Welcome to hell or heaven frpg
- Staff és tagok által keresett karakterek -

 
• Nahant Island - 1991 és 2017 között •
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 18, 2020 12:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


K
arjába csimpaszkodva sokkalta kellemesebben telik az út további része. Választ kapok arra, hogy mi célt szolgálnak a jelző rúnák, így bólintok a kielégítő válaszra. A kanyargós út után rálelünk egy ajtóra, a mellette strázsáló régi őr már mit sem láthat belőlünk, fejéből kiáll a dárda és ennyiben ki is merül.
-Jaaa, nem akarom Adolfot féltékennyé tenni. Biztosan nem díjazná ha új koponyával állítanék be.-ingatom a fejem, majd ahogy Belial  megpiszkálja a láncokat és a lakatot bentről furcsa hangokat hallani. Nagyon nem tetszik és ennek fényében intem arra Belialt, hogy nem nagyon kellene piszterölni azt a lakatot. A nyugi nem lesz baj nagyon nem nyugtat meg. Mi több, szinte rögtön kioktatásába kezdek, mint oly sokszor szokásom ha valami olyan dolgot csinál ami kellőképp nem nyeri el a tetszésemet.
-Okkal csinálom ezt!-puffogok ahogy közli ne zsörtölődjek. Annyira tipikusan fél vállról vesz. No lám, itt van egy újabb arca, ami azt illeti... Igazodjon ki rajta Lucifer, ne nekem kelljen! Olykor annyira nem értem, miért is vagyok még mindig mellette? Simán elvan ő az önfejűségével karba öltve. Észre sem veszem, hogy közben beljebb merészkedik s előttük kirajzolódik a pokoleb képe.
-Elég vadnak! Gyere ki onnan Belial!-nyomatékosításom érdekében toppantok egyet a lábammal, rohadtul nem tetszik ez nekem, akkor sem, ha nem tudom pontosan mire készül. Sürgetni kezdem, a kutya agresszivitása sem tetszik, de hát ennek a Lordnak mondhat bárki bármit...
-Sietek, elfáradtam.-próbálom magamra vonni a figyelmét, de Viszály már csak a pokoli bestiára koncentrál, még szerencse, hogy a hangom elér hozzá. Még nem döntötte el... viccel velem, szórakozik, az agyam eldobom!
-BELIAL!-kiáltok fel ijedten ahogy a kutya kinyújtott keze után kap.
-Hagyjuk itt, oké? Menjünk innen!-kérlelem Lordomat és kezem nyújtom felé, térjen már jobb belátásra mert nem tudom mit teszek vele. Míg hátammal az ajtófélfát támasztom, le sem veszem a párosról a szemem. Könnyen megtehetném, hogy egy lépéssel faragjak a köztünk lévő távolságból és karjára fogva kicincáljam, de nem akarok hirtelen mozdulatot amíg az állat ilyen agresszív. Aztán a falból kiszakad az egyik lánc, de megnyikkanni nincs időm, mert Belial ezzel egy időben mozdul is felém és közli Kifelé!, váratlanul ér karja érintése és kellő erőt visz a mozdulatba, hogy nyugalmi állapotomból kilendítsen, nem tudom megtartani az egyensúlyom épp csak kezeim tudom magam elé emelni hogy ne arccal csattanjak a padlónak. Nem rég helyre rakott vállamban az ízület tiltakozik a hirtelen igénybevételért, így az a kezem majdnem ki is csúszik alólam, de fogaimat összeszorítva tartom meg súlyomat azzal a kezemmel is.
-NE CSINÁLD!-őrült sikoly szalad ki számon ahogy hirtelen hátat fordítva látom csukódni az ajtót, fülemben a retesz záródó hangja recseg. Páni félelem fog el ahogy felrugaszkodom, hogy az ajtó felé lendüljek. Vadul nyitnám a kilinccsel a fa tákolmányt de nem ereszt. Elfehéredve püfölöm ökleimmel a Belialt és engem elválasztó ajtót.
-Belial azonnal gyere ki onnan!-kiabálom és éleset sikoltok ahogy a falba ékelt vas átfúrja az ajtót a fának csapódó öklöm mellett. Csak a láncokat hallom és a dögnek a hangját. Tovább próbálkozom a kilinccsel de semmi. Már nem kiabálok, a hangok kellőképp belém fojtják a szót, méretes könnycsepp gördül ki szememből és folyik végig arcomon, maszatos csíkot hagyva poros orcámon. Nem hiszem el hogy ezt tette! Hosszú percekig csak a kutyát hallani, dühös hangját később szűkölés váltja fel. Ismét az ajtóra csapok, tehetetlenül s könnyeim tovább peregnek.
-Belial, az istenért, nyisd ki az ajtót! Szólalj meg!-zokogok fel hangosan ahogy homlokomat a fának támasztom. Egész testemben remegek és nem tudom elhinni hogy ezt meg kell élnem mellette.

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 18, 2020 8:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A kis kellemetlenség után tovább haladunk a járatban követve a falakon már csak halványan látszó jelző rúnákat.
-Amolyan útmutatók, mint a halandóknál a jelzőtábla. - felelem karomba csimpaszkodó bizalmasomnak. Kanyar kanyart követ, majd rábukkanunk egy vaslánccal lezárt ajtóra. Egykori őrzője zörgős csontvázként üldögél mellette, háta a barlangfalnak feszül, fejét pedig egy eltévedt dárda szegezi oda. Belphegor ki is nézi a fejét Adolf melletti pajtásnak.
-Hát elnézve...az a farúd elég nagy kárt tett abba a koponyába. - állapítom meg, míg a bejárat elé lépek és a rajta lógó lakatot kezdem piszkálni. A szobabelsőből kiszűrődő hangok egyikünk figyelmét sem kerüli el. Morgás, lihegés, motozkálás nem túl barátságos zajai. Belphegor arra biztat, hagyjam zárva, de mire mondata végéhez ér, a függőzár élesen kattan, vasnyelve kiold és a lánc hangos csörrenéssel szinte magától hullik le a földre. Néhány szót odavetek azért megnyugtatásként, de látom arcát felfújja, már tudom mi következik még mielőtt szóra nyitná száját. Hamar rá is kezd, kioktat, miközben a kilincs könnyedén nyomódik le tenyerem alatt és éles, nyikorgással nyílik meg előttünk a befelé vezető út.
-Ejj, te nő! Ne zsörtölődj már folyton. Olyan leszel a végén, mint azok a halandó vénasszonyok. - csúszik ki a számon egy meggondolatlan mondat, miközben fejemet ingatva teszek pár lépést előre. A morgás alapján már sejthető lehetett, de most a szemünk előtt is feltűnik egy pokoli eb. Egy igen szép, megtermett példány.
-Elég vadnak látszik. - teszem meg a megállapítást vicsorgásából, morranó hangjából és felém suhintó mancsaiból leszűrve. Nyilván nem véletlen, hogy a talpai alatt lévő fogva tartó jel, és a végtagjain, valamint nyakán feszülő vasbilincsek, amik rövid, erősnek látszó láncokkal fogják a falhoz igen kevés mozgásteret hagyva neki. Bár maga a szoba sem mondható túl nagynak. Belphegor türelmetlenül, sürgetve, kicsit talán rosszkedvűen érdeklődik a továbbiakról. Gunyoros kérdését még egy újabb mondattal fejeli meg.
-Mi van, talán sietsz valahová? - kérdezek vissza, miközben az egyre dühösebbnek látszó pokoli lényt tartom szemmel.
-Még nem döntöttem el. - vonom meg a vállam válaszolva neki, kezemet az állat nyakörve felé nyújtom, mire pengeéles fogak csattannak az ujjaim előtt. Aztabüdös! Épp csak el tudom rántani a kézfejem, anélkül hogy ujjaim végét marná. Talán mégis jobb, ha láncon marad a dög. Fogalmazódik meg bennem eme gondolat, de hangot már nem tudok neki adni, mert a falból nagy hanggal kiszakad az egyik vaskampó.
-Kifelé! - fordulok a démonnő felé, aki egykedvűen támaszkodik az ajtófélfának. Hirtelen lökök is rajta egy kicsit, kimozdítva pozíciójából. Nem látom, hogy földre zuhan-e vagy sikerül talpon maradnia, de mindenképp a folyosóra érkezik, mögötte pedig rögtön zárul az ajtó. Mire észbe kap, már csak a belső retesz kattanó hangját hallja. Kizártam őt, és bent maradtam a szabadulófélben lévő idomítatlan pokoli ebbel. Mire magunkra maradunk, addigra a másik két tartóvasat is kiszaggatja a falból. Maga után  húzva hosszú láncait, morogva közelít, de a csapda szélénél tovább képtelen jönni. Talán bosszanthatják még mindig meglévő korlátai, mert pokoli morgását követően heves ugatásba kezd. Fel-alá járkál a rajzolt csapdájában, lépéseit a róla lógó vas csörgése kíséri. Aztán ahogy fordul, lendülnek utána a láncok és megint csak a szerencsének köszönhető, hogy nem talál el. Elhajolok a vashuzal útja elől, ami hangosan csapódik az ajtónak, a méretes vas át is fúródik a fadeszkán. Míg farkasszemet nézek az ebbel, lábamat óvatosan emelem, és egy sunyi vigyor kúszik végig arcomon, míg cipőm talpával kelepcéje mintájába törlök, megtörve ezzel az ördögi kört. Látom, ahogy tekintetét rólam elkapja és lassú mozdulatomat kíséri feszült pillantásokkal, majd mikor megállok és tudatosul benne, nincsenek többé korlátok, bedühödve nekem ugrik. Ám a bejáratba fúródott láncvég visszarántja és a földnek csapódik. Egy pillanat alatt mögé lépek, ujjaimat nyakörve és rothadó bőre közé dugom és erősen húzom hátra nyakába préselve a fémkarikát, erősen fojtva őt. Szűkölve próbál szabadulni szorításomból, lábaira állni, de saját testsúlyom fogja le, amint ránehezedek. Néhány perccel később az állat teste elernyed és megadva magát oldalra dől.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 8:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


N
ahát, azért meg tud lepni a kis sunyi. Lehetséges, hogy Viszálynak amúgy vajból van a szíve, csupán megfelelő démon kell hozzá? Igaz hogy gyors, kissé fájdalmas segítségét nem a szokványos módon hálálom meg, de igyekszem bűntudatommal kompenzálni, hogy konkrétan megkóstoltam. Szívesen rejteném arcomat kezeim mögé, de sérült csuklómat is gyengéd kötözésben részesíti. Túl kedves, nem szokott ilyen gondoskodó lenni. Agyrázkódást kapok tőle, a külső behatás; pszichés eredetű... Mégis, miután bekötöz még a gyér poénomat is értékeli. A fene essen belé, hogy ilyen normális most, bezzeg az előbb még rendesen visszaszólogatott míg parazitamentesítettük magunkat. Most akkor melyik az igazi arca? Tuti, hogy túl gondolom... Köti a szava, hogy megóv... Pech! Míg visszagombolkozik az előttünk megbújó részt vizslatom és ahogy felállunk inkább karjára fonom kezemet, úgy döntök, hogy mellette sétálok tovább, nem pedig előtte. Szerencsére se nem gúnyol ki, se nem löki el a kezem, így haladunk tovább a választott folyosón. Lépéseim sokkal lassabbak és ha lenne sarok még oda is tükörrel néznék be először.
-Jelzőrúnák? De mit jeleztek?-figyelem a régi jeleket a falon ahogy mutatja de egyszerűen nem értem, ám mikor egy fa ajtóhoz érünk elnémulok egy pillanatra. Közvetlenül mellette egy csontváz, koponyájából kiálló dárdával.
-Nicsak... Alóla tutira nem rúgták ki a lábait. Viszont Adolf tuti örülne neki.-jegyzem meg a csontokat méregetve. Ám Belial már a láncokat rázza és a lakatot feszegeti le az ajtóról. A bentről jövő hangok egyáltalán nem tetszenek.
-Szerintem jobb ha bent marad. Ne nyisd ki, hallod?!-szólok kicsit keményebben, de egy az egyben lehurrog, nem lesz baj... Felfújom a pofim ahogy a láncok lefelé kezdenek hullani.
-Merő talány minek is kell neked egy tanácsadó?! Azt tanácsoltam ne nyisd ki... Örülök, hogy észrevételem egyik füleden be a másikon meg kifelé halad egyből. Gátat tegyek netán az agyadba, hogy néha meg is értsd amit mondok?-teszem csípőre a kezem ahogy övé a kilincsre kúszik, hogy kinyithassa az ajtót. Hevesen rázom a fejem, miközben feltárul előttünk az ajtó én már közvetlenül mögötte vagyok és válla felett pillantok be a helységbe.
-Sajnos nem vagyok vak, itt állok mögötted és látom.-közlöm egykedvűen, majd ellépek mellette. Meg kell hagyni elég nagy jószág.
-Elengedjük? Vagy gyönyörködsz benne még egy ideig? Mert akkor én visszamegyek a kolostorba ha nem gond. Mára elegem van!-pillantok féloldalasan Viszályra, majd az ajtófélfának dőlök.
-Tikk-takk, mit akarsz csinálni?-mutogatok csuklómra egy órát odaképzelve. Mi lesz már, döntsd el!

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A másik választott ösvény már méterekre a bejárattól kellemetlenségeket tartogat. Én sérülés nélkül megúszom, Belphegor viszont egy ravasz csapda foglya lesz. Csuklóját tartja béklyóba a szerkezet, de tőre élével újra hamar szabadságot nyer. Válla rendellenesen kifordult, míg engem óvott a semmiből előtűnő élezett dárdáktól, amik végül elkerülve a szemközti falba csapódtak. Magamhoz ölelem bizalmasomat és úgy rántom helyre kificamodott vállát, hogy karját újra használatba vehesse. A művelet közben érzett éles fájdalom miatt vadul, reflexszerűen mar és harap a vállamba könnyed, mégis csúnya sérülést okozva nekem ezzel. Aggódva nyúl ingem nyakához, kibújtatja a felső gombokat, hogy láthassa milyen sebhelyet okozott, miközben jelentéktelennek tulajdonítom a sebet.
-Az én modorom sem a legkellemesebb, azon már túl sokat nem lehet rontani. - felelek pimaszul. Veszem a poént. Közben érdeklődve teszem fel a kérdést, tovább menne-e, vagy a kellemetlen incidens után inkább szállásunkra térne vissza, de ő csapás felderítése mellett dönt. Legyen hát így. Megigazítom ruházatom, és visszagombolkozom. Vállam részén éktelenkedő fekete vérfolttal mit sem törődöm. Mielőtt tovább indulnánk hasítok egy darabot felsőm aljából, azzal kötözöm át vérző kézfejét.
Lépteink tovább vezetnek a szokatlanul kanyargós járaton. Nem sietünk, az előzőek fényébe bölcsebb, ha ráérősen haladunk a barlang mélye felé. Hagyom, hogy belém karoljon és mellettem haladjon.
-Jelzőrúnák. Legalábbis egykor azok voltak. - szúrom ki a falon végig haladó kopott, hiányos jeleket, amik egy negyed órás sétát követően egyenesen egy régi, fából tákolt, leláncolt ajtóig vezetnek. Az ajtó előtt egy csontváz ül, homlokcsontjából egy dárda türemkedik ki. Olyasfajta, ami nem is olyan rég, majdnem felnyársalt engem. Bár a csontkollekció is érdekesnek tűnhet a szoba, ami mellett üldögél sokkal figyelmet követelőbb.
-Hát ez érdekes. - lépek elé, és megzörgetem kezemben a lakatot, egyidejűleg bentről halk morgásszerű hangot vélek felfedezni.
-Valami van odabent. - állapítom meg, és van  is sejtésem, mi rejtőzhet a terem fogságába, ám találgatásokba mégsem bocsátkozom. Inkább saját magam veszem szemügyre. Talán nem tűnhet okos döntésnek leverni egy zárat, ami mögött ördög tudja mi rejtőzik, én mégis megteszem. Ha Belphegor helytelenítené és rosszallásának még hangot is adna, egy félvállról vett "nyugi, nem lesz baj"-jal eresztem el észrevételét a füleim mellett. A vaslánc hangos csörgés közepette hullik a földre egy másodpercen belül, hogy aztán a rozsdás kilincset lenyomva, hangos nyikorgással tárjam fel a helyiség titkát.
-Ohhh... - csodálkozom el, amikor egy méretes pokoleb tűnik fel a szemeim előtt. Az állat hangos, mérges morranással észleli jelenlétünket, kifejezve nincs ínyére ittlétünk, mégsem képes ránk támadni. Az őt fogva tartó láncok és talpa alá festett csapda tartja őt fogságban.
-Ezt nézd Belphegor, egy démonkutya. - vigyorodom el a dühös jószágot figyelve.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 1:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


V
illám gyorsan nyílik a szám, hogy vissza szóljak neki, a levegő szélvészként tölti ki tüdőmet miközben kígyó szerű mozdulattal kapom felé a fejemet.
-Na ácsi! Sosem mondtam még, hogy lopott szöveg nem áll jól? Ne fordítsd ellenem a szavaimat.-fújok rá mérgesen, aztán fél szemmel a plafonra sandítva hozzáteszem;
-Rendben, a nemi identitással kapcsolatos dolog, az csak kicsúszott.-vállat vonok, ám bocsánatot már csak azért sem kérek. Mégis hozzá bújok inkább egy hosszabb pillanatra és váltunk még szót arról, hogy igazán rossz poén volt a kézlevágásommal hülyéskedni. Elhúzódva tőle nem maradhatok sokáig távol, szinte pillanatokon belül húz vissza magához csípőmön ragadt kezével. Suttogó hangjára felfigyelve hajtom fejem a vállának, hogy a következő pillanatban éles fájdalom szökjön tudatomba ahogy vállamban visszarakja a csontot a helyére. Fájón nyögök fel és szó szerint foggal-körömmel marok bele vállába, érzem ahogy mozdul a keze és számban is érdekes ízt érezve húzódok el, pláne ha azt is hozzá csapom, hogy Viszálynak mi csúszik ki a száján, elhúzódom tőle rémülten és bocsánatot kérve kapom kezem a szám elé ahogy rájövök mit is műveltem. Kezeim inge felé indulnak attól függetlenül, hogy nagy mellénnyel közli Ő ezt túl éli. Igen, biztos vagyok benne, hogy egy harapás nem a világ vége és még egy darab sem hiányzik belőle, de attól engem még rosszul érint engem, hogy kontrollálatlanul viselkedtem azért, mert segíteni akart. Két gombot fordítok ki az anyagból és húzom el az anyagot a válláról. Konkrétan a szemfogamig simán felismerem fogsoromat. A metszőfogak vékony csíkja és a szemfogak ütötte lyukacskák... Mintha vámpír lennék... Beleborzongok a gondolatra is, örülök, hogy vámpírok nem léteznek. Szerencsére komolyabban nem vérzik és nagyját a felsőruházata fel is fogta, meg a szám.
-Remélem, mert a végén kiderül, hogy harapással adom tovább a rossz modoromat.-próbálom poénra venni, de én is érzem, hogy ez bizony gyengére sikeredett.
-Ha nem bánod akár tovább is mehetünk.-nem fogok megriadni egy aprócska csapda miatt. Reccsenő hang vonja magára a figyelmem, Belial ingéből szakít egy vastagabb csíkot, majd magához vonja a kezemet és csuklóm köré tekeri a puha anyagot.
-Ó! Köszönöm.-motyogom megilletődötten és beharapva ajkam két lábra tornászom magam. Tekintetem a távolba vezetem, majd kicsit közelebb lépek a démonhoz.
-Jöhetek inkább melletted?-pillogok rá kényszeredett mosollyal és remélvén, hogy nem fog kinevetni karjába csimpaszkodok, már megint.

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 10:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Bizalmasom keze egy csapdába szorul, és őt csak az érdekli, kik készítették. Nyilván ez a leglényegesebb kérdés most. Szándékomban áll kiszabadítani őt, ezért kezét tapogatva próbálom kitalálni, hogyan ereszteném ki a fémhuzalok szorításából, de kifordult válla eléggé akadályoz. Minden érintésem éles, elviselhetetlen fájdalomként hat, míg nem arra kérlel, inkább hagyjam ott. Emelem a pengét, amit cipője szárából orozok el és keze irányába suhintok azzal a céllal, hogy kézfejétől szabadítsam, ám valójában csak a kelepe szerkezetét rongálom meg. Szitkozódva méltatlankodik, mikor rájön, hogy megtréfáltam és csak szórakoztam vele, mikor azt mondtam, lecsapom a csuklójánál. Hozzám vág ezt azt, van amit ki is kérek magamnak, de látszólag hidegen hagyja.
-Fogadd meg a saját tanácsodat kedvesem, és tudd mit beszél a szád. Majd akkor illess ilyen jelzővel, ha rászolgálok a megnevezésre. - oktatom ki, miközben kiszabadul a huzalból.
Ruhámba csimpaszkodik és hozzám bújik néhány hosszabb másodpercre, aztán kibontakozik karjaim közül és ráfog fájós vállára. Szabad szemmel is, felsője takarásában is rosszul néz ki. Derekát viszont nem eresztem, inkább újra magamhoz húzom őt. Előre figyelmeztetem, fájni fog neki, de a következő mozdulatommal vissza teszem elmozdult csontjait.
-Felkészültél? - kérdezem, miközben homlokát nekem dönti, kezem már válla felett pihen. Ha bizalmasom jelét adja, úgy hirtelen megrántom a karját. Hangosan reccsennek a csontok, ahogy helyükre kerülnek, amint Belphegor hangos, fájdalmas nyögése kísér. Most még kellemetlen, de hamarosan jobb lesz. Felszisszenek és fogaimat összeszorítom, ahogy mozdulatomra bizalmasom ujjai erősen rámarkolnak vállamra. Mintha egy éles karmű sas csimpaszkodna belém. Marcangolónak érzem. De nem csak körmei fúródnak húsomba, de fogait is durván belém vájja. Megharap. Aztap*csa! Morranok fel az érzésre és rögtön a sebem irányába kapok.
-Héé, normális vagy? - tör elő belőlem a kérdés, miközben fekete, nedves tenyeremre pillantva észrevételezem, kedvesem harapása vérem fakasztotta. Mélyen szívom be a levegőt, majd élesen fújom ki, miközben ő ijedten kapja szája elé a kezét.
-Jól van, túlélem. Nyugi. - emelem magam mellé a kezem. Valóban nem neheztelek rá, csupán meglepett a dolog. Belphegor szomorú arccal néz és kezei ingem felé nyúl, majd kibujtat ruhámon két gombot, és félrehúzva az anyagot szemléli meg művét. Én is sebhelyem irányába fordítom fejem. Fognyomai jól látszódnak, körülötte apró vérfoltok, java részét a fehér pamut már felitta.
-Estére elmúlik. Nem vészes. - húzom vissza az ingem.
-Nos, szeretnél tovább menni? Vagy forduljunk vissza és inkább hagyjuk a barlangot? - kérdezem, miközben egy szélesebb csíkot szaggatok le ingem aljából, majd keze után nyúlok és fémhuzalok közül szabadított sérült keze köré tekerem.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 17, 2020 7:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


I
gazán kellemetlen ha csapdába esik valaki, most saját bőrömön tapasztalom meg ezt is. Ugyan a kelepce fogva tart, de tökéletes reflexemnek hála, mindketten gyorsan a padlón végezzük, így további gond nem történik, leszámítva a barlang falba ékelődött dárdákat és a húsomba vájó fém huzalt. Ja meg a vállam... Ne felejtsük el a vállamat! Miután elmúlik a röpködő veszély van idő azzal foglalkozni, ami meg is történt.
-Jelenleg az érdekel, hogy megtudjam kik voltak ennyire leleményesek...-közlöm fogcsikorgatva, zavar, hogy ilyen figyelmetlen voltam. Ahogy Belial megfogja a kezem, hogy szemrevételezhesse a problémát gyorsan tudtára adom, hogy nagyon nem esik amit csinál.
-Persze hogy nem jó, inkább hagyjad! Fáj!-szorítom ökölbe ép kezemet, némiképp ellensúlyozva a másikban keletkezett hirtelen fájdalmat. Ám amikor megkapom a lehetőséget, hogyan is lehetne engem kiszabadítani, ismét tiltakozni kezdek, valahogy nincs kedvem ahhoz, hogy Belial lenyisszantsa a kezemet. Mikor tőrömért nyúl nagyon megijedek, inkább ajánlom fel, hogy hagyjon szépen itt, semmint búcsút mondjak végtagom egy részének. Az is éppen elég volt, amikor Beelzebub lefalatozta az ujjamat...
-Deee! Komolyan mondtam! Maradok inkább!-sikkantok fel, mert úgy tűnik Viszály hajthatatlan, tényleg lekapja csuklóból a kezem. Még a szemem is lehunyom és elfordítom arcomat, hogy véletlenül se lássam mit tesz. Ám a suhintás mintha sosem érne el, újabb kattanó hang után lazul a szorítás a csuklómon, megilletődötten pillantok kezem felé, a fémhuzal ejtette seben kívül érintetlen és még hozzám kapcsolódik. Hát ez szórakozott velem! Ér a felismerés és a Sutyerák még közli is velem, hogy nem tudta kihagyni a lehetőséget a szívatásomra. Elfut a pulykaméreg miközben leszedi rólam azt a vacakot. Nem is kímélem szavaimmal, ami a csövön kifér, már szólom is felé az aktuális gondolataimat. Na de ez még mind hagyján is, mert szabályosan kinevet... Komolyan ennyire élvezi ha kikelek magamból? Hát mit vétettem én neki?
-Kikérheted, ki is van adva... Nem hallottad talán? Sutyerák...-dünnyögöm duzzogva mielőtt újabb mondatokat nem hajítanék a fejéhez, ám idő közben elharapom szavaimat, mielőtt olyat találnék mondani ami esetleg túl korai, vagy szavam ütné a másikat... Jobb ha most annyit tud csak amennyit mondtam. Elkapom ruháját és közelebb húzódom hozzá, jó kezemmel karolom át a nyakát és kislányosan, suttogva közlöm vele; Annyira nagyon szemét vagy velem!, fejemet közben nyakába fúrom és elgondolkozom azon, hogy amúgy mire volt ez jó neki. Igazat adva nekem, fogja át egyik kezével a derekamat. Az érzés nem ismeretlen, mégis lefagyok pár másodpercre. Aztán kellemes borzongás fut végig rajtam, így távolodom el tőle egy kissé és már-már megszeppenve érdeklődöm, hogy újabb földre csattanása hozta ki belőle a tréfát, vagy miért kaptam ezt most. Megnyugtat, hogy nem revans volt, így engedem el nyakát és ülök vissza sarkaimra kissé távolabb húzódva tőle. Jobb kezemmel átfogom sérült bal vállam, miközben Belial keze még mindig csípőmön pihen, már épp megkérdezném, hogy esetleg ragasztós-e a felsőm, mikor váratlanul vissza húz magához. Épp csak annyi időm van, hogy eleresszem a vállam és megtámaszkodjak tenyeremmel a mellkasán mielőtt esetleg izomból összefejelnénk. Még a csodálkozás ott ül szemeimben, mikor ő már suttogva beszél hozzám, nem sok gógyi kell hozzá, hogy megértsem, gyors műtétet fog végre hajtani rajtam, keze elindul a vállam felé, aprót bólintok, hogy felkészültem, fejem mégis a vállának döntöm. Hirtelen és határozott mozdulattal teszi helyre a vállam, éles fájdalom érzet süvít végig egész lényemen.
-A pokolba már...-nyögök fel fájdalmasan és észre sem veszem, hogy jobb kezem ujjai görcsösen, elfehéredve Belial vállába fúródnak, mondjuk a fogaimmal egyetemben. Ahogy elereszt a fájdalom, furcsa ízt érzek a számban, kipattannak szemeim és riadt kismadárként eresztem el Viszály. Fehér ingén nyálammal keveredve kisebb sötétes folt éktelenkedik.
-B@szki!-nyílnak nagyra szemeim ahogy rájövök, hogy megharaptam és fogaim valószínűleg kellőképp megsérthették.
-Ne haragudj!-kiáltok fel és szám elé kapom a kezemet. A fenébe ezzel az egésszel...
-Nagyon fáj?-bánatos arccal nyúlok ing nyaka felé, és ha hagyja akkor az első két gombot gyorsan pattintom ki, hogy aztán válláról letolhassam a pamut anyagot. Ha elüti a kezem akkor visszarogyok sarkaimra és észrevételezve, hogy számat takaró kezem vérétől sötét, kézfejemmel törlök végig a számon. Kapja be a vállam, meg az összes sérülés és ez a rohadt barlang is!

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 12:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Látom arckifejezésén, nem tetszik, hogy választásra bírtam. De olyan szépen kritizált a "szopó piócás"-tavas ösvény miatt, hogy úgy gondoltam, most döntsön ő, melyik csapáson próbáljunk szerencsét. Bal egyenes. Rálépünk az útra, de csakhamar csapdába keveredünk. Nem figyelek rá, mi hozza működésbe, de éles végű dárdák hasítanak el fejünk felett. Fekve figyelem, ahogy a szemközti barlangfalba ékelődnek, miután bizalmasom egy jól irányzott mozdulattal rúgja ki alólam lábaimat, istenesen talajt fogok. Belphegorom viszont rosszabbul jár, kezét egy vasszerkezet tartja fogságba. Mellé guggolok, hogy közelebbről láthassam, mi tartja bizalmasomat béklyóba. Húsába vájó fémhuzalok, vérző csuklója nem valami szép látvány.
-Ha kiszedtelek ebből, megnézhetjük...ha ennyire érdekel. - pillantok rá, miközben óvatosan érintem meg a kezét. De bármennyire is igyekszem kíméletes lenni, fájdalmat okozok neki, amit heves káromkodással hoz tudtomra. Édes hangján "baszdmegektől" visszhangoznak a barlang járatai. Ekkor látom meg teste rendellenes tartását, a válla durván kifordult a helyéről. Hopsz.
-Ez így nem lesz jó. - jegyzem meg magamnak, majd gyors elhatározásra jutok. Beközlöm, hogy csak úgy tudom kiszedni, ha levágom a kézfejét. Apró kellemetlenség. És már nyúlok is csizmája felé, a benne lapuló tőrért, amivel eszközölni kívánom a gyors csonkolást. Rendesen ráhozom a frászt, rémült arccal kiabál és kér, inkább hagyjam itt.
-Ezt te sem gondolod komolyan, hogy itt hagynálak. - pörög ujjaim között a penge, majd amikor megáll, lendül is keze irányába. Éle mégsem csuklójába sújt le, hanem valamivel fentebb a csapdaszerkezetbe. Bizalmasom fejét elfordítva, lehunyt szemekkel várja, hogy vége legyen. Szemét módon tréfát űzök vele. Galádul megvigyorgom, és még ki is nevetem kicsit. Amikor ez tudatosul benne, kicsit begőzöl és szitokáradatot zúdít rám, amit talán még sohasem kaptam. "Ó hogy b@sznád meg Belial! De komolyan! Gátlástalan, bunkó, f@sszopó, nem normális, seggfej vagy!" Csak még jobban nevetek. Aztán erőt veszek magamon, legyűröm  szemtelen jókedvemet.
-A f*szszopót azért kikérem magamnak! De a többit vállalom. - felelek "hízelgő" szavaira, miközben újra szabaddá teszem a kezét. Elmondja mennyire gyűlöl és érdeklődve hallgatnám a folytatást, mi "szépeket" szán még nekem, de mondata félbe marad, miközben apró ujjaival ingem gallérjába csimpaszkodik, majd kezével átfogja nyakamat és hozzám bújik. Nos ez a megmozdulás kicsit váratlanul ér.
-Jól van, elismerem, rossz poén volt. - fogom át egyik kezemmel derekát. Ahogy elhúzódik kissé tőlem és felteszi kérdését, kicsit megráncolom homlokom.
-Ez nem revans volt. - tisztázom gyorsan, majd egy "köszönöm"-mel hálálom meg, hogy óvni próbált. Pedig tudja jól nem lenne ilyesmire szükség, nem testőrnek vettem magam mellé. Távolabbra lép, de kezem csípőjén marad, így könnyedén húzom ismét magamhoz.
-Ez kicsit fájni fog. - suttogom halkan. Szabad kezem lassan a vállára vándorol, majd egy hirtelen, erős mozdulattal ugrasztom vissza sérült vállát.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 9:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


N
os... Tudtam nagyon jól, hogy nem kellene rám bíznia a választást, még meg is jegyeztem, de hát Viszály is hajthatatlan ha arról van szó, hogy érvényesüljön az akarata. Kénytelen vagyok választani és elindulni abban a járatban, pedig nem fűlik hozzá a fogam s mit ad Lucifer? Itt is találunk kivetnivalót. Kezem bele akad valami francos huzalba ami meg van tűzdelve pengékkel is, ahogy elrántom hogy szabaduljak, csak belevág a csuklómba és élesítem a rendszert, ezzel egyidejűleg fa dárdák indulnak meg felénk iszonyat gyorsan, így felismerve a helyzetet figyelmeztetem Lordomat a veszélyre, de azonosan abban a pillanatban rúgom ki lábait ismét, csak most nem méregből, hanem, hogy óvjam a testi épségét. Fejön felett suhannak el a kiélezett hosszú fa darabok, ahogy a falba csapódnak fújok egyet és egy pillanat töredékéig lehunyom szemeimet. Ezt megúsztuk, legalábbis Belial. Én egy kisebb problémába ütköztem.
-Ja iszonyat leleményes. Régebben lábbal lehetett ilyen szerkezetet beindítani...-helyeslek morogva, míg én térdre húzom magamat, addig Főnököm megvizsgálja a falba ékelődött dárdákat. Én felfedezem hogy míg csuklóm fogságba esett és megmentettem Lordomat a vállam is kifordult a helyéről, Belial túl messze állt tőlem.
-Az, tuti hogy korrekt bunker volt ez előtt, különben nem lenne csapda a járatokban... Vajon mi lehet beljebb?-pillantok beljebb a járatban, de mikor mellém lép és leguggol hozzám, hogy kezével csuklóm után nyúljon és megmozdítva megvizsgálja mi kapott el.
-B@szd meg, b@szd meg, b@szd meg... Ne tekerd Belial! A vállam....-kiáltok fel, mert még a legapróbb mozdítás is borzalmasan fáj.
-Nem rángatom...-nyafogok ahogy már a falat vizsgálja és magam mellé ejtem szabad kezem, hümmög egyet, majd közli, hogy van egy rossz híre. Megilletődötten pislogok rá, majd meghallom az ítéletet. Mi van?
-Normális vagy? Hozzám ne merj érni!-kapnék karja után, de sokkal gyorsabbnak bizonyul és kapja ki bokám mellől a tőrömet. Ezt nem mondhatta komolyan! Ebbe k*rvára nem egyezek bele!
-B@szki, inkább hagyjál itt!-rémült arckifejezéssel pillantok rá ahogy csendre int, majd megkérdezi; Felkészültél? Élesen szívom be a levegőt és szemeim kétszer akkorák lesznek ijedségemben ahogy lendül a keze. Rázom a fejem és húznám el a kezem ha mozdulna a vállamtól, de már csak a suhintást hallom összeszorított szemeim miatt. Várom mikor ér már bőrömhöz a penge, de csak egy kattanó hang éri el hallójárataimat, lazul a csuklóm körül a szorítás, így kinyitom a szemem és oda pillantok, magatehetetlenül lógó karom csuklóján pedig lazul a szorítás. Felkapva fejemet a férfire emelem tekintetem ahogy bocsánatot kér és közli velem, hogy nem tudta kihagyni a lehetőséget.
-Te!...-fenyegetem meg sértetlen kezem mutató ujjjával.
-Ó hogy b@sznád meg Belial! De komolyan! Gátlástalan, bunkó, f@sszopó, nem normális, seggfej vagy!-sziszegem fájdalmasan, ahogy segít lefejteni kezemről a huzalt.
-Hogy én mennyire gyűlöllek téged! Teee... Főnöknek sem vagy alkalmas! Luciferre mondom ha....-akadok meg beszéd közben és kapom el ingének nyak részét hogy felhúzhassam magam hozzá, majd fél kézzel karolom át a nyakát és bújok hozzá egy hosszabb pillanatra.
-Annyira nagyon szemét vagy velem!-suttogom ahogy arcomat a nyakába fúrom!
-Ezt most mind azért kaptam, mert megint földre kényszerítettelek?-húzódok el tőle és még szám is lefelé görbül kissé.
-Csak meg akartalak védeni...-ráncolom finoman ívelő szemöldökömet. De aztán elengedem és a sarkamra ülök, hogy aztán átfogjam sérült vállamat.

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 16, 2020 8:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
Gátlástalan! Vádol meg bizalmasom, csak mert kicsit szellősebben állok előtte, mint eddig. Nem tudom hova tenni ezt a prűd hozzáállást. Démon ő is, nem kéne, hogy az ilyesmi kényelmetlen legyen a számára. Sutyerák! Érkezik egy újabb "kedvesség". Ezt sem veszem magamra. Ezt a szót azóta nem értem, mióta először kimondta. Teszek pár megjegyzést még különös viselkedésére is. "Úgy viselkedek, mint aki betartja a SZABÁLYT hogy magánéletben, magánszférában nem turkálunk Belial!" Közli kissé ingerülten, immáron a susna mögül. Hogy jön most ide a magánszféra? Tűnődöm, de szépen egyenként húzom vissza magamra a parazitamentes ruhadarabjaimat. Mikor teljesen felruházkodom, kedvesem is előmerészkedik a bokor mögül, hogy pár perccel később és egy kis ijedtség után kezemet fogva térjünk vissza a barlanghoz. Bebújunk a növényfüggöny mögé a szűk bejáraton át és Belphegorra bízva a választást a bal egyenesen indulunk tovább, de ezúttal sem jutunk túl messzire. Pár lépés után akadályba ütközünk. Bizalmasom keze beleakad valamibe, mire elégedetlenül morran fel és szitkozódik. Aztán már csak azt hallom hogy fekvésre utasít, a következő pillanatban pedig kicsúszik talpam alól a talaj. Hogyaztak*rvaélet! Megint lábai rúgják ki egyensúlyomat. Dőlök a föld felé, épp időben, mert valami elsuhan a fejem felett. Sok minden eszembe jut, mi lehet az, de egyik sem jó gondolat. Felnézek és a falba fúródott dárdákat figyelem.
-Leleményes. - mondom némi elismerésszerű hangszínnel, majd feltápászkodom a földről. Közelebb lépve alaposabban is szemügyre veszem a gyilkolásra szánt eszközöket. Egyszerű fából készült, ám a hegye fém, és valami fura zöldes anyag éktelenkedik rajta gondolom nem véletlenül. Feltehetőleg valami gyorsan ölő méreg vagy bénító hatású anyag lehet. A démonnő közben megjegyzi, hogy az ő választása sem bizonyult jobbnak, egyenlő az állás.
-Valószínűleg igazad lehet, érdekes egy barlang azt meg kell hagyni. - felelek megjegyzésére, majd mellé lépek és először sérült csuklóját veszem szemügyre.
-Trükkös kis csapda. - érintem gyengéden bizalmasom kezét és lassan mozdítom, hogy alaposabban is szemrevételezzem, mi tartja őt fogságba. Nem tűnik túl bonyolult szerkezetnek.
-Ne rángasd. - szólok rá, mikor ujjai igyekszik bepréselni csuklója és a húr közé, majd a lefolyó vérre és a lába előtt növekvő sötét vértócsára pillantok.
-Ohhh. - közelebb lépek a falhoz és ujjbegyeimmel megtapogatom a hűvös barlangfalat, majd hümmögök mindenféle egyéb magyarázat nélkül.
-Belphegor, van egy...egy elég rossz hírem. - pillantok rá komolyan.
-Azt hiszem kénytelenek leszünk levágni a kézfejed. - mondom, majd bizalmasom lábszára mellől elemelem a tőrt és megforgatom párszor a kezembe. Időt sem hagyok, hogy tudatosuljon a dolog, ha pedig ellenkezésbe fogni csak a fejemet ingatom jelezve, kár a szóért. Ha szóra nyitja a száját úgy közbe vágva megkérdezem, felkészült-e? És mielőtt bármiféle felelet érkezne, lendítem a tőrt és kézfeje irányába suhintok vele. Ám a pengével nem a csapdába esett végtagjára sújtok le, hanem valamivel fölé, a szerkezetbe. Azonnal rájöhet, hogy szórakoztam vele, de mielőtt dorgálásomba fogva egy újabb éles kattanás hallatszik, majd a fémhuzal lazábbra enged, így már könnyedén kihúzható a kéz.
-Ne haragudj, nem tudtam kihagyni! - jegyzem meg halvány szemtelen mosollyal, miközben segítek a bőrébe fúródott fémkötelet lefejteni róla. Pillanatokon belül újra szabaddá válik, ám elég csúnya sérülést sikerül beszereznie.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 15, 2020 3:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  NextBelial & Belphegor


-A
z vagy! Gátlástalan, mi van, parazita szorult a hallójáratodba is?-nevetek fel harsányan és mikor közli, hogy démon csak még jobban kipukkan belőlem a nevetés.
-Inkább Sutyerák.-öltöm ki a nyelvem és vállat vonok, de mikor keményebben visszaszól fújok egyet.
-Nem a legtöbbet, de igyekszem betartani őket.-vonok vállat könnyelműen és elvonulok átnézni a nadrágomat.
-Úgy viselkedek, mint aki betartja a SZABÁLYT hogy magánéletben, magánszférában nem turkálunk Belial!-szólok vissza ingerülten és áldom az eszem, hogy elvonultam előle, míg lerendezem a dolgokat. Így legalább az arcom sem láthatja, hogy fülig vörösödök. Még szép, hogy nem láttam így egy hímet sem... Annyira kavics, hogy az már fáj! Semmit sem tud rólam! Nem is figyel oda... Szerinte miért takargattam az arcom akkor is, mikor félmeztelenül jelent meg mellettem az angyalégetés után? Hát nincs jól ez a faszi, de komolyan. Ultimátumot adok annak fényére, hogy mikor vagyok hajlandó rejtekemből kikecmeregni, így Belial is magára kapkodja a ruháit, óvatosan lépek ki a takarásból, félig elfedve szemeimet, majd mikor szavakkal megnyugtat és látom, hogy igazat szól, mert hát kilesek ujjaim között, úgy leengedem a kezem és a fűre telepszem még szárítkozni. Ám nem sokáig élvezhetem a napfény melengető sugarait, mert egy parazita épp betámadni készül, amire Főnököm figyelmeztet, így kissé talán rémülten, de felpattanva mögé rejtőzöm a kis gusztustalanság elől. Nyafogok és Lordom vállaiba kapaszkodva keresek menedéket, míg lábával ártalmatlanítja a kis gilisztát. Elszakadva izmaitól, keze után nyúlva húzom magam után, szeretném minél előtt magunk mögött tudni ezt a helyet.
-Hogy én választok? Rám biza nem kened ha elrontom!-vonom össze szemöldököm ahogy hátra pillantva észreveszem ravasz mosolyát. Mekkora kis genya már?! El sem hiszem! A barlang bejáratánál előre engedem és összefont karokkal a mellkasom előtt, figyelem ahogy belép a barlangba, nem sokkal később árnyként követem őt, majd kérdésére oldalra döntöm buksimat és beletörődően sóhajtok egyet, tényleg nekem kell választani.
-A bal egyes.-mutatok végül a járatra és szemet forgatva lépek afelé, határozatlanul lépek a nyílásba, megadva a módját ha már választottam, akkor előre is megyek, pedig nem akarok. Feszülten húzom ki magam és aprókat lépve nézek a lábam elé, míg kezem bele nem akad egy erősebb dologba.
-B@szd meg!-csúszik ki a számon ahogy megpróbálom elrántani a karom, de csak megfeszül a kötél a csuklóm körül, élesen bele vág, majd éles kattanó hang üti meg a fülem és szemem sarkából észlelem a következő katasztrófát. Kiélezett fa dárdák repülnek felénk fej és törzs magasságban.
-Feküdj!-kiáltom el magam, de még a szó közepére sem érek, kezem megfeszítve a kötél bilincsben csúsztatom hátra lábamat és a hajón profin kivitelezett megmozdulásomat hajtom végre, rúgom ki Főnököm lábát épp időben, hogy ne érje találat. Élesen süvítenek el fejünk felett a dárdák és vágódnak ki az összekötő barlangba, ahol aztán belefúródnak a falba. Ekkor tudatosul bennem, hogy a csuklóm vérzik, a vashuzal mélyen belevág és az erőteljes megmozdulásomnak hála a vállam is kifordult a helyéről. Ha Belial nem a lábamra esett akkor megpróbálok térdre állni és szemügyre veszem csuklómat felnyársaló pengével tűzdelt huzalt.
-Lordom be kell valljam ez így most döntetlen.-utalok arra, hogy én sem választottam túl jól. Apró ujjaimat próbálom befeszíteni a csuklóm és a huzal közé, hogy valahogy kiengedjen a szorítás, míg közvetlenül előttem sötét vérem tócsában gyűlik.
-Hihetetlen... Szerintem ezek a járatok nem veszélytelenek, a maradék kettő is hasonló nyalánkságokat rejt!-prüszkölöm dühösen, mert csuklómat sehogy sem sikerül kiszabadítanom.

Zene: Save Me
Vendég
reveal your secrets

Anonymous


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 15, 2020 1:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


Raguel elrablása
Belphegor & Belial
zSNV8NX.gif
A parazita-tavas merülés után alsónadrágra vetkőzöm. Nem zavartatom magam, amúgy sem vagyok az a szégyellős fajta. Nem mellesleg jobban érdekel, hogy ne rágja belém magát egyetlen pokoli féreg sem, mint egy kis esetleges arcpír tanácsadóm arcán. Belphegor viszont éles sikkantással és szemtakarással fogadja, ahogy kibontott övcsatom után a nadrágom slicce is lehúzódik, majd gatyám a bokámnál landol. Nem gondoltam, hogy így felzaklatok egy démonnőt egy egyszerű nadrágletolással, és akkor még nem a boxerem csusszant.
-Gátlástalan?! - ismétlem meg a komoly, szinte már emberinek hangzó vádat, amit Belphegoromtól kapok. Nem tudom, hogy ezt most komolyan vegyem, vagy röhögjek fel inkább, de felszólít, hogy fogjam vissza magam. Belphegor lett itt az erkölcsrendőrség? Vagy mi a sz*r van?
-Démon vagyok. - vonom meg a vállam válaszként, és tetőzöm azzal még, hogy belesek az utolsó pamutanyag mögé, ami testemet takarja. Bizalmasom végképp kiakad, pedig ahonnan ő áll, kizárt, hogy bármi olyat látna, amit nem akar.
-Ezt úgy mondod, mintha te annyira betartanál bármilyen szabályt. - vágom vissza, mikor megítélése szerint nem Lordhoz méltó a viselkedésem. A hajón történtek után, én inkább mélyen hallgatnék - mi méltó kihez és mi nem. Ám nem dörgölöm az orra alá, nem hozom fel példának sem ezt, sem a sok száz többit, amiket az évezredek alatt produkált.
-Különben sem hiszem, hogy emiatt esne méltóságomon csorba. - teszem hozzá, majd tudtára adom, hogy figyelembe vettem női mivoltát, ezért van még rajtam az alsóm. Közben egy dús cserje mögé vonul. A lomblevek közül hallom, hogy morog: Ha azt levetted volna magadról, garantálom nem csak a hátadban érezted volna az öklömet! Lefogadom, hogy kedvesemnek megint csak a szája jár. Bár nem tudom  hova tenni, mi ez a prűdség?
-Úgy viselkedsz, mintha most látnál életedben először férfit alsógatyában. - mosolygom meg, mert nyilván nem így van. Lassan kilencezer éve létezik. Nehezen tudom elképzelni, hogy tekintete még nem futott bele ilyesmibe. Lassacskán előtűnik a zöldes mögül, de még kezei arcát takarják,csak ujjai közös leselkedik rám.
-Megnyugodhatsz. Felöltöztem. - mondom első bátortalanabb lépte után. Míg a fűbe telepszik kicsit szárítkozni, megbeszéljük, hogy az első, finoman szólva is gyalázatos választásom után megkísérlünk egy másik járatot bejárni remélve, hogy nem megint valami pokolférgekkel teli langyos pancsolóban kötünk ki. Nem kerüli el figyelmemet, hogy kedvesemet egy, a ruhánkról lerázott parazita vette célba. Mikor ujjammal a karja felé tartó lény irányába mutatok, ijedten pattan fel a földről és kapaszkodik vállamba, majd nyöszörögve bújik a hátamnak. Gusztustalanok.
-Ja, azok. - értek egyet színtelen hanggal, majd lábamat előre nyújtom és a féreg egy pillanatra elveszik talpam alatt. Egy alig hallható, nyálkásan reccsenő hang kíséretével nyomódik el, akár egy cigicsikket. Belphegor megfogja a kezem és maga után húzva ösztökél indulásra.
-Remélem tudod, hogy ezúttal te választasz majd. - jegyzem meg ravasz mosollyal, majd amikor a barlang szűk, növényekkel fedett bejáratához érünk, újra félre söpröm a lehajló indákat, hogy a nyíláson át lépjek be belsejébe. A továbbhaladás lehetősége újra előttünk. Az egyik ösvényt már tudjuk merre visz, de nem vágyunk újra bejárni azt.
-Nos, melyik legyen. - ruházom rá a választás jogát. Amelyikre rábök, azt fedezzük fel.

zene: nincs || üzenet: nincs ||
Ajánlott tartalom
reveal your secretsHell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
12 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Next
 Similar topics
-
» 2017 tudatos álmai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots

• Fajaink száma •
Arkangyal
1/1
Leviatán
7/3
Angyal
2
Démon
6
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
1
Harcos Angyal
5
Vadász
5
Nephilim
2