott áll.
-Induljunk. - javaslom, miközben magamhoz kapom a táskámat. Ha bizalmasom is elkészül hangtalanul surranunk ki szálláshelyünkről. Észre sem veszik távozásunkat. Egy kisebb sétát követően a mólóhoz érkezünk, ahol hajóskapitányunk üdvözöl bennünket, de szemmel láthatóan nincs egyedül. Britni is vele van meg az a tizensok úti batyú, amit magával hozott. Mielőtt talpamat a hajódeszkára tenném, alaposan felmérem a ladik állapotát, és megnyugtatva tapasztalom, kellően strapabíró. Messze jobb állapotban van, mint a kikötőben várakozó társai. A rengeteg bőrönd miatt kicsit tovább tart a beszállás, de amikor az utolsó rózsaszín bőröndtáska is a fedélzetre kerül, elindulunk.
-Szia, a nevem Britni. - fülig érő bájos vigyorral lép a szőke lány bizalmasom előtt határozottan barátkozós szándékkel.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 10:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


A
legjobb dolog az egészben, hogy olyan gyorsan szót tudunk érteni, mikor ígéretemet hallva elmosolyodik, már tudom, hogy tényleg nincs nagy vész. Láthatóan meg is nyugszom, így feleletére biccentek, meg is fogadom magamban, hogy oda fogok figyelni, nagyon oda fogok figyelni! Ám ha a helyzet úgy kívánja, nem leszek rest demonstrálni, ha zavar valami. A sziget elrejtése már érdekesen hangzik, de úgy vagyok vele, hogy miért ne segíthetnék, ne álljak már mellette, mint egy faszent... Igazán boldoggá tesz, hogy végül félig meddig rá is bólint.
-Még szép, hogy van kedvem. Különben nem hoztam volna fel, na meg, legalább tanulok valamit tőled.-a beszélgetést kopogás zavarja meg, így kapok majd vacsorát, Belial pedig bort, aztán drágalátos Főnököm eloldalog és megáztatja hab testét... Na jó, ez erős túlzás így... Valójában úgy ahogy van tökéletes és.... Khm, Belphi miken nem jár az eszed... Nem is csoda, hogy elpirulok, megrázom a fejem, hogy nem sokkal később ismét az ablakba költözhessek. Valahol még mindig ott zakatol a fejemben, hogy Viszály csak úgy kijelentette nekem, hogy fürdeni megy... Nem voltam rá kíváncsi amúgy! El is merengek, míg csöndes magányban hagy, a tájat is más szemmel nézem, számomra olyan varázslatos, a lemenő nap fényei, a város kontrasztja... Én és Belial, na meg ez az egy szobában vagyunk téma is. Fejemet hátradöntve, csukott szemmel élvezem a kora esti levegőt, kiszabadult tincseimbe bele kap a szellő, így olykor megcsiklandozzák a nyakam, mire kicsit összehúzom magam. Aztán egyszer csak különös, ismerős, számomra bódító illat csapja meg orromat, felpattannak a szemeim és nem sokon múlik, hogy kiessek az ablakon.
-Normális vagy?-kapom fejem a mellettem álló Főnököm felé, de ajkamon még mosoly látszik, aztán elképedve látom, hogy egy szál cigit nyújt felém. Hát ez most? Oldalra döntött fejjel vizslatom egy ideig, méregetem, most szórakozik velem? Végül leteszem a párkányra a poharam és a cigiért nyúlok.
-Köszönöm.-motyogom a koporsószeget figyelve, aztán ahogy mellém telepszik az ablakba akaratlanul is összébb húzom magam, hogy elférjen. Ő is rágyújt, így nyújtom a kezem az öngyújtóért, miközben ajkaim közé illesztem a cigit, ha megkapom, vagy tűzzel kínál, akkor pedig végre én is füstölöghetek. Újabb kérdéseimre ad választ, pedig azt gondoltam ezt megtartja magának, ha már elsőre nem felelt rájuk.
-Szóval az érdekel igazán, hogy mire képesek?-pillantok rá érdeklődve, miközben mélyen letüdőzöm a cigit. Hagyom kicsit tüdőmben gomolyogni a füstöt, majd kifújom végül. Aztán kérdése egy pillanatra lefagyaszt, gyanakvóan fürkészem őt, aztán kihúzom magam.
-Szerinted csak kedvtelésből mondtam, hogy veled akarok tartani?-kérdezek vissza vékonyra préselt ajkakkal, engem ne most próbáljon eltéríteni, mikor nem sokára indulunk. Megrázom a fejem, hogy aztán ismét megkeressem pillantását.
-Emlékszel, mikor azt mondtam neked, hogy imádom melletted a pörgést és nagyon hiányzott? Azóta egy buliból sem hagytál ki, miért most tennéd meg?-nyúlok poharamért és bele kortyolok a borba.
-Nem akarlak egyedül hagyni! Ott akarok lenni! Ha szarban leszünk, ketten legyünk!-hát én biztosan nem fogom meggondolni magam, nem is értem honnan jön neki ez a mondat. Összeráncolom a homlokom is és megingatom a fejem.
-Nem fogok visszalépni ha eddig eljöttem. Amit kimondok az nem fog megváltozni, te is tudod. Ne most kelljen már a kezedbe nyomnom a Belphi-kézikönyvet!-pillantok rá sértődötten, miközben a hamut lepöckölöm a cigim végéről.
-És nem is olyan régen ígérted meg, hogy nem hagysz ki semmiből. Meg is szegnéd a szavad?-sóhajtok lemondóan, pedig velem szemben sosem tette még ezt meg.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 9:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Belphegorom fotelem karfájára ül, kezét végigsimítja a hátamon, ahol nem rég egy erőteljes tenyerest nyomot és bűnbánó arccal elnézést kér. Egy óvatos ígéretet tesz, nem fordul elő sűrűn. Megmosolygom szavait, nem ígér olyat, amiről mindketten tudjuk képtelen betartani. Valahol az én hibám is, hogy hagytam, hogy ilyen szemtelen maradjon. De soha nem akartam őt igazán megváltoztatni, mert jó nekem ahogy van, csak annyira állt szándékomban formálni őt, hogy beleilljen a bizalmasi szerepkörébe. Amíg nem csinál nagy őrültségeket, ami lordi tekintélyemet csorbítaná és hosszú távon rossz hatással lehet rám...ránk, addig nincs okom szorosabban fogni őt. Bár hamarabb meneszteném őt magam mellől, minthogy kényszer alá vonjam.
-Rendben, Belphegor. Akkor ne forduljon elő sűrűn. - bólintok rá.
-Igen, az egész szigetet terveztem...nincs értelme csak félig berúnázni... - helyeslek következő kérdésére.
-Nincs három négyzetkilométer...nem olyan nagy azért. Pár hét alatt lazán megvagyok vele... - fűzöm hozzá, halvány mosollyal figyelve a meglepettséget, ami arcára kiült. Bizalmasom szívesen segítene, én pedig nem utasítom vissza.
-Ha van kedved hozzá, lehet róla szó... - mondok csak ennyit, mert a következő pillanatban kopogtatnak szobánk ajtaján. A fogadós asszonyság dugja be a fejét a résen át, lerak két törölközőt és megkérdi, kérünk-e vacsorát. Magam részéről passzolom az ajánlatot, de úgy látom Belphegor enne valamit, így kérünk egy adagot az esti menüből. Ezután elvonulok a fürdőhelyiségbe egy zuhany erejéig. Kellemesen meleg víz alatt áztatom magam egy ideig, majd amikor kellően felfrissültnek érzem magam, kiszállok a zuhanyrózsa alól. Néhány perccel ezután átöltözve térek vissza a szobába. Belphegor ismét a párkányra telepedve iszogat. Hangtalanul lépek mellé és felé nyújtok egy szál cigit. Ha elveszi, úgy én is magamhoz veszek egy szálat és a párkány másik felére ülve, vele szembe helyezkedve, rá is gyújtok.
-Mindig is érdekelt, mitől más egy ark az átlag tollasoknál...milyen képességeik lehetnek. - adok feleletet korábbi kérdésére, majd mélyet szívok bagómból.
-De ez inkább ilyen, "ha már ott van, miért ne kérdezzek rá"-dolog. - vonom meg a vállam. Igazából az sem számít, ha ez a kérdés válasz nélkül marad.
-Biztos vagy benne, hogy részt akarsz ebben venni? - szegezem neki komolyan kérdésemet. Tudnia kell, hogy ez most jóval komolyabb balhé, mint az eddigiek. Nagyobb a kockázat, és nagyobb is a büntetés, ami a bukással járhat. Ha valami rosszul sül el, a fejünket vehetik érte. Csak mert a bizalmasom, neki nem szükséges ekkora rizikót vállalnia.
-Még meggondolhatod magad. - teszem hozzá, miközben kezem újra a számhoz emelve szívok egy újabb slukkot a cigarettámból.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 16, 2020 7:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


F
urcsa az egész, igazából engem is érdekelne, hogy Lucifer vajon mit szól majd ehhez a megmozduláshoz, de én nem mondom ki ilyen nyíltan. Viszont tudom, hogy Főnökömet mennyire zavarja ez a dolog. Engem viszont az a hátba vágás mételyez kissé, így kipattanva az ablakból hozzá sétálok, miután átveszi az üveget és válaszol a kérdésemre elmosolyodok.
-Mi olyan fontos amit meg szeretnél tudni az arkokról Belial?-kérdezem még meg, mielőtt kezem a hátára simulna, de aztán bocsánatot kérek tőle, valójában szörnyen röstellem a tettem, így mikor nagyjából fogadja szavaimat fellélegzem.
-Megígérem, hogy nem fordul elő sűrűn.-azt, hogy nem teszem meg, arra inkább ne vegyünk mérget, hiszen Viszály is tudja jól, hogy azon múlna, akkor bármikor megtörténne újra, ha kedvem arra hajaz. Nem ismerem azt a mondatot, hogy "nem szabad", ahogy esik úgy puffan. Beszólok és nem érdekel, hogy ki van körülöttünk. Amúgy is az ő hibája, hogy nem fogott meg időben, éljen szépen együtt a döntésével. Újabb kérdésemre felel, de csalódottan figyelem ahogy felkel a fotelből, még talán egy rosszalló hangocska is elhagyja a számat. Szabad kezem átvetem a háttámlán így jobb híján, majd újra kortyolok. Hümmögök egyet a szavaira, aztán tágra nyílnak szemeim.
-Az egész szigetet? Ezt mind egyedül akarod megcsinálni?-kérdezek rá kissé megrökönyödve, mégis mekkora lehet Nahant Island?
-Ha megtanítasz, szívesen segítek!-ajánlom fel, valójában nem gyengén érezném magam haszontalannak, miközben ő rúnázik én meg állok a feje fölött aztán csak csacsorászok és nézem... Nem sokkal később rövid, de annál határozottabb kopogás zavar meg minket, az ajtó felé kapom a fejem ahogy nyílik, a fogadós pillant be rajta, az érdekli, hogy kérünk-e vacsorát? Belial nyilván nem fog enni, de én szeretem az újításokat, így vidoran bólintok igennel, hogy jól esne pár falat. Kapunk két törölközőt is, így ahogy ismét becsukódik az ajtó, Főnököm kijelenti, hogy ő biza fürdeni indul. Vállat vonok, felőlem aztán, ha rám hallgat, azt csinál amit akar. Mégis ahogy elvonul fülig pirulok, igazából sosem volt még alkalom rá, hogy Ő ezt így bejelentse nekem... Zavaromban ismét magamhoz veszem a borosüveget és vissza telepszem az ablakpárkányra. Mondjuk itt hagyhatott volna nekem egy cigit... De lényegében véve a borral is elvagyok. Vállat vonva nézek a távolba, a lemenő nap fényei pazar összhatást alkotnak a várossal. Mosoly húzódik végig ajkaimon, majd újra töltöm kiürült poharam. Egy pillantást vetek a szobára és mélyet sóhajtok. Nem szeretnék vészmadár lenni, de engem kicsit feszélyez, hogy pont egy arkot szeretne vendégszeretetben tartani, mégsem nyitom ki a számat miatta, csupán azért mormolok fohászt, hogy nehogy felsüljön a dolog már az elején. Fejemet az ablakkeretnek döntöm, hagyom hogy kicsit elvesszek az elmém kreált képekben, még a szemem is lehunyom egy kicsit, élvezem a szellőt amiben keveredik a sós tengeri illat és igyekszem nem gondolni arra a szőke lúvnyára, aki már most ott vár minket a kikötőben.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 15, 2020 6:14 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Túlzott szemtelenségének jutalma ma az üres marok. Nemtetszést vált ki belőle az elmaradt cigi. Erre egy kiadós tenyerest küld a hátamnak, csak úgy dübbenek, ahogy kézfeje rajtam csattan - ezzel érzékeltetve mennyire zokon vette a dohányhiányt. Kicsit értetlenül állok a helyzet előtt, hiszen ilyet még azelőtt nem csinált. Végigmorogja a kis kitérővel érintett visszautat a szállásunkig, ahol első mozzanatával magához ölel egy borosüveget, majd a szobánkba érve az ablakpárkányra telepszik, hogy ott fogyassza el a palackozott vöröset. Belphegor látványosan duzzog, hátát az ablakkeretnek támasztja és onnan pislog rám válaszokat várva azokra a kérdésekre, amit az italozóban tett fel nekem. Jól emlékszek mindkettőre. Tőlem szokatlan módon elég alapos és hosszú magyarázattal szolgálok a számára. Nem vádolhat azzal, hogy kiszúrom a szemét két, semmit mondó mondattal. Belphegor nem fűz nagy reményeket a Főnök visszatéréséhez, és lehet neki van igaza. Azt beszélik róla, teljesen beszippantotta a halandó világ. A földi élvezeteknek él és szarik nagy ívben a Pokolra és démonjaira.
-Hát, az is egyfajta felelet. - fűzöm hozzá vállamat rándítva. Ha nem tolja felénk Pokolurasága a képét, nem baj. Értek ebből is.
-Való igaz. Nem bízok semmit a véletlenre. És szerencsére nem is sürget semmi...időnk mint a tenger. Alaposan felkészülhetünk mindenre. - mosolyodom el, miközben kedvesem kimászik az ablakból és lassú léptekkel közeledik felém, majd megáll előttem és odanyújtja a borosüveget.  
-Például információkra arktestvéreiről...hasznos lehet...- felelem és elveszem tőle a palackot, közben ő a fotel karfáján foglal újra helyet. A következő pillanatban kezét érzem a hátamon, végigsimít ott, ahova nem is olyan rég még nagy elégedetlenségében rám csapott.
-Ugyan már...de azért ebből ne csináljunk szokást...- jegyzem meg, miközben kortyolok egyet a borból és szemem sarkából egy pillantást vetek bűnbánó arcára. Még egy bocsánatkérésszerű mondat is elhagyja a száját. Hát ez.....? Nem tudok elmenni rajta. Mint egy szégyellős kislány, a haját csavargatja.
-Nos, egyelőre ezen még ráérek gondolkodni. - válaszolom újabb kérdéseire. Legurítok még két kortyot, majd félrerakom a boros palackot és felkelek a fotelből.
-Először a börtönét akarom elkészíteni, szökésbiztosra. Azt akarom, hogy esélye se legyen elhagyni a szigetet...ugyanakkor... - fordítom tekintetem bizalmasom felé.
-El akarom őt rejteni a világ szeme elől, vagy...lehet jobb volna az egész szigetet. - veszem fontolóra egy pillanatra saját gondolataimat. Természetesen sejtheti, anélkül hogy erre kitérnék, hogy rúnákkal és csapdákkal akarom ezt kivitelezni. Nem hiába volt tele a szobám jelekkel telefirkált papírlapokkal.
-Meglátjuk milyen lehetőségeink lesznek, ha odaérünk... - hagyom ennyiben, ráérünk ezzel is még, hiszen nagyban függ a sziget adottságaitól is. Fel kell mérnem alaposan Nahant Islandot. Hirtelen kopogás hangja zavarja meg beszélgetésünket. A fogadós bátorkodik benyitni és érdeklődni kérünk-e vacsorát? Én nem igénylem, de a kérdésre kedvesemre pillantok, és jelzésétől függően adok feleletet az asszonyságnak. Akár kér vacsorát, akár nem, egy üveg jó bort mindenesetre berendelek. A válaszom után a nő két törölközőt is letesz az ajtó melletti kis asztalra mielőtt magunkra hagy.
-Akkor én most ellépek fürdeni... - ragadom magamhoz az egyik pamutrongyot és elvonulok a fürdőhelyiség irányába.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belphegor


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 GadHg7Q
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Zy5ntJX
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
933
☩ Rang :
Viszály Tanácsadója
☩ Play by :
Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 14, 2020 5:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  NextBelial & Belphegor


M
ekkora pofátlan már, hogy nem ad cigit mikor kérem? Még jó hogy oda b@szok egyet, érezze csak a törődést a drágám... Még hogy én friss levegőt, a szemétláda. Puffogva vonulok végül a kikötőig, hogy érdektelenséggel fogadjam amikor megmutatja, hogy hajnalban honnan hajózunk ki. Na meg ott van a szőke bige, minek? Miért kell ő még az életembe? Szívem szerint már most közölném vele, hogy a pokolban találkozunk. Az utat a szállásig mégis csendben teszem meg, beérve pedig szerzek egy üveg bort meg egy poharat magamnak, azzal indulok fel a szobába, hogy aztán az ablakpárkánra üljek szerzeményemmel. Örülnék ha végre válaszokat is kapnék, így megérdeklődöm, hogy ugyan nem-e mondaná el most, amit az ivóban kérdeztem. Rosszalló pillantását elkapom, egyértelműen jelzi felém, hogy valami nem tetszik, de hát na, szóból ért a démon is... Tehát ha nem mondja, olyan mintha nem is láttam volna semmit. Mégis mosollyal fogadom, hogy nem aranyhal és nem felejtette el a kérdéseimet amire kíváncsi vagyok. Bólintok ahogy vissza halllom a kérdést, hogy igen arra várok válaszokat. Aztán Belial szépen bele is kezd és dalol, mint a madarak. Csendesen hallgatom őt, már a második pohár bornál tartva, miközben ő mondatai között leül.
-Valakit azért csak fog érdekelni, elég fontos angyalkát szemeltél ki magadnak. Mondjuk én a helyedben nem bíznék Lucifer visszatérésében!-jegyzem meg, miközben arcát tanulmányozom. Az én Lordom! Sunyi, számító, aljas, pofátlan... Igazi minta démon! Ismét elcsendesek, hogy tovább tudjon beszélni. Ráncolom a homlokom kissé, miért ő akarja visszarángatni Lucót? Meg amúgy minek? Mindegy, lényegében véve ő tudja. Én csak a csinos kis szárnysegéd vagyok, vagy mi.
-Szerintem elég furmányos vagy, hogy sikerüljön elkapnod, ha kell kimondottan jól forgatod a szavaidat. Bár tudom, hogy amíg nem jön össze, a szavam kevés.-mosolyodok el és megingatom a fejem, ez olyan tipikusan nagy fába vágta a fejszéjét és úgysem áll le amíg nem az lesz, amit ő akar!
-Mire gondolsz a titkai alatt?-fordulok be a szoba felé, majd leugrok a párkányról és Viszály felé indulok, újra töltöm a poharam, majd ahogy elé érek felé nyújtom a palackot, ha elveszi a kezemből ha nem, a fotel kartámlájára ülök. Ha elvette az üveget a távolabbi kezembe veszem a poharam, ha nem vette el az üveget, akkor az a földre kerül előtte a lábam mellé. Közelebbi kezem a hátára simítom végül, oda ahol megütöttem.
-Nagyon fájt?-kérdezem meg csendesen, bűnbánó hangon, ha arcomra pillant azon is láthatja, hogy most először tényleg komolyan szégyenlem magam, attól függetlenül, hogy ő volt gonosz én nem adott cigit.
-Ne haragudj, egy kicsit mérges lettem.-húzom el a számat és még a szemem is lesütöm. Olyan kínos amúgy, nem szoktam bocsánatot kérni... Most mégis, elhúzom kezem a hátától és a hajamat kezdem csavargatni zavaromban. Biztosan jól megsértettem... Sosem figyelek oda. Aztán mint akit elvágtak kivirul az arcom, úgy tekintek rá.
-Akkor, hogyan szeretnéd a bizalmasát elkapni? A folytonos veszekedésre nyilván felfigyelne. Angyal, nem fog tudni nemet mondani, hogy a segítségedre siessen. A kérdés, hogy el tudod-e játszani az "alárendelt" szerepet?!-tűnődöm hangosan, aztán nagyot kortyolok a borból.
-Vagy jásszam el én és esetleg csapdába ejted, hogy elérd a célod és vele Harmóniát?-ajánlom fel második opcióként, ha nem fűlne a foga ahhoz, hogy jobban megkeserítsem az életét, mint szoktam.

Zene: Futurenation
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Belial


Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 YluN3Za
☩ Történetem :
Viszály, az első lovas
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 SI4ZJcP
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
Belphegor, Viszály tanácsadója
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 5ec91b95d86bf218dddb2bfc197ca12f

Jezabel, 13. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 XCViQcj

Mephisto, 12. légió kapitánya
Nahant Island - 1991 és 2017 között - Page 20 Tumblr_ngj63veHSb1r0r72oo1_500
☩ Reagok :
1121
☩ Rang :
Lord/Lovas
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 12, 2020 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Néha eltűnődöm azon, vajon áldás vagy átok lenne, ha jobban megérteném őt. Hiába hasonlít egy fémeszközhöz, amivel halandók a teájukat kavargatják, Lucifer nem adott efféle képességeket.
-Azt mondom kedvesem, hogy nem unalmas melletted. És ez ép így van jól. - felelem. Arcáról leolvasom nemtetszése jeleit, szememmel pedig végigkövetem, ahogy beszerez egy teáskanalat és úgy villogtatja felém ördögi vigyorral, mint egy trófeát. Belphegor sürgető mehetnéke miatt, aztán gyorsan távozóra fogjuk. Kilépve a kocsmából újra felém tartja a tenyerét, ám ezúttal a bagóosztás elmarad. Eltolom apró kézfejét az orrom elől, mire tátott szájjal, csodálkozó tekintettel les felém. Marka üresen maradt. Na igen, ilyesmire még nem volt példa.
-Szívj inkább egy kis friss levegőt. - jegyzem meg elindulva a kikötő felé. Ám nem jutok messzire. Ahogy váratlanul nagy erővel a hátamra vág, megtorpanok. Ennek a nőnek meg mi a fészkes fene baja van? Pillantok rá értetlenül. A pofon most meg ez...szereznem kéne neki egy boxzsákot vagy...azt a gumilabdát, amit az emberek idegességükben nyomogatnak a kezükbe...gőzöm sincs hogy nevezik. Felém intézett szavai előtt szintén értetlenül állok. Bazári majom?
-Ez azért túlzás... - fűzöm hozzá gondolataihoz, miközben a kikötőbe érünk. Érdektelenül fordítja fejét a móló felé, mikor megmutatom honnét horgonyzunk fel a hajnali órákban. Mint akit már nem is érdekel az utazás. Lehet, hogy meggondolta magát és mégsem jönne? Aztán nekem is emelkedik a szemöldököm, amikor megpillantom Britnit a mólón sütkérezni. De még jó pár óra van addig, míg hajónk megérkezik, hogy az elátkozott szigetre vigyen. A kikötőből hamar a szállásra érünk, Belphegorom egy üveg borral telepszik az ablakba és számon kérően szól felém. Válaszokkal tartozik neki, amiket most szívesen meghallgatna, míg az üvegből magába tölti a vörös borát. Nem tetszik a viselkedése és ezt pillantásommal is jelzem felé.
-Szóval...mit várok a fogva tartásától? És...mit fogok majd csinálni Raguellel? - idézem fel az italozóban elhangzott, bizalmasomtól kapott két kérdést. Nem mondhatja a kis drága, hogy nem figyelek rá. Idebent jó idő van, ezért kibújok a bőrkabátból, amit az egyik szék háttámlájára terítek. Mozdulataim ráérősek, egyáltalán nem sietek.
-Nos...érdekel, milyen hatást vált ki egy ark eltűnése...- kezdek bele. Feltételezem, hogy nagyot, hiszen pont az egyensúly és a remény angyalát készülök bezárkázni. Ha a világból eltűnik a Harmónia és csak a Káosz marad, az nem vetít előre semmi jót. Javítani egészen biztos nem fog a jelenlegi, amúgy sem rózsás helyzeten. Isten hátraarcával megborult a Mennyország. Mindenki máshol keresi a miérteket, másokat az okokért, kezd eluralkodni a békétlenség.
-Isten vajon előtolja-e a képét szeretett gyermeke eltűnése hírére? - teszem fel az első költői kérdést, amire majdnem biztosan tudom a választ. Nem fogja. Gabesz és Misi viszálykodása sem bírta rá, hogy felhagyjon a bujkálással, nem adok rá sok esélyt, hogy ettől majd sürgetőnek fogja érezni a visszatérést. De ki tudja....
-A Főnököt vajon érdekli-e, mit művelnek hátrahagyott démonjai? És visszatér-e rendet tenni? - gondolataim között önkénytelenül nyúlik el egy gúnyos mosoly. Lucifer apja fia. Mindketten elhagyták a helyüket magára hagyva teremtményeiket. De ahogy az angyaloknál szokás ámítani önmagukat: bizonyosan jó okkal tették. Na persze, mekkora parasztvakító szövegelés ez. Jó ok vagy sem, ez a tényeken k*rvára nem változtat semmit. Leléptek.
-Egyáltalán ebben a káoszba érdekel-e bárkit is az, hogy egy főtollasnak nyoma veszett? - kényelmesedek el közben az egyik fotelban. Vajon kik veszik majd a fáradtságot, hogy Raguel nyomait kutassák? És kitartóak lesznek-e? Vagy hamar feladják elkönyvelve Raguelt járulékos veszteségnek?
Nem lehet titok Belphegor számára, hogy a Főnök lelépőjét elég nagy pofán csapásként éltem meg, és emiatt némi haragot is táplálok iránta. Tekintélyét vesztette a szememben. Nem mintha...nem a fene nagy hűség köt hozzá. Engem a Pokolhoz és a trónhoz kötelez az esküm, nem pedig ahhoz, aki a seggét mereszti rajta. Ennek ellenére el kell ismernem, elég jól megállja a helyét a trónszéken, bár rajta kívül eddig másnak nem adatott meg, hogy kipróbálhassa magát. Most viszont, hogy Lucifer távozott, élénk érdeklődés mutatkozik a Pokol ura cím iránt. Hamarosan talán elindul a harc a pokoli ülőhelyért.
-Visszarángatnám Lucifert a Pokolba, hogy megtudjam....érdemes-e még őt "szolgálni"? Elpuhította őt a halandó világ, ahogy beszélik róla? Vagy megérett a dolog egy vezetőváltásra...- fűzöm hozzá gondolataimhoz. Kicsit eltűnődöm, milyen lenne a lenti világ, ha egy démon dirigálna. Az elképelésre kelletlenül húzom el a számat. Soha nem szolgálnék egy démont magam felett. A Főncit is azért, mert ark és kétségtelenül a legerősebb lény odalent.
-És akkor ott vannak a személyes motivációm is... - nevetem el magam pimaszul.
-...képes lehetek-e démonként fogságba ejteni egy arkot? - ahogy szavaim elhagyják számat, szinte érzem benne a kihívást.
-Ami pedig az angyallal kapcsolatos terveimet illeti...- gondolkodok el egy hosszabb pillanatra. Az persze sejthető, hogy nem ismerkedős tea-délutánokat tervezek vele.
-Ki akarom szedni belőle a titkait...és tanulmányoznám is őt, míg vendégszeretetünket élvezi. - szavaim feltételezik, hogy halálával nem tervezek. Sőt, nem mondom ki, de szándékomban áll őt később elengedni.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 23 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 30 vendég :: 1 Bot

• Fajaink száma •
Arkangyal
2/2
Leviatán
7/6
Angyal
1
Démon
14
Bukott Angyal
4
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
4
Vadász
5
Nephilim
7